maanantai 15. marraskuuta 2021

KALJUPÄISIÄ UUTISHAVAINTOJA OSA CXLIX

1. Anerahat elävät ja voivat hyvin

Siellä Skotlannin Glasgowssa pidettiin sellaiset yksityissuihkareitten kokoontumisajot ja puhuttiin siellä jotain ilmastostakin. Se, mikä hotellin respassa pisti eniten silmään oli anerahat eli kankkulan kaivo eli kehityskyvyttömät maat joita nykyisin jostain syystä kutsutaan kehittyviksi maiksi. Eli jo tähän asti siihen kankkulan kaivoon on päätetty tunkea 100 miljardia dollaria vuosittain mutta nyt summa pitäisi kaksinkertaistaa.

Mitä se vaikuttaa Suomeen? No:

Suomi on päättänyt kasvattaa ilmastorahoitustaan ja on sitoutunut tukemaan kehittyvien maiden ilmastotoimia 900 miljoonalla eurolla vuosina 2020-2025.

Suomen ilmastopaneelin epistolanjulistaja Markku Ollikainen selitti – hänen mielestään – syyn:

Kyllä kehittyvissä maissa tuo ilmastorahoitus ja lost and damage, eli vahingot ja niihin liittyvät asiat on varmasti suuri tyytymättömyyden kohde.

Tämä on katkerampi teema pienten saarivaltioiden ja Afrikan maiden osalta, Ollikainen sanoo.

Lukijakin tietää oikein hyvin mitä erityisesti Afrikkaan lapioidut lukemattomat miljardit ovat saaneet aikaiseksi viimeisen viidenkymmenen vuoden aikana. Eli eivät mitään, muuta kuin vaurautta vallassa olevalle porukalle joka vaihtuu aika ajoin. Voisi kysyä, että mahtaisiko tämä  ”lost and damage” johtua ilmastokysymyksien sijasta näitten maitten kyvyttömyydestä saada aikaaan toimivia yhteiskuntia ja se olisi jopa näiden yhteiskuntien oma vika?

Niihin yhteiskuntiin on lapioitu järjetön määrä rahaa viimeiset viisikymmentä vuotta. Suomi – joka oli vuonna 1917 ääriköyhä maatalousmaa – rakensi itsensä samassa viidessäkymmenessä vuodessa rauhalliseksi ja hyvinvoivaksi maaksi. Ilman minkäänlaista kehitysapua. Olisiko niin, että yhteiskunnat koostuvat ihmisistä ja ovat heidän näköisiään?

Ja muistutetaan siitä asiasta jossa tässäkään hyvesignaloivassa rahantörsäämisessä ei kertaakaan mainita. Jep. Näitten maiden väestöräjähdys. Joka ei edelleenkään tunnu olevan minkäänlainen ongelma.

Aneraha elää ja voi hyvin. Nykyisin tosin anerahan antajat eivät anna sitä enää itse, vaan maksattavat sen toisilla. Nostaahan se egoa sekin.

2. Samaan aikaan Suomessa

Niin, kun siitä toisten – eli tavallisten suomalaisten – pakolla maksamasta anerahasta puhutaan. Laitetaan tunnelmakuva bensikseltä Helsingistä:

Suomi ei elä ilman liikennettä ja vallassa olevat hurmosuskovaiset haluavat tuhota sen. Tajuamatta mitä se saa aikaiseksi.

3. Poliisin apukoulu

Sehän ei ole lukijallekaan minkäänlainen yllätys että sisäministeriöllä on valtava ja jo vuosia kestänyt kiima saada Suomeen kehitysmaalaisia poliiseja. Kiima jatkuu ja nyt ollaan kehittämässä ohituskaista:

Poliisiammattikorkeakouluun valmentava koulutus vieraskielisille (nro 703035)

Kuvaus

Valmentavan koulutuksen tavoitteena on, että opiskelija saa Poliisiammattikorkeakoulun (Polamk) pääsykokeissa vaadittavat tiedot ja taidot (ml. korkeakouluopinnoissa vaadittavan suomen kielen taidon), jotta voi läpäistä Polamkin pääsykokeet ja aloittaa opinnot Poliisiammattikorkeakoulussa.
Toissijainen tavoite on järjestyksenvalvojan kurssin suorittaminen, joka mahdollistaa työllistymisen yksityiselle sektorille turva-alan työtehtävissä.

Poliisin työkentällä on tarvetta vieraskielisille poliiseille. Valmentavalla koulutuksella pyritään vastaamaan tähän tarpeeseen vahvistamalla vieraskielisten työnhakijoiden valmiuksia suoriutua Poliisiammattikorkeakoulun pääsykokeista ja sitä kautta työllistyä poliisiksi.


Lisätiedot

KOULUTUKSEN KOHDERYHMÄ

Koulutuksen kohderyhmänä ovat ensisijaisesti alalle soveltuvat työttömät ja työttömyysuhanalaiset vieraskieliset Suomen kansalaiset, jotka ovat työnhakija-asiakkaana TE-toimistossa tai kuntakokeilussa.

Sisäministeriö tekee kaikkensa, että tavallisen suomalaisen arvostus suomalaista poliisia kohtaan romahtaa. Mutta taitaa olla niin, että sisäministeriötä ei kiinnosta, mitä tavallinen suomalainen ajattelee.

Hotellin respassa muuten veikataan että seuraava askel tällä aloitetulla tiellä on niiden kielitaitovaatimusten ja muidenkin osaamisvaatimusten olennainen heikentäminen. Tuleehan suomalaisen totella poliisiunivormua kantavaa häiskää vaikkei ymmärtäisi, mitä hän sanoo. Siitähän on päätös.

Mitenkä on, kansalainen? Tuntuuks turvalliselta?

Suomi ei tarvitse vieraskielisiä poliiseja vaan hallitusta joka karkoittaa vieraskieliset rikolliset maasta. Samoin kuin pelkällä suomalaisten maksamalla sosiaaliturvalla elävät.


21 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitenkähän siinä kävisi jos tämmöinen vieras/viekaskielinen polpopolliisi tulisi jotain sanomaan, ja jos suomipoika ei tajua mitään, ja sitten kutittelisi kurkkua moran tekeleellä. Sanoisi suureen ääneen ALLAHU AKBAAR. Pääsisikö hengestään alle aikayksikön, vai ehtisikö vedota mielenhäiriöön kuten muut tulijat?
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Media on kylvänyt muun muassa ilmastoahistusta vuosikaudet. Ei ihme jos se menee heikkopäisiin täydestä. Se ei mene vanhempiin jotka ovat monenlaista ilmastoa nähneet ja tietävät että ilmasto muuttuu eikä siihen ihminen voi paljon vaikuttaa. Ainoa keino on sopeutua. Luonnonsuojelu on toinen juttu. Paskojen kaataminen ilmaan maahan ja vesiin on lopetettava, mutta siitä ei olla läheskään niin paljoa huolissaan. Vain hiilidioksidista joka on kasveille välttämätöntä ja sitä on ilmassa alle 0,04 %. Aika fakiiri pitää olla että saa tuosta tehtyä "ilmastokriisin".

YLE teki johdattelevan testin ilmastoahistuksesta. Ahistaako sinua. Tuli mieleen edesmenneen Speden tietokilpailu, "onhan autossa kondensaattori, onhan". Helvetin tyhmää porukkaa nämä cityvihreät. Paha että heillä on nyt vaikutusvaltaa. Se pitää ottaa pois vaikka julistamalla vihreät fasistiseksi puolueeksi. Sehän haluaa määrätä kaikesta, millä miten ja minne menet, mitä saat syödä ja paskantaa. Ja niin kuin aina, määräykset eivät tietenkään koske heitä itseään.

Nils- Aslak kirjoitti...

Suomen poliiseilla on varmasti tiukat ohjeet, ettei ristin ja Daavidin tähden kaltaisia uskonnollisia tunnuksia saa olla näkyvillä. Kuten kuuluukin. Sitten ollaan jumalauta tuomassa väen väkisin sitä islamin huivia naispoliisille, joka huivi on naisen alistamisen ja naisvihan tunnus. Sillä suvaitaan vain muslimimiesten ylivaltaa ja alistetaan kaikkia naisia ja vääräuskoisia.

Pitää löytyä niin hyvin suomea osaavia ja niin hyvin suomalaisen yhteiskunnan tuntevia, ettei tarvita mitään erikoiskursseja.

Anonyymi kirjoitti...

Kehittymättömän maan kielistä kirjoitusta näkee aina vaan enemmän täällä stadissa. Hyvin edistää kotoutumista, joo. Uimarannalla joku oli purkanut turhautumistaan ja sutannut kyltissä kohtaa, jossa luki allahin kielellä äkkisyvää.

Tapsa vaan

Historix kirjoitti...

Moikka Ykä! Kirjoitat taas niin asiaa. Postauksesi kertoo osaltaan, että Suomi on rikki ja hajoaa silmiemme edessä. Käsittelen samaa aihetta, hieman eri tulokulmasta, omassa blogissani eilen julkaisemassani tekstissä.

Karmivinta on tuo, mitä kerrot poliisien koulutuksesta ja sisäministeriön kiimasta loukata tavan kansalaisten oikeusturvaa. Eihän näin rakenneta yhteiskuntaa ja lisätä sitä koossa pitävää luottamusta. Näin yhteiskuntaamme revitään alas. Mutta mitä muutakaan oli odotettavissa, kun maata johtavat naiset.

Miehiä maan johdossa ei ole näkynyt sitten Kekkosen vuosien. Kaiken maailman keskenkasvuisia orpoja ketkuja, nyttuleerahaa matikkaneroja tai quislingsoineja kylläkin.

Anonyymi kirjoitti...

Se, että kehitysmaiden väestöräjähdys tuntuu olevan tabu, on suuri ihmetyksen aihe. Veronmaksajien rahaa työnnetään surutta maihin, joiden ainoa ”kehitys” ja aikaansaannos on väestön järjetön lisääntyminen ja jonka ainakin osittaisena seurauksena laineet lyövät rahoittajamaihin asti ei-toivottuna maahanmuuttona. Viidakkorumpu kertoo, että pohjoisessa on rikas maa nimeltä Hölmölä, jossa voi elää entiseen verrattuna ruhtinaallisissa oloissa, eikä välttämättä tarvitse tehdä muuta kuin rallattaa lastenlauluja jonkun asiastaan valaistuneen suomineidon ohjaamana. Tällä konseptilla olemme tämän tästä sellaisen tilanteen edessä, joka nyt tapahtuu Puolan rajalla. Missä seuraavaksi? EU seuraa sormi suussa ja Suomessa mietitään, pitäisikö perustaa ehkä jonkunlainen työryhmä miettimään oman maan puolustamista, kun vuoden 2015 kansainvaellus ei tainnut sittenkään olla rikkaus ja voimavara...

Jokohan Ohisalon kaavailema huntu naispoliisin virkapukuun on hyvässä myötätuulessa? Rimaa koulutukseen tunnutaan ainakin alennnettavan vähän siellä sun täällä, että saadan poliitikkojen lemmikit ”kotoutumaan”. Määrätystä kulttuurista tulleet suhtautuvat poliisiin vihamielisesti, mutta Suomessa ilmeisesti tämäkin asia tullaan kääntämään voitoksi.Tasa-arvo ja kansalaisten yhdenvertainen kohtelu heitetään romukoppaan, kun se ei nyt sovi juuri tähän nimenomaiseen agendaan.

Rouva Ano

Olavi Koskela kirjoitti...

Kun tuota anerahaa mätetään kehittyviin maihin, niin onko se ihan mahdotonta vaatia varojen lähettämisen ehtona selvää ja yksityiskohtaista suunnitelmaa siitä, mihin ja miten varat tullaan käyttämään. Sen lisäksi pitäisi tietysti olla jämäkkä puolueettomien asiantuntijoiden suorittama seuranta varojen käyttämisestä suunnitelmissa kuvattuihin tarkoituksiin. Vakavien poikkeusten suunnitelmien mukaisesta käytöstä tulisi johtaa varojen lähettämisen keskeyttämiseen, tai törkeissä tapauksissa takaisin perimiseen.

Anonyymi kirjoitti...

Eikös ek tms jo ehdottanut sitä miten kielitaitovaatimuksesta (suomi(ruotsi) täytyy luopua kokonaan? Ja joku tummapintaisempi kansanedustaja taisi twiitata kuinka työnantajalla pitää olla velvollisuus osata sivistyskieliä kuten arabiaa, somaliaa, swahilia jne.


Mainokset sen kertovat minne olemme menossa koska se on päättäjien tahtotila.


-Tvälups-

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...Se on bensat ja alkot - molempien edessä joutuu kiroilemaan hintoja. Viinaa tosin ei ole pakko ostaa, mutta bensaa on !

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, kaikki kehitysapu pitäisi lopettaa ja keskittää voimavarat väestönkasvun hillitsemiseen. Tämän pitäisi olla itsestään selvä asia, mutta kun ei niin ei. Se että Eurooppaan tuodaan vuosittain aktiivisimpia onnenonkijoita ei ole kuin pisara meressä, ja toimii vain innostuksena muille lähteä pysyvän elatuksen pariin. Euroopan kantokyky ei vaan tule riittämään kaikkien halukkaiden vastaanottamiseen, jonkun (voi olla jo vanhaa tietoa) arvion mukaan uusia afrikkalaisia tulisi 20 miljoonaa vuodessa. Euroopan unionissa on vähän alle 450 miljoonaa ihmistä. Afrikkalaiset siis sikiävät Eu:n maiden verran reilussa 20 vuodessa...

Tuo bensan hinta tekee varmaan hunajaa ilmastotiedostavan, raitiolinjan varrella asuvan vihervassarin itsetunnolle. Nousu on ollut sen verran järkyttävää ettei haja-alueilla asuvien lapsiperheiden sietokyky voi kestää pitkään. Kohta keskituloisen ei ole enää varaa kuskata lapsia harrastuksiin. Niihin samoihin harrastuksiin joista mm. Pikku-Lii on pitänyt kovasti meteliä vähäosaisten osalta. Vanhempien töissä käynti varmaan kuitenkin priorisoidaan, muuten loppuu leipä pöydästä. Matalapalkkaisten kannattaa jo alkaa laskemaan kannattaako jäädä kotiin vai vieläkö käteen jää enemmän kun kortistossa.

Tuohon kolmanteen kohtaan Reijo Koiras ottikin jo viime vuonna varaslähtöä.
http://ryppyjareika.blogspot.com/2020/09/hassan-poliisina.html

t.Puupääukko

Qroquius Kad kirjoitti...

Uudin 1:
Kokouksen lopputunnelmat tiivistivät asian, jota olen täällä ja muuallakin toistellut ja teen sen taas, eli yhteiskunnan naisistumisen aiheuttama lapsistuminen:

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008403877.htm

Puheenjohtaja Alok Sharma näyttää fyysisesti aikuiselta mieheltä, mutta korvien välissä on pikkutyttö, joka pillahti itkuun kun ei Isojen Poikien kiusatessa voinut totella kaikkia sen vähän vanhemman pikkutytön, pienen Gretan hänelle jakamia käskyjä.

Uudin 2:
Kyllä ne hurmosuskovaiset tietävät ja tajuavat oikein hyvin, mitä ovat tekemässä ja miksi. He vain narsisminsa kourissa uskovat leijailevansa kaiken yläpuolella, nauttien jumalallisen koskemattomina aikaansaamastaan tuhosta.

Uudin 3:
Johan nuo helpotetut vaatimukset poliisikoulutukseen on tunnettu jo vuosikymmeniä tyttöhakelasten kohdalla;
heidän pääsykoetehtävänsä ovat kevyemmät kuin miehillä.

Mikä on outoa, koska pääsykokeethan on ymmärtääkseni mitoitettu siten, että ellei niistä selviydy, ei selviytyisi koulutuksestakaan.
Onko poliisitarkokelailla siis sama koulutus kuin miehillä? Jos on, miksi mieshakijoilta sitten vaaditaan pääsykokeessa enemmän?
Ja jos poliisitarkokelaat saavat virkamerkkinsä helpotetulla koulutuksella, ovatko he sitten kentällä yhtä kykeneviä ja päteviä kuin miehet?

Jos vastaus viimeisen on "kyllä", mikäpä sitten estää laskemasta PolAMK:n rimaa määrätietoisesti niin alas, että se ÄO 70 afgaanikin pääsee sisään ja saa virkamerkin sekä virka-aseen helpotetulla koulutuksella, eli käytännössä saman tien suoraan kouraan?

Sitten ei kun ratsaamaan suomalaisten koteja.

Qroquius Kad kirjoitti...

Se ei tainnut olla tietokilpailu vaan eräs Uuno Turhapuro -elokuva, jossa Uuno ja Härski Hartikainen joutuivat keksimään Mersun puuttumista koskevan meriselityksen Elisabetille.

Tämä on kuitenkin turhan skarppi, ja kun Härski vetäisee hatustaan hätävalheen viallisesta separaattorista, Elisabet tokaisee ettei Mersussa mitään separaattoria ole!
Tähän Uuno kontraa heti, että älä sinä vaimokulta nyt ala väittää ammattimiehelle vastaan!

Tämä on se tilanne, missä olemme jo pitkään olleet:

korkeastioppineet Asiantuntijat tulevat julistamaan poliittis-uskonnollista pelkopornoaan milloin tuhoutuvasta ilmastosta, milloin Kauhesta Mustasta Surmasta joka tappaa jokaisen heti ellei kansa tanssi heidän pillupillinsä tahtiin ja palvo maata heidän jalkojensa juuressa.

Näiden Asiantuntijoiden todellinen asiantuntemus on moneen kertaan purettu osiinsa ja osoitettu poliittis-uskonnolliseksi pelkopornoksi, mutta suomalaisen saa komennettua hiljaiseksi tottelijaksi Uuno-metodilla:

Älä sinä maan matonen väitä vastaan Asiantuntijalle!

Gruvmor - Maria Olsdotter kirjoitti...

Siis onko Suomen ihan välttämätön pakko seurata Ruotsin tietä tuhoon?
Täälläkin vain lasketaan vaatimuksia entisestään, että laitoksista tulisi enemmän monikulttuurisia.

Onko jo sama Suomen Siirtolaisvirastossa kuin Ruotsin Migrationsverketissä, että henkilökunnassa on siirtolaisia, jotka eivät itse ole saaneet Ruotsin kansalaisuutta, mutta kuitenkin hoitavat tehtäviä, joissa päätetään maahan tulevien oleskeluluvista?

Niin mikähän voisi mennä pieleen?

Anonyymi kirjoitti...

Yksityissuihkareitten kokoontumisajot

Pyhä greesus tämän kiteytti: Blaa blaa blaa. Tosin unohti sen, että VHM maksaa koko pelleilyn.

Mikähän on vikana, kun ei tajuta, että jos ei viisikymmentä vuotta tukea riitä, ei ole toivoa omillaan toimeen tulemisesta. Siis, että rahoituksen voisi katkaista, koske se on hyödytöntä. Hyvää rahaa ei kannata heittää huonon perän, vai miten se taloustiede asian nyt ilmaisikaan. Toki tämä olisi jo 30 vuotta sitten pitänyt tajuta.

Minä koin valaistuksen aikoinaan maantiedon tunnilla, näytettiin elokuva tansaniasta tai keniasta. 70-luvulla. Tienrakentamisesta, ajoivat dumpperilla maata ja tiivistivät ISOLLA täryjyrällä. Semmoisella, ettei niitä ollut suomessa yhtään. Suomessa tiivistettiin tienpohjat odottamalla vuosi. Ja maat ajettiin vanhoilla, kaksiakselisilla kuormureilla. Säästettiin, mutta hei: Kehitysapuun kelpaa vain paras!

Markku Ollikainen näyttää, ainakin kuvansa perusteella olevan kahjo kekkuli.

”Tämä on katkerampi teema pienten saarivaltioiden ja Afrikan maiden osalta, Ollikainen sanoo.” Tarkoittaakohan niitä saarivaltioita, jotka hukkuivat ennakouutisten mukaan jo vuosia sitten? Ja joissa edelleen ramppaa turisteja jumbojettikaupalla?

Kun bensa maksaa 5;- ei tule kuin tuttuja vastaan, köyhät ei pyöri jaloissa. Minä voin tehdä etätöitä. Mutta se pienipalkkaisempi porukka ei. Eikä parin tonnin kuukausipalkalla ostella tesloja, eikä edes leafeja ihan heti. kun tarvii syödäkin ja asua.

Poliisiksi apukoululaisia

”Poliisin työkentällä on tarvetta vieraskielisille poliiseille. Valmentavalla koulutuksella pyritään vastaamaan tähän tarpeeseen vahvistamalla vieraskielisten työnhakijoiden valmiuksia suoriutua Poliisiammattikorkeakoulun pääsykokeista ja sitä kautta työllistyä poliisiksi.” Aikoinaan palkattiin pohjalaisia poliiseiksi, erikoisesti hesaan. Temppu ei ollut erityisen menestyksekäs. Paitsi poliisivitsien tuoton kannalta. Suomen kieltä taitamattomia, serkusrutsan runtelemia hemmoja ei tarvita poliisissa.

”Suomi ei tarvitse vieraskielisiä poliiseja vaan hallitusta joka karkoittaa vieraskieliset rikolliset maasta. Samoin kuin pelkällä suomalaisten maksamalla sosiaaliturvalla elävät.” Aamen.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Terve! Vihreiden & CO missio Suomen tuhoamiseksi jatkuu. Itse kutsuvat tätä " uudistamiseksi ". Olisiko parempi sana " puhdistus " ?. Paitsi että ovat maailman väkivaltaisimman ideologian asialla, niin ovat vähemmistönä tuhoamassa teollisuutta. Esim täällä missä asun, ollaan ottamassa käyttöönsä kasvisruoka ja lihat htiin. Ei edes omaa valintaa tms. Kun tässä nyt mietitään vihapuhe poliiseja sekä sensuuria mitä ilmeisestikin ollaan laajentamassa, niin muslimi poliisit tästä nyt vielä puuttuivatkin. PT mediassa oli hyvä kuva eräästä ruotsalaisesta koulusta. Naisopettajat pukeutuneet hijabiin. Niin sitä pikkuhiljaa hivutetaan ideologiaa yhteiskunnan rakenteisiin. Esim Mona Walther on juuri tästä varoittanut ruotsia ym skandimaita. Islam ei taivu länsimaiden arvoille. Päinvastoin.

Anonyymi kirjoitti...

Kehitysapurahoilla on voimakas taipumus siirtyä yksityisille tileille sveitsiläisen pankkisalaisuuden piiriin. Joskus ihmetellyt miksi noiden perään ei kysellä, mutta siihenkin on selitys. Kehitysavun lähettäjillä on "projektihenkilöitä" kohdemaassa jotka voivat elää siellä kuin pellossa keksimällä paikallisten kanssa aina uusia "projekteja" joihin saadaan rahoitus. Ja Afrikassakin on puutteensa. Politikoilla on usein vain yksi kausi aikaa varastaa riittävä määrä rahaa. Vaarana on, että seuraavaksi kaudeksi valitaan uudet johtajat "demokraattisesti" ja heillä sama juttu edessä. Kannettu vesi ei kaivossa pysy.

Anonyymi kirjoitti...

Yksi parhaita tutkimuksia mitä ilmastonmuutoksista on tehty on lustotutkimus johon kannattaa tutustua. Siihen on osallistunut Suomesta Metsähallitus, tai mikä senyton, Luke. Tämä alue josta tuli Suomi, on kasvanut joskus havumetsää pohjoisrajalle saakka. Pohjoisen järvien pohjamudasta ovat nostelleet fossiiliksi muuttuneita puita ja selvittäneet niiden avulla aika tarkkaan jääkauden jälkeisen ilmaston ja ilmakehän kaasut. On ollut lämmintä ja kylmää vuorotellen. Vielä vähäisenä huomiona, 1900 alkupuolella Helsingissä on pidetty purjehduskilpailuja, oliko joulukuussa vai tammikuussa, en nyt muista. Huomiona heille joille asteen uutos ilman lämpötilassa on kriisi. Se kriisi on lähinnä korvien välissä.

Anonyymi kirjoitti...

Milloin meidän johtavissa politikoissa on tapahtunut totaalinen sekoaminen? Itärajasta ollaan niin helvetin huolissaan vaikka sieltä ei tule kuin turisteja ostosmatkailijoita ja rahaa. Länsi ja eteläraja sen sijaan vuotaa kuin seula. Meillehän saa tulla vapaasti jos on kerran päässyt EU'n alueelle?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle, Ano1:lle, Nils-Aslakille, Tapsalle vaan, Historixille, Rouva Anolle, Olavi Koskelalle, Taisteluvälineupseerille, Terho Hämeenkorvelle, Puupääukolle, Qroquius Kadille, Gruvmor-Maria Olsdotterille. Pyssymiehelle, Ano2:lle, Ano3:lle, Ano4:lle ja Ano5:lle & kiitos hyvistä kommenteistanne. Näitä tuli sen verran paljon ja varsin samansisältöisiä etten kommentoi niitä erikseen. Totean vaan että jos suomalaisen äänestäjän vaalikoppikooma ei katoa, niin sama touhu jatkuu vuosina 2023- 2027. Ja valtamedia tekee kaikkensa, että siitä koomasta ei herätä.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, tuo muualta tulleiden värväys poliiseiksi säästäisi varmasti ainakin tulkkauspalveluissa. Kun katsoo tänään julkaistun Bandidos-huumejutun tekijöitä, niin aika kansainvälistä touhua tuntuisi olevan: Andrei Jensko, Nidall Mohammed Amar ja Mihail Selivanov. Ei ollut Järvisiä tai Virtasia tuossa, ehkä noita kaikenlaisia viharikoksia pitää sen takia etsiä kissojen ja koirien kanssa ettei kantasuomalaiset kokonaan katoaisi Suomen rikoskartalta.

t.Puupääukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Puupääukko. Bandidos ei ole ollut jäsenistöstään niin tarkka kuin Hell´s Angels. Esmes Göteborgin Bandidoksen pomomies on heppu nimeltä Johnson Bogere:

https://y.cdn-expressen.se/images/50/1d/501d22177beb4c57bbdb20091e66e480/16x9/original.jpg