torstai 25. marraskuuta 2021

YLPEÄT IDIOOTIT

Kommentoija Voi Aikoja Voi Tapoja lähetti minulle linkin Ylen uutiseen (kiitos hänelle) ja siitä kannattaa tehdä pieni postaus. Uutisessa nimittäin kerrotaan kuinka suomalaiset viranomaiset varautuvat ”hybridiuhkiin”. Tuo hybridi on tietysti näitä nykyajan muotisanoja. Ei se, että Puolaan yritetään köijätä tuhansia geelitukkia ole mitään hybridiuhkaa vaan se on suoranaista vittuilua, vahingontekoa ja lähes sotatoimi.

Vaan kuinkas suomalaiset viranomaiset nyt sitten harjoittelevat tähän hybridijohonkin ts. siihen että Suomeen alkaisi tulla Venäjältä tuhansia geelitukkia elätettäväksi? Harjoitellaanko sitä että rajavartiosto ja sotavaltio pistävät rajan kiinni niin kuin Puolassa?

Kissan paskat.

Viranomaiset varautuvat sen porukan vastaanottamiseen ja elättämiseen. Ja niin kuin lukijakin tietää, se elatus on pysyvä ja lopullinen. Otteita uutisesta:

Ensimmäisenä täytyy saada ihmiset ainakin väliaikaiseen suojaan säältä ja viimalta, kertoo Mira Miettinen, Kanta-Hämeen sosiaali- ja kriisipäivystyksen johtava sosiaalityöntekijä.

Suojatiloiksi valjastetaan ensisijaisesti julkisia kiinteistöjä, kuntien, seurakuntien ja yhteisöjen tiloja. Ihmisten perustarpeista, kuten ruuasta, juomasta ja kännykän latausmahdollisuudesta pidetään huolta. Lasten, vanhusten ja muiden erityisryhmien tarpeet huomioidaan.

Uutisessa haastateltiin vielä ylpeää Euroopan hybridikriisien torjunnan osaamiskeskuksen johtajaa Jukka Savolaista. Tuo termi ”osaamiskeskus” yleensä muuten takaa sen että siellä toivotaan, ei osata. Liittyy kaikille yhteiskunnan alueille. Mutta mitäs kyseinen häiskä ylpeästi sanoikaan:

Siirtolaistilanteen harjoitteleminen lähettää Savolaisen mukaan viestin, ettei Suomeen kannata kohdistaa hybridivaikuttamista.

– Jos pystymme näyttämään, että Suomella on kyky toimia tilanteessa suuremmin häiriintymättä, ei sellaista kannata Suomen kiusaksi järjestää.

Suomennettuna:

Niin suurta elätettävien määrää te ette pysty lähettämäänkään, ettemmekö me voisi ottaa niitä vastaan.

Ei kai tässä auta kuin toivoa ettei muuan Putin päätä alkaa vittuilla Suomelle. Toisaalta Putin on väkivaltakoneiston kasvatti, realisti ja pragmaatikko. Ehkä hän ajattelee että suomalaiset näyttelevät niin järkyttävän tyhmää että ei kai ne juoni jotakin?

Älä huoli, Vladimir. Ei ne mitään juoni. Ne on ihan oikeasti noin typeriä. Ne ovat saaneet siihen yliopistokoulutuksen.

Hankkikaa hei äkkiä tuo Syvä Joki-leffan banjopoika Suomen pääministeriksi. Hän hoitaisi pestin aivan varmasti paremmin.


42 kommenttia:

Qroquius Kad kirjoitti...

Aikaisemmin kun asiaa sivuttiin, totesin että tällä kertaa meille on jo etukäteen kerrottu, mitä tuleman pitää.

Viime kerrallahan oli siis sovittu 80 000 ryöstäjäraiskaajaterroristin maahanottamisesta. Se jäi 32 500 Unkarin ja kumppaneiden alkaessa tulpata touhua Brysselin kirkuvaksi raivoksi.

Paljonkohan tällä kertaa tulee? Ne nimittäin tulevat kaikki, jos vain tänne asti pääsevät. Ja pääseväthän ne. Niile järjestetään vaikka MInskin – Hell-Sinkin ilmasilta noin niin kuin alkajaisiksi. Kaikki Finskin koneet lentämään tauotta. Paskat muusta lentoliikenteestä.

Eikä kukaan tälläkään kertaa tee mitään estääkseen.
Täällä netissä on helppo olla sanarohkea ja tehdä puhevahvoja sankaritekoja.
Mutta kun väkivalta nostaa ruman päänsä siihen oman naaman eteen, sankaruus haihtuu ilmaan tai valuu vasemman kengän viereen keltaiseksi lammikoksi.

Kusessa ollaan.

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Mitäpä tuohon hulluuteen vois kommentoida muuten kuin: "Voi vittu paska saatana (etten mää lähteny Viroon 10 vuotta sitten!)"

Qroquius Kad kirjoitti...

Mutta ei niin pahaa, etteikö jotain hyvääkin! EU suojelee meitä:

https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000008431866.html

Suomi hakee nyt tosissaan turvaa EUn yhteisestä pulustuksesta! Sieltä se voima ja turva tuleekin, ei epäilystäkään. Muistutetaanpa jopa millaisia hätätilanteita varteen se EU-puolustus suojelisi:

"---tuoreessa muistissa on siirtolaisvirtojen ohjaaminen meidän itärajallemme vuosina 2015–2016--- "

Minä muistan kyllä paremmin siirtolaivirtojen ohjaamisen tuolloin meidän länsirajallemme. Se tehtiin EUn toimesta. Siitä oltiin sovittu jo huhtikuussa Pipilän hallituksen ensimmäisenä toimena.

Mutta on se kiva tietää, että jatkossa EU suojelee meitä ihan tosissaan!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Terho Hämeenkorvelle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad:

Viesti1: Paljonko tulee? Joo, kaikki. Koska annetaan tulla. Ja sanotaan että valtion turvallisuuskoneistot ovat suunniteltu sitä varten, että tavallisen kansalaisen ei tarvitsisi kaivella omaa haulikkoaan. Luottamus niihin rapisee päivä päivältä.

Viesti2: Tulee muuten muistaa että EU:n armeijat ovat tällä hetkellä koko lailla selvitystilassa. Ei niistä mitään apua tule. Kun ei ole kykyäkään.

Terho: Ymmärrän ajatuksesi. Tosin enhän minä Suomesta osaa minnekään lähteä. Minnekäs sitä ihminen kotoaan lähtisi?

Anonyymi kirjoitti...

Eikös se viherpeippo o soininvaara laskeskellut, että miljoonaan tulijaan pitäisi ainakin varautua. Lääniä kuulemma riittää täällä vähintään sellaiselle poppoolle.

Jossain sivistysvaltiossa soininvaara olisi siirretty pois politiikasta kyseisen aivopierun jälkeen, mutta eihän täällä mitään tapahdu.

Tapsa vaan

Trilisser kirjoitti...

S**tana! Kun olisi pankissa muutama miljoona, silloin uskaltaisi panna vastaankin, kun tarvitsisi miettiä, lähteekö työ/saako töitä, jos omaa "väärät ajatukset". Ja jos olisi oikein rikas, öljyšeikkitasoa, niin voisi perustaa yksityisen kotiutuspalvelun. Palvelu kotiuttaisi kaikki keharit sinne minne he kuuluvat.

Mihin on kadonnut alkeellistenkin perusasioiden kuten talousmatikan ja kulttuurien perusolemuksen ymmärrys meidän herroilta ja rouvilta? Kylmä tosiasiahan on, että mokuyhteisöt pysyvät kurissa vain kirjaimellisesti ankaralla kurilla tyyliin Singapore.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tapsalle vaan ja Triliiserille & kiitos kommenteistanne.

Tapsa vaan: Nykyisinhän mielletään että sivistysvaltio on juuri tällainen itseään murhaava mielettömyys.

Trilisser: Luulen, että ne alkeelliset perusasiat eivät ole kyseisiltä ihmisltä kadonneet vaan niitä ei ole koskaan ollutkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Millä ihmeen konstilla sais tuon Eurooppaan tunkevan väen tungeksimaan ökyrikkaiden öljyvaltioiden rajoille? Siellähän olisi ihan lähellä sama kulttuuri ja tuttu meininki, rahaa kuin roskaa, ei olisi rasismia eikä tarvittaisi kotouttamista. Niin yksinkertaista! Unohdinkohan nyt jotakin oleellista....

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

On se ihme, kun 80 vuotta sitten Talvisodan jälkeen saatiin tuommoinen vihulaisen este/hidaste, Salpalinja, rakennettua käsi-/hevosvoimin, rautakangella ja viputekniikkaa hyödyntäen itärajalle.

Nyt 2020-luvulla ei saada edes verkkoaitaa ja natolankakeriä samalle itärajalle, vaikka olisi apuna monenmoiset kaivinkoneet, rammerit ja kuormausnosturit?

Salpalinjaa rakensi enimmillään 35 000 miestä ja pari tuhatta lottaa muonitti työväen ja hoiti huollon. Nyt ei löydy näistä 400 000 työttömästä suomalaisesta tukiraha-makoilijoista miehiä, vaikka olisi Woltit, Foodorat ja karvakäsien pizzataksi -palvelut älypuhelimen päässä.

Pitäisikö nuo tuensaajat määrätä hätäaputöihin itärajalle ensi kesäksi? Työkohde ainakin olisi selvillä...

heppa

lukija Oulusta kirjoitti...

Kyllä tämä erikoiseksi alkaa mennä.
Unionin itärajalle vedetään piikkilankaa Suomenlahdesta etelään, eikä enää edes Brysselistä kuulu räkytystä Puolan suuntaan.

Mutta täältä vaan lähetetään viestiä, että hotellimajoitusta laitetaan pikapikaa kuntoon.

Tuo akkalauma pitää saada hallituksesta ulos, mieluimmin äkkiä.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä sirkus on jotain käsittämätöntä. Väite on siis se, että jos siirtolaisvirtoja ei päästetä EU:n alueiden sisälle mukisematta, se hajoittaa EU:n yksimielisyyden. No, siinä ei ole mitään hajottamista, sillä Visegrad-maat ovat olleet alun perin omilla, viisailla linjoillaan. Mutta väite numero 2 on se, että jos kaikki siirtolaiset (joita on potentiaalisesti noin miljardi) päästetään yksimielisesti sisälle, pysyy EU vahvana ja yhtenäisenä, ja Putinin/Lukasenkon "hybridi" ei ole tuottanut heille toivottua tulosta. Eli kun meidän talous ja turvallisuus romahtaa, on Putin epäonnistunut tavoitteissaan. Olenko ymmärtänyt oikein?

PS-lehdenjakaja

Anonyymi kirjoitti...

Ei varmaan niin kauheen kaukana tulevaisuudessa. Eräänä yönä pikkubussi ajaa pihaasi ja punahihanauhainen kaveri spr:n veijarin kanssa tulee kolkuttamaan ovellesi. Ilmoittaa että talosi on otettu haltuun jokaiseen talosi huoneeseen majoitetaan "perhe". Jos teet yhteistyötä saat itse valita perheellesi huoneen talostasi, muussa tapauksessa sinut viedään karanteeniin ja perheesi myös.

-TR- kirjoitti...

Pari päivää sitten oli uutinen onnettomuudesta kuinka Britanniaan huteralla kumiveneellä pyrkineitä ihmisiä oli hukkunut.

Mitenkäs se nyt noin voi olla kun luotettavan median mukaan Brexit tekee Britanniasta kehitysmaan? Miksi nyt moiseen historian väärällä puolella olevaan maahan on tunku ja vielä Ranskasta?

Joppos123 kirjoitti...

Hallituksellamme on ihan oma tulkintansa kansainvälisistä sopimuksista, varsinkin jos ne koskevat matuja.
-90 luvun alussa kun neukkula romahti valmistautui sotavaltio perustamaan piikkilangoin aidattuja leirejä mahdollisen neukkulasta tulevan pakolaisvirran varalta.
Nimetyt ammattisotilaat saivat ohjeistuksen mihin ja millä joukolla leirit pystytetään ja aseet käskettin pitää valmiuden kohottamiseksi kotona.
Nyt sotilaat käsketään kantamaan "sotaa ja vainoa" pakenevien rikollisten ja sotilaskarkureiden kapsäkkejä.
Ysärillä tulijat olisivat lienee ollut oikeasti lapsiperheitä ja yleensä venäläisiä.
Nyt tulee raketti-insinöörejä.
Onhan mutusalo julistanut kuinka meidän tulee houkutella jopa 30 000 huippukoodaria vuosittain kaduille "koodailemaan".
Sisäministeriön valmisteluun on esmes kepu sanonut suhtautuvansa kriittisesti eli suomennettuna, menee läpi kunhan aluevaalit on käyty.
Syvä on viha maatamme kohtaan ja himo hillotolppaan.

Anonyymi kirjoitti...

"Hyviä" uutisia tulee päivittäin:

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008434043.html

-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle, hepalle, lukijalle Oulusta, PS-lehdenjakajalle, Anolle, TR:lle, Joppos123:lle ja Taisteluvälineupseerille & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano: Juu, ei millään. Kun ne – fiksuja kun ovat – eivät niitä ota. Saudi-Arabiassahan on kymmenille tuhansille ihmisille varustettuja ilmastoituja telttakyliä mutta ne on varattu vain pyhiinvaeltajille. Maksavia asiakkaita.

heppa: Niin. Silloin aikanaan uhka tunnistettiin ja siihen varauduttiin. Nyt uhka ei olekaan enää uhka vaan välttämätön voimavara ja väistämätön velvollisuus.

lukija Oulusta: Niin pitäisi, muttei valitettavasti saada.

PS-lehdenjakaja: Tuossa oli tämän päivän mielettömyys hyvin tiivistettynä. Eli jos emme aiheuta kaaosta Eurooppaan niin haluamme aiheuttaa kaaosta Eurooppaan.

Ano: Ei muuten mitenkään mahdotonta.

TR: Hyvä kysymys.

Joppos123: Silloin 1990-luvun alussa taisi olla se viimeinen hetki kun Suomessa käytettiin järkeä. Sen jälkeen järki katosi ja somalit toivotettiin tervetulleiksi.

Tvälups: Tämä ei ollut varsinainen yllätys. Ja Suomihan on kyseisessä liittovaltiossa Takahikiän Perähikiä jonka hyvinvointi ei ketään kiinnosta. Ei edes sen Perähikiän omia johtajia.

Qroquius Kad kirjoitti...

Oikeastaan tässä toivoo, että alkaisivat tosissaan sen liittovaltion muodostamisen:

silloinhan Visegrád-ryhmä eroaa viimeistään EUsta muodostamaan Visegrádin Liiton olemaan sitä, mitä Euroopan Unionista odotettiin, mutta saatiinkin Eurostoliitto, joka pyrkii lopulliseen tavoitteeseensa Globalististen Eurostotasavaltojen Liitoksi.

Sen jälkeen on toivottava Suomen nopeaa ja totaalista romahdusta, jossa Visegrádin Liiton (johon Baltian maat ovat liittyneet) asevoimat miehittävät konkurssipesän ennen Imperialistista Roistovaltio Ryssää.

Se on ainoa, mikä tässä enää voi pelastaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Ymmärrän pointtisi hyvin mutta kyllähän ajatus siitä että Visegrad-maat käyvät miehittämässä Suomen menee aika lailla scifin puolelle. Ja jos Suomi ei halua itse pelastaa itseään niin se ei sitten pelastu.

Anonyymi kirjoitti...

2015 sentään reagoitiin hyvin itärajan yli luvattomasti tuleviin ja saatiin sulkua aikaan, vaikka länsiraja vuosi kuin siivilä. Nyt ei ole mitään estettä vihreän unelman toteuttamiselle itärajalla.

Vanhaan hyvään aikaan pistettiin aina varmuuden vuoksi kaveri selliin, jos oli uhkaa hänestä yleiselle turvallisuudelle. Nyt ei riittäisi vankilakapasiteetti siihen alkuunkaan, jos samoihin metodeihin palattaisiin.

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

Mitä muut edellä...

Australia on ostanut 14 piikkiannosta per kansalainen eli show jatkuu ainakin seitsemän vuotta, puolen vuoden piikitysvälin:

https://twitter.com/i/status/1463961236098490370

Sitä voi tietysti kysyä, että miten se saman aineen ruiskuttaminen auttaa viimeisimpiin variantteihin..? Mutta suut suppuun ja piikille!

-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Terve! Oli YLE radiokanava auki tuossa muutama viikko sitten. Täällä missä oleskelen, haastateltiin SPR & muita järjestöjä, sekä vokkia, mihin ottavat ilomielin vastaan näitä miehittäjiä. On kuulemma tullut ns käsky, että valmius pitää olla parempi kuin 2015. Ja sehän on. Melkein itkua vääntäen haastateltavat sekä Ylen toimittaja glorifioivat koko paskaa. Eli näitä nuoria muslimi tunkeutujia, jotka mukamas ovat paenneet kidutusta ja vainoa. Mikään ei ole muuttunut. Päinvastoin. Sain käsityksen koko haastattelusta, että vaikka tulisi miljoona, niin syliä ja rakkautta riittää. Vitutus nousi uusiin sfääreihin tuon jälkeen. Ja kun nyt ovat jotkut puolueet esittäneet leikkaus listoja, että mistä säästetään, niin on käsittämätöntä jälleen, miten siihen kehitysapuun jne ei voida koskea. Jo yksikin miljardi olisi palvelus tälle tulevalle liittovaltion hölmölälle.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tapsalle vaan, Taisteluvälineupseerille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Tapsa vaan: Joo, ja silloin valtamedia metelöi nimenomaan idästä tulevista vaikka ne olivat mitätön murto-osa Ruotsista tänne dumpattuihin. Ja niillähän oli asenne kohdallaan:

https://www.youtube.com/watch?v=_ZjYvunIyLw

Tvälups: Mitä olen Australian tilannetta seurannut niin maahan on menossa totalitarismiin ja kyseisestä maasta ei sitä ihan ensimmäisenä kuvitellut.

Ano: Tiivistit asian hyvin. Ei lisättävää.

Joppos123 kirjoitti...

Sotilaallisesti meillä ei ole mitään hätää paitsi että, onko nykyisestä tampoonihallituksesta toimimaan?
Se ollaan väistetty sillä, että me voidaan järjestää vaikka koko KE 1-3 porukan harjoitus ja siihen emme tarvitse lupaa keneltäkään.
Se on vain harjoitus.

Joppos123 kirjoitti...

Elämme mielenkiintoisia aikoja. Putte tekee siirtonsa Ukarainan suhteen ennen vappua. Hänen on pakko. Venäläisiä jätkiä kylmenee siellä ja ratkaisua ei ole ellei ns "donbas" ole ryssän hallussa.
Ukraina ei enää sotilaallisesti ole sama kuin ennen. Venäjä saa pataan.
Perustelut:
1 Ukraina on jo tottunut taistelemaan venäjän porukoita vastaan
2 aseistus on parantunut
3 aseistusta ostaan käyttää
4 tärkeimpänä, tahto.

Anonyymi kirjoitti...

Australia, Austria... Ihan aakkosjärjestyksessä mennään.
Tosin Itävallassa poliisin ja asevoimien ammattiliitot ilmoittivat etteivät ne aio toteuttaa hallituksen suunnittelemia sulkutoimia saati niitä noudattaa.
Ja huom! kyseessä on siis ensi vuodelle suunnitellut ulkonaliikkumiskiellot yms, eikä nyt vallitseva tilanne kuten alati objektiivinen jne mediamme on meille kertoillut.

The Great Reset sekä Agendat 21/2030 eli build back better -suunnitelma etenee ja aina vain kiihtyvällä tahdilla..!

-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Kuntavaalit siirrettiin,kun oli uhka että tauti leviää, no tautisesti. Nyt ei puhettakaan maakunta/aluevaalien siirrosta vaikka tauti on jo lähes yhtä paha kuin se muka olisi kuntavaalien aikana.
Resetti tai persetti etenee, ja sakemannit haluaa liittovaltion, ja saakin kun ranska ja italia jo sopivat omat askelmerkkinsä sen suuntaan.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle, Taisteluvälineupseerille ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: Kiitos lisäyksistä. Ja toivotaan, että PV pysyy tehtäviensä tasalla.

Tvälups: Toivotaan, että Suomenkin poliisissa löytyy samanlaista asennetta. Monenkin asian suhteen.

Huru-ukko: Hyviä huomioita. Tosin taitaa olla että Ranska ja Italia taitavat laittaa keppiä saksan fillarin renkaisiin.

tira kirjoitti...

Kanta-Hämeen sosiaalityöntekijä Miralla on kyllä aika erikoinen näkemys ihmisten perustarpeista: ruoka, juoma ja kännykän latausmahdollisuus. Kun kyse on nimenomaan kauhuja kokeneista kidutetuista jotka ovat henkensä kaupalla joutuneet pakenemaan maastaan, luulisi että tuossa kolmossijalla olisi ollut turvallisuus. Mutta hyvin on Mira sisäistänyt tulijoiden prioriteetit. Ja muuten, miksi juuri Kanta-Hämeen edustajan mielipidettä kysyttiin eikä pk-seutulaisen? Onkos tuonnepäin tulossa paljonkin hybridimamuja?

Upouuden sisäministerin kommentointi oli taas vihreää ylimielisyyttä parhaimmillaan: ei kai me nyt ruveta kansalle paljastamaan turvallisuussalaisuuksiamme. Tämä siis n. tunnin kuluttua siitä kun oli astunut ko. virkaan. Suomennettuna: en mä tiedä, en ole vielä lukenut tota käskytystä jonka Maria mulle jätti.

Sopinee, että kommentoin tässä myöhäsyntyisesti tuota toissapäiväistä laittomasta-lailliseksi-juttua eli sen aikataulua. IL julkaisi jutun jo 24.11., hesari vasta tänään. Mutta kun googlea kaivelee, kaikkea kivaa löytyy. Jo 27.10. sisäministeriö SM julkaisi ko. asian tiimoilta "SM:ssä on tämän vuoden aikana käynnistetty ilmiöpohjainen työskentely osana sisäisen turvallisuusstrategian toimeenpanoa." Hanke aloitettiin toukokuussa, mutta julkituotiin hienovaraisesti vasta kun Ohisalo häippäisi äitiyslomalle. Ja kyllä, millään ei taaskaan ole mitään tekemistä minkään kanssa. Mitä on ilmiöpohjainen työskentely - onko se sama kuin työperäinen maahamuuttaja?

tira kirjoitti...

Sekä hesari että yle ovat julkaisseet uutisen pk-seudun ulkomaalaistaustaisten taksikuskien suorittamista raiskauksista jotka ovat sitten vuoden 2017 taksiuudistuksen jälkeen kymmenkertaistuneet - hesari tosin suureksi riemukseen löysi peräti yhden suomalaisenkin. Poliisin kanta oli sen verran tiukka, että juttu oli ilmeisesti varoitusmielessä pakko julkaista näin pikkujouluaikaan. Naiset, ei sitten mitään pikku bilemekkoja kun taksiin astutte tai muuten ihan oma moka. Täytyy kunnioittaa tulijoiden ajatusmaailmaa. Kun se on kuitenkin aina parempi kuin teidän viattomia kuskeja houkuttelevien hetaroiden.

Oli aika ufoa Vantaan kentällä. Kaikki koronapassin tarkastajat somaleita, taksien jonosta lähes mahdotonta löytää valkoista naamaa. Taitaa aika moni maahan saapunut esim. japanilainen vilkaista parikin kertaa että mikäs se mun destination olikaan, eihän ne muumit mustia olleet?

Naiset - ja miksei miehetkin - jos löytyy niin valitkaa aina se tympääntyneennäköinen vanhahko kuski. Se tuntee reitit ihan ilman takkuilevaa navia, saat jämäköitä mielipiteitä etnisistä kollegoista ja pääset himaan turvallisesti. Tämä ei ole rasismia, tämä on kokemusasiantuntijuutta.

Anonyymi kirjoitti...

Tilanne kiristyy, suunta taitaa muuttua kohta.

Virheiden de Dorka toimet on alkaneet kiinnostaa muitakin kuin nuivia. Suunnitelma oleskelulupien jakelusta ja lorvipaikan haun mahdollisuuden pyhyydestä alkaa hämmästyttää jopa petteri kaniin kakoa. Jopa kepun piiristä on kulunut ääntelyä. Mikkola ja hutisalo alkaa olla liian hapokasta kohta kaikille. E Kari & se tampereen kahjo karkottaa urakalla äänestäjiä.

Bensan hinta nousee, hallituksen suosio laskee.

Renatsin kilari on paljastanut woketuksen kaheliuden, uutta stalinismia ei kukaan halua. Kommentit on uutisissa hupaisaa luettavaa, kylmää kyytiä wokeltajille.

Puola rakentaa muuria, samanlaista kuin unkari taannoin, samanlaista kuin trump – kauhistuksen kanahäkki! Eikä kukaan paheksu – saramoa ei lasketa, se on sekaisempi kuin seinäkello.

Ulkomailta tulee kohta pyllynpyyhkijöitä – ei arabiukkoja vaan filippiiniläisiä naisia. Hyvä juttu, minulla on näistä tyttäristä kokemusta jo vuosien takaa, mukavia, älykkäitä, osaavia ja kaikenpuolin positiivisia. On myös kokemusta samoihin hommiin pyrkineistä somaleista ja arabeista, päinvastaista kuin filippiiniläisneidoista.

Pyssymies

Joppos123 kirjoitti...

Eiköhän me Ykä pysytä. Siis tehtävien tasalla. Muulla yhteiskunnalla tuntuu olevan siinä vaikeuksia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys tiralle, Pyssymiehelle ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

tira: Tervetuloa takaisin kommentoimaan. Se ilmiöpohjainen työskentely on vissiinkin tuota haista paskan newspeakia. Ja tuo harjoitus on suorastaan haistattelua vasten tavallisten suomalaisten naamaa. Vuonna 2015 väläyteltiin valmiuslain käyttöä ja eiköhän sitä nytkin olla suunniteltu.

Pyssymies: Ei kannata luottaa liikaa valtapuolueisiin. Niiden suunnalta ei apua tule. Tulee muistaa, että ne ovat federalistisia puolueita.

Joppos123: Toivottavasti pysytte. Teitä saatetaan vielä tarvita.

Anonyymi kirjoitti...

very mild cases -kertoo Etelä-Afrikan terveysjohtaja uuden korona-variantin ominaisuuksista. Ihan heti ei kyllä uskoisi jos luottaisi kotimaiseen mediaan ja poliitikkoihin...


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Se, mikä muuttuu on Overtonin ikkunan paikka. Se on jo muuttunut. Muutos tulossa, kuinka suuri ja kuinka pian? Tätä en osaa arvata, voi tulla pian ja olla suuri.

Mikä laukaisee, no, vaikka 5000 maleksimislupaa joutomiehille. Tai 10 000 hädänalaista tulijaa suurisydämisen slaavin mailta.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Ukrainan osalta jäitä hattuun!

Kuunnelkaamme asiantuntijaa:
https://yle.fi/uutiset/3-12201118


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

https://www.youtube.com/watch?v=Yp4ncch9b1M

-Tvälups-

Joppos123 kirjoitti...

Toivottavasti meitä ei ikinä tarvita. Se joka ei ole ollut noissa tilanteissa ei voi tajuta mitä se on. Ei se ole mitään sankaruuteen päättyvää romanttista paskaa. Se on kaikkea muuta.
Minun ja kollegoiden tavoite on aina ollut ettei luotihippasille tarvitse lähteä. Jos se menee siihen pisteeseen niin sitten menee, kyllä me ja muutkin hommamme hoidetaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille, Pyssymiehelle ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Tvälups: Niin valtakoneiston kuin erityisesti valtamedian toimia voisi kutsua nimellä pelkoporno. Kyseessä kun ei tosiaankaan ole Musta Surma. Keinotekoisesti ylläpidettu kriisi. Ja sotaan Ukrainassa en usko minäkään.

Pyssymies: Minä vähän pelkään, että sitä Overtonin ikkunaa pyritään jatkossa siirtämään vieläkin enemmän vasemmalle. Tulee muistaa, että vihervasemmistolla ja sitä myötäilevällä ajatuksettomalla virkakoneistolla on Suomessa hallussaan, no, kaikki.

Joppos123: Yhdyn mielipiteeseesi. Toivottavasti pyssysille ei koskaan jouduta.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, tuosta voi lukea kuinka tasapuolinen oikeus on Suomessa silloin kun lain rikkoja on paskanvärinen: https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/024c480b-d2d1-4eb7-a839-4f170a9b0565

Nekrut siis valitsivat itseään vähiten miellyttävän henkilön, pahoinpitelivät ja nöyryyttivät, rangaistus huimaavat 140,- eur yhteiskunnan oletettavasti maksamia sakkoja. Syyllinen luonnollisesti koulu jota kaikki kävivät, kas kun rasismia ei ollut tunnistettu ajoissa. Ainakin muutama päivä rasismin vastaista koulutusta kaikille! Tuo ihmispaska ei joudu asiasta sen kummemmin vastaamaan ihonvärin perusteella. Tynkkynen sai yli 4.000,- eur sakkoa vaikka ei pahoinpidellyt ketään.

Miten tältä hallitukselta voi kukaan yli 70 älykkyysosamäärän omaava odottaa mitään muuta kuin varusmiesten komentamista laukun kantajiksi. Tästä meillä on jo hyvät kokemukset 2015 invaasiosta. Ei varmasti venähtänyt yhdenkään kunniakansalaisen selkä rajaa ylittäessä.

t.Puupääukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Puupääukko. Tuo on vastenmielinen esimerkki tästä aikamme hengestä.

Qroquius Kad kirjoitti...

Tuo Syvän Joen banjopoika, Billy Redden näyttää muuten nykyään tältä:

https://www.imdb.com/name/nm0714681/mediaviewer/rm2420943616/

Vuodet ovat kohdelleet häntä hyvin, voisin kuvan perusteella sanoa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. No kas, siltä näyttää. Tuo Billy Redden ei muuten itse soittanut sitä kuuluisaa banjokohtausta:

https://en.wikipedia.org/wiki/Billy_Redden