maanantai 23. lokakuuta 2023

VMP JA FAKTOJEN PELKO

Valtamediapuolue VMP on huomannut että presidentinvaalit ovat tulossa joten sen on aika tehdä sitä mitä se parhaiten osaa eli demonisoida ihmisiä, jotka kykenevät ajattelemaan. Niitä vääriä eli VMP:n vääriksi julistamia ajatuksia. Asialla on tällä kertaa Helsingin Pravda ja kohteena kukas muu kuin Jussi Halla-aho jota demonisoimaan on etsitty hänen vanhoja vihertuttaviaan joita HS ehti välillä väittää jopa ystäviksi mutta korjasi sitten virheensä. Pravdan juttu on maksumuurin takana mutta IS teki siitä tiivistelmän. Touhun ideahan oli tehdä juttu ihmisestä, jonka hänen tuttavansa huomasivat olevan jonkinlainen piilossa ollut ja paljastunut hirviö. Tähän tyyliin:

HS: Tuttava kertoo hetkestä, kun kaveriporukka järkyttyi Jussi Halla-ahosta.

Eduskunnan puhemiehen, perussuomalaisten presidenttiehdokas Jussi Halla-ahon poliittinen suuntautuminen ja ajatusmaailma järkyttivät hänen tuttavapiiriään, kun ne ilmenivät heille 2000-luvun alkupuoliskolla.

Jep. Porukalla järkytyttiin. Ja sitten haastateltiin vihreitten entistä kaupunginvaltuutettua Jukka Relanderia:

Jengi oli todella järkyttynyttä, kun hän tuli aatteellisesti kaapista. Ajattelin, että meillä oli jonkinlainen jaettu ymmärrys yhteiskunnasta, hän lausui HS:n haastattelussa.

Relanderin mukaan pariskuntaan jopa katkaistiin välejä, kun Halla-ahon poliittinen vakaumus selvisi. Relander viittaa haastattelussa Halla-ahon vuonna 2005 perustamaan Scripta-blogiin.

Suvaitsevaisuutta parhaimmillaan. Ja mikäs se olikaan se seikka, joka teki Jussista hirviön? Niin hirviön, että VMP:n täytyy vielä parikymmentä vuotta myöhemmin etsiä järkyttyneitä vihreitä?

No tietysti se, että Jussi latoi pöytään faktoja haittamaahanmuutosta. Siis faktoja. Perusteltuja faktoja. Ei sitä vaadittua vastuullista valehtelua.

Eli mikä on Helsingin Pravdan viesti ihmisille? Kaiken tapahtuneen jälkeenkin? Kun on opittu kantapään kautta että haittamaahanmuuto on todellakin haittamaahanmuuttoa.

Se, joka ei suostu valehtelemaan utopian mukaisia vastuullisia valheita on hirviö.

Sinänsä jos ihmisellä ei ole tuttavapiirissään vihervasemmistolaisia niin tuskin hän mitään menettää. Niille kun tulee heti henkinen pipi jos joku syyllistyy ajatteluun.


37 kommenttia:

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Minusta tuossa jutussa oli uutta ja hauskaa se, että näissä vihervasemmistopopulistisissa piireissä yleensä on käytetty kieli-ilmaisua "tulla kaapista ulos" pelkästään sävyltään positiivisena tapahtumana, mutta nyt Halla-ahoa koskien sama metka sanonta kääntyykin kertomaan jostain äärettömästä pahuudesta. Kun Halla-aho tuli ulos aatteellisesta kaapistaan, miehen koko musta pahuus paljastui.

Ihan kyökkipsykologiankin pohjalta voisi todeta että oho, aikamoista projektiota.

No, ei kai ketään -- siis jotakuta hyväihmisten hampaisiin juuttunutta Halla-ahoa lukuunottamatta -- kukaan voi tuomita ihan noin sekvailla perusteilla. Mutta kai tuosta nyt voi sanoa, että ei mennyt ihan putkeen tuokaan yritys. Ihmiset vailla ominaisuuksia siinä vain taas kerran yrittävät aika epätoivoisesti määritellä itseään "kielteisestä käsin" -- eli kun oma identiteetti on täysin tyhjän päällä, tarvitaan epävarmuutta kompensoimaan vahva viholliskuva josta irtisanoudutaan, ja vahvaa viholliskuvaa on sitten vielä vahvistettava liimaamalla siihen kaikki mahdolliset projektiivisen pahuuden leimat.

Sitä se täydellinen ajattelukyvyttömyys teettää. Edes maailmanlopun ennusteet eivät enää viherväelle riitä -- se eskatologia on haihtumassa ja paljastumassa kokolailla turhaksi vouhotukseksi -- nyt viholliseksi tarvitaan lihaa ja verta olevat yksilöt. Maalittaminen tiedetään kovaksi keinoksi, stallarit se jo aikanaan testasivat, ja nykyisten "edistyksellisten" on vain pidettävä huolta siitä että se pysyy vihervasemmiston omissa käsissä.

Yksityiselämän suojakin saa väistyä, kun ollaan oikealla asialla. Yksilöt sulavat joukkoihin, joukot aatteisiin. Hyvä HS -- tap tap tap -- jatkakaa samalla linjalla. Ein Volk, ein Reich, ein Führer!.

Anonyymi kirjoitti...

SK 20.10. 2023: MA, ent. presidentti esillä laajasti. PH, vmp:n toivoma tuleva, myös esillä. Onko SK enää suomalaisen kulttuurin asialla?

Pauli Vahtera kirjoitti...

Hesari on sellainen kuin sen toimittajat.

Oikea media olisi kirjoittanut siitä, kuinka oikeassa Halla-aho alusta saakka oli ollut. Se pyytäisi anteeksi kirjoituksiaan ja panettelujaan Halla-ahosta. He pyytäisivät lukijoiltaan anteeksi kaikista kultamuna- jne kirjoituksistaan.

Vihervasemmistolaisen toimittajan maailmankuva ei muutu. Vaikka muslimit ottaisivat vallan Suomessa ja tekisivät maastamme samanlaisen persläven kuin tulijoiden lähtömaat ovat, Hesari edelleen kirjoittaisi kuinka Halla-aho on tuomittu rikollinen. Se tulee jatkossakin syyttämään maahanmuuttokriittisiä siitä, että muslimit ovat Suomessa sellaisia kuin ovat. Koska meidän olisi tullut kääntää toinenkin poskemme heidän väkivaltansa kohteeksi ja antaa vuosittain muutama miljardi euroa lisää, jotta he kokisivat olevansa tervetulleita Suomeen. Ja etenkin olla Lampedusassa kaikilla Suomen matkustajalaivoilla vastaanottamassa Eurooppaan tulijoita, jotta saisimme heidät tänne ennen kuin Saksa ja muut maat ehtivät viedä parhaat päältä. (Parhaat tässä on kielikuva, sillä joukossa ei ole yhtään hyvää, mutta surkimustenkin joukossa jotkut ovat parempia kuin toiset – ainakin väkivallan tekijöinä).

Anonyymi kirjoitti...

Onhan ihan se hirveää, että Jussi onjo edennyt valtakunnan toiseksi korkeimmalle pallille eli eduskunnan puhemieheksi. Kyllä kansa niin väärin on äänestänyt sanoisi vihervassari.
Nyt ei tarvitse kuin vielä kerran äänestää tammikuussa, että Jussista tulee presidentti eli hyvä äänestäjä - äänestä oikein.

Strix Senex kirjoitti...

Vai on Hesarin alentunut julkaisemaan Jukka Relanderin juttuja. Joskus Usarin Puheenvuoropalstaakin seuranneena Relander tuli tutuksi riidanhaluisen kirjoittelijana. Ei nyt ihan trollina mutta eipä paljon muutakaan.

Tässä tuonnoin Erja Yläjärvi, joka taitaa olla Hesarin vastaava päätoimittaja, valitteli kolumnissaan otsikolla: "Kuluttavatko uutiset? Et ole yksin", että "osa katsojista ja lukijoista uhkaa väsyä jatkuvalta tuntuvaan järkälemäiseen vyörytykseen. Uutismaailmasta tekee jopa mieli pahimmillaan jättäytyä sivuun". Jos hän vähän seuraisi sitä, mitä hänen lehtensä julkaisee ja jopa vähän ajattelisi ja ottaisi opikseen, ei tarvitsisi valitelle sitä, että lukijat hylkäävät lehden. Mutta omapahan on asiansa. Turha tässä on jeesustella. Suomalaisen journalismin pohja on syvempi kuin syvin kaivo.

QroquiusKad kirjoitti...

Jussi huomauttaa selvyyden vuoksi, ettei Rekka-Julle ole koskaan ollut hänen ystävänsä, kaverinsa eikä edes tuttu, joten asianomainen sekä VMP valehtelivat heidän muka "läheisestä ystävyyssuhteestaan":

https://www.is.fi/politiikka/art-2000009940773.html

Itse asiasta kuultuna Rekka-Julle myöntää päin naamojamme valehdelleensa, tsih hih hii!
On kivaa olla Suomessa tyttö;
kuuluipa sitten kumpaan sukupuoleen tahansa, tyttö saa valehdella ja nauraa päälle jäätyään kiinni.
Mitään siitä ei seuraa, paitsi samanmielisten kehut taas kerran hyvästä taqiyyasta.

Eipä ihme, että molempiin sukupuoliin kuuluvat viherkommunistitytöt niin rakastavatkin arabimuslimeja.
Vakka ja kansi.

Anonyymi kirjoitti...

HS tekee kovaa vauhtia Haavistosta presidenttiä. Hän saa vain positiivisia otsikoita, vaikka kysyttäessä ei muista mitään tekemiään mokia. Taitaa olla kohta samaa sarjaa kuin Sleepy-Joe? Keskisuomalainen puolestaan julkaisi joitakin viikkoja sitten jutun toisesta ehdokkaasta; otsikko kertoi kuinka DISCOJUMALA MIKA AALTOLA SAUHUSI JYVÄSKYLÄN YÖSSÄ nuorena. Mies on itse kertonut olleensa nuorena introvertti ja pikemminkin ujo, mutta toimittaja ei antanut sen haitata ainakaan raflaavaa otsikkoa. Tuntemattomia ovat toimittajien tiet. Mitä jos kaivaisivat nyt esille Halla-ahon kirjoituksia vuosien takaa, niin koko kansalle selviäisi, kuinka oikeassa hän on koko ajan ollut. Samalla voisivat hävetä, minkälaista p-skaa ovat hänen niskaansa kaataneet vuodesta toiseen. Anteeksipyyntö kun nyt tuntuu olevan muotia, niin nyt olisi ihan aihettakin!

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

"Itse asiasta kuultuna Rekka-Julle myöntää päin naamojamme valehdelleensa, tsih hih hii!
On kivaa olla Suomessa tyttö;
kuuluipa sitten kumpaan sukupuoleen tahansa, tyttö saa valehdella ja nauraa päälle jäätyään kiinni.
Mitään siitä ei seuraa, paitsi samanmielisten kehut taas kerran hyvästä taqiyyasta.

Eipä ihme, että molempiin sukupuoliin kuuluvat viherkommunistitytöt niin rakastavatkin arabimuslimeja.
Vakka ja kansi."
Nykyään on laajalle länsimaissa levinnyt transgender-ajattelu, jossa sukupuoli on biologiasta riippumaton mielentila korvien välissä. Tämä ajattelu on yleistynyt nimenomaan viimeisten parinkymmenen vuoden aikana ja sitä ennen se on ollut jokseenkin kaikkina aikakausina ja kaikissa paikoissa tuikituntematon.
Kuinka tämä uudenlainen sieluntilaan perustuva sukupuolimäärittely nyt taasen menikään? Siis vihervasemmistollehan riittää pelkkä itsemäärittely ilman mitään objektiivisia perusteita, Qroquius Kadille kaikki vihervasemmistoa äänestävät ovat tyttöjä ja persut poikia täysin fysiologiastaan riippumatta. Koska on selvää, että tämä pseudolatinalainen nimimerkki inhoaa "punaviherkommunisteja", onko siis pääteltävissä, että hän on ilmeisesti jonkin asteinen naisvihaaja? Mitäköhän freudilaisia syitä tälle voisi löytyä? Ehkä jääminen jostain paitsi?

Mitään järkeähän näissä mietelmissä ei toki ole, mutta eipä ole QK:n viestissäkään.

Anonyymi kirjoitti...

Jos kansa on niin vähä-älyistä, että antaa Pravdan ja Reporadion päättää presidentistään ja "oikeasta" suhtautumisesta muukalaisiin, niin ei voi kuin syvään huokaista. Ja sitten ruveta taas googlailemaan, miten saisi Sveitsistä tai Unkarista töitä ja kansalaisuuden. Tanskassakin on alkanut aurinko pilkistämään pilvien raosta...

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

Tuohon hyysärin juttuun sopii se vanha sanonta: Mihinkäs koira karvoistaan pääsee. Kauan se hesarilta kestikin moinen humpuukikirjoitus tehdä.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä. Muut puolueet osaavat vielä valehdella vastuullisesti. Pääministeri varsinkin. VMP komppaa. Piiri pieni tietää mikä on heille eduksi.

QroquiusKad kirjoitti...

Kun anonyymi on liian tyhmä ymmärtämään tekstiäni, ei voi mitään.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Seppo Oikkoselle, Ano1:lle, Pauli Vahteralle, Ano2:lle, Strix Senexille, Qroquius Kadille, Rouva Anolle, Ano3:lle, Tapsalle vaan, Huru-ukolle ja Ano4:lle & kiitos kommenteistanne.

Seppo: Hyviä huomioita taas kerran.

Ano1: SK oli joskus laatulehti. Jota minäkin tilasin. Noin 30 vuotta sitten.

Pauli: Erittäin hyviä huomioita.

Ano2: Tämä on toivottavaa, mutta todennäköisesti Jussi ei pääse kakkoskierrokselle.

Stix Senex: Kyseinen Yläjärvi ei taida hahmottaa, että missä se ongelma on.

Qroquius Kad & Ano3: Siinä vaiheessa kun joku alkaaa psykologisoimaan niin minulta loppuu kiinnostus. Itse näen QK:n kommentin niin että tietyt miehet vikisevät kun naiset vievät ja käskevät. Näitä löytyy nimenomaan vihervasemmistosta.

Rouva Ano: Ja karmeinta on että VMP saattaa tässä Haaviston hypetyksessä tällä kertaa onnistua.

Tapsa vaan: Sehän on niin, että valtamedian ulkopuolisen uutisoinnin ja näkökulmien etsiminen vaatii hieman vaivaa. Ja se on niin kovin monelle liikaa.

Huru-ukko: Muistan kyllä kun HS aikanaan demonisoi Jussi Halla-ahoa jo ennen kuin hän oli kansanedustaja. Se vaan onnistui sillä demonisoinnilla saamaan aikaan Jussi Halla-aho-ilmiön.

Ano4: Valitettavasti Järjestelmäpuolue valehtelee edelleenkin vastuullisesti.

Anonyymi kirjoitti...

"Kun anonyymi on liian tyhmä ymmärtämään tekstiäni, ei voi mitään." En ole sama anonyymi, mutta kuinka se pitäisi ymmärtää? Kovin sekavaa tekstiä kyllä on. Mikä ihmeen tyttö ja miten se liittyy yhtään mihinkään?

Anonyymi kirjoitti...

Mietitääs että mitä hyviä VMP:n ulkopuolisia medioita tai yritelmiä ja viritelmiä sellaisiksi on olemassa. On ainakin Oikea Media, jonka toiminta on vuosien saatossa hiipunut lähes täysin pelkäksi blogialustaksi, jota sitäkään harjoitetaan tuskin enää ollenkaan ja joka on parin viime vuoden aikana keskittynyt lähes pelkästään koronarokotehörhöilyyn. Sitten on Partisaani, joka on keskittynyt raportoimaan salaliittoteorioita juutalaisten kaikkialla läsnä olevasta maailmanvallasta. MV-lehti on nykyään täysin putinistien asialla. "Psykoosimedia" PT-media on Ruotsiin aikoinaan muuttaneen alkoholisoituneen rakennustyöläisen yksityisprojekti. Marco de Witin Laiton Lehti on lopetettu. Suomen Uutiset on pelkkä puoluelehti. Jäljelle jää vielä Kansalainen-lehti, josta ei tosin ole kilpailijaksi esim. Maikkarille, koska se on keskittynyt pelkästään maahanmuuttokritiikkiin eikä tarjoa sen ohella tietoa muista asioista tai viihdettä.
Mistä tämä VMP:n varteenotettavien vaihtoehtojen puute mahtaa johtua? Joko VMP:hen kriittisesti suhtautuvien joukko on liian pieni siihen tarkoitukseen tai he eivät joko osaa tai viitsi tuottaa mitään vaihtoehtoa.

Anonyymi kirjoitti...

Kuten todettua, vmp on päättänyt että haavistosta tehdään pressa. Merkit ovat selvät. Ennen äänestystä ihana sanna astuu "taas" julkisuuteen hehkuttamaan pekkaa sekä ohjeistamaan omaa kulttiaan asettumaan pekan taakse. Lisäksi ääniä ropisee muslimiystäviltä. Miksei venäläisiltäkin joilla äänestysoikeus. No onhan ne linnanjuhlat tylsiä olleetkin.

QroquiusKad kirjoitti...

En voi edelleenkään auttaa anonyymiä, joka jatkaa puutteellisen älykkyytensä manifestointia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle, Ano3:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Ano1 & Qroquius Kad: QK:n kommenttihan oli vertaus eikä ainakaan minulla ollut vaikeuksia ymmärtää sitä.

Ano2: Muuten osuvia huomioita mutta PT-median kohdalla menit ad hominen-linjalle. Sehän on varsin hyvä uutislähde. Mitä kysymykseen tulee niin ehkä me tavalliset ihmiset emme vaan ole kovin aktiivisia. Omaksi vahingoksemme.

Ano3: Tuo Sanna-boosti muuten saattaa hyvinkin tapahtua.

Anonyymi kirjoitti...

Taitavat paperilehdet kohta jäädä historiaan. Kuten viimeiset eduskuntavaalit osoittivat, netin myötävaikutuksella ponnistivat valtiopäiville mm. Joakim Vigelius, Onni Rostila ja Tere Sammallahti, enkä yhtään ihmettele. Hyvät podgastit ja blogit sekä mielenkiintoiset keskusteluohjelmat päihittävät Ylen A-talkit sun muut mennen tullen ja HS:n lukijat lienevät etupäässä pääkaupunkiseudun punavihreitä. HS:n irtonumero ei tunnu kelpaavan edes ilmaiseksi kotikaupungissani ison ostarin käytävillä. Ongelmana voi olla presidentinvaalejakin ajatellen vanhempi väki (johon kyllä itsekin kuulun), jolle paperille painettu sana tai Ylen puoli yhdeksän uutiset ovat se ehdoton totuus. Viimeksi sieltä totuuden torvesta saatiin kuulla jonkun asiantuntijan lausumana, että syy ikääntyneiden ihmisten univaikeuksiin on ilmastonmuutos.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Rouva Ano. Tietenkin se univaikeuksien syy on ilmastomuutos. Usein kun olen yölevolle asettumassa niin on liian kuuma tai kylmä. Aivan selkeitä merkkejä ilmaston muuttumisesta, kuten kaikki poikkeukselliset sääilmiöt todistavat. Kuten esim. talvinen lumisade tai vesisade. Tai kuiva pakkassää tai kostea pakkassää ja mitä kaikkia näitä onkaan. Ja ne, ne ne vasta unettomuutta aiheuttavatkin kaiken muun kolotuksen rinnalla ja kanssa.
Silti oiein hyvää yötä Rouva Anolle ja kaikille muillekin Perskeleen suraajille:)
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne. Varmaankin yksi seikka mikä on pitänyt paperilehtiä edes osittain voimissaan on se, että – varsinkin vanhemmat – ihmiset haluavat tottumuksesta aamukahvilleen jotain joka rapisee. Mutta jos joku laittaisi minulle linkin tuosta univaikeushommasta niin olisin kiitollinen.

muuanpena kirjoitti...

Tulipahan Vasarahammerin kirjoituksesta Etnistä monimuotoisuutta pitää saada lisää mieleen, että mitenkäs se kotimaisten vihervasureiden lehtien laita on. Onko siellä toimittajakunnassa paljonkin etnistä monimuotoisuutta vai turvaudutaanko valkoiseen ammattitaitoon, sikäli kuin siitä tässä yhteydessä voi puhua. Nämähän voisivat näyttää esimerkkiä ja palkata toimittajakuntaan puolet tumman pigmentin omaavia. Ja epäilemättä vaikutuksen lehden levikkiin tekisi sekin, jos mainosmyynnissä olisi puolet musulmaaneja.

Anonyymi kirjoitti...

Säätiedoissa Tv:ssä nykyään on aina ’normaalia kylmempää tai lämpimämpää’ ; ei normaalia koskaan.

Anonyymi kirjoitti...

Miten vältetään Ruotsin tie, Yle kysyi presidenttiehdokkailta – paitsi siltä yhdeltä, jonka nimen varmaan arvaatkin

Tuosta pitäisi löytyä Suoen Uutisten juttu ylenannon tasapuolisuudesta Presidenntiehdokkaiden näkemyksestä siitä, että mitä tehdä ettei oltaisi ruåtsin tiellä eli julistamttomassa sotatilassa. Tuohon Rouva Anon unettomuusjuttuun en osaa linkkiä antaa, kas kun en ole ylenannon ohjelmia seurannut.
Ja muuanpena: on ainakin ylenannon palkolisina toimittajaoletettuina ns. etnisiä ja a siantuntijoina sitäkin enemmän.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Kuulin tästä Ylen univaikeuksia koskevasta jutusta ystävältäni ja pengoin sen esiin Yle Areenasta. Siinä puhuttiin ehkä enemmän mielenterveysongelmista, mutta löytyy otsikolla "Tutkijat ennustavat unihäiriöiden ja masennusoireiden lisääntymistä ilmastonmuutoksen edetessä." (En osaa suoraa linkkiä tabletilla antaa.) Hyvää yötä kuitenkin kaikille, nukkukaa hyvin!

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys muuanpenalle, Anolle, Qroquius Kadille, Huru-ukolle ja Rouva Anolle & kiitos kommenteistanne.

muuanpena: Kyllähän näitä jo on. Määrää en osaa sanoa.

Ano: Hyvä huomio.

Qroquius Kad & Rouva Ano: Oliskos tämä sitä poliittista ilmastolääketiedettä tai jotain sellaista.

Huru-ukko: Ehkä ei kysytty siksi kun mies puhui faktoja jo aikaa sitten ja demonisoitiin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Sanoisin, että tuossa on kyseessä nimenomaan vihervasemmistolaisten itse aikaansaamat masennusoireet. No, ehkä ne olivat herkkiä siihen jo valmiiksi. Ettei jopa halukkaita. Sinänsä on olemassa ihan oikeaakin masennusta joka on ihmiselle vaikea ja vakava tila. Ja sitä ei tule sotkea ilmastohysteriaan.

QroquiusKad kirjoitti...

Poliittisen lääketieteen apostolit yrittävät lämmittää toista, jo auttamattoman vanhaksi mennyttä soppaa:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009943947.html

Pelkäänpä pahoin, ettei taida tulla enää mitään.
Liian moni on tajunnut, mistä oli todellisuudessa kyse ja maailmassa on nyt liikaa oikeasti vaarallisia asioita kuten Putler ja Hamas, joten keksityllä hysterisointi ei enää onnistu.

Ilmastonmuutoksella voidaan toki lapsia ja lapsenmielisiä pelotella edelleen;
heidänlaisensa kun pelkäävät hirveästi asioita joissa ei ole mitään pelättävää, eivätkä sitten kuitenkaan osaa vähääkään pelätä mielettömän vaarallisia asioita.

Anonyymi kirjoitti...

On selvää, että Hamas on uhka israelilaisille siviileille, mutta miten se Suomeen liittyy? Onko Hamas hyökkäämässä Suomeen? Sikäli se on Suomen kannalta paljon enemmän "kuvitteellinen uhka" mitä koronavirus ikinä. Vai johtuuko tämä Palestiinaan liittyvä mediakohkaaminen siitä, että suomalaisten joilla ei ole mitään jännitystä omassa elämässään täytyy hakea sitä ulkomailta, kun Ukraina ja Putinkin ovat jo niin puhkiveivattuja juttuja että alkaa jo tympäistä.

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Anolle 0.37: Jaa, etkö ole katsonut uutisia? meilläkin on pilvin pimein väkeä, pääosin ulkomailta tullutta mutta myös kotoperäistä, jotka ovat sitä mieltä että siviilien teurastaminen on ihan ok, jos ei saa tahtoaan läpi asiassa kuin asiassa. Ja tässä tämä asia on se etteivät saa tahtoaan läpi siinä että israelilaisten on kuoltava. Se Hamasin peruskirjan teksti selittää koko tämän Gaza ja Länsiranta jutun ihan täysin. Kyse ei ole mistään palejen omasta valtiosta, sitä on heille tarjottu monta ja monta kertaa jo vuodesta 1948 saakka. Eivätkä he sitä osaisi hallitakaan, kun pelkkä itsehallintokin toin Gazassa ja Länsirannalla äänestyksellä valtaan Hamasin äärihullut. Eipä Fatah ollut juurikaan sen tolkullisempi, mutta eivät sentään olleet kirjanneet peruskirjaansa juutalaisten kansanmurhaa tavoitteekseen. Ikävää porukkaa nuo juutalaiset, kieltäytyvät kuolemasta.

QroquiusKad kirjoitti...

Hamasin peruskirjan teksti sepostaa mitä sepostaa, mutta Siionin Viisaiden Pöytäkirja kertoo juutalaisten maailmanvalloitussuunnitelman yksityiskohtaisesti.
Ja koska olemme Suomessa, jota hallitsee Maailman Kommunistisen Puolueen pääosasto, uskomme Siionin Viisaiden Pöytäkirjan joka sanan ja vihaamme juutalaisia, koska meitä käsketään niin tekemään.

Muslimeja rakastamme ihan muuten vaan, kun ne ovat niin ihanan tummia ja tulisia palleroita.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Anolle ja Thorvald Eskilinpojalle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad:

Viesti1: Se korona on osoittautunut niin suureksi puhallukseksi että tuskin sitä kuplaa koskaan kokonaan puhkaistaan. Suomalaisillehan se oli hallinnon järjestämä tottelevaisuuskoe joka meni ikävän helposti läpi.

Viesti2: Ja kyseiset pöytäkirjat osoitettiin väärennöksiksis noin sata vuotta sitten. Rokka: ”Kun täs nyt kirjotellaan niit pöytäkirjoi niin vissii ne männöö siin hänennii”.

Ano & Thorvald: Thorvald kävikin asian läpi osuvasti. Minä lisään että ei uhka länsimaisille ihmisille ole vain Hamas vaan islamilaiset yleensä. Me saamme islamilaisista riehuvaa väkivaltaista vähemmistöä joille me vääräuskoiset olemme alempiarvoisia ihmisiä.

Anonyymi kirjoitti...

"Ja koska olemme Suomessa, jota hallitsee Maailman Kommunistisen Puolueen pääosasto, uskomme Siionin Viisaiden Pöytäkirjan joka sanan ja vihaamme juutalaisia, koska meitä käsketään niin tekemään." Jos me uskoisimme Siionin Viisaiden Pöytäkirjan joka sanan, eikö meidän silloin kuuluisi rakastaa juutalaisia ja kannattaa heidän maailmanvalloitussuunnitelmiaan, kun Maailman Kommunistisen Puolueen pääosasto niin käskee? Ei ku hetkinen, mites se nyt menikään...

Onko tämä juttu Suomesta Maailman Kommunistisen Puolueen hallinnoimana maana taas joku niin erikoinen kielikuva, että tavallisen tallaajan älynlahjat eivät sitä riitä käsittämään vaan ihan tosissaan lausuttua skitsofreenistyyppistä huttua? Ainakin usko Siionin viisaiden pöytäkirjoihin viittaisi jälkimmäiseen vaihtoehtoon. Vai onko sekin taas joku "kielikuva"?

Vai osaisiko päivystävä Suomi-Qroquius Kad-Suomi -sanakirja Yrjöperskeles valaista asiaa?

QroquiusKad kirjoitti...

Anonyymin älykkyys ei kerta kaikkiaan riitä.
Parempi kun pysyisi vaan siellä vauvafoorumilla.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Qroquius Kadille. No joo, onhan niin että kielikuvat eivät aina onnistu. Ei Suomea hallitse mikään uusi Komintern. Idioottimaisuus onnistuu ihan muutenkin.

QroquiusKad kirjoitti...

Täältä näyttää kadonneen kolmekin kommenttiani, jonka huomaa siitä että vastauksesi niihin on tallella mutta ei mihin vastattiin.
Tämähän on kroonista.
Koneelleni eivät pääse muut kuin minä, joten kukaan ei täällä päässä sillä tavoin voi keppostella.
Miten tätä tapahtuu näköjään jatkuvasti?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Löysin tuon kun aikani etsin. Saattaa olla ihan omaa sähläystäni.