keskiviikko 24. marraskuuta 2021

HULLUUS JA PAKKOMIELLE

Pahalaatuiseen interperspiraatioon ylpeästi sairastunut hallituksemme näyttää jälleen kertaalleen mistä kana pissii ja kenenkä päälle. Pakolaiskiintiön nosto ei tietenkään riittänyt vaan nyt hallitus aikoo sitten laillistaa ainakin kolmen tuhannen Invaasio 2015:n myötä Suomeen notkumaan tulleen jätkän notkumisen myös tulevaisuudessa.

Kyllä, kyseessä ovat ne jätkät jotka ovat saaneet kielteisen turvapaikkapäätöksen kerta toisensa jälkeen ja tehneet uuden hakemuksen välittömästi. Kustantajana ovat ne ihmiset joiden päälle kana pissii.

Kyse ei ole enää mistään ”kansainvälisistä sopimuksista” eikä ihmisoikeuksista. Kyse on vain pakkomielteestä saada Suomi täyteen kehitysmaalaisia – mieluiten miespuolisia – elätettäviä. Samalla romutetaan loputkin suomalaisesta turvapaikkajärjestelmästä. Viesti on selvä. Tänne voit tulla, tänne voit jäädä, ja typerä suomalainen kustantaa elatuksesi.

Täydellinen sisäänheittotuote.

Tässä näin lyhyesti tällä kertaa. Mitäpä mielettömyyteen sen enempää kommentoimaan.


36 kommenttia:

Olaf Stephanos kirjoitti...

Samaan aikaan toisaalla: Iltalehti laittaa TET-harjoittelijansa pohtimaan, miksi nuorisorikollisuutta on pääkaupunkiseudulla niin paljon.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/137da3cd-12d1-4ab6-8c06-b8edf3f70e1e

"Selkeää syytä sille, miksi nuorisorikollisuus saattaa olla keskittynyttä pääkaupunkiseudulle, ei välttämättä ole, mutta erilaisia mahdollisia selittäviä asioita löytyy."

Jaa mutta perkele... eihän niitä mahdollisia selittäviä asioita saa missään arvailla, kommentointi kun on vaihteeksi suljettu.

Anonyymi kirjoitti...

Aina kun luen jonkun jutun luulen tovin, ettei asiat täällä voi mennä hullummaksi. Mutta odotappas vaan! Seuraavana päivänä, tai viimeistään kolmen päivänpäästä, tulee aina joku uusi reaalitajunnan räjäyttävä ylitys. Täyttä hulluutta, tuo henkilö on sekaisin.

Elättelen tässä pientä toivoa, että tuon ovivalon synnytys olisi vaikea ja sen jälkeinen punavihreä hoivavietti tulisi tulevaisuudessa kohdistumaan täysin vain ja ainostaan omaan lapseensa, eikä mihinkään ylimääräisin kehitysmaamuslimeihin ja tarpeettomiin tarhapaikanhakijoihin.

heppa

Anonyymi kirjoitti...

Kova väite taustadatoineen:

https://www.ossitiihonen.com/2021/11/23/koronarokote-nostaa-kuolleisuutta/

Vaan huomioiden kuinka hallituksemme toimii mm ilmastonmuutos-uskonnossaan sekä matujen paapomisessaan niin miksi h-vetissä ne tässäkään asiassa olisivat oikeassa?

-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Koko ajan pystyy entistä paremmin eläytymään siihen,miltä suomalaisista tuntui 1940-luvulla Yrjö Leinon ollessa sisäministerinä.

On kumma, jos ei keskivertokepulaista ketuta kunnolla, kun puolue huoraa vihervasureille isänmaataan hallituksessa muutaman siltarummun ja maakuntahimmelin takia.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Olaf Stephanokselle, hepalle, Taisteluvälineupseerille ja Tapsalle vaan & kiitos kommenteistanne.

Olaf Stephanos: Kieltämättä tästä jutusta tulee mieleen tämän TET-harjoittelijan viesti ”minä tiedän, te tiedätte, mutta en voi sitä ääneen sanoa”.

heppa: Heää kysymys, että mikä on se mielettömyyden absoluuttinen nollapiste? Ja haluammeko olla edes elossa kun se saavutetaan.

Tvälups: Tällä koronalla ja keinotekoisella poikkeustilalla saadaan moni asia jätettyä taka-alalle.

Tapsa vaan: Tilannehan on oikeastaan pahempi kuin silloin. Leino saatiin heivattua helvettiin mutta nyt hallituksemme on pelkkää leinoa.

Anonyymi kirjoitti...

Niin, nuo 30 000 nuorta miestä pakenivat 2015 Ruåtsista sotaa kidutusta ja vainoa. Tulivat Suomeen. Millähän perusteella useimmat saivat oleskeluluvan kun vain muutama tuhat sai hylsyn eikä heidänkään tarvitse maasta poistua. Ketäs silloin oli hallituksen puikoissa, katsotaan. Sipilä Juha Petri, Soini Timo Juhani, Orpo Antti Petteri. Orpo ainakin tuntuu olevan nyt eniten huolissaan vaikka pakolaiset ovat vielä kaukana Torniosta.

Eiköhän tässä natsaa vihreiden ja patamustien tavoitteet. Halpa työvoima jolle veronmaksajat tarjoavat ylläpidon ja mahdollisesti maksavat vielä palkankin. Saadaan osaajia. Niitä kun on vaikea nykyisin löytää. Ei löydy Suomesta vaikka työnhakijoita on 600 000. Ei löydy Euroopastakaan jonka populaatio on 740 miljoonaa. Sieltä voi muuten tulla Suomeen lentäen juosten tai kävellen ja aloittaa työt ilman byrokratiaa. Miksi eivät tule? Sieltäkään ei varmaan löydy "osaajia". Osaajia löytyy vain eta-maiden ulkopuolelta ja mieluummin "kehittyvistä maista", Syyriasta, Irakista, Iranista, Paskastaniasta jne. Uskoo ken tahtoo, mutta tätä mediakin hieroo meille päin naamaa joka ristuksen päivä. Pitävät meitä idiootteina.

Anonyymi kirjoitti...

Näinhän se on Ykä, pelkkää Leinoa.

Vuosi ja viisi kuukautta näyttäisi ainakin vielä menevän tämän absurdian puitteissa, tod.näk. pidempään. Kokoomuskin kun nimittäin tuuliviiriorpoineen näyttää olevan valmis myymään isänmaansa alennushintaan Brysselin notkuvat pöydät silmissään. Armeijan johdon ja poliisijohdon vastustelu hallituksen hulluutta vastaan hybridisodankäynnissä on yhtä todennäköinen kuin loton päävoitto.

Olafille tiedoksi, että yllättäen iltasanomissa tai iltalehdessä oli kommentointi ainakin jonkun aikaa auki.

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

Polpo Marko Forss ei näkisi rikollisia matujengejä vaikka kenttäpoliisi taluttaisi niitä sata hänen toimistoonsa puukkoineen pyssyineen. Niitä kun ei virallisesti ole olemassa. Siitä on poliittinen päästös.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Nykyisin kun on niin nokonnuukaa se millä nimellä mitäkin ilmiötä nimitetään niin ehdottaisin, että tätä kansainvaelluksen vyöryä yli kansallisten rajojen alettaisiin ihan suoraan kutsua sodaksi. Sillä valloittamisestahan siinä on pohjimmiltaan kyse.

Ihan siis vaikka vain vastapainoksi sille, ettei siinä ainakaan ole kyse turvapaikahausta. Jääkööt sitten näiden käsitenäpertelijöiden huoleksi nämä muut nimittelyt, että millä nimellä näitä erivärisiä erikulttuurisia erilaista ihmisyyttä edustavia kutsutaankin.

Omaan tajuntaani ei -- johtuen tästä pitäytymisestäni yleisesti tarkastelevaan näkökulmaan -- oikein mahdu ajatus, että "turvapaikahakijat" olisi oikea nimitys tällaisille jotka tekevät kohdemaastaan turvattoman.

Tässähän olisi nyt hyvä tilaisuus harjoitella sitä nimen erottamista siitä kohteesta jonka päälle se nimilappu liimataan. Että ne siis ovat tosiaankin ihan eri asioita, nimi ja se asia. Ettei esimerkiksi astronautti voi Marsiin laskeutuessaan odottaa, että siellä odottaa kyltti, jossa lukee: "Mars"

Hassu ajatus, että siis nämä hylättyjen "turvapaikahakijoiden" laillistajat ovat niitä samoja ihmisiä, joille "n-sana" ja "neekeri" ovat jotenkin eri asia.

Anonyymi kirjoitti...

"hybridivaikuttamiseen" varautuminen on täydessä vauhdissaan!

Selvisi samalla miksi ne +4000 kielteisen päätöksen saanutta turvapaikan hakijaa saavat nyt mieluisan ratkaisun...

https://yle.fi/uutiset/3-12200335
"Maahanmuuttovirastolta kysely: Turvapaikanhakijoille etsitään kirkkokunnilta hätämajoitusta laajan maahantulon varalle"


J-lauta juu nääs päivää, ei ole huolen häivää!

-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Tapsalle vaan, Ano2:lle, Seppo Oikkoselle ja Taisteluvälineupseerille & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Ja tässä asiassa kokkarit – joilla patamustia varmaan tarkoitat – kusevat omaan saappaaseensa. Ei siitä suunnasta halpatyövoimaa tule. Miksi tulisi, kun elatuksen saa mitään tekemättä?

Tapsa vaan: Todennäköisesti tämä jatkuu vielä 2023 – 2027.

Ano2: Poliisin toimistoväki keskittyy kikkailemaan termeillä. Eli kun jengiä ei määritellä jengiksi, niin väkivaltakaan ei tee niin kipeetä.

Seppo: Minusta termi sota on myös väärä. Sotaan tarvitaan kaksi osapuolta. Ja siinä molemmat panevat hanttiin. Jos toinen osapuoli ei pane hanttiin, niin kyse on pelkästä yksipuolisesta antautumisesta ja valloituksesta.

Tvälups: Tämähän tapahtui myös jo vuonna 2015. Kunnilta kyseltiin paikkoja muistaakseni 80.000:lle tulijalle. Mutta tuo uutinen kertoo että mitään ei olla todellakaan opittu. No, ei kai nykyinen hallitus edes halua oppia. Millä opit, kun ei ole kykyä siihen?

Anonyymi kirjoitti...

Sama kaiku on askelten..

Mikähän lienee tällä kertaa se toivottu, korjaan, arvioitu tulijamäärä?

Eikä ne tälläkään kertaa tule itärajan takaa vaan veikkaan, että Puola taipuu ja mahdollistaa Valko-Venäjältä rynnistävien siirtymisen maansa lävitse Saksaan (ja sitä kautta Suomeenkin).


Väliin realistisiakin arvioita TP:n saralta:
https://yle.fi/uutiset/3-12201118

Ja loppuun perinteinen kysymys siitä mikä `suomalaisia nuoria`oikein vaivaa?
https://yle.fi/uutiset/3-12201118


-Tvälups-

Qroquius Kad kirjoitti...

Miten niin mitään ei ole opittu vuodesta 2015? Oppi on omaksuttu täydellisesti:
tällä kertaa asia voidaan kertoa jo näin hyvissä ajoin ennen itse invaasion tuloa.

Kukaan ei ole tälläkään kertaa estämässä.

Anonyymi kirjoitti...

Kepu on saanut jo jollakin helkkarin poikkeusluvalla halpatyövoiman pelloilleen. Puuttuu vielä että ne saadaan joka paikkaan. Siinä Sipilän tättähäärälla Annika Saaristolla on vielä näytön paikka. Hänen täytyy voittaa vastustajat vähintään rinnanmitalla. Sipilällä jäi paljon valtion miljardeja kähmimättä ja Petteriltä saman verran verohelpotuksia viiteryhmälleen saamatta. Äänestäjän valinta on ruton ja koleran välimailla.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille, Qroquius Kadille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Tvälups: Joo, en usko että Venäjä hyökkää Ukrainaan. Kun sotaa tuumitaan, niin mietitään tavoite, hyöty, hinta ja riskit eikä Venäjällä ole mitään järkeä hyökätä. Sen sijaan se saattaa kyllä tehdä tsuhnalle kiusaa kun tietää että tsuhna hölmöyttään ottaa jokaisen joka tänne pyrkii. Laitoit saman linkin kahteen kertaan joten en osaa tuohon toiseen vastata.

Qroquius Kad: Olet valitettavan oikeassa.

Ano: Ne pelloilla olevat porukathan ovat esmes ukrainalaisia joiden kannattaa tulla muutamaksi kuukaudeksi poimimaan marjoja, elämään isännän tarjoamissa parakeissa ja syömään isännän tarjoamaa soppaa. Isäntä on itse maksanut jo tarvittavat kiinteät kustannukset. Ja suomalaisen ei kannata, kun sillä palkalla ei Suomessa elä. Se ukrainalainen taas pärjää kotimaassaan tienesteillään loppuvuoden.

Anonyymi kirjoitti...

Samaan aikaan Ruotsissa:
Pääministerinaisoletettu teki ennätyksen virassaan=7 tuntia ja vihreet lähti hallituksesta; jihuu!

Samaan aikaan Itävallassa:
Hallitus uhkailee rokottamattomia sakoilla: 1.piikkiä jos et ota, maksa 3600 euroo tai 4 viikkoo vankilaa. Jos et ota toista piikkiä, maksa 1750 euroo tai 4 viikkoo vankilaa. Jos et ota kolmatta piikkiä, mitä tapahtuu sitten? Jos et ota neljättä piikkiä, mitä sitten tapahtuu? Jos et ota viidettä..., jne jne jne.Pelle Svinfattig kirjoitti...

Tässä tulee heittäydyttyä ihan nostalgisexi: “Totta kai. Olemme paljon vähemmän monikulttuurinen kuin muut Euroopan maat. EU ei, kuten aikaisemmin sanoit, näy katukuvassa, eikä se näy myöskään ihmisinä. Helsingin keskustassa voi edelleen pyöriä koko päivän näkemättä yhtään mustaihoista ihmistä!

Tämä siis tuolta: https://www.city.fi/ilmiot/piitu+kauppi/1465

Nyt kun n-sanoja alkaa olla paikat pullollaan niin mitä miettii piitu, sannikka ja moni muu hyvä ihminen kun kivoja peli- ja kokkailuhetkiä käydään Jaskan uutisblogipostauksen toistuvan uutisen mukaan harva se päivä.

Kukaan ei ole koskaan esittänyt järkevää syytä, miksi pitäisi olla monikulttuurisuutta tai miksi vierasmaalaisia pitäisi päästää maahan suunnattomia määriä. Korrrrostan sanaa järkevää.

Ihan uteliaisuuttani kysyn palstan kommentoijilta, onko aikomus muttaa n-sanojen "elävöittämistä" suuremmista kaupungeista pois eläkeiän koittaessa. Itselläni on jo suunnitelma ja mietin juuri rahoitusta, koska pelkkä eläke on lähinnä vitsi.

Qroquius Kad kirjoitti...

Mitä Imperialistinen Roistovaltio Ryssä voisi voittaa uudella hyökkäyksellä Ukrainaan? Saman kuin tähänkin asti:

näyttää kaikille heikommille naapureilleen olevansa juuri se imperialistinen roistovaltio, joka tekee mitä lystää eikä sitä voi saada aisoihin.

Norsukin syödään wanhan wiisauden mukaan pala kerrallaan.
Niinpä ei tsaari Vladimir IV Suurimman tarvitse Neuvostoliittoa palauttaessaan valloittaa Ukrainaa kokonaan, pieni lisämiehitys ja kolmannen mukavaltion luominen riittää pelästyttämään vaikkapa tsuhnan niin, ettei se esim. uskalla ostaa minkäänlaisia hävittäjiä.

Sitten jatketaan pala kerrallaan.

Anonyymi kirjoitti...

No voihan Persikka!

Siis "suomalainen nuoriso":
https://yle.fi/uutiset/3-12202096

Eri juttu mutta sama viitekehys (Kiitos ABerner & Sipilä tästäkin!):
https://yle.fi/uutiset/3-12202410


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Löytyihän se syyllinen! Se onkin Puola joka käy hybridisotaa eu/Suomea vastaan:
https://www.verkkouutiset.fi/vasemmistoliiton-jussi-saramon-puhe-heratti-tunteita-puola-on-yllapitanyt-kriisia/

Ennakoi todella sitä mitä kaikki nuo muutkin ennemerkit, "valmistautumiset" ynnä puheet..!


-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Pelle Svinfattigille, Qroquius Kadille ja Taisteluvälineupseerille & kiitos kommenteistanne.

Ano: Onnittelut Ruotsin jallitukselle maaailmanennätyksestä! Tuo koronahysteria on lähtenyt täysin käsistä.

Pelle Svinfattig: Tuo kirjoittaja eli kuvitelmissaan. Muodikkaissa sellaisissa. Mitähän hän ajattelisi kirjoituksestaan nyt? Ja useampi tuttavani siellä maalikylissä suunnittelee pois muuttamista. Suosittelen lämpimästi.

Qroquius Kad: En usko, että Venäjä ottaa tuota riskiä. Aika tietysti näyttää.

Tvälups:

Viesti1: Lastensuojelun puolella tuo tiedettiin jo kaksikymmentä vuotta sitten. Nyt se on levinnyt niin paljon että jopa valtamedia puhuu siitä. Ja raapii tietysti päätään että mistä moinen johtuu.

Viesti2: Itselleen valehtelu on taidelajeista suurin.

klova kirjoitti...

Tuskin Venäjä Ukrainaan avoimesti hyökkää.Venäjä haluaa ihan yhtä paljon lopettaa konfliktin kuin länsikin.Venäjälle riittänee että Ukrainasta luodaan liittovaltio ja esim Natoon meno vaatii kaikkien alueiden hyväksynnän, myös niiden itäisten venäläisten asuttamien.
Eikä Natokaan voi Ukrainaa jäsenekseen oikein huolia, yhtenä syynä juuri nuo 15 milj etnistä venäläistä Ukrainassa.
Kaikille melkein viisainta olisi jakaa maa kahtia ja liittää itä-ukraina venäläisineen Venäjään.
Ukrainan on tuohon tietysti vaikea suostua. Ja syystäkin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, klova. En lähde spekuloimaan sen pidemmälle. Todennäköisesti se ns. jäätynyt konflikti sinne jää. Ja tuskin maata ryhdytään jakamaan.

Anonyymi kirjoitti...

It seems that WHITE (nonjews) do not want to face reality ..There is a low intensity Racial Civil War against whites/christian/Western peoples. Blacks and other minorities had become the shock troops for the Talmudic replacement CRT forces. The fewer WHITES demographics the harder it will become to fight back, peacefully, legally and otherwise. In another 20yrs into the future a case/verdict like Kyles RittenHouse will be impossible to achieve. Many other countries that were facing dwindling native/racial populations instituted open borders for their REturning diasporas, racial exiles…for Example Spain, Italy, Japan, Germany, welcome expats living abroad to return. Japan open its borders to any emigrant residing/born abroad at least having ONE japanese ancestor…Now the liberal open borders DEM/LEFT are protesting/blocking open borders/HB visas in Misssissippi,AK,TN… for poor displaced White Boers/SAfricans, Australians, NZealenders, and open borders for ANGLOS from Latin America..DEMOGRAPHICS is destiny…WHITES???? Natalism??? OPEN BORDERS NO VISA requierements for any White/ANGLOS from all over the world…TOO Late..???

“… our most powerful weapon is fomenting racial unrest: that is, inciting black against white.”
– Jewish playwright Israel Cohen, June 7, 1957 –

Anonyymi kirjoitti...

Erikoista, että kausityövoimaa haetaan Ukrainasta asti, kun jo valmiiksi maassa olevista ei hommiin ole, eikä heiltä edes vaadita mitään. Oikeuksia on, vaan ei velvollisuuksia. Myös vanhainkotien piti saada apua maahanmuuttajista, mutta tämäkin käsitys on kärsinyt inflaation, koska kuka nyt lähtee vanhuksien pyllyjä pyyhkimään, jos saman rahan saa kotisohvalla maaten tai ostareilla kavereiden kanssa notkuen. Kaiken kaikkiaan Suomessa asiat ovat täysin rempallaan, koska hallitus hääräilee ihan toissijaisten asioiden parissa. Ison ongelman ”yllättäessä” ainoa toimenpide lähes sadan avustajan kanssa on perustaa työryhmä syömään kampaviinereitä ja miettimään, täytyisikö maan turvallisuuden eteen mahdollisesti tehdä jotakin! Kaikkialle paskoville valkoposkihanhille parkkipaikkoja pelloille ehdottanut nykyinen sisäministerikään ei ansaitse yhtään parempaa arvosanaa kuin edellinen, koska aate ja vihreys ainoana ohjenuorana tehdään kauaskantoisia päätöksiä ymmärtämättä yhtään, millaiseen yhteiskuntaan ne johtavat. Tie helvettiin on kivetty hyvillä aikomuksilla. Ruotsalaisissa suurkaupungeissa se alkaa olla jo aika lähellä.

Rouva Ano

Rouva Ano

Qroquius Kad kirjoitti...

Kyllähän niitä pyllynpyyhkijäpalleroita on erilaisiin hoitolaitoksiin useampiakin saatu, onpa todella. Se pyyhkiminen vain on tapahtunut eri tavalla kuin batiikkinoidat kuvittelivat.

Vaikka mistä minä tiedän. Itse asiassa todennäköisempää on, että batiikkinoidat ovat sähisevän kateellisia pyllynpyyhkijäpalleroiden puolustuskyvyttömille uhreille, koska heidän mielestään nämä saivatkin juuri sitä ihanuutta, jota tuottamaan pallerot on tähän maahan tuotettu.

Anonyymi kirjoitti...

Jo ennen 2015 oli asiat viturallaan. Esim vuosi 2008 ja siitä eteenpäin. käteisen & urpulaisen palkkiovirat tuli kalliiksi. Jo silloin oli nähtävissä, että poliitikot ovat ns myyneet Oy Suomi Finland ab yhteiskunnan. Ja se 2015. Invaasio. Siinähän oli mukana kaikki puolueet. Hyväksymässä ja niiaamassa. Sekä määräämässä kantamaan laukkuja sotarikollisille. Mikä oli totaalinen pohjanoteeraus. Tämä nykymeno on vain jatketta, minkä ovat sallineet kaikki puolueet valehteluistaan huolimatta. PS pyristelee vastaan. Ainakin luulen näin. Mutta vihreät ovat tekemässä sen , minkä ehtivät. Ja koko yhteiskunta hyppii mukana, kun intersektionaaliseen feminismi käskee. Kun Kemu raiskaa, siitä on tulossa normaali. Kun joku sanoo neekeri tms, se ei ole enää normaalia. Mukamas. Taksikuskit raiskaa, jengit kasvavat yms. Mutta ongelma on suomalainen mies.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä vanhemmaksi tulen, sitä vakuuttuneempi olen siitä, että feminismi on kollektiivinen paskatesti koko miessukupuolelle.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Rouva Anolle, Qroquius Kadille, Ano2:lle ja Ano3:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1. Jos et lähettelisi pelkästään englanninkielisiä kommentteja. Tämä kun on kumminkin suomenkielinen blogi.

Rouva Ano & Qroquius Kad: Yleensäkin tämä ajatus kehitysmaalaisista pyllynpyyhkijöistä on itse asiassa suvaitsevaiston omissa päissään kehittämä haavekuva jolle ei ole ollut mitään todellisuuspohjaa missään vaiheessa.

Ano2: Totta. Ja tämä alamäkihän alkoi jo 1990-luvun vaihteessa.

Ano2: Jep. Varsinkin tämä intersektionaalinen feminismi.

Qroquius Kad kirjoitti...

Itse asiassa nythän olisi veli Nils-Aslakin mukaan Kaakkois-Aasiassa jo lähtökuopissa Suomeen 10 000 koulutettua, ammattitaitoista ja palvelualtista filipinahoituria pyyhkimään pyllyjämme ja vaativampiinkin hoitotöihin, mutta eeei.

Ei ei ei, filipinat ovat aivan vääränlaisia:
väärää sukupuolta, väärällä tavalla ammattitaitoisia, aivan liian kilttejä ja tulisivat tänne töihin.
Ja mikä piru vieköön iljettävintä:

arvostaisivat suomalaista miestä!
Saattaisivat ehkä jopa pariutua heidän kanssaan...!!

Anonyymi kirjoitti...

Moro Ykä,
Elämme kyllä pelottavia aikoja, viranomaiset harjoittelee massiivisen Matu tulvan vastaanottamiseen ja majoittamiseen?
https://yle.fi/uutiset/3-12203706

Meidän maksamilla verorahoilla! Tämä yhteiskunta ei ole enää ylläpidon arvoinen, virkakoneisto elää omassa kuplassaan!

Tähän on pakko aloittaa valmistautuminen, varautumalla väkivalloin puolustamaan kotiaan, kun Matu joukot kasvaa ja urheiluhallit on täytetty, niin virkavalta kuvittelee asuttavansa ne jonkin hallinnollisen laskukaavan perusteella tavallisten ihmisten koteihin!

Voi Aikoja voi Tapoja

Anonyymi kirjoitti...

Ei täällä tarvitse toistaiseksi tarttua aseisiin. Niitä uusia kerrostaloja yms rakennetaan, koska suunnitelma. Kauniaisiin ei rakenneta. Miksi ei? Nehän ovatkin niin suvaitsevaisia? Esim ministeri Haatainen totesi, ettei ole koskaan kokenut mitään ongelmia maahanmuuttajien suhteen. Niin ei varmaan. Pelkästään tuo lausunto on naiivi. Ja asuu alueella, jossa vartiointia. Eli se siitä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Voi Ajoille Voi Tavoille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Joo, noi filippiinot eivät sovi feministeille. Ne kun järkyttävät suomalaisten ämmien seksuaalista pääomaa. Mutta viisainta olisi tietysti tukea perheitä tekemään enemmän suomalaisia. Unkarissahan sitä yritetään.

Voi Aikoja Voi Tapoja: Voi hyvä luoja. Tuosta täytyy väsätä postaus. Kiitos vinkistä.

Ano: Siihen suuntaan ollaan menossa. Ne, joilla on varaa, maksavat vartioinnista.

Qroquius Kad kirjoitti...

Filipinat, ei filipinot. Jälkimmäiset olisivat sinänsä oikeaa sukupuolta, mutta muten aivan vääränlaisia.

Mitä tulee oman kodin puolustamiseen väkivalloin, sopii kyllä miettiä tarkemmin mmiten kauan meinaa sitä pystyvänsä jatkamaan vihollista vastaan, joka piirittää sen kodin ja tulee päälle rynnäkkökiväärien ja pommien kanssa.

Sitä tapahtuu Ruotsissa jo nyt. Tänne sekin tulee, eikä sitä estä mikään Yksinäinen Sankari, joka huutaa "Jippikaijee, muthafucka!" ja heittää kaaressa Zippon, jolloin kaikki pahikset räjähtävät.

Sellaisia on nimittäin vain väkivaltafantasiaelokuvissa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Täällä syrjässä se kotinsa puolustaminen on astetta helpompaa. Varsinkin kun rikastus ei tänne edes halua tulla. Kaupungeissa tilanne on toinen. Veikkaanpa muuten että kommenttisi johtuu sen erään väkivaltafantasioivan kommentoijan kommenteista. Joka on esmes Professorin blogissa. On hän täälläkin. Mutta minä en julkaise niitä.

Qroquius Kad kirjoitti...

Joo, kyseinen keskenkasvuinen räkänokka oli kieltämättä päällimäisenä mielessä tuota kirjoittaessa.
Asianomaisesta tulee jotenkin mieleen tämä joukko:

http://yrjoperskeles.blogspot.com/2008/07/tuttipulloterroristit.html

Möly on samanlaista, ja lopputulos yhtä olematon.