maanantai 2. lokakuuta 2023

ETNISESTI EDISTYKSELLISTÄ MAINONTAA

Tuossa aikaisemmassa postauksessa tuli mainittua tämä etnisesti edistyksellinen mainonta jota meille suomalaisille tuputetaan aina lisääntyvissä määrin. Kyseessä lienee sovittu/pakotettu tuputtaminen sillä en usko yhdenkään mainostoimiston vakavalla mielellä kuvittelevan että pakkotuputetut mustat pärstät lisäävät minkään tuotteen myyntiä. Pyörähdin Hommaforumilla jossa löytyy asialle ketju ja laitetaanpa nyt muurahaiskansalaisten katsottavaksi niin perkeleen tiedostavaa mainontaa.

Alkuun värikasetteja. Etnisesti edistyksellinen opettaa:

Pankkiasiointia Nordeassa, Tyypillinen suomalainen asiakas:

Suomalaiselle maistuu tietysti myös mehu:

Sinänsä noita mansikka-puolukka-teräketjuöljy-jalkahiki-rastaanraato-sekoituksia en ymmärrä muutenkaan. Mutta sehän on selvää että nälkään ja janoon auttaa Hesburger:

Autoa täytyy tietysti huoltaa ja mielellään asiantuntevien etnisten mekaanikkojen toimesta:

Muurahaiskansalainen luonnollisesti luottaa poliisiin:

Uussuomalaista perheonnea tarjoaa Elisa. Näköjään suomalainen nainen on jättänyt miehensä ja lapsensa isän sekä hypännyt jännään afrikkalaiseen kyytiin. So sweet:

Islamilaiset naisethan ovat tunnetusti lähes sataprosenttisesti mukana suomalaisessa työelämässä:

Heitä työskentelee mm. Kelassa jossa he auttavat suomalaisia. Kelan varsinaisina asiakkainahan ei etnisesti edistyksellisiä juuri ole koska he ovat lähes kaikki tienaamassa suomalaisille nettoveromarkkoja:

Luonnollisesti kaikki suomalaiset olivat vastuullisia ja ottivat itselleen koronarokotteen:

Sehän tiedetään, että me suomalaiset tykkäämme kovasti Aku Ankasta:

Ahkerat sosiaalityöntekijät auttavat niitä jotka eivät itse töihin kykene:

Mikäpä pukisi suomalaista Elovena-tyttöä paremmin kuin väärinpäin oleva leijonakoru?

Kansalainen! Muista heijastin!

Kyllä suomalaisella naisella on aika ajoin oikeus hemmotella itseään:

Ja toki talvipimeällä on kovasti hyvä jos asunnossa on valaisimia:

Parisuhde on ihmisen elämässä äärimmäisen tärkeä. Ainakin jos se on monikulttuurinen parisuhde:

Ja sitähän tämäkin kuva todistaa:

Ja onhan se niin että nuorisossa on tulevaisuus. Sehän on nähty jo esim Helsingin kaduilla:

Ja sitten lisää suomalaista perheonnea:


Etnisesti edistyksellisethän toivat suomalaiseen ryhmäliikuntaan aivan uusia ulottuvuuksia. Tosin se kyseinen ryhmäliikunta ei varsinaisesti tapahdu vapaaehtoisesti:

Ja tässähän sitä olikin sitten kelpo annos etnisesti edistyksellistä mainosmateriaalia. Hyvää alkavaa viikkoa muurahaiskansalaisille ja muistakaapas mennä töihin tienaamaan veromarkkoja. Niin etnisesti edistykselliset kuin akateemiset suojatyöntekijät tarvitsevat niitä kipeästi.

44 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tästä on kuulemma olemassa jokin periaatesopimus (pakko) koko euroopanml UK mittakaavasa,että näin sen olla pitää.

Sitä alkaa pikkuhiljaa miettiä näiden wef ja yk agendojen kanssa eläessä, että meniköhän sen toisen maailmanpalon lopputulos kuitenkaan kannaltamme oikein?


-Tvälups-

JJR kirjoitti...

Ostin kymmenen vuotta käyttövaatteeni Aleksi13:sta
Seinälle ilmaantui rivin ensimmäiseksi nigerialaisen kuva.
Ainuttakaan riepua en ole senjälkeen ostanut sieltä.
Vastaavaa boikottia harjoitan aina, kun bongaan etnisesti edistyksellistä mainontaa.

Tapio Suhonen kirjoitti...

Aika kirpeä kokoelma. Melkein nauratti, mutta en sentään itkuun pillahtanut.
Tuo on kuin nurin käännetty kooste natsien mainonnasta. Jos sitä vielä lisätään, propagandan tuotteena, niin neekerit jo laulavat: Die fahne hoch...
Ihmettelen Yrjö sitä, kuinka noin niinkuin henkisesti kykenit tuon kuva/asiakoosteen tuomaan esille? Se vaatii mielen lujuutta.

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Voihan saatana! (anteeksi voimasanani). Ei, jumalauta (anteeksi toinen voimasanani), kyllä nyt tekis mieli ottaa aamuryyppy ja tukeva !Tsattan (anteeksi kolmas voimasanani). Ei parane jatkaa, ettei tuu Ykän bannia!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvän kavalkaadin Ykä oli taas vaivautunut kokoamaan, kiitos! Näihin törmää joka paikassa niin että pikku hiljaa alkaa olla mitta täynnä. Ennakoidaanko tässä tulevaa Suomea lähitulevaisuudessa, jossa väestönvaihto on jo karannut käsistä? Ettei tulisi kenellekään yllätyksenä?

Valitettavasti ei voi kaikkia kohteita boikotoida kuten jotkut boikotoivat tavaratalo Kärkkäistä sen harjoittaman hirveän rasismin takia. Kuten Ykä on useasti todennut, syöminen on ihmisen pääelinkeino ja ruokakaupatkin ovat tässä humpassa mukana. En muutenkaan ymmärrä, että televiota myöten mainostetaan porkkanoita tai sipulia, josta saa 10-20:n sentin alennuksen tarjouksessa. Ruoan hinnan kallistumiseen on osaltaan syynä tolkuton mainostaminen; neliväripainettuja mainoksia on monesti postilaatikko pullollaan. Ja koska valta-asemaa pitävät Prisma ja CM myyvät paljon muutakin, ketkä siellä niiden vaate-ja kodinkonemainoksissa keikistelevätkään entistä useammin! Suomalainen nainen ei useinkaan kelpaa mainoksiin enää kuin mustan miehen kainaloon autuaallinen hymy huulillaan. Samaan aikaan tv-mainoksissa suomalainen mies on se tarinan pelle ja poropeukalo, joka ei osaa mitään.


Rouva Ano

Dena kirjoitti...

Aika hassua, että olen kaikki noiden palvelut lopettanut ja siirtynyt muihin ja toinen hassu, että olen noita kaikkia valtion instansseja joutunut arvostelemaan toimistaan viimevuosinta ja niissä on myös oikeasti lisääntynyt paska toiminta. Toivottavasti, ei joudu edistyksellisten uhriksi taas tms. koska se tarkoittaisi asiakkuutta tuossa eräässä instanssissa ellei sitten söisi säästöjä jota en pidä mielekkäänä koska tälläiset onnettomuudet on nimenomaan valtion aiheuttamia...

Anonyymi kirjoitti...

AAAggghhh!!!!
Verenpaine nousee, viikkovi*utus tapissa heti maanantaina ja pää räjähtää. Kiitos Ykä. ;)

heppa

Trilisser kirjoitti...

Kiinnostaisi nähdä verrokiksi esimerkiksi eteläamerikkalaisia mainoksia, että onko yhtä paljon eksotiikkaa...

Anonyymi kirjoitti...

Olen nähnyt ilmoituksen jossa mainoksia tekevä yritys hakee mannekiinejä mainoksiin. Ilmoituksessa kerrottiin: mainoksissa ei tarvitse puhua, toivottiin monikulttuurista väriä, kertakorvaus 600 erkkiä, erikoistoiveena oli saada pariskunta jossa olisi tumma mies ja vaalea vaimo sekä heidän yhteinen lapsensai, silloin korvaus olisi 800 erkkiä.
Rekrytointi näyttää onnistuneen. Voihan vihtahousut ...

kt

Anonyymi kirjoitti...

Kun en harrasta maksullisia kanavia enkä naisia, niin tuli tuossa joku aika sitten lätkää katsottua ilmaiskanavalta. Mainoksineen. Tummaa pigmenttiä oli enemmän kuin asfaltin tekijät näkevät 500m matkalla. Yksi mainos taisi olla sellainen automainos, missä oli joukko sanotaan vaikka turkulaisia, missä mainittiin että nopea pakoauto. Ei nyt suoraan, mutta vihjailtiin siihen suuntaan. Automerkkiä en nyt muista.

Bogreol kirjoitti...

Mahdottomaksi on mennyt mainonta, puhdasta propagandaa, täytyy ihmetellä perheitä, joissa biologisella perinnöllisyydellä ei näytä olevan mitään logiikkaa, sekoitetaan eri etnisten ryhmien edustajia esiintymään yhtenä perheenä, tietysti usein valkoinen nainen on onnistunut sieppaamaan aviomiehekseen mustan afrikkalaisen.

Samoin Google-kuvahauissa, marriage sanalla saa sekarotuisia hääkuvia, children-sanalla mustia lapsia, domestic violance valkoista perheväkivaltaa, Nobel-prize annetaan pakistanilaiselle Malalalle, amerikkalaiselle Obamalle ja filippiiniläiselle Maria Ressalle - woke-diversiteetillä on selvä poliittinen sanoma, yritys manipuloida todellisuutta. Mainostoimistot kulkevat tämän ideologian etujoukoissa.

Tuhosta alkaa tulla. Brittiläinen BT televiestintäyhtiö erottaa valkoista henkilökuntaa saavuttaakseen moninaisuustavoitteensa, tuhannelle potkut, jotta voidaan palkata ei-valkoisia. (BT Group fires white staff to meet diversity targets). Kun tämän avoimen valkoisia koskevan syrjinnän lisäksi harjoitetaan positiivista syrjintää, mikä sekin kohdistuu valkoisiin, ja jatketaan kuin muihin etnisiin ryhmiin kohdistuva rasismi olisi se pahin juttu, (mikroaggressiot ym. mieltä pahoittavat loukkaukset), niin voi jo puhua tietoisesta aivopesusta muuttaa yhteiskunnallista järjestystä ja vääristää laadullisiin ansioihin perustuvia arvoja.

Antifilatelisti kirjoitti...

Milloin nähdään pari, jossa on valkoihoinen mies, musta nainen ja heidän skäivärinsä?

Anonyymi kirjoitti...

Minusta pahin oli/on erään matkapuhelin yhtiön mainos. Ajoittui juuri ajankohtaan pari muutamia vuosia sitten, kun karmea rasismi oli esillä. Eli edellisen jallituksen aikaan. Kunnoli näitä karkoitus vaatimuksia. Mainos oli, missä molemmat itkeä vollottivat, kuin olisi karkoitus tulossa kyseiselle mainoksen ns rakettikirurgiarkkitehdille. Joka oli ilmiselvästi pelastunut kidutukselta, vainolta sekä hirveä rasistinen karkoitus olisi tulossa. Voin oikeasti ns huonosti tuon mainoksen takia. Vitutus kännin jälkeen. Vähintään.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille, JJR:lle, Tapio Suhoselle, Terho Hämeenkorvelle, Rouva Anolle, Denalle, hepalle, Trilisserille, kt:lle, Ano1:lle, Bogreolille, Antifilatelistille ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne. Tässähän on kyseessä ihan selvä manipulointiyritys (olen kuullut samoista sopimuksista kuin Tvälups) ja sen tekee entistäkin irvokkaammaksi se, että jopa valtamedia on joutunut tunnustamaan monikultturismin ”ihanuuden”.

Anonyymi kirjoitti...

Semmoinen sekasotku kirjoitus. Pointtini oli, että juttelin tyttäreni kanssa eilen, ja hän opiskelee Espoossa. Käy työssä eräässä hampurilaisfirmassa. Kun tämä 14 v tyttö hakattiin soukassa by jengin toimesta, oli tyttäreni siinä lähettyvillä. Hän kertoi, että tilanne oli pelottava. Lisäksi työssä. Eräässä hampurilaisbaarissa. Matu alkoi uhkailemaan väkivaltaisesti tytärtäni, koska loukkasi kunniaansa tms. Kyseessä oli joku naurettava nöyryytys. Paikalle vaadittiin poliisit. Tälläiset ovat kuulemma arkipäivää. Tyttäreni sanoi, että rasismia heiteltiin ilmaan.

Anonyymi kirjoitti...

Muistan kun vuosia sitten kommentoitiin sitä, että kun Niinistö lahjoitti pyörän. Jaaha. No missäs on herra Niinistö nyt? Suomalaisia lapsia hakataan yms monikulttuurisuuden nimissä. Missä ovat ne unelman perään huutelijat? Kun paska on lävähtänyt tiskiin.

Anonyymi kirjoitti...

Aika vähiin jää ostosmahdollisuudet jos kaikkea etnistä mainontaa harjoittavat laittaa boikottiin. Sitä kun nykyisin harrastavat lähes kaikki. Olen jopa nähnyt paikallisen "arvauskeskuksenkin", en äkkiä muista minkä kylän, mainostavan etnisellä värinällä. Mahdollisuuksien mukaan niitä koetan kartella vaan ei aina voi vaikka kuinka v.. eiku hatuttaisi.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Kauas on tultu niistä päivistä, kun Veikkaus totesi mainoksessaan kuvan kera, että vain Afrikan neekeri ei veikkaa.

Keenereistä puheen ollen ruotsalainen arvostamani somali Mona Walter totesi, että mustat ovat niin epäloogisia kauniisti sanoen, että harjoittavat islamia, vaikka islam pitää mustia tyhminä ja sopivina sorron kohteina.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle, Huru-ukolle ja Tapsalle vaan & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Toivottavasti tyttäresi pääsee muuttaamaan sieltä huuthelvettiin jossain vaiheessa.

Ano2: Jep. Hyvä kysymys.

Huru-ukko: Tuo on kyllä valitettavan totta.

Tapsa vaan: Hyvä huomio. Tiedän muuten kokemuksesta että somalit ja arabit vihaavat toisiaan mutta syyttääkö niitä kukaan rasismista?

alianor d'aquitaine kirjoitti...

On mielenkiintoista, että tätä diversiteettiä (mustia miehiä) näkyy niin paljon suomalaisissa mainoksissa, mutta ei armeijan harmaissa. Onko paremman luokan kansalaiset vapautettu asevelvollisuudesta?

Jos afrikkalaistaustaisia miehiä on Suomessa tänä päivänä niin paljon, että mainoksiin ei löydy valkoisia poikia, luulisi heitä jo näkyvän hyvin selvästi myös eri työpaikoilla eikä vain kauppakeskuksissa lorvailemassa.

Mikään ei ole niin valheellista kuin monikulttuurin pakkosyöttö länsimaissa. Sillä ei ole mitään tekemistä tavallisten ihmisten elämän kanssa. Ja kuten monet tässä ovat todenneet reaktio näihin mainoksiin on, että tuon firman tuotteita en tarvitse. Olen suomalainen ja arvostan oman maani miehiä enkä ymmärrä sitä mainosten luomaa kuvaa, ettei Suomen naisille kelpaisi kuin tietyn maanosan yksilöt.

Mutta mainosmiehet kautta aikojen ovat olleet typeriä. Nykyisin on vähäjärkisyys vain noussut potenssiin afrosentrisen amerikkalaiskulttuurin matkimisen myötä. Kun ei ole omia ajatuksia apinoidaan muiden tekemisiä.

Anonyymi kirjoitti...

Onko muuten yhtään muslimia mainostamassa nyhtöpossua?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys alianor d´aquitanelle, Qroquius Kadille ja Anolle & kiitos kommenteistanne. Hyviä huomioita kaikilla. Sinänsä en halua tuota tuontitavaraa armeijaan. Turha tuleville gangstereille on asiakseen aseita ja räjähteitä opettaa. Ja joo, nyhtöpossua tuontitavara tuskin mainostaa. Kas kun se sika on haram.

Anonyymi kirjoitti...

Mainos "Sano hyvästit värikaseteille"on hieman kyseenalainen, koska kuvituksessa on värillinen mies. Onko mainostoimiston graafikko tehnyt jäynää. Kehottiko sanomaan hyvästit mustille.

acc

Anonyymi kirjoitti...

Hesburgerin asiakkaat ovat ainakin meidän kulmilla varsin etnisesti edistyksellisiä.

Anonyymi kirjoitti...

Jos tämänkertaisen postauksen pääteema on se, että kaikki liikkeet harjoittavat etnisesti edistyksellistä mainontaa, mistä sinä ostat vaatteesi? Kirppikseltä?

Anonyymi kirjoitti...

Minäkään en enää ikinä käy Henkkamaukassa, kun niillä on kotisivujensa perusteella nykyään liikkeet ainakin Vietnamissa, Tunisiassa ja Intiassa. Siis minähän en saman kuosista riepua hiekkaneekerin ja riisisilmän kanssa päälle laita. Hyi stna, ajatuskin etoo.

Anonyymi kirjoitti...

Mikä on !Tsattan ja miksi siinä on huutomerkki sanan edessä? Tuon tyyppistä huutomerkkien sijoittelua sanojen eteen harrastavat Afrikan bushmannit, kun niillähän on niitä maiskautusäänteitä kielissään. Onko tämä sana jotain afrikkalaista kieltä?

Anonyymi kirjoitti...

"Näihin törmää joka paikassa niin että pikku hiljaa alkaa olla mitta täynnä." Otan osaa. Täytyy olla henkisesti todella raskasta tuollainen elämä. Miten se CMX:kin aikoinaan lauloi: "Minun sydämeni on särkynyt. Minun sydämeni kulkee yli rauhattoman maan, minun sydämeni hajoaa tuulen kanssa kuulemaan."

Anonyymi kirjoitti...

Tällainen neekereiden tunkeminen Google-mainoksiin on ilmiselvää Venäjän hybridivaikuttamista, jonka tavoitteena on lännen tuhoaminen yksi slaavilainen paskaläpi-Ukraina kerrallaan. Varmaan ruotsalainen Bernadotten sukukin siihen jotenkin liittyy.

Anonyymi kirjoitti...

Valkoisten ja muiden rotujen edustajien pariutuminen pitäisi lailla kieltää (poikkeuksena valkoiset ja ryssät, joiksi myös ukrainalaiset lasketaan). Myös persu-ukkojen thaikkluhuorat täytyy kieltää. Sanoihan Tatu Vanhanenkin, että niiden keski-äo on vain 90, millä on länsimaiden keski-äo:ta rapauttava vaikutus. Ja pienet vinot silmät kuin saamelaisilla.

Anonyymi kirjoitti...


Olemme viimeisiä ihmisiä, jotka ovat eläneet valkoisessa, suomalaisessa Suomessa. Siksi pystymme huomaamaan meihin kohdistuvan, meitä alaspainavan manipuloinnin, joka perustuu mustien ja mulattien käyttöön mainoksissa.

Parin vuosikymmenen kuluttua silloin vielä jäljellä olevat suomalaiset pitävät normaalina, että mustat esitetään älykkäinä menestyjinä ja valkoiset surkimuksina. Tulevaisuuden suomalaiset alkavat uskoa olevansa huonompia ja tyhmempiä.

Jotta suomalaisuus säilyisi, tarvitaan viestintää, joka auttaa suomalaisia arvostamaan itseään. Tarvitaan myös visio menestyvästä, valkoisesta Suomesta.

acc

Strix Senex kirjoitti...

Mainostaja, joka mainoksellaan kertoo, että ei vieroo minua asiakkaana saa juuri sitä mitä tilaa. Ja se tarkoittaa että ei saa mitään.

Anonyymi kirjoitti...

Jos alkaa nykymeno masentaa, niin googlatkaapa Eva Vlaardingerbreuk. Kuvat ja videot kannattaa katsoa. Mieliala kohoaa välittömästi. Eva on sievä äärioikeistolaiseksi moitittu hollannitar. Hänen mielestään sukupuolia on kaksi.

Acc

QroquiusKad kirjoitti...

Jahah, täällä saa sitten käyttää toisten nimimerkkejä kuten tuo minuna esiintyvä 3. lokakuuta 2023 klo 3.07.
Muistutanpa vaan, että teidät voidaan kaivaa esiin:

https://www.iltalehti.fi/fitnessvoimailu/a/c20bf57f-ce65-402f-baea-5a636d6b9e86

Ja vuonna 1918 teidänlaisiinne käytettiin metodeja, joihin liittyy sorakuoppa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys kommentoijille. Minulta jäi hoksaamatta että joku esiintyi Qroquius Kadina. Täytyy olla jatkossa tarkempi. Mutta jätä ne sorakuoppahommat vähemmälle.

QroquiusKad kirjoitti...

Lupaan jättää, kunhan niitä kerjäävien touhu loppuu.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. No ei se nikkivarkaus sentään nappituomion paikka ole. Mutta minä lupaan olla jatkossa tarkempi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Jätin pari kommenttia julkaisematta. Alkoivat mennä tietyn rajan yli.

Anonyymi kirjoitti...

Ehkäpä teidän pölvästien kannattaisi opetella rekisteröimään nimimerkkinne jottei tällaisia identiteettiselkkauksia pääsisi syntymään, vai eikö kognitiivinen kapasiteetti riitä?

QroquiusKad kirjoitti...

Ja koska olen lähettänyt klo 16.58 jälkeen vain yhden kommentin, olin siinä siis oikeassa.

Anonyymi kirjoitti...

Onhan siinä jotain koomista, että yön Timo on heijastinmainoksessa. Mutta onko kukaan nähnyt mainosta jossa suomalainen raksaäijä makoilee autuaana sohvalla vaikka somalinaisen kanssa.

Terhomatti Hämeenkorpi kirjoitti...

Veli Qroquiukselle:
Mitäs sitä valitetaan toisina esiintymisestä - pankaa oma nimi esiin. Sillä se selviää!

QroquiusKad kirjoitti...

Voi sitä esiintyä toisena tämän omallakin nimellä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Qroquius Kadille, acc:lle, Ano2:lle ja Terhomatti Hämeenkorvelle & kiitos kommenteistanne.

Ano1, Qroquius Kad & Terhomatti: Minä olen tietoisesti pitänyt blogissani mahdollisuuden kommentoida anonyyminä. Ja siks toiseks Qroquius Kad on kyllä rekisteröinyt nimimerkkinä.

acc: Joo, tätä se on kun wokellus lähtee lapasesta. Ja jenkeissähän muutellaan joukkueidenkin nimiä. Saas nähdä kuinka kauan Chigago Blackhawks saa jatkaa tuolla nimellä?

Ano2: Ei ole niin mainoksessa kuin reaalimaailmassa.