perjantai 6. lokakuuta 2023

OI, SE PUNAINEN SUOMI

Eli kommaripimu haaveilee

Meillä suomalaisillahan on se sanonta ”joka vanhoja muistaa, sitä tikulla silmään”. Pahkasika-lehti muokkasi sitä aikanaan pidemmälle eli ”jota tikulla silmään, sitä sonnalla suuhun”. No, uskallanpa silti muistella vanhoja koska Valtamediapuolue VMP on kaivellut viimeiset puoli vuotta perussuomalaisista ikivanhoja juttuja ja pyrkinyt niillä vahingoittamaan puoluetta mahdollisimman paljon. Eli en minä tätä aloittanut.

Jaa mitäs nyt sitten muistellaan? No tätä vasemmistonuorten kovasti julkikommunistista puheenjohtajaa Pinja Vuorista joka kolme vuotta sitten selitti vallankumousta. Alkuun näin:

Tästähän herää muutama kysymys:

1. Kuinka niin moni on kiinnostunut edelleenkin kommunismista vaikka oikein hyvin tiedetään, kuinka uskomaton menestys se on maailmanhistoriassa ollut? Ainakin talouden romahduttamisessa ja ihmisten lahtaamisessa.

2. Niin ne sosialistiset maathan eivät suojelleet talous- ja poliittista järjestelmäänsä väkivallan uhalla, eiväthän?

3. Mistähän kyseinen pimu luulee löytävänsä ne vallankumouksen etujoukot jotka tulevat kaatamaan järjestelmän ja muuttamaan sen kommunistiseksi? Vihervasemmiston akateemisista pimuista ja takkutukista?

Sinänsä voi muuten kuriositeettina todeta että kyseinen Pinja Vuorinen on käynyt armeijan ja on jopa reservin upseeri. Pistää taas muistelemaan menneitä. Ainakin isäukkoni aikana oli armeijassa miesten papereissa ns. punainen kulma eli jos suvussa oli liikaa punaista niin tie rukkiin katkesi. Oliskohan tuo hyvä vielä nytkin?

Mutta joo, kyseinen punikkipimu jatkaa:

Tästä heitosta nousee mieleen se Kummelin sketsi 1990-luvulta:

- Moi! Voinks mä muuttaa teille asumaan?

- Totta kai! Ota jääkaapista kaljaa ja mennään olohuoneeseen kattoon pornoo!

Noin vakavasti ottaen voi kysyä että kuka luopuu omaisuudestaan vapaaehtoisesti? Varsinkaan sosialisti joka on tienannut omaisuutensa veronmaksajien rahoilla. Tekemättä varsinaisesti yhtään mitään. Ja kuuluuko Penan nyrkkipajan kolme miestä työllistävä pikkufirma niihin sortaviin kapitalisteihin?

Mutta joo, muistelin vanhoja, tosin kyseinen pimu vaikuttaa politiikassa edelleenkin ja se, että hän on vasemmistonuorten johtaja kertoo puolueesta paljon. Ja onkos Valtamediapuolue VMP puuttunut noihin sanomisiin millään tavalla? Kas kun poistetaan retoriikka niin tuossahan puhutaan ryöstöstä, väkivaltaisesta ryöstöstä ja pahimmillaan ryöstömurhasta.

Ihmetyttää vaan että miksi nuo totalitaariset aatteet houkuttelevat juuri akateemisia ja ennen kaikkea akateemisia nuoria? Olisko mukana se elämänkokemuksen puute? Ja ajattelu että jos en ole oikein mitään, niin voinhan aina olla kommunisti. Sitten minäkin olen jotakin.

50 kommenttia:

QroquiusKad kirjoitti...

Pikku Pimpsu on siis käynyt RUKin, mutta miten?
Aivan oikeasti vai silleen niinku leikisti?
Meinaan kyllä tuon pitäisi siltä pohjalta tajuta, miten kävisi sille Uudelle Punakaartille PV:tä vastaan.

Jotenkin nyt vaan tulee vaikutelma, ettei Pimpsu taida olla sellainen vänrikki, joka kykenisi johtamaan joukkueen taistelua.
Eikä välttämättä oikein minkään muunkaan sotilaallisen muodostelman muunkaanlaista toimintaa.
Että on sellainen samanlainen upseeria leikkivä tyttö kuin ne poliisia leikkivät tytöt, joita abdullahit paiskelevat ympäriinsä yksi kolmea vastaan.

Anonyymi kirjoitti...

"Talousjärjestelmää suojellaan väkivallan uhalla." Siis mitä? Pitäisikö toisen laillisesti hankkiman omaisuuden jakaminen eli varastaminen laillistaa? Eniten ihmetyttää kyseisen neitokaisen kohdalla täydellinen tietämättömyys kommunismin "saavutuksista" ja miten voi olla mahdollista, että Suomen armeija on kouluttanut upseeriksi asti tällaisen väkivaltaa ihannoivan vallankumouksellisen. Kai se on sitten sitä Li Anderssoninkin tarkoittamaa parempaa väkivaltaa?

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Ei se pv:n mädättäminen jäänyt naisten vapaaehtoiseen asepalvelukseen tai edes alkanut siitä. Esim erään ruotsinkielisen varuskunnan komentaja ylpeili sillä kuinka hän oli tulenpalava kommunisti astuessaan palvelukseen, tarkoituksenaan käydä ruk sekä kadettikoulu, ja näin soluttautua sisään laitokseen tulevaa kumousta palvellakseen.
Sittemmin hän sanojensa mukaan oli rauhoittunut ja toiminut vain maanpuolustuksen hyväksi. Uskoo ken tahtoo ja luuletteko hänen esimiesasemassa mahdollisesti suosineen aatetovereitaan vai toimineen täysin puolueettomasti..?

Näitä ja vastaavia esimerkkejä riittää, valitettavasti.

Ylitoveritar Tavja Hawonen teki kyllä parhaansa laitosta mädättäessään; jalkaväkimiinakielto on vain yksi monista tempuista. Kenraalikunta ei ollut edes sotavuosina yhtä miesvahvuinen kuin Tavjan vallan vuosina!
Luuletteko että hän suosi tietyntyyppisiä upseereita ylennyksissään vai menikö homma taas ihan puolueettomasti?

Sitten vielä tämä nato-kiimaisten joukkio, joka hävitti toimivaa materiaalia vain sen alkuperän (Nl) vuoksi! Tavjan silmissä tällaiset asevastaiset upseerit olivat niitä, joita kannatti edistää heidän urakehityksessään. TH ei vain tajunnut mikä heidän oikea motivaatio tälle toiminalle oli; ei ylipäällikön miellyttäminen vaan nato-yhteensopivuus ja siten helpompi integroituminen länsiliittoumaan.


"Puolustusvoimat kantaa yhteiskuntavastuunsa ja lopettaa sarjatuliaseiden myymisen siviileille, ylläpitääkseen omalta osaltaan YJT:ta " (SIC!)
-eikä edes muuttunut turvallisuustilanne euroopassa ole tätä päätöstä kumonnut.


-Tvälups-

Teutjärvi kirjoitti...

Upseeri Pinja on upseeri siksi että on hirveä hinku päästä pomottamaan muita, TV ohjelmassa
naissotilaat eräs alikessu pimatsu harmitteli kun sai komennettavaksi naistuvan,
olisi halunnut miestuvan että olisi päässyt pomottamaan poikia, muutenkin tytöillä oli
hirveä hinku päästä johtajakoulutukseen, mitä se kertoo naisista.

Anonyymi kirjoitti...

Kommunismin jäljiltähän ei ole kuin suurin piirtein 200 miljoonaa ruumista. Saman verran kuin islamin. Ja molempia ideologioita suojellaan Suomessa ja Vuorinen saa vapaasti haaveilla "lahtareiden" ruumiskasoista. Mutta auta armias, jos olet konservatiivinen hetero suomalainen, niin "jakamattomat ihmisoikeudet" eivät koskekaan sinua.

Vuorisella näyttää olevan nenärengas klyyvärissään. Ei voi mitään, mutta aina kun näkee tuollaisia virityksiä, niin tulee ajatelleeksi, että hissi ei kulje ylimpään kerrokseen asti. Eikä tässäkään tapauksessa.

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

Aarno Laitinen kirjoitteli aikoinaan; valtaan ja kuluisuuteen halutessaan täytyy vastustaa asoita, myötäilemäällä muita et erotu. Esimerkkinä Laitinen käytti Matti, vihreätuuli, Vanhasta, joka kaatoi ydinvoimala hankkeen eduskunnassa 80-luvulla. Siitäkö lähti matin valtiomiesura nousuun? Kiitämme mattia korkeimmista sähköhinnoista.

Onko punatulkulla sama taktiikka? Kaksipuolinen pihtikoukkaus?

kt

Strix Senex kirjoitti...

Laitavasemmiston ehkä keskeisin ominaispiirre on epärehellisyys. Onko sen perustana kyyninen laskelmointi vai onko se sellaista uskonnollisluonteista epärehellisyyttä, jossa oikea usko oikeuttaa ja suorastaan velvoittaa uskovaista esittämään asioita, joiden hän uskoo olevan uskonnolleen hyödyksi, riippumatta siitä, ovatko ne totta vai eivät. Eivätkä nämä kaksi epärehellisyyden mallia ole mitenkään toisensa poissulkevia. Pikemminkin vaikuttaa siltä, että nuorena herätyksen saanut uskoo, että tarkoitus pyhittää keinot ja oikean asian hyväksi valehtelu edustaa jonkinlaista korkeampaa totuutta. Iän mukana hän sitten tulee tietoiseksi siitä, että valhettahan tämä kaikki on, mutta kun asema, vaikutusvalta ja tulot ovat siitä valheesta riippuvaisia, tehdään sitä sitten kyynisesti, tietoisesti ja harkiten.

Sama kyynisyys muuten tuntuu leimaavan myös suurta osaa toimittajakunnasta. Vaikka vähän asiasta sivuun meneekin, otetaan esimerkiksi silmiin sattunut hälyuutinen ”Nyt puhuu helsinkiläinen Aaro jonka vuokra nousee 56 prosenttia”. Ja mitäpä hirvittävyyksiä tämä epäoikeudenmukaisuus käytännössä sisällään pitikään.

Korotuksesta valittava kertoo asuneensa kaksiossa, jossa neliöitä oli 43. Taloon tehdään peruskorjaus, jossa kaikki systeemit uusitaan, esimerkiksi vessat uusitaan kokonaan niin, että pyörätuolilla pääsee esteettömästi vessaan. Peruskorjauksessa asunnosta tehdään kolmio ja neliömäärä tulee olemaan 60–70 neliötä. Vuokra asunnossa oli ennen remonttia 430 euroa ja korotuksen myötä vuokra voi olla 670,80 euroa. Peruskorjatun asunnon neliövuokra siis ei nouse vaan säilyy tuolla huomattavan edullisella 10 euroa/neliömetri tasolla. Lopuksi asianomainen valittaa, että ”Kyllä tässä vähän tulee sellainen olo, että ikäihmisiä kyykytetään”

Anonyymi kirjoitti...

Niin, ja nämä tyttölöiset pääsevät aliupseeri ja upseerikouluun sellaisilla tiedoilla, taidoilla ja luonteenpiirteillä, joilla miehillä ei ole mitään asiaa kyseisiin koulutuksiin..

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Rouva Anolle, Taisteluvälineupseerille, Seppo Oikkoselle, Teutjärvelle, Gottihan Se:lle, Tapsalle vaan, kt:lle ja Strix Senexille & kiitos hyvistä kommenteistanne ja lisäyksistä.

Taitaa olla niin että nämä pinjavuoriset ovat nimenomaan läntisten yhteiskuntien vitsaus. Tietyt toiset yhteiskunnat ovat sattuneesta syystä rokotettuja tuota aatetta vastaan.

Tvälups antoikin hieman rautaisannosta armeijasta. Itse olen kuullut hyvin monelta taholta että naiset pääsevät helpommalla ja heille annetaan jämiä ihan sukupuolensa vuoksi. Omana inttiaikanahan tätä touhua ei ollut vielä ollenkaan.

Gottihan Se:n linkistä: Tämähän on sitä ”asiiantuntijoiden” jatkumoa jonka mukaan tuontitavara ei itse ole koskaan vastuussaan teoista vaan vika on yhteiskunnassa.

-TR- kirjoitti...

Kommunismi perustuu kateudelle joka valitettavasti on yksi ihmisen perustunteista. Niin kauan kuin ihmiset tuntevat kateutta niin jonkin sortin kommunismi on aina vaiva amme.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, TR. Tuo on kyllä täysin totta. Ja sehän houkuttelee ihmisiä jotka eivät halua ponnistella minkään eteen vaan vaativat että toiset tekevät heidän puolestaan.

QroquiusKad kirjoitti...

Eräässä USAlaisessa yliopistossa tuli taloustieteen kurssille opiskelijalastillinen kommunismin nimeen vannojia.
Professori ehdotti, että jos olette tosissanne tuota mieltä, sopiiko että kurssi arvostellaan kommunismin periaatteiden mukaisesti:

kaikkien arvosanat lasketaan yhteen ja kaikille annetaaan niiden keskiarvo?

Sehän sopi, ja ensimmäisestä tentistä kaikki saivat toiseksi parhaan arvosanan.
Ne jotka olivat valmistautuneet huonosti olivat riemuissaan:
paljon enemmän kuin olisivat ansainneet!

Sen sijaan pää savuten lukeneet olivat katkeria:
he vastasivat kaikkeen oikein, heille olisi kuulunut paras arvosana.
Huonommin valmistautununeet käskivät pitää päänsä kiinni.

Seuraavaan tenttiin tultiin sitten kautta linjan huonommin lukeneina, ja niin kaikki saivat toiseksi huonoimman arvosanan.
Taaskin ne, jotka olisivat normaalisti reputtaneet olivat tyytyväisiä kun saivat arvosanan, mutta suurin osa oli jo raivoissaan.
Reputtamatta jääneet käskivät heidän pitää päänsä kiinni.

Lopulta kukaan ei enää viitsinyt panostaa kurssiin, josta kaikki saivat lopuksi hylätyn.
Nyt kaikki olivat raivoissaan, mutta professori ilmoitti tämän olleen kyseisen kurssin perustavaa laatua oleva opetus:

näin se kommunismi toimii, ja opiskelijat saivat siitä havaintoesityksen.

Tapauskertomukseen ei kuulunut, kannattiko he vielä kurssin jälkeen kommunismia.
Luultavasti kannattivat;
se OIKEA kommunismihan on aivan ihanaa ja toimii ihanasti – siellä satumaassa!
Oi jospa sinne linnun lailla lentää vois...

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Tämä Pinja-tyttönen oli jossain kuvassa (twitter tai jossain näin) suunnilleen huutamassa Niinistön korvaan kun tämä kulki mielenosoittajien halki yliopistolla.

Naisvarusmiesten alkuajasta muistan kun kertausharjoituksissa eräs kantaupseeri totesi, että suihinotosta saavat iltavapaan ja panosta kuntsarin. :D

Aiemmin naisvarusmiesten päätöspäivä (keskeyttääkö/jatkaako) oli vasta johtajakoulutuksiin valinnan jälkeen, taisivat muuttaa sitä jossain välissä.
Mutta missään en ole koskaan nähnyt tilastoja miten naisten keskeykset jakautuivat ennen/jälkeen kolutusvalintojen.

Anonyymi kirjoitti...

Kun Ruotsissa kohta turvaudutaan armeijan apuun kaduilla riehuvan väkivallan takia ja apua on pyydetty myös Suomesta, niin eiköhän valtio voisi lähettää sinne pari komppaniaa näitä naissotilaita? Ainahan naiset ovat vaatimassa pääsyä paikkoihin, joissa miehet ovat pääasiassa aikaisemmin toimineet. Nyt olisi oiva tilaisuus päästä näyttämään kyntensä ja olisi sitten valmis konsepti käytössä, kun täällä alkaa paukkua. Samalla saisivat maistiaisia monikulttuurin ihanuudesta, jota monet kanssasisaret täällä edelleen palvovat.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Ihmisten pitäisi luopua omaisuudestaan yhteiseen käyttöön. Ja sitten mitä? Utopiasta tulee vihdoin totta? Vaatii suurta tyhmyyttä uskoa näihin todellisuudesta tyystin irrallaan oleviin teorioihin. Eli kyseessä lienee tälläkin kerralla tyypillisestä narsistisesta performanssista, jota tässä kontekstissa niin kovin, kovin usein näytellään. Moraalista poseeraamista. Suuri osa "kapitalistin " omaisuudesta lienee kovalla työllä vuosikymmenten aikana hankittu. Nyt se täytyy antaa yhteiseen käyttöön? Mikä käytännössä tarkoittaa yksityisomaisuuden keräämistä yhteiseen läjään, jonka hallinnoimisesta päättää kourallinen aatteellisesti ylivertaisia yksilöitä. Varastamiseksihan tuollaista jokainen rehellinen ihminen kutsuisi. Tuskinpa missään ikinä on niin pieni klikki pitänyt käsissään suurempaa absoluuttista valtaa kuin juuri näissä duunareiden paratiiseissa. Löytyykö maailmanhistoriasta kuningasta, keisaria, paavia tai muuta vastaavaa, jonka valta olisi noussut Stalinin kanssa samalle tasolle. Enpä usko. Mutta tällaista nämä kommunistit aina haikailevat. On vaikea keksiä sanoja noin alhaisille olennoille.

Strix Senex kirjoitti...

TR:lle

Kommunismissa, kuten muissakin uskonnoissa on ensinnäkin julkinen oppi, joka on kirjoitettu ja jota saarnoissa esitetään ja sitten erikseen on se sisäpiirin oppi, todellinen sisältö, jonka papisto tietää, jota papisto toteuttaa ja joka kulkee perimänä pappispolvelta toiselle. Kommunismin julkinen oppi käy ilmi niistä iskulauseista, joita nuo pinjat ja kumppanit toistelemistaan toistavat. Siihen kuuluu myös pyhä kirja, Marxin Pääoma, jota juuri kukaan ei ole jaksanut eikä viitsinyt läpi kahlata ja vielä paljon harvempi on ymmärtänyt. Sitten on se järjestöllisenä perintönä kulkevat todellinen sisältö. Sitä edustavat Ranskan jakobiinit, jotka toteuttuivat vapautta, veljeyttä ja tasa-arvoa giljotiinilla. Sitä edustavat Venäjän bolseviikit, jotka rahoittivat toimintaanasa väkivaltaisilla pankkiryöstöillä ja rahakuljetusten ryöstöillä. Sitä edustaa meillä äänekäs laitavasemmista, joka kuppaa julkista rahaa erilaisten järjestöjen ja muiden kepulikonstien avulla. Se todellinen sisältö on järjestöeliitin rikastuttaminen demagogian avulla väkivaltaa ja varkautta kaihtamatta.

Anonyymi kirjoitti...

Olenko kivenkova rasisti, sadisti ja fasisti jos ihmettelen, missä ovat kaikki somaliupseerit ja -aliupseerit? Yksi somalinainen oli maskottina lehdessä, mutta oli ihan rivijantteri. Onko tilanne sellainen, että p-kokeessa ei tule vaadittava taso esille ja puolustusvoimat ei ole alkanut notkua vaatimuksissaan. Upseeriksi pääsee ainankin p-arvolla 6 sen yhden sotiluus-tutkimuksen mukaan.

Oletan että maskotteja olisi, jos olisi materiaalia. Tai sitten on otettu opiksi taistolaisten kaaderiopista. Siihenhän kuului että vallankumous tarvitsee päällystöä ja johtajakoulutus katsottiin tärkeäksi. Jihadismiakö pelkäävät ja ase- ja taistelukoulutusta saaneita muhamettilaisia.

Anonyymi kirjoitti...

Pari jaksoa tullut katsottua sitä ylen ohjelmaa, naissotilaat. Kuten edellä kommentoitiin, olihan se kiva kun miehiä pääsivät ns pompittelemaan. Taisi yksi, anteeksi nyt hirveästi, neekerikin olla jota käskytti. Tässä lueskelen A. Beevorin kertomana venäjän sisällissodan tapahtumia. Hieman pinnallisesti ehkä kirjoitettu, mutta joka tapauksessa. Nämä viher yms kommunistit, jotka yläpeukuttavat esim muslimeja sekä sitä lqtgtitityy ideologiaa, perustavat siitä sitten vain joukkonsa. Jäädään odottelemaan. Otetaan uusintamatsi.

Anonyymi kirjoitti...

Kun itselläni jonkun verran on ns kielitaitoa, ruotsi, englanti, ranska ( keskinkertainen), Espanja alkeet, niin ne tärkeät sanat/lauseet ymmärtää. Saksakin sujuu. Tietyissä olosuhteissa . Seuraten kansainvälisiä uutisia . Tulee seurattua muiden maiden ns yleisradiota, sekä niiden vaihtoehto medioita. Otetaan nyt esim muslimi invaasio. Sitä on siedetty, mutta merkkejä on, että mitta on tulossa täyteen. Nythän Euroopan johtajat kokoontuivat, että ukrainalle tukea. Mutta vailla näkyvyyttä jäi ns siirtolaiskriisi. Eli suomeksi sanottuna muslimi invaasio. Ensioireet nähdään nyt ruotsissa. Siis pohjoismaista. Ranska on jo kusessa puhumattakaan Italiasta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Rouva Anolle, Ano1:lle, Strix Senexille, Ano2:lle, Ano3:lle ja Ano4:lle & kiitos hyvistä kommenteista ja lisäyksistä.

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Tuli mieleen vasemmiston ja median suoranaisesta valehtelusta yksi juttu tämän Hamasin Israeliin hyökkäyksen uutisoinnin tiimoilta. Vasemmisto ja vasemmiston hallitsema media ovat vuosia puhuneet Israelin ylläpitämästä Gazan saarrosta.

Se saartohan on täysi valhe, tai siis se että Israel edes voisi saartaa Gazan. Israel voi saartaa Gazan yhtä helposti kuin se voisi saartaa minkä tahansa muunkaan naapurivaltionsa. Tämä selviää ihan vain karttaa katsomalla. Gaza ei nimittän ole Israelin sisällä, vaan sen rajanaapuri. Gaza rajoittuu toiselta puoleltaan toiseen muslimimaanhan eli Egyptiin.

Egyptiä ei ole koskaan syytetty Gazan saartamisesta, vaikka Egyptin ja Gazan raja on yhtä suljettu, ellei suljetumpi kuin Israelin puoleinenkin raja. Tämä taas johtuu ihan gazalaisista itsestään, siis se että raja on suljettu molemmilta puoliltaan. Kumpikaan naapuri ei halua olla missään tekemisissä Gazan perseilevän porukan kanssa joka äänestää 2/3 voimalla Hamasia joka taas on Muslimiveljeskunnan vasalli.

Muslimiveljeskuntahan kaappasi vallan Egyptissä tässä männävuonna, harrasti oikein kunnon ääriählämi perseilyä siellä ja sitten tuli muutaman vuoden päästä vastavallankaappaus ja Muslimiveljeskunta heitettiin mäkeen eli vankilaan ja osa sai niskalaukauksen. Eli nykyisellä Egyptillä on varsin huono huumorintaju Gazan Hamasin suhteen. Ja raja siis suljettu siltäkin puolelta. Mutta median mukaan, ja nytkin haastateltujen "asiantuntijoiden" mukaan, vain Israel on syyllinen saartoon. Hamas kieltäytyy täysin rauhanneuvotteluista, se että he eivät neuvottele on kirjattu heidän peruskirjaansa, ja sekin on kirjattu sinne että Hamas tyyty päämääränään vain ja ainoastaan Israelin valtion tuhoon ja juutalaisten tappamiseen. Israel ei voi neuvotella heidän kanssaan, koska eivät halua neuvotella, eivät tule. Ja syy ongelmiin on siis näiden "tutkijoiden" ja median mukaan jollain omituisella logiikalla vain Israelin....

Varsin luovaa asioiden kertomista median osalta lännessä siis. Eli ihan suoraa valehtelua. Ei siellä syyttömiä ole ollut enää vuosikymmeniin, mutta jokin tolkku pitäisi medialla ja "tutkijoilla" olla valehtelussaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Thorvald. Tuo on totta. Sehän on sanottu ennenkin että tiedostavaistolle juutalaiset kelpaavat kuolleina esimerkkeinä mutta elävää Israelin valtiota se ei voi sietää.

Anonyymi kirjoitti...

Itsehän olen ollut pari kertaa putkassa. Kun olen lyönyt turpaan paria rakettikirurgi läpsyttäjää. Ja ihan aiheesta. Ei kaduta yhtään. Tosin saattaa olla taustalla 2009 tapahtumat. Toki tajuan niiden vaarallisuuden. Mutta jos sikseen tulee, pari lähtee mukaan. On meinaan sellainen inho/kosto niitä kohtaan. Seurataan tilannetta.

Anonyymi kirjoitti...

Kun nyt mainostetaan joker 2 elokuvaa. Katselin ylen aamulähetystä. Nythän on äänestys olemassa, kuka on paras joker. Minä äänestän häntä. Katsokaa itse. Pelottava akka . Itseäni ainakin suorastaan pelotti/hirvitti.

Anonyymi kirjoitti...

Niin eli Pietikäinen. Hänet oli meikattu, kuin joker jota näytteli legendaarinen tiedätte kyllä kuka. Minua ainakin hirvitti. Katsokaa itse. Vaikka areenasta.

QroquiusKad kirjoitti...

Olen itsekin ollut jokusen kerran putkassa, syynä bloggauksen leipätekstin viimeisen kappaleen mainitsema elämänkokemuksen puute:

päästyäni Tuppukylästä opiskelemaan Kivikylään vietin opiskelijaelämää uudessa, terveemmässä elinympäristössä vähemmän terveellisellä tavalla.
Niinpä konstaapelit veivät väsähtäneen Kansakunnan Toivon betonilattioille lepäämään;
silloin ei tunnettu mitään muovipatjoja.
Näin kävi muutaman kerran, kunnes opin nauttimaan alkoholia oikein.
Lattia opettaa.

Oi voi, millainen lintukoto Suomi silloin oli!
Kertaakaan ei hieman huterassa tilassa ollutta nuorta opiskelijaa ryöstetty eikä hakattu saati tehty pahempaa, ei edes yritetty.
Oikein puistattaa kuvitella, mitä nykyään tapahtuisi jos keikkuisi samalla tavalla vaikka täällä suhteellisen turvallisen Radanvarsikaupungin viikonloppuyössä.

Mikä siinä Suomessa oli niin vialla, että se piti tuhota?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Qroquius Kadille ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Ymmärrän täysin.

Qroquius Kad:

Viesti1: Alkaisiko hepulla olla tähtäin politiikassa?

Viesti2: Niin. Mikä Suomessa oli niin rikki että se piti korjata hajottamalla?

Ano2: Ulkonäköseikat ovat minulle sinänsä yhdentekeviä mutta kyllähän kyseessä on tahattoman koominen hahmo.

Anonyymi kirjoitti...

No juu. Mulla oli sitten motivaatio sitten sellainen, että kun vaimo nähdään täysin paskana, mustelmilla, nöyryytettynä, alistettuna, raiskatattuna sekä loppujen lopuksi kuolema sekä iskän tuska lasten lisäksi, niin ei armoa. Tämä nyt on vain minun mielipide.

Anonyymi kirjoitti...

Viimeksi olin putkassa kuluneen vuoden helmikuussa. Vetäsin turpiin. En aloittanut. En mitään Oikeusjuttuja. Puolistin itseäni. Pizzayrittäjä sai turpaan. Ei siitä enempää.

Anonyymi kirjoitti...

Palstaasi seurataan koska pv nosti juuri asemyyntikiellon keräilijöille!


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Niin. Olen sellainen tukkatökkö. 195 cm sekä fyysisesti geenien puolesta voimakas inhoittava juntti. Jolla on voimaa. Sellaista, mikä tulee muualta kuin salilta. Luonteen lisäksi. Setäni olivat vielä isompia. No en häpeä isoa kokoani.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle, Taisteluvälineupseerille ja Ano3:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1 & Ano2: Ymmärrän molempia.

Tvälups: En usko sen kyllä johtuvan tästä blogista. Mutta missähän olisi sitä koskeva uutinen?

Ano3: Ei kokoaan tarvitse hävetä.

Anonyymi kirjoitti...

Se on sukuvika. Siis ihan täysin suomalaiset juuret. Jos jotain pelätään, se on Äiti.

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta Strix Senexin mainitsemasta tapauksesta voi kyllä todeta:

On kyllä totta, että tuosta remontista saattaa olla "Aarolle" hyötyäkin. Mutta minkä verran?
Saahan hän asuntoonsa lisää tilaakin. Toinen asia on, tarvitseeko hän sitä lisätilaa mihinkään. Tai olisiko hän ainakaan valmis maksamaan siitä mitään, jos asia olisi vain hänen päätettävissään. Mutta kun ei ole: asiasta ovat muut päättäneet, ja siihen hänen on vain suostuttava, halusipa tai ei.
Saattaahan käydä niinkin, että tämä vuokran korotus on juuri sen verran liian suuri, että sen jälkeen hänellä ei ole enää varaa asua nykyisessä asunnossaan, vaan hänen on muutetta jonnekin muualle.
Mutta muuttaminenkin maksaa, samoin kuin uuden asunnon etsiminenkin. Ja on sitä paitsi varsin työlästä.
(Mistä muuten se lisätila saadaan? Häädetäänkö joku pienemmässä asunnossa asuva naapuri?)


Anonyymi kirjoitti...

No joo. Kyllä siinä monelta luulot loppuu. Kun pikkuisen ranteesta puristetaan, sekä sanotaan pari sanaa. Kun pelkkä ranne/hauis saa ns säälimään. Se salilta saatu pelleily kovuus, niin se on nähty. Ainakin meidän osalta. Jos joutuisivat moottorisaha käteen ja pari hehtaaria siitä niin. Itku tulisi.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä tätä siellä luetaan. Esim. Ruotsin "puhdistusoperastio" -kirjoituksesi leviää pv:n omassa intranetissä...

Joppos ja allekirjoittanut eivät liene ainoat sotilaat, jotka ovat blogisi vakiolukijoita, virassa olevat vain eivät kommentoi koska no, jätänpä sanomatta...


-Tvälups-

KLS kirjoitti...

Thorvald Eskilinpojalle, Gazasta puheen ollen:
Itse asiassa Gaza olikin vuosina 1949-1967 Egyptin hallinnassa. Ja vielä myöhemminkin se usein merkittiin karttoihin ikään kuin
se olisikin kuulunut Egyptiin.
Gazahan kuului aikoinaan brittiläiseen Palestiinan mandaattialueeseen, samoin kuin koko nykyinen Israelkin.
Mutta kun YK sitten päätti jakaa Palestiinan juutalaisten ja arabien kesken, Gaza jäi Länsirannan tavoin arabeille, joiden haltuun kuitenkin
jäi tuolloin käydyn sodan tuloksena melkoisesti pienempi osa maasta kuin mikä heille YK:n päätöksen mukaan olisi tullut.
Tuolloin Egypti otti toistaiseksi Gazan alueen hallintaansa. Mutta käsityksensä mukaan vain väliaikaisesti. Egyptillä kuten muillakin
arabimailla oli tuolloin tavoitteena Israelin hävittäminen, jolloin sen tilalle muodostettavaan Palestiinan arabivaltioon olisi tietysti
kuulunut myös Gaza.
Gaza ei siis virallisesti kuulunut Egyptiin, mutta oli sen hallinnassa, eräänlaisena miehitettynä alueena. Eivätkä alueen asukkaatkaan saaneet Egyptin
kansalaisuutta, mutta sen ja Egyptin välinen raja oli täysin avoin, toisin kuin Gazan ja Israelin välinen raja.
Mutta vuoden 1967 kuuden päivän sodassa Israel valtasi sekä Gazan että myös koko Siinain, aina Suezin kanavavaa myöten.
Vuonna 1982 Egypti kuitenkin yllättäen teki Israelin kanssa rauhansopimuksen, ja sai sillä Siinain takaisin.
Joidenkin tietojen mukaan Israel olisi silloin ollut valmis palauttamaan Gazankin Egyptille, ehdolla että sen asukkaille myönnetään Egyptin kansalaisuus,
mutta sellainen ratkaisu ei enää Egyptille kelvannutkaan. Eivätkä myöskään Gazan arabit olisi sitä hyväksyneet,
ainakaan jos ratkaisun oli määrä jäädä lopulliseksi ja vaatimuksesta koko vanhan Palestiinan käsittävästä arabivaltiosta,
toisin sanoen Israelin hävittämisestä maailman kartalta, olisi ollut lopullisesti luovuttava.

Anonyymi kirjoitti...

No juu. En häpeä kokoani. Mutta tulee tilanteita. Käteni esim ovat kuin lapiot. Sellaisia pikkutilanteita . Mitkä oikeasti vaikuttavat paljon. Siskoni on pikkunen 167 cm 57 kg. Itse olen 195 cm 98kg . Miten hitossa se on mahdollista? Niin ei pidä kysyä täältä.

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Oletteko huomanneet mediasta että nyt on alkanut venäläisten syyttely tämän kesäisestä rasismityperehtämisestä? ihan kuin koko opposition kaikki, ihan kaikki poliitikot kaupunginhallituksia myöten eivät olisikaan olleet roskaväkenä soihdut kädessä lynkkaamassa persuja. Että se olisikin putinin lietsomaa sisäistä hajauttamista....

Joppos123 kirjoitti...

Hamas on iskenyt ( todnäk iranin tukemana) Israeliin. Lyödäänkö vetoa, että sinikypärät lähtee sieltä hippulat vinkuen pois? Se on se syy miksi en ikinä ole sitä kypärää päässäni pitänyt.
YK on pelkkä vitsi.
Saas nähdä miten iipot vastaavat. Veikkaan,että aika kovasti.
Länsiranta tullaan valtaamaan ja kähtävät saavat kovaa kyytiä.

Joppos123 kirjoitti...

Täällä näkyy olevan niin paljon " upseereita", että hyvä kun sekaan mahtuu.
Miksi ette sitten ryhtyneet upsereereiksi siihen armeijaan mitä mollaatte?
Eikö paukut riittäneet vai onko väärä passi kourassa?
Vituttaa nillittäjät joilla ei ole muuta kuin tuulen huuhtoma perse ja näppis.
Teitä riittää.

Joppos123 kirjoitti...

On sääli kun meillä ei ollut aikoinaan netissä päteviä besserwissereitä kun oltiin a-maassa tai Kosovossa.
Tappioita olisi tullut nolla.
Täällä se viisaus ja taistelutaito piilee.
Näppissankarit olisivat hoitaneet hommat.

Anonyymi kirjoitti...

Hamas kertoo Telegram-tilillään Ukrainan myyneen sille aseita.
-kun nämä asekaupat nyt nostin framille...

Samainen hamas on vallannut 4 Merkava psv ja jopa 16 Namer IFV-vaunua IDF:ltä.
Israel joutui evakuoimaan yhden sotilaslentokentistään maakuljetuksin koska Hamas on varustautunut Igla ITO:in ja asettanut ITO-partioita mm ko. kentän lähimaastoon.
Vartioasemat onnistuttiin valtaamaan pukeutumalla IDF:n uniformuihin sekä varusteisiin, päästen näin soluttautumaan niihin sisälle (eräs ukko Skortzeny hymyilee siellä jossain...)
Siinä tilanneraporttia "pyhän maan" -rintamalta.


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Voi jos joka kerta kun olen kuullut seuraavan lauseen olisi saanut vaikka satasen tililleen niin loppusaldo olisi melko mellevä!

"Pyysivät minua jäämään töihin sinne mutta..."

Omakohtaisesti voin kertoa etteivät pyytäneet vaan sen sijaan sain kuulla monenmoisia varoituksia ja kehotuksia siitä miksi kyseistä uraa ei suositeltu.

Haluatko...
-luopua normaalista elämästä?
-avio-ongelmia, reumatismia?
-alkoholisoitumista?
-huonoa palkkaa, surkeita työaikoja, satoja vihamiehiä?

Tule ihmeessä rottakouluun

"Jos vain päätä riittää niin eikun opistolle' - totesi työkaveri lapsistaan.


-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle, Ano3:lle, Taisteluvälineupseerille, KLS:lle, Ano4:lle, Thorvald Eskilinpojalle, Qroquius Kadille ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne. Tuohon asuntohommaan en ota kantaa. Enkä ole varsinaisesti huomannut täällä PV:n mollaamista. Naisten asepalvelusta arvostelen itsekin. Mitä Israeliin tulee niin se varmasti pystyisi jyräämään Gazan mutta en usko että se tekee sitä tälläkään kertaa. Ja Hamasillehan tuo puolivaloilla käytävä sota on elinehto. Sinne dumpataan jatkuvasti länsirahoja.

Viikate kirjoitti...

Qroquius Kad

Minun opiskeluaikanani oli vimee voimassa Helsingin Yliopiston privilegio, että putkaan joutuneella ylioppilaallaoli oikeus saada puhtaat olejt.

Dena kirjoitti...

horvald Eskilinpoika sanoi...Kaiken näköistä

Mutta nimeenomaan entiset neuvostokasvatit ja venäjän kätyrithän tuota venäläistä totuutta perussuomalaista ovat puhuneet joten kyllä se venäjältä perittyä politiikkaa on mitä ne ovat tehneet en tiedä nyt kumman vika se on sen joka antaa aseet vai sen joka niitä käyttää...

Tuo venäjän propaganda on nyt siinä vaiheessa ettei enää kiistetä juuri ja aletaan hieman joka asiaan ujuttamaan myötämielisyyttä, että kyllä sitä kauppa voi käydä onhan se rajanaapuri jne...

Periaattessa vaikka suomen neuvostolehdistö on vielä mikä on mutta periaatteessa ovat oikeassa sieltähän se rasismi on jos otetaan se väittämä totena jopa melkein loogista koska venäjän punaistahan ne toimittajat edustavat..

Yrjöperskeles kirjoitti...

Terevehdys Viikattelle, Denalle ja Antifilatelistille & kiitos kommenteistanne.

Viikate: Tähän en osaa sanoa mitään.

Dena: On turhan helppoa syyttä kaikesta Venäjää. On meillä idiotteja ihan omasta takaa. Tuo ajattelu poistaa vastuun omilta ihmisiltämme. Enkä ole nännyt Tvälupseerit erityisesti ihailevan Venäjää. Asioista saa olla eri mieltä olematta putinisti.

Antifilatelisti: Kyllä. Kyseessä on perverssi, väkivaltainen ja brutaali seksikultti, joka on uhka koko maailmalle.

Dena kirjoitti...

No muotoilen hieman selkeämmin: tottakai hamas sanoo, että on saanut aseita ukrainalta ja sen totuus arvo on 0.

Ja tuo toinen: Tietenkin rasismi on venäjältä koska toimittajat ovat edelleen niitä neuvostoaikojen toimittajien neuvostokasvatteja jotka kertovat mitä on rasismi ja ketkä ovat rasisteja ---> käytännössä siis kaikki rasismi on suomessa peräisin neuvostoliitosta..

ja rasismiahan laivattiin 200 kappaletta suomeen ilman papereita silloin 90-luvlla ja mistä? venäjältä ---> siis ensimmäinen rasismikin tuli venäjältä.

Oikea rasismi toki on tullut ihan suomenruotsalaisilta..

Ja ei ei saa kertoa venäjän propagandaa edes puolitotena.

Dena kirjoitti...

P.S. Hesari ei ole vielä kertaakaan maininnut noissa puolin ja toisin vuosia ammutuista raketeista sitä, että kun gazasta lentää raketti niin israel vastaa heti, ei ole ammuskellut sille puolelle silleen niin kuin ammutaanko tänään vähän kiusaksi kuten annetaan ymmärtää vaan heti takaisin on ollut käytäntö kai jo aika pitkään..