tiistai 22. kesäkuuta 2021

VÄLTTÄMÄTTÖMYYS

Jussi Halla-aho siis ilmoitti, ettei jatka enää perussuomalaisten puheenjohtajana. Valtamedia luonnollisesti otsikoi asian tiimoilta että ”asiantuntijat arvioivat perussuomalaisten suosion laskevan”. Otsikointi on tietysti väärä ja oikea olisi ”valtamedian tilaamat ns. asiantuntijat toivovat perussuomalaisten suosion laskevan”.

Olisin itse toivonut Jussin jatkavan seuraaviin vaaleihin saakka. Mutta toisaalta, jos heppu on ollut viimeiset viisitoista vuotta suvaitsevais-tiedostavaistolle Suomen vihatuin mies ja on joutunut vuosikausia vääntämään idiooteille rautalankaa kerta toisensa jälkeen niin täyttyyhän siinä mitta jossain vaiheessa.

Sinänsä yhteen henkilövaihdokseen itse asia ei kaadu. Ei saa kaatua, sillä toisin kuin järjestelmäpuolueet ei perussuomalaiset ole Oy Puolue Ab vaan pakon sanelema välttämättömyys. Se on ainoa merkittävä taho joka panee hanttiin Suomea tuhoavalle feministi-sosialisti-federalisti-hysteerikkokoneistolle.

Mikäli perussuomalaisten tarjoamaa vaihtoehtoa ei ole, niin koululaisten lukujärjestyskin menee tulevaisuudessa jotenkin tuohon tyyliin:

Toimitaan kaikki tahoillamme tuota tulevaisuutta vastaan ja kiitos Jussille tähän astisesta huikeasta työstä.

32 kommenttia:

vieras kirjoitti...

Jussi jättää persujen puheenjohtajuuden. Jussi ei ole jättämässä politiikkaa vaan jatkaa persujen rivijäsenenä ja kansanedustajana. Toivottavasti Jussi lähtee 2023 eduskuntavaaleihin ja parantaa vaalitulosta. Jussia tarvitaan edelleen rivipersuna ja "vanhempana valtiomiehenä.

Jussi lähti alun alkaen puheenjohtajaksi vastentahtoisesti ja pakon edessä. Ei hän varmaan koe olevansa luontainen johtaja eikä erityisemmin tykkää johtamisesta. Mutta tilanne pakotti siihen. Jussin johdolla persut menivät 2018 presidentinvaaleihin, 2019 eduskuntavaaleihin, 2019 eurovaaleihin ja 2021 kunnallisvaaleihin.

Tutkijatausta selittää sen että Jussi on luonteeltaan ja toiminnaltaan enemmän asiantuntija.

Voi olla että Jussi saa rivipersuna takaisin sen "vanhan Jussin" mikä on oli ennen puheenjohtajuutta 2017 tai oikeastaan ennen siirtymistä europarlamenttiin 2014. Se "vanha Jussi" ei voinut kunnolla toimia Soinin persuissa, eikä myöskään silloin kun Jussi on ollut puheenjohtaja. Mutta nyky-persuissa "vanha Jussi" voi toimia rauhassa silloin kuin ei ole itse enää puheenjohtaja. Ehkä Jussi avaa Scriptan pitkän tauon jälkeen? Kun ei ole enää puheenjohtaja, voi esittää enemmän omia juttuja pitemmin Scriptassa, ja heittää kuittia Twitterissä.

Jussista on toivottu pääministeriä mutta minä olen aina toivonut hänestä sisäministeriä. Mikäli Jussi olisi sekä persujen puheenjohtaja että pääministeri, hän joutuisi toimimaan omien kiinnostusten kohteiden ja asiantuntemuksen ulkopuolella, ja tuohon päälle tulisi vielä puolueen johtaminen. Sitävastoin rivipersuna ja vanhempana valtiomiehenä hän voisi helpommin tähdätä sisäministeriksi kun ei ole puolueeseen liittyviä asioita vaivanaan. Pitää tietysti saada se maanvyörymän kaltainen vaalivoitto, että Jussi pääsisi sisäministeriksi.

Riikka Purrasta on leivottu uutta puheenjohtajaa mutta toivottavasti saadaan kunnollinen kilpailu puheenjohtajan ja varapuheenjohtajien paikoista.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, vieras. Tuo voi olla pitkälti juuri noin. Ja oli persujen seuraava puheenjohtaja kuka tahansa, niin hänen tulee varautua valtamedian taholta haisunäädän kusimyrskyyn.

vieras kirjoitti...

Jani Mäkelä tai Vilhelm Junnila saisivat osallistua kisaan. Molemmat kävisivät puheenjohtajaksi tai varapuheenjohtajaksi.


Olen välillä miettinyt tuota persujen haukkumista, demonisointia, paskan heittämistä persujen päälle sekä persujen pelottelua ja persuista pelottelua. Pitää kysyä kuka sanoo ja kenelle? Mille kohderyhmälle se on suunnattu? Persuille, neutraaleille (ns. normoille) vai suvakeille?

Jos suvakki sanoo että "persut ovat pahoja", puhuuko hän omille vai muille? Jos muille, puhuuko persuille vai neutraaleille? lakkaako persujen kannattaja kannattamasta persuja? Lakkaako persujen äänestäjä äänestämästä persuja? Jos suvakit luulee että persujen kannatuksen saa romahtamaan sillä että sanoo persujen olevan pahoja, se ei romuta kannatusta.

QroquiusKad kirjoitti...

Kannatuksen lasku on yksi asia poliittisen ja mediaeliitin toivelistan kärjessä. Toinen on puolueen maahanmuuttokritiikin laimentuminen, tai oikeammin vesittyminen näennäiseksi.

Mitä Perussuomalaisesta puolueesta jää jäljelle, jos niin käy? Ei mitään, ja siksi on hyvin vaikea uskoa, että uusi puheenjohtaja, kuka lieneekin, alkaisi sahata omaansa ja koko kansallismielisen väestönosamme oksaa.

Mistä seuraa:
jos ja kun uusi puheenjohtaja ei alakaan hyppiä Järjestelmäpuolueen pillin tahtiin, onko puolueella toivoa päästä hallitukseen enempää kuin Jussinkaan johdolla?

Jussihan itse sanoi viime viikolla (muistaakseni Iltalehden siteeraamana), että PS on valmis tulemaan vastaan joissakin Järjestelmäpuolueelle tärkeissä asioissa kuten ilmastonmuutoshumpassa, jos JP on valmis tulemaan PS:ää vastaan maahanmuuttopolitiikassa.

Uusi pj pitänee tästä kiinni, mutta kuinka paljon hän on valmis tulemaan vastaan millaisin myönnytyksin? Se ja moni muu asia jää nähtäväksi, mutta selviää lähitulevaisuudessa:

meidän on suotu elää mielenkiintoisia aikoja, vaikka tylsemmätkin kävisivät.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys vieraalle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

vieras: Tietysti toimittajat kirjoittavat myös toisilleen mutta eiköhän pääkohteena ole se hiljainen kansalaisten enemmistö joka seuraa vain valtamediaa. Ja jonka osuus on vielä huomattavan suuri. Ja itse asiassa se propaganda toimii vielä valitettavan hyvin.

Qroquius Kad: Mitä jää jäljelle niin? No sehän nähtiin Soinin aikana. Puolue pelastettiin siltä vuonna 2017. Itse näen, että Järjestelmäpuolue ei tule hyväksymään perussuomalaisia hallituskumppanikseen missään tilanteessa. Ajat ovat mielenkiintoisia ja mielenkiintoinenhan ei ole synonyymi miellyttävälle.

vieras kirjoitti...

Jos persut olisi ollut nykyisen kokoinen ja "hallapersu"-puolue SILLOIN kun Jussi oli vasta tulossa mukaan persujen toimintaan, ei hän olisi varmaan ajatellut hakevansa puheejohtajaksi missään vaiheessa, eikä sitä olisi hänelle ehdotettu.

Hän olisi ollut koko ajan se Eiran pimeän kellarin tutkija, tähänkin asti. Hän olisi persujen eduskuntaryhmässä asiantuntija jolta kysytään neuvoja, mutta ei itse olisi se menee puolueen puolesta nyrkkeilykehään tai etulinjaan raivaamaan miinoja. Introvertista luonteesta huolimatta hän suostuisi sisäministeriksi, mikäli paikkaa tarjottaisiin. Siinä hän olisi tekemisissä itselleen tutun hallinnonalan kanssa, ja kun ei olisi puolueen pj. eikä vpj. ei tarvi perata puolueen asioita.

Siis jos vuoden 2007 eduskuntavaaleissa persut olisi saanut 17,48 prosenttia ja 2008 kunnallisvaaleissa 14,48 prosenttia sekä 2009 eurovaaleissa 13,83 prosenttia. Poimin nuo prosentit siitä mitä persut saivat Jussin johdolla eduskunta-, euro- ja kunnallisvaaleissa 2019 ja 2021.

Anonyymi kirjoitti...

On jotensakin huvittavaa seurata järjestelmän kauhua siitä, että mitä nyt tapahtuu, kun Jussi lopettaa vaikka ei ole hävinnyt vaaleja. Järjestelmäpuoluiellahan on ollut tapana laittaa pj kieroon, kun tule tappio, saati rökäletappio. Katri Kulmuni ei tosin hävinnyt kuin jäsentenväliset "rinnanmitalla", seuraja saarikko taasen, no siinä ja siinä.
Kaikkea kamaa kuitenkin ennustettiin tapahtuvaksi, heinäsirkkaparvet peittävät auringon, jäätiköt sulavat, elonköyhät tukkivat liikenteen, se olikin ainoa joka oikeasti tapahtui. Huolimatta Jussin ilmoituksesta, mutta kaipa sen joku nokkela vielä kääntää persujen syyksi. Ohisalo ainakin mielessään.
Ennustuksesi, etä kuka hyvänsä valitaan saa niskaansa paskamyrskyn vailla vertaa ja kaikki synnit tehdyt ja tekemättömät kaivetaan esiin. Hamasta lapsuudesta asti ja jopa ennen syntymääkin tapahtuneet.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Miksi joku vielä seuraa Suomen marxilaismedioitten oksettavaa,suomalaisvastaista ja avoimen rasistista vihapropagandaa?Iljettävien kommarihuorien mielisairaan harhaisia mielipiteitä faktoina,lapsellisia satuja uutisina ja jatkuvaa loputonta uskontunnustusta pyhän nekrunpalvonnan autuuaaksi tekevyydestä.Hyi helvetti.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys vieraalle, Huru-ukolle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

vieras: Niin varmaan, mutta historia meni toisin.

Huru-ukko: Sehän on selvää, että Järjestelmäpuolueelle persut eivät missään oloissa kelpaa hallituskumppaniksi. Elleivät ne täysin totaalisesti ruunaa itseään. Niinpä sitä paskamyrskyä on odotettavissa.

Ano: Siksi, että se on valtamediaa ja suurin osa suomalaisista laiskuuttaan seuraa vain sitä.

Strix Senex kirjoitti...

Halla-ahon luopuminen puheenjohtajuudesta on sikäli ymmärrettävää, että introvertille kaverille tuollainen homma on peijakkaan raskasta aivan normaalin politiikankin puitteissa. Monin verroin raskaammaksi sen tekee vihervasemmiston harjoittama ajojahti ja demonisointi sekä median harjoittama jatkuva vääristely ja nurjamielisyys. Voi olla, että se on tehnyt kipeämpää kuin päälle päin näkyy. Siihen viittaa sen läksiäiskirjeen paneminen kassakaappiin kymmeneksi vuodeksi. Rehellinen mies haluaa sanoa asiat niin kuin ne ovat, mutta tehdä sen niin, että siitä ei koidu vahinkoa itselle eikä omalle puolueelle. Halla-aho on kuitenkin tehnyt jo tähän asti merkittävän työn kehittämällä puolueen selvälinjaiseksi, rationaaliseksi ja konservatiiviseksi, mutta äärimmäisyyksiä kaihtavaksi puolueeksi. Se on myös tuonut menestystä, joka puolestaan kertoo, että juuri tällaiselle puolueelle on Suomessa tilaus. Puolue on sekä kasvattanut itse että vetänyt puoleensa varsin monia asiallisen ja pätevän tuntuisia henkilöitä, nimetään nyt tässä lyhyesti vain Purra, Eerola, Tavio ja Huhtasaari, joten vahdinvaihdolla on hyvät mahdollisuudet onnistua. Tuskinpa Halla-aho politiikkaa tähän jättää. Voi olla, että hän tällä vapauttaa itselleen lisää aikaa siihen, missä hän on parhaimmillaan, eli ajatustyöhön. Ja jos niin käy, niin se voi osoittautua tärkeämmäksi kuin puheenjohtajan päivittäistyö.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Mitä taas ei muisteta että Halla-ahon esikunta jatkaa, työmies Putkonen on varmasti maamme paras strategisti.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Toisaalta perheellinen mies voi jossain vaiheessa asettaa tietyt elämänarvot etusijalle kuten terveyden ja perheen. Ja ehkä tuntee että takki on tyhjä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Strix Senexille ja Patelle Pankavaarasta. Jussihan ei käsittääkseni missään vaiheessa halunnut johtavaan asemaan. Tilanne lähinnä pakotti hänet siihen. Tällaiselle puolueelle on tilaus ja se on tämän maan tulevaisuuden elinehto. Putkosesta en osaa sanoa mitään.

Anonyymi kirjoitti...

Jussi on Suomen historian paras poliitikko Paasikiven jälkeen. Huhtasaari hyvin lähellä Jussia. Harmi että hän ei ilmeisesti ole asettumassa ehdolle pj-kisaan. Mäkelä ja Purra ovat hyviä vaihtoehtoja.

Hyväksyy muut puolueet mukaan hallitukseen tai ei, niin linjasta ei saa yhtään tinkiä. Jussi tosiaan sisäministeriksi, niin rajat ei vuoda. Nauttisin katsellessani Biodeen ja Hutisalon ärtyneisyyttä
, mutta taitaa jäädä vain utopiaksi tämäkin haave. Suomaa kun on tällainen yhden totuuden ja alistuneisuuden tyyssija tällä erää.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Tapsa vaan. Näillä näkymin se on vielä utopiaa. Persut tarvitsevat sen 101 kansanedustajaa.

Catilina 🇷🇺 kirjoitti...

Koska olen jäsen ja voin mennä puoluekokoukseen, aion ehdottaa Teukkaa. Eläköön Puolue!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Catilina. Teuvo ei taida olla ehdolla.

Anonyymi kirjoitti...

Vuonna 2031 on päästy agendassa jo erittäin pitkälle. Sitten kaikille valkenee, minkä puoluejohtaja tiesi jo vuonna 2021. Veikkaanpa, että kirjettä ei kukaan edes muista ja sen säilyttäjäkin väittää hukanneensa sen. Mutta näemmehän kaikki ilman kirjeen avaamistakin silloin, että tapahtumien piti mennä niinkuin ne sitten ovat menneetkin, juuri siihen pisteeseen, mitä rintapinsseillä koronapönötyksissä vuonna 2020 viestitettiin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Tää jäi vähän epäselväksi.

Hessu kirjoitti...

Olen seurannut Jussi Halla-ahoa yli kymmenen vuotta ja äänestänyt monissa vaaleissa. Aikoinaan harmitti, kun Soini esti eurovaaliehdokkuuden 2009, eikä Halla-ahoa voinut äänestää. Soini sai Halla-ahon äänet, mutta Halla-aho vei lopulta Soinin puolueen.

Nytkin arvuutellaan, mitä Halla-aho meinaa. Mitä tuossa kirjeessä lukee? Ehkä ei mitään. Halla-aho sanoi toimivansa kansanedustajana kauden loppuun. Vuonna 2024 järjestetään presidenttivaalit. Kun katsoo muiden puolueiden ehdokkaita, niin Halla-aholla on erittäin hyvät mahdollisuudet suorassa kansanvaalissa.

Pääministerillä on enemmän valtaa, mutta presidentti Halla-aho voisi lähetellä myllykirjeitä eri suuntiin suhteellisen vapaasti. Kukaan ei uskaltaisi kitistä mitään koko kansan presidentille?

KKi kirjoitti...

Miten minulla on sellainen muistikuva, jotta muistelen JHa:n lausuneen, ettei puheenjohtajan kannata olla liian kauaa nököttämässä.

Toisekseen näin vaalikauden puolessa välissä on oikein viisasta valita porukalle uusi keula. Itse olisin Riikan kannalla. Pimussa on reippahasti mulkkua.
Kuka hyvänsä uusi pomo tulee olemaankaan hänelle jää juuri sopivasti aikaa touhuta ja valmistautua seuraavaan eduskuntaäläkkään.

Mitään pullavilleä taikka jeesustelijaa en toivoisi. Riikan kaltainen jonkin asteinen lipilaari antaisi kentälle viestin kansallismielisyyden ja nuivuuden olevan kaikkien asia ja kansakunnalle eduksi.

Josko kansallismieliset ja ählämeiden lajityypillisistä sukupuolipminaisuuksista huolestuneet naisetkin uskaltautuisivat kannattamaan Riikka-Persuja?

keski-ikäinen pikkupoika kirjoitti...

Lukujärjestykseen pitää lisätä, että toisex eniten maailmassa me vastustetaan ilmastonmuutosta, ja ihan enstex eniten me vastustetaan sitä ettei poliisi laita ilmastointia päälle autossa.

Kohta jää tällaiselle käppäukolle tonnin seteli -ilme kasvoille pysyvästi.

Anonyymi kirjoitti...

Nostan lätsää Jussille ihan älyttömän korkealle! Oli ihan minkälainen henkilö tahansa niin ei ole helppoa olla vuosikaudet valtamedian synonyymi rasismille. Vielä vaikeampaa sen täytyy olla jos on luonteeltaan enemmän pohdiskelija kuin sometyrkky (vrt. vaikka pääministerimme joka ei takuulla kieltäydy kun lehti haluaa tulla kuvaamaan ja tekemään juttua).

Minua on aina huvittanut kuinka Jussista ollaan yritetty tehdä jotain kiihkositäsuntätä, rauhallisempaa ja selkeämmin argumentoivaa poliitikkoa ei ihan heti tule mieleen. Vielä kun argumentit perustuvat muuhunkin kuin vihervasemmiston "meillä on (moraalinen) velvollisuus" -hevonpaskaan niin toivon todella että miehestä kuullaan vielä rivikansanedustajana.

t.Puupääukko

Anonyymi kirjoitti...

Olen aina ihaillut Halla-ahon viilipyttymäistä olemusta. Vaikka minkälaista sontaa on tv:n ajankohtaisohjelmissa tullut niskaan, sanomisia vääristelty, puhuttu päälle ja yritetty kaikin tavoin ärsyttää, pientä ihon punoitusta lukuunottamatta mies on säilyttänyt malttinsa ja sekös vastustajia on ketuttanut! Yleensä asioiden perustelut ovat olleet älykkäitä ja tarkoin harkittuja ja se on varmaan ärsyttänyt kahta kauheammin ja pakottanut kiireesti vaihtamaan puheenaihetta tai antamaan puheenvuoron jollekin toiselle. Puheenjohtajuudesta luopuminen osoittaa myös sen, että hän ei ole politiikassa mukana hakeakseen hyväpalkkaista hillotolppaa, vaan elämässä on muita arvoja.

Kaikki kunnia hänelle, että on jaksanut median ja vihervasemmiston höykytystä näinkin kauan ja toivon hartaasti, että pysyy aktiivisena vaikuttajana ja uuden puheenjohtajan tukena, kuka hän sitten lieneekin.

Rouva AnoQroquiusKad kirjoitti...

Asialla voi olla toki iloinen kääntöpuolensakin:

kuinka moni on jättänyt äänestämättä Perussuomalaisia, vaikka on kaikesta samaa mieltä vain siksi, että puoluejohtajana on se hirveä maanpäällinen Saatana;
se Hullu-uho joka haluaa kaasuttaa ja uunittaa pikku suklaasimmuja, jotka yrittävät tulla Suomeen pakoon hätää ja vainoa?

Jos tilalle tulee vaikkapa juuri Riikka Purra, kuinka moni näistä voi antaa silloin äänensä ilomielin PS:lle tietämättä tai ymmärtämättä, että Riikka on kaikissa asiakysymyksissä Jussin linjoilla?

Politiikassa kun pelataan paljolti mielikuvilla, ja valemedia on tuskin koskaan kenestäkään politiikkamme hahmosta maalannut niin rumaa kuvaa kuin Jussista.
Mitä tapahtuu nyt hänen poistuessaan? Olisiko valemedialla rahkeita mustamaalata Riikka yhtä rumaksi?
Menisikö se läpi sille Pihtiputaan mummolle?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Hessulle, KKi:lle, keski-ikäiselle pikkupojalle, Puupääukolle, Rouva Anolle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Hessu: En oikein usko, että Jussi tavoittelee presidentin pestiä.

KKi: Samanlainen muistikuva minulla. Ja toivotaan, että uuden puheenjohtajan valinnassa ei mietitä hetkeäkään sitä, että mitä vihervasemmisto asiasta ajattelee.

keski-ikäinen pikkupoika: Samanlainen ilme on jämähtänyt minunkin naamalleni.

Puupääukko: Osuit naulan kantaan.

Rouva Ano: Tuo on totta ja sinänsä vihervasemmisto taitaa olla Jussin päätöksestä mielissään. Kas kun Jussi on pistänyt utopisteja säännöllisesti faktoilla 6 – 0.

Qroquius Kad: Tuo voi pitää paikkansa mutta uskon, että demonisointi jatkuu aivan varmasti oli johdossa kuka hyvänsä.

vieras kirjoitti...

Sitten kun Jussi ei ole enää puheenjohtaja, hän ei ole ainoa jota kohtaan järjestelmäpuolueet ja valtamedia heittävät paskaa. Siihen on paras vastata heittämällä paskaa takaisin. Jos ne haluaa tapella, sitten tapellaan. Jos tulee isku, isketään takaisin. Jos ne haluaa mutapainia, sitten painitaan mudassa.

Uuden puheenjohtajan ja puoluejohdon tulee olla valmiina olla ukkosenjohdattimia, ettei Jussin tarvitse yksin olla ukkosenjohdatin.

Yleisistä syistä johtuen Jussi joutui olemaan puolivaloilla silloin kuin Jabbba the Hillotolppa oli pj. Nyt kun Jussi on ollut neljä vuotta puheenjohtaja, hän on edelleen joutunut olemaan omien mieliaihden kanssa puolivaloilla koska puheenjohtajuus pakotti kiinnittämään huomion puolueen asioihin. Puheenjohtajana hän on esittänyt puolueen kantoja. Puoluejohtajana ei voinut kuittailla ja öyhöttää samaan tapaan kuin ollessaan eduskunnassa ennen menoa europarlamenttiin.

Vaikka Jussista tulee rivipersu ja rivikansanedustaja ilman virallista statusta, toivottavasti todellinen asema persuissa on vanhempi valtiomies, harmaa eminenssi ja consigliere. Toivottavasti Jussi kertoo uudelle puoluejohdolle puhelinnumeron ja sähköpostin siltä varalta jos häneltä halutaan kysyä neuvoja, tai tapaa heitä livenä.

Jussin pitäisi saada vapaudet keskittyä siihen mitä osaa parhaiten eli maahanmuuttoon, sananvapauteen, aseisiin ja kielipolitiikkaan liittyvissä asioissa. Tällä tavalla hän voi valmistautu sisäministerin pestiin mikäli hänelle osuu semmoinen voittava arpa.

Jos Riikka Purra valitaan, toivottavasti sitä ennen aikaansaadaan kunnon kilpailu. Jos Riikka valitaan, muun puoluejohdon eli puoluehallituksen täytyy pitää hänet ruuvipuristimessa ettei hän ala ajamaan pakkoruotsia. Mieluiten toivon että muu puoluejohto saa väännettyä rautalangasta Riikalle että pakkoruotsi joutaa pois. Tuo pakkoruotsi on Riikan sokea piste. Riikka tykkää ruotsin kielestä ja Ruotsista niin paljon että hän ajattelee asiaa puhtaasti tunteella ja subjektiivisesti. Hän ei näemmä kykene rationaaliseen ja objektiiviseen ajatteluun ja kannan muodostukseen asian suhteen. MUTTA, jos hän muuttaa mielipiteensä, sitten pulma on ratkaistu.

vieras kirjoitti...

Se pitää olla opittu Jabban ajoista että ei pidä pyytää anteeksi mitään eikä irtisanoutua mistään. Kun kerran pokkuroi valtavirtamediaa ja järjestelmäpuolueita, silloin saa pokkuroida lopun iän. Mikään määrä irtisanoutumisia ja anteeksipyyntöjä ei riitä. Kun tulee vaatimuksia irtisanoutumisista ja anteeksipyynnöistä, parasta on sanoa "painu vittuun, saatana". Tai jos ei just noilla sanoilla, kuitenkin jotain mikä sanotaan tuolla asenteella.

Marko Hamilon kannattaisi kouluttaa persuja mediataitojan ja julkisuuden hallinnan taitojen kanssa. Erityisesti kaustikoulutusten suhteen.

Mistä tuo irtisanoutumis- ja anteeksipyyntökulttuuri on saanut alkunsa? Onko se internet-ajan ilmiö? Onko se sitä woke-kulutturia ja cancel-kulttuuria? Onko se orwellilainen termi "maalittaminen" peräisin tuosta? Onko englannin kielessä sanaa "targeting", mikä tarkoittaisi maalittamista?

Tiina Wiik sanoi jollain omalla striimillään, että sosiaalisen median feministit ja muut suvakit ovat jatkuvasti varpaillaan ja takajaloillaan siitä onko itse tarpeeksi paljon oikeaoppinen feministi ja suvakki. Ettei joudu maalitetuksi omien taholta. Feministeillä ja mulla suvakeilla on täysi työ pysyä ajan tasalla siitä mikä on hyväksyttyjä ja oikeaoppista feminismiä ja suvakointia. Jos ei pysy ajan tasalla, on riski että sanoo tietämättään jotain minkä takia omat maalittavat ja canceloivat. Tiina totesi, ettei ole ihme jos siinä tulee paranoidiksi ja mielenterveysongelmat vaivaamaan.

Anonyymi kirjoitti...

Ïtse laitan toivoni siihen, että Soinin aika opetti puolueen tajuamaan sen, mihin oman nahkansa myyminen johtaa silloin, kun niitä nahkansa myyjiä on jo 100-vuotiaat puolueet täynnä. Muistan sen tunnelman Jyväskylässä kun Jussi oli valittu: oli kuin Maa olisi revennyt ja uusi toivo herännyt. Suuri teko oli se, että hän selvitti ensi töikseen Uuvattien salaliiton ja kiskoi puolueen toimintaan jakamalla vastuuta eri toimijoille aivan ennennäkemättömällä tavalla. Tämä jatkui häneltä loppuun saakka tinkimättömällä johdonmukaisuudella. Minua kiinnostaa nyt vain kaksi kysymystä: (1) Pitääkö Purra linjansa ja sen perinnön jonka hän tulee elokuussa saamaan? Ja (2) Onko 2031 julkaistavassa asiakirjassa tietoa uhkauksista, petoksista tms. vastaavista, jotka vaikuttivat nyt nähtyyn päätöksiin?

PS-lehdenjakaja

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys vieraalle ja PS-lehdenjakajalle & kiitos kommenteistanne. Kyllä persuissa varmaan kaikki tämä tajutaan. Meidän ei auta muu kuin seurata ja toivoa.

vieras kirjoitti...

Mitä mieltä olet noista Tiinan havainnoista? Oletko havainnut itse samaa?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, vieras. Olen kyllä.