lauantai 6. marraskuuta 2021

ANAALIHYPETYSTÄ

Niin kuin lukija hyvin tietää, on valtamediamme peruslinja se, että epänormaali on normaalia. Hyvänä esimerkkinä oli Iltalehden juttu jossa muuan seksuaaliterapeutti Oona Turunen kertoo ja Iltalehti yleistää:

Heteromiesten salainen haave

Seksuaaliterapeutti Oona Turunen törmää usein vastaanotollaan siihen, että moni heteromieskin haluaisi kokeilla anaaliseksiä vastaanottavana osapuolena, mutta häpeää omaa haluaan.

Ensinnäkin voi todeta että normaali heteromies ei yleensäkään tarvitse seksuaaliterapeutin palveluja. Toisekseen voi todeta, että kyseinen terapeutti voi vedota salassapitovelvollisuuteen joten emme tiedä, kuinka paljon lapinlisää kyseisessä väitteessä on. Joka tapauksessa sillä saa suvaitsevais-tiedostavaa katu-uskottavuutta.

Kolmanneksi voi todeta, että normaalille heteromiehelle ei ole olemassa mitään niin epäeroottista olentoa kuin ihmisuros. Ja anaalipuoli on muutenkin exit only. Mutta se ei estä Iltalehden toimittelijaa yleistämästä asiaa koskemaan heteromiehiä yleensä.

Tietysti kyseinen toimittelija saattaisi todeta että kun muuan Yrjö avautui asiasta niin sehän todistaa väitteen. Kalikka kalahti ja koira älähti. Yrität vain metelöidä peittääksesi itseltäsi sen että sinäkin olen hangaround-homo.

Miettikääpäs muuten piruuttanne sitä, jos joku toinen seksuaaliterapeutti sanoisi että hyvin moni hänen asiakkaanaan oleva lesbonainen haluaisi kokeilla että miltä se meisseli mahtaa tuntuakaan? Minkähänlainen meteli siitä nousisi?

Joka tapauksessa elämme aikaa jossa normaali pyritään muuttamaan epänormaaliksi ja epänormaali taas pakolliseksi ja kyseenalaistamattomaksi normiksi.

Kysymys: Kuinkahan moni suomalainen todella haluaa tätä?


37 kommenttia:

klova kirjoitti...

Nämä jutut myy, siksi niitä tehdään ja julkaistaan. The Sunin päätoimittaja jäi takavuosina kiinni kun hänen avautumisensa meni nauhalle;Teemme paskapaperia paskaporukalle, ei noita idiootteja kiinnosta mikään älyllinen.

Ihan sama pätee mediaan kaikkialla, sitä tehdään mikä myy. Enemmän se kertoo lukijoista kuin tekijöistä.

Pohjan Akka kirjoitti...

Viimeinen kuva pyrskäytti naurut - kiitos siitä!

Minua ällöttää ihan kaikki se, mitä media väkisellä hieroo päin kansalaisen naamaa. Reaktio on tasan vastakkainen. Edes jatkuva toisto ei auta, vaikka sitä kestävästi media yrittääkin. Lopputuloksena luottamus on mennyt mediaan, yhteiskuntaan, lääketieteeseen ja moneen muuhunkin instituutioon. Tälle maailmalle olisi tervettä kohdata jokin oikea katastrofi, vaikka sähköverkon kaatuminen tarpeeksi pitkäksi aikaa.

Qroquius Kad kirjoitti...

No tuota. Heteroseksissä mies on se joka panee ja nainen se jota pannaan;
kas kun kyse on pohjimmiltaan lisääntymisessä.

Mikäli mies kokee tarvetta olla pantavana, hän on biseksuaali.
Biseksuaalisuus ei tiettävästi ole useinkaan se 50-50, jossa asianomaiselle maistuvat molemmat sukupuolet yhtä lailla ja josta Woody Allen totesi, että siinä on lauantai-iltaan tuplamahdollisuudet.
Yleensä on liukumaa:

75 % homoseksuaali voi mennä naimisiin ja elää elämänsä perheenisänä/äitinä, koko ajan kaivaten sitä mieluisampaa tapaa.
75 % hetero lähtee siihen lauantai-iltaan etsimään vastakkaista sukupuolta, mutta omakin saa kelvata ellei parempaa ole saatavilla.

Yhteiskunnan naisistuessa naisten käsitykset rikosoikeudesta, ulkomaankaupasta, maanpuolustuksesta ynnä muusta nousevat päällimmäisiksi.
Niinpä myös naiset katsovat tietävänsä kaiken miehen seksualisuudesta oman näkökulmansa kautta. Eräs feminiitta julistikin miesten hoitakoon siementämisensä keskenään, mihin he oikein sitä naista tarvitsevat?!
Tälle feminiitalle kun oli yksi lysti paneeko lähi-itäläinen tai neekeri häntä pilluun tai pyllyyn, niinpä hänen mielestään olisi yksi lysti paneeko mies tai pannaanko miestä.

Korkeakoulutus ei estä naisia hahmottamasta maailmaa oman sukupuolensa kautta, paremminkin päinvastoin:
mitä suurempi huuhaa-humpuuki, sitä helpommin se uskotaan, mitä korkeammin koulutetuille naisille se tieteen valekaavussa tarjoillaan.

Kympin tytöt, let's get over it.

Joppos123 kirjoitti...

Suomessakin alkaa olla samankaltainen ilmiö kuin jenkeissä missä kakara ilmoitetaan terapiaan heti synnytyslaitoksella. Julkkikset oikein kilpailevat siitä kellä on suurin angsti ja kuinka kauan on käyty kalliilla paskanpuhujalla.
Seksuaaliterapeutti, kuinka mahtavan turha ammatti.
Sellaisen kanssa seurustelu tai avioliitto voisi olla maanpäällinen helvetti jos joka panoa pitäisi analysoida syvällisesti. Vituttamaan se alkaisi.
Länsimaailman rappiota nämä edustaa ei muuta ja jo muinaisesta Roomasta tiedetään, että rappeutunut kulttuuri korvataan sellaisella jolla ei ole tarvetta paskanhiertämiseen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys klovalle, Pohjan Akalle, Qroquius Kadille ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

klova: Osittain totta. Jos on kysyntää, niin on tarjontaa. Mutta kuinka suuri kysyntä tälle sitten on? Valtamediahan suuntaa juttunsa pääosin kolmekymppisille kaupunkilaisille piipertäville sinkkunaisille jotka varmaankin pitävät tällaisista jutuista. Mutta kuinka suurta osaa lukijoista he edustavat? Itse näen tässä – ja monessa samanlaisessa – tietyn ajattelutavan pakkosyöttöä.

Pohjan Akka: Väkisinhieromisesta tuossa on kyse. Ja sellaisten ihmisten toimesta jotka eivät ongelmista oikeastaan tiedäkään. Niinpä niitä pitää kehittää.

Qroquius Kad: Noinhan se pitkälti menee. Ja tässäkin jutussa naistoimittaja kirjoitti naisesta.

Joppos123: Valitettavan totta.

- Hei, kuka on sun terapeuttisi?

- Hä? Ei minulla ole terapeuttia.

- Hä? Onks sulla sitten jotain ongelmia vai?

Anonyymi kirjoitti...

Terve! Juu ei päivääkään ettei jotain paskaa tulisi. Siis valtamediassa tms. Itselläni on kokemuksia naisesta, ruotsalaisesta, joka oli vaimoni. Kunnes meni hgin yliopistoon. 2 v ja aloimme keskustella siitä, miten minä olenkin oikeasti kiinnostunut miehistä. Tai että minun pitäisi kokeilla. Itse hän innostui, ja alkoi kokeilla tosissaan. Eli naisiin. Eli että joka miehessä on joku homogeeni. Mutta eivät halua/kehtaa myöntää sitä. Tai pelkäävät. ero tuli. Kakkaleikit tms ei kiinnosta hiukkaakaan. Mutta nähty on, miten joku ns sekoaa/ " löytää " itsensä. Ja yrittivät jopa naittaa jollekin ulkomaalaiselle, että esittäisi homoa. Että olisi saanut oleskeluluvan. Ja ihan truestory. Niinkuin nykyään sanotaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kuvottaa pelkkä ajatuskin homoseksistä ja oksettaa lukea siitä kirjoitettuja artikkeleita. Siksi väistelen jo pelkkiä otsikkojakin jotka saattavat viedä itse asiaan. Uskoisin, että ainakin 99 % tai enemmän miehistä ovat kanssani samaa mieltä, mutta sitä ei saa nykyään mediassa sanoa. Liian normaalia.

Terapiastakin on vähän kokemusta. Kun 90-luvun lamassa pelastettiin pankkeja, ne veivät tililtä kaikki rahat, tuli varmaan joku burnout. Siitä ei silloin paljoa tiedetty. Annettiin kansan kärsiä vaan. Menin väsymykseni kanssa yleislääkärille joka lähetti psykiatrille. No kävin sielläkin, 300 markkaa ja yksi tunti. Ja sitten takaisin yleislääkärille, 160 markkaa 15 minuuttia. Kysyi sainko apua. Vastasin, että en ollut varma kumpi meistä oli potilas. Arvaatte varmaan että siihen loppuivat lähetteet terapiaan. Firman lääkelaukussa oli, pitkiä keikkoja kun tein, aikaeroa sovittelemaan meinattu nukahtamaan auttavia pillereitä. Kokeilin niitä kotona ja nukuin pari vuorokautta putkeen. Siihen loppui burnout.

Anonyymi kirjoitti...

Heppa oli joskus 20 vuotta sitten kansainvälisissä ulkomaan hommissa töissä duunissa. Brittejäkin siellä oli ja muita ns. sivystyskansoja.

Suhtautuivat esim. tuommoisiin tuhkaluukun bi-seksuaaleihin lausahduksella: "You are greedy!", kun kerran kaikki reiät kelpaa.

heppa

Anonyymi kirjoitti...

Ykä on denialisti!

Piti se arvata. Mokoma teraputti vain projisoi omi halujaan. Kun kaipaa mahtimeisseliä mekkoon.

Minut on tähystetty taka- ja etukautta monta kertaa, keliakian takia. Voin vakuuttaa, ettei akti kiinnosta. Ukko ei ole eroottisesti kiinnostava, eikä kiinnosta tuo suolen käyttökään tähän tarkoitukseen.

Muuten, mitä eroa on ylä- tai alakautta toimivilla tähystimillä?

Maista niin tiijät.


Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle, hepalle ja Pyssymiehelle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Valitettavasti naiset hurahtavat nykyisin niin herkkään kaikenlaiseen.

Ano2: En tiedä, tarkoititko psykiatria vai psykologia. Psykologi on oman kokemukseni mukaan yksi maailman turhimmista ammateista. Ja se suuren laman kuolinsaldo on vielä selvittämättä ja likapyykki pesemättä. Moniko yrittäjä kuoli silloin oman käden kautta?

heppa: Olivat varmaan oikeassa. Onneksi minä asun täällä huuthemmetissä.

Pyssymies: Ykä on pahempaa. Ykä on käppäukko, setämies ja viha-ajattelija. Umpihetero vielä kaiken lisäksi. Jos tuolla ei tsuhnan helvettiin päädy niin millä sitten?

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, se että heteromies oikeasti hakeutuu jollekin seksuaaliterapeutille kertoo jo siitä etteivät kaikki kottaraiset ole pöntössä. Ei minulla esim. ole mitään tarvetta jollekin tuntemattomalle avautua omista fantasioistani. Mutta niinhän se nykyään menee, että mitä pervompaa onnistutaan keksimään sitä varmemmin siitä yritetään tehdä uutta normaalia. Minun ahtaaseen ajatteluun ei mahdu se mistä tällaiset "cuck" -fantasiat tai naisen vaatteisiin pukeutumiset tulevat. Ei minua haittaa jos joku niistä kiksit saa, niin kauan kun kyse on kahden aikuisen yhteisymmärryksessä tapahtuvasta toiminnasta niin antaa palaa vaan, mutta tuo naamaan hierominen nostaa verenpainetta. Mutta sehän "suvaitsevan" vihervasemmiston toimintatapa on, hierotaan sitä omaa toisten naamalle halusivat tai eivät. Yleensä eivät, mutta sehän on vaan varma merkki suvaitsemattomuudesta.

t.Puupääukko

Anonyymi kirjoitti...

Sanoa tuohon 90 lamaan. Itse sen elin rankimman kautta. Ja niin tekivät monet. Kun ajatellaan, että nykypäivånä itsensä tappaa 2- 3 päivässä. Mikä on fakta. Niin olen varma, että luku on jäätävä. Mikä on salattu.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Puupääukolle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Puupääukko: Olet oikeassa. Ja tuo ajatus – tässä terapeuttien maailmassa – että pitäisi ryhtyä puhumaan jollekin ventovieraalle omista asioistaan on minullekin vieras ja vastenmielinen.

Ano: Sitä mätäpaisetta ei olla Suomessa vieläkään puhkaistu.

Professori kirjoitti...

Tämä epänormaalin normalisoiminen on sikäli metka juttu, että ihmisten ylivoimainen eli normaali enemmistö ei nouse sitä vastaan. Miksi näin, en tiedä.

Anonyymi kirjoitti...

Tästähän tulikin mieleeni:
Blogisivusi oikeassa laidassahan on koko joukko linkkejä muihin blogeihin. Yksi niistä kuuluu nimimerkille "Musta orkidea" (https://mustaorkidea.blogspot.com/), joka tosin ei ole kirjoittanut sinne mitään enää yli puoleen vuoteen. Mutta viimeisin hänen kirjoittamansa teksti käsittelee nimenomaan seksuaaliterapeutteja. Siinä hänkin totesi, että monet seksuaaliterapeutit ovat "selvästi hyvin asenteellisia ja ideologisesti värittyneitä" ja että jos ihminen menee epäsopivalle terapeutille, hänen ongelmansa saattavat jopa paheta. Niin kuin hän kertoikin kahdelle tuttavalleen käyneen.

Anonyymi kirjoitti...

Minä poistin kuukausia sitten IS sovelluksen puhelimesta kun rupesi vituttamaan. Seuraavaksi lähtee IL, mutta kommentoinnin lukeminen vielä vähän hauskuuttaa, joten olkoon vielä. Parempi kun pysyy lukemassa voiman pimeän puolen blogeja. T. Oloneuvos

KKi kirjoitti...

Niinpä niin, ei tuo nyt mitenkään yllätä-

Homotushan etenee.
Aikoinaan homotus oli rikollista, sitten sairautta. Sitten sallittua, nyt ihailtavaa.
Odotan suurella mielenkiinnolla milloin homoilusta tulee åakollista. Sillin kyllä jään Norjaan.

Anonyymi kirjoitti...

Olenkohan koskaan tavannut seksuaaliterapeutia?

Ööö, olen. Joskus vuosisadan vaihteessa. Windows 3.11 aikaan. Kävin asentamassa sille Word Perfectin. Ei se ollut sen kahelimpi kuin muutkaan psykologit, konttorikin oli ihan normaalin tylsä lääkärin huone. Ei mitään jänniä tauluja tai havainnekuvia seinällä. 32 korppua koneeseen, ronks ronks. Juttelimme niitä & näitä, lähinnä ruokalan tarjonnasta, sairaalapuiston oravien metkuista ja tulevasti suuresta ja mahtavasta Window NT 4 käyttöönottoprojektista. Ei yrittänyt käännyttää, ei homoksi tai edes Mac-käyttäjäksi.

Pyssymies

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Onhan noita samaan sukupuoleen rakastuvia ollut kulttuurissamme antiikin ajoista lkaen, joten näitä nykyisiä ongelmia koskevat kysymykset kyllä liittyvät olennaisesti johonkin muuhunkin kuin itse poikkeavuuteen.

Sanoisin, että se eurooppalaisen uuden ajan ajattelu, joka on perustunut erityiseen edustuksellisuuden kognitioon, on nyt kriisiytymässä. Eli kaikki on muuttumassa identiteettiongelmiksi -- ja esimerkiksi kielellis-kulttuurisissa kansallisvaltioissa mahdollisen edustuksellisen demokratian rapautuminen kummalliseksi identiteettipolitiikaksi ja politiikanteon sirkushyppy kansallisvaltioista internatsionalistiseen EU-totalitarismiin on ilmiönä ihan samaa sukujuurta kuin tämä sekoilu sukupuoli-identiteettien kanssa.

Ja onhan tämä sekoilu sitten kaikin tavoin ihan kamalan laajamittaista. Ei uskoisi, että maailma voisi tällaiseen hulluteen hajota -- että kaikilta yhteiskuntien kaapin päälle pyrkiviltä tyypeiltä katoaisi niin täydellisesti todellisuuden- ja suhteellisuudentaju. Mutta niin se käy, sanoisi Vonnegut.

Tosiaan nykymeno on ikään kuin yritys puhaltaa mitä merkityksettömimmistä -- siis yleistä merkitystä tyystin omaamattomista -- asioista niitä kaikkein tärkeimpiä "ihmisoikeuskysymyksiä". Kyllähän tällaisella todellisuudentajuttomuudella tulee olemaan hintansa. Domokratian edellyttämän kognitiivisen ajattelun hajoaminen on melkoinen hintalappu. Ja tietysti esimerkiksi toiskulttuurisen kansainvaelluksen ja yhteiskuntien monikulttuuristumisen kokeminen ja käsittäminen yleensä jonkinlaiseksi hyveeksi täydellistää kansallisvaltioiden sisäisen romahtamisen.

Kirjoitin äskettäin jutun jonka otsikoin "Ihmisoikeusideologioista ihmispoikkeusidealismiin". Se ilmaisi mielestäni sen mistä nykyisessä kriisissä -- identiteettikriisissä -- on kyse.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Professorille, Anolle, Oloneuvokselle, KKi:lle, Pyssymiehelle ja Seppo Oikkoselle & kiitos kommenteistanne.

Professori: Se on minullekin arvoitus. Ehkä vastareaktio joskus vielä tulee.

Ano: Jep, olen lukenut tuon. Enkä epäile hänen kirjoitustaan.

Oloneuvos: Joo, ei noista paljon aperitiiviä saa.

KKi: Tuskin pakollista sentään. Mutta on ihmeellistä kuinka joku asia on pakko vetää ääripäästä toiseen.

Pyssymies: Heitäkin on varmasti moneen lähtöön. Niin kuin kaikissa ammateissa. Minä muuten tykkäsin siitä Word Perfectista kovasti.

Seppo: Niin se käy. Mutta onkohan mitään tällaista tapahtunut historian aikana aikaisemmin?

Anonyymi kirjoitti...

Proffa tuolla ihmettelee sitä, että miksi normaalit eli valtaväestö ei nouse vastustamaan moista kohkaamista. Olisiko syynä se että he ovat, no niitä normaaleja, ja että he eivät usko, että moinen kohkaaminen olisi totta. KOska he ovat niitä normaaleja, asia menee yli ymmärryksen, ajatellaan ettei noin sairasta menoa voi olla oikeasti. Kun se menee ns. normaalin ihmisen käsityskyvyn ja kokemusten ohi ja yli.
Arvelee Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Huru-ukolle. Niin kauan kuin oma jääkaappi on täynnä ja tilillä on vähäkään painetta ei valtaväestöllä ole halua muuttaa tilannetta.
Mutta jos jos kansalla tulee nälkä ja se lähtee kadulle,niin siihen kaatuu isoikin valtio.

Qroquius Kad kirjoitti...

Jos kansa lähtee kadulle. Mitä jos ei lähdekään, vaan istuu kotonaan tyhjän jääkaapin edessä lattialla lohduttomasti nyyhkyttäen mahan mourutessa?
Tai jos lähtee kadulle, mitä se siellä tekee? Kävelee tumput suorina ympäriinsä itkien äänekkäästi kuin hankeen heitetyt pikkulapset:

"Haaallituu-uhuu-us...Voi kiltti Äiti Haa-haa-alituu-uus...Auta minuaa-ahaa-aaa..."

Ei se kansa ole enää Talvisodan sankarikansa, joka oli kasvatettu remmin solkipäällä kovaan työhön ja kuriin. Jossa miehet olivat miehiä ja naiset naisia.
Nyt se kansa on naisia ja heidän kasvattamiaan isättömiä soijapoikia.

Jos jääkaapit oikeasti tyhjenisivät, ei kaduille kyllä olisikaan viisasta mennä. Ne olisivat kokonaan uusuomalaisten raivoavien laumojen vallassa siihen asti, että Imperialistisen Roistovaltio Ryssän panssarijalkaväki ajaa kadut ja kujat päästä päähän ampuen ne tyhjiksi.

Sitten se jää taloksi, eikä lähde enää minnekään.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle, Anolle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne. Luulen, että Ano on kommentissaan oikeassa. Sitä rajaa ei olla vielä saavutettu. Ärsyttäähän se, mutta ei nosta ihmisiä kaduille. Qroqius Kad on ehkä liiankin pessimistinen vaikka ymmärrän hänen mielipiteensä. Asut vissiin kaupungissa. Minä asun niillä selkosilla joilla ihmiset pystyvät tekemään asioita.

Anonyymi kirjoitti...

WP 6 oli leikekuviltaan ja kuvankäsittelyltään hieno, sillä oli tosi kätevä tehdä pikku tiedotteita. Ja tässä vaihteessa sitten tuli WP 6.0 a, 6.0c ja ties mitä. Kas, Micro$oft muutteli API-rajapintoja melkein kerran kuussa ja teki muuta jäynää. Muun muassa piilottetuja funktioita, jotka eivät siis olleet dokumentoituja, ilmestyi ja katosi ja muuttui joka winkkawriversioon. Tappoi siis kilpailijan kelminkonsteilla. Wordia jaettiin ilmaiseksi tai hyvin halvalla samaan aikaan.

Pyssymies

Qroquius Kad kirjoitti...

Radanvarsikaupungissahan minä. Ja taisi tulla kyllä tarpeettoman synkkä tulevaisuudenkuva;
eivät ne miehet ole kaupungeistakaan loppuneet, ja veli Jopposilla on luja luottamus junnuihin.

Mutta minun on hyvin vaikea mieltää miten maaseutu voisi säilyä itsenäisinä minisaarekkeina jos kaupungit ja sitä myötä Suomen valtio tuhoutuvat?
Silloin ne kyläkunnat vain kaatuisivat yksi toisensa jälkeen itäiselle tunkeillijalle, joka ei taatusti jäisi katselemaan sivusta sellaista herkkupalaa kuin Tsuhnan Romahdus.

Anonyymi kirjoitti...

O tempora o more!

Eurooppa rupeaa olemaan moraalin suhteen kuin Rooma 400-luvun alussa. Kuinkas sitten kävikään? Leipä ja sirkushuvit eivät riittäneet aseeksi valloittajia vastaan. Nythän barbaarit ovat jo täällä keskuudessamme valmiina.

Sodomallekin kävi köpelösti aikoinaan..

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Pyssymiehelle, Qroquius Kadille ja Tapsalle vaan & kiitos kommenteistanne.

Pyssymies: Siinä Word Perfectissä oli minun mielestäni kaikki mitä tarvittiin eikä mitään liikaa. Liekö sitä enää olemassakaan?

Qroquius Kad: Tulevaisuutta on vaikeaa ennustaa. Ja Venäjä ei ihan vähällä lähde hyökkäämään. Jos se tekisi niin, niin se olisi hyökännyt jo Ukrainaan.

Tapsa vaan: Kyllä nykypäivässä on selviä Rooman rappion merkkejä.

Qroquius Kad kirjoitti...

En tarkoittanutkaan hyökkäystä, vaan miehitystä tilanteessa, jossa Suomi olisi romahtanut. Ukraina on vielä pystyssä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Niin on toistaiseksi Suomikin ja meillä on puolustusvoimat. Tulevaisuudesta ei tiedä.

Apoliteia kirjoitti...

Tapsa vaan: Nythän barbaarit ovat jo täällä keskuudessamme valmiina.

Niin ne muuten silloinkin olivat. Rooman armeijoiden miesvoiman runko oli 300-luvulta asti muuttunut yhä kiihtyvää tahtia germaanivoimin ylläpidetyksi ja 400-luvulla Italian niemimaan mies oli jo usein vähemmistössä omassa comitatuksessaan.

Heruliheimon päällikkö Odovakar*, joka syöksi vallasta Länsi-Rooman viimeisen varsinaisen keisarin, Romulus Augustuluksen**, oli itse Rooman armeijan johtomiehiä - hän johti germaanipainotteiset joukko-osastot kapinaan ja vei poikakeisarilta vallan. Muodollisesti ukko oli sitten Itä-Rooman keisarin vasalli uudenuutukaisella Italian kuninkaan tittelillä.

Kylmäävää ajatellakin, että jotenkin samanlainen, etnisen identiteetin pohjalta tapahtuva karvakäsi-sotilaskaappaus kuulostaa ihan mahdolliselta skenaariolta jossakin lähitulevaisuuden Länsi-Euroopan maassa. Ei mitään uutta auringon alla?

* Odovakar oli kylläkin jatke pitkässä linjassa ylimmälle komentajatasolle nousseita barbaareja. Muun muassa Stilicho oli syntyjään vandaali.
** Eipä hänkään kyllä mikään oikea latinalainen ollut, vaan Pannoniasta (nyk. Kroatiaa ja Unkaria) kotoisin olleen isänsä Oresteen asettama keulakuvakeisari. Eli oikeastaan kahden "barbaarin" valtakamppailu koko kupru.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tarkennuksesta, Apoliteia. Historia voi toistaa itseään, valitettavasti.

Tapsa vaan.

Trilisser kirjoitti...

Käsittääkseni se alkuperäinen juttu on maksumuurin takana, niin en sitä ole lukenut, mutta kommentit kyllä ihmetyttävät, että missä ihmeen herkkusienikasvattamossa niin moni elää (pidetään siis pimeässä ja välillä lannoitetaan). Jututtakaapa muuten ns. ammattidominoita. Heidän asiakkaansahan ovat käytännössä 100 % hetero miehiä, ja Kysykää heiltä mitä asiakkaat, siis heteromiehet, haluavat. Kyllä, erittäin suuri osa asiakkaista haluaa, että nainen joko sormettaa tai jollain apuvälineellä stimuloi kakkosta.

Samat asiat selviävät vaikkapa vauva.fi:n ja kaksplus.fi:n keskusteluista. Päälle vielä esimerkiksi bdsmbaari.net, niin tietoa löytyy. Jostain syystä nähtävästi niin tämän blogin lukijoiden kuin Setankin mielestä kinkypiirit ovat tätä lgbttitityy-porukkaa. Senkin suhteen tieto avartaa: kinkypiirit ovat hyvin vahvasti heteropainotteisia ja seassa on yhteiskunnallisilta mielipiteiltään hyvin konservatiivistä porukkaa.

Ja ihan havaintomateriaalia löytyy vaikkapa pornhubista hakusanoilla "pegging", "femdom fisting" jne.

Vihervassareillahan on tunnuksena ollut jo pitkään "tietämättömyys on voimaa". Sopii toivoa, ettei sama iskulause leviä "voiman pimeällekin puolelle", sillä "pimeän puolen" pitäisi kyetä käsittelemään niin matutusta kuin seksiäkin samalla tiedon ja järjen yhdistelmällä eikä vihervasemmistolaisella ideologisella fanatismin hurmiolla, jota yo. kommenteissa näkyy hälyttävän paljon. Mikä ihme siinä on, kun muissa asioissa rationaalisesti ajatteleva ihminen taantuu seksistä puhuttaessa fanaattisesti huutavaksi leifsalmeniksi. Voi toki olla, että joillekin kaikki muu on homoutta paitsi kerran kymmenessä vuodessa toimitettu 30 Hz taajuudella tehty kolmen minuutin hydraulinen sylinteriliike, jota säestää tuhkien ripottelu ja Ilmestyskirjan äänekäs resitointi.

Qroquius Kad kirjoitti...

Enpä osaa tähän muuta sanoa kuin toistaa itseäni, että jos sataprosenttinen hetero haluaa itselleen tehtäväksi homoseksiä, ei hän ole silloin sataprosenttinen hetero, vaan jonkinprosenttinen biseksuaali.

Anonyymi kirjoitti...

Niin, jos puhutaan ammattidominan tai jonkun bdsm-aiheisen nettisivuston asiakaskunnasta kuten nimimerkki Trilisser tuossa esittää, niin puhutaan varmaan myös alkuperäisen kirjoituksen seksuaaliterapeutin asiakaskunnasta. Varmaan samaa porukkaa ovat. En vieläkään ymmärrä miten tuo pitäisi sekoittaa ihan tavalliseen heteromieheen? Vai väitetäänkö tässä oikeasti että valtaosa suomalaisista miehistä haaveilee jostain piiskauksesta tai anaalifistauksesta? Se että tuo porukka on äänekästä ja innokasta omien mieltymystensä markkinoinnissa ei tee siitä vielä uutta normaalia.

t.Puupääukko

Anonyymi kirjoitti...

Word Perfectissä ei ollut lennossa tapahtuvaa oikolukua,, wordissa oli. WP:n myöhemmät vaiheet on hieman hämärän peitossa mulle. se vaan katosi tutkastani, vuoden 2000 paikkeilla oli joku uusi versio mutta se ei asentunut tai toiminut kunnolla NT4:ssä / Win 2000:ssa. Sain sen CD:t ja lisenssin silloiselta työnantajaltani mutta hukkasin ne johonkin varmaan talteen. Word nousi ja sitten Open Office writer ja Libre Office Writer.

WP:n oikoluku oli etevä, se ehdotti mm. nimeä Tytti Isohomokana. Sama oikoluku on tässä Libre Office writerissäkin uudempana versiona. Myös Word osti myöhemmin samaa oikolukua käyttöönsä.

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Apoliteialle, Tapsalle vaan, Trilisserille, Qroquius Kadille, Puupääukolle ja Pyssymiehelle & kiitos kommenteistanne.

Apoliteia & Tapsa vaan: Minäkin kiitän tarkennuksesta.

Trilisser, Qroquius Kad & Puupääukko: Puupääukko oikeastaan tiivisti minunkin ajatukseni. Vaikka Trilisserillä näyttää olevan asiaan kovasti mielenkiintoa. Mitä tulee fanaattisiin leifsalmen-tyyppisiin kommentteihin niin aika ajoin niitä tulee juuri Trilisseriltä. En tosin tiedä, tajuaako hän sitä itse.

Pyssymies: Joo, en ole törmännyt minäkään kyseiseen ohjelmaan enää aikoihin.