tiistai 21. joulukuuta 2021

KAKSI HYSTERIAA SAMASSA PAKETISSA

Laitetaan tähän vielä yksi pläjäys aikamme ilmiöistä ennen joulutarinaa ja joulunpyhiä. Taustaksi voi kertoa että maassamme on vallalla tiettyjä hysterioita joita ei saa sanoa hysterioiksi vaan ne pitäisi ottaa mahdollisimman vakavasti. Yksi niistä on tietysti monikulttuurihysteria mutta tämä postaus ei tällä kerralla liity siihen. Kaksi muuta ovat ilmastohysteria ja ihmisiä naamalle interpiereskelevä feminismi.

Hallituksemme on onnistunut yhdistämään nämä kaksi jälkimmäistä hysteriaa yhdeksi paketiksi. Mitä uutinen asiasta kertoo? No, seuraavaa:

Hallituksen suunnitelma nostaa esiin veroidean, jossa naisten sähköautoilua tuettaisiin enemmän kuin miesten

”Merkittävä havainto ilmasto- ja energiastrategian sukupuolivaikutusten arvioinnista on, että miesten osuus sähköautojen omistamisesta on suurempi kuin naisten oletettavasti tuloerosyistä”.

Näin todetaan nyt pääministeri Sanna Marinin (sd) hallituksen uudessa Keskipitkän aikavälin ilmastopolitiikan suunnitelmassa, jossa nostetaan kyseisen havainnon ohella myös esille idea siitä, että naisten käyttöön päätyvien sähköautojen verotusta voitaisiin jollain tavalla pienentää suhteessa miehiin.

Käytännössä kyse voisi olla esimerkiksi naisille maksettavasta miehiä suuremmasta sähköauton hankintatuesta tai esimerkiksi määräaikaisesta ajoneuvoverovapaudesta. Näin miehet maksaisivat sähköautoilustaan enemmän kuin naiset.

Eli tässä yhdistetään se, että Suomeen pitää saada mahdollisimman paljon sähköautoja jotka täällä eivät ole käyttökelpoisia sekä toteuttaa muokattua orwellilaista tasa-arvoa jonka mukaan kaikki ovat tasa-arvoisia mutta naiset ovat tasa-arvoisempia kuin miehet.

Mitäs perustuslakimme muuten sanoo asiasta? No, katsotaas:

Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä.

Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella.

Mutta onhan niin, että kun utopiaa toteutetaan niin perustuslaki ei ole este, eikä edes hidaste. Se hyväksyttävä peruste kyllä löytyy. Kyseisen uutisen julkaissut toimittelija muuten pani vielä hallitustamme paremmaksi ja uutisoi. Boldaukset omia:

Muunsukupuolisten autohankintojen tukemisesta dokumentissa ei ole mainintaa.

Muunsukupuolisille rekisteröidyistä kaasu- ja sähköautoista ei Traficomilla eikä Tilastokeskuksellakaan ole selvityksen mukaan minkäänlaista tietoa.

Sukupuoliselvityksen mukaan sähköautojen nykyiset hankintatuet hyödyttävät naisten ja muunsukupuolisten sijasta lähinnä hyvätuloisia miehiä, ”joilla on kiinnostusta, tietotaitoa ja varallisuutta tehdä tarvittavat hankinnat”.

Nykypäivänä on vaan vaikeaa sanoa että oliko toimittelija tosissaan vai harrastiko hän kategorisesti kiistettävää keijoilua.

Mutta hotellin respassa muistutetaan että ratkaisu tähän nimenomaiseen verotusongelmaan on se, että ostakaa autoja, joissa on polttomoottori. Ja suhtautukaa intersektionaaliseen feminismiin sairautena. Mitä se onkin.

Tämäkin vitsi on vanhentunut koska se ei naurata enää ollenkaan.

Mitähän interpiereskelevä hallituksemme keksii meille miehille ensi vuonna? Joko olisi miesveron paikka? Viisi pinnaa kovempi verotus miehille koska ne perkeleet ovat miehiä.


37 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ennen wanhaan naiset tiesivät paikkansa ja homma pelitti. Nykyään kanat hyppii silmille vähän joka paikassa. Naisethan on ihania noin keskimäärin, ja ovat omalla tavallaan tukipilareita yhteisöissä, mutta ne naiset ei kiinnosta valtamediaa. Nämä kaiken mualiman tyrkyt, ilmastopapittaret, wokeiirikset ja poliittiset bimbot sen sijaan on joka päivä valtamedian ihasteltavina.

Minun maailmassani ja monen muunkin täysjärkisen maailmassa ei ole käsitettä muunsukupuolinen. Piste.

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

Ilmaston lämpeneminen ja sähköautoilu

Kesällä koeajelin sähköautoa, tuli selväksi pari asiaa. Toimintamatka on kalliissa autossa on kelvoton, törkeän ylihintaisessa autossa juuri ja juuri hyväksyttävän rajoilla, kesäkelillä. Latauspisteitä on lian vähän ja ne ovat aivan naurettavan hankalia käyttää. Tarvitaan älypuhelin ja monta appia. Miksei pankkikortti riitä?

Muutama talvi sitten hieman alle 50km työmatkani olikin iltasella luokkaa 200km. Aamulla pakkasta, joka laskee akkuauton toimintasädettä huomattavasti, oli ollut ihan tarpeeksi. Parkkihallissa työpaikalla ei ole mahdollisuutta lataukseen, eikä ole ihan pian tulossa. Ilma lauhtui päivän aikana ja alkoi sataa lunta, paljon. Tiet muuttuivat pöperön peittämiksi. Ja ulosmenotie suljettiin kolarin takia. Radiossa EI kerrottu sulusta, vaikka radio mielellään kertoo mäyrän liikuvan ”nyhtänköljän takahiipakan” lähellä, katkaisee muun ohjelman tämän huisin tärkeän jutun takia. Eikä kerrottu missään muuallakaan, ei, tie oli poikki, panda-auto tiellä ja konsta huitoi sivutielle. Ja oli siis ihan helvetin paska ajokeli, autot jäi jumiin risteyksiin ja ylämäkiin. Missään ei kerrottu missä kolari oli, mihin asti tie oli poikki. Olin silloin katsellu netistä ”Higway Policea” UK:sta. Niillä on autojen katoilla infotaulu, paikallisella TVH:lla peräkärryjä, joissa kerrotaan syy sulkuun, mihin asti voi ajaa, ynnä muuta asiaan kuuluvaa. Ja ennen kaikkea, siellä EI tukita moottoritietä kolarin takia. Toinen kaista vetää aina, vaikka vastaantulevan kaistan kautta. Ja myös toinen, kolmas ja neljäs ulosmenotie meni tukkoon, kolareiden ja juuttuneiden autojen takia. Meidän helppari ja lady of the House* kuunteli useampia radioasemia ja hakkeroi tiekameroita, sain puhelimella tietoa mahdollisesta ajoreitistä ja neljän tunnin kiertelyn jälkeen pääsin kotiin, kilometrejä tuli enemmän kuin sillä sähköautolla olisi kesäinen toimintamatka.

Työmatkallani ajan noin 18 bensapumpun ohi, siis semmoisen johon pääsen alle kahdessa minuutissa suoralta reitiltä, latausmittareita lienee kaksi. Bensapumpulla tulee tankki täyteen – 800km - alle viidessä minuutissa, eikä ole jonoa yleensä kuin yksi auto. Takakontissa on joko tyhjä tai täysi lumilingon 100km kannu mukana. Minkälaisia vara-akkuja lie tarjolla, muistan nähneeni uutisen 20 - 50 km akusta, vedettävän matkalaukun kokoisesta.
*LotH ajeli eri suunnasta Tuppukylään, tie oli ihan paskassa kunnossa mutta avoin. Ja kartanovolvo ei pahasti lunta pelkää. Kuuli radiosta kaaoksesta ja toimitti tietoa, kun arvasi minun olevan jumissa. No, BT-luurissa ja puhelimessa piisaa sähkö noin 8 tunnin puhumiseen, se ei lopu. Mutta autosta olisi kyllä ajo-akku hyytynyt aika todennäköisesti.

Niin, ostaisinko yli 40 000 parin sadan kilometrin sähköauton vai noin 20 000 kahdeksan sadan kilometrin bensahybridin. Vai säästäisinkö sen parikymmentä donaa. Vaikuttaako ITC-taustani vai genitaalini enemmän valintaan.

Pyssymies

Nils- Aslak kirjoitti...

Eikä se jää tuohon, terveydenhoidossa voi olla jo vaikka kuinka paljon erilaisia kalliita hoitoja, joita annetaan vain naisille.

Lueskelin jonkin verran Jyrki Kasvin kertomuksia hänen sairastelustaan, rauha hänen sielulleen!

Hän sairasti eturauhassyöpää, joka oli levinnyt munuaisiin. Siihen oli olemassa erittäin kallis lääke,jota varten hän järjesti keräyksen ja suunnitteli lainan ottoa.

Siinä ohessa paljastui kuitenkin, että tuota tolkuttoman kallista lääkettä annetaan automaattisesti rintasyöpää sairastaville naisille ilmaiseksi.

Rintasyöpään ja eturauhassyöpään kuolee yhtä paljon miehiä ja naisia.

Minä olen kaksi kertaa labran lähetteen saatuani pyytänyt myös sitä eturauhassyövän pse- koetta, mutta se ei vaan käy. Senkin helppo saaminen on paskapuhetta ja intersektionaalista feminismi- jihadia.

Anonyymi kirjoitti...

Minä maksan eläkkeestäni 10 % enemmän veroa kuin vaimoni maksaa työtulostaan. Tämä ei liity tietenkään suku- eikä muunsukupuoleen, mutta ollaanpa vain pantu eriarvoiseen asemaan verolainsäädännöllä ja koskee kaikkia veroa maksavia suomalaisia. Paino sanoilla veroa maksavia. Nettoveronmaksaja olen ollut ikäni. Niin työtulot kuin eläkekin ovat tulleet privaattipuolelta. 80-luvulla verotus ei niin kovasti harmittanut. Menivät parempaan tarkoitukseen. 90-luvulta alkaen verot ovat menneet kankkulan kaivoon. Vai pitäisikö sanoa moolokin kitaan.

Toiseksi rassaa kellon viisareiden siirtely pari kertaa vuodessa. Euroopan uljas unioni voi kyllä säätää maapallon ilmastoa mutta kellon viisareiden siirtelyä se ei pysty lopettamaan. Minulla menee aina talven unirytmi sekaisin. Tälläkään ei ole varmaan kohtapuoliin suurempaa merkitystä. Kun Suomi saa vauhtiinsa ilmastoteot esimerkkinä maailmalle, voimme olla kaikki kotona ja nukkua mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Heikki Välimäki kirjoitti...

Itse asiassa hallituksen suunnitelma on aivan loistava idea. Siihen kun yhdistää sen että sukupuoli on sosiaalinen konstruktio ja itse vapaasti valittavissa. Tästä seuraa se joka kerta autokaupoilla ja ajaessani autoa tunnen itseni naiseksi ja muuten mieheksi. Voin siis hankkia kesäutoksi patterilelun verovapaasti ja ajaa sillä ilman kuluja ja syksyn tullen myydä hyvään hintaa jollekin joka sellaista kaipaa, tosin myynti täytyy tehdä taas miehenä jotta voin perustella kalliimman myyntihinnan...

Lakeudenmies kirjoitti...

Tervehdys Yrjö ja kiitokset taas ajatusteni kiteyttämisestä.

Myönnän että tietyllä tavalla tämä sukupuoliloukkaantumisen eetos on ajanut minutkin blogeineni hieman hiljenemään, hiljensin tuon aikoinaan jo ennen #minämyös - kohua, mutta ajatus siitä että nykyisin tuomiolle on viety miehiä jotka ovat 70- 80 luvulla toimineet tietyllä tavalla on jo hieman pelottavaa.

Hyvänä esimerkkinä tästä sukupuolihysteriasta on tuo mainitsemasi ajatus ajoneuvojen hankinnan helpottamisesta naisille.

Tämä on mielestäni vähintäänkin nurinkurinen tapa lähteä edistämään tasa-arvoa tässäkään asiassa. Tässä tuijotetaan taas mielestäni tilastoja omasta maailmankatsomuksestaan lähtöisin ja unohdetaan tosiasiat.

Tosiasiahan on että Suomi omaa yhden maailman vanhimmista autokannoista ja näin ollen myös suhteellisen korkean ajoneuvojen itsekorjaus ja huoltotason. Tässä yhteydessä sukupuolijakauma näyttäytyy ihan vain pelkästään sukupuolitendenssien muodossa naisille epäedullisena. Vaikkakaan sukupuoli ei oman kokemukseni mukaan vaikuta millään tasolla teknisen omaksumisen mahdollisuuksiin ja selviytymisen tasoon(tunnen muutaman erittäin pätevän naispuolisen mekaanikon) ovat naiset teknisillä aloilla auttamattomasti vähemmistössä.

Tämä johtaa nopeasti siihen päätelmään ettei autojen hankinta, varsinkaan sähköautojen, ole Suomen olosuhteissa pelkästään hintakysymys. Näiden muiden perustelujen huomioiminen ja menestyksekäs toteuttaminen vaatii osaamista ja tendenssejä suuntaan jossa naiset ovat aliedustettuina. Itse pidän tästä näkökulmasta naisten auton ostohinnan laskemista pelkästään sukupuolikysymyksen vuoksi vähintäänkin arveluttavana, myönnän että palkkaeroa edelleen on, mutta tulisiko auton hankintaprosessia tutkia hieman laajemmin kuin vain ostohinnan näkökulmasta?

Jotenkin vain taas tuntuu paistavan rivien välistä läpi pykäliä ja ehdotuksia vääntävien omat ideologiat, ihmisten joilla on todella varaa vain ostaa auto, huollattaa se muilla ja ihmetellä naapuria joka ajaa edelleen vanhalla kuluneella häkäpöntöllä.

Jään taas miettimään tässä sitä ketä tämä todella palvelisi eniten? Sellaisia naisia joilla on nytkin mahdollisuus ostaa uusi auto ja saada tuohon hankintatukea. Vaikka hankintatuki olisikin suurempi niin miten tuo auttaisi tasoittamaan palkkaeroa naisten ja miesten välillä? Palkkaeroa joka on suurin pieni ja keskipalkkasilla aloilla?

Kunhan vain taas vaivaan päätäni ajatuksilla...

Anonyymi kirjoitti...

Nooh, koetetaan me boomerit ottaa coolimmin,kuten Sanna meitä neuvoi. Tilanteen tervehtyminen on jo alkanut: ruoan hinnat kohoavat, Turkki ottaa turpaansa inflaation takia, jota Erdogan pahentaa, Puola näyttää mallia pottoaineveron määräaikaisella poistolla, Bidenin osakkeet ovat romahtaneet, me saatiin häneltä helevetin hyvät hävittäjät ulosheittohintaan, Florida antaa kenkää wokellukselle, virheet on laskenut alle 10 prosentin, antifantit hyökkää väärään kappeliin ja Hölmölän ylivelkainen väki ottaa nyt kunnolla pataansa nousevien energiakustannusten ja tulevan koronnoston takia. Porukan lopullista järkiintymistä vielä odotellaan, sillä sehän tulee, kun lompakossa on pelkää katteetonta muovia eikä lainkaan "voimapaperia". Viimeistään aluevaalien jälkeen vedetään vaihde kakkoselle! Kuten Hanhiniemi osuvasti laulaa: "Niin sen täytyi olla - niin se oli/ Niin sen täytyi mennä - niin se meni."

PS-lehdenjakaja

Anonyymi kirjoitti...

Pinnistelkää immeiset. Seuraaviin EK vaaleihin on noin 1v ja 4kk...
Kyllä me kestetään. Kesällä hallituksen on alettava himmailemaan, jos miettivät yhtään poliittista tulevaisuuttansa. Toki ainahan vaaleja voi siirtää, näemmä...
-Raksaäijä-

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, tuo perustuslain mukainen yhdenvertaisuus tuli minullekin mieleen kun tuon uutisen luin. Perustuslakihan on vaan hidaste, jos uskonto sanelee muuta niin saahan tuon esityksen laitettua johonkin vaaleanpunaiseen pakettiin ja kytkeä tasa-arvon edistämiseen tms. Näitä esityksiä ei tunnetusti ole paljon uskallettu arvostella pitkiin aikoihin. Todella törkeää touhua joka tapauksessa, ja hyvä todiste siitä että voivat tosiaan tehdä/esittää ihan mitä vaan. Jos PS esittäisi jotain vastaavaa, mutta niin etteivät naiset ole suorina hyötyjinä olisi valtamedia jo kirkumassa naama (ennenaikaisesta joulusta) punaisena.

Alla vielä kaikkia piristämään vihreiden tämänhetkisen puheenjohtajan käden ojennus miehille. Pikkuiiris on huolestunut ahdistavista miehen malleista. Pikkuiiris tuskin välittää keski-ikäisistä, lihaa syövistä kantasuomalaisista Käppäukoista, eli eiköhän tässäkin ole taka-ajatus kuohia valkoinen suomalainen mies mahdollisimman aikaisessa vaiheessa jotta pimperovalta on turvattu. Ei sillä että sitä nyt olisi mitenkään uhattu.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/db36f0ab-05ef-4f88-a94e-4b5ca8809435

t.Puupääukko

Qroquius Kad kirjoitti...

Miten viisasta lie ostaa polttomoottoriautoja tässä maailmantilanteessa?

Koko läntinen maailma on saatu käsittämättömän helposti pelkopornoa myllyttämällä naisellisen hysterian vallassa alistumaan melkoisen pitkälle meneviin kansalaisoikeuksien ja -vapauksien rajoittamisiin, ja suomalaiset oikein hinkuvat lisää.
Pää on saatu auki. Mikä on siis se seuraava askel?

Kun körinäsulkutilat on saatu Uudeksi Normaaliksi, seuraavana ovat todennäköisimmin ilmastosulkutilat:
kansalaisille suolletaan pelkopornoa kuinka maailma tuhoutuu ihan justnyt eikä kohta, elleivät kaikki pysy kotonaan, hetihetiheti luovu Isä Saatanasta olevasta polttomoottoriautostaan, öljylämmistyksestään sekä järvenrantamökistään puukiukaineen ja takkoineen.

Asuntoja on toki lämmitettävä, mutta se on sallittua vain toivioenergialla;
Hell-Sinkin virheillä on toki poikkeuslupa lämmittää pillujaan hiilienergialla, koska se nyt vaan on sellaista parempaa hiilivoimaa.

Tässä kohtaa joku voisi sanoa, että kylläpä tuo Qroqu innostui taas maalaamaan pirua seinälle. Oliskin niin.
Sillä miettikääpä nykytilannetta. Olisiko tämä voitu saada aikaan kolmke vuotta sitten poliittisilla mahtikäskyillä hallituksen kaatumatta?

Nyt se pelittää täysillä ja on tulossa hyväksytyksi Uudeksi Normaaliksi.
Ehkä jo ensi vuonna seuraavat ilmastosulkutilat liikkumisrajoituksineen. Ehkei polttomoottoreita ja öljylämitystä tarvitse kieltää, nehän voidaan verottaa muurahaiskansalaiselle liian kalliiksi.

Ja ei, kukaan ei ryhdy mihinkään kansannousuun eikä Vapaussota Kakkoseen muualla kuin netin runkkufantasioissaan.

Anonyymi kirjoitti...

Eikös aikoinaan ollut ns. vanhanpojan verokin naimattomille miehille en muista oliko vanhoillepiioille sama? Että ei mitään uutta auringon alla.
Ihmettelijä

Anonyymi kirjoitti...

Pohjanmaalla taisi olla sanonta: viisaus asuu vanhossa naisissa, en tiedä miten lie ? ..

-jpt-

Anonyymi kirjoitti...

Itseasiassa: Miesten 5 pinnaa kovempi verotus taitaa olla olemassaoleva seikka jo nyt, jos edes pelkkä 5 pinnaa edes riittää? Sillä miesten palkat on kovemmat kuin naisten, ja koska tulovero on progressiivinen … niin! Ja sen lisäks miehet tekee huomattavasti enemmän ylitöitäkin, joten se vaan lisää tota ”pitkäpinnaisuutta”.

Qroquius Kad kirjoitti...

Etelä-Pohjanmaan tilanne on siinä mielessä todellakin poikkeuksellinen, että siellä kaikki viisaus asuu vanhoissa naisissa kaikenikäisten miesten asenteen ollessa suunnilleen kaikkeen:
"Pirrrä musta kiinni notten mä rrrevi rrrahojani!!!"

Anonyymi kirjoitti...

jpt, huomaa sana VANHOISSA naisissa. Eli se ei tarkoita näitä teinipissiksiä jotka nyt ovat vallassa.
Huru-ukko

Nils- Aslak kirjoitti...

Tässä aivan loistava asiaan liittyvä kirjoitus.


https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/iironordling/ylistyspuheenvuoro-suomalaisille-sankarinaisille/

Anonyymi kirjoitti...

Vihreillä menee lujaa. Ohisalo viittaa, että ydinvoima on vihreiden ykkösprioritteetteja puhtaaseen enrgiaan siirtymisessä. Ja pari kertaa lähteneet hallituksesta juurikin ydinvoiman takia. Tyminäkö ne meitä pitää?
Ja Iiris-rukka voivottelee, että kun miehet ei äänestä. No ville ranta on kerrankin osunut oikeaan siitä kuvan tehdessään. Löytyy iltalehdestä.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tapsalle vaan, Pyssymiehelle, Nils-Aslakille, Ano1:lle, Heikki Välimäelle, Lakeudenmiehelle, PS-lehdenjakajalle, Raksaäijälle, Puupääukolle, Qroquius Kadille, Ihmettelijälle, jpt:lle, Ano2:lle ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne ja lisäyksistänne. Ei voi välttyä ajatukselta että valtaa pitävillä feministeillä on noussut kusi totaalisesti nuppiin.

Tuo Nils-Aslakin kertoma esimerkki on osuva kuvaus ”tasa-arvosta” ja itse asiassa sehän on selkeä rikos.

Ajatus siitä että Iiris Suomelan kaltaiset naiset alkaisivat määritellä sitä, minkälainen miehen tulee olla menee sitten jo jonnekin kauhuleffan puolelle. Ville Ranta on pääosin syvältä ja poikittain mutta niin kuin Huru-ukko totesi, viimeisimmässään hän osui kohdalleen:

https://www.iltalehti.fi/villeranta/a/53bde881-c31b-4a92-8f8f-cc48d99203a3

Anonyymi kirjoitti...

Nyt jännätään, vaihtaako Brian May hiippakuntaa. Hän on saanut koronatartunnan. https://edition.cnn.com/2021/12/21/entertainment/brian-may-covid-intl-scli/index.html

Anonyymi kirjoitti...

Moro Ykä,

QK maalailee kansannousu kakkosta tai sen puutetta mutta ei sitä tarvita hyvät herrat!
Lopettakaa vain verojen maksu, äänestäkää näitä Pissiksiä vain uudestaan, uudestaan ja uudestaan, kehukaa ja rohkaiskaa menemään vielä pidemmälle, nopeammin ja korkeammalle.
Lopettakaa itse virallinen työnteko, taikaseinä sulkeutuu, annetaan markkinoiden hoitaa ongelma. Mitä nopeammin Suomi saadaan konkurssiin ja päätepysäkille, sitä nopeammin päästään aloittamaan alusta. Varautukaa vain tulevaan se tulee joka tapauksessa!

Uuden ajanlaskun alussa naisille ei anneta ääni- eikä puheoikeutta.

Voi Aikoja Voi Tapoja

Pate kirjoitti...

Mitä tulee miehen määritelmään, ollaan sitä tehty jo iät ja ajat. Eli käyt töissä, lisäännyt, hoidat laskut yms, hoidat lasten osalta lakisääteisiä juttuja. Olet hyvä isä. Tai ainakin yrität. Mutta. Sitten kun tulee ryppyjä rakkauteen tms. Kaikki oikeudet ovatkin viety pois. Oletkin vastuussa kaikesta. Jopa niistäkin, mistä et tiedä hevon helvettiä. Mutta olisi pitänyt ajatella. Ennenkuin tuikkasit. Nyt onkin niin, että vastassa on naisarmeija verrattuna stasi, nkvd, Supo, kela, lasu, omaiset naisineen puolison puolelta. Jne. Lisäksi, jos olet tehnyt virheen. Eli ei avioehtoa se on menoa . Joka tapauksessa. Olen katsonut dokkareita, esim mafiasta. Jostain syystä löytyy yhdenvertaisuuksia. Näin kärjistäen? Jokaisen miehen pitäisi äänestää vain miestä, tulevissa vaaleissa. Tarkalla harkinnalla. Ettei vaan olisi joku entinen marjatta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Voi Ajoille Voi Tavoille ja Patelle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Näytti selviävän. Korona tuli vaikka oli kaksi rokotusta. Heppuhan on muuten muusikon uran lisäksi astrofysiikan tohtori.

Voi Aikoja Voi Tapoja: Se pankrotti tulee tällä vauhdilla joka tapauksessa. Tulee muuten muistaa, että eivät läheskään kaikki suomalaiset naiset ole noita vallastaan juopuneita feministejä.

Pate: Valitettavasti tilanne on pitkälti tuollainen.

Anonyymi kirjoitti...

Patelle: syöjättäriä on, se on selvää. Mutta: naisensa hyväksikäyttäjät, hyvätuloiset, omasta väkivaltaisuudestaan sekä lapsia että ex-vaimoa syyttävät, jotka rahoistaan huolimatta kiristävät heikompaa osapuolta ja ajavat lapsensa psykologin(minä)vastaanotolle? Korkeissa viroissa, maakuntahallinnossa, sairaanhoitopiireissä, poliisissa, politiikassa, yrityselämässä, koulujen johdossa, putki- ja sähkömiehissä, jäteauton kuljettajissa - missä vain näitä löytyy. Suomalainen mies kokonaisuudessaan ei ole viaton, mutta se on eri asia kuin poliittinen hulluus, joka nyt on vallassa.

PS-lehdenjakaja

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, PS-lehdenjakaja. Kusipäitä ja psykopaatteja löytyy molemmista sukupuolista.

Qroquius Kad kirjoitti...

Mikäpä siinä, ajetaan vaan Suomi totaaliseen romahdukseen, jossa valtion orgaanit kuten Puolustusvoimat lakkaavat toimimasta.
Mutta ei sitten itketä, kun ollaan kotipaikkakunnan torilla nelinkontin ryssän perseraiskattavana!

Ei kai nyt perkele kukaan aikuinen voi kuvitella, että Imperialistinen Roistovaltio Ryssä jättäisi täysin puolustuskyvyttömän Suomen ja suomalaiset rauhaan?

Pate kirjoitti...

Olet oikeassa. Mutta. Kun tuota kuvailemaasi käytetään miestä vastaan lakien muodossa, vaikka olisit mikä. Eli kuvailemasi on yleistystä. Myös nainen voi olla täysi sekopää mutta sitä EI oteta huomioon, kuin harvinaisissa tapauksissa. Suomalainen mies ei ole ole viaton, mutta hänestä tehdään sellainen jos mahdollista, ja sehän on mahdollista. Esim. Lapsilla on oikeus tavata isäänsä. Mutta isällä ei ole oikeutta tavata lapsiaan. Äidillä on. Vääryyttä on paljon. Ihan turha väittää vastaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Patelle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Tuskin jättäisi. Puolustusvoimat on kansan henkivakuutus.

Pate: Työni puolesta tiedän, että tuo pitää valitettavasti paikkansa.

Anonyymi kirjoitti...

Naisraukkojen sähköautoköyhyydestä taisinkin mainita jo muutama päivä sitten. Tuossa ylläolevassa tekstissä kiinnitti huomiotani ilmaisu "oletettavasti tuloerosyistä". Kuka on hallituksessa tuollaisen oletuksen tehnyt ja miten validi perustelu se on perustuslain rikkomiseen? No, onhan se pieni lisä hallituksen toimiin kun ideologian lisäksi tulee vielä pelkät oletukset. Eipä juuri yllätä.

Eikös tämä hallitus ole nimenomaan tasa-arvon innokas kannattaja, joten mites tämä nyt sitten edistää sitä moninaisten sukupuolien tasa-arvoa? Koska en ole sähköinsinööri, en ymmärrä näiden pissisten piuhavirityksiä välillä aivot-korvat-suu. Jossain releessä vikaa, ja johtopäätös tietenkin: naisille halvemmat/ilmaiset releet.
tira+

Pate kirjoitti...

Terve! Juu. Kokemusta on. Ja pahinta isien puolesta on se, ettei heiltä edes kysytä. Kun kriisi iskee. Päinvastoin. Heti on meno kuin että jlauta! Sinä syyllinen. Tarkoitan tässä nyt sitä, miten isät suorastaan laitetaan asemaan, että uhkailua lasten tapaamisista, menettämisestä tai näet lapsiasi vain valvonnan kautta. Niin, se hulluja on. Mutta kun se on noin naisten suuri ase normaaleille isille. Jopa sukulaisille ei tarvitse kuin tehdä perätön ilmoitus. Ja siinä on tuhottu isän ja lasten suhde. Niin helppoa se on. Siitä onkin tehty hyvä leffa. Pääosissa mads Mikkelsen. Tanska . En muista elokuvan nimeä.

Pate kirjoitti...

Kirjoitusvirheet by Google.

Qroquius Kad kirjoitti...

Kun Oy Suomi Ab menee pankrottiin, ei sillä ole enää Puolustusvoimia. Ne kun maksavat rahaa ja vaativat toimivan valtion, joita ei kumpiakaan enää siinä tilanteessa ole.
Ei ole ketään estämässä Ryssää marssimasta Ahvenanmaalle, Perämerelle ja Käsivarteen.

Tai toisinpäin:
jos Suomella on Puolustusvoimat, se ei ole lähelläkään pankrottia eikä romahdusta, vaan valtio on edelleen pystyssä täysin toimintakuntoisena tekemässä tasan sitä, mitä nytkin.

Qroquius Kad kirjoitti...

Mads MIkkelsenin tähdittämä elokuva on tämä:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Jahti_(elokuva)

Anonyymi kirjoitti...

Ja lisätään kommentti. Iskä oli oikeassa. Eikä antanut periksi. Nyt Iskä ja lapset voivat hyvin. Kova oli taistelu. Mutta se oli oikeutettu, päinvastoin kuin naisvaltainen sekä miesvihainen sossu kuvittelivat ne ovat täysin sadistisia miehiä kohtaan. Piste.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys tira+:lle, Patelle, Qroquius Kadille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

tira+: Taitaa vaan olla niin että nykyiselle hallitukselle tasa-arvo tarkoittaa naisten ylivaltaa ja mielivaltaa. Jonka miehet kustantavat.

Pate: Olet oikeassa. Tilanne on pitkälti tämä.

Qroquius Kad: Onneksi Suomella on vielä puolustusvoimat. Ja varsin toimintakykyiset sellaiset.

Ano: Toivotan kaikkea lyckaa tuolle isälle.

Anonyymi kirjoitti...

Ootteko muuten huomanneet, me 60-luvulla suntyneet, että eläkkeisiin vaikuttaa ns. elinaikakerroin, joka leikkaa automaattisesti eläkettä? Nyt tietysti joku tietävä voi kertoa, että onko miesten ja naisten elinaikakerroin sama vaikka naisoletetut elävät vuositolkulla pidenpään kuin miehet.

Joo, ja tuohon yhteen kommenttiin semmoinen kojraus, että Kasvi sairaistui virtsarakon syöpään, ei eturauhasen.

tasa-arvoa sekin, että taannoisessa hesarin kuvassa, jonka artikelissa oli naissotilasasia, naisilla oli pitkä tukka, joka miehiltä on kielletty.

Anonyymi kirjoitti...

Tuossa Iiris Suomelaa käsittelevässä jutussa (https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/db36f0ab-05ef-4f88-a94e-4b5ca8809435) sanotaan, feministeille varmaankin hyvin tyypilliseen tapaan:

"Suomela puhuu sukupuolisensitiivisyydestä eli siitä, että sukupuolten erilaiset tarpeet otettaisiin huomioon..."

Mutta toisaalta myös:
"Toivon, että Suomessa ammattiryhmien välinen sukupuolittuneisuus saataisiin purettua"
Ja sitten taas:
"Ylipäänsä olisi tärkeää, että nuoret kokevat voivansa valita minkä ammatin tahansa. Ihan jo itseisarvona se on tärkeä tavoite."

Tuliko Iiris Suomela ajatelleeksi, että näistä lauseista keskimmäinen kenties on täysin ristiriidassa noiden molempien muiden ja varsinkin tuon viimeisen kanssa?
Samaa voisi kysyä monista muistakin, jotka

Että joissakin ammateissa on paljonkin enemmän miehiä kuin naisia, toissa taas päin vastoin, tuskin johtuu siitä, että miehiä suorastaan pakotettaisiin toisiin, naisia taas toisiin ammatteihin. Ja varsin harvoin siitäkään, että työnantajat kelpuuttaisivat tiettyihin tehtäviin vain miehiä tai vain naisia, poikkeuksena ehkä sellaiset tehtävät, jotka edellyttävät erityisen suuria ruumiinvoimia. Paljon uskottavampaa on, että useimmissa tapauksissa se johtuu pikemminkin siitä, että vaikka poikkeuksia tietysti molempiin suuntiin onkin, varsin suuri osa miehistä haluaa toisiin ammatteihin, jotka eivät naisia kiinnosta, naiset taas toisiin, jotka vain harvoja miehiä kiinnostavat.
Onko siis ammattiryhmien välinen sukupuolittuneisuus yksiselitteisesti vain paha asia, kuten moni nykyisin näyttää pitävän itsestään selvänä? Eikö ole edes ajateltavissa, että se ainakin joillakin aloilla onkin sekä työn tuottavuuden kannalta edullista että myös sekä miesten että naisten ammatillisten toiveiden mukaista?

En sano, että näin varmasti on, mutta saattaa pitkälti ollakin. Mutta mikäli on, tuo tavoite ammattiryhmien välisen sukupuolittuneisuuden purkamisesta olisi mahdollista toteuttaa vain pakottamalla suuri osa miehistä ja myös suuri osa naisista hankkiutumaan aloille, joille he itse eivät halua. Ja se taas olisi ilmiselvässä ristiriidassa tuon kolmannen edellä siteeraamani kohdan kanssa.

Eli jos edellä olevista sitaateista toinen ja kolmas joutuvat keskenään ristiriitaan, kumpaa on pidettävä tärkeämpänä? Olisiko työnantajan pakko palkata yhtä monta miestä kuin naistakin, vaikka johonkin avoimeen tehtävään ilmaantuneet hakijatkin olisivat joko kaikki miehiä tai kaikki naisia?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Hyvä kysymys. En itsekään tiedä tuota kun eläkkeeseen on vielä matkaa. Ja se tukka-asia ärsyttää myös. Jos on kerran pakko inttiin päästä niin ei muuta kuin tukkakone laulamaan.

Ano2: Tuo on hyvä esimerkki vihervasemmistolaisesta ristiriidasta. Mutta veikkaan, että ne eivät itse sitä taida tajuta.