lauantai 27. marraskuuta 2021

KÄPPÄUKOT JA TAKAPAJUISUUS

Huitsinnevadan Örnätjärvellä, näinä päivinä…

Perskeleitten omakotitalon pihan grillikodan savupiipusta kohosi häpeämätön pienhiukkasryväs kohti neitseellisiä taivaita ja hetken päästä myös hieman kipinöitä kun tuleen lisättiin puuta. Samanlaiset vihasavut nousivat talon saunan savupiipusta. Polttivat perkeleet puuta samalla manttaalilla kahdessa paikassa yhtä aikaa. How dare you? Oh yes, we dare.

Kodassa istui kaksi niin talossa kuin puutarhassa taatun takuurumaa käppäukkoa eli Perskeleen Ykä ja Lötjösen Eelis. Käppäukot olivat aikaisemmin päivällä olleet toimitsijoina valmistelemassa Huitsinnevadan keskustassa järjestettäviä ”kategorisesti kiistettävän piilovittuilun” sm-kisoja.

Ennakkoarveluitten mukaan vahvin voittajasuosikki oli eräs Iltalehden harjoittelijatoimittaja joka oli kirjoittanut pääkaupunkiseudun kasvaneesta ja aina väkivaltaisemaksi muuttuneesta nuorisorikollisuudesta. Ennakkosuosikiksi hänet oli nostanut kirjoituksensa – joka muutenkin sisälsi mainiota ja asian todellista syytä kiertelevää ottiatuotaa – loppukaneetti:

”Selkeää syytä sille, miksi nuorisorikollisuus saattaa olla keskittynyttä pääkaupunkiseudulle, ei välttämättä ole, mutta erilaisia mahdollisia selittäviä asioita löytyy.”

Huomattavia naurunhörähdyksiä ja peukun nostoja aikaan saanut lause miellettiin vahvaksi voittajasuosikiksi mutta kilpailun päätuomari eli Huitsinnevadan Paikallisdemokraatin päätoimittaja Esko Äng totesi että kyseessä on kuitenkin valtamedian tuotos. Niinpä kirjoitus päätettiin laittaa vuorokaudeksi Huitsinnevadan Vähänvälitystoimiston kusetussentrifugiin joka selvittäisi että oliko kyseessä sormi suussa tehty oikeauskoinen epistola vaiko aito, kategorisesti kiistettävä piilovittuilu.

Ykä ja Lötjönen eivät kuuluneet kilpailun tuomaristoon joten he eivät saunatauollaan käsitelleet asiaa. He aukaisivat grillikodassa mukavassa tulen lämmössä raikkaat ja asenteelliset Tsuhnan Kostot, panivat röyhyämään voimasavuke Bostonit ja Lötjönen totesi:

- Minä sitä olen viime aikoina sottaillut tuota takapajuisuutta.

Ykä kohenteli vähän tulta ja sanoi sitten:

- Jaa. Mutta eikös me interperspirationaalisen käsityksen mukaan jo asuta takapajuisuuden absoluuttisessa nollapisteessä? Eli lihaa syövien, heteroseksuaalisten ja kansallismielisten käppäukkojen ja -akkojen Pinnanmaalla.

- Myöntää täytyy, myöntää täytyy. Mutta minä ajattelinkin ihan oikeaa eikä määriteltyä takapajuisuutta.

- Taidan päästä jyvälle. Jatka.

- Kas kun on kovasti takapajuisia kansoja. Ja sitten takapajuisia uskontoja. No, käytännössä puhutaan siis islamista joka on jostain syystä länsimaisen feministin ylistämä tosiasiallinen naisen helvetti. Mietin vaan sitä, että onko näin että takapajuinen uskonto tekee kansasta takapajuisen, vai…

- …vai onko niin, että takapajuinen kansa automaattisesti valitsee itselleen takapajuisen uskonnon koska se haluaa pysyä takapajuisena? Piru vie. Hyvä kysymys. Tiedäkkös, minä olen miettinyt samaa ja kallistunut vähän sille kannalle, että takapajuinen kansa nimenomaan haluaa itselleen takapajuisen uskonnon. Kun se ei muuta pysty kumartamaan. Kun siitä ei oikein ole sivistyneeksi kansakunnaksi. Eikä se sellainen halua ollakaan.

- Samaa mieltä minäkin. Takapajuisille kansoille sopii se islamilainen ajattelu. Kun suomalainen tyrii, hän ajattelee, että mitä vittua minä tein väärin. Kuinka minä opin tästä? Sen takapajuisen kansan jätkä puolestaan tuumii että kuka teki tämän minulle? Kenelle minä voin kostaa. Tai että tämähän oli Allahin tahto. Ei minun tarvitse korjata tekemisissäni mitään.

- Jep. Voi olla, ja mitä varmimmin onkin että jos kyseiset kansat olisivat omaksuneet kristinuskon niin ensitöikseen ne olisivat repineet Raamatusta pois uuden testamentin ja keskittyneet vanhaan testamenttiin. Sieltä kun löytyy myös varsin rankkaa tavaraa käytännön elämään sovellettavaksi.

Lötjönen otti välillä sakuskaksi Uuden Hyisianan reissulta hankittua hyileipäkeksiä jonka päälle hän laittoi sätkärapusäilykettä. Sitten hän natustaessaan totesi:

- Vaan mehän ollaan Suomessa jos nyt ei takapajuisessa niin takaperoisessa tilanteessa. Täällä tiedetään kyllä oikein hyvin mitkä kansat ja mikä uskonto ovat takapajuisia. Mutta niitä ei saa sanoa takapajuisiksi. Jos takapajuista sanoo takapajuiseksi niin on itse takapajuinen.

Ykä otti sätkärapuhyileipäkeksiä myös ja komppasi:

- Ja näinhän on. Ja tämän järjettömän tilanteen ovat määritelleet ja aikaansaaneet ne täysin turhat ja tarpeettomat ihmiset joita nämä takapajuisiksi tulkitut suomalaiset elättävät. Ja meidän pitäisi hyväksyä se tilanne jossa valhe on totuus. Vaan minkäs muuten luulet olevan seuraava wokelluksen kohde? Se ”kuka pelkää mustaa miestä”-leikki taitaa olla jo sellainen.

- Vaan veikkaanpa että se on Sleepy Sleepers. Kas kun nehän lauloivat vuonna 1975 Saaran Jaava-kappaleessa että ”Yks kinkku sai mutkin muuttumaan, ja nekrujen asioihin puuttumaan ja halpoihin huoriin juuttumaan”.

- Piru vie, totta. Tuplapaha rikos. Ensinnäkin n-sana turboversiona ja oikeastaan bändi kiteytti sen ajan taistolaisuudenkin pähkinänkuoreen. Ja veikkaanpa että Pahkasika-lehtikin joutuu wokelluksen kohteeksi. Olihan niillä 1980-luvun alussa pilakuva jonka tekstinä oli ”Liftausreissun traaginen päätös. Neekeri raiskasi diinarin böögin”.

- Jaahah, eikähän lähdetä saunaan ja otetaan sitä ennen pienet mukit Äkkölämäkölän bönjakkia ja otetaan ne niitten takapajuisten ihmisten kunniaksi jotka elättävät heitä takapajuisiksi haukkuvat ja jostain syystä jalustalle nostetut täysin tarpeettomat kylähullut.

Näin tapahtui ja käppäukot siirtyivät sisälle maassa, jossa oli tapahtunut kylähullujen vallankaappaus. Maassa jossa takapajuisuus oli määritelty välttämättömäksi voimavaraksi ja väistämättömäksi velvollisuudeksi. Onneksi se ei vielä Pinnanmaalla sentään vaikuttanut.


14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jospa tää kirjoittaja olikin harjoittelijatoimittajaharjoittelija??
Huru-ukko

Nils- Aslak kirjoitti...

Pitää vaan muistaa, että tämä islamin nykyinen takapajuisuus ja lännen valtaaminen alkoi vasta Khomeinin valtaan noususta 41 vuotta sitten. Sitä ennen Somaliassa, Jemenissä, Afganistanissa, Iranissa ja niin edelleen naiset saivat pukeutua miten halusivat. Tuo poliittisen islamin paska pitää pakottaa poijes. Ranska tekee jo niin.

Ruotsissa on jo lehtiä, jotka kertovat reaaliajassa totuuden ja joiden suosio kasvaa. Fria tider, samnytt,etc.

Tuollakin US-PUHEENVUOROSSA parhaat kirjoittajat ovat jo siirtyneet persuihin. Pitää vaan jaksaa painaa ja vetää paljaalla, suomalainen mies vetää aina paljaalla. Siis kynällä suoraa tekstiä, vaikka itseäkin joskus hirvittää.

Pinlaareni kirjoitti...

Kiitos kirjoituksesta.

Kun nykyistä touhua Suomessa(kin) katselee, tuntuu että Pinnanmaa ja Huitsinevada olisivat tolkun ihmisten Shangri-La.

Anonyymi kirjoitti...

P Orpo: "tulijoiden motiivien epäily on rasismia"

"Uutissuomalainen: Ulkoministeri Haaviston mukaan Valko-Venäjän kautta EU:hun pyrkivät eivät luultavasti ole pakolaisia"
https://yle.fi/uutiset/3-12206879

"Suomeen irakilaisia on Valko-Venäjältä tullut vain muutamia kymmeniä."
- Pathfinder eli kotimaisittain tiedustelu- ja valmisteluosasto saapuu aina ennen pääjoukkoa...


-Tvälups-

Qroquius Kad kirjoitti...

Todella harmi, ettei Juice ole enää hengissä ja voimissaan. Olisi mielenkiintoista saada nähdä miten tähän sanoitukseen suhtauduttaisiin nyt:

Kun Allah saapuu kaupunkiin
Hän törmää länsimaiseen kulttuuriin.
Pääsemme haaremiin,
Ja perehdymme koraaniin.
Ja kumarramme pään:
Jos vaikka sattuisimme hyötymään.

Kun Allah saapuu maisemiin,
Me saadaan siitä juttu Suosikkiin.
Ja aamutelkkariin, ja Hesariin,
Ja Kainuun Sanomiin.
Niin jumala tuo jumalten
On kiistämätön listaykkönen!

Kun Allah saapuu kaupunkiin,
Hän ensin soluttautuu Vihreisiin.
Ja pariin demariin,
He tunkee päänsä turbaaniin:
Näin yhtä päätä rukoillaan
Ja perseet osoittavat Uumajaan!

Juicehan oli varsin hankalan ihmisen maineessa ja hänelle oli diagnosoitukin autismikirjon häiriö. Miten hän olisi reagoinut naamansa eteen kirkumaan tunkeviin wokeltajiin?
Olisiko alkanut peruutella ja pyydellä anteeksi? Vai sittenkin käskenyt rääkyjiä pitämään turpansa kiinni ja painumaan muualle?

Emme saa koskaan tietää. Voisin olettaa, että tänään hänet vaiettaisiin kuoliaaksi Tero Vaaran tavoin.

Anonyymi kirjoitti...

Käppäukotkin varmaan ihmettelee, miksei sieltä ählämien mailta koskaan kiintiöpakolaisina roudata kristittyjä naisia tai miehiä tänne. Hehän ovat todellisessa hädässä siellä monin paikoin ja kotiutuisivat paljon paremmin tänne. Tärähtäneistön viha kantasuomalaisia kohtaan näkyy tässäkin.

Tapsa vaan

Juha R kirjoitti...

Tämä minun kommenttini ei nyt liity suoraan tähän mainioon tarinaan. Voisin varmaan keksiä jonkun aasinsillan, mutta en jaksa. Pakko saada avautua, ennenkuin unohdan, sori siitä.
En ole vuosikausiin katsonut ylenannon uutisia, kun tulen niistä aina vihaiseksi - samasta syystä lopetin hesarinkin tilauksen muutama vuosi sitten. No, eilen oli telkkari auki kun kuuden aikoihin rupesi tunkemaan uutisia yleltä. Olin vaihtamassa kanavaa, kun vaimo sanoi, että anna nyt olla, kattellaan uutiset. Minä tuumailin itsekseni, että johtokunnan kanssa ei kannata pikkuasioista väitellä, ja kaipa sitä voi aina joskus nuokin katsella, varsinkin kun samalla puuhastelin jotakin muuta. Vaan eipä ollut mikään muuttunut, vihaksi pisti taas. Beijingin talviolympialaisista jotain kertoilivat, siellä vissiin on porukkaa jo harjoittelemassa. Urheilukaan ei kauheasti kiinnosta, niin en kovin tarkkaan seurannut. Haastattelivat yhtä suomalaista urheilijaakin. Eikö ne perkeleet olleet kaivaneet Suomen joukkueen (melko varmaan) ainoan neekerin haastateltavaksi! Ei siinä mitään, kaveri oli oikein fiksun oloinen, ihan suomalainen nimi, ja hyvä ulosanti. Mutta YLE se vaan ei jätä yhtään tilaisuutta käyttämättä, jos on pienikin mahdollisuus hieroa jotakin asiaa katsojien naamaan.

No, tänään sitten twitterissä oli jollakin nuivalla linkki YLE:n sivuille, ja minä onneton klikkasin sen auki. Kentucky Fried Chicken on avannut ensimmäisen ravintolansa Suomessa, ja sinne on hirveät jonot. Kerran olen amerikoissa hölmöyttäni poikennut, tai oikeastaan kaksi kertaa, ensimmäisen ja viimeisen, mutta se ei ole nyt pointtini. Olivat alkupuolella juttua haastatelleet neljää jonottajaa, etunimensä tässä: Nori, Furkan, Mohamed ja Kousar. Kuinka ollakaan. Loppupuolella vielä kahta, pariskunta, jonka mies oli ihan suomalainen ja naisen etunimi viittasi jonnekin Sri Lankan suuntaan, minusta. Eli viisi kuudesosaa ei-suomalaisia. Eivät olleet vissiin täysin onnistuneet, kun se viimeinen pariskunta ei ollut neekerismies ja suomalainen lehmänpuolikas.

Perkele, että tästä tarvii vielä maksaa veroakin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle, Nils-Aslakille, Pinlaarenille, Taisteluvälineupseerille, Qroquius Kadille, Tapsalle vaan ja Juha R:lle & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: Mene ja tiedä. Nykyisin valtamedian juttuja on niin vaikeaa erottaa keijotuksesta.

Nils-Aslak: Niin saivat. Väitän kyllä että islam olisi käytännön sovellutukseltaan ollut silloinkin aivan samanlainen kuin nyt mutta silloiset diktaattorit pitivät sen kurissa. Ja ihmisillä oli suhteellisen hyvä olla. Sitten sinne tuotiin se ”demokratia”. Noista ajoista kertoo hyvin tämä lyhyt video Gamal Abdel Nasserin suhtautumisesta naisten säkittämiseen:

https://www.youtube.com/watch?v=brlFxRYCggE

Ja joo, yritetään vielä. Porukalla.

Pinlaareni: Voi kun sellainen paikka olisikin olemassa.

Tvälups: Häh-hää. Otsikko olisi voinut olla että ”Pekka Haavistolta kesti kaksikymmentä vuotta ymmärtää, mitä hänelle on rautalangasta väännetty”.

Qroquius Kad: Tuskin olisi peruutellut. Ja ehkä häntä vastaan ei olisi ainakaan kovin avoimesti hyökätty. Mies kun oli saavuttanut varsin ikonisen aseman.

Tapsa vaan: Kiintiöpakolaisissa taitaa olla noitakin mutta nehän eivät ole tiedostavaa muotia. Islam jostain syystä on.

Juha R: Moni, hyvin moni jakaa tunteesi.

Joppos123 kirjoitti...

Tässä on juurikin Juicen elämänkerta työn alla. Sain viime jouluna lahjaksi ja vasta nyt on aikaa tavata sitä.
Suosittelen kaikille.

Joppos123 kirjoitti...

Kovasti noi maanpetturivihreät ajavat avoimia rajoja ja se ei sinänsä yllätä. Ei ne tyhmiä ole vaan fanaattiikoja. Ihan menevät ideologiansa mukaisesti ja kohti sitä tavoitetta mikä niillä on aina ollut. Länsimaat pitää tuhota taloudellisesti ja sisäinen turvallisuus täytyy saada kehitysmaiden tasolle.
Yritin samaa sanoa iltiksen keskustelussa ja heti tuli banaani.
Jahka tässä eläköityy niin aion mennä sen ensimmäisen kerran naamakirjaan ja tavoitteena on ekalla viestillä ikuinen banaani.

Olaf Stephanos kirjoitti...

Ja jatkuu...

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/024c480b-d2d1-4eb7-a839-4f170a9b0565

Ruskeat tytöt pahoinpitelivät valkonaamatytön, joskin "pahoinpitelyn kohteeksi valikoitui kuitenkin mahdollisesti väärä uhri".

"Mitään syytä epäillä sitä, etteikö vastaajiin ole heidän kertomansa tavoin mahdollisesti kohdistunut asiatonta kommentointia, mihin ei mitä ilmeisimmin ole myöskään koulun toimesta puututtu riittävän vahvasti ja mihin vastaajat ovat osaltaan syystäkin turhautuneet, oikeus muotoili."

Niin. Ei ole mitään syytä epäillä sitä, että jotain on mahdollisesti tapahtunut.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle ja Olaf Stephanokselle & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: Minä taas uskon että ne ovat nimenomaaan tyhmiä. Liian hyvinvoivaksi muuttuneen yhteiskunnan tuote. Oli syy sinänsä mikä hyvänsä niin lopputulos on juuri se, mitä sanoit.

Olaf Stephanos: Vastenmielinen esimerkki ns. ajan hengestä.

Anonyymi kirjoitti...

"Mitään syytä epäillä sitä, etteikö vastaajiin ole heidän kertomansa tavoin mahdollisesti kohdistunut asiatonta kommentointia..." Aikoinaan möyhöt kertoivat:"Se huuteli". Ja tämä lausuma oli ihan yhtä todenpitävä kuin sompanssien tarinat. Ei mitään uutta auringon alla. Tyhmät opettajat olivat uskovinaan, nyt oikeus uskoo tarinoita.

Mokomat munattomat lierot.

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pyssymies. Täysin totta. Minulta tulee kohtapuoleen postaus asiasta.