perjantai 11. kesäkuuta 2021

EPÄILYKSEN PIRU, URAPOLITIIKKO JA PIMPEROVALTA

No on tää yhtä perkelettä…

Näin tuumaili muuan pitkän ja menestyksekkään uran tehnyt kokoomuslainen urapoliitikko joka löhösi sohvallaan, joi konjakkia ja poltteli sikaria. Äkkinäinen saattaisi tuumailla että hänenhän pitäisi olla tyytyväinen. Olihan hän tosiaankin tehnyt pitkän ja menestyksekkään poliittisen uran joka oli tuonut hänelle vaurautta, arvostusta ja saanut hänet myös hoksaamaan että tietylle naistyypille raha ja valta olivat samanlainen houkutin kuin isot tissit ja hyvä perse olivat miehelle. Eli siitä naisen suurinta herkkuakin oli ollut viljalti tarjolla.

Hän oli myös tottunut siihen että hänen puolueensa oli ollut pitkään vallan kahvassa ja eli samassa kompuksessa muitten Järjestelmäpuolueen osioitten kanssa. Välillä oltiin hallituksessa, välillä taas puolestaan oppositiossa lepäilemässä mutta periaatteessa kaikki pelasivat samassa liigassa ja puhalsivat samaan yhteiseen broilerijärjestelmän hiileen. Ja siinä broilerijärjestelmässä oli ollut mukana myös valtamedia jota miellyttäviä lausuntoja hänkin oli säännöllisesti antanut.

Ja siinä hän oli jossain vaiheessa tajunnut tehneensä virheen. Virheen, jota hän ei enää voinut korjata. Hän oli typeryyttään kuvitellut, että valtamediakin oli samanlainen ikuisen broilerijärjestelmän osa kuin hän ja hänen kollegansa. Hänelle kuuliainen. Mutta se oli ajan myötä tullut miehitettyä, tai no, naisitettua nuorilla täysin utopistisen maailmankatsomuksen omaavilla naisilla ja heitä nöyristelevillä miehimyksillä. Jotka – piru vie – vielä oikeasti uskoivat siihen mitä julistivat. Ja heillä oli mielipidevalta. Heitä luettiin. Heihin, piru vie, jopa uskottiin.

Ja mikä olikaan tulos? Oliko se sattumien summa vaiko sitä että kepu petti vielä vähän enemmän kuin kokoomus mutta tosiasia oli että maassa piti nyt valtaa reaalimaailmasta täysin irtautuneitten nuorten naisten leegio. Leegio, josta ei päässyt oikein millään eroon. Leegio, johon hän ei enää kuulunut. Eikä hän, piru vie pitkän poliittisen uran tehnyt mies voinut tehdä asialle mitään. Voi vittu, että vitutti. Nyt ei puuttuisi enää muuta kuin että se…

…jaahah, siinähän se taas oli…

- Morjens, sarvipää. Siinä on se konjakkipullo siinä pöydällä ja laseja on tuossa hyllyssä. Help yourself.

Epäilyksen Piru kaatoi lasiinsa hieman konjakkia, maistoi, ähkäisi rikinhajuisen ähkäisyn ja sanoi sitten:

- Niin notta vallankahvan miestä vituttaa kun vallankahva katosikin pimperovallan alle?

Urapoliitikko otti itsekin kulauksen ja vastasi:

- Jaa että vituttaako? No voit uskoa. Tää kaikki on väärin. Niin väärin. Kyllä minä sen tunnustan että niin minä kuin broilerikollegani ollaan oltu roistoja koko ajan. Kahmittu niin omiin kuin meitä tukevien tahojen liiveihin. Mutta me ollaan koko aika tajuttu, että vaikka lehmää lypsää – törkeästikin – niin sitä ei saa tappaa. Ja nyt tää utopiaansa uskova pimperoporukka on ihan oikesti tappamassa lehmää sen utopiansa nimissä. Enkä minä mahda sille enää mitään.

Epäilyksen Piru otti taas pienen huikan ja hymyili pirullisen vittumaisen pirullisesti:

- Vaan mitäs sinä teit tuota kehitystä vastaan? Kyllä sinä tiesit sen, että valtamedia oli ollut pimperovallan alla jo jostain vuodesta 2000 ja risat. Tämähän on ollut vain luonnollista kehitystä. Panitko koskaan hanttiin? Sanoitko että pimperovallan julistama monikultturismi ja ilmastohysteria on pitkässä juoksussa kansallemme tuhoisaa? Että se täytyy pysäyttää? Etpä tainnut sanoa?

- No enhän minä sanonut niin. Kun se ei olisi ollut poliittisesti tarkoituksenmukaista. Enkä minä uskaltanut ottaa valtamedian vihankostamisen riskiä. Niinpä minä sitten nyökkäilin ja nöyristelin ja esitin että sen pimulauman puheissa oli jotain järkeä.

- Eli sinä sitten kuvittelit että kun sinä komppaat vihervasemmistolaista ja feminististä sanomaa niin silloin äänestetään sinua, eikä aitoja, tunnustuksellisia vihervasemmistolaisia?

- No joo, kyllä siinä niin pääsi käymään. Ja sitten ne tunnustukselliset vihervasemmistolaiset veivät meikäläistä kunnon rehellistä opportunistista roistoa kuin litran mittaa. Ja nyt minun on pakko nöyristellä reaalimaailmasta vieraantuneitten naisten edessä niin kuin pahimmalla suomettumisen kaudella Moskovan edessä. Ja hyväksyä tuon kaiken mainitsemasi lisäksi joka ainoa feministinen sekopääidea ja kaiken lisäksi kaikenlainen transpelleily. Uskotko huviksesi että tunnen itseni pelleksi?

Epäilyksen Piru kaatoi itselleen hieman lisää konjakkia, sytytti sikarin – aito havannalainen tietenkin – ja hymyili urapoliitikolle oikein helvetillisen vittumaisella ja kieltämättä tilanteeseen sopivalla hymyllä:

- Mutta nythän sinulla olisi tuhannen riikintaalerin paikka puhkaista kupla. Sanot julkisesti sen, mitä sanoit minulle. Kyllä sinua kuunnellaan. Eikä sinulla ole enää menetettävää. Taloutesi on turvassa vaikka jäisitkin seuraavasta eduskunnasta pois. Kun olethan sinä eläkeiässä muutenkin ja kaukana persaukisesta. Sinä olisit tiedätkös sankari. Kuplan puhkaisija. Valtiomies. Aikana, jolloin valtiomiehille olisi enemmän kuin tarvetta.

Urapoliitikko katsoi jonnekin kaukaisuuteen ja hätkähti sitten kun hoksasi että se katsoi syyttäen takaisin hänen omilla kasvoillaan. Kasvoilla siltä kaukaiselta ajalta jolloin hän ei vielä ollut poliittinen broileri. Sitten hän painoi päänsä ja vastasi:

- Olishan se kieltämättä hienoa. Mutta ei minusta ole siihen. En uskalla. En minä kestäisi sitä intersektionaalista joukkorääkymistä. Ja siks toiseks minä menettäisin siinä kasvoni. Tunnustaisin että sen lisäksi että olen ollut opportunistinen roisto, olen ollut myös reaalimaailmasta vieraantuneitten feministien hyödyllinen idiootti.

- Niin että sinä olet jatkossakin noiden reaalimaailmasta vieraantuneitten feministien hyödyllinen idiootti?

- Niinhän minä olen. Ja valehtelen pokkana julkisuudessa että juuri heitä ja heidän tuoreita ajatuksiaan tämä maa tarvitsee.

- Vaikka juuri he ja heidän tuoreet ajatukset vievät tämän maan perikatoon?

- Juuri niin.

- Eli kasvojesi säilyttäminen on sinulle tärkeämpää kuin kansasi hyvinvointi?

- Juuri niin.

- Vaikka tiedät että aikanaan historia repii sinun kasvosi rikki ja tekee sinusta petturin.

- Juuri niin. Mutta silloin minä olen jo haudassa.

- Voisiko siis lyhyesti ja ytimekkäästi todeta että sinä olet tyhjähousu paska?

- Kyllä näin voisi todeta. Ja häpeämätön sellainen.

Epäilyksen Piru laittoi konjakkimukinsa pöydälle ja katsoi urapolitiikkoa ilmeellä jossa oli sekä sääliä että halveksuntaa. Sitten hän totesi:

- Olet sinä ainakin rehellinen. Voi kun olisit rehellinen muillekin kuin minulle. Mutta olet kuitenkin ansainnut lahjan. Huomaat sen kyllä. Täytyy mennä. Mutta minä palaan vielä. Som´ helvetillinen moro.

Epäilyksen Piru katosi rikinkatkuiseen pilveen ja urapoliitikko mietti että mikähän se lahja oli. Kun hän meni peilin eteen niin hän huomasi.

Jaahah… no, kai tuon peilikuvan kanssa loppuikänsä pärjää. On tässä itsensä jo sen verran kovettanut. Pari konjakkia vielä ja sitten nukkumaan. Ja huomenna jatketaan huoraamista niin kuin aina ennenkin. Tosin olivathan ne pelkällä jalkovälillään huoraavat loppujen lopuksi paljon rehellisempiä…

26 kommenttia:

Juha Kivela kirjoitti...

Havainnekuvasta tuli mieleen, että kun on viime aikoina alettu puhua paljon menstruoivista miehistä Suomessa: Ovatko maamme virkakyöstit ja vastaavat miesoletetut alkaneet joukolla menstruoimaan? Tämä selittäisikin jo yksin aika paljon maamme nykyisestä poliittisesta ympäristöstä.

Anonyymi kirjoitti...

Epäilyksen piru antoi jälleen uniikin lahjan sen ansaitsevalle, rehellistä keskustelua unohtamatta. No sunnuntaina menen antamaan vihaäänen, niinkuin aina ennenkin. T. Oloneuvos

QroquiusKad kirjoitti...

Jotakin tuttua tuossa käyttäytymisessä on, eikä pelkästään YYA-Suomesta, jonka kotimaisia toimijoita Tehtaankadun KGB-upseerit kutsuivat ystävyyden ja yhteistyön nimissä termillä "govnojed jobennyi", eli suunnilleen "perseeseen pantavat paskansyöjät".
Tämä käytös on tuttua laajemmasta kulttuuripiiristä:

tiedämme kaiki termin "taqiyya", muslimin oikeuden ja suorastaan velvollisuuden valehdella vääräuskoiselle kirkkain silmin todellisten tavoitteiden salaamiseksi.
Vähemmän tunnettu, mutta edelliseen liittyvä on "kitmān":

teeskentely, jossa valehtelemisen vahvistukseksi ollaan toimivinaan vääräuskoisten kanssa yhteistyössä ainoana tarkoituksena saada näiden luottamus, että sen voisi pettää.

Eipä siis ihme, että nykyinen poliittinen, hallinnollinen ja mediaeliittimme rakastavat niin islamismia;
sehän toimii kuten he itse, joille taqiyya ja kitmān ovat jokapäiväisessä käytössä.

Yhdellä oleellisella tavalla heidän toimintansa kuitenkin eroaa islamismista:
he toimivat sen puolesta omaa kansaansa vastaan.

Millähän nimellä islamistit mahtavat näitä KaKon ja Kepulien heidän hyväkseen oman kansansa pahaksi huoraajia kutsua?

Tinahattu kirjoitti...

En malta, en malta, jotakin pitää naukaista.
Meinaan että ompa siinä Yrjöperskeles vihasella tuulella …

Anonyymi kirjoitti...

Se on niin helppoa ja ihqua ajelehtia muotivirtausten mukana. Kuinka lukemattomia heitä onkaan nyky-Suomessa?

Tapsa vaan

"Viha" Kaustinen kirjoitti...

kyllähän kaiken rehellisyyden alkuna pitäisi lakata viljelemästä tuota "intersektionaalinen"-sanaa ja sanoa suoran rehellisesti että marxilainen.
koska, helvetti soikoon, sitähän ne sillä tarkoittava, vaikka eivät kehtaa sitä ääneen sanoa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Juha Kivelälle, Oloneuvokselle, Qroquius Kadille, Tinahatulle, Tapsalle vaan ja ”Viha” Kaustiselle & kiitos kommenteistanne.

Juha: Kun väitteen mukaan on sekä menstruoivia että synnyttäviä miehiä niin vuosikymmenten päästä tätä aikaa katsellaan ihmeissään ja mietitään että mitähän niiden päässä silloin oikein liikkui.

Oloneuvos: Meillä on vihaäänet annettu jo ennakkoon.

Qroquius Kad: Tuttua on. Mutta on erojakin. Neuvostoliiton edessä oltiin rähmällään pakon edessä johtuen sen valtavasta sotilaallisesta ylivoimasta. Nyt ei olisi pakko. Eikä tämä meininki ole edes alkanut islamilaisten painostuksesta vaan se tehdään ihan vapaaehtoisin eurooppalaisin voimin.

Tinahattu: Toki voit kommentoida. Naukumalla tai ilman. Taisi olla sulla jonkinlaista kuittailun halua. Ja sopiihan se sekin.

Tapsa vaan: Paljon. Liikaa. Ja liian paljon valta-asemassa. Ja kuinka vaikeaa valtapuolueitten järkevien tyyppien – pakkohan heitäkin on olla olemassa – on sanoa että kyse ei ole tosiaan mistään muusta kuin hysteerisestä muodista.

”Viha” Kaustinen: Osittain totta. Mutta nämä intersektionaaliset feministit vievät mielettömyyden sellaisille tasoille ettei sitä marxilaistenkaan päähän juolahtanut.

Anonyymi kirjoitti...

"En minä kestäisi sitä intersektionaalista joukkorääkymistä. " - Kyllä viita paskaa vetää ja maailma ääntä. Erikoisesti akkalauman kitinästä ei ole syytä huolestua, ainahan ne jostain kitisee. Anna palaa vaan, pikku hinta valtiomiehuudesta.

Sinnetännemäki on sitten polliisin tutkittavana, vuoden 2016 jutusta. Kas kummaa, kun on onnistuttu pitämään piilossa tähän asti. Sopii toivoa uran katkeavan.

Pyssymies

MikkoK kirjoitti...

Intersektionaalinen feminismi ei ole kommunismia, vaikka sen kannattajat lännessä ovatkin kommunisteja. Intersektionalismi on heille viidakkoveitsi, jolla he haluavat listiä hyvinvoivan luottamusyhteiskunnan.

Kun kommunistit pääsevät totaalivaltaan, he korostavat perinteisiä sukupuolirooleja. Mieheydestään varmoja miehiä tarvitaan eliminoimaan toisinajattelijoita ja valtaamaan lisää elintilaa kommunismille. Oikeita naisia puolestaan tarvitaan luomaan uusia patriarkaalisia sukupolvia. Menstruoivat miehet tai islamin Troijan hevoset eivät enää silloin kuulu kuvioon. Katsotaanpa esimerkiksi, kuinka Kiinan johto korostaa miehisyyttä ja laittaa mussuttavat muslimit leireille.
Jos totalitarismi ei kiinnosta, ei kannata äänestää minkään puolueen punavihreitä.

tira kirjoitti...

Pimperovalta? Jos sellaista on niin kukas sen vallan sitten niille antaa eli keille? Epäilyksen piru voisi tehdä kerrankin täsmäiskun. Sitäpaitsi tuo lapsellinen "pimpero"-sana häviää aina näille reheville feministisille identiteetistään huolissaan oleville vitunvirkaajille. Pimpero on nolo, vittu on upea femistinen elin. Kyllä ne Marttakerhon kantturatkin siihen mukaan saadaan virkkailuun. Eiköhän Martoille riitä kunniajäseneksi tuo kaikkea katuva Al-Taee.

Stadi maksaa jo nyt ehkäisyn kaikille alle 25-vuotiaille, siinä sitten seisoo tumput suorina se 26 v. En voi edes kiksauttaa tai saada lämmintä ja läheistä ihmissuhdetta kun yhteiskunta ei maksa. Mikäs se terapianumero on? Riepoo, tartten terapiaa. Stadi perusteli tätä ehkäisyhommaa vastuullisuudella. Vähän nyt taas edistyttiin, kouluihin jaetaan ilmaisia kuukautissiteitä/tamponeja koska sekin on vastuullista. Yhteiskunta antaa kaiken ilmaiseki, yhteiskunta on mun isä ja äiti. Paska mutsi ja ei osta mulle viimeistä applea, mutta koulupa ostaa eli yhteiskunta. Ja sitten ollaankin tasan sosialismissa. Ja kun siihen päästään, se läppäri lähtee handusta ekana.
Virolaiset taas suureen ääneen vaatimassa, ja menee läpi. Ihan mikä tahansa ulkkis rupusakki jotain vaatii niin taas könkätään. Viron päämisteri on jostain huolissaan. Ettei vain siitä, että kun nää raksaduunarit joutuu koronan takia istummaan Suomessa niin se on sitten 6 kk jälkeen siitä veroja on pakko maksaa Suomeen eikä Viroon enää. Huono homma, Suomessa tartuntoa 46, Virossa 8.000. Jep, aikamoinen veljeskansa. Ja Suomihan antaa periksi, kuten aina jos joku ulkkis jotain vaatii. Oksettaa.
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Pyssymiehelle, MikkoK:lle ja tira+:lle & kiitos kommenteistanne.

Pyssymies: On vaan se kitinä pitänyt valtapuolueitten jätkät kovasti hiljaisina. Ja joo, Sinnemäelle saattaa tulla syyte. Eihän se ura tosin siitä katkea. Kun se on sitä parempaa korruptiota. Ja vihreät näköjään myös suunnittelevat Helsinkiin kaikkien liikenneruuhkien äitiä:

https://www.is.fi/autot/art-2000008023656.html?fbclid=IwAR0vHniAopowseqikV0HDnJE0CWopxclvvCGIOm6sRE1l9vxqh-t3URuni0

MikkoK: Normaalitapauksessa on näin. Noin totalitaristit toimivat. Mutta tämä nykyinen länsimaalainen vihervasemmisto ei taida pyrkiä siihen vaan se ihan oikeasti uskoo omaan epistolaansa. No, romahduksen se saa sillä aikaiseksi. Ja sen jälkeen vallassa tuskin on kovin liberaali porukka.

tira+: Sanonnan mukaan vittu on vasta viiden lapsen äidillä joten pimpero kelvannee tässä tapauksessa. Syytä, miksi valta on noiden feministien käsissä on vaikeaa määritellä yksiselitteisesti. Valtamedialla on oma osansa. Joka tapauksessa se on arkkityyppi ansiottomasta arvonnoususta. Yhteiskunta on menossa aina vain enemmän jakoautomaatiksi eivätkä jakajat ole kiinnostuneet siitä, kuka jaettavan maksaa. Ne eivät edes ajattele sitä. Veljeskansa on lypsänyt Suomea ja Suomi saa syyttää siitä itseään kun on mahdollistanut sen.

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsalaista pohjanoteerausta oman maansa munaamisessa ja pilaamisessa tuskin on vielä nähty. Nyt siellä esitetään, että jokainen urheilija voi oman tuntemuksensa mukaan valita, kilpaileeko miesten ja naisten sarjassa. Onko siellä housussa se pimpero tai jotain muuta ei ilmeisesti ole oleellista, vaan se on se tunne! Tästä tulee vielä hauskaa, toisin sanoen: maailma on tullut hulluksi!

Eilen illalla pelkäsin, kun jalkapallon EM-kisat alkoivat, että eivät kai pelaajat vaan meinaa polvistua! Älytön tapa taitaa onneksi olla jäämässä historiaan. Tilalle voisi perustaa ihan oikeasta syystäkin tyttöjä kunnioittavan ja suojelevan liikkeen (voisi olla GLM), mutta sitä ei ole kukaan saanut aikaiseksi. Sytykkeenä olisi voinut toimia vasta julkisuuteen tullut tapaus Belgiasta, jossa viisi maahanmuuttajaa joukkoraiskasi 14-vuotiaan tytön, joka sen jälkeen tappoi itsensä. Tämä on vain yksi satojen muiden joukossa Euroopassa, mutta nuorten tyttöjen koko elämän pilaaminen ja/tai kuolema ei tunnu herättävän samanlaisia sympatioita kuin amerikkalaisen narkkarin ja vankilakundin kuolema poliisin käsittelyssä, koska vain BLM.

Rouva Ano

QroquiusKad kirjoitti...

Nyt se sitten tapahtuu:

en voi antaa linkkiä, koska kaikki on maksumuurin takana, mutta kun googletatte

"Numerokoodi korvaa nimilaatat poliisihaalareissa – alan liitto harkitsisi nimen poistamista myös virkamerkeistä"

löydätte uutimen lukuisista tiedotusvälineistön kappaleista.
Joilla murtajat niiden muuriin on, toivoisin heidän tietämyksensä meille vähäisemmillekin jakavan.

Sen verran mittava asia tämä meinaan on;
jopa poliisien virkamerkit anonyymeiksi.

Oikeusvaltio?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano: Ruotsi on oma lukunsa mutta onneksi maailmalla on järkevämpiäkin alueita. Floridassa kuvernööri kielsi transpelleilijöiden osallistumisen naisten lajeihin. Kunniaa Floridalle. Jalkapallosta muuten tuli mieleen että kun se tanskalainen pelaaja sai ottelussa sairaskohtauksen niin eikös lapsivaltuutettu ollut välittömästi netissä neuvomassa että ”kuinka vanhemmat keskustelevat asiasta lasten kanssa”. Jos ei muuten mukuloista saada kermaperseitä niin sitten viranomaisavustuksella.

Qroquius Kad: Eipä paljon naurata. Kysehän on mielivallan Pandoran lippaan aukaisemisesta.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Jaa kyllä valtiovallan on ehdottomasti hankittava esim poliiseille ja varusveijareille tarvittavat kuukautishygienia tuotteet.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Tuo perseily polvistumineen on kansainvälisten jalkopallosääntöjen rikkomista koska säännöissä kielletään yksiselitteisesti poliittiset mielenilmaukset kentällä. Menkööt vaikka sitten kotona näihin erilaisten nuorten kerhoihin pyllistelemään.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Naisoletettujen osallistuminen naistensarjoihin, kaikki ovat varmaan huomanneet ettei naisurheijoilta itseltään ole kysytty mitään asian tiimoilta. Ajatellaan vaikka kuulaa, keihäänheittoa, kiekkoa tai painonnostoa. Ollaan harjoiteltu juniorina säännöllisesti, menty harjoituksiin ja poikaystävä karkasi naapurin likan mukaan, mielenkiinto jatkui aikuisena ja tuloskunto on kova. Sitten tulee entinen Veikko nykyinen Veera vaivoinahdettuna kilpailuasuun, mekkoeinarilla tai ruunalla on miehenfysiikka johon aidon naisenkropalla ei ole mitään jakoa. Mitå arvelette miten naisurheilun käy? Tuskimpa neitokaiset myöskään innostuvat pukuhuoneen ja sosiaalitilojen jakamisesta Veeran kanssa.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

USA:ssa jos haluaa urheilupaikalle liittovaltion avustuksia presidentti Alapesusuihku ensimmäisinä töinään määräsi transulaanien osallistumisoikeuden jos taas ei tarvitse liittovaltion avustuksia niin se on sitten vain XX-kromosomit omaaville.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pate.

Viesti1: Tai mieluummin vapauttaa ne palveluksesta kokonaan.

Viesti2: Totta. Hiljattain kuolleille ihmisille on voitu pitää hiljaisia hetkiä mutta siinä se sitten onkin. Ennen tätä helvetin woke-ideologiaa.

Viestit 3 & 4: Totta. Ei naisurheilijoiden mielipidettä ole kysytty. Tuossa jutussa kerrotaan hyvin erään oikean naisen näkemys asiasta:

https://eu.usatoday.com/story/opinion/2021/05/22/transgender-athletes-girls-women-sports-track-connecticut-column/5149532001/

"Viha" Kaustinen kirjoitti...

onhan sen nyt selvää, että marxilaiset käyttävät intersektionaalisuutta pelkkänä keppihevosenaan siihen asti, että vallankahvasta on tarpeeksi rautainen ote. sikäli helppo vaihto ollut, kun intersektionalismi on varastanut koko sortaja-sorrettu-asetelman suoraan marxilta, ryhmien nimet ovat vaan muuttuneet.
jossain kohtaa tuollaiset ismit lentävät roskiin ja rautainen nyrkki alkaa pitämään hallintoalamaista niskaotteessa, niinkuin heidän ideaaliyhteiskunnassaan kuuluukin.

lääke tähän olisi kyllä helppo, sen kun sanoisi joukkorääkyjille, ettei tippaakaan kiinnosta. tämän suunnan pioneereille koittaisi kyllä kusiset oltavat, mutta niille, jotka tulevat jäljestä, polku olisi jo helpommin tallattava.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, ”Viha” Kaustinen. Ymmärrän pointtisi mutta olen hieman eri mieltä. Nämä meidän vihervasemmistolaiset ovat vain hyväuskoisia idiootteja. Kivikovat marxilaiset haluaisivat ottaa tuotantokoneiston haltuunsa. Nämä meidän pellet haluavat lopettaa sen. Ja sitten kun ne onnistuvat niin ne ihmettelevät sormi suussa että kuinkas täällä eletään.

vieras kirjoitti...

Mihin ketjuun tää kuuluisi mutta se Tanskan jäbä on hereillä sairaalassa. On pystynyt syömään ruokaa ja puhumaan joukkekavereiden kanssa. Veikkaan ettei jäbä pelaa enää kisoissa vaan jää saikulle. Voisiko olla niin että pelaajaura sitten tässä ja seuraavaksi siirtyminen siviilitöihin, tai valmennukseen?

Floridan kuvernööri Ron DeSantis kielsi kriittisen rotuteorian Floridan osavaltion alaisissa instituutioissa. Ei mennä asioiden edelle muut olisiko DeSantis sopiva vaihtoehto republikaanien presdienttiehdokkaksi tai varapresidenttiehdokkaaksi 2024 vaaleissa? Sitä ennen olisi 2022 välivaalit joissa pitäisi uusia kuvernöörin paikka.

Trump ei ehkä yritä paluuta 2024 mutta hän varmasti panostaa 2022 välivaaleihin ja tukee niissä suosikkejaan. Välivaaleissa valitaan koko edustajainhuone, kolmasosa senaatista ja joitakin kuvernöörejä osavaltioihin. Ensin on esivaalit ja sitten vaalit. Trumpilla on edelleen rahaa joten hän voi vaikka omasta pussista tukea suosikkejaan. Samalla Trump pystyisi varmaan etsimään suosikin jota voisi tukea 2024 presidentinvaalissa sekä kongressin vaaleissa ja kuvernöörinvaaleissa.

Trump on onnistunut myös eläkkeellä kun hän sai tiputettua republikaanien edustajainhuoneen ryhmänjohtajan, mikä on puolueen kolmanneksi korkein positio edustajainhuoneessa. Liz Cheney joka on RINO-neocon eli puolue-eliitin suosikki, äänestettiin ulos. Trump äänestytti tilalle Elise Stefanikin. Miten nuo positiot pitäisi ääntää, vähemmistöjohtaja, vähemmistöpiiskuri, ja ryhmän puheenjohtaja? Siis englanniksi ne menevät näin:

Kevin McCarthy (CA) as House Minority Leader
Steve Scalise (LA) as House Minority Whip
Elise Stefanik (NY) as Chair of the House Republican Conference

https://en.wikipedia.org/wiki/House_Republican_Conference#Current_hierarchy

Puolue, jolla on enemmistö, sen korkein positio on enemmistöjohtaja. Vähemmistössä olevan puolueen korkein positio on vähemmistöjohtaja.

vieras kirjoitti...

Tai, no, enemmistöpuolueella on puhemies, joka näköjään on korkeampi positio kuin enemmistöjohtaja....

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, vieras. En ole kovin ekspertti Yhdysvaltain tapahtumissa mutta Floridassa näytetään pistävän hanttiin demokraattien pyrkimyksille ja sehän on hyvä se.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Qroquius Kad tuossa mainitsi uutisen poliisien nimien poistosta haalarista ja korvaamisesta numerolla.

Mahtaako ne olla miettiny loppuun asti?
- Miten ne erottaa konstaapelit toisistaan, kun puolella porukasta on 85 (Alien 3).
- Ja toisella puolella 47 (Herra 47).

:D

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, VNV. Jossain Ruotsissa kyseisen systeemin saattaisi ymmärtääkin. Siellä poliisit ovat oikeasti uhattuna. Täällä se olisi lähinnä mielivallan valmistelua.