maanantai 20. maaliskuuta 2023

UUSI TERRORI-ISKU

Tampereen poliisiaseman valvontakeskuksessa oltiin valppaita. Oli saatu vinkkejä. Vihjeitä. Epäilyksiä. Mutta ei mitään kouriintuntuvaa. Ja sehän vasta epäilyttävää olikin. Pinnanmaan Lälläntäiseurakunta ja siihen kuuluva terroristijärjestöksi poliittisesti luokiteltu aktivistisiipi olivat olleet pitkään hiljaa mutta lähestyvät vaalit saivat epäilemään että uusi pelottava terrori-isku oli jälleen tulossa.

Tampereen poliisin yhteiskuntateologisen tutkintonsa vuoksi nopeasti asemaansa ylennyt ylikomisario Emmikki Lirbenlää-Lättänen oli ollut aikanaan paikalla todistamassa erästä lälläntäiterroristien iskua Tampereen rautatieasemalla. Isku oli tyypillinen lälläntäiterroristeille. Ei aseita, ei henkilövahinkoja mutta ainakin 800 tarjottua karjalanpiirakkaa munavoilla ja vähintään saman verran jaettua kansallismielistä vihafaktaa. Emmikki muisti kuinka katkera hän oli silloin. Katkera, koska hän ei voinut käyttää virka-asettaan noihin, no, syöpäläisiin pelkästään sen naurettavan perusteen vuoksi että lälläntäiterroristit eivät varsinaisesti uhanneet niin ihmisiä kuin omaisuutta.

Mutta nyt oltiin erityisen valppaana ja nuo kyseiset aseettomat mutta vaaralliset terrori-iskut tultaisiin estämään. Valvontakeskuksen johtohuoneeseen ryntäsi poliisin atk-asiantuntija mukanaan läppäri ja hän näytti:

- Katsokaas tätä!

Hitto vie. Siellä oli selvästi isku menossa. Ja tapahtuman osoitekin oli viestissä selkeästi. Kuusikymmentä kilometriä Tampereelta pohjoiseen. Emmikki ei aikaillut vaan komensi:

- Joka ainut partio tuohon osoitteeseen! Ja paras mahdollinen aseistus! Tämä menee yli kaiken muun! Minä lähden itse johtamaan! Ja tielaitoksen jätkiä mukaan. Se on määräys.

Kun partiot olivat edenneet Tampereelta kaksikymmentä kilometriä niin Emmikki sai vranomaisverkosta hälyviestin:

- Niin… jaa ryöstö ja pahoinpitely… kuka on ryöstetty… jaa joku pottunokka… ja etnisesti edistykselliset asialla… no viekööt sairaalaan ja tehköön rikosilmoituksen kun tulee tajuihinsa… ei täältä nyt irtoa… se on uutta normaalia tuo tommonen… ei edes ylitä uutiskunnystä… mutta me olemme terroristien kanssa tekemisissä… äläkä soita enää jos ei mitään sotaa vakavampaa tule!

Kohteessa terrori-iskun luonne paljastui. Lälläntäiterroristit olivat hiekoittaneet luvatta jäisen tien. Ja tuolla tempauksella saivat taatusti sympatiaa vihafakta-ajattelulleen. Taas kerran. Tielaitoksen mies totesi:

- Joo, tää tie olisi aikatalun mukaan hiekoitettu vasta toukokuussa. Tää on täysin luvaton hiekoitus. Ja äkkikatsomalla hiekalla on vielä väärä koostumus.

Emmikki totesi:

- Soittakaa lähimmältä varikolta lakaisukoneita ja pankaa hourimot putsaamaan tie laittomasta hiekasta. Täytyy tapahtua tämän päivän aikana.

Samaan aikaan tuli uusi viesti. Uusi terrori-isku:

Hitto… mitäs tuonne on matkaa… parikymmentä kilometriä…no eikun kaikki sutena sinne.

Terrori-isku oli tapahtunut vanhassa omakotitalossa jossa lälläntäiterroristit olivat korjanneet luvatta erään vanhan eläkeläispariskunnan ulko-oven portaat, hakanneet kymmenen mottia halkoja, tehneet lumityöt ja vielä hiekoittaneet pihan. Hiekoittaneet. Sielläkin. Selvää vittuilua. Täytyi ottaa selvää että saataisiinko keskuskyykytyshallinnosta lupa hajottaa nuo portaat. Ainakin eläkeläisiä tulisi rangaista siitä, että he olivat ottaneet vastaan verotonta työtä. Nuo paatuneet terroristit eivät yhtään ajatelleet uhrejaan. Tai, piru vie, ehkä ne olivat antaneet eläkeläisille kirjekuoren jossa oli vaadittava veroraha käteisenä. Niinhän ne perkeleet olivat tehneet ennenkin.

Itse asiassa nuo eläkeläiset olivat odottamassa heitä. Niillä korjatuilla rappusilla. Mistä ne tiesivät, että poliisi oli tulossa? Ja heillähän oli…

- Meillä olis tässä virkavallan edustajille tarjolla karjalanpiirakoita munavoilla. Niin harvoin täällä noita miekkatakseja kulkee ja ei koskaan noin suurissa määrin. Ottakaapa sheriffit hieman maistiaisia. Me annettiin näitä myös niille miellyttäville miehille jotka auttoivat meitä täällä. Mutta on niitä teillekin vielä yllin kyllin.

Ja kaiken tuon nuo eläkeläiset sanoivat sellainen pirullinen, tietävä hymy kasvoillaan. Emmikillä alkoi raksuttaa. Karjalanpiirakoita munavoilla. Niin kuin niin usein ennenkin. Terrori-iskuissa. Hän otti viranomaisverkon kautta yhteyden Tampereelle:

- Mikä siellä on tilanne?

- No sinähän sanoit ettei soiteta jos ei ole sota kyseessä. Ne lälläntäiterroristit tekivät uuden ja onnistuneen iskun Tampereen rautatieasemalle. Ainakin 2.000 karjalanpiirakkaa munavoilla on jaettu. Ja nyt niillä perkeleillä oli pekoniakin. Sitä ne viattomat ihmiset pistelivät ääntä kohti suupielet rasvassa. Ja samalla jaettiin useita tuhansia esitteitä vihafaktaa. Ja tiedä, perkele että mitä vihafaktaa siellä on vielä sen lisäksi puhuttu.

- No kai te kumminkin otitte ne kiinni?

- Millä väellä? Te olette kaikki siellä hevonvitunkuusessa. Teidät houkuteltiin harhaan!

- No kai siellä vartijoita oli?

- Joo, mutta ne saivat ennen terrori-iskua hälytyksen jonka mukaan kaksi kulkukissaa oli kusemassa parkkipaikalla olevan Teslan konepellille. Totta kai se haiskahtaa, mutta milläs sen todistat vääräksi? Sähköautot ovat ensisijaisia suojelukohteita. Ja nyt ne terroristit ovat jo hyvää vauhtia menossa kohti Pinnanmaata. Ei niitä enää kiinni saa. Jättivät vaan tapansa mukaan paikalle muutaman Hankkijan lippalakin. Niin kuin ennenkin.

Valvontakeskus lähetti Emmikin autoon videota. Siellähän ne tietämättömät kansalaiset natustivat naama hymyntirrissä piirakkaa ja pekonia ja ottivat vastaan vihafaktapropagandaa. Tajuamatta, että heitä käytettiin aseettoman ajatusterrorismin välikappaleina. Ja kun ne vaalitkin olivat tulossa. Voi helvetti.

Ylikomisario Emmikki Lirbenlää-Lättänen kirosi katkerasti. Taas ne perkeleen lälläntäiterroristit onnistuivat. Mutta kerran, vielä kerran ne saataisiin kiinni…


30 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olipa taas sellanen juttu, että oli ihan hyvä että kerkisin aamukahvin nauttia puolisen tuntia sitten. Säätyipä näååis siivoamisesta. Voihan allauhun allasbaari sentään:)
Mokomatkin terroristit.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Karjalan piirakka munavoilla on hyvää. Kun tarjoiluun lisätään vielä rapeaksi paistettu pekoni se karkoittaa etnisesti edistykselliset uskonnot hevonvitunkuuseen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: Kiitokset. Välillä vähän kevyemmin.

Ano: Joo, ykkösluokan evästä. Ja taatusti haram.

QroquiusKad kirjoitti...

Eipä hätää!
Vihaterroristien vihaiskusta on videomateriaalia, josta heidät voidaan tunnistaa ja tuomia armottoman ankarasti jatketusta viharikoksesta.
Vihaterroristi-iskuun osallistuneiden eläkeläisten kohtalo on karumpi:
heidät suljetaan vanhainkotiin ja heidän kaikki omaisuutensa takavarikoidaan heidän saamansa Hyvän Hoidon kustannuksiin.

Sen Hyvän Hoidon sisällön jätän itsekunkin kuviteltavaksi.
Vihaterroristit sen sijaan suljetaan vankiloissa Etnisesti Edistyksellisten osastoille.
Niiden ovet lukitaan iltaisin mutta kaikkien sellien ovet jätetään auki, että Etnisesti Edistykselliset voivat tyydyttää luontaisia viettejään ja vaistojaan.

Vihafaktoja vastaanottaneet määrätään osallistumaan puhdistusriitteihin, joihin kuuluu julkisella paikalla suoritettava Tehokas Katuminen, polvistuminen ja törkeissä tapauksissa rähmälleenmeneminen Jumalallisen Toiseuden edessä.
Kieltäytyjät menettävät oikeustoimikelpoisuutensa ja sijoitetaan huostaanotettuina Etnisesti Edistyksellisiin perheisiin aikuislapsiksi, joita on kasvatettava Oikeinajatteluun.

Elleivät opi, lentäkööt parvekkeelta.

Anonyymi kirjoitti...

Lällähu Akpaar toimisi myös kohtuullisen hyvänä tunnussanana. Vartiomies: Tunnussana! Tulija: Lallahu, lulluhu, lellehu... Vartiomies: PAM! Ääääkköset kun on ulukomualaisille kohtuu vaikea lausahtaa.

BTW: Yle nettisivut 18.3. "Asiantuntija lyö tilastot pöytään: Työllisyysasteen noususta pitää kiittää maahanmuuttajia". Me täältä persunperän uutisstudiosta kysymme: Onko keskustelu työperäisen maahanmuuton lisäämisestä jälkiviisastelua? Kiitosta vaan eikä tätä enää lisää.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Antaisit armoa edes silloin kun pistän vähän kieli poskessa.

Ano: En ole varma. Eikös ”ei” ole arabiaksi ”lää”? Lausutaankin kai niin. Venäläisille taas h-kirjain tuottaa suuria ongelmia. Ja siinä mielessähän maahanmuutto on lisännyt työllisyyttä että maahanmuuttoteollinen kompleksi työllistää paljon akateemisia suojatyöntekijäitä. Nettoveronmaksajien määrästä taas ei ollut mitään puhetta.

QroquiusKad kirjoitti...

Emmyna dayda, sanoi Maunu Tawast.

-TR- kirjoitti...

Vaalikoneissa kun on kysymyksiä esim että poliisien resursseja pitää lisätä niin olen vastannut että eri mieltä. Jos heillä on resursseja tutkia ns vihapuherikoksia niin kyllä heillä tarpeeksi rahaa on.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos hulvattomasta kirjoituksesta. Mutta joo. Tänään on ylen vaalipaneeli. Tiskiin lyödään edellämainittua " hehkutusta " , koskien maahanmuuttoa. Suomi olisi tuhoutunut ilman heitä. Lisäksi maailman " onnellisin kansa " lässytystä. Marinin lupaus kaikille naisille, näin kärjistäen, että tänne vaan. Abortti hoituu jne. En yhtään epäile tuota. Suomihan kuuluu kaikille ja oikeudet kaikkeen tulee kuin simsalabim. Ei mitään väliä, vaikka ei tiedetä keitä ovat. Laskut maksetaan velaksi. Pari miljardia enää tunnu missään. Tässä konkurssipesässä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, TR:lle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Qrqoquius Kad: Meni ohi.

TR: Niin. Olisko kyse ennemminkin resurssien kohdistamisesta?

Ano: Kiitokset sinullekin. Minun ei tarvitse sitä paneelia katsoa ja verenpainetta nostattaa kun äänestysratkaisu on ihan selvä. Äänestäjä ei vaalipäivänä välttämättä ole.

Anonyymi kirjoitti...

Niin " maailman onnellisin kansa " sekä " maailman rasistisin kansa" ( ei pidä paikkaansa ). Ilmastonmuutos raporttikin julkaistiin tänään. Yk oikein taisi kehua suomea kunnianhimoisesta ilmastopolitiikasta. 5,5 miljoonan kansa pelastaa maailman. Kuinka monta isompaa kaupunkia on maailmassa kuin Oy suomi finland Ab? Jotka paskat nakkaa jostain yk:n raportista. Ja sitä ylen vaalipaneeli ehkä katson. Mikäli on huumorimieli ajankohtainen.

QroquiusKad kirjoitti...

Turun piispa Maunu lausui näin saksalaiselle vieraalleen 1400-luvulla:

"Mÿnna tachton gernast spuho somen gelen Emÿna daÿda."

Vanhin suomen kielellä kirjattu lausahdus, jossa piispa toteaa että puhuisi mielellään suomea, mutta ei pysty, ei kykene.

Anonyymi kirjoitti...

Ei niinkään pekoni mutta palvikinkku, se kuuluu Karjalanpiirakan ynnä munavoin kaveriksi!

Onnellisuudestamme kertoo muun muassa itsemurhat, joissa olemme maailman kärkikastia kuten myöskin mielenterveyden hoitamisessa lääkkein.
Muuten; kaikkia maailman kouluissa tapahtuneita massamurhia yhdistää tekijöiden SSRI/SSRN-"lääkitys" joko tapahtuman aikana tai sen lopettaminen vähää ennen katastrofia. Taisipa se norjalainen massamurhaajakin olla saman lääkityksen alaisena?

Alkoholin humalahakuinen juomiskulttuurimmekin suorastaan huutaa onnellisuuttamme!

Ei voi kuin surkutella kuinka karmean surkeaa muualla elo & asuminen on kun poloiset eivät saa nauttia onnesta kuten me suomalaiset täällä alati vuoden lämpimässä Pohjolassa...


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä vituttaa katella vaalipaneleita. Samaa paskaa jauhetaan. Suomessa on turvallista, jengirikollisuus pientä, ei olla Ruotsin tiellä. Mutta tarvitaan kuitenkin koko yhteiskunta ennalta ehkäisemään maahanmuuttajien jengirikollisuutta.

Ilmasto lämpenee ja se on ihmisen syy. Mutta jos Suomessa pannaan vielä liikennepolttoaineisiin 55 senttiä lisää veroja lämpeneminen pysähtyy. Sitten tulee kylmä ja nälkä. Greta Thundberg vihitään Helsingin yliopiston kunniatohtoriksi. Mieleltään sairas lapsi.

Voihan vittujen kevät. Eikö missään enää pystytä järjelliseen ajatteluun.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Qroquius Kadille, Taisteluvälineupseerille ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Täysin totta.

Qroquius Kad: Joo, ymmärsin, mutta miten se liittyi mihinkään?

Tvälups: Palvikinkku käy piirakkaan erinomaisesti. Ja minäkin ihmettelen sitä että kuinka suomalaiset ovat maailman onnellisin kansa. Kyse lienee tulkinnasta, jossa ei sen kansan mielipidettä pahemmin kysellä.

Ano2: Järjellistä ajattelua kyllä löytyy mutta ei Järjestelmäpuolueesta.

QroquiusKad kirjoitti...

Pyysit minulta kieli poskessa tehdylle bloggaukselle armoa, johon vastasin siteeraamalla Maunua, koska en ollut pyyntöön pystynyt kuten ei Maunukaan ollut pystynyt puhumaan suomea tuon enempää.

Anonyymi kirjoitti...

Se ruåtsin reettahan vihittiin kunniatohtoriksi uskonnon tiedekuntaan. Sopii ihan hyvin, uskotoahan hän saarnaa pitkin poikin. Ja uskontoon vetosi nimityksessä myös tiedekunnan pomo.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Ok. Kai jäin sitten ilman armoa. Välillä vaan tuntuu että sinä suorastaan nautit tuosta ääripessimismistäsi.

Huru-ukko: Tämä on mennyt minulta ohi. Mikä Ruotsin Reetta?

QroquiusKad kirjoitti...

Pieni Greta on saanut kunniatohtorin hatun samassa yhteydessä Sauli Väinämön kanssa:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009465843.html

Pienen Gretan lätsä on teologiasta, osoittaen ja alleviivaten ilmastouskonnon poaikan tiedemaailmassa.

Mitä armoon tulee, enhän minä nyt sillä tavalla tosissani ollut, vaikka se siltä taas kerran näyttikin omituisia sitaatteja myöten.
Enkä haluaisi olla näin ääripessimistinen, mutta maailma vaan näyttäytyy tällaisena.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Tuo pikku Gretamme tohtorinhattu kertoo erittäin suuresta alennustilasta. Mutta joo, se teologia käy siihen kyllä osuvasti. Ja lisää sitä ääripessimistisyyttä. Meillä kaikilla. Mihinkähän tässä vielä päädytään?

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Ruotsin Reetta on kai se lapsi-teini-ilmasto-messiatar Greta Tuhnuberg vaimikälie.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi kirjoitti 20. maaliskuuta 2023 klo 19.21:
"Greta Thundberg vihitään Helsingin yliopiston kunniatohtoriksi. Mieleltään sairas lapsi."

Piti oikein tarkistaa. Totta se on.
"Helsingin yliopisto vihkii ympäristöaktivisti Greta Thunbergin kunniatohtoriksi"
https://yle.fi/a/74-20023166


acc

Anonyymi kirjoitti...

On se ilmastonmuutos kauhea. Kaikkihan me tiedämme että maapallon ilmasto on aina ollut tasainen kuin mikä mutta nyt se on ihmisen toiminnan seurauksena alkanut muuttumaan. Ja lämpenemään. Kyllä jämpti on näin.

Mutta ei ole vielä liian myöhäistä tehdä jotain ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi. Vuosittaiset yksityisten liikesuihkareiden kokoontumisajot kertovat meille tyhmille kansalaisille miten se tehdään. Säätämällä paljon haittaveroja.

Tyhmä kansa ei vaan ymmärrä ymmärtääkö maapallon ilmasto noista haittaveroista hevonvittuakaan. Varsinkin, kun kerätyt haittaverot roiskitaan hevonvitunkuuseen. Jos ne käytettäisiin ilmastonmuutokseen sopeutumiseen, rakentamiseen ja infraan joka tekisi meidän elämästä halvempaa ja siedettävämpää nekin "haittaverot" voisi jotenkin ymmärtää. Mutta kun ei käytetä. Asuntojen lämmittämiseen ja lumen auraukseen eivät enää rahat riitä.

Kansan ryöstäminen on näin yksinkertaista. Tarvitaan vain selitys, eikä selityksistä näytä tulevan loppua. Olen jo yli seitsemänkymppinen enkä olisi ikimaailmassa uskonut että joudun vielä elinaikanani tällaista tyhmyyttä katselemaan ja kuuntelemaan.

Anonyymi kirjoitti...

Maahanmuuttajien jengirikollisuus saadaan lopetetua vain kotiuttamalla. Otetaan ulkomaalaislaki käyttöön, poimitaan rikokseen tai vaikka vain rikkeeseen syyllistynyt maahanmuuttaja talteen ja lähetetään sinne mistä on tullutkin ja missä hänen etninen kulttuurinsa on vallitseva. Täällä asutaan meidän tavalla.

"Koko yhteiskunnan" ennalta ehkäisevä toiminta on vain lupa perseillä lisää. Ja mitä enemmän perseilet sen enemmän hoivataan. Jos meiltä ei viisaampia johtajia löydy joudumme tekemään itse asialle jotain.

Anonyymi kirjoitti...

Maaiman onnellisin kansa on joko suoraa preussilaista vittuilua tai kokeillaan ovatko suomalaiset johtajat niin saatanan tyhmiä että saadaan pienellä kehaisulla tekemään mitä vain typerää jossa viedään kansalta rahat.

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...

Voihan veetu,sanois vittumainen takahikiänperäläinen äijänkuvatus nykymenoa kuvatessaan itselleen!
Minullakin meni ryyppy väärään putkeen lukiessani jostain tuon pikku-Reetan saavutuksia aina tohtorinarvoon saakka. No, teologia ja kirkko ja mitä niitä nyt onkaan saman sarjan höyheniä, ovat jo muutaman vuosikymmenen harjoittaneet sitä "teologiaansa". Jos vielä vaalipaneeleita tai vaalikoneita käyttäisin, niin vaimo vaatis minua vissiin suljettuun hoitoon...

Anonyymi kirjoitti...

Haukkasi paskaa sitten se sähkön korvausmaksukin!
Varmasti ihan vahingossa unohtui hakea eu:n hyväksyntä tälle kansalliselle tuelle...

Vaan mitäpä voi odottaa sotahullulta tyttöhallitukselta, jota pystyy kyykyttämään alakoulu-ikäiset lapsetkin?! Pääkanisteri ei osaa ruotsia, jota vaatii koululaisilta, ja ympäristökanisteri ei tiedä kansalliskasviamme!

Onkohan valtionvaraministeri tietoinen käytettävästä valuutasta tai päivämäärästäkään?


-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, acc:lle, Ano1:lle, Ano2:lle, Ano3:lle, Terho Hämeenkorvelle ja Taisteluvälineupseerille & kiitos kommenteistanne.

VNV, acc & Terho: Jep. Tuossa tiivistyy osaltaan Ajan Henki.

Ano1: Tiivistit tilanteen varsin osuvasti. Enkä minäkään olisi uskonut tällaista näkeväni.

Ano2: Olet täysin oikeassa.

Ano3: Joo. Millähän mittarilla sitäkin oikein mitataan?

Tvälups: No niinpä haukkasi ja täytyy sanoa ettei ollut yllätys. Hyvin kommentoitu muutenkin.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo oli kyllä hyvä. Tärkein vientituotteemme taitaa tosiaan olla nykyään raha.
Vieläpä velkaraha. Sitä saa mikä tahansa ulkomaan valtio ja järjestö kun vaan älyää pyytää. Ja aina ei tarvitse edes pyytää Suomi kun suorastaan tuputtaa sitä mitä hulluinpiin asioihin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille ja Anolle & kiitos kommenteistanne. Joo, epäilemättä toisten maksettavaksi velaksi otettu raha alkaa olla se tärkein vientituotteemme. Joka eroaa muista vientituotteista niin että muista vientituotteista saadaan rahaa.

Mitä tulee Ukrainaan niin kyllä minä tiedän maan korruptuneen taustan. Mutta joka tapauksessa nimenomaan Venäjä siellä aloitti hyökkäys- ja valloitussodan jonka tarkoitus on lopettaa Ukrainan valtion olemassaolo. Ja jos se onnistuu, niin sen seuraava johtopäätös on tietysti että tätähän voidaan yrittää muuallakin.