torstai 11. marraskuuta 2021

VANHAT KEINOT, JOTKA EIVÄT TOIMI

Jopa poliittinen eliittimme on alkanut tajuta että Suomi on tuontitavararikollisuudessa Ruotsin tiellä tosin tosiasiassa se ei tee asialle mitään. Miksi tekisi, koska se on itse saanut sen aikaiseksi? Ja varmasti se yrittää pian haudata koko asian valtamedian tuella esmes jollain uudella persuskandaalilla koska juuri se itse on ollut aiheuttamassa tilannetta. Hallitus – ja erityisesti muuan sisäministeri – yrittää tarjota keinoja joista saa kuvan että niillä pyritään vaikuttamaan johonkin muuhun kuin itse asiaan eli aselakien kiristämiseen.

Tiedostavaiston yksi tähtäinkohde ovat aina olleet metsästys- ja ampujaharrastus. Siksi kyseisen sisäministerin ehdotus aselain kiristämisestä on varsin kylmäävä. Sen sisältöä ei vielä tiedetä mutta uutisoinnissa puuttuu yksi oleellinen pointti eli ”tavallisten lainkuuliaisten suomalaisten aseenomistajien elämää ei tulla esityksellä häiritsemään millään muotoa”. Kas kun tavalliset suomalaiset eivät leiki aseittensa kanssa gangsteria eivätkä gangsterit tai wanna be-sellaiset leiki laillisilla aseilla.

Ja Suomessa on kyllä jo olemassa lainsäädäntö laittomia aseita kohtaan. Niitten hallussapidosta voi saada kaksi vuotta vankeutta. Törkeästä ampuma-aserikoksesta voi saada neljä vuotta ehdotonta. Käyttäkää sitä rangaistusasteikkoa ja jättäkää tavalliset ihmiset rauhaan.

Jäädään seuraamaan ja tiedetään että suomalaiset aseenomistajat ovat vihervasemmistolle herrasta perkeleestä.

Mutta muistutetaan myös siitä, että näennäisoppositio kokoomus arvostelee hallitusta tuontirikollisongelmasta ja tarjoaa lääkkeeksi, mitä? No, antaa Petteri Orpon kertoa:

Ensimmäinen askel on hänen mukaansa se, että nuoret saadaan pois kadulta.

– Syrjäytymisvaarassa olevan, erityisesti maahanmuuttajataustaiset nuoret ovat suurimmassa riskiryhmässä ajautua tähän kierteeseen ja jengeihin. Me tarvitsemme laaja-alaista viranomaisyhteistyötä, sosiaalipalveluita, hyvää koulutusta ja perheiden tukea.

Eli Orpo tarjoaa lääkkeeksi juuri samaa kuin mitä on tarjottu viimeiset kolmekymmentä vuotta. Tunnetulla menestyksellä. Ja juuri sitä mitä kokoomus on hallituspuolueena tarjonnut. Orpo osoittaa myös hyvin sen, että hän ei tajua lastensuojelun tilanteesta mitään:

Orpon mielestä rikoskierteessä oleva nuori pitäisi myös pystyä ottamaan huostaan, jotta hänet saataisiin tästä kierteestä irti.

– Kyse ei ole vankilasta, vaan valvotusta olemisesta. Mielestäni sen pitäisi olla mahdollista ja sitä pitää pohtia.

Nähtävästi Orpo ei tajua, että lastensuojelulaitosten tila on nykyisin sellainen, että ei niissä pystytä mitään rikoskierrettä pysäyttämään. Valtuudet ovat olemattomat. Lähinnä ne ovat nuorisorikollisuutta ylläpitäviä ja edistäviä laitoksia. Kiitos lakimiehille, jotka ovat saaneet tilanteen aikaiseksi.

Muistakaa tämä, jos kuvittelette että kokoomuksesta olis jonkinlaista apua.


16 kommenttia:

Apoliteia kirjoitti...

Ajatella, onpahan taas tavallisen ovela pirunpyörä onnistuttu kehittämään.

1) Jengit (joiden koostumuksesta ei IS:n pitkässä kirjoituksessa mainita tietysti halaistua sanaa; toisaalta kaikkihan sen jo tänä päivänä tietävät) tekevät kolttosia enenevissä määrin ja järeämmällä arsenaalilla.
2) Maan vihervasemmistolainen sisäministeri esittelee ohjelman asiaan puuttumiseksi, tosin asiaan puuttuminen jää toissijaiseksi aseenomistajien ahdistamisen ollessa omalle äänestäjäkunnalle ah! niin ihana ikuisuushanke.
3) Jengit nauravat hampaattomalle virkakoneistolle (sekä valtaväestölle yleensä) ja laajentavat toimintaansa edelleen.
4) ad infinitum ad nauseam.

Anonyymi kirjoitti...

Ainoa aselakiin tuleva tiukennos, joka vosi olla hyödyllinen, on tuo Tajukankaan mainitsema, käsittääkseni Ruotsissa käytössä oleva laki, jossa yleiseltä paikalta tavattu henkilö, joka kantaa luvatonta ampuma-asetta, saa siltä seisomalta 2 vuotta linnaa.

Siinä olisi jonkinlainen pelotevaikutus.

Tai mihin lakiin tuo nyt sitten pitäisi kirjoittaa...

Anonyymi kirjoitti...

Aseistariisunta jatkuu. Jalkaväkimiinat vietiin jo. Tärkeää on vain se, että ituhipit saa vetää kamaa rauhassa ja laulaa rauhasta ja rakkaudesta.

Tapsa vaan

Qroquius Kad kirjoitti...

Tätä on haluttu. Tätä on saatu ja saadaan lisää:

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008397860.html?utm_medium=promobox&utm_campaign=hs_tf&utm_source=is.fi&utm_content=promobox

Hell-Sinkin Totuus kertoo suoraan, että Valkoryssän rajalla vellovan seksuaalisesti häiriintyneen Paremman Elämän Vaatijoiden joukon tavoitteena ovat Suomi ja Saksa, tässä järjestyksessä!

Että ei muuta kuin kotouttamaan vaan niin perkeleesti, koska kohta alkaa tulla uusia oikein lappamalla. Tätähän on jo valmisteltu tarjoamalla muka apua Puolan rajalle saksalaispoliisien myötä.
Uskon kyllä puolalaisten näkevän tämän niljanarsistisen valehtelun läpi:

ne Polizistit saapuisivat mukanaan käsky ottaa valvontaansa haltuun osa Puolan rajaa – avatakseen sen ja auttaakseen raiskaajaterroristit hajaantumaan Puolan maaseudulle raiskaamaan, ryöstämään ja tappamaan kostoksi puolalaisten kansallismieliselle politiikalle!

Lopuksi ne kädelliseläimet kuskataan Suomeen meidän kustannuksellamme.

Nukkuvien puolueen jäsenet:

toivotan teille oikein paljon joukkoraiskauksia, kotiryöstöjä ja invalidisoivia kidutuksia koko loppuelämänne ajalle niin usein kuin mahdollista!
Samaa myös teille saatanan tyhmille ja typerille kusipääidiooteille, jotka äänestätte uudestaan ja uudestaan Kokoomusta ja Keskustaa kuvitellen jonkin muuttuvan!

Anonyymi kirjoitti...

Minun nuoruudessani kun elinolosuhteet kävivät huonoiksi ja tulevaisuus ei tarjonnut sen parempaa (demareiden slogan oli silloin ”tapa talonpoika päivässä), laitettiin pohjoisessa ja syrjäkylillä laudat kotitalon ikkunoihin ja lähdettiin Ruotsiin töihin. Ei silloin lähdetty autoja polttamaan tai riehumaan kylille. Nykyinen sosiaaliturva tekee nuoren elämän tämän päivän Suomessa monta kertaa helpommaksi kuin silloin, mutta kun mikään ei riitä! Muka syrjäydytään ja sen takia lähdetään polttamaan autoja tai potkitaan isolla porukalla sopivan näköistä uhria ja viedään rahat, kännykkä, polkupyörä tai muotivaate. Eilen sellaisesta annettiin usealle henkilölle 8 kuukautta ehdollista, siis ei yhtään mitään. Poliitikkojen eväät ongelmien hoitamiseen ovat sarjaa alle avuttomat, niin lapsellisia ja naiiveja, ettei tiedä itkeäkö vai nauraa. Jutun lopussa ollut kuvan teksti kertoi siitä kaiken oleellisen. Ovatko meidän päättäjämme todella näin yksinkertaisia? He tuntuvat olevan autuaan tietämättömiä sellaisesta asiasta kuin kulttuuri, josta Seppo Oikkonen on tässäkin blogissa meitä ansiokkaasti valistanut.

Ensin viedään sananvapaus, sitten aseet. ”Tervetuloa” totalitarismi. Suomen kansa ei vaan tunnu heräävän.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Tuossahan oli tämän päivän mv-lehdessäkin artikkeli aiheeseen liittyen:

https://mvlehti.net/2021/11/11/los-angelesin-poliisi-tehkaa-yhteistyota-ryostajien-kanssa-ja-totelkaa/

Joten ei muuta kuin kahvit ja pullat tarjolle, kun barbaarit kolkuttelee ovella.

Tapsa vaan

Joppos123 kirjoitti...

Ei ole taaskaan sattumaa, että mutasalo ja rööriheikki ovat viimeaikoina lausahdelleet valmiuslain korjauksista kuten ovat lausuneet.
Tarkoitus on vain ja ainoastaan saada se viimeinenkin koodaaja Puolanrajalta härmän kaduille koodailemaan.
Ovathan koodarit osoittaneet huippuosaamisensa lukemattomissa uutiskuvissa kun käyvät lapiot kourassa rajavartioiden kimppuun.
Vihreiden unelma ja tavoite toteutuu viimeistään jos putte päättää marssittaa tänne kaikki halukkaat. Sitten puhutaankin oikeasti sadoista tuhansista raketti-insinööreistä ellei jopa miljoonista.
Se maistuisi kanistereillemme.

Anonyymi kirjoitti...

No mutta, muistakaa jämäkän oppositiojohtajan orvon jämäkkä lausunto: Pakolaisten motiivien epäily on RASISMIA!

Niinsaatana, pitäähän se arvopohja olla.

Terveisiä puolaan: Vyötä syöttäjään!

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Tuossa Mantaqa -jengin arsenaalissa oli HS -kuvan mukaan Makarov, PPS-43, AK-47,ja äänenvaimennettu MP40 ? Ei takuulla laillisia aseita.

Timppa

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Apoliteialle, Anolle, Tapsalle vaan, Qroquius Kadille, Rouva Anolle, Joppos123:lle, Pyssymiehelle ja Timpalle & kiitos kommenteistanne.

Apoliteia: Tuossahan se ikiliikkuja oli hyvin määritelty.

Ano: Olisi se tosiaan pelotteena edes jonkinlainen. Tosin tuontitavaraa ei suomalainen linna pahemmin pelota.

Tapsa vaan: Juuri näin. Ja tuo Los Angelesin uutinen ei paljon ikeniä naurata.

Qroquius Kad: Hyvin on Suomi-kuvaa pidetty maailmalla yllä. Hyväuskoisten tyhmien torvien maa. Ja puolalaiset varmaan osaavat hoitaa homman ilman niksmanneja.

Rouva Ano: Puhut jälleen asiaa. Ja kansa nukkuu ruususen unta.

Joppos123: Ja kyseinen lauma voi hyvin olla vallassa vuoden 2023 jälkeenkin.

Pyssymies: Ja tänään muuten on Puolan itsenäisyyspäivä.

Timppa: Joo, noihin ei törmää metsästysreissulla.

Anonyymi kirjoitti...

Mie en ymmärrä eikä varmaan moni muukaan, että miten se luvallisten aseiden vähentäminen/poistaminen vähentäisi niitä laittomia rajojen takaa tuotavien aseiden määrää. Ohisalo osaisi varmaan kertoa, vaan kun se piru ei halua sitä tehdä. Höpöttelee vaan joutavuuksia kysyy siltä mitä tahansa.
Ja kohtahan kuullaan taas selityksiä ihmisoikeuksista kun persut teki välikysymyksen turvisshoppailun keskeyttämisestä.
Huru-ukko

lukija Oulusta kirjoitti...

Puolan husaarit pelastivat pitkälti Euroopan vuonna 1683, kun Wien oli luhistumassa muhamettien hyökkäyksen alla.

Parikymmentä vuotta myöhemmin ryssät panivat Pohjanmaan sileeksi.

Näitä mm. muistellen maassa, jossa varmaan jatkossakin saadaan sitä, mitä tilataan, kiitos enemmistön, olemmehan demokratiassa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle ja lukijalle Oulusta & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: Meitä on kaksi jotka eivät ymmärrä.

lukija Oulusta: Muistutetaan myös että puolalaiset pysäyttivät Neuvosto-Venäjän hyökkäyksen 1919 – 1921 sodassa.

Lissu vaan kirjoitti...

Ei oikein jaksa uskoa, että tämä hallitus ja erityisesti nämä vihreät ulko- ja turvallisuuspolitiikastamme vastaavat ministerit olisivat jotenkin sinisilmäisiä idealisteja. Eivät ole sokeitakaan, vaan täysin tietoisesti hajoittavat ja tuhoavat tämän maan. Valhe ja hulluus on ottanut vallan.

Anonyymi kirjoitti...

Puola, suomi ja itävallan radiotiedustelu

Mitä näillä muka on yhteistä? No, puola pisti köniin polsuja itävalta-unkarin armeijassa oppinsa saanen nuoren upseerin konstein. Selvittämällä salasanomia ja lähettämällä huijausviestin, muistaakseni Oli ollut upseeri radiotiedustelussa hommissa. Hallamaa perusti suomeen radiotiedustelun ja sai oppinsa itävaltalaiselta upseerilta, joka oli johtanut itävallan radiotiedustelua. Heppu julkaisi muistelmansa, saksa osti koko painoksen mutta muutaman päivällisen tarjoamalla Hallamaa sai käsikirjoituksen ja suulliset luennot. Hallamaa kävi toki puolassakin muttei saanut haluamiaan tietoja, puolalaiset ei kai uskoneet Hallamaan kykyihin

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Lissulle vaan ja Pyssymiehelle & kiitos kommenteistanne.

Lissu vaan: Oli pohjasyy mikä hyvänsä niin touhu on Suomelle tuhoisaa.

Pyssymies: Kiitos lisäyksestä.