lauantai 4. joulukuuta 2021

FEMAKOT LASTEN KIMPUSSA

Tässä interwebin ihmeellisessä maailmassa sitä törmää kaikenlaiseen. Paljon on ihan hyödyllistäkin mutta osaa pitäisi katsella kaasunaamari päässään niin kuin sitä wokellusta. Samaan sarjaan kuuluu nykyinen feminismi joka on jo synonyymi transhypetykselle. Ja sen hypetyksen kohteena ovat lapsetkin. Myllyttäjänä Naisasialiitto Unioni:


Kyseinen liittohan on perustettu jo vuonna 1892 ja silloin sillä on ollut varmasti oikein hyvät ja arvokkaat tavoitteet. Mitähän liiton silloiset perustajat olisivat ajatelleet jos olisivat tienneet tilanteen yli sata vuotta myöhemmin? Eli kyseisen puljun jäsenet haluavat tartuttaa omat mielenterveyden ongelmansa myös pieniin lapsiin.

Eihän siinä mitään jos kyseessä olisi joku merkityksetön sekopääporukka. Mutta kyseisen tättähääräjoukkion kotisivuilla – aivan siinä etusivulla – on aika pelottava lause. Kas kun se lause on totta:

Tätä kannattaa muistuttaa aina uudestaan. Tuo femakkolauma todellakin vaikuttaa Suomen poliittiseen päätöksentekoon. Pelottava ajatus, eikö totta?

33 kommenttia:

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Hulluus on tauti, joka ei lähde yhteiskunnasta, jollei sitä suljeta hullujenhuoneeseen! Ennen aikaan meneteltiin näin; olisi enempi kuin hyvä, että nytkin.

Mieleeni muistuu Jesse-vainaan sanomaksi väitetty, ihan hyvä lausuma: "Mutta joka viettelee yhden näistä pienimmistä, jotka uskovat minuun, sille olisi parempi, että myllynkivi ripustettaisiin hänen kaulaansa ja että hänet upotettaisiin meren syvyyteen". Matt. 18:6.

Strix Senex kirjoitti...

Fanaatikoilla ja ääriaineksilla on ikävä tapa soluttautua alunperin tarpeellisiin ja hyödyllisiin järjestöihin ja institutioihin ja korruptoida ne, muuttaa alkuperäisen tarkoituksensa vastaisiksi ja omiksi rahantekokoneikseen. Näin on tapahtunut monille alunperin idealistisille ja arvokkaisiin päämääriin tähtääville järjestöille. Mainittakoon tässä vain Amnesty, mutta muiden esimerkkien löytäminen ei ole mitenkään vaikeaa. Suuri ansio tämän menettelyn kehittämisestä lankeaa Leninille, joka teki suorastaan uraa uurtavaa työtä tällaisten konspiratiivisen menetelmien kehittäjänä. Tästä systeemistä saatiin kahdenlaisia hyötyjä, saatiin hyväuskoisia idealisteja toimimaan kyynisten ammattivallankumouksellisten hyväksi (hyödylliset idiootit) ja saatiin kahmittua hyvään tarkoitukseen myönnettyjä varoja vallankumouksen rahoittamiseen. Näitä samoja menetelmiä käytetään meillä edelleen, onhan ne selkeästi kirjattu Sirolaopiston oppimateriaaleihin ja opintopiireissä opiskeltu. Yksi merkittävä ero Leninin aikaisiin käytäntöihin kuitenkin on. Silloin aikoinaan julkista rahaa hankittiin vallankumouksellisiin tarkoituksiin pankkiryöstöillä ja rahakuljetusten ryöstöillä. Nyt se tehdään budjetin ja järjestöille jaettavien avustusten kautta.

Anonyymi kirjoitti...

Ilmankos politiikka on menossa päin vittua. Kirjaimellisesti.

Catilina kirjoitti...

https://www.youtube.com/watch?v=NY8g3P1JolY

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Terho Hämeenkorvelle, Strix Senexille, Anolle ja Catlinalle & kiitos kommenteistanne.

Terho: Ei voi välttyä ajatukselta että näissä feministeissä mielenterveyden ongelmat eivät ole vika, vaan ominaisuus.

Strix Senex & Catilina: No näinhän Leninin opit menivät mutta tämä nykyinen meininki on vielä jotain toista. Se on pelkkää egonsa ruokkijien muotia. Ja ei se tosiaan tarvitse mitään vallankumousta koska se voi elämöidä verorahoituksella.

Ano: Valitettavasti. Ja niin Marinin, Ohisalon kuin Anderssonin tosiasiallinen poliittinen koti on feministisessä puolueessa:

https://1.bp.blogspot.com/-tdAgfxJlbzM/XoogQhXWM7I/AAAAAAAAJko/SbW4Ym-jvEYsmRJL0WTz5IhwM6a-w1-bQCLcBGAsYHQ/s1600/19e01b.jpg

Qroquius Kad kirjoitti...

Totta kai se porukka käyttelee valtaa, kun on kerran naisittanut koko hallituksen.

VITTUmaisinta on, että sen oma kannatus on järjestönä minimaalinen, mutta poliittisesti sillä on äänestäjien joukossa viidenneksen suora kannatus ja kolmen viidenneksen epäsuora, vaikka viimemainitut eivät ole edes samaa mieltä.
Silti he peesaavat.

Mitä tulee transsukupuolisiin, viime vuosituhannen lopulla he olivat ihmisparkoja, jotka olivat todellakin jo ainakin alkeiskouluiästä kokeneet syntyneensä väärään sukupuoleen ja sukupuolenvaihdos oli heille yleensä suuri helpotus.

Tämä vuosituhannen puolella porukka onkin alkanut koostua psykiatrisen tai/ja neurologisen diagnoosin ihmisistä, joiden lapsuuden ja varhaisteini-iän laajoissa ja kattavissa potilastiedoissa ei ole ollut mitään mainintaa transsukupuolisuudesta.
Se on iskenyt heihin vasta myöhäisteini-iässä yllättäen ja pyytämättä kuin Annukka Jätevuoren faxi!

Lyhyesti sanottuna:

he eivät ole transsukupuolisuudesta kärsiviä, vaan heidän nepsy-ongelmansa ovat alkaneet oireilla uudella tavalla.

Mutta nykyään siihen ei enää suhtaudutakaan niin, vaan heille aletaan pikavauhtia touhuta sukupuolenvaihdosta! – Onneksi he itsekin ymmärtävät olla vaatimatta itselleen mitään korjaamatonta;
translain muutoshan sisältää lähinnä vaatimuksen saada tuntea olevansa mitä sukupuolta tänään sattuu huvittamankaan olla.

Miksihän minusta tuntuu, ettei se kuitenkaan taitaisi koskea minua, jos kokisin naisten pukuhuoneen oven edessä yllättäen voimakasta naissukupuolisuutta?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Tuo on totta mutta kyllähän tuo porukka myös ihan tosissaan kannattaa noita hormoni- ja peruuttamattomia itsensäsilvottamis ”hoitoja” myös alaikäisille. Se on muotia. Muoti on hirvittävä asia kun se lähtee lapasesta.

Muistan muuten sen, en nyt muista kuka ja milloin, kun tällainen "kolmannen sukupuolen" edustaja valitteli sosiaalisessa mediassa kuukautiskivuistaan.

Anonyymi kirjoitti...

Feministithän ei tietenkään ajattele nenäänsä pidemmälle. Ketkähän kärsii ns. sukupuolineutraaleista vessoista kouluissa? No tytöt tietysti.

p.s Eilen paistoi vihervasureille aurinko, kun ne viisi hullua paljastui. Mutta keitähän muita ne 400 seurattavaa Supolla mahtaakaan sitten olla?

Tapsa vaan

KKi kirjoitti...

Hulluintahan asiassa on se, että tämä:
"Totta kai se porukka käyttelee valtaa, kun on kerran naisittanut koko hallituksen."
ei pidä paikkaansa.

Kyllä me ,hyvät kansalaiset, ihan itse ollaan äänestämällä naisitettu hallitus ja aivan ...tanan monta muutakin päättävää instanssia.

Passiivisuudella ja varmasti kovasti kaikkea hyvää kaikille haluavana porukkana me olemme äänestäneet valtaan vaahtokarkkifeministit joilla ei ole todellisuudesta.

Ihmisiä joiden käsitys raskaasta työpäivästä on se kun joutuu syömään yli kolme kampaviineriä.

Qroquius Kad kirjoitti...

Se on tosiaan olennainen osa heidän pahuuttaan:
he haluavat vajaavaltaisille, ymmärtämättömille lapsille oikeutta silvottaa ja hormonimyrkytyttää itsensä ihmisraunioiksi, mutta ei puhettakaan että itse haluaisivat niistä nauttia.

Ehei, mieluumin he itse vain larppaavat transistoriseksualismiaan, vaikkapa juurikin Menstruoivana Miehenä jolla on oikeasti Y-kromo ja mulukku munien kera!

Pinlaareni kirjoitti...

Kiitos Ykälle oivaltavasta kirjoituksesta. Sitten oma vaatimaton oivalluskommenttini:

Intersektiototalitäärisanaalinen feminismi on pohjimmiltaan sadomasokismia. Nuoret älykkäät naisoletetut tuhoavat sadistisesti valkoiset miehet, lasten mielet, ja sitten nuoret älykkäät naisoletetut alistavat kaikki valkoiset naiset lasinsirpaleilla/partaterillä ympärileikatuiksi säkki-almoiksi.

Jos joku kyseenalaistaa nuorten älykkäiden naisoletettujen puuhia, tilataan ulkomailta naisvihaa tutkiva tarkoitushakuinen tutkimus,joka osoittaa naisvihan muka todeksi, mutta kyseistä tutkimusta ei nuorten älykkäiden naisten mukaan ole koskaan tilattu. Kyseinen tutkimus tuli vaan ihan ullatuksena ja pyytämättä.

Sitten ihan realiteetintestauksen kannalta: onko nuorten älykkäiden naisoletettujen tyhmien, ja suorastaan vaarallisten päätöksien, ja touhujen arvosteleminen naisvihaa?

Joppos123 kirjoitti...

Jatkan edelleen nyrkkeilyharjoituksia vanhimman pojanpojan kanssa. Kaveri on vasta 4 mutta aika hyvä yläkoukku siltä irtoaa kun malttaa keskittyä ja kuunnella neuvoja. Ei se kädestä lähde vaan jaloista ja lantiosta.
Teen siis kavalaa valtakunnan rikosta kun kasvatan pojasta miestä. Pitäisköhän laittaa soimaan ikoninen biisi " they are coming to take me away"?

Vasarahammer kirjoitti...

Naisasialiiton väite on yksiselitteisesti epätosi. Modernia suvaitsevaista kieltä käyttäen se on "tieteenvastainen".

Sukupuoli on siis hardware-asia. Sitä ei voi softalla korjata.

Anonyymi kirjoitti...

Sillai jänskää kö laitoin Kuplan Hänen ansaitsemaansa talvilepoon. Irrotin akun. Akun alta löytyi läpimärkä Borgåbladet.Tisdagen den23 juni armon vuodelta 1981. Mielenkiintohan heräsi heti.Lehti, tai se mitä siitä akun alle oli leikattu, kuivui selailukuntoon muutamassa päivässä.

Otsikoita joista sain selvää ja jotka jopa ymmärsin, sillä onhan tätäkin hallintokieltä alamaisille joskus yritetty opettaa. Vaihtelevalla menestyksellä.
Eikä löytynyt ainuttakaan mainintaa femakoista. Urheilutuloksetkin oli jaoteltu näppärästi naisiin ja miehiin.

” Terroristerna vapen kommer främst från USA”. Eipä yllätä.
”Mystiska epidemin sprider sig”. No älä.
”Billigare lösningar, mindre byråkrati”. No pirulainen .Sote.

Onneksi jotkut asiat sentään pysyy. Joskaan eivät välttämättä parane.
voijumala###

-TR- kirjoitti...

En nyt ota kantaa missä se sylttytehdas on joka tätä propagandaa länsimaihin suoltaa mutta se on kuitenkin erittäin vihamielinen taho.

Ei silti lakkaa ihmetyttämästä miten helposti tämä propaganda tuntuu uppoavan nuoriin ihmisiin.

Vai onko oikeasti näin vai kerrotaanko meille vain näin eli sekin olisi propagandaa? Nimittäin oikeassa elämässä en ole koskaan törmännyt kehenkään joka ottaisi tämän sekopäisyyden vakavissaan. Riippuu tietenkin missä piireissä pyörii.

Anonyymi kirjoitti...

Rupeaa tuntumaan, että kun julistaa julkisesti olevansa antirasisti kuuluu jotenkin parempaan viiteryhmään. Se varmaan raikastaa rintaakin. Se onko nähnyt tai kokenut rasismia on toisarvoista. Riittää kun määrittelee rasistiksi valkoisen lihaa syövän heteromiehen ja vähintäänkin tukirahahanat aukeavat ryhdistykselle. Verovaroilla on kiva puuhastella. Itse olen valkoisena lihaa syövänä heterona kokenut rasismia. Jospa sitä rasismia katsottaisiin joskus toisestakin kulmasta. Paljonko valkoiset heterot saavat rasismia osakseen. Vai eikö sitä lasketa ? Tuollaiset ryhdistykset pitäisi kieltää yhteiskunnalle vaarallisena.

Anonyymi kirjoitti...

No ni, tänään meidän perhe sai kokea ensimmäisen kerran ihmisten lajittelua. Ollaan vaimon kanssa käyty ravintolassa syömässä viikonloppuisin kerran tai kaksi. Lähdettiin taas. Ensimmäinen ravintola. Tarkistamme koronapassin eteisessä. Mentiin eteiseen. Ei ole koronapassia eikä tule. Valitettavasti emme voi teitä palvella. Asia selvä. Toinen ravintola, sama juttu. Kolmas ravintola. Ei tarkistettu passia, mutta niin täynnä ettei sekaan sopinut. Kahdessa ensimmäisessä olikin vai neljä ihmistä kahdessa pöydässä.

Olisiko suojaväri auttanut? Olisi ainakin voinut syyttää rasismista tai mikroagressiosta.

No ei hätää. Kun raha ei kelpaa ravintolaan, niin kaupasta pätkä filettä ja kotiin tekemään ruokaa. Punaviinin kanssa. Että se siitä sitten.

Tietääkseni koronapassi ei estä virusten leviämistä. Ei niin rokotuksetkaan ja kolmesti rokotettuja on sairaalassa. Näyttää vahvasti siltä, että pandemian hoito on mennyt persiilleen, ei ole tuottanut toivottuja tuloksia ja syyllisiä pitää etsiä tikun kanssa. Niitä ovat terveet ihmiset jotka eivät juokse testeissä turhan vuoksi eivätkä ota Pfitserin kalliita rokotteita. Muistissa on vielä sikainfluenssa ja siihen hankitut kalliit rokotteet. Ei ollut pandemia, puolet rokotteista taisi mennä roskiin ja hankkija sai nimen Pandremix Paula. Muistoksi jäi vain narkolepsia.

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoitit: "Muistan muuten sen, en nyt muista kuka ja milloin, kun tällainen "kolmannen sukupuolen" edustaja valitteli sosiaalisessa mediassa kuukautiskivuistaan."

Tarkoititko seuraavaa:
"Mistä sinä tiesit, että olet transsukupuolinen mies?"
https://yonsupi.blogspot.com/2017/07/mista-voi-tietaa-etta-on.html
Siinä kirjoittaja kyllä kertoo kokemuksistaan paljon muutakin, mutta on siinä sellainenkin kohta kuin sanoit.

Anonyymi kirjoitti...

Lisäys edelliseen:
Tuon blogin kirjoittaja (yonsupi) ei kylläkään missään ole sanonut olevansa "kolmannen sukupuolen edustaja", vaan hän haluaisi, että häntä pidettäisiin aivan normaalina miehenä, vaikka hän on tytöksi syntynyt.
Hänen blogiinsa täältä on joskus ollut erään kommentoijan laittama linkki, jonka kautta minäkin satuin myös tuon mainitsemani kirjoituksen huomaamaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tapsalle vaan, KKi:lle, Qroquius Kadille, Pinlaarenille, Joppos123:lle, Vasarahammerille, voijumalalle, TR:lle, Ano1:lle, Ano2:lle ja Ano3:lle & kiitos kommenteistanne.

Tapsa vaan: Joo, valtamedia laukesi pöksyynsä. Veikkaan että kyseessä on yhdistetty pikkukriminaalien ja avohoitotapausten toisensa löytänyt porukka. Mietin vaan sitä, että vangitsemisen perusteeksi tehdyt takavarikot tehtiin jo vuonna 2019 mutta vangitsemiset vasta nyt. Mikä kesti?

KKi: Osittain joo. Mutta kun miettii viime vaaleja niin varsinaisesti feminististä puoluetta ei äänestänyt juuri kukaan. Toisaalta ei ollut tarvettakaan kun valtapuolueissa ollaan käytännössä feministipuoluetta ja valtapuolueiden miehet ovat niin munattomia etteivät uskalla panna hanttiin.

Qroquius Kad: Niin. Miksikähän minulla onkaan tuolla sivupalkissa tagi ”egonsa ruokkijat”?

Pinlaareni: Joo, ja näitä tutkijoita löytyy kyllä yllin kyllin. Se arvostelu on tervettä järkeä mutta nykyisin se tulkitaan automaattisesti naisvihaksi. Ja silloinhan perusteltuihin kysymyksiin ei tarvitse vastata.

Joppos123: Kun amerikankieltä siteerattiin niin totean että ”keep up the good work”.

Vasara: Totta. Ja nykyaikaa kuvaa hyvin se että juuri meidät tulkitaan niiksi tiedevastaisiksi. 2+2=5.

voijumala: Kaiken kaikkiaan tuollaiset löydöt ovat aina mukavia. Vuonna 1981 suomalaisen valtamedian arkkipahishan oli Ronald Reagan.

TR: Ei varmaan läheskään kaikkiin. Mutta siihen kovaääniseen vähemmistöön kyllä.

Ano1: Ei sitä lasketa niin. En lähtisi kieltämään mutta kaiken julkisen rahoituksen lopettaisin välittömästi. Jos joku haluaa messuta omilla rahoillaan niin siitä vaan.

Ano2: Kaiken kaikkiaan voi sanoa – varsinkin kun katsoo kuolleitten määrää – että tätä koronapoikkeustilaa pidetään väkisin yllä.

Ano3: Ei ollut tämä tapaus. Kieltämättä hänellä on elämässään vaikeaa. Vaikka hän inhoaa naiseuttaan niin hän on silti biologisesti nainen.

Anonyymi kirjoitti...

Suomessa on yksi sana sukupuolelle, tämä sekoittaa keskustelua. Enkussa kaksi Gender - koettu sukupuoli ja Sex - se sukupuoli, jonka värkit. Nyt on kovasti muotia kokea sex vääräksi kun oma gender on eri. Ainakin osaksi homma johtuu josain ADHD:n tapaisesta häiriöstä tytöillä.Mutta se on muotiakin nyt. Vouhotus asian ympärillä ei ole hyvä juttu.

Vihdoin ja viimein löytynyt äääriäaitaoikeistolaisuus taitaa olla ÄO- käyrän vasemman laidan juttua. Joukossa on tyhmyys tiivistynyt, mailla on suulissa aika usein dynamiittiä jemmassa, milloin mistäkin jäänyttä. Ja sikapyssyjä löytyy liiteristä, pirtutrokareitten ajoilta asti.

Ad Joppos 123

Way to go. Itsepuolustus on hyvä oppia jo nuorena,

”Chi nousee maasta tukijalan läpi, kulkee pallean kautta nyrkkiin, Tulee rystysten kautta ja pirstoo lankun, ennen kuin nyrkki osuu lankkuun.” - Tässä ulkomuistista lainaus.
Tältä se tuntuu, rystyset aukeaa sen Chin kulkiessa läpi. Lankku ei tunnu. Se tuntuu häviävän nyrkin edestä.

Länsimainen tapa selittää asia: kun tasapaino, erityisesti dynaminen tasapaino in kunnossa ja iskuun keskittyy, ei osumaa lankkuun tunne ja kun osaa tähdätä pinnan läpi ja uskaltaa iskeä voimalla, lankku murtuu. Eikä nyrkkiin satu, kun uskoo, ettei satu.

Jalat, tasapaino ja erityisesti keskivartalon voima on tärkeää iskussa. On laji sitten ihan mikä vaan. keskivartalo on tasapainolle tärkeä, syvät lihakset erityisesti. Puissa kiipeily ja metsässä kirmailu on tämä vuoksi hyvin eteviä harjotteita.

Pyssymies

Simo kirjoitti...

Siinä vaiheessa kun päätettiin että suljetut osastot ovat "eilistä päivää", niin tehtiin sellainen virhe, että jatkoa ei oltu ajateltu. Se on niin yleistä nykyän, kun saadaan joku hyvä idea niin se mietitään vain puoleen matkaan.

Kaikki seksuaalisuushäiröt insestistä lähtien ovat asioita jotka pitäsi ratkaista ensin oikeussalissa, ja sitten suljetulla osastolla. Mannerheimintie ei ole tällainen osasto, ja siellä pitäsikin ratkoa ihan toisenlaisia ongelmia. Vaan nitä asialle voi tehdä kun hulluus on valtavirtaa?
t: Simo
PS. mikälie kun kommenttien julkaiseminen on niin vaikeaa. Selain kaatuu kun yrittää julkaista jotain.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Pyssymiehelle ja Simolle & kiitos kommenteistanne.

Pyssymies: No niinhän siinä englannin kielessä on. Itse asiassa kaikki mielettömyys viimeisen parinkymmenen vuoden ajan on tullut meille juuri sieltä Amerikoista. Ja tuosta ”terroristiporukasta” ajattelen samoin kuin sinä. Mielenkiintoista tietää sitten että mitä ne todisteet olivat. Olihan tässä hiljattain myös se ”äärioikeistoporukka” johon kuului poliisejakin ja joka mukamas suunnitteli Ohisalon nirhaamista. Suutariksihan se juttu sitten jäi vaikka valtamedia laukesi silloinkin pöksyynsä.

Simo: Ei suljetut osastot sinänsä ole eilistä päivää. Mutta silloin kun niistä b-mielisairaaloista alettiin luopua niin ei tästä villityksestä ollut mitään tietoa. Se tuli muotina paljon myöhemmin. Minä en ole sinänsä innostunut ajatuksesta että korvien välisiä asioita ratkottaisiin oikeudessa. Mutta ei mielipuolisuutta lapsille saa pakkosyöttää.

Blogger temppuilee aika ajoin. En tiedä, oliko vika siinä vai selaimessasi. Molemmat – identtiset – kommenttisi tulivat kyllä läpi.

Anonyymi kirjoitti...

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008429296.html Tässä kiteytyy kaikki se, miksi 1970-luku oli paskaa aikaa, ja miksi 2020-luvusta on tulossa paskaa aikaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Juttu on maksumuurin takana.

Anonyymi kirjoitti...

OK. Lyhyestä virsi kaunis, joten artikkelissa kuvattiin miten rähmällään Suomi 1970-luvulla oli. Taisto Sinisalo nosti äläkän siitä, miten maantiedon kirjassa kerrottiin objektiivinen totuus eikä Neuvostoliiton versiota tapahtumista.

Sinisalo nosti esiin muutaman kohdan, jotka ”rikkoivat alkeellisimpia objektiivisen historiankirjoituksen vaatimuksia”. Sellainen oli hänen mielestään esimerkiksi tämä virke: ”Kokonaan Neuvostoliiton miehitykseen joutuneet sen entiset läntiset reunavaltiot ovat jääneet lujasti Neuvostoliiton poliittiseen ja taloudelliseen johtoon”.

Sinisalon mielestä virke oli siis valhetta. Häntä ei hetkauttanut se, että Neuvostoliiton panssarit olivat vain kolme vuotta aiemmin, elokuussa 1968, jyränneet Tšekkoslovakian alleen.

Niin ikään Sinisaloa ärsytti Maantietoa lukiolaisille -kirjan tehtävä, jossa oppilaiden piti vastata kysymykseen: ”Mitkä Itä-Euroopan valtiot ovat itsenäisyytensä menettäen jääneet Neuvostoliiton osavaltioiksi?”

Vastauksia löytyi tietysti Suomen läheltä: Viro, Latvia ja Liettua.

Sinisalo tuomitsi myös oppikirjan kappaleet, joissa todettiin, ettei Suomi ollut onnistunut pysyttelemään täysin puolueettomana vaan YYA-sopimus sitoi sitä ulkopolitiikassa tehden Suomesta Varsovan liiton ulkojäsenen.

Kaikki Sinisalon valheellisiksi väittämät oppikirjan asiat olivat tosiasioita. Hänen eduskuntakysymystään voisikin pitää kukkeana esimerkkinä absurdista huumorista – ellei väliintulolla olisi ollut vakavia seurauksia. 1970-luku oli huumorintajuttoman fanatismin aikaa, ja se sama huumorintajuttomuus on tullut nyt 2020-luvulla takaisin. Historia toistaa itseään, ensin tragediana, sitten farssina ja lopulta melodraamana.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, tämä transhysteria/pelleily/farssi olisi oikeasti ihan hupaisaa seurattavaa jos eivät yrittäisi hieroa sitä toisten naamaan uutena normaalina, ja jättäisivät lapset ihan 100% rauhaan. Alla taas yksi "sukupuolensa korjannut" miesurheilija joka tekee selvää jälkeä oman yliopistonsa uintijoukkueessa:
https://www.iltalehti.fi/muutlajit/a/bb4125bb-539c-4660-abf1-a06837c99a07

Naisten yleisurheilun, uinnin, painonnoston yms. maailmanennätykset laitetaan pikapuolin kokonaan uusiksi kun yhtään lahjakkaammat miesurheilijat hurahtavat tähän. Sponsoripotentiaalihan on aivan rajaton nykyhuumassa! Miten kauan oikeilla, siis naiseksi syntyneillä, naisurheilijoilla on mielenkiintoa vielä harrastaa kilpaurheilua kun tämä ihan tosissaan yleistyy. Miesten ja naisten fysiikassa nyt sattuu olemaan aika iso ero.

Ehkä tuon hysterian taustalla sitten on femakkowokeltajien tahto saada miehet ja naiset samanarvoisiksi myös urheilun saralla, kun naiset eivät siihen fyysisesti pysty niin lainataan miesten puolelta henkisesti epätasapainoisia niin kyllähän se ero kapenee. Noita vatsaan kilpailevilta ei sitten kysellä, eikä suoraan sanottuna kovin moni uskalla mielipidettään avoimesti sanoa. Mites se meidän pääministeri sanoikaan: "Get over it!"

t.Puupääukko

Strix Senex kirjoitti...

Tämä nyt menee jo asiasta sivuun, mutta kun silmiin sattui uutisotsikko:

"Emma Kari: Naudan päästöt ovat mittava rasite ilmastolle"

Naudaksi nimittely ei välttämättä ole kovin kohteliasta mutta toisaalta, hänen päästöjensä vahingollisuutta tuossa kyllä vähätellään voimakkaasti. Kyllä ne ovat mittava rasite koko yhteiskunnalle.

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi Naisasialiiton perustajista on aika jättänyt jo kauan sitten. Häpeäisivät silmät päästään, jos tietäisivät nykymenosta. Wanhaan hywään aikaan lapset olisi kyselemättä otettu huostaan näiltä femakoilta. Vielä 90-luvulla.

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

"Sukupuoli ei määräydy kehon perusteella."

Kuinka monta John/Joan -keissiä ja itsemurhaa he ovat valmiita hyväksymään tässä maassa aivopierujensa hintana? Tuo tapaus osoitti kouriintuntuvasti, että sukupuoli on biologiaa ja että yritykset peukaloida sitä väkisin päättyvät tragediaan. Tuon kokeen on täytynyt olla yksi koko lääketieteen historian surullisimmista.

https://www.healthyplace.com/gender/inside-intersexuality/the-true-story-of-john-joan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Puupääukolle, Strix Senexille, Tapsalle vaan ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: No näin minä vähän siitä otsikosta arvelinkin. Kuvaa hyvin sitä aikaa. Toisaalta silloin nuo Sinisalon vaatimukset saatiin torpattua. Mutta nykyisin tilanne on oikeastaan vielä vaikeampi. Mitä älyttömämmätkin ideat menee läpi kun ei ole tarpeeksi hanttiin pistäjiä.

Puupääukko: Tuossa osaltaan tiivistyy ajan sairas henki. Siinä intersektionaalisessa ihmispyramidissa transjotakin on normaalin naisen yläpuolella. Voi olla, että jos trendi jatkuu niin naisurheilijat alkavat tuumia että anti ollakseen koko urheilun.

Strix Senex: Totta. Vihreitten puhepäästöt uhkaavat tuhota suomalaisen maatalouden ja eritoten karjatalouden.

Tapsa vaan: Niin häpeäisivät ja tuumisivat että ei me tuota tarkoitettu. Ei 1990-luvulla ollut tällaista joten ei voi sanoa huostaanotoista sinänsä mitään. Mutta sen voi sanoa, että ei levottomien puhuminen vielä ollut huostaanoton peruste silloinkaan. Siihen oli ja on muita perusteita.

Ano2: Kiitos linkistä. Kun kyse on muodin ja uskonnon sekoituksesta niin itsemurhia hyväksytään vaikka kuinka monta.

Anonyymi kirjoitti...

Toisen anonyymin eilen klo 11.07 ja 12.59 lähettämissä kirjoituksissa oli Maantietoa lukiolaiselle -nimisestä oppikirjasta. Sattuu olemaan minullekin tuttu kirja: se oli minunkin luokallani käytössä lukioaikana, 1974-1977, ja kaiken lisäksi se kirja on vielä nytkin kirjahyllyssäni. Joten tarkistin asian: Kyseessä olikin hieman uudempi painos vuodelta 1972. Ja siinä tuota Taisto Sinisalon kritisoimaa kohtaa tosiaan oli hieman muutettu.
Mutta Taisto Sinisalohan tunnetusti olikin Neuvostoliitolle uskollisimman linjan kommunisti, jonka mukaan "taistolaiset" saivat nimensäkin. En vain tiennyt, että hän oli eduskuntakyselyn kautta onnistunut vaikuttamaan koulukirjojenkin sisältöön. Niin kuin ilmeisesti oli, sillä kirjan uudemmassa painoksessa tuota kohtaa tosiaan oli muutettu. Ainakaan siinä ei enää ollut tuota siteerattua virkettä, joka alkoi: "kokonaan Neuvostoliiton miehitykseen joutuneet..." (Tosin suunnilleen niin oli kyllä sanottu muutamaa vuotta aikaisemmin käyttämässäni keskikoulun historian oppikirjassa.)
Kyllä tuossa lukion kirjan uudemmassa painoksessa toki (lyhyesti) Varsovan liitostakin puhuttiin, mutta lähinnä vain luettelemalla sen jäsenvaltiot ja toteamalla, että sen olivat sosialistiset maat perustaneet "NATO:n vastapainoksi", ja että sen yhteisiä asevoimia komensi neuvostoliittolainen marsalkka. Pitihän tämäkin epäilemättä paikkansa, ja tuskin sitä tässäkään muodossa voi sanoa suoranaiseksi neuvostopropagandaksi ainakaan sen perustella, mitä siinä sanottiin, korkeintaan ehkä sen perusteella, mikä siinä jätettiin sanomatta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano, ja kiitos lisäyksestä. Olinpa väärässä. Taisto siis sai ainakin osan vaatimuksistaan läpi. Se Neuvostoliiton kanssa eläminen vaati kielen pitämistä keskellä suuta mutta sittenhän siitä tuli itsetarkoitus.