maanantai 22. marraskuuta 2021

YRITYS, EREHDYS JA UUSI EREHDYS

Sehän ei ole lukijalle varsinainen yllätys että naapurimaamme Ruotsi on totaalisessa kusessa nimenomaan etnisesti edistyksellisen väestönsä kanssa. Jopa Yle julkaisi asiasta jutun, mutta minkälaisia olivat jutun johtopäätökset ja lupaavatko ne ehkä Suomeen parempaa? Käydään hieman läpi:

1. Poliisi ei pysäyttänyt rikollisia ajoissa

Epäilemättä ei pysäyttänyt sillä niin Ruotsin kuin Suomen poliisin toimintatavat ja valtuudet ovat suunnattu yhteiskuntaan jossa asuu vain kantaväestöä. Siihen yhteiskuntaan ne riittivät kyllä. Mutta humanismin supervallaksi itseään kutsuva Ruotsi otti epistolakseen sen että tulijatkin ovat ruotsalaisia ja toimivat niin kuin ruotsalaiset vaikka hyvin on huomattu että se ei pidä paikkaansa.

Onko Suomi oppinut tästä?

Ja paskat, sanoisi käppäukko ja hei, minähän olen sellainen, joten miksen sanoisi. Tsuhnan helvettiin minä joudun kumminkin. Rivipoliisi tietää ongelman ja sen syyn mutta poliisijohto kikkailee termeillä eli toteaa että ei niitä järjestäytyneitä jengejä ole joten ei mitään hätää. Joskaan tuon kikkailun seurauksena tuontiväkivalta ei tee yhtään vähemmän kipeää vaikka se jatkuvasti kasvaa.

2. Rangaistukset ovat olleet lepsuja

Epäilemättä näin. Entäs Suomessa? No, nuoren – kansallisuudestaan riippumatta – rikollisen on lähes mahdotonta saada ehdotonta tuomiota sillä Suomessakin rikollinen – varsinkin nuori sellainen – mielletään pahoinvoivaksi uhriksi joka tarvitsee apua. Hänen uhreistaan ei ole niin suurta lukua.

3. Ruotsi jätti maahanmuuttajat yksin kurjistuviin lähiöihin

Tämähän on se tyypillinen selitys jossa syy kaadetaan kantaväestön niskoille. Ja unohdetaan tietoisesti että erityisesti Afrikasta ja lähi-idästä – elätettäväksi – tulevat ihmisryhmät nimenomaan haluavat eristyä omiin etnisiin enklaaveihinsa. Jossa he voivat muokata sen enklaavin lähtömaansa näköiseksi ja käydä siellä omia pieniä lähi-idän ja Afrikan tyylisiä sisällissotia kaikessa ”rauhassa”.

Muistutetaan että yhteiskunta koostuu ihmisistä, ne tekevät sen itsensä ja kulttuurinsa näköiseksi ja kyseisen asian ääneen sanomisesta on Suomessa eräs Mikko Ellilä saanut oikeustuomion. Onko Suomi oppinut Ruotsin virheistä? Eihän toki. Virallisen näkökannan mukaan jokainen tänne elätettäväksi tullut etnisesti edistyksellinen on pohjoismainen lällydemari. Ja muistutetaanpa eräästä opetusvideosta vuodelta 2015. Innokkaat suomalaiset naiset asialla. Wippajei!

4. Ruotsalaiset ovat vähätelleet ongelmia

Pitää paikkansa. Tai ne ovat kieltäneet ongelman olemassaolon ja siitä puhumisen. Onko Suomessa toimittu viisaammin? Vai onko ongelmasta puhuminen täälläkin kielletty? Vapaavalintainen vastaus tuohon:

________________

5. Viranomaiset ovat jumiutuneet byrokratiaan

Pitää paikkansa mutta niin Ruotsissa kuin Suomessa on valtava määrä maahanmuuttoteollisessa kompleksissa toimivia täysin tarpeettomia suojatyöllistettyjä. Eihän heitä voi laittaa kortistoon vaikka tiedetään, että he ovat omalta osaltaan pitämässä yllä elatus- ja väkivaltahirviötä.

6. Väkivalta on lisännyt väkivaltaa

Tämä toteamus kuuluu sarjaan ”no olis kai tää muutenkin ymmärretty”. Mutta toisaalta voidaan todeta lisäksi että pakolliseksi normiksi muuttunut alistuminen myös lisää väkivaltaa. Se väkivalta vaan on sitä yksipuolista väkivaltaa.

Suomella olisi – ja olisi jo kauan aikaa ollut – mahdollisuus tehdä johtopäätöksiä Ruotsista ja sen tekemistä virheistä. Ryhtyä ehkä jopa toimenpiteisiin. Ruotsihan oli aikanaan tavallaan kuin Milka elokuvassa Milka: Elokuva Tabuista eli ”äiti, sie et kertonut miulle tätä”. Ruotsi ei tajunnut, kuvitteli väärin, yritti ja erehtyi. Erehdystähän ei tietenkään voi korjata jos ei tunnusta erehtyneensä.

Suomi voisi oppia Ruotsin erehdyksistä ja todeta sen tärkeimmän eli ”jos maahan kuskataan suuri määrä elätettäviä Afrikasta ja lähi-idästä, niin ne muuttavat maan Afrikaksi ja lähi-idäksi”.

Mutta puhutaanko Suomessa tästä? Ollaanko oppimassa toisten virheistä? Onko ongelma tunnistettu ja tunnustettu? Vai kiinnostaako ehkä jokin muu? Toki kiinnostaa. Se jokin muu. Ajan henkeä kuvaa ehkä parhaiten tämä viimeisin woketusepisodi:Niin muuten, kuinkas paljon vaaleampi tuo Esko Valtaoja on kuin kuin kyseinen turvattomuutta tuntenut Renaz Ebrahimi? Ei taida edes Tikkurilan värikartta auttaa.

Näissä superjärkyttävissä, epämukavissa, epäsensitiivisissä ja turvattomissa merkeissä toivotan lukijoille hyvää alkavaa viikkoa maassa, joka asiakseen tahtoo tehdä kaikki Ruotsin virheet ja nostaa ne vielä kyseenalaistamattomaksi itseisarvoksi. Maassa, jossa tuontiväkivalta ei ole ongelma mutta N-sanan käyttö on.

32 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nythän pitää puhua mustista. Sanaahan piti ennen välttää ja puhua mieluummin tummista. Alan puhua espanjaa. Kääntäkää googlella musta espanjaksi. Ja sama sana taas englannista suomeksi.

Anonyymi kirjoitti...

Minulta 110 % tukea Esko Valtaojalle, jos ei enemmänkin. Kuten hän totesi, taidanpa pysyä pois YLE'n toimittajien kynsistä. Oikein. Tämä toinen vieras voisi mennä sinne "kehittyviin maihin" josta on tullutkin. Ei täällä kauheassa Suomessa ole pakko olla. Menee sinne missä hyvä on. Voisi ottaa Sannikan mukaansa.

Minun ensimmäisessä aapisessani luki näin, neekeri pesee kasvojaan muttei valkene ollenkaan. Tottahan tuo, asiaa aapiseen kirjoitettiin. Ei minusta silti rasistia tullut. Neekerit tekivät myöhemmin sen ihan itse. Tätä tarkoitti Valtaojakin. Mitä enemmän meille vittuillaan, sitä rasistisemmaksi tullaan. Ja meno kiihtyy. Jos olisivat pitäneet turpansa kiinni ja "kotoutuneet", ei heillä olisi hädän päivää. Mutta kun pitää tyhmyyttään näyttää samanmielisten seurassa joka ristuksen päivä.

Kiitokset Ykälle ja hyvä kun tulit takaisin. Voi härrekuut jos olisimme valtamedian "tiedon" varassa. Tässä jokainen kuvittelisi olevansa ajatustensa kanssa yksin paha ja syntinen. Eikä totta saisi enää puhua missään.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Ymmärtääksemme uhriajattelun psykologiaa meidän täytyy eläytyä ihmisen kaikkein varhaisimman lapsuuden, ihan ensimmäisten elinvuosien elämäntuntoihin.

Olen ehdottanut, että kouluissa pitäisi opettaa tuollaisia asioita. Olisi hyvä, jos suomen kielen oppitunnilla persoonapronominitkin opetettaisiin niiden oikeassa kehitysjärjestyksessä: "Sinä", "Minä", "Hän", "Yleistynyt Toinen". -- Jokaisen meistä tajuntaan syntyy varhaisessa lapsuudessa ensin meitä hoitavan ihmisen hahmo, siis "sinä", ja vasta vuosia myöhemmin muodostuu se kokemisen keskus, jota sanomme "minäksi".

Ja kaikki tuo uhriajattelu, jota ihan tietyistä syistä nyt maailomassamme esiintyy enemmän kuin mitään päämäärärationaalista järkiajattelua, on yksinkertaisesti sanoen sitä, että ihmisen psyyke kriisiytyessään taantuu ihan varhaisimmassa lapsuudessa vallinneiden elämäntuntojen tasolle.

Uhrikokemus on sitä, että maailma ympärillä ei enää jäsenny järjellä, ja se on sitä, etteivät edes itseidentiteettiä muodostavat roolijäsennykset ole selviä. Uhrikokemuksesta yksilö saa outoa voimaantumista, koska siinä tajunta palaa sille lapsenasteelle, jossa maailma on "kaikkiallinen" ja jota hallitsee hoitavan hahmon "kaikkivoipaisuus".

Ja tuollaiseen tajunnantilaan taantuva ihminen ei tietenkään itse ymmärrä miten hänen psyykkinen perusjäsennyksensä on vajonnut "minäsubjektin" -- toimijasubjektin -- tilasta puhtaasti maailmaa "vastaanottavan objektin" tilaan. Ja jos tällainen taantunut tajunta ei saa sitä huomiota ja hoivaa mitä se tarvitsee, se alkaa itkeä ja raivota ja huutaa kuin henkensä edestä.

Uhrikokemuksen identiteetikseen omaksunut ihminen on aika toivoton tapaus. Ei ole mitään tapaa kertoa lapselle, että aikuiset ajattelevat ihan toisella tavalla. Vain aikuisille on mahdollista mmärtää, että lapsi on ajatuksiltaan vielä kovin rajoittunut olento.

Yritin juuri kirjoittaa uhrirooliin samaistumisesta ja siitä, miten se automaattisesti johtaa omankädenoikeuteen, mutta kyllä teksti pakosti tuppaa muotoutumaan aika vaikeaksi.

Tupla-J kirjoitti...

Eihän se ihmisten pommittaminenkaan tunnu olevan mikään ongelma verrattuna kyseisen sanan käyttöön.

Ihmisten käytös sekä politiikassa että medioissa osoittaa, että valtaosa ihmisistä elää jollakin maagis-infantiililla tasolla, jossa pelätään taikasanoja eikä uskalleta puhua ongelmista tai asioista niiden nimillä.

Jos asioista puhumiseen tai pikemminkin puhumattomuuteen tarvitaan safe spacea, ei ole mitään asiaa aikuisten keskusteluun.

Trilisser kirjoitti...

Tikkurilan värikartasta: Pistäkääpä vierekkäin Renaz Ebrahimin ja Jari Litmasen kuvat. Että se "ruskeudesta".

Anonyymi kirjoitti...

Sannikan ohjelmaa katsoessa kieltämättä kiukku nousi. Nämä ”ruskeat” ovat uskomattoman röyhkeitä, tulevat Meidän maahamme kertomaan, mitä saamme sanoa ja milloin saamme sanoa. Tällainen touhu olisi pitänyt tappaa kehtoonsa.
Nyt näille hyväkkäille on annettu liikaa valtaa ja näkyvyyttä. Tämäkin ”ruskea” naikkonen on saanut veronmaksajien rahoilla kustannetun suojatyöpestin Yleltä, jossa on voinut rauhassa rakentaa etnisyydestään ja suomalaisille v*******sta tulonlähteen. Ja ilkeää vielä ulista syrjimisestä. Yritäpä samaa valkoisena vähemmistöläisenä jossain muussa maassa. Noutaja tulisi käden käänteessä. Ja noutaja tulisi tällekin ”ruskealle” kotimaassaan moisesta ulinasta.

Sannikkakin meni sitten pyytelemään anteeksi, vaikka ei olis ollut mitään syytä, hän hoiti hommansa hyvin. Näiltä ei ikinä pidä pyydellä anteeksi. Sille tielle jos lähtee, ei loppua näy. Niinhän Valtaojallekin kävi, mikään määrä maailmanhalailua ei näille riitä, vaan lopulta on pyydettävä rähmällään anteeksi valkoisuuttaan ja olemassaoloaan ja kuunnella nöyränä kun Kunniakansalainen puhuu.

Ruotsista ei kai voi sanoa enää muuta kuin jo aiemmin kuulemani lauseen: se ei ole valtio vaan ennakkotapaus. Jonkin verran järkiintymistä nyt, mutta liian vähän liian myöhään. Ja varsinkaan niitä tuikitarpeellisia johtopäätöksiä ei vieläkään tehdä.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikesta huolimatta!

Ikätoveritar

Anonyymi kirjoitti...

Valtaoja ja Sannikka ovat jo pahoitelleet (joskaan eivät pyytäneet anteeksi, luojan kiitos) mutta ohjelmassa kolmantena esiintyneeltä ärsyttävältä rotukiihkoilijalta moista lienee turha odottaa. Tää turvattomuus johtuu varmaan sellaisista mikroagressioista. Oheinen video auttaa hahmottamaan asiaa.

https://m.youtube.com/watch?v=XjmUgjWle5w

Qroquius Kad kirjoitti...

Merkillepantavaa tuossa litaniassa on, että siinä ruotsalaiset keskittyvät ruoskimaan itseään kaikesta mitä ovat tehneet tai useammin jättäneet tekemättä.
Jopa kemumatujen asuinalueiden kurjistuminen niiden tahalllisen tuhoamisen johdosta onkin ruotsalaisten syy, koska kemumatut on "unohdettu".

Minusta nähden kemumatujen eteen on yritetty vaikka mitä.
Mutta kun mikään muu kuin oma paskastanialaisuus ei kelpaa, ei ole tehtävissä paljon muuta kuin haittaväen maastapoistaminen milloin se on mahdollista, poistokelvottoman (vain länsimaan kansalaisuus) eristäminen muurein ympäröidyille vartioiduille asuinalueille ja uusien tunkeilijoiden torjuminen.

Ruotsi ei siihen kykene, koska svedut syyttelevät vain itseään ja meillä apinoidaan tunnontarkasti kaikki Ruotsin pöljäilyt.
Näin se Länsi tekee outoa hiljaista itsemurhaa ymmärtämättä itsekään miksi.

Hessu kirjoitti...

Ruotsin varsinainen opetus onkin, ettei mikään määrä rahaa ja kotoutusta riitä. Ruotsi on paljon Suomea rikkaampi maa. Ruotsilla on paljon kokemusta maahanmuutosta. Jos Ruotsi ei ole onnistunut kotouttamisessa, niin turha meidän on kuvitella pystyvämme parempaan.

Katselin tuon Sannikan ohjelman. Valtaojaa oli kuvitellut tulleensa keskustelemaan, mutta hänet yllätettiin, kun vastustaja halusikin vain haukkua häntä. Sama nainen oli itse hokenut n-sanaa Yle95-ohjelmassa.

Toivottavasti Valtaoja ei ala pyydellä anteeksi.

Anonyymi kirjoitti...

Puhu espanjaa. Voit sanoa musta (negro), mutta älä googleta negroa englannista suomen kielelle.

Qroquius Kad kirjoitti...

Ainahan voi vaihtaa kieltä vaikka romaniaan, jossa musta on "negru".

Anonyymi kirjoitti...

Nyt razzisteille luu kurkkuun!

https://www.aamulehti.fi/uutiset/art-2000007244995.html


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Renaz Ebrahimi on Iranin kurdi. Hän on siis mitä suurimmassa määrin arjalainen - sanan varsinaisessa merkityksessä. Rotuhierarkiassa suomalaiset ovat perinteisesti edustaneet sitä ehdotonta pohjasakkaa ja ali-ihmisiä.

Tälle käytökselle on olemassa mainio seemiläiskielinen nimitys. Chutzpa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle, Seppo Oikkoselle, Tupla-J:lle, Trilisserille, Ikätoverittarelle, Ano3:lle, Qroquius Kadille, Hessulle, Ano4:lle, Taisteluvälineupseerille ja Ano5:lle & kiitos kommenteistanne.

Mitä tulee Ruotsiin niin asiahan on niin kuin Qroquius Kad totesi. Länsi tekee hiljaista itsemurhaa ymmärtämättä itsekään miksi. Mikään sitä ei siihen pakota mutta se on tehnyt itsensä tuhoamisesta hyveen ja itseisarvon.

Tuosta tuoreimmasta wokelluksesta voi todeta että hysteerisiä fanaatikkoja on ollut maailman sivu mutta herää kysymys että kuinka tuo porukka on saanut tällaisen aseman? Niin valtamedia kuin poliittinen eliitti nöyristelee sen edessä eikä uskalla sanoa että siskoilla viiraa.

Ja minkähänlainen muuten olisi se ”turvallinen tila” joka kyseiselle Renaz Ebrahimille kelpaisi? Sellainenko, jossa ihmisillä olisi oikeus ajatella vain ja ainoastaan hänen ajatuksiaan? Eikös sellaisia turvallisia tiloja ole ollut kautta historian? Milläs termeillä niitä kutsuttiinkaan?

Tietysti kyseisen naikkosen showssa oli vähän tarkoitushakuisuuttakin. Ei meinaan n-sana ole häntä aina haitannut:

https://twitter.com/HeikkiUutiset/status/1462502983174959107

Anonyymi kirjoitti...

Siellähän hän oli turvallisessa tilassa sitä n-sanaa keuhkoamassa, siellä linkkitornissa. Olisi pysynyt siellä niin ei olisi joutunut Valtaojan rasistisen "hyökkäyksen" kohteeksi. Vielä kun olisivat katkoneet piuhat lähetykseen niin vot.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Huru-ukko. Minusta oli hyvä, että piuhoja ei katkottu. Näkivätpähän ihmiset minkälaisia nuo ansaitsemattomasta vallastaan juopuneet wokeltajat ovat.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä renaz taitaa olla uusnazi, laitaoikeistolainen äääärityyppi. Aito arjalainen. Kun yhdistetään natsi ja muslimi saadaan renazi. Minulle kyllä sopisi, että pääsisi turvaliseen tilaan, pyöreän selliin, jossa pehmustetut seinät. Voisi sille ketoa, että avain on nurkassa...

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Ei minkäänlaista häpyä tällä femakolla. Ei muka turvallista tilaa, vaikka on kotona suvakkiylen studiossa ja vastassa yksi vaari. Luuli varmaan, että Valtaoja nöyrästi komppaa häntä. Valtaojalle pisteet, kun piti malttinsa. Itselläni olisi palanut käämit tuollaiseen eukkoon.

Sadoilta suomalaisilta tytöiltä ja naisilta voisi kysellä, missä oli turvatila, kun femakon heimoveljet tekivät lähempää tuttavuutta. Mutta sehän ei tietenkään mätää valtamediaa kiinnosta.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Pyssymiehelle ja Tapsalle vaan & kiitos kommenteistanne.

Pyssymies: Kyseinen renaz ei ole natsi. Hän on totaalinen nolla, jonkalaisia aikamme suosii ja antaa heille mahdollisuuden olla jotakin. Vaikka omat kyvyt ovat täysi nolla.

Tapsa vaan: Ja tuo suomalaisten naisten turvatila oli erittäin hyvä kysymys. Kyseistä ämmää ei se kiinnosta. Kunhan hän saa tuotua itseään esille uhriutumalla.

Anonyymi kirjoitti...

Heippa jäbät, olin tossa pari viikkoa tuol Fugessa lomalla ja vedin tosi mahtavan rusketuksen päälle. Joka päivä biitsillä kuus tuntii. Vähänks kuumaa mutta kannatti. Rusketus on hieno juttu kun muuten oon niin kalpee ja valju. Olin oikein tyytyväinen uuteen lookiini. Broidi sitten kateellisena sanoi, että tuus kattomaan tota oikeaa ruskeaa ja minähän menin. Minusta tuo vanhempi mies ja se nuorempi likka oli ihan samanvärisiä kunnes se likka rupes huutamaan naama punaisena epäkohteliaasti vanhemmalleen. Ei ollu likalla käytöstapoja eikä kunnioitusta, oli kuulemma pöyristynyt. En mä nyt muista mistä, jotain intersektjuttua.

Siis herranjestas, joku yle-X toimittaja otetaan haastamaan Valtaoja joka on sitä mieltä että teot, ei sanat. Outi Alankohan tämän hurmoksen aloitti: sana=teko. No ei perkele ole.

Neitsyemme Maria ennen neitseellistä sikiämistän nosti kiintiön kolmanneksella. Eikä suinkaan mistään leireiltä joilla olisi saattanut olla jopa jokunen nainen ja lapsikin. Ehei: syyrialaisia Libanonista ja Turkista, kongolaisia Sambiasta, ruandlaisia Libbreista. Kukaan ei kyseenalaista yhtikäs mitään koska meidät on yritetty pistää polvilleen. En usko että tulee onnistumaan, mutta varma en ole. Emme ole enää "tolkun ihmisiä" olemme uupuneita, kiukkuisia ja raivoissamme mitätöinnistämme. Me tiedämme paremmin koska elämme keskellä teidän idiotismianne.

Kiva Ykä kun tulit takaisin.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä oli vuosia sitten uutisena uusisuomessa.
Ruotsi on ottanut liikaa. Näin sanoi joku Saabin johtaja?

Onko kansalaisessa ollut?

Ruotsi on muutenkin 50 vuoden kuluttua muslimivaltio.

Allaspalo kirjoitti...

Hyvä kirjoitus Ykä.

Kohta kolme Ruotsi jätti maahanmuuttajat yksin kurjistuviin lähiöihin on haastava.

Kun normot nielee virallisen selityksen voi muistuttaa miten kävi Rautjärvellä.

Pieni Rautjärven kunta teki kaikkensa, että maahanmuuttajat viihtyisivät kunnassa. Silti melkein kaikki muuttivat pois runsaan vuoden asumisen jälkeen.

Muutkin Rautjärveltä pois lähteneet eritrealaiset ja syyrialaiset kertovat etsineensä ympärilleen isompaa samaan kulttuuriin kuuluvien yhteisöä.


Maahanmuuttajat haluavat omanlaisensa joukkoon.

Anonyymi kirjoitti...

Surkuhupaisaksi tilanteen tekee se, että tämä kyseinen nainen on yhdenvertaisuuskouluttaja! Miten voi noin ääriasenteellinen ihminen edes puhua yhdenvertaisuudesta ja jos koulutettavat ovat peruskoululaisia ja opiskelijoita, asia saa jo vakavampia piirteitä. Siihen, että ohjelman juontaja pahoitteli jälkeenpäin tilannetta, jossa kyseinen naisparka oli väijytetty niin ahdistavaan ja turvattomaan tilaan, voisi auttaa vastaisuudessa se, että Yle rakentaisi studiolle hempeillä valoilla ja pehmeillä tyynyillä varustetun tilan, jonne voisi ottaa mukaan oman nallen ja unirätin.


Rouva Ano

Qroquius Kad kirjoitti...

Aina kun luulee ettei hullummaksi voi touhu enää mennä, täytyy muistuttaa itselleen ettei huippua ole nähty eikä nähdäkään aivan pian.
Koneesta on vielä revittävissä rutkasti kierroksia ja laatikosta löytyy lisävaihteita:

https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?p=1237858#p1237858

Lyhyesti:
Rasmus ry.:n pitkäaikainen toiminnanjohtaja Ossi Mäntylahti sai tarpekseen Re-natsin ja tyttökavereiden pelleilystä ja sanoi sen julkisesti.
Välittömänä rangaistuksena hänet potkaistiin Rasmuksesta ulos.

Sota on rauhaa ja hulluus järkevyyttä. Ja touhu sen kun jatkuu vauhtiaan kiihdyttäen.

Lissu vaan kirjoitti...

Valtamedia kerää taas agendalleen uskollisia asiantuntijoita pöydän ympärille höpisemään ympäripyöreitä, lähinnä kiertämään asian ydintä, niinkuin entinen kissa sitä kuumaa puurolautasta; käsitellään enemmän keskustelukulttuuria, eikä sitä, mitä tässäkin ko. keskustelussa oikeasti tapahtui ja mistä tässä vouhotuksessa laajemminkin on kyse. Niin herkullisesti tyttö puhui itseään pussiin kaiken aikaa, että jokaisen, vähänkään älyllisesti rehellisen katsojan luulisi heränneen näkemään tämän hulluuden.
Oli itseasiassa oikein hyvä, tiivistetty tietoisku asiasta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle, Allaspalolle, Rouva Anolle, Qroquius Kadille ja Lissulle vaan & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Mukavaa, että loma onnistui. Ja tuo, mitä totesit eli:

”Emme ole enää "tolkun ihmisiä" olemme uupuneita, kiukkuisia ja raivoissamme mitätöinnistämme. Me tiedämme paremmin koska elämme keskellä teidän idiotismianne.”

Oli todella osuvasti sanottu.

Ano2: Kun katsoo väestötilastoja niin juuri näin on käymässä.

Allaspalo: Tuo on osuva esimerkki. Kantaväestön ei tarvitse syyllistää itseään siitä, mitä tuontitavara tekee. Ja se ghettoutuu vapaaehtoisesti.

Rouva Ano: Tuo pistää miettimään, että mitähän sillä ”yhdenvertaisuudella” nykyisin oikein tarkoitetaan.

Qroquius Kad: Hähää, wallankumous syö lapsensa. Kiitos vinkistä, tuosta täytyy tehdä postaus.

Lissu vaan: Totta. Valtamedia ryömii tuon lauman edessä.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, Suomi on tukevasti Ruotsin tiellä eikä se siltä ole harhautumassa. Suomi ja kantasuomalaiset (toki pois lukien woke-heränneet, ne paremmat ihmiset) ovat syypäitä kaikkeen koska rakenteellinen rasisimi, epäonnistunut kotouttaminen (ei koskaan kotoutuminen) ja mitänäitänyton tekevät maahan ilman papereita tulevan roskasakin asettumisen täysin mahdottomaksi. Mediassa voidaan nostaa "yksittäistapauksina" joitakin näitä koko ajan yleistyviä haittailmiöitä, mutta niin kauan kun asioista keskusteleminen on vihervassujen monologia niin on aivan turha kuvitella että mikään tulee muuttumaan.

Tuo Valtaojan ja Ruskeanidiootin keskustelu oli viimeisestä loistava esimerkki. Valtaoja vaikutti ihan suht. järkevältä ihmiseltä, mikä pistää miettimään mikä sai hänet lähtemään Ylen ohjelmaan kommentoimaan. Meinasiko hän oikeasti että saa tasapuolisen kohtelun? Olisi kannattanut katsoa vaikka parit vaaliväittelyt viime vuosilta niin olisi ollut tiedossa mitä tuleman pitää. Koko Yle instituutiona pitäisi romuttaa ja jättää uutisointi maksullisille toimijoille, silloin ainakin jokainen päättää itse mistä maksaa. Jos ei muuten niin mainoksia kanavan lukuun katselemalla. Ärsyttää että verovaroja upotetaan tuon paskan tukemiseen, eikä sitä enää pysty välttämään kuten esim. tv-luvan kanssa vielä joskus oli.

t.Puupääukko

Qroquius Kad kirjoitti...

Mielenkiintoinen seikka tämäkin:

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/cf200cdf-c500-4503-b183-c1f6fa1029ef

Yle lopettaa Sannikan ohjelman, eikä se tietenkään liity mitenkään Re-natsin tapaukseen;
päinvastoin, tätähän ollaan kuulemma valmisteltu jo kesästä asti!

Mutta ilmoitetaan jostain syystä vasta nyt, tai paremminkin juuri nyt...?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Puupääukolle ja Qroquius Kadille 6 kiitos kommenteistanne.

Puupääukko: Valtaojahan on mieltänyt itsensä aina ns. suvakkipuolelle joten hän ei varmaankaan pystynyt käsittämään millaiseen fanaattisuuteen hän törmäisi.

Qroquius Kad: Jaa, tutkimattomia mutta varsin ennustettavia ovat Ylen tiet. Sanna Ukkolahan sieltä jo revanlevittäjä Raakel Liekin toimesta savustettiin. Ja Ukkolahan on alkanut kirjoittaa varsin järkevästi. Se on sinänsä hyvä merkki. Pidin sitä aikanaan aivan mahdottomana.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä linkki sivuille, jossa on video tyttelistä räppäämässä ja toistamassa nigga-sanaa. Videossa on alussa Pasilan tv-tornin kuva.

https://ylilauta.org/satunnainen/129850712#166823516

Tytön esiintyminen Sannikan ohjelmassa ei täsmää tämän videon kanssa. Jotain ristiriitaa.


Acc

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Acc. Näitähän on tullut jo selityksiä että kyllä nigga voi käyttää sanaa nigga. Mutta kyseinen ämmä ei ole nigga. Ainoastaan suomalaisten palkkaama wanna be-jotakin.

Anonyymi kirjoitti...

Terweh,

tämä kurditaustainen nainen on asemoinut itsensä "ruskeaksi". Varsin vaaleanruskea on, vaikeasti erotettavissa esim. 150v takaista romaniperimää omaavista pohjalaisista. Tällä taustalla ei kannattaisi mennä Harlemiin huutelemaan "niggaa" oikeille..öö, vaihdetaan neutraalisti ilmaisevaan standardiespanjaan..para negros de verdad. Tyttörukka ei liene hoksannut, että CRT on lopulta varsin monisyisen hierarkkinen sen suhteen, kenellä on oikeus sanoa mitäkin, kenellekin. Tervetuloa takaisin kaukasialaiseksi riistäjäksi, laps' Kurdistanin sa!

Terv. Achtung