tiistai 8. kesäkuuta 2021

NATSIT JA DEMONIT

Eli ymmärrysharjoitus olemattomalla pelottelevista

Aika ajoin, toisin sanoen vähän väliä ja vielä enemmän kaikenlaisten vaalien lähestyessä suvaitsevais-tiedostavaisto varoittaa muurahaiskansalaisia alati kasvavasta äärioikeistolaisuuden ts. natsismin uhasta. Itse kuulun siihen ryhmään, jota sellaiseksi varmaankin epäillään mutta joka oikein hyvin tietää, ettei moista porukkaa Suomessa edes ole. Ei varsinkaan siinä mittakaavassa mitä nykyajan poppamiehet kovaäänisellä sadetanssillaan julistavat.

Näin ollen olen usein keskenäni tuumaillut, että mitä noitten äärinäkyjä näkevien päässä oikein liikkuu? Mikä on heidän vaikuttimensa? Mikä on heidän juttunsa juuri? Se punavihreä lanka? Heitä näyttää olevan kahta erillistä ryhmää.

Ensimmäinen ryhmä kuuluu politiikan ja esmes tutkijoiden vaikutusvaltaisempaan ja kuunnellumpaan ryhmään joka tietää aivan hyvin, että ei niitä natseja Suomessa olekaan mutta se ei estä heitä härskisti tulkitsemasta heidän poliittisia vastustajiaan ts. perussuomalaisia natseiksi. He voivat tehdä tämän kaikessa rauhassa koska hyvin tietävät ettei valtamedia koskaan esitä sitä olennaista kysymystä ”kerrotko nyt, että mitä ne natsit oikeastaan ovat ja millä perusteella tulkitset tahot x, y ja z natseiksi?” vaan välittää heidän epistolansa arvostelemattomana eteenpäin.

Sitten on se toinen ryhmä. Tai porukka. Tai lössi. Tai bändärit. Tai pesäajattelijat. Joka tapauksessa se porukka jolla ei ole minkäänlaista havaintoa siitä mitä natsit ovat, mutta jotka oikeasti uskovat että niitä on maa pullollaan ja ne ovat soluttautuneet kaikkiin mahdollisiin yhteiskunnallisiin kerroksiin. Tämä usko pohjautuu siihen, että siihen uskovat muodinmukaisesti saman lössin kaikki muutkin jäsenet/naarasmehiläiset/tytöt yliopistolla. Ja siks toiseks se uskominen on kivaa. Se vahvistaa tunnetta omasta hyvyydestään ja antaa myös tunteen siitä että on jonkinlainen taistelija. Turvallisesti ja ilman varsinaisen taistelun vaivannäköä. Ja kun he vielä uskovat kovaäänisesti ryhmässä niin hehän ovat mielestään melkein kuin Vietnamin sissejä.

Joka tapauksessa natsit ovat kummallekin ryhmälle äärimmäisen tärkeitä. Nimenomaan ne kuvitellut ja itse määritellyt natsit. Määrittelypörssi on tällä hetkellä edennyt siihen vaiheeseen että jotkut 1960-luvun demarit määriteltäisiin tänäpänä natseiksi ilman muuta.

Vaan mitäs nämä ryhmät tekevät kun löytyy porukkaa joka aivan perustellusti osoittaa että ne pelottavat natsit ovatkin pelottelijoiden omien korvien välissä? Yksi vaihtoehto on tietysti jatkaa niin kuin ennenkin ja ignoroida faktat kokonaan. Kerta toisensa jälkeen. Toinen on sitten kikkailu. Joka voisi mennä vaikkapa näin:

No joo, henkilö x on varsin perustellusti osoittanut, ettei hän ole natsi. Ainakin omasta mielestään. Mutta jo se, että hän on ryhtynyt aktiivisesti ja toistuvasti perustelemaan sitä, että hän ei ole natsi, osoittaa, että hän on natsi. Jos hän ei olisi natsi, niin ei hänellä olisi minkäänlaista tarvetta perustella eli toisin sanoen puolustella. Koira älähti, kun kalikka kalahti.

Tässä on tullut hieman toistoa tämän asian tiimoilta. Mutta se on tarpeen, sillä tuo porukka on vaarallinen ja se täytyy ottaa vakavasti. Jos he pääsevät lopullisesti mielensä päähän, niin maassamme ei ole lakienkaan perusteella enää sallittua mikään muu kuin vihervasemmistolainen ajattelu.

Yhtä kaikki, ei voi välttyä ajatukselta että nämä nykyiset – akateemiset – natseista varoittelijat eivät eroa mitenkään keskiaikaisista papeista. Kumpikin porukka varoittelee demoneista joista tietävät ettei niitä olekaan. Mutta saahan sillä varoittelulla pidettyä taikauskoisen rahvaan nöyränä, pelokkaana ja ennen kaikkea kuuliaisena.

Tuolta kristinuskon puolelta se taikausko sitten aikanaan saatiin kitkettyä. Apuna oli valistus, lukutaidon lisääntyminen sekä tiedon lisääntyminen yleensäkin ja siinähän silloin aikanaan auttoivat mm. yliopistot. Mutta ympyrä on pyörähtänyt ja nykypäivään päivitetty taikausko on palannut. Ja missähän sitä taikauskoa levitetään kaikkein suurimmalla innolla?

Jep. Yliopistoissa.

zwidun nazzit…


35 kommenttia:

Kahden vuoden karkoitus kirjoitti...

Se noita älähtää, jota rovio kärventää, opetti jo vanha kansa.

Bobrikov

Anonyymi kirjoitti...

Natsi, rasisti ja persu taitavat olla niitä pahimpia haukkumanimiä, joita nykyään hanakasti viljellään ja joita esittämällä kiillotetaan oma ”suvaitsevaista” sädekehää ja paremman ihmisen leimaa. Hiukan ihmetyttää se, että kun natsi-Aatu sai rasismillaan aikaan 4-6 miljoonaa juutalaista uhria ja Stalin, Mao ja itäeurooppalaiset kommunistiset johtajat ovat aiheuttaneet aatteellaan noin sadan miljoonan ihmisen kuoleman, niin siitä huolimatta kommunistista liikettä ei ole lopetettu ja aatteeseen uskovia istuu edelleen Suomenkin eduskunnassa. Tuskin hekään enää mitään joukkotuhontaa suunnittelevat kuten ei kourallinen natsejakaan, mutta kupletin juoneen kuuluu, että vain äärioikeistolaisuus on se suuri uhka ja tykillä ammutaan hyttystä


Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Tämä usararissa kirjotteleva Lappalainen kuuluu tähän porukaan oikein hyvin
https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/suburbian/mukakauhistelijat-saivat-kaipaamansa-nuorisomellakat/
vertaa seinäjoella nuorison kännismekastusta Ruotsin jengikahinoitntiin missä käytetään jo välillä järeitä aseita ..
Välillä tulee epäilys että trollaa tahallaan, mutta taitaa olla oikeeti tosisaan
-jpt-

Strix Senex kirjoitti...

Fundamentalistiset uskonnot tarvitsevat demoninsa eli sielunvihollisen, joka on absoluuttisen paha, jota voidaan vain kauhistella ja jota ei saa eikä voi mitenkään järjellä tai järkeilemällä käsitellä. Tällaisten uskontojen luonteeseen kuuluu, että niillä on oma salatieteisiin vihkiytynyt papistonsa, joka voi käsitellä sellaisia asioita ja sellaisilla tavoilla, jotka ovat uskovaisten rahvaalta kiellettyjä. Rahvaan tehtävä on vain seurata ja uskoa. Papiston tehtävä on kehittää uskoa vahvistavia tarinoita ja uskon ulkopuolella olevien argumenteille vasta-argumentteja. Tässä toiminnassa kaksoisstandardit ovat täysin hyväksyttyjä. Se, mikä näyttää vahvistavan omaa asiaa tai heikentävän kilpailijoiden asiaa, on hyvä ja totena pidettävä vaikka hyvin tiedettäisiin, että se ei suinkaan ole totta. Se mikä heikentää omaa asiaa on valheeksi väitettävä, vaikka näytöt ja todisteet sen puolesta olisivat raudanlujat.

Ja kuten Ykä yllä olevassa jutussa hyvin kuvasi, vihervasemmisto noudattaa juuri tätä kaavaa. Se ei ole mikään sattuma, sillä ohjeet löytyvät vanhoista Sirola-opiston oppikirjoista ja opintomonisteista. Myöskään se, että ne on haettu juuri sieltä, ei ole mikään sattuma. Tauti ja sen alkuperä voidaan määritellä huomattavan luotettavasti havaittujen oireiden ja virusvariantin perimän tunnistuksen kautta.

Oikeastaan tämä jälkeen on hiusten halkomista puuttua siihen, että natsismi ja fascismi ovat kovin vahvasti eri asioita. Fascismissa oli (ja on) kysymys sosialismin muunnoksesta, jossa yhden puolueen diktatuuri on yhdistetty valtion ohjauksessa toimivaan kapitalistiseen talouteen. Italian ohella sitä systeemiä toteuttivat Espanja, Puola, Viro, Latvia ja Liettua. Natsismissa on kyse yhden karismaattisen henkilön haaveiden toteuttamisesta, jossa käytettävät menetelmät ja keinot valittiin kulloisenkin tarpeen mukaisesti. Jos meidän politiikastamme pitäisi etsiä sellainen henkilö, joka mistään piittaamatta pyrkii tekemään politiikasta omien haaveidensa toteuttamisen näyttämön, niin parhaiten siihen kuvaan sopisi varmaankin Maria Ohisalo.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Turuus Nazzit ja LBTQGtiityyt syrjivät mustia: https://yle.fi/uutiset/3-11970520

Musta mustakin on väri.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Bobrikoville, Rouva Anolle, jpt:lle, Strix Senexille ja Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle & kiitos kommenteistanne.

Bobrikov: Joo, ja jos se kelluu, se on noita. Jos se hukkui niin sitten ei ollut.

Rouva Ano: Totta. Ja sehän johtuu ainoastaan siitä että se Stalinin Neuvostoliitto voitti sodan. Oikeus seuraa vain ja ainoastaan voittajan miekkaa.

jpt: Joo, kyllä tuo kyseinen tyyppi on aivan tosissaan.

Strix Senex: Tuo oli erittäin hyvin tiivistetty.

VNV: Tuo LGBTQTiiTyykin on käsistä lähtenyt ja hysteriaksi muuttunut muoti.

Anonyymi kirjoitti...

Suomessa tarvittaisiin oikea natsipuolue. Sen ei tarvitsisi edes marssia Kirsi Pihan ikkunan alla. Somealustat kuntoon, mieluimmin vk:ssa (tällöin saa ne putinistisyytökset samalla rahalla). Sitten "valtakunnanjohtaja" vastaa haastatteluihin:
K: "Kiellätkö olevasi natsi".
V: "En kiellä, olen natsi, mitä sitten ?"
K: "Kiellätkö sanoneesi, että neekerit pitää kierittää tervassa ja höyhenissä".
V: "Kyllä kiellän, yritämme keksiä luontoystävällisiä vaihtoehtoja tervalle ja höyhenille"

Timppa

Anonyymi kirjoitti...

Wanhaa Ironmistressin ajatusta toistaen: Natsit olivat kansalliskommunistejä, fasistit kansallissosiaalidemokraatteja. Fasisteja löytyi ja löytyy mm. ruotsista, kansankoti on hyvin fasistinen idea. Myös rotuhygieniaa harrastettiin innokkaasti ruotsissa, ihan natsismin esikuvaksi asti. Ruotsalaiset kävivät harrastamassa rodunjalostusta ihan sonderkommando-tasolla 1918 suomessa. mongoleita apuharventamassa.

RKP ja SDP ovat siis aika lähellä natseja. Suomen kansallisssosialistinen puolue ydistyi demareihin aikoinaan.

Konsensuspolitiikka oli lähellä Francon falangismia. Franko vaan oli hullu omien ammuttaja ja sikäli muni hommansa.

Natseilla oli kylläkin päheemmät vetimet kuin polsuilla, ihan muodikkaat mustat uniformut ja koppalakit - Tom of Finland aproved. Polsujen rääsyt on lähinnä säälittäviä.

Mutta oikeasti: Kukaan ei haikaile natseja valtaan. Ei kukaan. Sen sijaan meilä on ihan oikeita kommunisteja, oikein kunnallisvaaliehdokkaina tampereella. Niskalaukausten, siperian junien ja suohautojen paluuta vaatimassa.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Entäpä jos peilistä katsoo natsi? Monelle niin kauhistuttava ajatus että pitää rääkäistä jollekin, mielellään tietysti joukon mukana: "Natsi!" Mikään psykologinen selitys ei voi olla täysin varma mutta tämä olisi oma kandidaattini. Rasittava elämä jos pitää pelätä omia mielleyhtymiään. -jussi n

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Timpalle, Pyssymiehelle, Qroquius Kadille ja jussi n:lle & kiitos kommenteistanne.

Timppa: Oikeastaan pitäisi saada aikaan kansallinen likasankopuolue joka toimisi tiedostavaiston märkänä unena. Minähän vähän suunnittelin sellaista vuonna 2015:

http://yrjoperskeles.blogspot.com/2015/05/kansallinen-likasankopuolue.html

Pyssymies: Ideahan on se, kumpi osapuoli voitti sodan. Jos sota olisi mennyt toisinpäin niin kommunismi olisi sama ruma sana kuin natsismi nykyisin. ja joo, ei natseja kukaan haikaile. Mutta kommunismia haikailee.

Qroquius Kad: IKL ei tosiaan saanut enempää edustajia vaikka nuo aatteet olivat silloin Euroopassa varsin pop. Minkäänlainen totalitarismi ei ole suomalaisia miellyttänyt. Minkä vuoksi on ihmeteltävää kuinka helposti suomalaiset alistuvat jatkuvasti otettaan kiristävään vasemmistofeministiseen totalitarismiin. Ja totta, se väkivallan uhka tulee nimenomaan sieltä vasemmalta. Valtiovaltamme vaan suhtautuu siihen erinomaisen ymmärtäväisesti.

jussi n: Ei varmaankaan natsi, mutta totalitaristi kylläkin.

keski-ikäinen pikkupoika kirjoitti...

Kaikki on natseja, kaikki on rasisteja. Jopa poliisi kun sanoo Glen Kamaran nimen. Itse olisin sitä mieltä, että jutun kirjoittanut Janne Oivio on rasisti koska hänen mielessään kun yhdistää poliisin ja mustan miehen ainoa esiin nouseva kuva on rikollinen musta.

Glenhän sentään on vain harrastanut sitä parempaa väkivaltaa painamalla turpaan häntä sanallisesti loukannutta ihmistä.

https://www.is.fi/huuhkajat/art-2000008032435.html

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, keski-ikäinen pikkupoika. Vaikka minua kuinka rasistiksi haukuttaisiin niin sitä enemmän mitä glenkamaroita on Suomen jalkapallomaajoukkueessa, sen vähemmän suomalainen jalkapallo minua kiinnostaa. Eihän viimeistä maailmanmestaruuttakaan voittanut Ranska vaan African United. Ja eikös jalkapallon kuvaavampi nimi ole muutenkin nurmisukellus?

klova kirjoitti...

Kommunismissa oli ja on idea,vaikka sitten väärä,mutta idea joka viehättää joitain ihmisiä.Se viehättää ja on viehättänyt toisen maailmansodan jälkeen kulttuuriväkeä,yliopistoväkeä ja toisaalta köyhälistöä.Suomessakaan on aika vaikea löytää avoimesti oikeistolaista taiteilijaa joka olisi luonut uransa talvisodan jälkeen,no Mika Waltari jonkinlaisena poikkeuksena.Enemmän tai vähemmän vasemmistolaisia onkin sitten vähän enemmän.Näin on edelleen.

Koko maailmasta ei tahdo löytyä järkevää natsia joka vilpittömästi uskoi tai uskoo tuohon aatteeseen,ei miltään alalta.Ja jos sellainen löytyy,niin syynä on lähes aina poliittinen naivius,pakko tai oman edun tavoittelu.Ja vaikea olisikaan löytää,niin sekopäisestä ja läpeensä typerästä rotuteorioiden ulottamisesta koskemaan kaikkea aatteessa on kyse.Ja tietysti Johtaja on aina oikeassa koko aatteen perimmäisenä ytimenä.

Kyllähän kommunismi aatteena pesee natsismin 6-0,se lupaa sorretuille oikeutta ja leipää,vapautusta sorrosta ja perinnöllisistä etuoikeuksista.Lisäksi se nykyään vetoaa kateuteen ja katkeruuteen,otetaan noilta pahoilta rikkailta ja annetaan köyhille,Robin Hood ei turhaan ole suosittu kansantaru.

Natsit tuskin koskaan enään pääsevät valtaan ja toisaalta esim Perussa tällä hetkellä näyttää aika varmalta,että demokraattisissa vaaleissa valtaan nousee 100% kommunisti.Mies joka on julkisesti sanomut seuraavansa Venezuelan ja Kuuban tietä.

Kun tässä aikaa kuluu ja joku historian tutkiminen muuttuu turhaksi,niin eiköhän kommunismi ryömi taas esiin muuallakin kuin siellä missä miitä sorrettuja voi ihan oikeastikin elää.Aatehan on kuin tehty someen ja mainostoimistoille.Ylhäältä ohjattua joukkoaatetta ”hyvän asian puolesta” ja poliittista paloa ja väkivaltaa,mykyaikana ja tulevaisuudessa ei ehkä enään fyysistä,vaan henkistä ja vastustajien sulkemista ulkopuolelle.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, klova. Kyllähän aikanaan Saksassa natsismi miellytti nimenomaan köyhälistöä koska se lupasi parempaa ja myös lunasti lupauksensa. Ilman niitä rotuteorioita ja sotaseikkailuja natsismi saattaisi elää vieläkin. Mutta kyllä kommentissasi on sinänsä vinha perä. Suomessahan kommunismi on edelleen suosiossa vaikka ei täällä niitä perinteisiä sorrettuja ole. Tai no, onhan niitä mutta ne eivät ole kommunisteille mediaseksikkäitä. Ja tulee muistaa myös inhimillinen tekijä. Eli ”jos en ole mitään muuta niin voinhan olla kommunisti ja sehän nostaakin minut itseäni ylemmäksi”.

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka tieteelliselle marxismi-senilismille irvisteltiinkin loi se, perustan yliopistoväen tuelle. Marx oli sosiologi, luetaan osanan sosiologian perusteita.

Fasismilla oli teoreettikonsa Giovanni Gentile. Falangismilla ei. Eikä rotuhoureita lukuun ottamatta natsismilla.

Jos natseilla olisi ollut joku teoreetikko, ilman rotuhoureita - ja oppejaan olisi opetettu neljäkymmentä vuotta ennen sotaa niin kuinkahan olisi känyt? Philbyt olisivat vakoilleet saksan hyväksi ja muu myötäjuoksijoiden porukka myös.

No, eipä ollut. Eikä ole, natsismi ei kiinnosta ketään. Paitsi olkinukkena.

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pyssymies. Ja olkinukkena se on erittäin käyttökelpoinen. Suorastaan välttämätön. Niin kuin ne demonit aikanaan.

Anonyymi kirjoitti...

Natsi nimittely suvaitsevaiston taholta on kuin kunniamerkki. Silloin tietää, että on tehty jotain oikein.

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

Kuten Douglas Murray on todennut, vasemmiston/tärähtäneistön ongelma on, että nykypäivänä natsien tarjonta ei vastaa alati kasvavaa kysyntää. Siksi lohdutankin Ykää ja muita tolkun ihmisiä: olette itse asiassa äärimmäisen tärkeitä ihmisiä. Te annatte edes jotain sisältöä näiden totaalisten luuserien elämään :)

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Joo, kyllä näin taitaa olla.

Ano2: Minä, humanisti. Ja annan mielelläni jatkossakin sisältöä heidän elämäänsä.

Anonyymi kirjoitti...

Olen tämän aikaisemminkin varmaan sanonut, mutta missään muualla en ole niin monta oikeaa natsia henk.koht. tavannut kuin itä-Berliinissä. Siis toki "ex"-sellaista. Suurin osa maan valtionhallinnosta koostui natseista koska he olivat ammattitaitoisia, tehokkaita ja aikaansaavia mikä määre nyt ei ihan välttämättä sopinut näihin parikymppisiin uralintakaisiin neukkupoikiin joita sinne kommunismin vartijoiksi kansalle roudattiin. Natsit pistivät suitsait talouden kuntoon ja loivat loistavan Stasin - vanhalla kunnon Gestapo-menetelmällä. DDR ajatteli, että sitä tikulla silmään joka vanhoja muistelee. Minun mielestäni on täysin käsittämätöntä, että jopa tällainen tavis näki, luki ja kuuli paikallisilta mikä on homman nimi, mutta samaan aikaan joutui sitten katsomaan Halosen ja Tuomiojan läheisiä ja lämpimiä kättelyitä ihan oikeiden natsien kanssa. Olihan noidenkin pakko tietää ketkä maata hallitsivat.
- Olen siis kätellyt ihan oikeita natseja mutta vain pakosta, Halonen ja Tuomioja halustaan. Ja ei, natsin käsi ei ole nihkeä tai kostea, sen on vaan käsi. Menimme sitten vessaan hinkkaamaan epämieluisan tatsin pois.

Eihän Suomessa ole natseja. Siitoin oli yksinäinen ja onneton hörhö, R.I.P. Natsi nyt vaan on joku haukkumasana kun laiskasti muutakaan ei ole keksitty. Mutta se että joutuu duuninsa puolesta puristamaan natsikäsiä ei ollut kiva kokemus. Varsinkaan kun isoäitini oli siionisti. Mikä tietenkin vielä pahempaa kuin natsi. Isoäitinikin latki ilman muuta alistettujen palestiinalaisten verta, noin etänä kun ei oikein kintut kestäneet päästä paikan päälle sortamaan.

Mikä ihme näitä kirjoittajia oikein vimmoo? Jankutus natsi-fasisti-rasisti-mantra ei sano yhtikäs mitään. Jos kysytään arvon tulijoilta, mikä näistä on kamalinta, niin ilman muuta rasismi. No entäs natsit? Häh? Fasistit? Häh? Rasismi on kamalaa, se syö miestä. Tulkki oli tänään viisi minuuttia myöhässä. Se oli rasistisesti epäkunnioittavaa. Teillä länkkäreillä on kello, noilla surkeilla afrikkalaisilla kuulemma aika, mutta minulla, Mesopotamian ylväällä jälkeläisellä on oikea soppari migrin kanssa. - Huoh, menkää pois.
tira+

vieras kirjoitti...

Huomasiko Ykä että Espoon uuvatit erotti Timo Soinin, perustellen sen sillä että Jabba oli samassa kuvassa kahden Liike Nytin ehdokkaan kanssa?

Sitten Liike Nyt erotti ne kaksi jotka olivat samassa kuvasa Jabban kanssa.

Uuvattien johto hermostui Espoon uuvateille.

Mikä mahtaa olla uuvattien tulos kunnallisvaaleissa, sitten kun tulos on vahvistettu? Poistaako uuvatit itsensä puoluerekisteristä?

Hommalla on tähän liittyvää keskustelua Uuvatit-ketjussa ja Timo Soini-ketjussa.

Ehkä Jabba odottaa sitä että kun uuvatit on haudattu. Jabba varmaan odottaa ensi vuotta, jolloin hän ja Vistbacka pääsevät käsiksi säätiön rahoihin. Ensi vuonna päättyy karenssi, jonka aikana säätiö ei saa tukea mitään puoluetta. Pistääkö ne säätiön lihoiksi ja kahmivat rahat liiveihinsä?

vieras kirjoitti...

Olisi muuten jännä jos USA määräisi Raija Toiviaiselle maahantulokiellon. Alkaisko Suomen valtamedia valittaa siitä? Jos Trump olisi virassa ja määräisi maahantulokielloin, silloin alkaisi hirvee möly. Tämänhetkisen feikki-presidentin aikana jos se tapahtuisi, silloin kai Suomen valtamedia yrittäisi vaieta asian.

https://www.suomenuutiset.fi/professoreiden-kirje-esittaa-pakoitteita-raija-toiviaista-vastaan-suomen-syyttajalaitos-pakottaa-kansalaiset-valitsemaan-uskonnollisen-vakaumuksen-ja-vankeustuomion-valilla/

https://www.suomenuutiset.fi/antikainen-valtakunnansyyttaja-tahraa-suomen-maineen-vainoamalla-kristittyja/

https://www.suomenuutiset.fi/epamaaraiset-vihapuhelait-murentavat-sananvapautta-brittilehti-kayttaa-paivi-rasasen-tapausta-varoittavana-aariesimerkkina/

Anonyymi kirjoitti...

Itse olen sitä mieltä, että pääosin noiden natsinmetsästäjien toiminnassa on kyse tästä.


https://m.youtube.com/watch?v=qTk-69f64KU

Joppos123 kirjoitti...

Aika moni tuntemani mielenterveyshoidon ammattilainen on todennut, että vihervasemmiston natsikammo lähentelee jo psykoosia tai ainakin paranoidista skitsofreniaa.
Valtaosa feikkaa kun ilmeisesti kannattajakunnassa on sopivasti hysteerikkoja.
Jos ne saisivat ehdottoman vallan niin taidettaisiin tämänkin blogin lukijat olla kaikki jollain työleirillä.
Asiasta kirahviin.
Olen tällä hetkellä Tahkon suunnassa mökkeilemässä ja joka reissulla oppii uutta.
Älkää helvetissä, missään tapauksessa jättäkö takan peltejä auki kun menette nukkumaan.
Aamulla klo 0500 alkoi maanpäällinen helvetti kun koko pitäjän itikat kävivät kimppuun.
Sekä ukko että akka ihan paukamilla.
Nyt vajaan kympin reipas kävelylenkki ja sitten uistelemaan, vaimo soutaa.

Anonyymi kirjoitti...

Toisaalta, natsismi ärsyttää tuulella käypiä. Oiva syy pitää vaikka vyötä, jonka soljesssa lukee: "Meine Ehre Heisst Treure". Saksalaiset tuon ajan tittelit on kanssa hupaisia, myös keksityt, überstrassenbahnhofführer vaikka.

Pyssymies

Veijo Hoikka kirjoitti...


Teksti jälleen ruutia ja räminää.

Yksi harhalaukaus jäi häiritsemään; "Ja kun he vielä uskovat kovaäänisesti ryhmässä niin hehän ovat melkein kuin Vietnamin sissejä".

Jos olet edelleen samaa mieltä luettuasi kirjan: Tom Mangold & John Penycate "The Tunnels of Cuchi", voimme siirtyä semantiikkaan.

Kirjan mukaan kovat äänet kuuluivat B-52:n ja hulivilikuuppereiden tuodessa länsimaista demokratiaa alkuihmisten kuultavaksi. Hehän eivät tienneet mitään klassisesta musiikista, joka soi niin kauniina taustamusiikkina, johon vinkkelisilmät kulttuuritaustastaan johtuen eivät olleet joutuneet perehtymään.

https://www.youtube.com/watch?v=nZ_zNUmr8fM
https://www.youtube.com/watch?v=OeEzmPs7i_U

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys tira+:lle, vieraalle, Anolle, Joppos123:lle, Pyssymiehelle ja Veijo Hoikalle & kiitos kommenteistanne.

tira+: Olet tainnut sanoa mutta toisto ei ole turhaa. Kyllähän natsista kelpo kommunistin saa ja Halonen ja Tuomioja pitivät DDR:ää taivaana. Taitavat vissiin pitää vieläkin. Se natsinjankuttaminen on vaan niin helppoa, siksi sitä toistetaan. Ja voihan termin käyttäjä keskenään kuvitella että pistinpä taas jauhot suuhun.

vieras: Huomasin joo, mutta asia ei oikeastaan liikuta sillä Soinihan on poliittinen raato. Sen säätiön kohtalo kiinnostaa kyllä minuakin. Ja se maahantulokielto olisi aika ässä. Valtamedialle tulisi akateeminen painetila sillä jenkkien johdossahan on tosiaan heidän lemmikkinsä.

Ano: Joo, se villakoiran ydin oli tuossa linkin lopussa.

Joppos123: Hyvin pitkälle varmaan on noin, eikä tietysti tule unohtaa että asia on muotia. Hyttysessähän muuten ei ole mitään vikaa. Mutta kun se piru vie tuo tullessaan kymmenen tuhatta kaveriaan.

Pyssymies: Jo leijonariipuskin taitaa riittää tuohon.

Veijo: Tarkoitin siis että ovat mielestään melkein kuin Vietnamin sissejä. Lisäsin tuon sanan tekstiin niin ei jää epäselväksi.

QroquiusKad kirjoitti...

Oli tarkoitus linkata YouTubesta vielä yksi sotilaallinen helikopteribiisi, mutta kas, sehän olikin piilotettu 18 v ikämuurin taakse ja ikävahvistukseksi pitäisi lähettää joko luottokortin numero tai kopio henkilökortista!

En perkele lähetä kumpaakaan, varsinkin kun Googlella ja YouTubessa tiedetään kyllä syntymäaikani!

Tietäisikö joku, miten tuon ikämuurin voi ohittaa ja/tai saada ikänsä vahvistettua jollain järjellisellä tavalla?

QroquiusKad kirjoitti...

Löytyipä toinen linkki, jossa on tämä biisi englanniksi ja turkiksi tekstitettynä:

https://www.youtube.com/watch?v=7-la6PGFjl8

Pakko myöntää, mutta tällaisten katselemisesta tulee aina jotensakin hyvä mieli.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Tuo oli outoa tuo vahvistusjuttu. Yleensä noihin k18-videoihin pääsee kun kirjautuu gmail-osoitteellaan sisään. Mitä tulee itse asiaan niin olivathan Pinochetin toimet hirvittävän rankkoja mutta ehkä hän niillä pelasti Chilen vielä pahemmalta.

Mito Islam kirjoitti...

Ihan ajatusharjoitteena, jos pitäisi valita ruton ja ebolan välillä? Eli vaihtoehdot olisivat federalistien ajama eurokommunismi tai pimeyden ytimestä noussut kansallissosialistinen liike.
Kommunismi ja kansallissosialismi olivat sakujen vaihtoehdot silloin aikoinaan, vanha hallinto ei kyennyt korjaamaan tilannetta johon oli maan ajanut. Se voi olla meilläkin edessä, persuilla iso vastuu pitää takkinsa oikeinpäin valtaan päästyään.
Näistä vaihtoehdoista kallistun kainalontuulettajien puolelle.

Anonyymi kirjoitti...

Niin, mutta se leijonariipus on niin juntti. Ja SS-vyö on niin paljon pahempi - ihan oikeita kansanmurhaajanatseja.

Se vyö tuli hankittua somisteeksi MG42 esittelypöydälle jollekin messulle,kauwan sitten. Replika mutta hyvin tehty ja sopii hyvin farkkuihin ja reisitaskuhousujen kanssa. Sillä vyöllä on pöyristetty mm. turisteja näsinneulan hississä ja hotelleissa pitkin maailmaa. Kaverilla on puna-armeijan aito vyö, puimakoneen hihnaa, kyllä sekin tuppaa pöyristyttämään urpoja.

Niin, että kun tapaatte voimakaksikon tylsä&tasane, natsi ja komissaari sopii moikata. Jossain asemessuilla/ -museossa kun toilaamme.

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Mito Islamille ja Pyssymiehelle & kiitos kommenteistanne.

Mito Islam: Tässä blogissahan – niin kuin yleensä muuallakin kansallismielisellä puolella – on pyritty siihen, että sitä valintaa ei tarvitsisi tehdä, vaan se maltillinen kansallismielinen linja voittaisi. Mitä pidemmälle sitä pyritään estämään, sitä varmemmin vahvistuvat aivan toisenlaiset ainekset.

Pyssymies: Täytyy tarkkailla, jos vaikka pääsisi morjestamaan.

Anonyymi kirjoitti...

Katselin juuri 11.6. 18:00 uutiset, joissa kerrottiin faktantarkastuksesta. Uutisten lukija siellä luontevasti puhui "vääristä faktoista". Vähän pääsi lipsahtamaan...

maallikko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, maallikko. Koskahan uutisissa lipsahtaa termi ”vihafakta”?