torstai 1. huhtikuuta 2021

OY SON LÖNSÖN AB

- Hyvää päivää, hyvät katsojat ja kuulijat niin Pinnanmaalla kuin muuallakin. Täällä Antero Lärvänen HuiTV:n ja Huitsinnevadan paikallisradion yhteislähetyksessä ”Esittelemme Pinnanmaan elinkeinoelämää” joka näkyy myös Pinnanmaan ulkopuolella interwebin ihmeellisessä maailmassa. Tällä kertaa lähetyksemme tulee täältä Äkkölämäkölän kunnan Hääränlärpättämänjärveltä jossa haastateltavanamme on monialayrittäjä Son Lönsön. Tervetuloa lähetykseemme, Son.

- Suuret kiitokset ja tervehdys kaikille kuuntelijoille ja katselijoille.

- Oy Son Lönsön Ab on siis monialayritys mutta mistä yrityksenne osa-alueesta aloittaisimme? Mikä on lähimpänä sydäntäsi?

- Teknisesti ottaen lähimpänä sydäntäni on takkini vasen rintatasku jossa on aski voimasavuke Bostonia. Mutta tästähän ei varmaankaan ollut kyse joten vastaan että sydämeltäni olen aina ollut maanviljelijä.

- Ja sitähän kuvaa se, että sinulla on viljeltävänä useampi sata hehtaaria transfobista slurria.- Kyllä. Tosin koko viljelyala ei ole aina transfobisella slurrilla vaan käytän tanskalaisten kollegoitteni kanssa kehittämääni lærv øg rytt-vuoroviljelymenetelmää jossa osa pinta-alasta on puolestaan kappularapsiksella ja aattakätkällä.

- Kyseiset viljelykasvit ovat tietysti pinnanmaalaisille hyvin tuttuja mutta valaisetko niiden käyttöä myös muille lähetyksen seuraajille?

- Johan nyt toki. Transfobinen slurri on hyvin suosittu kaikenlaisissa velleissä ja puuroissa sekä leivonnassa. Sitä voi keitellä myös liharuuan lisukkeeksi. Luonnollisesti transfobinen slurri on myös pohjaraaka-aine maailmankuulussa Äkkölämäkölän bönjakissa.

- Jostain syystä vegaaniravintolat eivät ole innostuneet tuotteestamme. Emme oikein ymmärrä miksi. Transfobinen slurrihan on maittavaa, ravitsevaa ja puhdasta kasvisruokaa. Kappularapsis ja aattakätkä ovat puolestaan maittavan lällänlieru-virkistysjuoman pääraaka-aineita. Aattakätkän kukinnoista saadaan myös kivunlievittämiseen käytettävää läräsetamolia. Ja kappularapsiksen juurista ollaan uuden lääketieteellisen läpimurron kynnyksellä.

- Ja minkälaisesta lääketieteellisestä läpimurrosta on kyse?

- Kappularapsiksen juuresta eritettävän antihysteeriini-uutteen tutkimus on jo varsin pitkällä. Siitä ollaan Hömpstadin Vähänköehkäopistollisessa Keskussairaalassa kehittämässä lääkettä joka laimentaa ja muuntaa yhteiskunnallisiin hysteriatiloihin joutuneitten potilaitten – erityisesti ns. nuorten älykkäiden naisten – kärsimät yhteiskuntahysteriatilat vaarattomampiin muotoihin kuten esim. Dingo- tai Bay City Rollers-hysterioihin. Tutkimusta johtaa ylempi aivoräätäli Veikko Vopakki.

- Tuo lääkehän suureen jakeluun tullessaan olisi yhteiskunnalle käsittämättömän suuri siunaus. Jo sen rahallinen säästö olisi useita kymmeniä miljardeja. Puhumattakaan inhimillisen kärsimyksen vähenemisestä. Mutta Oy Son Lönsön Ab toimii myös genitaalihiekkabisneksessä.

- Kyllä, ja sen osuus liikevaihdostamme on koko ajan kasvamassa. Suvaitsevais-tiedostavan väestöosan keskuudessa pinna palaa aina vain pienemmistä asioista. Jopa niin paljon että joudumme aika ajoin toimimaan genitaalihiekkalouhoksella kolmessa vuorossa ja tilapäistyövoimalla. Kysyntä on niin kertakaikkisen suurta. Sanoisin, että kyseisellä suvaitsevais-tiedostavalla väestönosalla ei ole hyvä olla jos sillä ei ole paha olla ja siihen markkinarakoon – kirjaimellisesti – me olemme onnistuneet menestyksellä iskemään. Varsinkin kun tutkimustenkin mukaan meidän genitaalihiekkamme hakkaa kaikki muut genitaalihiekat ja jo kourallinen muuttaa tiedostavan tuskan lähestulkoon nautinnoksi.

- Oy Son Lönsön Ab toimittaa myös väsynytvettä Hömpstadin väsynytvesireaktoreihin. Mutta ymmärtääkseni emme pääse katsomaan näitä kahta väsynytvesilähdettä?

- Valitettavasti on näin. Väsynytvesilähteet ovat taloudellinen salaisuus ja Pinnanmaan hallinnon tarkassa suojeluksessa joten niiden tarkkaa sijaintia ei ilmoiteta. Sekä lähteet että pumppuasemat ovat naamioituja ja alueella on normaalin vartiohenkilökunnan lisäksi jatkuvasti puolijoukkueen verran taisteluvökeltäjiä Hömpstadin Nuivastoasemalta.

Kuvassa puolijoukkue naamioituneita taisteluvökeltäjiä

- Mutta yrityksellännehän on myös mökkienvuokraustoimintaa?

- Kyllä. Meillä on useita kymmeniä mökkejä Hääränlärpättämän järven rannoilla. Puolet mökeistä sijaitsee luonnonkauniin Nlörönlörön kansallispuiston alueella jossa mökkeilijä voi nauttia luonnonkauniista ja koskemattomista Pinnanmaan mäkisistä tasankomaista. Lisäksi kansallispuistossa on maailman suurin sekä kaakana-, kustaarastas-, rasvalettisorsa-, sätkärapu-, önöötti- että tankerokanta.

- Onko Oy Son Lönsön Ab mukana myös muussa Pinnanmaan yritystoiminnassa?

- Kyllä. Olemme osaomistajia sisäsnagarin ja asekaupan yhdistävässä Ase ja Mättö-yrityksessä. Lisäksi olemme osaomistajia Läjä-Tek Oy:ssä joka valmistaa sekä suosittuja ökkötölöhölököttimiä että lällättäviä kameravalvontajärjestelmiä jotka valvonnan ja tallentamisen lisäksi ajavat kipakoilla sähköiskuilla alueelta pois liimatilhet, punavihervästäräkit, sukkahousukoppelot, koloradonqueeriäiset, punapäähysteerit ja huivihuppuhippiäiset.

- Ja lisäksi olemme tietenkin osakkaina Huitsinnevadan Sumuntiivistämössä joka valmistaa raskaalle logistiikkakalustolle välttämätöntä putkiusvaa.

- Voidaan siis todeta että Oy Son Lönsön Ab on elinvoimainen yritys joka työllistää yli kaksisataa pinnanmaalaista. Olisiko teillä vielä jotain sanottavaa lähetyksen seuraajille?

- Kyllä Pinnanmaa on  hyvä paikka elää ja yrittää. Täällä hipit ei hillu eikä anarkistit askartele.


Hyvää huhtikuun ensimmäistä kaikille lukijoille.

25 kommenttia:

Nojatuoliasiantuntija kirjoitti...

Voi kun löytyisi se paikka Suomesta, jossa ei hipit hillu eikä anargistit askartelisi.

Tuollaisia yrittäjiä tänne tarvittaisiin, tuntuu että nyt varsinkin ruton jyllätessä, moni yrittäjä on kusessa. Vaikka kuinka ovat yrittäneet kehittää toimintaansa. Moni yrittäjä on sanonut, että juu tukea kuulema jakaa valtio, mutta tuollainen 1-2 hengen yritys ei vain niitä tukia saa. Saa nähdä, kun tuon ruton kolmas aalto on eletty, moniko yritys on elossa.
Mutta pitseriat ja kebab yrittäjät ei mene konkkaan. Ne menestyy hyvin, olen seurannut miten tälläiset yrittäjät ajelee hienoilla autoilla jotka maksaa saman verran kuin kaksio kehä 1 sisältä. Esim BMW i8
Kateellinen, joo.

Tästä nyt vain toivotettava hyvää kevättä, ruton runtelemaa kesää. Itsellä vielä i:n päällä on taloyhtiön julkisivuremontti.


Anonyymi kirjoitti...

Niin, tämän jälkeen onkin aika palata Pinnanmaan rinnakkaistodellisuudesta peilin eteen ja sanoa itselleen "syö sukupuolineutraalia silliä ja juo päälle punavihreää kuravettä"..
By the way..tämän todellisuuden valtionyhtiön aina niin tarkkaa verorahojen käyttöä vol.2247,3.. https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/luksuslomailua-taloremonttia-koiraveistoksia-suomen-valtion-usa-firmasta-katosi-lahes-viisi-miljoonaa-dollaria-ei-rikostutkintaa/?shared=1160419-239a416d-500
Hyvää huhtikuun 1. Ykälle ja Ylvalle toivottaa täältä parodiahorisontin takaa..
Arskaparska.

QroquiusKad kirjoitti...

Minä vähän odottelin aprillipilaa päivän kunniaksi, mutta saimmekin pienen piipahduksen Utopiassa. Ei siinä mitään, mukavaa sekin oli, joskin sieltä on aina tultava pois liian pian.

Appelsinin Aviisi on julkaissut jokusen kirjoituksen, jotka voisivat olla aprillia. Ensin tämä:

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007895016.html

Vahvin ehdokas aprilliksi, väittää etteivät Black Lives Matterisikaan muka yli kaiken! Ha ha ha!

Hyvä kakkosvaihtoehto on tämä:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007894851.html

Manna Sariini ja tyttökaveritko muka peruneet koronahysteriarajoituksia ja saaneet niiden langettamisyrityksestä muka pyyhkeitä? Haa haha haa, eihän tyttöjä saa kuin kehua eivätkä he todellakaan peruuta mitään, mitä ovat keksineet kansan ja valtakunnan kurjistamiseksi!

Tämä sen sijaan ei ole pilaa:

https://www.is.fi/tv-ja-elokuvat/art-2000007894179.html

Uudessa jännityssarjassa hankalat naiset leimataan hulluiksi ja suljetaan hullujenhuoneeseen. Tämä on todellinen sarja, mutta sen lähtökohdat voisivat olla aprillia:

nykyäänhän mielenterveysongelmaisia nuoria naisia ei saa sanoa edes hankaliksi, vaan koko maailman on hypittävä heidän harhojensa tahtiin.
Olisipa se aprillia, vaan kun ei ole.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Jos joskus voittaisin lotossa tarpeeksi, siis miljoonia.
- Perustaisin varmaankin kirjoituksen innoittaman nimisiä yrityksiä.
- Jos siis mahdollisesti hyväksyvät viranomaistahoilla.
- Ykälle tietty rojaltit yritysnimistä.

Käyntikorttiin olis niin komia laittaa: Oy Son Lönsön Ab Genitaalihiekkatehdas :D
Tittelinä tietysti: Laadunvalvoja :D

QroquiusKad kirjoitti...

Tämäkään ei valitettavasti ole aprillipila, vaan aivan oikea Nuori Älykäs Nainen, jolla on hyvä olla koska hänellä on paha olla:

https://sarastuslehti.files.wordpress.com/2021/03/space-3-2.jpg

Anonyymi kirjoitti...

https://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/277632

"Hallitus selvittää vaihtoehtoja esitetyille liikkumisrajoituksille – THL:n Salminen: Kokoontumisiin kodeissa on tarvetta puuttua"


https://www.hs.fi/politiikka/art-2000007885954.html

"Suojelupoliisi pitää ihmisten kotirauhaa tiedustelun tehokkuuden kannalta ”ongelmallisena”

Suojelupoliisi pitää epäkohtana myös kansalaisten oikeutta käyttää salattua viestintää. Supo haluaa sosiaaliviranomaisille velvollisuuden antaa salassa pidettäviä tietoja tiedustelun käyttöön."


- kuuleeko stasi? Täällä Suomen Demokraattinen Tasavalta se kun soittaa vinkkejä kysyäksemme..!


-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Nojatuoliasiantuntijalle, Arskaparskalle, Qroquius Kadille, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle ja Taisteluvälineupseerille & kiitos kommenteistanne.

Nojatuoliasiantuntija: Ja tuollaiset yritykset ovat kassavirtayrityksiä. Harvemmin niillä mitään puskurirahastoa on. Ja tuo autoasia on pantu kyllä merkille muuallakin. Hyvää kevättä sinnekin. Toivottavasti se remppa valmistuu nopeasti. Niissä kun on aina omat hankaluutensa.

Arskaparska: Aika härski oli tuo linkittämäsi esimerkki. Ja mukavaa pääsiäistä sinulle,

Qroquius Kad: Minähän en tee varsinaisia aprillipiloja mutta aprillipäivänä voi pistää vähän vapaammalla kädellä. Ei aprillipiloja tartte enää tehdä muutenkaan. Koska valtamedia tarjoaa jatkuvasti silliä ja kuravettä. Liekö tuo tv-ohjelma samanlaista naisille tarkoitettua alistuspornoa kuin Handmaids Tale? Mitä tulee tuohon vihreitten ehdokkaaseen niin ei muuta kuin paljon lisää samanlaisia ehdolle vaan. Saavat tavalliset ihmiset selkeän käsityksen mistä vihreissä on kysymys.

VNV: Jos joku perustaisi kyseisen yrityksen niin luovuttaisin minelelläni nimen sen käyttöön.

Tvälups: Niin. Jos Supo käyttäisi laajoja valtuuksia siihen, mihin sen sitä kuuluisikin käyttää niin en olisi huolissani. Nyt vaan näyttää siltä että tutkimusten kohteena on aina useammin tavalliset Arska ja Reiska.

Anonyymi kirjoitti...

Vilkkumaa* se sanoi että nyt sitä lähtään
silimien välliin ryssää tähtään...

https://yle.fi/uutiset/3-11868753

-Sotauutisia sotahulluudesta fantasisoiville vihavasemmiston edustajille.

* Maijahan teki tässä taannoin pari-kolme viikkoa sitten oikein tulikivenkatkuisen some-päivityksen, jossa olimme jo kovaa vauhtia aloittamassa sotatoimia Venäjää vastaan koska Putin on kovin kenkku Navalnyitä kohtaan... Emmehän me puutu saati tartu toisen itsenäisen maan sisäpolitiikkaan, sehän on Venäjän temppuja se sellainen!

Sitä kun sai liki koko lapsuutensa kuulla olevansa "sotahullu" etenkin näiden aatesuunnaltaan suvaitsevaisten suusta huudettuna niin on nyttemmin hauska todeta senkin haukkumisen olleen aivan puhdasta projisointia..!


-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Taisteluvälineupseeri. Niin notta Maija Vilkkumaa. Suuri yhteiskunnallinen ajattelija. Vilkkumaan musiikkikin toimisi paremmin jos hän laulaisi vaikkapa sanskriitiksi. En muuten usko että Venäjä hyökkää minnekään. Se olisi tehnyt sen jo vuonna 2014.

Anonyymi kirjoitti...

Mitenkäs se menikään se vanha loru: Kuu Kiurusta kauhuun, puolikuuta Paaterosta, Vanhasesta vähäsen, pääministeristä ei päivääkään...
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Kovin ovat sotaista sakkia Maijat ja muut pallinaamat...
Ovat vain uskottavuudeltaan porukkaa joka ei kykene taistelemaan itseään ulos edes läpimärästä paperipussista.

Elleivät nuo ole ulvomassa Venäjä-vihaansa muun maailmaa parantavan suvaitsevaisuutensa päälle niin ihan minimissään kaikki toisinajattelijat pitäisi kuulemma leirittää ja ihan asap!

Projisointia, joka todellakin paljastaa noiden "arvomaailman" mikä on hyvinkin totalitäristinen.

Mutta niin se etenee tämäkin TY-V `keissi` : https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/dd75df27-9ec3-4244-9e47-f9536ba7bf05

-Miten kuulostaa niin sangen tutulta?
Samaa kulttuurimarksistista hapatusmätää millä on myrkytetty kaikki valtion virastot sekä laitokset! Tavja Punaisen "arvojohtajuus" tekee tuhojaan vielä pitkän aikaa virkanimitystensä johdosta... Eikä sillä, että tuo Sauli 1. sen parempi olisi sillä muistellaanpas kuinka oikeuskansleri T Pöysti tuli nykyvirkaansa valituksi (ja kuinka sama henkilö on häärinyt tuon Tytin virkauran taustavoimana).


Huomasitkos muuten tämän? https://mvlehti.net/2021/03/30/poliisihallituksen-asehallintapaallikkoa-ja-ylitarkastajaa-epaillaan-torkeasta-virka-aseman-vaarinkayttamisesta/

-ko. asekieltäjät saavat vihdoinkin tuta virkavastuun painolastia.


-Tvälups-

Tinahattu kirjoitti...

Nato hiipii luminekrujen majamailla ja kiristää kuristusotetta . . . naarasihmiset ovat nykyinen maali jota piiskataan natokiimaan . . . vihapuhe, maalitus, kärsimys . . . Afganistan, Irak, Ukraina . . .

YLE kertoo ja livauttaa valetta väliin: https://yle.fi/uutiset/3-11865001
[…]
Syyskuun 2001 terrori-iskut Yhdysvaltoihin toivat Afganistanin taas maailman keskiöön. Taliban ei suinkaan ollut vastuussa iskuista, mutta maassa oleileva Osama bin Laden ja hänen al-Qaida verkostonsa olivat.
[…]
Kansainvälinen yhteisö pystytti Naton johdolla Afganistaniin valtavan turvallisuusoperaation, johon suomalaisetkin ovat osallistuneet merkittävällä tavalla.
[…]
_______

Puolustusliitto NATO: https://yle.fi/uutiset/3-11868753
[…]
Puolustusliitto Naton suurlähettiläät ovat tänään neuvotelleet Itä-Ukrainan Donbassin alueen lisääntyneistä väkivaltaisuuksista.
[…]
_______

NATO — Italia
Apr 4, 2019 NATO EXIT: Prof. Michel Chossudovsky

Youtube, 10 minutes: https://www.youtube.com/watch?v=649_HXyJPAg

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle, Taisteluvälineupseerille ja Tinahatulle & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: Juu, ja sitten oli se ”Sanna Marin ja valtioneuvoston orkesteri soittavat jenkan Kusessa Ollaan”.

Tvälups: Tuollaiset tyypit seuraavat mitä tahansa tiedostavaa muotia. 1970-luvulla ne olisivat olleet kivikovia taistolaisia joille Neuvostoliitto oli taivas. Tuo VTV:n soppahan näyttää syvenevän päivä päivältä. Virastojen myrkyttäminen on kyllä mennyt juuri niin kuin tuumasit. Ja jäädään seuraamaan tuota PoHan juttua. Minäkään en ollut kuullut tuosta ennen kuin linkitit. Valtamedia on ihan mykkä asian suhteen.

Tinahattu. Kiitos linkeistä.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Kuin kaksi Tyttiä, vai miten se sanonta meni? :D

- Carol Beers on loistava pääjohtaja?

- Tytti Yli-Viikari on loistava koomikko?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vittuuntunut NettoVeronmaksaja. Tuon Tytin esityksessä on kieltämättä tahallista komiikkaa. Kulissien pystyssä pitämistä. Nyt vaan taisi mennä kulissit nurin. Tosin vain yhdestä virastosta.

Joppos123 kirjoitti...

Jonkun verran noista sotahommista tietävänä niin kommentoin nykymenosta oman subjektiivisen mielipiteeni.

"Sleepy Joe" on holaamassa A-maasta jenkit pois ja se tarkoittaa sitä, että kaikki lähtee. Ei siellä voi olla jos ilmatuki ja logistiikka puuttuu.

Logistiikka on aika tärkeä juttu ja moni ei tiedä sitä faktaa,että missään operaatiossa ei paikallisesti hankita mitään vaan kaikki ruoka ja jopa juomavesi tuodaan muualta.
Ilman jenkkejä se ei vaan noille tonteille onnistu.

Sama kuvio on käynnissä myös Balkanilla. KFOR on siirtynyt "GATE3" tilaan ja on vain ajan kysymys milloin homma laitetaan lopullisesti pakettiin.
Ero A-maahan on vain se, että Balkanin karvakädet saavat opetella tulemaan toimeen omillaan ja siellä tuskin tulee sen väkivaltaisempaa kuin mitä jo on.
A-maassa taleban on jatkossa herra ja hidalgo. Ne eivät ole mihinkään muuttuneet ja Kabulin hienosta jalkapallostadionista tulee jälleen kerran ihmisten teloituspaikka.
Ei siellä ole jalkapalloa pelattu 30 vuoteen. Sen jälkeen pallon virkaa on toimittanut irtihakkatu ihmispää.

Olen sitä mieltä, että Balkanilta pitääkin lähteä pois. Ovat oppineet paapottavaksi.
A-maasta kanssa pois mutta se pitää eristää niin ettei ne kusipäät pääse suorin jaloin sieltä ulos. Muutoin alkaa Euroopassakin paukkumaan.

Tämä ei siis ole mikään virallinen totuus ja voin olla väärässä. Oma, laput silmillä kokemukseen perustuva tilannearvio.

Joppos123 kirjoitti...

Nyt kun NATO mainittu ja itse uran loppupuolella oleva ohiammuttu niin voisin sanoa oman mielipiteeni niistä NATO maiden sotilaista joidenka kanssa on tullut töitä tehtyä. Joukossa on hyviä ja on kuraa.

Viro:
Ne lähettää aina parhainpansa. Vähän ryssän meininkiä mutta hyviä sotilaita.

Latvia:
No joo

Bulgaria:
Kuten edellinen

Liettua:
Kuten edellinen, hyvä jos lukea osaa.

Unkari:
Ihan hyviä tyyppejä

Ruotsi:
Osa on aitoja viikinkejä ja tositilanteessa kovia poikia. Vähän liikaa niillä rajoittaa erilaiset gender issuet. Hyvin ollaan aina tultu juttuun ja lahjoittiin heille aikoinaan käyttämätön sauna.

Norja:
He kutsuivat meidät kerran leiriinsä kun sauna oli mennyt pilalle. Ei ihme, nimittäin täysin hermeettinen ja haisi kuin raato. Meidän NSE:n pomo oli työnvalvojana ja se purettiin päreiksi. Norskit rakenti sen uudelleen meidän valvonnassa ja sen jälkeen heidän messissään meille ei mikään maksanut mitään. Ihan hyviä tyyppejä norjalaiset.

Britit:
Puheyhteys päällystöstä alaisiin ei toimi. Ihmettelivät kun meillä aliupseeri on upseerin kaveri. Muutoin rautasia ammattilaisia. Jos joku homma piti tehdä, se tehtiin.

Italiaiset:
Aikalailla draamakuningattaria. En luota. Kerrankin JOC:n päällikkö oli niin kännissä ettei saanut sanaa suustaan ja operaatioon piti lähteä.

Saksa:
Kovia poikia. Komentaja oli sakemanni ja hänen CPT oli samasta maasta. Ne joita siihen hommaan oli valittu olivat maansa parhaimmistoa. Tuli paljon tehtyä duunia niiden kanssa ja se oli helppoa. Ammattilaisten kanssa on helppoa ja palkitsevaa tehdä duunia.

Turkki:
Ihan lapsia. Yksi poikkeus oli. Everstiluutnatti joka lähti kesken reissun oman pataljoonansa komentajaksi tappelemaan kurdeja vastaan. Ei ollut kovin innoissaan.

Jenkit:
Niillä on voimaa takana ja aina se ei ole hyvä asia. Ilmaiskuja tilailtiin välillä ihan turhaan ja ne kun iski niin kartalta sai samantien muutaman korkeuskäyrän pyyhkiä pois.
Joskus oli vain minuutteja aikaa varmistaa kohde ja koneet olivat jo ilmassa. Sain muutaman turhan estettyä mutta meni niitä jokunen sinne minne pitikin.
Ammattilaisia mutta aika koneenomaisia, ei ne hirveästi mieti ja jos tulee sivullisia uhreja niin ei kauheasti purista.
Mutta jos sotaan pitäisi nyt lähteä niin kyllä mä rinnalle ottaisin svedujen viikinkiosaston, britit, jenkit ja tottakai meidän oman poppoon.

QroquiusKad kirjoitti...

No, kävipä tässä VTV-sotkussa miten tahansa, on Tytönviikarilla keväällä 2023 (ellei tapahdu Ihmettä!) varma paikka SDPn eduskuntaryhmässä, mikäli niin haluaa;
meriitit ovat kohdallaan.

Anonyymi kirjoitti...

Hieman jäi huono kuva Son Lönsönin tavasta hoitaa omaa osuuttaan yhteisistä ilmastotalkoistamme. Voisivat ottaa mallia vaikka Leijona Catering Oy:stä. https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ruoka/artikkeli-1.1347684
Onneksi sentään jotkut yritykset tuntevat vastuunsa ja ryhtyvät toimenpiteisiin...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle, Qroquius Kadille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: Kiitos lisäyksistä. Afganistan vissiin vaan haluaa pyvsyä takapajuisena persläpenä kun se on siihen tilaan onnistunut pääsemään. Eihän se aina ole sellainen ollut. Vaan pysyköön, kunhan tosiaan pysyvät keskenään.

Qroquius Kad: Joo, näytöt ovat kyllä demarimittakaavalla erinomaiset. Tosin kyseinen nainen on ollut ymmärtääkseni ehdokkaana vihreissä. No, vihreätkin ovat suurpiirteisiä.

Ano: Tämä on hyvä esimerkki siitä kuinka sotavaltiokin joutuu kumartamaan suomalaisen ilmastohysterian edessä.

Anonyymi kirjoitti...

Väitetään Napoleonin sanoneen, että: "Armeija marssii vatsallaan." Miltäköhän maailma näyttäisi tällä hetkellä jos hän ei olisi ollut niin totaalisen väärässä, vaan olisi keksinyt, että "Armeija marssii intialaisella tuulivoimalla."

Itselleen valehtelu on, no kyllähän me tiedämme, että mitä, mutta siitä huolimatta haluan uskotella itselleni, että suomalais-rahoitteinen tuulimylly ydinasevaltiossa liittyisi jotenkin Hallamaan työnjatkajien toimenkuvaan. No, ainahan sitä saa haaveilla.

Voihan hiilineutraalit banaanit sanon minä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Tässähän on kyseessä anerahan paluu. Mutta tämä Hallamaa meni minulta ohi. Täsmennätkö?

Anonyymi kirjoitti...

Hallamaa: https://fi.wikipedia.org/wiki/Reino_Hallamaa

Joko osuu?

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

"...mutta siitä huolimatta haluan uskotella itselleni, että suomalais-rahoitteinen tuulimylly ydinasevaltiossa liittyisi jotenkin Hallamaan työnjatkajien toimenkuvaan. No, ainahan sitä saa haaveilla."

Kerrankos sitä yhteen tuulimyllyyn muutama radio-/signaali-/muun tiedustelun anturi/vastaanotin/reititin on lisätty...Luulisin?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle & kiitos kommenteistanne. Joo, kyllä Reino Hallamaa on minullekin tuttu mutta en usko, että suomalaisella signaalitiedustelulla on mitään tekemistä hankkeen kanssa. Eiköhän ne ole niitä nykyajan anerahoja. Villitys, johon sotavaltionkin on ollut pakko lähteä.