maanantai 27. joulukuuta 2021

GANGSTERIN PARATIISI JA KULTAMUNAT

No niin. Nyt kun on saatu joulunpyhät vietettyä ja ehkä jo loput kinkusta keitettyä hernesopaksi niin palataan jälleen karuun ja monikulttuuriseen suomalaiseen arkeen. Juuri ennen joulua uutisoitiin että tuontitavarana tänne hankitun Mantaqa-rikollisjengin johtajia oli tuomittu vankeusrangaistuksiin. Kyseisestä paskalössistä otsikoitiin näin:

Mantaqa-jengi uhka vankiloiden turvallisuudelle – monikulttuurinen rikollisryhmä on erittäin viranomaisvastainen: "Aggressiivisuus on ennennäkemätöntä"

Kuluneen syksyn aikana Mantaqa on aiheuttanut uhkatilanteita vankiloissa ja heikentänyt vankilaturvallisuutta.

– Kaikista vankiloista, joihin on sijoitettu Mantaqan jäseniä, tuli samanlaista viestiä. Jengin aiheuttama ongelma, aggressiivisuus ja uhka henkilökuntaa kohtaan, on ennennäkemätöntä. Heidän toimintatapansa on hyvin poikkeava muihin rikollisjengeihin nähden

Ja tästähän varmaan yliopistokoulutetut pähkäilevät että kuinka ihmeessä Suomessa voi tällaista päästä tapahtumaan? Niin kyseinen rikollislössi itsessään kuin yleensäkin jatkuvasti kasvava tuontitavarana hankittu rikollisuus ja väkivalta? Kun eihän tää mennyt julistetun teorian mukaan ensinkään? No, hotellin respasta yritetään vääntää ei-yliopistokoulutetusta rautalangasta:

Vielä 1980-luvulla Suomi oli suhteellisen rauhallinen ja turvallinen yhteiskunta. Ja sen syynä oli se, että Suomessa ei ollut juuri muita kuin suomalaisia. Suomalaisia, jotka ovat tunnetusti kilttejä ja kuuliaisia hallintoalamaisia. Valtakoneistokin ymmärsi tämän ja sen vuoksi niin laki kuin poliisin toimintatavat olivat varsin lieviä ja inhimillisiä.

Samaan aikaan valtakoneisto ymmärsi että rauhan ja turvallisuuden tae ovat nimenomaan ne kiltit ja kuuliaiset suomalaiset, joten valtakoneisto suojeli Suomen rajoja varsin mustasukkaisesti. Koska se tajusi vielä silloin sen, että kaikki kansat eivät ole samanlaisia kuin suomalaiset ja esmes muut pohjoismaalaiset.

Sitten tuli 1990-luku ja sen seurauksena osaan kansakuntaa levinnyt yhteiskunnallinen ja aivoja rapauttava sieni-infektio nimeltä monikultturismi. Jonka seurauksena alettiin julistaa että rotuja ei ole ensinkään ja kaikki kansat ovat samanlaisia. Ja muutenkin monikulttuurisuus on rikkaus. Niinpä Suomeen alettiin haalia kehitysmaalaisia ja julistettiin että hekin ovat samanlaisia kilttejä ja kuuliaisia hallintoalamaisia. Pohjoismaalaisia lällydemareita suorastaan. Joten niin laki kuin poliisin toimintatavat tulee heillekin olla lieviä ja inhimillisiä. Ja hehän kiittivät. Omalla tavallaan.

Varsin nopeasti moni vihervasemmistolainenkin tajusi että nyt meni arvio pahemman kerran vituralleen mutta kasvojen menettämisen pelko oli niin suuri ettei omaa typeryyttä voinut tunnustaa. Joten sopiva selityshän keksittiin. Syynä perseilyyn onkin suomalaisten nuiva suhtautuminen kyseisiin kehitysmaalaisiin. Ilman sitä ei perseiltäisi ollenkaan vaikka kyseisten tyyppien lähtömaissa perseily ei ole vika, vaan vallitseva ominaisuus. Tämä suomalainen rasismi kelpaa selitykseksi loputtomiin saakka joten sitähän viljellään omien kasvojen säilyttämiseksi. Kerrasta toiseen.

Jonka seurauksena nyt lähestytään samaa tilannetta kuin Ruotsissa. Jossa tilanne on se, että jos tämä tuontitavararikollisuus haluttaisiin saada kuriin niin se vaatisi sekä poliisille että puolustusvoimille rajoittamattoman ”tuli vapaa”-käskyn.

Jota tietenkään ei anneta. Ei Ruotsissa. Eikä Suomessa. Sillä järjestelmämme ei suojele suomalaisten turvallisuutta. Vaan se suojelee niitä ihmisiä kasvojen ja asemansa menettämiseltä jotka ovat tietoisesti romuttaneet suomalaisten turvallisuuden.

Mistähän saisi Eila Kännön takaisin?

1980-luvulla rikollisia nimeltä Jafar al-Maseudi, Hussein al-Maseudi ja Ahmad al-Maseudi ei oltaisi koskaan laskettu Suomeen. Nyt he ja heidän ”kollegansa” elävät gangsterin paratiisissa. Jonka saivat aikaan suomalaiset hyödylliset idiootit.

Ja muistutetaanpa, millä tätä tuontitavaraa on mainostettu meille tavallisille suomalaisille jo 15 vuotta sitten:

No, kultamunat ovat kuoriutuneet. Ei voi sanoa, etteikö olisi varoitettu. Yhteiskunta koostuu ihmisistä ja te idiootit menitte muuttamaan yhteiskunnan tahallanne. Vaikka siinä ei ollut mitään korjaamista.

57 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Koska suomessa on niin vähän naisten mukaan nimettyjä katuja niin Eila Kännölle soisi kyllä kadun nimettävän.

Anonyymi kirjoitti...

Samaan aikaan Ruotsissa; nuorien haastateltavien mielestä on n o r m a a l i a, että on jatkuvasti olemassa riski/vaara tulla ryöstetyksi ja pahoinpidellyksi.

Göteborgissa:

https://www.youtube.com/watch?v=59rnk6DCXpE

Kuka/ketkä ovat saaneet aikaan tällaisen yhteiskunnan?

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä tämä mennyt 30 vuotta on ollut tuota "ihqu-kultamuna-ja-kiva pelihetki" menttaliteettia kohtaan melkoista pään hakkaamista seinään. Kiitos vaan Pakolaisapu, SPR ja kaiki muut hyysärit sekä vihervasemmistolaiset. Vain muutama mainitakseni. Onneksi viimein heikompi alkaa taipua, ulkokultaisuus murentua ja karu totuus tulee esille.

Montakohan turhaa hammastenkiristystä, itkua, lyöntiä, raiskausta ja menetettyä henkeä tämä monikultturisuus on saanut aikaan? Ei taida tältä istumalta laskutaito riittää. Kansantalouden hukkaan heitetyistä rahoista puhumattakaan.

Professorilla olikin tämän päivän jutussa ihan tanskalaista dataa samasta asiasta.

Siellä se marakatti-mantaka -lauman edustajat on kansallisuuden kustannuksissa kärkipäässä. Enkä yhtään ihmettelisi, jos jostain ilmantuisi tieto, että nämä n. 20-30 -vuotiaat ja taistelukunoiset matrakativeljekset (Jafar al-Maseudi, 29, 11 vuoden vankeus mm. useista törkeistä huumausainerikoksista. Hussein al-Maseudi, 26, yhdeksän vuoden ja kahdeksan kuukauden tuomion ja Ahmad al-Maseudi, 28, yhdeksän vuoden tuomio) on/olisi joku sisäistä häiriötä Suomeen aiheuttava ja laitettu erikoisrikollisosastokokeilu. Sisäsiittoisuus ainakin haisee...

heppa

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


On niitä ollut ennen aikaan Suomessa ja muuallakin kunnon naisia, jotka ovat pitäneet oman kansan puolta: LOTAT (Lakki päästä!)Eila Kännö (kunnioitettava), Marjatta Väänänen (hallituksen ainoa mies!, Margaret Thatcher, Jeanne d´Arc etc.

Anonyymi kirjoitti...

Viimeisen kuvan voisi läväyttää jokaisen asioista vastuussa olevan poliitikon eteen ja kysyä, miten meni noin niinkuin omasta mielestä? Kokemuksia on jo 30:ltä vuodelta, joten yhteenveto tai tutkimus aiheesta voitaisiin jo hyvin tehdä. Siihen ei vaan kukaan taida uskaltaa tarttua, mikään julkinen taho ei rahoita ja lopputulos mediassa olisi kuitenkin: väärin tutkittu. Kohtalona olisi kuoliaaksi vaientaminen kuten Pauli Vahteran tutkimus maahanmuuton taloudellisista vaikutuksista tai Suomen Perustan tekemä tutkimus maahanmuuttajien sosiaalikulujen osuudesta kuntatalouteen. Mitä pitäisi tapahtua, että kupla puhkeaa ja mätä valuu ulos kaikkien nähtäville?

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Kaupan täti katso ihmeissään kun kysyin, että missä teillä on sitä suvakkisampoota? Eikä vieläkään ymmärtänyt kun tarknesin: pää, olkapää, peppu, varpaat. Eli se head&shoulder. Sitten sillä välähti ja sanoi, että olen väärällä hyllyrivillä. No löytyihän se, pitää muuten mainos paikkansa, ei päänahka enää pölyä hilseestä vaikka suvakkien pilaama nimi.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Piti katella kuka oli työministeri 2006. Filatov Tarja Katarina. Ei mene Mantaqa jengi ainakaan äärioikeistolaisten piikkiin.

Mikäpä avuksi. Mantaqa jengi on saateltava sinne mistä ovat tulletkin ja ikuinen porttikielto eurooppaan. Vaikka armeijan avulla. Yhden voi jättää varoittavaksi esimerkiksi ja jutun kertojaksi niin kuin tehtiin ennen muuassa "totalitaarisessa valtiossa".

Juha R kirjoitti...

Pienempimuotoisesta jengiytymisestä tuli juttua joulunpyhinä tapaamani kaukaisemman sukulaisen kanssa. Tämä naisihminen on peruskoulun opettaja, ja kun en niin kauheasti ole hänen kanssaan ollut tekemisissä, niin olen jotenkin vaistomaisesti ajatellut hänen olevan viherpiiperö - ammatti, ikä ja sukupuoli sopisivat. Vaan hänpä avautuikin yllättäen työasioista. On kuulemma ihan täyttä helvettiä nykyään. Muutamat oppilasjoukossa olevat matunpennut pilaavat koulun kaikilta muilta. Oppilaiden vanhempiin ei saa yhteyttä, kun eivät ymmärrä suomea, tai välttämättä edes lukea, eikä heitä kiinnosta lastensakaan oppiminen. Jengiytymisestä mainitsi, että se alkaa jo ekaluokkalaisista, matujengit alkavat pitää jöötä koulussa, perinteinen suomalainen koulukiusaaminen on ihan (kirjaimellisesti) lasten leikkiä näihin pikkurikollisiin verrattuna.
Kuulemma johonkin pääkaupunkiseudun kouluun muutti hiljattain Keski-Suomesta kaksi ekaluokkalaista sompanssinpentua, ja saivat koko koulun sekaisin.
Kaikki tietävät asian, mutta osa on niin punaviherideologian sokaisemia, etteivät suostu näkemään saati tekemään mitään. Loput eivät uskalla sanoa asiaa ääneen, kun sitten leimautuu, ja on lopullisesti iso R, ellei sitten ihan iso N.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle, hepalle, Terho Hämeenkorvelle, Rouva Anolle, Huru-ukolle, Ano3:lle ja Juha R:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Kannatetaan. Ruotsissahan ne feministit olivat joku vuosi sitten mittailleet katuja ja päästäneet porun kun miesten mukaan nimettyjä katuja oli enemmän ja ne olivat, hitto vie, vielä pidempiäkin.

Ano2: Idioottimaiset vasemmistohumanistit. Herää vaan kysymys, mikä sai heidät aikaiseksi? Ja niin suuressa määrin. Karmeinta on että Ruotsihan oli pitkään tunnettu maailman turvallisimpana maana.

heppa: Kaiken kaikkiaan hyviä huomioita.

Terho: Valitettavasti nyt vallassa ovat vain reaalimaailmasta täysin itsensä irroittaneet hysteeriset femakot.

Rouva Ano: Tuo kultamunajuttuhan on hävinnyt työministeriön sivuilta niin että ehkä edes jotain hävettää. Anteeksipyyntöön ja asioitten korjaamiseen saakka ei se häpeä vaan riitä. Pauli Vahteran laskelmia ei kukaan ole onnistunut osoittamaan vääräksi joten asia vaietaan. En tiedä, kuinka paljon pitää tapahtua ennen kuin se mätäpaise puhkeaa.

Huru-ukko: Tuo suvakkishampoo oli kyllä aika paha. Ja pannaanpa se pää, olkapää, peppu, varpaat-video vielä tähän ja todistetaan että se ei ole urbaanilegendaa:

https://www.youtube.com/watch?v=6_Rh_ptQf9U

Siinä on varmaan suvaitseva opettaja ollut onnensa kukkuloilla.

Ano3: Tarja Filatov. Sama nainen joka naureskeli vaivautuneena kun Mellunmäen imaami kertoi että homot tapetaan. Ja kyseisten jengien ynnä muunkin tuontitavararikollisuuden poistamisesta olen kanssasi samaa mieltä.

Juha R: Tuo opettaja on valitettavasti täysin oikeassa. Tämä ”kehitys” nähtiin jo 1990-luvulla mutta siitä vaiettiin silloin ja siitä vaietaan edelleen. Opettajia käy sääliksi.

Anonyymi kirjoitti...

Ylen sivuilla oli juttu ruotsalaisesta Kinnusen perheestä, joka muutti Ilomantsiin. Syynä mm se, että eivät halua lapsiaan ruotsalaiseen kouluun. Arvelivat myös Ruotsin olevan menossa kohti yhteiskunnallista kaaosta. Eivät arvioineet miksi, mutta kaupungeissa väkivalta lisääntyy ja ihmiset jakautuvat eri leireihin.

Voihan se olla olivat kertoneet syitäkin, mutta kaikkea ei sentään voi Yle julkaista ettei illuusio mene rikki.

Voi tuntua pikkujutulta tuollainen, mutta tosiasiallisesti Kinnuset lähtivät maanpakoon - he ovat pakolaisia. Että jotain mätää siellä Ruotsissa on, kun sieltä tuolla tavalla täytyy muuttaa pois jos haluaa ajatella lastensa parasta. Kuinkahan paljon Ruotsista on muutettu esim. Puolaan tai muualle itä-Eurooppaan?

maallikko

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Maallikolle vastausta: Saksasta on ainakin perussaksalaisia jo muuttanut joukoittain Unkariin. Ja jatkuu organisoidusti. Kuulin tutuilta...

Anonyymi kirjoitti...

Kehitysmaat ovat kehitysmaita siksi, että kehitysmaalaiset itse haluavat olla kehitysmaalaisia. Ei mulla muuta.

Anonyymi kirjoitti...


Tämä belgialaisen psykiatrian professorin Mattias Desmetin haastattelu oli minulle mielenkiintoinen.
Hän esittelee teoriaa massa-efektistä joita olisi tapahtunut yhteiskunnissa aina väliajoin.
Teorian mukaan riittää, että hypnoosissa/psykoosissa oleva vähemmistö onnistuu ajamaan
mieletöntä ideologiaa läpi mikäli tietyt yhteiskunnalliset ja sosiaaliset edellytykset ovat olemassa.

https://www.youtube.com/embed/CRo-ieBEw-8

Kuten Ykäkin on todennut, järjelliset perusteet eivät muuta tilannetta mihinkään
ja probleemina on, että mitenkä kurssi saadaan muutettua ennen kuin todella kamalia tapahtuu.
Yhtenä (ainoana?) ratkaisuna Desmet esittää jatkuvaa puhumista ja purnaamista.
Tuossa jälkimmäisessä, eli purnaamisessa suomalaiset ovat mielestäni parasta a-ryhmää.

Purnatkaamme!

Qroquius Kad kirjoitti...

Ei se Arkin Sannakaan (joka on yhä useammalle suomalaiselle Jean of Arc kun historiaa ei opita koulussa vaan Hollywoodista) ollut kyllä oikein vahvasti kiinni todellisuudessa.

Mitä tulee viherkommunistien toimintaan, en edellenkään halua enkä aio antaa heille synninpäästöä tyhmyyteen vedoten.
He ovat pahoja.

Pahoja.
Pahoja.
Pahoja.

Vaikeasti luonnevikaisia, pirullisen häiriintyneitä ihmisen muotoisia saatanoita, joita elähdyttää valtava tarve tuhota ja hävittää Suomen kansakunta ja valtakunta.

Osalla on motiivinaan kosto heidän rakkaan Neuvostoliittonsa viemisestä pois.
Nuorempia elähdyttää puhdas narsismi, joka kihisee heidän sisällään ajaen heitä kylvämään tuhoa, hävitystä ja eripuraa.
Sen seuraamukset ovat heistä vain pelkkää hauskaa;
kokevat olevansa niiden, kuten yleensäkin kaiken yläpuoleela, eikä se voi koskea heihin millään tavoin.

He eivät lopeta, enne kuin ovat saaneet Suomen tuhottua. Siihen sopii loistavasti kadun tasolla Mantaqa-jengi, joka saanee pikapuoliin seuraa kun pää on saatu auki. Usein kirjaimellisestikin. Ja se tapahtuu yhä uudestaan yhä useammin.

Ja heitä on viidesosa Suomen kansasta.
Viidesosa.
Joka viides suomalainen haluaa tuhota Suomen.
Kolme viidestä suomalaisesta peesaa heitä, vaikka eivät ole edes samaa mieltä.

Miten tästä voi selvitä, kun sitä Visegrádin Liiton interventiota ei ole eikä tule.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, onhan Suomi jopa rikollistensa suhteen hyvin säyseä maa. Ei mikään ihme että paikallisia liivijengejä on nähty hengailemassa jo yhdessä. Taitaa tuontitavara olla tässä tapauksessa sen verran agressiivista että jotain yhteistyötä on pakko tehdä silläkin rintamalla. Kun miettii mitä nämä paskakulttuurin kasvatit tekevät omassa maassaan toisillen voi vain kuvitella kuinka matala kynnys on vääräuskoisten kantisten kanssa asioidessa. Ja pahempaanhan päin tuo on koko ajan menossa.

Tuo jo kertaalleen kommenttiosiossa mainittu Professorin blogikirjoitus Tanskalaisten tutkimustuloksista on oikeastaan ainoa valo tunnelin päässä. Siellä on jo herätty, eli ehkä meilläkin on vielä toivoa. Ehkä. Ruotsissa tilane on jo se että vain armeijan tuominen kadulle ja kokonaisten kaupunginosien putsaaminen toimisi siellä. En edes halua ajatella kuinka pitkään menee että Suomi on samassa jamassa, joku kymmenen vuotta ehkä?

Suomen pitäisi tehdä Venäjän kanssa sopimus tuontirikollisuuden varastoinnista. Sikäläinen vankila on sellainen paikka ettei joku Mantapaska ala siellä hillumaan, voisi toimia jopa ennaltaehkäisevänä sen jälkeen kun muutama mutiainen on käynyt venäläisestä vieraanvaraisuudesta nauttimassa. Jos siis pääsevät hengissä ulos. Sekään ei ole ulkomaalaiselle niissä oloissa itsestäänselvyys, ja Venäjällä suhtautuminen keenereihin on jotain muuta kun suvakkieuroopassa.

t.Puupääukko

Qroquius Kad kirjoitti...

Tässäpä varsin mainio sitaatti:

https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?p=1251892#p1251892

"Tämä on muuten ainakin itseäni kiinnostava kysymys ja pakko vastata, että ei. Tämä siksi, että mikäli saisimme rationaalisen ja pätevän päättäjän, niin valtamedian ja opposition (sama asia) kirkuna ja kyttääminen olisi sillä tasolla, että se huomattaisiin kansainvälisesti ja tämä ymmärrettäisiin poliitikon kelvottomuutena johtaa maataan.

Ihmisten aivopesu ja harhaanjohtaminen yksipuolisella uutisoinnilla on johtanut siihen, että nykyistä Suomea on mahdotonta johtaa ilman järkyttävää kirkunaa siihen suuntaan, mikä pitäisi meidät mahdollisimman kaukana uudesta globaalisesta sosialismista. Ainoastaan globalistivasemmisto(=nykyhallitus) tai -oikeisto (=kokoomus) ovat sallittuja johtajia, mutta en näe heidän linjoissaan kuin nyanssieroja.

Ilman maata mullistavaa kriisiä Suomi tulee menemään yhä enemmän EU:n lypsylehmäksi ja me -lampaiksi. Nyt maksamme siitä salaoperaatiosta, millä Suomi uitettiin EU:n osaksi melkoisen hiljaisuuden ja tietämättömyyden vallitessa -95 ja vielä piti yhteisvaluuttaankin mennä ja jättää yksi tärkeä työkalu talouspakista pois. Kauppaa olisi voitu käydä ilmankin, kyllä se muiltakin on onnistunut.

Tämä on monelle #unelma, mutta monelle kaikkea muuta. Kokoomuslaisten heitot 'me tienataan tällä' tarkoitti todellakin heitä, kokoomuksen eliittiä. Hävettää, että ihailin nuorena aikuisena kokoomusta.

Nyt emme voi mitenkään hallita sähköpotkulautailijoiden lisämaahanlaskua, emmekä mitään muutakaan, jota EU meille tulee lähivuosina vielä pakottamaan. Ruotsin meininki pysy vain Ruotsissa ja Tanskassa padottuna, ellemme pasko maatamme vielä huonommaksi niin, että edes ulkomaalaistaustaiset sähköpotkumiehet eivät viihdy enää täällä. He voivat lähteä, vaan suuren osan suomalaisista on pakko asua täällä, jos emme nosta suoraan käsiä pystyyn ja tee joukkoitsemurhaa..."

Anonyymi kirjoitti...

Mantaqa saadaan kuriin kurilla. Turpaan vaan ja kyllä ne oppii tavoille. Joko tilaustyönä, toimittajana paikallinen mopokerho tai sitten virkatyönä. Viimemainittu vaatii hieman asennemuutosta. Kylmästi, viileästi mantaqa-apina hengiltä, selliin ja raato kateisiin seuraavana päivänä. Ja seinäkiistoa kehiin, siellähän se mantaqa oleili koko ajan sellissään ja taisi karata. EVVK.

Sota vaatii sodankäynnin otteita.

Eila Kännö oli aikansa tärähtäneistön maalitaulu nro. 1. Virkamies, joka noudatti lakia. Olihan se vallan kamalaa, ettei maahan päästetty hasispöllyssä sekoilevaa, rahatonta jazz-muusikkoa. Maailmankuulua – josta ei kylläkään oltu ikinä ennen luultu yhtään mitään. Tekosyynä rahattomuus, eihän ulkomaalaislain vaatimus elatukseen riittävistä varoista voi koskea aitoa amerikkalaista neekeriä. Kerta se on aito muusikko. Ja muita samanmoisia skandaaleita, että kehtasikin noudattaa lakia.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Tanska ulkoistaa vankeinsa hoidon muistaakseni Kosovoon. Pt-mediassa oli juttua ja kuva kosovolaisesta vankilasta. Jotenkin tuli alcatraz mieleen. Suomikin voisi nämä kolme ihqua gangstakovista lähettää Siperiaan lusimaan eli sopia ulkoistamispalveluista Puten kanssa. Veikkaanpa että aika hiljaista poikaa olisivat siellä. Ehkäpä vielä härmään palatessakin.

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

Saattavathan nuo "kehittyvät maat" tyhjentää vankilansakin ja käskeä lähtemään eurooppaan ja varsinkin Suomeen jossa nämä koetaan rikkaudeksi. Ja sitten sanotaan että kuolemantuomio on päällä jos takaisin tulevat. Ei noissa kehittyvissä maissa aivan tyhmiä olla.

Hessu kirjoitti...

Kyllähän tuo työministeriön opas tavallaan on oikeassa: maahanmuuttajien osaaminen VOI tuoda kultamunia. Kaikki arvat eivät voita. Joku voittaa lotossakin, mutta keskimäärin hävitään, eihän se Veikkaukselle muuten kannattaisi.

Kuka tällä siis tienaa? Ainakin erilaiset kotouttajat ovat tienanneet jo 30 vuotta, eikä loppua näy. Liian moni voittaa tai luulee voittavansa, kuten lotossakin.

Qroquius Kad kirjoitti...

No niinpä, ei kun Mantaqaa turpiin vaan! Menkääpä kaikki turpaanlyöjät näyttämään miten se käy! Ottakaa mukaan se anonyymi, joka vuodesta toiseen julistaa lähtevänsä tappamaan ja tuhoamaan, eikä koskaan tapahdu mitään!

Ja ehdottomasti täytyy tehdä Ryssän kanssa mahdollisimman paljon sopimuksia, jotka Ryssä voi koska tahansa sanoa irti ja hukuttaa Suomen paskaan!
Juuri sellaisia kuten "viedään kaikki mutiaisrikolliset Siperiaan!"
Ja sitten itketään, kun Ryssä pullauttaa ne takaisin Suomeen ja vaatii allekirjoituksia Sopumksiin, tai homma sen kun jatkuu!

Onneksi olkoon suomalaiset! Voi vittu jumalauta teidän kanssane! Juuri tällainen on vielä pahempaa kuin viherkommunistien tahallinen pahanteko!!

Anonyymi kirjoitti...

Jahans...QK:lla on harvinaislaatuinen erityisen huono päivä tai joku feikki esiintyy hänen nimissään.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys maallikolle, Terho Hämeenkorvelle, Ano1:lle, Ano2:lle, Qroquius Kadille, Puupääukolle, Pyssymiehelle, Tapsalle vaan, Ano3:lle ja Hessulle & kiitos kommenteistanne.

maallikko: Joo, se oli ihan mukava juttu, tosin ne white flightin syyt jäivät sinne rivien väliin. Sinänsä vähän ihmettelin että millä ne Kinnuset elantonsa siellä Ilomantsissa hankkivat? Liekö säästöjä?

Terho: Tästä olen lukenut minäkin.

Ano1: Kun miettii kehitysavulla aikaan saatuja tuloksia niin tuolta johtopäätökseltä on vaikeaa välttyä.

Ano2: Kyseinen professori on varmasti oikeassa. Sinänsä se purnaaminen saisi tapahtua myös siellä äänestyskopilla.

Qroquius Kad:

Viesti1: Minä itse edelleenkin uskon typeryyteen ja hysteeriseen muotiin. Ei noilla ole yksinkertaisesti järkeä johonkin valtakunnan tuoamissuunnitelmaan. Mutta eihän se synninpäästö ole. Ei oikeudessakaan typeryys ole lieventävä asianhaara.

Viesti2: Se oli kyllä osuvasti sanottu.

Puupääukko: Joo, eivät suomalaiset rikolliset ole pahemmin panneet viranomaisille hanttiin. Kun ovat tienneet että se tekee pahaa bisneksille. Tuo Proffan postaus pitäisi soittaa hälytyskelloja korkeimmilla tasoilla mutta turhahan sitä on uneksia.

Puupääukko & Tapsa vaan: Venäjän kanssa jos tekee tuollaisia sopimuksia niin siinä voi käydä niin kuin Qroquius Kad tuolla alempana uumoilee eli sovittu hinta voi pian olla aivan muuta kuin mitä sovittiin. Enkä oikein innostu ajatuksesta että Suomen lihasvoima ulkoistetaan muualle. Vaikka QK sen varsin karkeasti ilmaisikin.

Pyssymies & Qroquius Kad: Minä ymmärsin että Pyssymies tarkoitti turpaanvetämisellä nimenomaan täydet valtuudet ja varusteet saaneita poliisia ja puolustusvoimia. Se QK:n mainitsema anonyymi muuten kommentoi blogiini säännöllisesti ja esittää kurkunleikkausfantasioitaan vaikka tietää, että en minä niitä julkaise. Välillä käy mielessä että olisko se sittenkin joku takkutukkien trolli? Ja niin kuin tuolla jo totesin, ei Suomen hauiksen ulkoistaminen muille ole hyvä ratkaisu.

Ano3: Hyvin paljon mahdollista. Jopa todennäköistä.

Hessu: Kyllä. Maahanmuuttoteollinen kompleksi työllistää niin paljon akateemisia suojatyöläisiä että se pidetään väen väkisin pystyssä.

Qroquius Kad kirjoitti...

Pahoittelen aiempaa karkeaa ilmaisuani, olosuhteet olivat hetkellisesti senkaltaiset etten kyennyt mieltäni malttamaan.
Niinä hetkinä olisi kai parempi pitää mölyt mahassaan ja palata asiaan paremmalla mielellä.

Anonyymi kirjoitti...

Qroquius Kadille:

Tämä on aiheesi kannalta sivuseikka ellei suorastaan pilkunviilausta, mutta:

Mainitsemasi "Arkin Sanna" tarkoittanee Jeanne d'Arcia.
Tiedoksi kuitenkin: ranskalainen naisennimi Jeanne on feminiinimuoto nimestä Jean, joka on Johannes-nimen ranskalainen vastine. Näin ollen Jeannen suomenkielinen vastine ei ole Sanna (joka on lyhentymä Susannasta) vaan lähinnä Johanna, josta on myös monia muunnelmia kuten Jonna, Janna, Jenni ym. Joskus varsinkin vanhemmassa suomenkielisessä kirjallisuudessa Jeanne d'Arcista onkin käytetty nimeä Johanna.
Eikä hän muuten englanniksikaan ole Jean vaan Joan of Arc.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Anolle & Kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Ilmaisu oli karkea mutta kommentissasi oli kyllä oma pointtinsa.

Ano: Kyllä. Sivuseikka ja pilkunviilausta.

Anonyymi kirjoitti...


Idealismi on paha, jotain yritelty tavoitella tällä
haaveilulla. Maahanmuuttohaaveilu..

Kotikaupungistani. Tämä pohjoinen kaupunki olisi
pärjännyt kyllä ilman pakolaisia. Sitten lehdessä
oli ovat lukutaidottomia, tällä nyt tämäkään
kaupunki nouse. Lisäksi minnekään työhön kelpaamattomia
on jo muutenkin. No lukutaidottomat paranna mitenkään.
Kaupunki oli tehnyt tälläisen selvityksen pakolaisista.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Valitettavasti kaupunkisi ei ole ollenkaan ainoa jossa näitä utopistisia unelmia on toteutettu.

Anonyymi kirjoitti...

Minä luin myös tuon Kinnusen perhettä koskevan jutun ja mielestäni siinä mainittiin lasten koulutuksen lisäksi ainakin ihmisten jakaantuminen... se taitaa olla se syvin ja vaarallisin haava jonka yhteiskunta voi saada, siitä jää "ikuisesti" märkivä arpi joka kestää sukupolvia. Pahimmillaan se jakaa yhteiskunnan eri valtioiksi.

Entinen Jugoslavia sopii karkeana esimerkkinä, siellähän kansa jaettiin eri osiin aivan tarkoituksella. En väitä, että nyt Suomea tai Ruotsia tarkoituksella jaettaisiin yhteiskunnallisesti osiin, mutta se on seuraus haittamaahanmuutosta...

-Raksaäijä-

Anonyymi kirjoitti...

Mitäpä tähän enää lisäisi? Tilanne on kaikilta puolin tarkasteluna katastrofi. Taisi olla Iltasanomissa kevään -21 ylioppilaiden luettelo lukioittain. Katselin paria maahanmuuttaja-alueella sijatsevaa lukiota: molemmissa tasan 2 lakin saanutta, joista kummassakin lukiossa toinen joko Venäjältä tai kauko-idästä. Luvut puhuvat puolestaan.

PS-lehdenjakaja

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Raksaäijälle ja PS-lehdenjakajalle & kiitos kommenteistanne.

Raksaäijä: Ruotsissahan on käytännössä jo olemassa huomattava määrä valtioita valtiossa. Ja ruotsalaiset ovat typeryyttään antaneet sen tapahtua. Ruotsalaisten ikioma aivopesu on vielä meitäkin pidemmällä eikä sillä kansalla taida olla enää mitään toivoa. Jugoslaviassahan ei kansoja sinänsä jaettu minnekään vaan toisilleen valmiiksi vihamieliset kansat pakotettiin yhtenäisen valtion sisälle. Tito piti sen homman läjässä mutta kun hän kuoli niin sen jälkeen touhun keinotekoisuus tuli selväksi ja varsin verisellä tavalla tulikin.

PS-lehdenjakaja: Minulla on opettajatuttavia jotka kertovat aivan samaa. Mutta ongelmaa ei saisi kertoa ääneen. Sinänsä Suomessa opetuksen taso on muutenkin tipahtanut reilusti sanotaammeko vuodesta 1980.

Anonyymi kirjoitti...

Mantaqa jengien tyyliset rikollisten vankila voitas ulkoistaa Venäläisille, ja tietenki maksaa vähän extraa etteivät tule takas..

-jpt-

Trilisser kirjoitti...

Koulutuksen autuudesta: Luin eilen Theodore Dalrymplen kirjaa Spoilt Rotten. Siinä hän kirjoittaa Julius Nyereren Tansaniasta. Siellä näet toteutettiin suvakkien mantraa ongelmanratkaisuksi eli väestöä koulutettiin ennennäkemättömän laajasti. Rikastuiko Tansania? Ei. Kävi päinvastoin. Näet afrikkalaisessa kulttuurissa koulutus nähtiin keinona hillotolppaan eli valtion virkamieheksi. Ja tämä yhdessä afrikkalaisen korruptio kulttuurin myötä tuhosi entisenkin talouden. Tulee istämättä mieleen nykyhallituksemme korkeakoulutuskiimasta, että ei kai vaan täälläkin tuoteta yhä uusia virkamiehiä hillotolpille...

Anonyymi kirjoitti...

Jossain luki, että noita on 30kpl jäseniä, enemmän ihmetyttää, että mitä vittua? 30? Paljon oikeasti väkeä tarvitaan suomen valloitukseen? 50? Ehkä olisi syytä luovuttaa tai liittyä puolustusliittoon vatikaanin kanssa sitäkään ei 30 päinen jengi pistä polvilleen.

Anonyymi kirjoitti...

Jugoslavian soppa on paljon vanhempi kuin Tito. Se alkoi 1800-luvulla ja panslavismista. Panslavistit halusivat koota kaikki Turkin vallan alla eläneet slaavilaiset kansat yhdeksi voimakkaaksi valtioksi (Jugoslavia = Etelä-Slavia). Kaikki eteläslaavilaiset kielet ovat keskenään ymmärrettävissä.

Homma meni pieleen siksi, että serbit ja montenegrolaiset ovat ortodokseja, sloveenit ja kroaatit katolisia ja bosniakit muslimeja. Heiltä oli vielä käymättä läpi kaikki sodat, jotka olivat keskeytyneet 1400-luvulla turkkilaisvalloitukseen, ja serbit halusivat Suur-Serbian.

Niinpä Jugoslaviasta tehtiin kuningaskunta. Kun on yksi kuningas joka ei edusta mitään kansallisuutta vaan omaa sukuaan ja omaa maataan, kaikilla on yhteinen puolueeton sortaja ja vihollinen. Tästä syystä liittovaltiot ovat hyvin kestäviä kuningaskuntina, mutta hajoavat herkästi tasavaltoina.

Tito oli kuningas ilman kuninkaan titteliä, ja hän hallitsi kovalla kädellä, mutta hän oli kuninkaan tavoin puolueeton. Kun Tito sitten kuoli ja hänen seuraajansa alkoivt tehdä Suur-Serbiaa, soppa oli valmis. Katastrofihan siitä tuli.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys jpt:lle, Trilisserille, Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

jpt: Olen eri mieltä. Venäläisten kanssa tehdyn sopimuksen hinta voi muuttua meiltä kysymättä. Ja ei muutenkaan kannata ulkoistaa suomalaista hauista. Sitä pitää oppia käyttämään itse.

Trilisser: Tansaniahan oli Suomen kehitysavun pyhä lehmä 1970 – 1980-luvulla. Tunnetuilla tuloksilla ts. niiden puuttumisella. Ja Suomessa on vähintään satatuhatta akateemista suojatyöläistä joilla ei tehdä yhtään mitään. Suomalaista kehitysapua akateemisille suomalaisille?

Ano1: Jos maa kiistää olevansa hyökkäyksen kohteena niin siihen voi hyökätä kaikessa rauhassa.

Ano2: Tiedän toki tämän. Epäonnistunut yritys alun perin. Ja Titohan muuten oli kroaatti. Tietysti Jugoslaviassa oli tärkeintä että hän oli kommunisti. Kaiken kaikkiaan Jugoslavia on hyvä esimerkki siitä että keinotekoinen ei pysy loputtomasti kasassa.

Anonyymi kirjoitti...

Rautalankaa mantaqa-saastojen hoitoon

Tarvikkeet

Asennetta, tuhdisti asennetta. Hommat hoidetaan niin kuin pitää ja suu pidetään kiinni.

Huone, äänieristetty.

Yksi tuoli, puinen, pehmustamaton konttorituoli vuodelta -30 käy hyvin.
Yksi pöytä – ei välttämätön.

Yksi metronomi, ei välttämätön.

Yksi nilkkasukka.

Hienoa hiekkaa, yksi sukallinen.

Yksi mantaqa kerrallaan, tuodaan sellistä, istutetaan tuoliin.

Sitten aletaan hoito, keskikevyitä, tasavahvoja iskuja hiekkatäytteisellä sukalla päähän. Päälaki hyvä kohde, ei jää mustelmia. Jos on metronomi käytössä, säädetään sopiva, rauhallinen rytmi ja sovitetaan iskut siihen rytmiin: RAKS --- RAKS --- tumps --- RAKS --- RAKS – tumps … Metronomi tehostaa vaikutusta. Metronomi asetetaan hoidettavan näkyville, se pöytä on tätä varten.

Tunnissa, jos halutaan kuulustella, alkavat kielenkannat irrota, Kahdessa suurin osa on jo kertonut tärkeimmät. Kolmea tuntia ei kukaan kestä alkamatta kertoa totuutta. Neljän tunnin kuluttua kaikki alkavat avautua. Kuuden tunnin kuluttua kaikki tunnustavat kaiken. Kahdeksan tunnin jälkeen tulee hulluus ja kuolema, Hoidettavan voi palauttaa selliin kuolemaan. Aivoihin tulee turvotusta, eikä kuolo ole kaunis.

Jos ei ole tarvista kuulustella, voi hoitoa antaa ensin pari tuntia. Sitten palauttaa selliin. Kun sellikunta on kerran vieraillut hoidossa, voi hoitoaikaa pidentää. Tieto lisää tuskaa. Tuska saa välttämään sanktioitua käytöstä.

Mistäs tämän keksin? No, Shifuni kertoi; ROC:n salainen poliisi kuulusteli kommareita tällä tavalla 30-luvulla. Ja myöhemminkin.

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pyssymies. Ja kukas sen täällä tekee?

Qroquius Kad kirjoitti...

Olisihan minun pitänyt muistaa, että veli Pyssymiehen tarinat ovat...no, tarinoita.

Mutta Mantaqa ei ole mikään naurun asia:
sen länsimaisille kilpailijoille, kuten Hell's Angels MC ja muut väkivalta on väline, jota käytetään tavoitteen saavuttamiseksi.

Mantaqan sällit ovat syntyneet ja kasvaneet väkivallan keskellä. Heitä on ympäröinyt sellaisten ihmisten yhteisö, jollaisia me olemme nähneet vain kauhuelokuvissa ja painajaisissa.
Heille väkivalta ei ole väline, jota he käyttävät. He elävät sitä. Ei sillä, vaan sitä.

Olkoon nyt vain 30 jäsentä.
NSDAP:ssa oli perustettaessa jotain puolisataa. Kun sitä ei estetty, saatiin toinen maailmansota seurauksineen, jotka vaikuttavat tänäänkin.
Yksi niistä on, ettei länsiyhteiskunta pysty estämään mantaqoja tunkeutumasta sisälleen enempää kuin suomalainen nainen pystyy estämään Mantaqan jäsentä tunkeutumaan jäsenellään tämän sisälle.

Tuo porukka on jotain, jota täällä ei kerta kaikkiaan pystytä käsittelemään. Ja kun nämä tuhannet ja taas tuhannet rikollistaustaiset the Paperittomat™ huomaavat tämän, Mantaqa on kohta monituhatpäinen.

Ymmärrän oikein hyvin, ettei suurin osa suomalaisistat pysty ymmärtämään tätä. Heiltä puuttuu väline ymmärtää tällaista.
Eihän täällä ole ennen tällaista ollut.

Nyt on.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Olen samaa mieltä kanssasi. Sanoit:

”Tuo porukka on jotain, jota täällä ei kerta kaikkiaan pystytä käsittelemään.”

Ja tuo on tämän yhteiskunnan ongelma. Se porukka ei usko kuin voimaa ja väkivaltaa. Ja yhteiskuntamme tarjoaa sille ymmärrystä ja kotouttamista. Jolle se nauraa paskaisen naurun.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä pystyttäisiin käsittelemään, mutta kun ei haluta. Tanska haluaa ja Tanska pystyy ja koventaa otteitaan koko ajan. Eila Kännö on sinne jälleensyntynyt, muodossa tai toisessa. Toisin kuin Tanskalla, Suomella olisi hyvänä apunaan myös kenraali Talvi. Perseily rajoittuu pakostakin hyvin suppeille kaupunkialuieille, ja esim. Reunansyrjässä räppäävä Mantaqa olisi avuton. Mutta kaupungeissa he ovat omalla maallaan, sekaisin viattomien ja harmittomien kanssa. Mutta. Mikä on korkeimman johdon kanta ja asenne tänään Suomessa? - Se on tämä:

"– Asioita tapahtuu, välillä ne ovat mukavia ja välillä vähemmän mukavia. En myöskään katsele menneisyyteen. Pyrin elämään tässä ja nyt ja nauttimaan elämästä."

PS-lehdenjakaja

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti pitsaa ja pullahaleja riittää niinku sveduissa. Myös lämpimiä mummoja paapomaan.
Mie ku aikoinaan olin lapsosen iässä niin mummo komensi marjanpoimintaan tai potaattipellolle, eikä siinä nikoteltu, mentävä oli. Ei kerinny perustamaan kansainvälistä huumekartellia ja saatana jos katoit liian kauan sitä merkkaripurkkia kyläkaupassa jäi sokerit iltakahvista. Se nyt sallittiin penskoillekkin, kauan kauan sitten.
Nyt ollaan kankstaa kun liutaan metrossa maitolätäkössä. No, sehän sopii lapsenraiskaajalle tälle milan jehulle.
Ihmettelijä.

Anonyymi kirjoitti...

Kuka tekee?

Se ketä kiinnostaa, veikkaan, että joku vanginvartija, kun mantaqat mukiloi väärän tyypin. Tai uhkailee väärää tyyppiä.


Tarina? Ei, muistinvarainen ote käsikirjasta. Mutta kokeile toki ensiksi pullahalailua. Ja vingu sitten miksei kukaan tee mitään.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Saatana pari päivää piti nauraa lattialla tota otsikkoa oli niin hyvin lohkastu. Vielä kun olis silkkikorissa!
Ihmettelijä.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, kukahan Suomessa käyttäisi tuota hauista matujen suuntaan? Pitäisikö täällä perustaa joku OMON ihan monikulttuuristen takia ja sille oikeus käyttää pamppua täysin vapaasti? Se toinen puolihan näissä aina on se että myös "toinen puoli" todennäköisesti raa'istuu entisestään. Se taas kirpaisee tavallista ihmistä silloin kun virkavalta tai sen uusi yksikkö eivät ole paikalla.

Minä en siis usko siihen että tätä paskasakkia saadaan Suomen rajojen sisällä hoidettua ilman että myös suomalainen veri alkaa virrata entistä enemmän. Sen takia noiden lähettäminen Suomen rajojen ulkopuolelle pikapikaa on ainoa ratkaisu. Tarkoittaa se sitten sopimusta ryssän kanssa tai jotain pakkopalautuksen muotoa.

Fantasiaahan tämä on joka tapauksessa, niin kauan kun vanhat tutut puolueet määräävät Suomessa niin mikään blogissa tai sen kommenteissa esitetty ratkaisu ei tule toteutumaan. Nautitaan siis mantapaskasta ja muista rikastuksista, äänestämällähän tätä on tilattu vaikka tosiasiat ovat olleet näkösällä jo pitkään.

t.Puupääukko

Anonyymi kirjoitti...

Olen katsonut Areenasta kolme ensimmäistä jaksoa sarjasta ”Kylmän sodan Suomi”. Vaikka olen itse ollut elossa suurimman osan tuosta ajasta, tuntui kuin olisi katsellut tapahtumia jostakin ihan vieraasta maasta. Sitä väenpaljoutta kaduilla, nuorison marssimista, Leninin palvontaa, kommunismin ihailua ja punalippujen liehuntaa! Ehkä se sitten rajoittui ”edistykselliseen” väkeen ja isoihin kaupunkeihin ja kun ei itse ollut poliittisesti aktiivinen, niin ei ehkä edes tajunnut, että vallankumousta yritettiin ihan tosissaan. Vanhempani näkivät kyllä kaiken valheen ja sumutuksen läpi ja heidän ansiostaan säästyin aivopesulta, joka ei ole myöhemminkään onnistunut, lukuunottamatta EU-äänestystä. Harmittaa vieläkin, että menin äänestämään puolesta.

Mutta siitä piti oikeastaan kirjoittaa, kuinka lehdistö ja Yle silloinkin aivopesi kansalaisia, kuinka suomalaisia huijattiin, kuinka suomalaisille valehdeltiin, kuinka ihmisen ura saattoi päättyä negatiiviseen lausahdukseen Neuvostoliitosta ja kuinka kaikki soraäänet vaiennettiin neuvostovastaisina. Ei voi olla huomaamatta yhtymäkohtaa nykyajan päättäjien suhtautumisessa humanitääriseen maahanmuuttoon ja Euroopan Unioniin. Kaava on yksi yhteen täysin sama eli turpa kiinni, ei saa kritisoida, ei saa sanoa rumaa sanaa, eikä ole mitään ongelmia tässä rauhanomaisessa rinnakkaiselossa kun kaiken yllä leijailee ystävyyden, vastuuntunnon ja luottamuksen pilvi, joka sulkee meidät ennennäkemättömään onneen ja menestykseen.

Äänestämisestä sen verran, että kuulin jostakin, että jos äänestämällä voisi vaikuttaa, se olisi jo kielletty. Taisi olla jossakin Tuomas Malisen haastattelussa, jossa hän kertoi myös, että politiikka on pelkkää teatteria, vain harva on oikeasti Suomen ja kansalaisten puolella ja tänäkin päivänä maamme päättäjiä ohjaillaan ulkomailta. Tämä on masentavaa. Täytyykö kaikki toivo jo heittää?

Rouva Ano

Qroquius Kad kirjoitti...

Mitenkähän tämän oikein voisi selittää niin, että lapsellisimmatkin voimafantasioijat tajuaisivat?

Nämä Mantaqa-tyypit eivät ole mitään, mitä täällä on ennen nähty. MC-tyypit ovat parhaimmillaan uhkailleet vanginvartijoita perheeeen kohdistuvilla seuramuksilla, ellei heille olla mukavia.
Mantaqa on tehnyt omaa vastatiedusteluaan omia vastaiskujaan varten.

Kun tällaisen tyypin päätä kolistellaan seinään, saa odottaa kotiiinsa hyökkäystä, jossa perhe raiskataan ja itse joutuu katselemaan vierestä. Siinä eivät auta dojosadut nyrkin lyömisestä betoniseinän läpi.
Se on raakaa totta.

Mutta ettehän te tätä tajua. Miten voisittekaan?
Olette eläneet turvallisessa lällydemaristisessa hoivayhteiskunnassa, jonka rikolliset ovat olleet lutuisia töppöilijöitä Mantaqaan verrattuna.

Te ette tajua, miten vaarallisia nämä ovat.

Anonyymi kirjoitti...

Kun on lampaiksi ruvettu, niin lampaan on myös tulevaisuus. Turkki tässä Suomipojalta lähtee, jonsei asenne muutu.

T. Ymmi

Anonyymi kirjoitti...

Sen verran täytyy lisätä vielä edellisiin ettei tämä kultamunien väkivaltaisuus ole ainoa asia mitä Suomessa ei pystytä käsittämään. Suomalainen yhteiskunta on kokonaisuudessaan rakennettu meidän typerysten rehellisyysolettamalle, sosiaaliturva ainoastaan sitä tarvitseville jne. Näissä roskakulttuureissa valehteleminen ja sitä kautta hyötyminen taas on aivan itsestäänselvyys. Nauravat tälle sinisilmäisyydelle ja hyysäämiselle koko matkan ostarille Kela Gold taskussa.

t.Puupääukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ps-lehdenjakajalle. Ihmettelijälle, Pyssymiehelle, Puupääukolle, Rouva Anolle, Qroquius Kadille ja Ymmille & kiitos kommenteistanne.

PS-lehdenjakaja, Pyssymies, Puupääukko, Ymmi & Qroquius Kad: Minkäänlaista asiaan liittyvää yksityisyritteliäisyyttä on Suomessa turha odottaa. Sitten jos pantaisiin pystyyn vaikka osittainen lkp ja annettaisiin käsky että nyt asia hoidetaan niin jälkeä syntyisi aivan varmasti. Mutta kyseinenkin asia on nykyisessä Suomessa lähinnä scifiä.

Ihmettelijä:

Viesti1: Yleensäkin yhteiskunta oli silloin vielä aivan toisenlainen. Ja väitän että se oli paljon terveempi.

Viesti2: Ja noita kultamunia tarjottiin työministeriön toimesta ihan oikeasti.

Rouva Ano: Muistan ajan, enkä ollut ihan niin nuori ettenkö olisi ymmärtänyt mitä tapahtuu. Mutta nykyisin propaganda on vielä rajumpaa ja ennen kaikkea sitä harjoittaa paljon suurempi sakki. Ja valitettavasti Tuomas Malinen taitaa olla oikeassa.

Puupääukko: Olet tuossa kakkoskommentissasi aivan oikeassa.

Qroquius Kad kirjoitti...

Niin sitähän mä juur tarkotin, sanoi Janne Kivivuori.
Että yksityisyritteliäisyys on tässä asiassa 100 % Mantaqan puolella.

Eikä tänne koskaan saada valtion puolesta sellaista Singaporen mallia, joka on ainoa jolla voi pitää tuollaiset kurissa. Lähinnä oli kesä 1918, ja siitä jaksetaan vaahdota vieläkin yli sadan vuoden jälkeen.

Nuo on saatava maasta pois ja pidettävä huoli, etteivät tule koskaan takaisin. Siihen ei tarvittaisi edes täydellistä LKP:tä, eiköhän riittäisi jos palvelukseen kutsuttaisiin poliisi virka-avuksi vaikka viimeisen 20 vuoden aikana koulutetut reservin sotilaspoliisit.

Mutta tämä on haihattelua, koska sellaista ei tapahdu.
Ei tapahdu, koska Suomen kansa ei halua sitä.
Sen he tekevät taas keväällä 2023 selväksi vaalikopeissa.

Anonyymi kirjoitti...

Ad Qroquius Kad:

No, mitä pitäisi tehdä, kauhistella tilannetta? Mennä komeroon piiloon, ettei manta vaan löydä? Vai toimia, toimia salassa ja pelkoa mantaqan piireissä herättäen.

Mitä siis ehdotat? Mitä, pelosta värisemistä vai mitä? Käsien heiluttelua ja kauhistelua?

Jos ja kun äo-kippuran äärioikea porukka päättää tehdä jotain, tulee ihan erilaista jälkeä kuin kaikenmaailman takamettien natsilarppaajat saivat aikaan. Itse asiassa se keskimääräinenkin porukka saisi aikaan paljon, kunhan ryhtyisi toimeen. Ei möyhötä sosiaalisssa mediassa, että nytten me iskemme. Ei, pitää valmistella isku, salassa. Suorittaa isku salassa ja pitää pää kiinni, ei elvistellä hienosti menneellä iskulla. Ja muistaa seinäkiisto, jos asiasta aletaan kysellä.

Olisi suotavaa, että toimeen ryhdytään ihan virkatyönä mutta voi tulla aika pitkäksi sitä odottaessa.

Muuten: Vaalit tulossa, aluevaalit. Kyllä näissäkin vaikutetaan valtakunnan politiikkaan. Jos puolueen kannatus putoaa, aletaan syytä hakea. Jos kilpailevan puolueen kannatus nousee, aletaan syytä miettiä. Näin se käy.


Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qrqouis Kadille ja Pyssymiehelle & kiitos kommenteistanne. Mitään tätä yksityistoimintaa ei nykyisessä Suomessa ole. Eikä tule. Sitten jos viranomaistoiminnan kautta annetaan se kuuluisa LUPA niin sitten varmasti alkaa tapahtua. Mutta ei ennen sitä ja nykymeiningillä sitä lupaa ei tule. Se, mitä Pyssymies sanoi on totta eli niissä tulevissa maakuntavaaleissa kannattaa äänestää. Mutta ei Järjestelmäpuoluetta.

Qroquius Kad kirjoitti...

Pyssymies ei näköjään lue kommenttejani tai ei ymmärrä lukemaansa. Yritäpä nyt vielä kerran.
Mielestäni sanoin oikein selvästi, mitä pitäisi tehdä.

Ehkä kirjoitin liian vaikeasti? Yritänpä vielä itse kerran:

Suomeen on saatava sellainen hallitus, että se siivoaa Mantaqan tulevine reserveineen maasta eikä päästä takaisin.
On täysin turha runkkailla voimafantasioitaan kuinka muka oman elämäsnä tarusankarit alkaisivat tehdä terrori-iskuja kuin amerikkalaisten väkivaltaohjelmien sankarit, joita suomalaiset tuijottavat tajuamatta niiden olevan käsikirjoitettuja ja näyteltyjä.

Nyt pitää kyllä normaaliälyisen miehen ymmärtää. Vähä-älyisten ja naisaivoisten kanssa en jumalauta jaksa vänkyttää!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Olen tässä täysin samaa mieltä. Sellainen hallitus on saatava. Yksityisyrittämisellä se ei onnistu eikä niitä yrittäjiä olekaan kuin mielikuvituksessa. Valitettavasti sellaista hallitusta ei ole lähiaikoina näkyvissä.

Qroquius Kad kirjoitti...

Pahoittelen taas epäkohteliasta ilmaisuani edelliskommentissa, mutta minulta on alkanut tämän vuoden kuluessa kohteliaisuusämpäri tyhjentyä nopeammin kuin saan sitä täytettyä.
Syyt lienevät ilmeisiä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Pinnan kiristyminen nykypäivinä on ymmärrettävää. Muistetaan kuitenkin että me ollaan samalla puolella.