maanantai 17. helmikuuta 2020

PORTAAT ALASPÄIN ELI SEITSEMÄN VILLITYSTÄ


Kirjoitusta voi pitää joko historian katsauksena, ymmärrysharjoituksena, niitten sekoituksena tjmv. Kun nimittäin kelaan kulunutta kolmeakymmentä vuotta jonka lopputuloksena on ollut End of the Finland as we knew it voi todeta että kyseiset kolmekymmentä vuotta ovat olleet toinen toistansa seuranneitten suvaitsevais-tiedostavien ihmisten villitysten historiaa. Villitysten, joilla ei ole järjen kanssa mitään tekemistä, villitysten jotka olisi pitänyt torpata heti alkuunsa mutta joihin tietty ihmisryhmä on hullaantunut joka kerta aivan täysillä ja joka vaatii muittenkin elämään villitystensä mukaisesti. Ja valitettavasti he ovat onnistuneet. Joka ainoa kerta.

Näitä villityksiä voi verrata vaikkapa Bay City Rollers- ja Dingo-hysteriaan mutta ne ovat kyseisiä hysterioita paljon haitallisempia. Jos olisin uskovainen niin voisin käyttää villitysten sijasta termiä vitsaus mutta enhän minä ole ja Raamatussakin niitä vitsauksia oli kuitenkin kymmenen ja tässä kirjoituksessa vain seitsemän. Mutta saahan niistä vitsauksista sentään suht sopivia kuvia kirjoitukseen. Käydään hieman läpi niitä villityksiä.

1. Monikulttuurisuusvillitys

Tämähän alkoi vuoden 1990 - 1991 vaihteessa kun Suomeen saapui huomattava määrä somalialaisia. Ei pidä sanoa että somalialaisia pakolaisia sillä kyseinen porukka tuli Moskovasta jossa toimi Lumumba-yliopisto jossa koulutettiin nomenklaturaa Neuvostoliiton sosialistisiin liittolaismaihin. Tuossa vaiheessa veli neuvostoliittolainen alkoi todeta että rajansa solidaarisuudellakin ja  lopetti rahoituksen.

Mohamed Siad Barren hallintoon kuuluvat somalialaiset eivät palanneet kotimaahansa vaan (SPR:n houkuttelemana?) päättivätkin tulla Suomeen jossa mm. eräs villiintynyt nuori lakinainen joka on myöhemmin tehnyt huomattavan virkakoneistouran oli toppaamassa laivalla poliiseja samaan aikaan kun somalit repivät passejaan. Hän oli mukana villityksessä. Ehkä hän tunsi itsensä suureksi ihmisoikeustaistelijaksi vaikka ne passejaan repivät somalit todennäköisesti pitivät häntä nenästä vedettävänä typeryksenä. Mitä hän tietysti olikin.

Somaleitten saapuminen sai aikaan ensimmäisen villityksen ja sen myötä maahan tuli tietysti lisää somalialaisia kun viesti suomalaisten hyväuskoisesta hölmöydestä levisi. Aikaisemmin Suomeen – oikeina – pakolaisina tulleet chileläiset ja vietnamilaiset eivät olleet saaneet aikaiseksi minkäänlaista tiedostavaa villitystä. Mutta ehkä somalit edustivat tarpeeksi vierasta toiseutta että tiedostavan väestönosan remmi alkoi lyödä tyhjää, etninen muuttoliike muuttui hyvin nopeasti kyseenalaistamattomaksi itseisarvoksi ja Suomeen rantautui yksi viime vuosikymmenten tympeimmistä ja typerimmistä hokemista eli ”monikulttuurisuus on rikkaus”.

Sen rikkauden hintaa on maksettu kaksin kallein niin rahassa kuin väkivallassa ja tässä vaiheessa alkoi – villitykseen kuuluvana –  myös Suomen kansalaisuuksien jakaminen ilman mitään muuta perustetta kuin se että tyyppi oli huilaillut Suomessa suomalaisten kustannuksella tarvittavan ajan. Eli villitys levisi myös virka- ja poliittiseen koneistoon. Suomen kansalaisuuksien alennusmyyntiä ei olla koskaan järkevästi perusteltu mutta Suomelle se on ollut äärimmäisen vahingollista. Vaikka Suomen kansalaisuuden saanut haittamaahanmuuttaja tekisi millaisen rikoksen hyvänsä niin häntä ei voi voimassaolevien lakien mukaan enää karkoittaa.

Villitystä ei ole millään lailla laimentanut tieto siitä että turvapaikkastatuksella täällä oleskelevat somalit – myöhemmässä vaiheessa myös muutkin kansat – lomailevat siinä maassa josta ”pakenivat” ja kyseisen väestönosan suhteellinen osuus väkivalta- ja seksuaalirikollisuudessa on huomattavasti suurempi kuin suomalaisten. Ehkä monikultturismin kannattamisesta muodostui jonkunlainen 1990-luvun (ja sen jälkeisenkin ajan) vastine edellisen vuosikymmenen jupeille. Molemmathan halveksivat tavallista junttia raappahousukansaa ja monikultturismin kannattaminenhan nostaa tiedostavan ihmisen astetta noita muurahaiskansalaisia ylemmäksi. Ainakin omasta mielestä.Ja Armelias Mielettömyyden Jumala sanoi heille: Heidän kotinne on teidän kotinne. Älkää kysykö, millä he maksavat elantonsa vaan miettikää, kuinka te voisitte antaa vielä enemmän ja rakastaa heitä vielä enemmän. Vain siten teistä tulee valaistuneita.

Monikulttuurisuusvillitys elää edelleenkin eikä yksikään viimeisen kolmenkymmenen vuoden villityksistä ole kadonnut minnekään. Uudet villitykset vain tulevat edellisten lisäksi tavallisten ihmisten harmiksi ja villiityneitten iloksi. Suurinpiirtein silloin kun vuosituhat vaihtui niin riesaksemme tuli:

2. Federalismivillitys

Tämä villitys on alkanut alun perin lähinnä ns. korkeissa portaissa. Vuoden 1994 EU-kansanäänestyksessähän EU myytiin suomalaisille pelkästään kauppaliittona eikä mistään liittovaltiosta (lue: keskusjohtoisesta valtiosta) ja itsenäisyyden menetyksestä ollut mitään puhetta. Vaikka en ole mikään salaliittoteorioitten suuri ystävä niin mitä varmimmin tietty suomalainen eliitti tiesi jo siinä vaiheessa mitä tuleman piti ja itsenäisyyden menettäminen nähtiin hyväksyttävänä hintana sille mitä jotkut saavuttivat. ”Seuraa rahaa” on sinänsä viisas sanonta.

Mainittavaa on että tätä federalismikehitystä kannattivat ja edelleen kannattavat myös ne vasemmistolaiset jotka aikanaan jo Kekkoslovakian aikaan vastustivat ankarasti Suomen vapaakauppasopimusta EEC:n kanssa ja EEC oli kumminkin EU:n esiaste ja EU sen suoraa jatkumoa. Tuolloin 1970-luvulla kyseiset henkilöt luottivat voimakkaasti Neuvostoliittoon ja suorastaan rakensivat identiteettinsä sille kumartamisen varaan mutta kun se hajosi, niin kyseinen ihmistyyppi näemmä tarvitsi jotain ylikansallista systeemiä kuin lapsi tissiä. Se ei osaa olla ilman, siltä pääsee itku jos tissi viedään pois ja se haluaa epätoivoisesti uuden tissin entisen tilalle.

Joka tapauksessa syvät suvaitsevais-tiedostavat rivit omaksuivat myös federalismivillityksen ja kyseisen villityksen myötä ne ovat joko typeryyttään tai tietoisesti unohtaneet mikä ero on nationalismin ja natsismin välillä. Mutta federalismivillitys antaa heille mahdollisuuden ruokkia omaa egoaan eurooppalaisena ja kansainvälisenä ihmisenä ja tämähän luonnollisesti nostaa heidät henkisesti juntin raappahousukansan yläpuolelle. Mikä villitysten tarkoitus tietysti onkin. Tiedostavan egon nälkä on suunnaton ja loppumaton.Ja Armelias Mielettömyyden Jumala sanoi heille: Miksi te ajattelette vain oman kylänne hyvinvointia? Teidän osanne on olla osa suurempaa. Se on velvollisuus. Ajatus suuremmuudesta on tärkeämpi kuin oma hyvinvointinne. Vain näin ajatellen teistä tulee valaistuneita.

Samat ihmiset jotka villiintyivät monikulttuurisuusvillitykseen villiintyivät myös federalismivillitykseen. Molemmat villitykset voivat hyvin silloin ja voivat hyvin nyt mutta koska suvaitsevais-tiedostava ihminen on kehittänyt itselleen villiintymisaddiktion niin seuraavalle olikin tilausta:

3. Maamiinavillitys

Ei pysty sanomaan kuka Suomessa oli tämän villityksen patient zero mutta sen primus motor oli kumminkin presidentti evp (silloin vielä valitettavasti ei evp) Tarja Halonen ja ideanahan oli se, että Suomen on kerta kaikkiaan pakko liittyä Ottawan sopimukseen ja sen myötä luopua sekä sakara- että putkimiinoista vaikka maanpuolustuksen kannalta koko masurkka oli aivan järjetön. Mutta villitys voitti sillä olihan selvää että suomalaiset varastossa olevat jalkaväkimiinat uhkasivat tappaa ja rampauttaa angolalaisia lapsia.

Niille suvaitsevais-tiedostaville ihmisille jotka olivat mukana sekä monikulttuurisuus- että federalismivillityksessä oli helppoa hypätä mukaan myös maamiinavillitykseen sillä se antoi taas uuden mahdollisuuden ruokkia egoa ja nostaa oikeaoppisesti villiintyneet tiedostavaiset juntin raappahousukansan yläpuolelle ajatellen että ne eivät ymmärrä tai eivät ehkä jopa välitä Angolan lasten ahdingosta. Ennan kaikkea ne juntit eivät osaa ajatella asioita kuin kansallisesta, ei suinkaan globaalista näkökulmasta ja siitä näkökulmasta suomalaisetkin varastoidut jalkaväkimiinat ovat uhka. Tai ainakin uhkan ajatus ja sehän on tärkeintä.

Mutta villiintyjätpä ymmärtävät globaalin näkökulman ja ymmärtävät myös suomalaisten – joita sekä monikulttuurisuus- ja federaatiohysterian mukaan ei sinänsä ole olemassakaan kuin tietyissä velvoittavissa tilanteissa – vastuun sekä kansainvälisten sopimusten velvoitteet. Tässä vaiheessa muuten mitään tarkoittamaton blankotermi ”kansainväliset sopimukset” alkoi nousta suvaitsevais-tiedostavaan kielenkäyttöön aina uudestaan ja sillähän onkin sen jälkeen perusteltu lähes kaikki perustelematta yhtään mitään.

Ja hei, eikös ne miinat ole ihmisille vaarallisiakin?Ja Armelias Mielettömyyden Jumala sanoi heille: Miksi te kannatte keihäitä ja miekkoja? Ettekö ymmärrä, että aseeton esimerkkinne tuo rauhan. Älkää taistelko. Älkää valmistautuko taisteluun. Ajatelkaa myös aseittenne hyökkääjälle tuottamaa kärsimystä. Vain näin ajatellen teistä tulee valaistuneita.

Sitten siirryttiin 2010-luvun puoliväliin ja villitysten sekä määrä että tahti kiihtyi. Vuonna 2015 tarjolla suomalaisille oli:

4. Uusi haittamaahanmuuttovillitys

Tämä seuraava villityshän on suoraa sukua ja jatkumoa villitykselle nro 1 eli monikulttuurisuusvillitykselle. Mutta syksyllä 2015 se sai valtavan boostin sillä Suomeen saapui jälleen ”turvapaikanhakijana” (seitsemän turvallisen ja sotaa käymättömän maan halki matkustettuaan & we want our money & tää puurokin on ihan paskaa) noin 35.000 pääosin arabijätkää. Varsinaiset muurahaiskansalaiset eivät olleet asiasta millään muotoa mielissään varsinkin kun näitten ”turvanhakijoitten” myötä väkivalta- ja seksuaalirikokset ponnahtivat vielä entistäkin suurempaan nousuun.

Mutta suvaitsevais-tiedostavat syvät rivit menivät villitykseen mukaan pullein purjein ja ennen kaikkea – taas kerran – vedottiin kansainvälisiin sopimuksiin joita ei ole olemassakaan. Oikeastaan kyseinen villitys on vain härskimpi versio tuosta ensimmäisestä eli monikulttuurisuusvillityksestä. Antoihan se taas kerran mahdollisuuden halveksua tavallista junttia raappahousukansaa ja ruokkia omaa egoa. Saattaa hyvinkin olla, että tiettyjen villiintyneitten aktivistien päämotivaatio oli hameen alla ollut värinä.

Tämän villityksen myötä oli egon ruuaksi tarjolla myös mukavaa ja turvallista leikkipartisaaniaktivismia kuten esmes seisomista poliisiauton edessä (muuan punapääpappi), telttamajoituksen – luvattoman mutta sallitun – pitämisen Helsingin rautatieaseman kupeessa (yks sun toinen höyrypää) ja lentoliikenteen viivästyttämisen (muuan vihreä). Ne, jotka menivät mukaan tähän villitykseen olivat tietysti menneet mukaan – ja pysyneet mukana – myös monikulttuurisuusvillityksessä, federalismivillityksessä ja maamiinavillityksessä.Ja Armelias Mielettömyyden Jumala sanoi heille: Jos kotiisi tullut ja sinun elättämäsi lähimmäinen satuttaa ja loukkaa sinua, niin sinun tulee katsoa peiliin. Mitä olet tehnyt suututtaaksesi hänet? Kuinka olet loukannut häntä? Kuinka väärin oletkaan hänet ymmärtänyt. Anna anteeksi hänelle ja samalla itsellesikin ja anna lisää maallista hyvää vieraalle. Vain näin sinusta tulee valaistunut.

Mutta suvaitsevais-tiedostavan egon nälkä on loputon joten sille tarjosi lisää ruokaa suurin piirtein samoihin aikoihin alkanut:

5. Transjotakinvillitys

Eli asian voisi tiivistettynä kertoa niin, että kun jo vähän väsynyt homo- ja lesbohypetys ei enää oikein riittänyt – koska heterot antoivat homojen ja lesbojen olla aivan kaikessa rauhassa – niin sitten piti kehittää LGBTQTiiTyy-hypetys jonka perusidea on se, että sukupuolia on noin 36 and counting vaikka biologia ei niitä varsinaisesti ole löytänytkään ja miehetkin voivat synnyttää vaikka tällekään ei ole mitään todistetta tullut. Naisten siittämiskyvystä en ole vielä kuullut väitettävän mutta voihan siitäkin olla joitain tiedostavia todisteita. Biologisia tuskin.

Valitettavasti tämä villitys on mennyt niin pitkälle että sitä on alettu survoa koulujen opetusohjelmaan ja muutenkin voidaan puhua että aikanaan kauhisteltu Pirkkalan Moniste on levinnyt koko maahan. Luonnollisesti tämäkin villitys antaa suvaitsevais-tiedostavalle ihmiselle mahdollisuuden ruokkia omaa egoaan halveksumalla tavallista junttia raappahousukansaa joka ei typeryyttään ymmärrä niitä yhteiskunnallisbiologisia faktoja joita ei ole olemassa mutta jotka tulisi silti hyväksyä faktoina. Ja biologia tieteenä on muutenkin so last millenium.

Tämä transjotakinvillitys on ehkä se kaikkein paradoksaalisin villitys sillä ne, jotka siihen villitykseen ovat addiktoituneet ovat tietysti addiktoituneet myös kaikkiin aikaisemmin mainittuihin villityksiin. Erityisesti monikulttuurisuusvillitykseen sekä haittamaahanmuuttovillitykseen joitten villitysten kohteitten edustamat kulttuurit ovat siitä tunnettuja että ne oikein mielellään hirttävät tai muuten varsin mielikuvituksellisilla tavoilla tappavat niin homo-, lesbo- kuin transjotakinvillitykseen innostuneet. Mutta villityksissä ei koskaan takerruta turhiin yksityiskohtiin.Ja Armelias Mielettömyyden Jumala sanoi heille: Älä pidä mielen köyhyyttä tuomittavana. Hullut ovat jumalten erityisessä suojeluksessa. Älä tuomitse heitä, opi heiltä. Ymmärrä, että vain olemassa olevia asioita särkemällä ja raastamalla voit saada aikaan jotain uutta. Äläkä mieti, onko se uusi entistä parempaa. Vain muutos on tärkeää. Vain näin sinustakin voi tulla valaistunut.

Kun villityksestä ja sen aikaan saamasta nautinnosta on kyse, niin jo olemassaolevien villitysten lisäksi voi seota uuteen villitykseen joka alkoi myös samoja aikoja eli:

6. Sensuurivillitys

Tämä sensuurivillityshän on alkanut jo oikeastaan vuosituhannen alussa mutta pahimpaan vauhtiinsa se on päässyt viimeisen parin kolmen vuoden aikana. Sensuurivillityksen ideahan on turvata absoluuttinen sananvapaus mutta se halutaan turvata vain valtamedian edustajille, valtakoneiston edustajille ja niille yksityishenkilöille jotka komppaavat kyseisten instanssien linjaa joka pohjautuu viiteen aikaisemmin kerrottuun ja sitä seuraavaan villitykseen.

Tavallista kansalaista joka ei ole noista villityksistä mielissään ja jopa vastustaakin niitä ei koske sananvapaus vaan ns. sananvastuu eli oikeus vaieta ettei hän aiheuta henkistä pipiä niille, jotka ovat oikeutettuja sananvapauteen ilman sananvastuuta. Ennen kaikkea sananvastuu tarkoittaa sitä, että valtakoneistoa saa arvostella sen tekemistä järkyttävistä virheistä. Oikeuslaitoksemme tukee tätä villitystä toimien puhtaasti poliittisin perustein vaikka sen pitäisi olla, no, oikeuslaitos. Luonnollisesti suvaitsevais-tiedostava ihminen kannattaa tätä sananvapauden nimissä tapahtuvaa sananvapauden rajoittamista sillä antaahan se – muitten villitysten ohella – hänelle mahdollisuuden halveksua tavallista junttia raappahousukansaa, tuntea olevansa henkisesti sitä ylempänä ja tietysti ruokkia omaa, jatkuvasti nälkäistä egoaan.Ja Armelias Mielettömyyden Jumala sanoi heille: Älä kuvittele, että mielipiteelläsi on merkitystä tai edes sitä että sinulla on oikeus siihen. Mielipide on varattu vain oikeauskoisille. Alistu. Nauti oikeudestasi alistumiseen. Vain näin ajatellen sinusta voi tulla valaistunut. Ja sen myötä sinäkin saatat olla oikeutettu mielipiteeseen.

Ja kun egon ruokkimisesta puhutaan niin voidaan siirtyä siihen seitsemänteen villitykseen eli:

7. Ilmastomuutosvillitys

Ilmastomuutosvillitys Suomessa pähkinänkuoressa: Halutaan käyttää äärimmäisiä keinoja että saavutettaisiin jotain, joka ei ole mitään, mutta kun sitä muuallakaan kuin Suomessa ei voida tehdä, niin sehän on tehtävä vaikka sitten väkisin. Sillä muuten ei saada tunnetta siitä, että on hyvä ja tiedostava ihminen ja samalla voidaan tietysti ruokkia omaa, ilmastovastuullista egoa joka on sen villityksen pääsyy.

Ilmastovillityskin on ollut tietysti päällä jo toistakymmentä vuotta mutta sen vaarallisuus on hahmottunut ja vauhti kiihtynyt vasta nykyisen – osittain myös edellisen lyhytaikaisen – hallituksen aikana joka on vienyt villityksen huippuunsa. Reaalimaailmasta täysin vieraantuneet ihmiset ovat epäjumalaansa palvellessaan tuhoamassa sekä suomalaista elinkeinoelämää että suurkaupunkien ulkopuolella asuvien ihmisten elämisen edellytyksiä.

Ilmastovillityksestä kärsivä/nauttiva ei näe tekevänsä tässä mitään pahaa vaikka kyseinen toiminta syö hänen omankin elatuksensa pohjaa sillä hän ei tee eikä ymmärrä tekevänsä maalle varsinaisesti ensimmäistäkään veroeuroa vaan elää toisten tekemiin verorahoihin pohjautuvista julkisista tulonsiirroista. Joita hänen villityksensä syö. Hän ei vaan asiantilaa ymmärrä eikä välitäkään. Sillä hän tuntee tekevänsä oikein. Ja niin kuin on monesti todettu ennenkin niin oikea ja oikeaan poliittiseen viitekehykseen liittyvä tunne on paljon, paljon tärkeämpää kuin reaalimaailman faktat.Ja Armelias Mielettömyyden Jumala sanoi heille: Äärimmäisen uskollisuutesi osoituksena tuhoa kyläsi, kylvä peltoihisi suolaa ja myrkytä kaivosi. Vain näin sinä voit saavuttaa valaistumisen ja saada kiitoksesi iäisyydessä.

Näihin seitsemään villitykseen/vitsaukseen ovat hullaantuneet/sairastuneet perä perää aina samat ihmiset. Näitä ihmisiä arvostetaan suuresti erityisesti valtamediassa. He ovat myös poliittisessa vallassa. Ja ne ihmiset jotka puolestaan vastustavat noita villityksiä tuomitaan äärioikeistolaisiksi, vihapuhujiksi ja yleensäkin kaikenlaiseksi vastenmieliseksi näljäksi jotka eivät hyväksyttävään ihmisyyteen kuulu. Tuomitsijana ovat ketkäs muutkaan kuin näihin villityksiin hullaantuneet.

Näitten villitysten lisäksi voidaan sanoa että maassa on vielä kaksi pysyväisvitsausta:

1. Feminismi, joka selittää kaiken ja jonka ansiosta naiset – nimenomaan ne villityksistä kärsivät naiset – ovat kaiken virallisen arvostelun yläpuolella.

ja

2. Julkishallintopöhö joka elättää nämä kaikki villityksistä kärsivät ihmiset jotka eivät tuo maahamme ja kansallemme ensimmäistäkään veroropoa. He elävät toisten tekemillä rahoilla ja heidän määränsä kasvaa koko ajan,.

Pari kysymystä:

1. Mikä on seuraava villitys? Epäilemättä sekin on tulossa.

2. Kuinka monta villitystä Suomi enää kestää?

Ja vielä kysymys:

Miksi tavallisen ihmisen, joka haluaisi lähinnä elää rauhassa on kerta toisensa jälkeen pakko elää noitten villitysten kanssa?52 kommenttia:

QroquiusKad kirjoitti...

Mitäpä tähän voi sanoa? No sen, että hyvinvointi veltostuttaa.

Mitä kauemmin kansakunta elää hyvinvoinnissa, jossa leivän saa suunsa eteen siitä ponnistelematta, sitä useampi kansakunnan jäsen ei enää ymmärrä elävänsä käsittämättömän etuoikeutettua elämää.
Sellaista, jota vielä ei niinkään kovin kauan sitten, elivät vain eliitin jäsenet.

Mitä kauemmin kansakunta elää rauhan kautta, sitä kauemmas katoaa ymmärrys edellisestä sodasta. Riittävän kaukana aletaan jo kuvitella, ettei sotaa enää ole olemassakaan.
Niinpä sotaa varten tuhlatut rahat voidaan jakaa leipänä kaikkien halukkaiden suihin.

Mitä kauempana on aika, jolloin kansakunnan oli taisteltava lähtökohtaisesti viimeiseen mieheen, naiseen ja lapseen selviytyäkseen elossa, sitä enemmän kansakunta ja sen ylläpitämä yhteiskunta naisistuu.

Miesten ylläpitämä valtion turvallisuusorganisaatio aletaan nähdään turhaksi:
eihän meillä mitään tarvetta mihinkään armeijaan, miinoihin, paukkupyssyihin tai muuhunkaan tuommoiseen typerään miesajattelun pikkupoikaleikkeihin, hymphyhymphyhyy..!

Kun tämän seurauksena kansakunnan miehet naisistuvat, naiset luulevat olevansa tyytyväisiä vaikka eivät ole:
he haluavat Uroksia, jotka ottavat heidät Naaraina! - Toisaalta he haluavat puolisoikseen sellaiset kivamiehet, jotka maksavat kaikki heidän laskunsa ja elättävät sen Uroksen siittämän Äpärän omana lapsenaan.

Summa summarum:

niin pahalta kuin se kuulostaakin - ilmeisesti kansakunnan on jouduttava sotaan vähintään joka toinen sukupolvi!
Meidän, sotasukupolven lastenlasten olisi pitänyt joutua saamaan tulikasteemme. Koska emme joutuneet, olemme nyt tässä tilanteessa.

Päättelyni voi olla totaalisen väärässä. Toivottavasti olisikin;
ei kukaan täysijärkinen halua sotaa!

Vaan kuka täysijärkinen haluaisi nimenomaisesti nykytilanteen?

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta puuttui vielä feminismivillitys.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Tuossa on kieltämättä vinha perä. Tähän voisi lisätä että ehkä osa ihmisistä haluaa leikkiä ”sankaria” myös hyvinvoinnin aikana ja sitä myötä on sitten syntynyt tämä turvallisissa ja vaarattomissa oloissa toimiva leikkipartisaanien leegio. Joka tapauksessa Suomesa päästiin aikanaan siihen tilanteeseen että olisi ollut aika todeta ”nyt on aika enää säilyttää ja pitää saavutettu voimassa”. Mutta täysjärkisiä ei ollut tarpeeksi joten alkoi repimisen ja raastamisen aika.

Ano: Se oli mainittu pysyväisvitsauksena. Olishan se tietysti voinut mainita villityksenä erikseenkin.

Historix kirjoitti...

Hemmetin hyvin Ykä kiteytit nämä olemassaolomme pohjaa tuhoavat villitykset.

Qroquius Kad mainitsi kommentissaan turhiksi julistetut miesten turvallisuusorganisaatiot (lue puolustusvoimat). Ruotsihan, sairastaessaan yhä pahenevaa feminismiä ja näitä sen mukanaan tuomia villityksiä, meni ajamaan alas asevelvollisuuteen perustuvat maavoimansa. Jäljelle jäivät Gripenit ja laivaston alukset. Nyt Ruotsin armeija kykenee vain "kansainvälisiin kriisinhallintatehtäviin". Matulähiöissä ovat jo aseistautuneet kalashnikovein, singoin ja käsikranaatein. Ruotsi ei välttämättä enää pystyisi puolustautumaan sisäisiä vihollisia vastaan, puhumattakaan ulkoisista. Liekö enää ruotsalaismiehillä edes puolustustahtoa - varsinkin nuoremmat miehet kokevat, ettei vallitseva yhteiskunta ole enää heidän. Eksyin kerran ruotsalaiselle keskustelupalstalle, jossa miehet purkivat tuntojaan aiheesta.

Koskahan suomalaisten miesten maanpuolustustahto alkaa heiketä? Hienoisia merkkejä siitä on jo ilmassa: iltapäivälehdessä maanpuolustusta käsitelleeseen artikkeliin joku ano kommentoi, ettei Suomen armeijasta ole nykyisin kuin kantamaan laittomasti maahan tulleiden matkalaukkuja. Jotkut tuntemani sivarit ovat tuoneet esille haluttomuutensa nähdä vaivaa maan eteen, joka syrjii heitä valkoisina heteromiehinä.

No mutta, niihin villityksiin voisi vielä lisätä susivillityksen. Tai anteeksi onneton ja väärä nimivalintani, kuten eräs Ylen naistoimittaja sen niin laittamattomasti esitti: enää ei pidä puhua susista, vaan metsän koirista! Työmaan kahviporukassa kaksi eukkoa puolusti kiivaasti susien oikeutta kuljeskella ihmisten pihoilla. On kuulemma ihmisten asia sopeutua tilanteeseen. Kun sitten huomautin, että susien paikka ei ole pihoilla vaan saloilla, niin minut nimettiin susien vihaajaksi. Kyllä on joidenkin suomalaisten henkinen ja biologinen elinvoima loppunut ja samalla taannuttu muukalaisten hyödyllisiksi idiooteiksi…

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Historix ja kiitokset. Ruotsillahan oli vielä 1990-luvun alussa erittäin voimakkaat puolustusvoimat jotka olisivat pystyneet panemaan kampoihin vaikka kenelle. Mutta nyt voi todellakin kysyä, että pystyisikä se enää tappelemaan edes matujengejä vastaan. Sinänsä toivon että pystyisi. Poliisi kun on lyönyt siellä hanskat tiskiin.

Suomalaisesta maanpuolustuksesta oli varsin hälyttävä se uutinen keskeytyksistä jotka eivät johtuneet sinänsä fyysisestä rasituksesta vaan siitä kun ei kestetä yhteisiä nukkumis- ja peseytymistiloja.

Susivillitys on totta joo. Ja sinänsä meidän harmaasusi on elinvoimainen laji. Elää Suomesta Vladivostokiin saakka. Mutta se kuuluu selkosille. Ei pihoille. Ne ”metsän koirat” muuten sekä oikein mielellään että oikein nopeasti syövät noittenkin naikkosten lemmikkikoirat jos niihin törmäävät.

Vasarahammer kirjoitti...

Ykän kirjoituksessa viitataan juppiaikaan ja paradoksaalisesti se oli se ensimmäinen villitys eli siinä nuoret nousukkaat sijoittivat osakemarkkinoille ja leveilivät varallisuudellaan. Menestyksen ulkoisten tunnusmerkkien näyttämistä ei silloin hävetty. Ilmiö hiipui 90-luvun lamaan.

Villitykset perustuvat samaan kuin juppeilu eli statuskilpailuun. Jupilla statusta nosti hieno kello, moottorivene tai uusi bemari. Tiedostavaiston status kasvaa suvaitsemalla ja kannattamalla kulloinkin muodissa olevaa villitystä.

Juha R kirjoitti...

Olihan taas kerran aivan mainio kirjoitus, kiitoksia kauhian paljon. Tuosta federalismivillityksestä sen verran, että olenhan siihen minäkin osaltani syyllinen. Aikanaan äänestin EU:hun liittymisen puolesta. Silloin tuntui hienolta, että oli päästy Neuvostoliiton ikeestä eroon, ja voidaan olla hienommassa länsimaiden porukassa mukana. Kukaanhan ei tuolloin voinut aavistaa, että EU:sta tulee kauppaliiton sijasta nykyisenlainen liittovaltiomonsteri. Muistanpa tunteneeni hienoista ylepyttä, kun ensimmäistä EU-passiani aikanaan ulkomailla passintirkistelijöille esittelin.
Sitten tuli Euro, josta ei mielipidettä hallintoalamaisilta edes kysytty. En osaa sanoa, mitä olisin vastannut, jos olisi kysytty. Aluksihan se helpotti meikäläisen maailmalla (ja Euroopassa) resuavan elämää, kun ei tarvinnut olla aina vaihtamassa valuuttaa, ja heti ymmärsi mitä mikin (ja minnin) maksaa. Mutta kuinkas sitten kävikään...
Männäviikolla poikkesin työmatkalla Englannissa, ensi kertaa Brexitin jälkeen. Enpä huomannut minkään muuttuneen. Passia piti vilauttaa niinkuin ennenkin ja Manchesterin lähellä kantakuppilassa oli samat itäeurooppalaiset töissä kuin viimeksikin. Voihan se olla, ettei ihan helposti uusia tule - mikä oli ainakinmuutaman tuttuni syy äänestää Brexitin puolesta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vasarahammerille ja Juha R:lle & kiitos kommenteistanne.

Vasara: Totta. Ja tätä statusta täytyy tietysti esitellä mahdollisimman julkisesti. Suvaitsevaistoa voisi sanoa mielipidejupeiksi.

Juha R: Kiitokset sinullekin. Minä äänestin EU:ta vastaan sillä ajattelin jo silloin että Suomesta tulee sen myötä Euroopan Takahikiän Perähikiä jolla on valtaa EU:ssa yhtä paljon kuin Utsjoen kunnalla Suomessa. Mutta en syytä sinua. Sinua kusetettiin. Mitään, mitä oli luvassa ei sinulle kerrottu.

Anonyymi kirjoitti...

Jupit olivat tosiaan hauska ilmiö. "Young urban professionals", sitähän se tarkoitti. Nuorehkoa porukkaa, jotka osoittivat luokkanousunsa hellyyttävän brutaalilla tavalla.

Nykyään tätä henkistä reviiriä asuttavat cityhipsterit, tämän porukan eliitti. Näillä on edeltäjiensä tapaan kyky ja röyhkeys tehdä rahaa. Heitä toimii rahoituksen ja yritysjohdon tehtävissä, korkeapalkkaisina konsultteina ja lääkäreinä, tai vapaampien ammattien harjoittajina. Ja käyttävät myös rahaa huippukalliisiin asuntoihin, ulkomaan loma-asuntoihin, matkailuun, autoihinkin. Mutta mikään noista ei näytä samalla lailla kukkoilulta kuin juppien muskeliveneet ym. härpäkkeet. Statusauto on tietysti joku Tesla, ja lomahuoneisto sijaitsee ehkä Roomassa tai vielä eksoottisemmassa suurkaupungissa. Heidän habituksensa ei ilmennä juppien särmää maskuliinisuutta, on pikemmin hiukka nuhjuinen. Ahkerasta lentomatkailusta maksetaan vapaaehtoista anerahaa, koska siihen on varaa, ja sekin kuuluu statuksen ylläpitoon. Tavallaan kokonaisvaltaisempaa statuksen hoitoa kuin jupeilla.

Mooseksen manaamia Egyptin vitsauksia oli tosiaan kymmenen. Mutta kyllä luvun seitsemänkin avulla voi mäiskiä naapuria Raamatulla päähän. Esimerkiksi Ilmestyskirjassa Johannes tiemmä näki seitsemän enkelin vuodattavan ihmisille seitsemän Jumalan vihan maljaa: märkivät haavat, meri muuttui kuin kuolleen vereksi, sitten joet ja lähteet muuttuivat vereksi, tämän jälkeen aurinko kärvensi ihmisiä; sitten tuli pimeys ja ihmiset purivat kielensä tohjoksi. Kuudenneksi Eufratjoki kuivui. Ja seitsemänneksi saatiin vielä kauhea ukkosmyrsky ja hirmuinen maanjäristys, kaupan päälle vielä järkälemäisiä rakeita. Koskahan tuokin luku editoidaan kirjaimellisen vihapuheen takia?

Achtung

Anonyymi kirjoitti...

Ilmastovillitys ottaa Tampereella kunnolla vauhtia. Valtuustossa viisi puoluetta esittää ilmastohätätilan julistamista.

Uusi Suomi 17.2.2020
"Tamperelaisvaltuutetut esittävät, että Tampereen kaupunki julistaa ilmastohätätilan. Aloite on määrä esittää tänään kaupunginvaltuuston kokouksessa."

"Valtuutettujen mukaan kyseessä on symbolinen teko, joka ei välttämättä johda välittömiin toimiin. "

https://preview.tinyurl.com/wt5sykr

Itse ajattelisin, että hätätila edellyttäisi todellista vaaraa ja ilma olisi hengityskelvotonta. Uutisesta tuli mieleen, että iso keltaisenvihreä klooripilvi on laskeutumassa Tampereen päälle ja rikkohapposade vihmoo asukkaita.

Symbolinen hätätila voi kääntyä julistajiensa tarkoitusta vastaan. Näitä kun julistetaan, niin kohta kukaan ei usko edes aitoa varoitusta.

Acc

Anonyymi kirjoitti...

8. Ruokavillitys. Annetaan ohjeita mitä pitää syödä, eikä vain ohjeita vaan suorastaan pakotetaan jos suinkin pystytään. Ja niillä ohjeilla lähtee henki viimeistäänkin. Itse jo pienenä tykkäsin vastaleivotusta lämpimästä ruisleivästä johon voita päälle paksusti. Eikä mitään kevytvoita, rasvaprosentti varmaan 110. Ynnä muita virvokkeita on nautitty jotka ovat olleet välillä myrkyllisiä välillä terveellisiä. Onneksi en ole muuttanut ruokatottumuksiani ja hengissä vielä ollaan. Syön vähän kaikkea. Jotain siinä on oikeenkin.

Perttu Ahonen kirjoitti...

Tehokkaalla propagandalla saadaan yksinkertaiset ihmiset kiipeämään perse-edellä jäiseen haapaan ylöspäin paskalle ja pitämään kyseistä villitystä järkevänä.

Sitten muutama Länsi-Euroopan ja Itämerenalueen muinainen hyve, jotka ovat osa sitä oikeaa Eurooppalaista arvopohjaa, eikä mitään poliittisesti korrektia sekunda-arvopohjaa, joka on voimassa niin kauan, kuin se hyödyttää tiettyjä poliittisia agendoja.

1. Vieraanvaraisuus.
- Alituinen vieras ei ole koskaan tervetullut ja on epäkohteliasta käyttää hyväkseen isännän/isäntämaan hyvän tahtoisuutta. Vieraiden maahantulijoiden on syytä muistaa, että he ovat tulleet toisten ihmisten kotimaahan, joka on toisten ihmisten koti, jossa tulee käyttäytyä kohteliaasti ja arvokkaasti isäntäväkeä kohtaan.

2. Totuus.
- On viisasta hyväksyä totuus, vaikka se tekisi hetken kipeää, sillä valheessa eläminen aiheuttaa pidemmän päälle pitkäkestoisen kroonisen haavan.
- Voit antaa anteeksi, niille, jotka ovat olleet harhaanjohdettavia, mutta koskaan ei pidä unohtaa harhaanjohtamisesta koituneita seurauksia. Muista antaa harhaanjohdetulle mahdollisuus oppia virheistään ja antaa hänelle tukea kasvaa viisaammaksi ihmiseksi.

3. Uskollisuus.

- Se mikä on hyväksi Suomen kansalle, on hyväksi myös sinulle ja perheellesi. Katso siis ympärillesi keiden kanssa olet tekemisissä ja mitkä ovat näiden aikomukset. On omalla vastuullasi, jos tulet harhaanjohdetuksi sellaisten tahojen johdosta, jotka eivät ole hyväksi Suomen kansalle, sinulle ja perheellesi.

Joppos123 kirjoitti...

EU:ta vastaan tuli äänestettyä ja en ihmettelisi vaikka joskus kauan meidän jälkeen kävisi ilmi, että tulosta olisi pikkuisen näpelöity. Eikös nykyisessä svedustaniassa jouduttu "väärän" tuloksen jälkeen äänestämään uusiksi?
Sveduista on tehty maksajia ja aisankannattajia omassa maassaan, he eivät enää edes ulkomailla uskalla puhua asioista vapaasti.
Olin tuossa eilen viettämässä päivää katamariiniretkellä ja seuraan sattui keski-ikäinen Ruotsalaispariskunta niin kummasti juttu loppui kun vaihvikkaa yritin kysellä heillä vallitsevasta turvallisuustilanteesta.
Liekkö sakki sopivasti aivopesty vai olisiko sittenkin taustalla orastava häpeä?
Noista vitsauksista sen verran, että eihän noita mielenvikaisia paljon ole mutta ne ovat valtamedian säestämänä perkeleen hyvin esillä.
Lukaisinpa joutessani "Sammhälsnytin" otsikot ja siellä oli jostain tutkimuksesta jonka mukaan iso osa vihervasemmistolaisista kärsii mielenterveysongelmista.
Pitänee paikkaansa sillä ennen edellisiä eduskuntavaaleja kävin piruuttani katsomassa Feministisen puolueen ehdokaslistaa.
Ihan joka ikinen oli profiiliinsa laittanut mielenterveyskuntoutuja.
Samaa huttua se lienee myös vihervasemmistolla, on vaan niin kovaa olla vihervassari tai telaketjufemakko munilla tai ilman.
Meidänkin nuoriso alkaa pikkuhiljaa olla ainakin osittain mädätetty ja asiaa ei ollenkaan helpota se, että Somalii huseeraa opetusministerinä, se ei ole sattumaa.
Valtaosa kuitenkin edelleen ihan hyviä sällejä, ei meillä siinä mielessä vielä ole mitään hätää.
Se, että sota välillä yhdistää kansan ja herättää todellisuuteen pitää paikkaansa. Tätäkin asiaa vihervasemmisto tölvii aina kun muulta paskalta ehtivät.
Voi olla loppupelissä meidän pelastus ja onni, että rajan takana lumyää iso ja arvaamaton Venäjä.
Se tietty valmius ja kipinä kuitenkin hehkuu toisin kuin Sven-Göraneilla.
Svedut ovat luvanneet yhden mekanisoidun prikaatin FISE- yhteistyön käyttöön mutta nykyisellä rekrytointivauhdilla siihen menee sellaiset 20 vuotta eli yhtä tyhjän kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

1. Muistaakseni pres. Koivisto vastusti somalien tuloa - kuka hänet jyräsi? Tuskinpa yksi Suurpää, joten olisi todella mielenkiintoista vihdoinkin tietää keitä nämä merkittävät takapirut olivat. Meillehän valehdeltiin - ja valehdellaan edelleenkin - että nämä poloiset tulivat suoraan Somaliasta via Moskova, vaikka siis tosiasiassa neukut kyllästyivät elättämään heitä sen jälkeen kun Somalia ei enää ollutkaan sosialistinen Barren jälkeen vaan kääntyikin jenkkien puoleen. Ja jenkeillehän kelpaa mikä tahansa rupusakki kunhan eivät kommareita ole.

Kun Lumumba-yliopistossa opiskelukieli oli venäjä, ei ketään täällä näyttänyt hämmästyttävän se, että yksikään noista tulijoista ei osannut venäjää. Eikä mitään muutakaan, vieläkään. Se raboti kun on vain vääräuskoisten touhua. - Suomi näytti tuolloin ottavan sen kannan, että kun ilmainen elämä jossain maassa loppuu, se oikeuttaa täällä pakolaisstatukseen, perheenyhdistämiseen ja kansalaisuuteen neljässä vuodessa.

2. Seuraa rahaa lienee tuon tissiporukankin päämäärä. Kun ollaan sinne tai tänne myötäsukaisesti kallellaan, aina sitä lypsettävää maitoa löytyy. Mutta vain imettäväksi alistetuilta haluttomilta suomalaisilta.

3. Olisiko joku voinut kertoa ylipäälliköllemme, että ei niitä maamiinoja ole kylvetty Kallioon tai Kauppatorille, eivätkä ne ole hyökkäysaseita. Jos välttämättä haluaa ylittää rajan Kalasnikov kourassa, niin on siinä vähän omaakin tai lähettäjän vastuuta.

4. Pyhät kv. sopparit joista suurin osa allekirjoittavaltioista ei nakkaa paskaakaan. Muslimeille piti saada oma Kairon "ihmisoikeus"julistus, Dublin ei merkinnyt mitään kun geelifledat saivat tiedon että Euroopassa ilmaista herkkua tarjolla, Schengen-rajat vuotavat jne. Pyhyyttä se tekopyhyyskin on.
tira+

Anonyymi kirjoitti...

5. Joku korkeastikoulutettu täti-ihminen valisti meitä kun tuli hieman paheksuntaa mm. somalien yliedustuksesta raiskauksissa, että "heillä on laajempi käsitys seksualisuudesta". Ilmeisesti siis laajasti hyväksyvät myös kaikki 37 sukupuolta, synnyttävät isät ja siittävät äidit, lasten sukupuolen korjaamisen siksi miltä nyt milloinkin sattuu tuntumaan jne. Ei heidän kulttuurissaan tyttöjä silvota, ihan itse ovat halunneet muuttaa sukupuoltaan.

6. Kun katsoo näitä muutamia tutkinnassa olevia tapauksia, niin sananvapaus on aika epämääräinen käsite. En ole Idi Amin-fani, mutta hän sanoi hämmästyttävän rehellisesti "There is freedom of speech, but I cannot guarantee freedom after speech". Myös loukkaantumisvillitys liittyy sananvapauteen. Jos joku henk.koht. kokee minkä tahansa loukkaavaksi, hänen oikeutensa nostaa tästä ääliömekkala on aina suurempi kuin sanojan oikeus mielipiteeseensä.

7. Kun on seurannut ilmastokeskustelua Suomessa, ei voi olla tulematta siihen johtopäätökseen että Suomella on ihan ikioma ilmakehä ja siksi suomalaisten täytyy maksaa sen suojelusta. Tässä siis ilmeisesti rajat kiinni onkin hyvä idea, joskin mahdoton toteuttaa mutta mikäpä mahdottomuus sfääreissä leijuvia estäisi.
---
Villityksiä tulee ja menee, mutta nuo mainitsemasi 7 vitsausta ovat tulleet jäädäkseen ja lisääntyvät potenssissa mikäli jotain radikaalia ei tapahdu. Sotaa ei tarvitse ennustella, mutta joku 90-luvun laman tapainenkin saattaisi saada hieman järkeä touhuun. Ikävä kyllä, sekin kohdistuisi ihan vääriin ihmisiin.

Feminismiä pidän todella suurena uhkana sukupuolestani riippumatta, tai ehkä juuri siksi että tiedän enemmän naisten kuin miesten tunne-elämästä ja motiiveista. Feministit väittävät olevansa tasa-arvon asialla, mikä on tietenkin ihan paskapuhetta (trad.arr. Li), samalla lailla valtaa haluavat kuin miehetkin. Ainoa naisenemmistöinen hallitus jonka hyväksyisin olisi sellainen, jossa olisi vain marttoja.
tira+

Anonyymi kirjoitti...

Tuli vielä mieleeni yksi villitys: huumeet on ihan jees. Oodissa oli juuri puukotustapaus unisex-vessassa ja jopa Oodin johtajatar myönsi, että kirjastoa käytetään piikittämiseen. Hänen ratkaisunsa asiaan oli piikityshuoneiden avaaminen, joissa voisi puhtailla neuloilla piikittää puhtaita huumeita. Kun laittomasta tehdään laillista, ongelmahan poistuu. Keskari Alkoon ja piikkihuoneet kirjastoihin!

Oodi on häpeä kirjastolaitokselle.
tira+

Anonyymi kirjoitti...

Miinavillitys

Maamiinat on oikeasti riesa paikoissa, joissa niitä on kylvetty holtittomasti, kylväjinä sekopäisten diktaatorien kätyrit. Punakhmerit, puna-armeija ja kaikenmoiset lukutaidottomien metsärosvojen joukkiot. Jugoslavian kansanmurhailijat mukana menossa myös. Lapissa muistellaan vieläkin nixmannien miinankylvöä.

Mutta, mutta - miinavouhotus 80-luvulta alkaen oli enimmäksen joutoväen egonkohotusta. Diana ja muut turhakkeet hyvesignaloivat. Laos, Kamputsea, Vietnam olivat näille esiintymisareenana. Jalkapuolia ja raatojakin tuli alueella kiitettävästi. Ongelmana oli oikeasti suutarit, erilaiset pommit, kranaatit, raketit yms. Näitä suutareita kun purettiin metalliromun takia, vaihtelevalla menestyksellä.

Miinojen kieltoa ajettiin nakertamalla, ensin piti saada metallittomat miinat kieltoon. Kun ne oli suostuttu kieltämään, alettiin vinkumaan itsetuhomekanismia miinoihin. Ja sitten totaalikieltoa.

Esiteltiin siis esimerkiksi neukkujen telttakangastilkusta ja räjähdyselohopeakiteestä koostuvaa sirotemiinaa, jolla kiusattiin afganistanin taistelijoita ja siviilejä. Tai saman seuran vauraan nötköttipurkin kokoista polkumiinaa, joka paukkuessaan levitti laukaisijansa pitkin ketoa.

Sakaramiinaan, jonka nallin kuori riittää metallinpaljastimelle, piti kehittää peltinen sakara. Ei auttanut, piti kieltää. 60g silpoo jalkaterän tai rikkoo autonrenkaan - ei sirottele uhriaan pitkin maakuntaa. Kieltoon vaan.

Pohjamiinakin todettiin hirveän kmalaksi, se kun paukkui magnetismin vaikutuksesta, iso rautamöykky tai miinaharavan kenttä laukaisee. Hyi kamalaa. Laukaisinta piti muuttaa huonommaksi.Pinohiiritutultani kuultua: miinan voi alkujaanvain virittää, ei purkaa. Miina räjähtää, jos sitä käpälöi. Miinoitteen purku vain räjäyttämällä. Kuulostaa puolustajan kannalta hyvältä, suljettua panssariuraa ei voi salaa avata.

Miinat eivät olleet suomessa maassa vaan varikoiden hyllyissä, osina. Eivät todellakaan olleet vaaraksi lapsukaisille.

Samanlainen hysteria kohdistuu "rypälepommeihin", tytärammuksiin siis. Miinojen korvaajiin, joiden piti korvata menettyä suorituskykyä ja lisätäkin. MRL:n hankinnan jälkeen alettiin vinkua panssarintuhoamisammusten miinavaikutuksesta ja pienempienkin tytärammusten suutareista.

Ainoa joukko, jota nuo ammukset uhkaavat on maahan tunkeutuva vihollinen. Ja tätä joukkoa puolusti sitten ylipäällikkö tavja. Ja toinen stasin kaveri eki.

Vihollista nuo tuhoaisivat, hidastaisivat ja ohjaisivat pois hyviltä etenemisurilta. Puolustajalle ne olisivat avuksi ja hyödyksi.

Kiellon motiivi?

Pyssymies

Becker kirjoitti...

Korjataan nyt sellainen väärinkäsitys että muslimit ovat tullet tänne vieraina joten heiltä nyt sitten kaikessa naiviudessa odotetaan vieraskoreutta. He ovat tulleet valloittajina jolloin vääräuskoisten heille maksama elatus on vain meidän heille maksamaa veroa mikä on jo koraanissakin tehty selväksi. Kaikenlaiset höpinät jostain kotouttamisesta ovat aivan täyttä tyhmien idioottien toiveunia. Vääräuskoiset Karit Pekat ja Liisat tässä on tarkoitus kotouttaa musulmaanien mielen mukaisiksi.

Tosiaan sotaahan tässä kaivattaisiin jotta saataisiin taas tolkku palautettua kansan keskuuteen. Meno muuttuu muuten koko ajan vaan hullummaksi ja arjesta vieraantunemmaaksi. Kuten nuo sivilisaatioiden degeneroitumisen kuusi vaihetta:
Pioneers, Conquests, Commerse, Afluence, Intellect, Decadence. Me elämme tuota viimeistä vaihetta eli dekadenssiä, jonka jälkeen toivottavasti ennen lopullista tuhoa nuo kovat miehet tulevat ja ottavat vallan. No Ruotsista ne eivät ainakaan tule joten sinne on aivan turhaa kuikuilla. Tämä FISE yhteistyö kyllä huvittaa, mutta kyllä varmaan svennet mukana ovat jahka saavat puida nyrkkiä suomalaisten selän takana.
Hoitivat kyllä viime sodassa osuutensa Hangon rintamalla ja Lapin lentotoiminassa aivan kiitettävästi mutta ne olivat eri ruotsalaisia kuin nämä nykyiset aivopestyt.

Se on muuten mielenkiintoinen tämä EU:n keräämä ilmastomaksu josta oli jossain Pariisin kongressissa vissiin päätetty, paitsi USA joka jäi pois siitä. Nyt kun UK teki Brexitin niin sen osuus jäi sitten muiden maksettavaksi eli Ruotsin tasolla tämä tarkoittaa noin 12 - 20 miljardia kruunua joka vuosi tuohon rahastoon maksujen jatkuessa aina vuoteen 2050 asti. Rahat tuloutetaan Etelä-Koreassa olevalle järjestölle, joka sitten sijoittaa niitä ilmastoa parantaviin kohteisiin, esim teollisuuteen. Etelä-Korea siitä syystä että Ban Ki Moon oli YK:n entinen puheenjohtaja ja tämä niinkuin kiitoksena hänen hyvästä työstään. Äijä muuten oli aivan totaalinen USA:n perseennuolija mikä kyllä sopii korruptuneen YK:n rooliin. Tämän järjestön joka sitten varoja valvoo niin sen jäsenistöllä on aina autokuskista ylöspäin diplomaattinen status joten heitä ei voi syyttää eikä kuulustella mistään asiasta. Tuntien maan korruptiotilanteen niin tämä kuulostaa mielenkiintoiselta. Näin ilmeisesti tullaan toimimaan eli rahaa kerätään hirveitä summia lähinnä vakavaraisilta EU:n jäseniltä ilman että niiden lopullisesta kohtalosta olisi sen varmempaa tietoa. Ilmastoa ne miljardit eivät ainakaan paranna.

Becker kirjoitti...

Piti vielä mainita tuosta kun Joppos123:lla on ollut ilo päästä keskustelemaan svenssonien kanssa. Kas kun tuo on niin tuttua. Jos joutuu ikäväkseen heidän kanssa samaan juttuseurueeseen, niin ensimmäinen kaksi tuntia menee mukavasti rupatellessa säästä. Mutta otappa esiin jokin arka aihe kuten maahanmuutto, autopalot ja rikolliset demaripoliitikot niin vaivautunut hiljaisuus on välitön seuraus ja kännyn räpyttely. Ei sentään aivan kaikilla mutta suurella osalla svenneistä kuitenkin. Hurri pelkää työnsä puolesta, tuttujensa puolesta, lastensa puolesta tai ovat muuten vaan paskahousuja. Ei passaa keikutella venettä. Mutta sanoppa vaikka että olen syntynyt väärään ruumiiseen niin jo perkele alkaa tarinaa rittää eikä loppua meinaa tulla, tai jotain muuta tunteisiin vetoavaa huuhaata.

Anonyymi kirjoitti...

Juppiaika oli tiukasti sidoksissa pörssin nousuun ja vastaava nähtiin heti vuosituhannen alussa. Molemmat kaudet päättyivät kovimpien julkkisnousukkaiden osalta nolosti.
Nykyajassa uusin ilmiö ovat nuoret vuokra-asuntoisännät, jotka vuokraavat lainarahoitettuja asuntoja sellaisella hinnalla, että nykyisellä korkotasolla siitä saa jopa reilua voittoa. Pankit mahdollistavat tämän ja riski on näennäisesti näillä nuorilla. No, aika näyttää miten käy. Tuntuu silti hölmöltä, että yhteiskunnan asumistuki päätyy tuollaiseen.

EU-ero on myös kaksipuolinen asia: toisaalta itsenäisyys palautuisi, mutta kuka haluaa yhdenkään Suomen parin viimeisen vuosikymmenen aikaisen hallituksen hallitsevan itsenäistä valtiota? Tai kuka antaisi omat raha-asiansa jonkun saman ajan valtiovarainministerin hoitoon? Nyt edes EU:n säännöt ovat jollain tavalla rajoittaneet noiden kävelevien katastrofien ja monilahjattomuuksien tekemisiä.

Kyllä se vahvasti näyttää siltä, että vahvimman lain kautta, eli väkivallalla tämä kehitys aikanaan päättyy, kun rahat loppuu. Valitettavasti.
-Puskarossi

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä jo sen EU-kansanäänestyksen edellä oli puhetta yhteisen valuutan käyttöönotosta ja muutoinkin "yhä läheisemmästä liitosta" jäsenvaltioiden välillä, mikä voitaneen tulkita kiertoilmaisuksi kehitykselle kohti liittovaltiota.
Silloin kuitenkin jäsenyyden kannattajat, erityisesti Helsingin Sanomat, kuitenkin pyrkivät kiistämään asian. Usein tosin kirjoittamalla siihen sävyyn, että sen saattoi helposti tulkita tarkoittavan: "ei, eikä se ole tarkoituskaan", vaikka tarkemmin luettaessa oli jo pääteltävissä tai ainakin epäiltävissä, että se itse asiassa tarkoittikin vain: "Ei vielä toistaiseksi, mutta juuri siihen EU pidemmällä aikavälillä kyllä määrätietoisesti pyrkii."

Silloinhan oli jo olemassa Maastrichtin sopimus, joka oli hyvinkin pitkä, eikä kaikkia sen kohtia ollut tarkoituskaan toteuttaa välittömästi vaan vähitellen pidemmän ajan kuluessa. Sitä harva oli jaksanut lukea, vaikka se oli kyllä julkisesti saatavilla.

Esimerkiksi yhteisvaluutasta (silloin vielä nimellä ECU) saatettiin sanoa, että jos sellainen joskus otetaan käyttöön, siitä päätetään myöhemmin erikseen. Vastaamatta jäi kuitenkin, merkitseekö liittyminen EU:hun samalla sitä, että Suomi sitoutuu liittymään myös rahaliittoon sitten, jos tai kun sellainen muodostetaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Achtungille, Acc:lle, Ano1:lle, Perttu Ahoselle, Joppos123:lle, tira+:lle, Pyssymiehelle, Beckerille, Puskarossille ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Achtung: Kiitos hipsterikatsauksesta. Ja onneksi täällä kuusen juurella asustellessaan voi todeta että susi on täällä yleisempi eläin kuin hipsteri. Luku seitsemän tulisi ilman muuta kriminalisoida. Löydän mainitsemiesi lisäksi myös selvää kapinaan yllytystä Speden elokuvasta ”Noin seitsemän veljestä” jossa rahvas nousi kapinaan herroja vastaan ja taustalla Danny lauloi ”seitsemän kertaa seitsemän, vuotta niin uskottiin ilmeisiin”.

Acc: Tuo Tampereen ”ilmastohätätila” on kyllä tiedostavan egon ruokkimista yli parodiahorisontin.

Ano: Totta joo. Mulla on ihan sama linja eli en välitä pakkosyötetystä ravintoympyrästä mitään vaan syön mitä hyväksi näen. Enkä muuten puutu toistenkaan syömisiin.

Perttu: Ja tehokkaan sekä jatkuvasti myllyttävän propagandan tarjoaa tietenkin valtamediamme. Nuo mainitsemasi hyveet ovat sellaisia, joita ei tulisi koskaan unohtaa. Niillä pidetään nimittäin yhteiskunta suht hyvässä kunnossa.

Joppos123: Becker tuossa alempana selittikin erittäin osuvasti sitä nykypäivän svenssonia. Sääliksi käy ”viikinkien valtakuntaa”. Feministinen puolue on pieni marginaaliryhmä mutta kas kummaa, niin Marinin, Ohisalon kuin Anderssonin poliittiset näkökulmat olivat vaalimittarin mukaan lähimpänä juuri feministipuoluetta. Voisi sanoa, että feminismi ei ole enää villitys, se on kansakuntaa tuhoava syöpä. Suomen kannalta on muuten – vaikka tilanne on nyt järkyttävä – äärimmäisen viisasta että sotavalmius on pidetty eurooppalaiseen mittapuuhun nähden korkeana. Sitä voidaan vielä joskus tarvita.

tira+: Kaiken kaikkiaan hyviä huomioita.

Koiviston viisaan vaatimuksen jyräsi Holkerin hallitus. Ja vaikka Koivistolla oli hyvin pahoja puolia niin hän osasi myös ennustaa toteamalla:

” Minua rasittaa, että on joku eliitti, joka kertoo mitä mieltä kansan pitäisi olla ja antaa tuomioitaan ja hyväksymistään sen mukaan. Täytyy tunnustaa, että minua aika lailla rasittaa sekin, kun sanotaan, että katsokaa muita maita ja kuinka me kehtaamme niiden edessä olla. Aivan kuin meidän historiamme, yhteiskuntamme tai saavutuksemme olisivat sellaisia, että pitäisi jotenkin madella muiden ihmisten edessä.”

Mitä tulee niihin sopimuksiin joihin vedotaan niin sellaisia sopimuksia ei olekaan jotka velvoittavat antamaan elinikäisen elatusautomaatin jos jätkä pääsee maahan ja sanoo taikasanan asylum.

Näitä korkeastikoulutettuja – ja reaalimaailmasta vieraantuneita – täti-ihmisiä riittää jatkuvasti ja teki haittamaahanmuuttaja mitä tahansa niin ymmärrys löytyy aina. Marttahallituksen saattaisin minäkin hyväksyä.

Huumevillityksestä olet myös aivan oikeassa ja joku piikityshuone kirjastossa kertoo aikamme sairaudesta. Tiedostava ihminen muuten säännöllisesti kuvittelee että huumeitten käyttö on ihmisen oma asia mutta ei se ole, sillä huumeitten käyttäjät ovat muille ihmisille vaarallisia. Erityisesti amfetamiinin ja sen johdannaisten.

Pyssymies: Kiitos hyvästä miinakatsauksesta. Kiellon motiivi oli varmaankin vääristynyt humanismi ja egon ruokkiminen mutta yhtä kaikki vaikutus maanpuolustukseen oli järkyttävän heikentävä. Tuli muuten ottiatuotana mieleen että saiskohan haulikonpatista tehtyä jalkaväkimiinan? Lyhyt muoviputki maahan, jonkunlainen nasta pohjalle, pati siihen putkeen ja putken päälle vaikka pieni tappi joka painaa patin nastaan kun polkaisee päälle. Luulis, että se menis jalkaterästä läpi ja sehän viekin vihollisen sitten jo kenttäsairaalaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Becker: Jos mietitään aihetta ”muslimit vieraana” niin kannattaa myös miettiä aihetta ”mitä tapahtuikaan Libanonissa ja miksi”. Ja me todellakin elämme sitä dekadenssin vaihetta. Mistä löytyisivät ne pelastajat? EU elää samassa ilmastovillityksessä kuin Suomikin. Muitten maanosien teollisuus kiittää kun Eurooppa rapauttaa omaansa. Ja tuo ruotsalaiskatsauksesi oli valaiseva mutta kieltämättä karmiva.

Puskarossi: Näitähän oli näitä nousukkaita, Keitele, Rytsölät ja mitä näitä olikaan. Tuon vuokrahomman tiedän ja voi olla, että siinä voi olla myös pakrotin paikka. En sinänsä osaa ennustaa tuon homman tulevaisuutta. Suomihan ei itsenäisty tällä porukalla joten jos niin kävisi niin puikoissa olisi uudet tyypit. Ja joo, tämä kehitys johtaa väkivaltaan. Kuka sen aloittaa ja missä vaiheessa jää nähtäväksi. Jos talous romahtaa niin anarkia on yhdeksän syömättömän aterian päässä.

Ano2: Pääosin vain mainostettiin Suomea hyödyttävää ja Suomelle välttämätöntä kauppaliittoa. Jos seuraavan kahdenkymmenenviiden vuoden kehitys – joka tietyissä portaissa ehkä tiedettiin – oltaisiin kerrottu suoraan niin ei-äänet olisivat ottaneet murskavoiton.

Anonyymi kirjoitti...

Mistreat - Kysymyksiä Faijalle

https://www.youtube.com/watch?v=eqSaDoXTNVI&list=RDeqSaDoXTNVI&start_radio=1

Tuumailija kirjoitti...

Kyllähän tämän Egyptin vitsaukset -asettelun voisi kääntää toisinkin päin. Kansallismielisethän ovat tässä se israelilainen orjakansa, joka raataa egyptiläisten herrojensa hyväksi ja kärsii. Kas näin vitsaukset käyvät kohti vapautuksen päivää:


Ensin tuli Jussi Halla-aho, hän kohotti sauvan ja löi Niilivirran veteen faraon ja hänen palvelijainsa nähden; ja kaikki vesi, joka virrassa oli, muuttui vereksi.

Sitten tuli Yrjöperskeles, hän ojensi kätensä Egyptin vetten yli, ja sammakoita nousi, ja ne peittivät Egyptin maan.

Kolmantena tuli Jytky, joka löi maan tomua; niin sääsket ahdistivat ihmisiä ja karjaa.

Neljäntenä tuli MV-lehti, ja paarmoja tuli suuret parvet faraon ja hänen palvelijainsa taloihin; ja paarmat tulivat maan turmioksi koko Egyptin maassa.

Viidentenä tuli Junes Lokka, ja kaikki Egyptin karja kuoli; mutta israelilaisten karjasta ei kuollut ainoatakaan.

Kuudentena tuli Ylilauta, ja he ottivat pätsin nokea ja astuivat faraon eteen, ja viskasi sen taivasta kohti; niin märkäpaiseita tuli ihmisiin ja karjaan.

Seitsemäntenä tuli Keijo Kaarisade, ja rakeita tuli, ja tulta leimahteli rakeiden keskellä. Raesade oli ylen ankara, niin ettei sellainen ollut kohdannut koko Egyptin maata siitä ajasta saakka, jolloin se tuli asutuksi.

(Lainaukset Kirkkoraamattu 1933/38:sta.)
...jäljellä ovat heinäsirkat, pimeys ja esikoisten kuolema. Mahdanko haluta nähdä mitä tai keitä ne ovatkaan.

Hokki kirjoitti...

Erikoista nykyaikana on mielestäni myös se, että ihmisiä pelotellaan jatkuvasti kaiken maailman asioilla ihan laidasta laitaan.

Mitä suomalaisen itse asiassa oikeasti pitäisi pelätä, tosin ei juuri mainita (islam, matut, Eurostoliitto jne). Siksi kai pelotellaan muulla - että ei "tarvitse" pelätä niitä oikeita asioita?

1. Lätkää tai futista ei oikein enää kannata pelata koska seurauksena on lähes sataprosenttisen varma aivovamma johtuen aivotärähdyksistä.

2. Putin kuulemma hyökkää Suomeen melkein milloin tahansa ja Persut tietysti auttavat.

3. Ei saa syödä lihaa koska silloin kuolee lähes välittömästi.

4. Lehmät piereskelevät ilman täysin käyttökelvottomaksi ihmisille.

5. Natseja on jokaisen kulman takana ja luulisi valtamedian juttujen perusteella että Suomessa on vähintään puoli miljoonaa verenhimoista uusnatsia.

6. Vanhoja kirjoja ei pitäisi lukea koska niissä voi olla rasistisia viestejä kuten esimerkiksi että Peppi P:n isä oli neekerikuningas. Siitähän voisi loukkaantua henkisesti ellei jopa masentua.

7. Pitää koko ajan varoa ettei loukkaannu fyysisesti. Kohtapuolin kaikilla on kotonakin kypärät päässä. Tai ainakin pitäisi olla...

8. Trump hyökkää milloin tahansa. Varmaan Persujen avulla.

9. Jos kotona löytyy ase, niin joku ihminen kuolee lähes varmasti - ja luultavasti hyvin pian.

10. Jos ei syö kalaa vähintään kerran viikossa niin kuolee pian.

11. Finni naamassa, kipeä polvi tai päänsärky niin pitää ehdottomasti rynnätä lääkärin luo. Jutussa sitten kerrotaan joitain kauhuskenaarioita joissa joku on joutunut suurin piirtein amputoimaan päänsä tai kehonsa koska jokin lähes tuhottu pöpö on ilmaantunut tai maailman harvinaisin käärme on purrut.

12. Muovikassit tappavat kaikki maailman kalat. Jotenkin ne Suomessa ostetut kassit ilmeisesti päätyvät Intian jokiin, joista ne sitten löytävät tiensä maailman kaikille merille. Niin, kaikki kilpikonnatkin kuolevat.

13. Kierrätys. Jos ei tee juuri niin kuin valtio ohjeistaa, niin joku tai kaikki jossain varmaan kuolee.

Lista on loputon...


Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Tuumailijalle ja Hokille & kiitos kommenteistanne.

Ano: Hyviä kysymyksiö faijalle. Mitähän faija mahtoi vastata? Vai pystyikö vastaamaan ollenkaan?

Tuumailija: Tuntuu kyllä vähän hyytävältä tulla verratuksi Egyptin vitsauksiin. Vaan eihän minusta toisaalta vastapuolella tykätä. Huonoa palautetta tosin tulee äärimmäisen harvoin. Mutta toivotan että Keijo on se lopullinen voiton varmistaja.

Hokki: Oli muuten varsin osuva lista. Ja kyllä, ihmisiä pelotellaan lähes kaikella muulla paitsi sillä mitä oikeasti pitäisi pelätä.

Joppos123 kirjoitti...

Täällä Thaikkulassakin on alettu panttaamaan muovipusseja ja täällä se kyllä on tarpeen.
Tienpientareet täynnä muovia mutta kertaakaan en ole bongannut Alepan tai K-kaupan pussia.
Seiskoissa myydään kangaskasseja hintaan 17 bathia.
Kangaskasseja vaan pitäisi käyttää sen 40 kertaa ennenkuin ne ovat ympäristöystävällisempiä kuin muoviset serkkunsa ja nämä kapsäkit ovat laadultaan sellaista sekundaa, että kun niihin lataa parina päivänä pari vesipulloa ja ölppää niin rivat katkeavat.
Tärkeintä täälläkin välillä se tunne kun yritetään tehdä jotain eikä lopputulos.
Ylihuomenna pitääkin tällä erää palailla härmään katselemaan kuinka siellä pyyhkii nyt perustamaan tähystyspaikkaa mukavalle terangille siksi aikaa kun vaimo toteuttaa alkukantaisia viettejään eli shoppailee.

Hokki kirjoitti...

Joppos123: Jostain luin että kangaskassia pitäisi käyttää satoja kertoja että olisi ympäristölle parempi vaihtoehto kuin monet tuhannet muovikassit joita käytetään satoja kertoja. En tiedä pitääkö paikkansa, mutta niin paljon kun meitä yritetään höynäyttää kaiken maailman ilmastojutuilla, niin väistämättä haluaa uskoa siihen, että tämä muovikasseja vastaan oleva buumi on täyttä skeidaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle ja Hokille & kiitos kommenteistanne. Yleensäkin hyvin monen maan pitäisi ottaa oppia suomalaisesta jätehuoltokulttuurista joka muuten kehitettiin kauan ennen mitään viherpiiperrystä ja ilmastohysteriaa. Kangaskassi vs. muovikassiasiasta olen lukenut saman minäkin enkä epäile. Ja selvää on, että suomalaisia muovipusseja ei löydy niin Intian valtamerestä kuin Tyynestä merestä.

Ja hjuu, se naisten shoppailu on sitten oma lukunsa. Oma vaimoni ei ole onneksi innostunut siitä. Mites se menikään:

Nainen: Lähden tyttökavereitten kanssa shoppailemaan.

Mies: Ai jaa, mitäs meinasit ostaa?

Nainen: No mistä minä sen vielä tiedän?

Miehen kohdalla se menee taas näin:

Tehtävä: Hanki pitkät kalsarit.

Toimenpide: Mene HÖÖ-markettiin ja osta pitkät kalsarit. Sen jälkeen poistu paikalta välittömästi.

Anonyymi kirjoitti...

Haulikonpaukkumiinasta:

Nalli ei taida napsahtaa pelkällä painolla, pitää saada isku. Hidas paine vain murentaa nallimassan. Muuten: Syy varoa liian kovaa painetta nallituksessa, käsinallitin rulaa!

Ja tietenkin nerokkaat yleisliittolaiset rauhantiedemiehet jo samanlaista ideaa kehittelivät. Tähtipistoolin hylkypiippunpätkään patruuna, painosta nalliin iskevä viritys laukaisimeksi. Luoti läpäisi teräspohjallisenkin, mainio kapine erilaisten aitojen vaikutusta tehostamaan. Gulageiden ympärille, fasiminvastaista muuria vahvistamaan, varikoiden ympärille, yms..

Noista yleisliittolaisista rauhanmiinoista olen muistaakseni lukenut paperilta ja netistä. Mistä, en muista. Enkä löytänyt kirjanmerkeistäni toimivaa sivuakaan. Pahus.

polkumiina joka ei laukea räjähderaivaimella laukaisumekansmin hitauden - inertian - vuoksi ja muita kivoja kapistuksia valikoimissa.

Pyssymies

Hokki kirjoitti...

Yrjö: Ex-vaimosta jos jotain hyvää pitää sanoa niin suostui kyllä siihen, että sain mennä lähes suoraan ostoskeskuksen yläosaan, jossa oli baari. Hän haki minut sieltä sitten pois muutaman tunnin jälkeen. Käytiin sitten ostamassa minulle ne kalsarit. Pikaisesti.

Olin sitä ennen tosin kyllä kävellyt hänen kanssaan ostoskeskuksissa tunteja ja luultavasti aina valittanut. Siksi pääsinkin baariin. Kannatti valittaa.

Juha Kivela kirjoitti...

Tärkeä kirjoitus menneestä noin 30 vuodesta. Ketjussa on myös lukuisia hyviä kommentteja lukijoilta. Aika ei yksinkertaisesti riitä kommentoimaan kaikkia, joita ajattelee..

Lyhyesti ajattelin ensin, että Suomessa ei ole ollut kelvollista ja kunnollista presidenttiä sitten Kekkosen, jolla toki oli omat ongelmansa, kuten meillä kaikilla. Sitten piti tämän kommentti-osion perusteella ottaa aikalisä ja arvioida vielä presidentti Koiviston kautta uudelleen. Voi olla, että presidentti Koiviston voi vielä laskea läpi, mutta sen jälkeen KAIKKI presidenttimme ovat olleet enemmän tai vähemmän luettavissa MAANPETTUREIKSI, koska ovat tasan tarkalleen tienneet, mitä Suomessa on tarkoitus toteuttaa.

Koska syytesuoja (laittomuuksien laillistamiseksi (sic!)) tarvittiin MAANPETOSTEN johdosta, niin Suomen perustuslakia 731/1999 (11.6.1999/731) tuli muuttaa siten, että se TOSIASIALLISESTI PÄÄTTÄÄ SUOMEN DEMOKRAATTISENA MAANA JA OIKEUSVALTIONA. Katso ja lue tarkemmin kyseisen lain 118 § (Vastuu virkatoimista) 3. momentti ja etenkin sen viimeinen virke, joka kuuluu seuraavasti "Tässä tarkoitettua syyteoikeutta ei kuitenkaan ole, jos syyte on perustuslain mukaan käsiteltävä valtakunnanoikeudessa. (4.11.2011/1112)". Huomioi erityisesti muutoksen voimaantuloaika ja se että perustuslain muuttaminen käsittääkseni vaatii edelleen kahden (2) eduskunnan hyväksynnän!

Tuo viimeinen virke on erittäin raskauttava KAIKKIEN sen hyväksyneiden osalta, sillä sen avulla Suomesta tosiasiallisesti tehtiin ROSVOJOUKOILLE RYÖSTÖOPERAATIOIDEN laillistettu (sic!) kohde! Ja tätä KANTASUOMALAINEN - yleensä ansiotyöstä VEROEURONSA maksava - työntekijä maksaa maailman loppuun asti, ellei asiantilaa muuteta..

Asiasta voisikin tehdä kysymyksen pääministeri Sanna Marinin (sd) hallitukselle, johon vastaajaksi edellytettäisiin erityisesti myös oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonia (r), kuten koko Oikeusministeriötä ja ylimpiä laillisuusvalvojia, sillä nyt Suomessa on vallassa hallitus, joka - de facto - EI noudata edes omia hallitusohjelmien kirjauksia, kuin ehkä erityisen valikoiden (sisäministeriössä, joka johtaa koko maata(?) keskustan tuella), sillä hallitusohjelman mukaisesti tarkoitus on puuttua Suomen oikeusvaltiottomaan ja demokratian vastaiseen tilaan!

Yhdeksi vitsaukseksi itse katson nykyiset - etenkin kokoomusta edustavat ja äänestävät - kovan linjan sosialistista-kommunismia kannattavat henkilöt, jotka elävät vakavissa harhoissaan kuvitellen edustavansa kapitalistista markkinataloutta. Löytyy näitä reaalimaailmasta itsensä irrottaneita muistakin puolueista, mutta kokoomuksessa heidän osuutensa on poikkeuksellisen suuri.

Tavallaan olemme olleet jo pidemmän aikaa sodassa, tosin nykyaikainen sota ei tarkoita ensimmäisen ja toisen maailmansodan tai vastaavan kaltaista tilaa, vaan nykyaikaa.

PS. Tampereella on paljon tyhjiä asuntoja, jotka täytyy täyttää haittamaahanmuuttajilla, jotta sosialisti-kommunistit onnistuvat RYÖSTÖOPERAATIOISSAAN. Grynderitoimintaa, joka elää haittamaahanmuutosta, löytyy toki läpi Suomen.

PSS. Pidän itsekin tuota Ykän lailla hyvin huolestuttavana, joskin en yllättävänä, uutisena, että nykyiset alokkaat tipahtavat yhteisten tupien ja suihkutilojen vuoksi pakollisesta varusmiespalveluksesta. Syy ei ole Puolustusvoimien, eikä Puolustusvoimat pysty tuota ongelmaa enää kasarmeilla korjaamaan. Kyse on todellakin hyvin merkittävästä ja huolestuttavasta asiasta.

Juha Kivela kirjoitti...

Jo nyt on ääni toinen kellossa.. hyvesignaloiva tiedostava ihminen, joka ei oikein osaa päättää kuuluako demareihin vai vihreisiin antaa IMPERATIIVILLA KÄSKYJÄ hallitukselle toimia!

Kyllä on Suomi sekaisin!

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/3f8ed2e1-84a5-4a6e-9132-c8e09e8b6f56?ref=newsletter:5e87&utm_source=Uusisuomi_Uutiskirje&utm_medium=email&utm_campaign=Uusisuomi_Uutiskirje

Tuumailija kirjoitti...

Hehee, vitsin ydin tuossa vertauksessani on juurikin se, että kun listaani katsoo niin yksikään "vitsauksista" ei ole muuta kuin ihmisiä jotka kirjoittavat ja puhuvat. Ja kuitenkin Vihervasemmiston mielestä Halla-aho, Yrjöperskeles & kumpp. ovat pahinta ja kauheinta mitä koskaan voi olla. Tämä blogisi on hyytävän hirviää ja gauhiaa juuri siksi, että se paljastaa totuuden. Ja se on myös suosittu, katsopa vain laskuriasi. Blogisi on ollut yksi tärkeimpiä kivijalkoja maahanmuuttokriittisyyden nostamisessa yleiseen tietoon. Ja teet sen kaiken vain aukomalla turpaasi, ampumatta laukaustakaan. Joten kyllä ansaitset paikkasi noiden vihakirjoittaja-vitsausten joukossa.

Mitä muovipusseihin tulee, niin itse suosin Suomessa ollessani Bioskan pusseja, jotka ovat biohajoavia. Yllätyin kun taannoin löysin S-marketin kassalta Bioskan valmistamia normaalikokoisia pusseja. Ne kestävät minulla kaksikin kauppareissua ja olen usein tunkenut painavankin tavaramäärän sellaiseen. Ja kyseessä on kotimainen firma, mikä on vielä parempaa. Kaverini taas suosii kangaskasseja, ja hän tietää hyvin että kuolettaakseen tuon moninkertaisen ympäristökuormituksen kangaskassia pitää käyttää 40 kertaa. Hän käyttääkin jo kuudennetta vuotta samoja kolmea kangaskassia, eli jokaista kassia on käytetty satoja kertoja. Nämä ovat juuri sellaisia pieniä valintoja, joita yksilö voi tehdä. Ja kumpikaan meistä ei taatusti ole viherpiipero. Olemme vain nörttejä, joita nyt sattuu asia kiinnostamaan. Ongelmaksi jää vain se, että miten saisimme Bioskan pussit tuonne Intiaan ja Kiinaan jossa niitä tarvittaisiin paljon kipeämmin.

Suurempi huolenaiheeni on se, että kun kohkaavat viherpiiperot (jotka eivät näe lentomatkustelussaan mitään ongelmaa aatteensa kanssa) ulisevat näistä ympäristöasioista ihmisten silmät ja suut täyteen turhaa puppua, niin ainakin osalla ihmisistä syntyy ymmärrettävästi vastareaktio, jonka seurauksena vittuunnuksissaan lopetetaan järkevienkin ratkaisujen tekeminen. Mielestäni on hyvä suosia kotimaisia tuottajia, uusiutuvia materiaaleja ja asiallista kierrätystä niin paljon kuin kukin voi tilanteestaan riippuen järkevästi tehdä. On sääli, jos vastareaktio johtaa siihen että piittaamattomuus lisääntyy.

Sama juttu koskee myös tätä iänikuista kasvisruokakeskustelua. Kun ideologista kasvisruokaa tuputetaan kaikkialta, ihmisten vastareaktio on lihansyönnin kasvaminen. Länsimaissa kulutetaan liikaa punaista lihaa ja syödään muutenkin epäterveellisesti, mutta koetas tässä keskusteluilmapiirissä olla se joka toisi maltillisia ratkaisuja. Edelleen länsimaissa ideologiset rehunsyöjät altistavat lemmikkinsäkin puutostaudeille kun järki puuttuu, ja koetas olla se joka toisi esiin järkevää syömistä. Mutta Aasiassa tätä ongelmaa ei ole. Japanista olen saanut tervettä asennoitumista niin kasvis- kuin liharuokiin. Olen syönyt samana päivänä lounaalla tofupataa ja illalla grillannut tirisevää possupihviä. Olen Suomessakin maistanut mielenkiinnolla niin nyhtökauraa, härkistä kuin vegepihviäkin enkä näe niiden käytössä mitään ongelmaa. Kuten en näe ongelmaa lihan käytössäkään. Ihminen on sekasyöjä. En pidä yhtään huonona ideana lisätä soijarouheen sekaan puolet jauhelihaa, minkä vuoksi saan Suomessa paskaa niskaani sekä lihan- että kasvissyöjiltä. Todellisuudessahan kumpikaan ei huomaisi spagettibolognesessani mitään outoa, jos valehtelisin kummallekin ruuan olevan heidän asenteensa mukaista. Enkä voi liikaa korostaa maustamisen merkitystä: suomalaista voita ja japanilaista teriyakia, niin saadaan sekä eläinperäinen että kasviperäinen hyvä maku mukaan muhennokseen kaikkien kauhistukseksi. Pitäisi varmaan joskus julkaista reseptejä.

Joppos123 kirjoitti...

Ei tuonut edes kalsareita. Vaimo siis.

Joppos123 kirjoitti...

Kyllä sitä täällä maailmalla näkee kuinka ihmiset voivat mennä sekaisin. Naapurihuoneessa majoittuu joku slobo, oletettavasti ryssä ja se oli jo aamulla ihan vintti pimeänä.
Jokin aika sitten se kaheli alkoi tulla karmit kaulassa meidän huoneeseen.
Kävin monta kertaa sanomassa ettei tämä nyt ole se huone missä tatjaana venaa mutta ei.
Edelleen olen oman huoneeni haltija, ryssä ei.
On sekin äänistä päätellen ihan ok mutta sai opetuksen.
Joskus vaan kilahtaa kun ei mene ystävällinen sana millään perille.

Strix Senex kirjoitti...

”Mikä on seuraava villitys? Epäilemättä sekin on tulossa”.

Ikävä kyllä, se on jo täällä, kuten seuraavat uutispätkät kertovat.

Oodin kirjastonjohtajan Anna-Maria Soininvaaran mukaan päihteiden käytöstä tuli kirjaston WC-tiloissa jokapäiväinen ongelma viime vuoden lopulla. Nyt Oodin vessoista löytyy huumepiikkejä melkein päivittäin. Se on jo ihan arkipäivää. Joku porukka on nyt ottanut tämän omaksi paikakseen.

Helsingin kulttuurin ja vapaa-ajan apulaispormestari Nasima Razmyarille, lähes ainoana helsinkiläisenä, ongelma on tuntematon. Hänen mielestään kyse on "isommasta poliittisesta kysymyksestä, jossa on laajan poliittisen keskustelun paikka". Siihen selvään ja konkreettiseen Oodin tilanteeseen hän ei halua ottaa kantaa.

Helsingin kaupunginvaltuuston vihreiden valtuustoryhmän puheenjohtaja Reetta Vanhanen haluaa piikityshuoneita,

Vihreiden puheenjohtaja Ohisalon mukaan laittomien päihteiden käytöstä ei pidä rankaista. ”Vihreiden linja on se, että laittomien päihteiden käytöstä ja pienten määrien hallussapidosta ei pidä rangaista. Asia on linjattu muun muassa Vihreiden poliittisessa ohjelmassa”.

Poliisin mukaan Helsingissä on satoja vuokra-asuntoja, joita käytetään huumekätköinä.

Opettaja Yle:lle: ”Lähes joka koulussa on huumeongelma”. Osa pääkaupunkiseudun opettajista kokee jääneensä yksin oppilaiden huumeongelmien kanssa. Osa yläkoulun opettajista on todella huolissaan huumeiden yleistymisestä kouluissa. Myös lapsille tehtyjen kouluterveyskyselyjen mukaan lasten huumausaine- ja erityisesti kannabiskokeilut ovat jatkuvasti yleistyneet. Opettajien mukaan kouluissa on jääty yksin huumeongelmien kanssa, eikä poliisi ehdi kaikkiin tapauksiin mukaan. Esimerkiksi Espoon kouluista tulee ilmoituksia huumausaine-epäilyistä joka kuukausi, toisinaan jopa useita.

Tämä lyhyt ja pinnallinen näyte lienee riittävä kertomaan, missä mennään ja miten nämä tietyt poliitikot asiaan suhtautuvat.

Anonyymi kirjoitti...

Tekniikka&Talous-lehden 14.2.2020 sivulla 23 oli pakina "Mielipidepoliisit seuraavat somejälkeäsi".

Tuostapa tuli mieleen, että tulevaisuudessa ilmiantamisesta voi tulla villitys. Syy voi olla vuosia sitten, missä tahansa yhteydessä, missä tahansa mediassa ilmaistu, tähän aikaan sopimaton ajatus. Ilmiantamisesta voi tulla keino parantaa asemaansa sosiaalisessa hierarkiassa.

Ilmiantamiseen ei tarvita välttämättä edes muita todisteita kuin ilmiantajan tai ilmiantajien kertomukset, jotka voivat olla jopa täysin tekaistuja. Riittää, että muutama nainen kyynelsilmin kertoo ilmiannon vastaanottajalle sydäntä särkevän tarina.

Anonyymi kirjoitti...

Äsken surffaillessani näin ylen uutisten lopussa jutun jossa kerrottiin Barcelonassa harrastettavan feminististä kaupunkisuunnittelua..huh huh t.oloneuvos

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Pyssymiehelle, Hokille, Juha Kivelälle, Tuumailijalle, Joppos123:lle, Strix Senexille, Anolle ja oloneuvokselle & kiitos kommenteistanne.

Pyssymies: Kiitos lisäyksestä. Kävi vaan tommonen idea mielessä.

Hokki: Eikös jossain päin maailmaa ole kaupoissa niitä ns. miespisteitä joissa miehet saa odottaa kun rouva shoppailee?

Juha: Koiviston pisteet tosin laskivat sen suuren laman seurauksena pahasti. Nykyisillä laeillahan ei muutenkaan joudu kuluneitten vuosikymmenten tekosista vastuulle ja taannehtivaa lainsäädäntöä taas kehitellään arvostelun hiljentämiseksi esim. case Päivi Räsänen. Nykyisessä hallituksessa on taas sellainen sekä vauhtisokeuden että koston mentaliteetti eli nyt, juuri nyt me voidaan tehdä ihan mitä meitä huvittaa. Ja tosiaan kun kokoomuksen toimintaa parin viime vuosikymmenen aikana katsoo niin ei se ainakaan porvaripuolue ole. Ja tuon Kurttilan avautuminen kertoo hyvin siitä kuinka kaukana reaalimaailmasta nuo ihmiset ovat.

Tuumailija: Joo, honasin pointin kyllä. Sinänsä tämäkin on kuitenkin vain marginaaliblogi mutta pisara meressä kumminkin. Mitä tulee tuohon muuhun niin minäkin annan toki ihmisten toimia ja syödä tavallaan. Ei se minua häiritse. Se, mikä häiritsee on omien tapojen tyrkyttäminen. Varsinkin kun se tehdään omaa egoa ruokkiakseen. Suomihan on ympäristöasioissa maailman kärkipaikoilla jo muutenkin.

Joppos123: Tuo mainitsemasi heppu on sellainen arkkityyppi joita en ymmärrä. Mitä järkeä on matkustaa hemmetin kauas kotoa ja vetää niin totaaliset niitit ettei tajua missä on eikä muista reissusta mitään? Eikös silloin olisi ihan sama törpötellä kotonakin?

Strix Senex: Täysin totta. Omissa töissäni huumeongelman räjähtämisen on huomannut aikoja sitten. Vihervasemmiston näkemyshän on että huumeitten käyttö on henkilökohtainen asia eivätkä ne törpöt tajua että narkkarit ovat vaarallisia toisille.

Ano: Kyllähän siitä osittain on jo tullut. Erityisesti facebookissa hyvin yleistä ja onhan nimetön rikosilmoitus jo käytössä.

oloneuvos: Ruotsissahan kokeiltiin feminististä aurausta eli aurattiin ensiksi jalkakäytävät koska miehet ajavat enemmän autolla ja lopputuloksena oli aivan järkyttävät liikenneruuhkat.

Anonyymi kirjoitti...

Ilmastohätätila nyt!

CO2:n kasvihuonevaikutuksesta kuulin ekan kerran keskikoulussa 70-luvulla. Kuulemma Svante Arrhenius hoksasi sen joskus ammoin 1800-luvulla. Mainittiin kemian tunnilla. Myöhemmin asia mainittiin maantiedon yhteydessä, kuulemma Mauna Loan rinteellä on mittausasema, joka näyttää kohonnutta pitoisuutta. Asiasta ei kummemmin meluttu. Vuosikymmenen alussa oli parikin lumetonta talvea ja ainakin pirkan- ja finlandiahiihto jäi väliin yhtenä vuotena. -76 tuli sitten lunta ihan pirusti, aurausvallit olivat parimetriset. Oli hauska nojata valleihin ihkauuden ajokortin tuomalla taidolla. Vähän niin kuin Mikkola tai Alen.

Ilmastotieteilijät tiesivät uuden jääkauden lähestyvän.

Myöhemmin, 80-luvulla vihreät alkoivat meluta asiasta maailmalla. Paunio ihmetteli asiaa kirjassaan Vihreä valhe, että on se kumma kun ydinvoimaa vastustetaan vaikka kuulemma kasvihuoneilmiö uhkaa. Olihan toki muistissa vielä hirmuinen Three Mile Islandin ydinvoimakatastrofi, jossa ei kumminkaan kukaan kuollut, eikä edes saanut kovin suurta säteilyannosta. Asiasta vaahdottiin silti vöyräästi. Uutta ydinvoimaa ei ainakaan suomeen ikinä. Tsernobyl vahvisti asian. Turve ja puu olkoon suomen tie - niin ja YYA öljy.

Vielä myöhemmin, happosateiden mentyä muodista pois jaksettiin edelleen vihata ydinvoimaa ja alettiin vihata fossiilisiakin voimanlähteitä. Vaikka YYA-kaasu olikin saasteetonta, toisaalta.

Ja nyt sitten yht'äkkiä on kiire ja hätä. Vastahan minäkin olen asian tiennyt vajaan 50 vuotta. Luulisi vastuullisten tiedemiesten ja poliitikkojenkin tienneen. Paitsi, että ei CO2 ole vesihöyryn rinnalla kummoinenkaan vaikuttaja. Menneisyydessä lämpimyys on suosinut ihmiskuntaa ja suomalaisia erikoisesti. Kylmä tappanut enemmän kuin lämpö, suuret kuolonvuodet - islannin ja indonesia tulivuorten ilmastoa jäähdyttämälläaikaan saamat. Olivat todella ikäviä aikoja. Lämpimiä aikoja ei manita suurina onnettomuuksia. Kas kummaa.

Oikea ilmastohätätila oli, kun näsijärvellä ajeltiin hevosella ja reellä juhannuksena, ei nyt kun veneellä pääsi tammikuussa siilinkarille. Jotenkin vanha mensa / manse -vitsi tulee mieleen.

Taannoin, kun metsä kasvoi lapissa ja alaskassa jäämeren rannalla asti, ei jääkarhu kuollut sukupuuttoon. Eikä ilmennyt muitakaan maailmanlopun oireita. Suomeen toki levisi ikävä vieraslaji, ihminen.

Mutta tokihan nyt on hätä, veroja pitää nostaa ja kavereille saada bisneksiä.

Ai niin, ilmastotiede - tuo yhden sanan vitsi. Fyysikot ja tilastotieteilijät ainakin tuolle nauravat. Ja geologit.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Ykän miinan voisi saada toimimaan laittamalla jonkin pitämään paukkua ylhäällä niin, että paine saiis aikaan yhtäkkisen liikkeen. iskun nalliin siis. NN-merkkinen sekunda pienoiskiväärinpaukun nalli oli ammoin mainio hipaisuherkäm sytyttimen aihio. Nallin koko pohja nallimassan peitossa. Sillä sytytettiin salamavalojauhetta tai salpietarin ja sokerin seosta. Tuo jälkimmäinen pukkaa savua ihan helevetisti. Oli siinä omanavarkaalla ihmettelemisti. Kuulemma.

Enhän minä mutta pojat...

Pysymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pyssymies. Ajattelenpa pitkälti samoin. Maapallolla on ollut lämpimiä jaksoja kauan ennen ensimmäistäkään polttomoottoria. On tietysti selvää että nykyinen väestönkasvu ja sitä myötä teollisuuden lisääntyminen on ympäristölle pahasta. Mutta eiväthän vihreämme sitä mieti vaan kyseessä on eräänlainen uskonto jolla voi nostaa itsensä itseään ylemmäksi. Siitä miinasta ajattelin minäkin että siinä olis sellainen ohut muovitönäri joka ei kestä jalan painoa vaan pudottaa patin jalan painolla sytytinnastaan ja laukaisee panoksen.

Hokki kirjoitti...

Yrjö: Luin aikoinaan jutun jonka mukaan saksalaisessa kauppakeskuksessa oli laitettu pystyyn jokin just tuollainen "paikka" miehille.

Eli kai sieltä sai olutta ja ehkä muutakin brenkkua, oli lehtiä, oli lukuisia televisioita joista pystyi katsomaan vaikkapa pornoa tai futista ja sai siellä varmaan myös syödä wurstia tai muuta mukavaa.
Kyseinen mesta laitettiin kiinni. Syytä en tiedä, mutta muistaakseni ei johtunut siitä että omistajat olisivat mielellään näin tehneet.

En olisi kovinkaan yllättynyt jos tuonne olisi hommattu myös muutama "hieroja" ja "hierojahuonetta" ja että business lopulta tyssäsi siihen että joku muija suutuksissaan kärähti homman.
Mutta en tiedä.

Hokki kirjoitti...

Miksi ja mitä kautta ollaan nk eksperttien mukaan nyt sellaisessa tilanteessa, että maailma suurin piirtein räjähtää ellei tehdä nk "ilmastotekoja tänään ja nyt"?

Johtuuko tämä akuutti ongelma siitä mitä tapahtuu nyt, vai onko Tellus varastoinut kaikki paskat viimeisen 50-100 vuoden aikana ja räjähtää siksi huomenna tai ylihuomenna?

Industrial Revolutionin aikana lähti sadoistatuhansista savupiipuista melkoinen määrä tavaraa.
Onko nykyään yhtä monta savupiippua? Ihan samaa paskaa niiden kautta ei enää tule, se kai on selvä?

Olisi tietysti kiva lähestyä jotain valtamedian edustajaa tässä asiassa, mutta kun luottamus noihin nyt ei ole ihan sitä korkeinta tasoa.

Rahaa tällä ilmastohysteriassa halutaan tietysti tehdä. Jokin edes puolifiksu teoria kai kuitenkin pitää olla että pääsee pelottelemaan ihmisiä?


Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Hokki.

Viesti1: Jaa-a, ehkä ajatus rentoutumisesta oli viety liian pitkälle? Vai olisiko naiset tuumineet että ei riitä, että miehet maksavat shoppailun vaan heidän tulee kärsiäkin siitä?

2: Hyvä bisnes tuo jollekin on ja huomattavaa on myös että siinä bisneksessä ei väestöräjähdystä mainita ollenkaan.

MikkoK kirjoitti...

Ilmastokiire on päällä, koska pää on tulossa vetävän käteen. Hälytystä pidetään päällä rukkaamalla yhä ronskimmin ilmastohistoriaa (alennetaan vanhojen aineistojen lämpötilatietoja, jotta saadaan kehitys näyttämään jatkuvaa lämpenemistä). Toisaalta yhä useammalle valkenee, että ilmastohysteriaa lietsomalla halutaan:

1) perustella roimia verojen korotuksia. Lisäveroja tarvitaan mm. liitovaltion byrokratian pönkittämiseen ja terrorismin tukemiseen kotimaassa ja ulkomailla. Ranskalaiset hoksasivat tuon vedätyksen ja niinpä Ranskassa on mellakoitu rajusti YLE:n ja HS:n ”vastuullisessa” uutispimennossa jo toista vuotta.

2) keskittää valtaa pois suomalaisten omista käsistä, jotta voidaan vedota niihin kansainvälisiin sopimuksiin

3) edistää kulttuurimarksilaista totalitarismia. Esimerkiksi Greta Thunberg (=Gretan vanhemmat & co) on alkanut syyttää ilmastonmuutoksesta partriarkaattia ja kolonialismia. Näin he paljastavat itse villakoiransa feministisen ytimen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, MikkoK. Nuo kaikki kohdat pitävät paikkansa.

Hokki kirjoitti...

MikkoK: Hälytystä pidetään päällä ruNkkaamalla yhä ronskimmin.

Siltä tosiaan vaikuttaa.
Sopiva kuvaus tilanteesta, kiitos.

Hokki kirjoitti...

Strix Senex: Niin. Tuo huumejuttu on vain pieni osa kokonaisuutta, kun puhutaan negatiivisista vaikutuksista siitä että Suomi kuuluu EU:hun.

Näitä nega-juttuja tosin ei koskaan mainita kun puhutaan EU:sta.

Tilanne on tällä hetkellä varsin toivoton.
Pois ei pääse ilman kamalia sakkoja, EU-virkamiesten ihan älyttömiä revanssitariffeja ja yleistä mustamaalamista. EU tekisi suututuksessaan kaikkensa sen eteen, että Suomi epäonnistuisi.

Tosin voi kyllä jäädä paikalleen ja ottaa paskaa suuhun päivästä toiseen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Hokki. Tuo pitää toki paikkansa mutta tuo huumehommahan on tietysti lähtenyt lapasesta ihan omin neuvoin. Valitettavasti.