tiistai 3. lokakuuta 2023

SE TEKEMÄTÖN JULISTUS

Niin kuin lukija varmaankin tietää, on jopa suomalainen valtamedia joutunut tunnustamaan että ei sen mainostama monikulttuurisuus ole ollutkaan niin ihanaa kuin mitä se on mainostanut. Päinvastoin. Ehkä siellä jopa hoksataan – ainakin osittain – että täällä voiman pimeällä puolella ollaan oltu oikeassa koko ajan. Muun muassa minä jo vuodesta 2007. Toivossa on hyvä elää, sanoi lapamato joten jään odottamaan valtamedian toimittajilta rehellistä julistusta. Se voisi mennä vaikka näin:

ME IDIOOTIT PYYDÄMME ANTEEKSI

Me valtamedian toimittelijat olemme iät ja ajat vaatineet kansallismielisiä ihmisiä pyytämään anteeksi sellaisia puheita jotka eivät ole meitä miellyttäneet ja jotka ovat aiheuttaneet meille ankaraa henkistä pipiä. Tosiasiassa me, juuri me olemme niitä joiden tulee pyytää anteeksi koko kansakunnalta.

Me olemme pitäneet yllä ajatusta monikultturismin ihanuudesta ja pakkosyöttäneet sitä noin kolmekymmentä vuotta. Vaikka meillä ei ole ollut siitä muita todisteita kuin oma vakaa kuviteltu uskomme siitä, että esmes somalit ja arabit ovat samanlaisia lainkuuliaisia ja työteliäitä  lällydemareita kuin me suomalaisetkin. Tämähän on ollut paskapuhetta koko ajan ja tänne tullaan loisimaan suomalaisten kustannuksella ja me toimittelijat olemme siihen tilaan yksi syypää. Yksi suurimmista.

Me olemme säännöllisesti hyökänneet niitä ihmisiä vastaan jotka ovat edes yrittäneet puhua järjen ääntä ja antaneet täysin aiheellisia varoituksia. Olemme haukkuneet heitä milloin foliopipa-porukaksi, milloin katkeriksi juopoiksi ja milloin mielenterveystapauksiksi. Ennen kaikkea olemme haukkuneet heitä rasisteiksi ja termillä rasismi me olemme tuhonneet kaiken järkevän keskustelun. Se rasismi on ollut meille se taikasana jolla tukahdutamme keskustelun ilman että meidän tarvitsee itse perustella mitään.

Osa meistä elää edelleenkin tässä utopiassa sillä itselleen valehtelu on taidelaji ja kuplasta on niin kovin vaikeaa poistua. Osa meistä on toki tajunnut typeryytemme mutta me olemme silti jatkaneet tuota vaarallisen valheen pakkosyöttöä. Tämä siksi, että olemme pelänneet kasvojemme menetystä ja totuuden julkituominen saisi sen aikaiseksi. Siksi olemme jatkaneet mieletöntä toimintaamme.

Me pyydämme anteeksi. Emme odota, että saisimme anteeksi, sillä olemmehan me olleet voimakkaasti vaikuttamassa siihen, että suomalaisiin kohdistuva tuontitavaran tekemä niin väkivalta- kuin seksuaalirikollisuus on räjähtänyt käsistä.

Siksi emme enää sössötä sanahirviötä kotoutuminen, emme vaadi lisää rahaa upotettavaksi tuohon Molokin kitaan vaan irtisanoudumme kaikki niin sanotusta työstämme porukalla. Työttöminä meistä on paljon vähemmän vahinkoa ja ehkä meistä lahjakkaimmat pääsevät johonkin baariapulaisen hommiin.

Vielä kerran: Me olemme olleet idiootteja. Pyydämme anteeksi.

Ja ehkäpä postauksen kuvaksi sopii tämä legendaarinen:

Tuota kulttuurintuntemustahan on suomalaisillekin opetettu niin että pitele ja varjele. Vaan joo, taitaa olla niin että tuota edellämainittua julistusta odotellessa ehtii tyttölapsillekin kasvaa parta. Ainakin Helsingin Pravda kertoo että Ruotsin tuontitavaraongelmat johtuvatkin 1970-luvun kaavoituspolitiikasta.


37 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eikähän tämä(kin) käännetä kuitenkin jotenkin lihaasyövän, valkoisen rasisteeraavan heteromiehen syyksi.

Tuota anteeksipyyntöpäivää hartaasti odotellessa...

heppa

Anonyymi kirjoitti...

Ei pitäisi päästää pelkällä anteeksipyynnöllä. Tämä maa on totaalisesti paskottu.

kt

Anonyymi kirjoitti...

Eikä tässä vielä kaikki. Kansan poliittinen muisti on lyhyt. Kun saimme 2015 partalapsi-invaasion oli valtiovarainministerinä Aleksander Stubb. Nyt presidenttiehdokas. Tosin ei kansan valitsema. 2016 jatkoi valtiovarainministerinä muuan Petteri Orpo. Enpä muista että hän olisi silloin ollut kovin huolissaan sosialiturvamenoista saati rikollisuudesta. Nyt hän on pääministeri.

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Niin, 70-luvun kaavoituspolitiikasta.... 20-30 vuotta ne sen kaavoituspolitiikan aiheuttamat ongelmat olivat siis vain pinnan alla, latentteja, kun siellä asui valkonaamoja, suomalaisia, turkkilaisia jne.

Mutta sitten kun sinne alkoi muuttaa porukkaa islamilaisista maista (Turkki oli 70/80 luvuilla aika maallinen maa, etenkin kaupunkilaiset, jotka nyt silloin ylipäätään minnekään muuttivat), niin ne kaavoitusongelmat alkoivat höyrytä hentoina hapsuina ylös maanhalkeamista ja kaivoista, niistä muodostui dzinnejä jotka asettuivat korvien kautta muslimien pääkoppaan riivaamaan heitä, muista asujista ne eivät saaneet niinkään otetta. Ja nyt ne kaikki 70-luvulla kaavoitetut alueet ovat kokonaan hennon vihreän kaavoitupolitiikka ektopasmapilven sisällä ja asukkaat sen dzinnien riivaamia.

Jotenkin noin se meni, vai menikö?

Vasarahammer kirjoitti...

Me olimme oikeassa ja meidän käsityksemme maailman väkivaltaisista ja huonoiten toimivista yhteiskunnista tulevaa maahanmuuttoon oli täysin oikea. Me voitimme mutta vastustaja kuitenkin ehti tehdä paljon korjaamatonta vahinkoa mielipuolisella utopismillaan.

Tästä eteen päin kannattaa myös lopettaa nöyristely niiden edessä, jotka kutsuivat sinua rasistiksi ja islamofoobikoksi. Rasistikortit voi huoletta palauttaa lähettäjälleen. Toivottavasti ymmärtävät edes hävetä mutta en pidättele hengitystäni moista odotellessa.

Massamaahanmuuttu kehitysmaista oli ja on huono idea. Jotkut tiesivät sen jo 80-luvun lopussa, kun ensimmäiset somalit tulivat. Ensimmäistä kertaa kehitysmaiden joutilaat nuoret miehet valtasivat kadut. Valitettavasti se ei jäänyt viimseiseksi kerraksi.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi klo 10.47; eikä unohdeta Kai Mykkästä, sisäministerinä ollessaan kävi tökkäämässa nimen marrakeshsissä yk:n papruun, ei pitänyt olla sopimus, jossa velvoitetaan ottamaan uusia valloittajia hyvinvointi palvelujen ääreen.


kt

Anonyymi kirjoitti...

Muistelin että presidenttiehdokas Stubb olisi joskus sanonut, Suomi kansallisvaltiona voitaisiin lopettaa. Googlasin, en löytänyt vahvistusta. Mutta hän on ulkoministeriksi vuonna 2008 tultuaan pitänyt liittovaltiopuheen Carnegie Endowmentin tilaisuudessa 18.7.2008 jossa sanoi:"Valitettavasti, korostan sanaa valitettavasti, EU perustuu valtioihin, kansallisvaltioihin".

Täysverinen federalisti joka pyrkii Suomen presidentiksi. Onko tässä Suomen kansallisvaltion loppu?

Trilisser kirjoitti...

Tuo linkitetty Pravdan kirjoitus oli kyllä ihka puhdasta sontaa. Esimerkiksi Coloradossa laillistivat kannabiksen ja sen jälkeen mm. autojen vakuutusten hinta on pompannut rajusti, koska katalysaattoroita on ruvettu varastamaan sankoin joukoin.

Toisaalta Singaporessa on erittäin tiukka huumepoliitiikka ja kiriminaalipilitiikka ja kas kummaa: katujengejä ei ole ja henkirikokset ovat erittäin vähäisiä.

Samaten Usa:ssa henkirikosluvut puolittuivat sen jälkeen kun kriminaalipolitiikka kiristettiin. Ja lukemat paranivat aina viime vuosiin asti kunnes terroristijärjestö BLM iski.

M. Karppa taitaa olla Göteborgin virallinen idiootti. Miespuolinen batiikkinoita.

Olavi Koskela kirjoitti...

No juu, tuskinpa tuollaista hyvin aiheellista anteeksipyyntöä on syytä odotella. Pitäisivät edes turpansa kiinni jonkin aikaa, tai keskittyisivät asioihin, joihin ymmärrys edes jotenkin riittää. Mutta meidän täällä voiman pimeällä puolella olisi kyllä syytä kehitellä taktiikkoja, joilla tuollaiseen typerehtämiseen voidaan vastata tehokkaasti. Siihen ei kyllä oikein riitä joidenkin täysjauhoisten kuten Ykä länkytys netissä.

Anonyymi kirjoitti...

Kun 2024 uusi presidentti pitää kansakunnalle puheen, mitäpä luulette sen sisältävän. Vmp:n päätöksellä seuraava on kukapa muukaan kuin haavisto.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys hepalle, kt:lle, Ano1:lle, Thorvald Eskilinpojalle, Vasarahammerille, Ano2:lle, Trilisserille, Olavi Koskelalle ja Ano3:lle & kiitos kommenteistanne.

heppa: Epäilemättä sitä ainakin yritetään.

kt: Hyvin pitkälle.

Ano1, kt, Ano2 & Ano3: Hyviä muistutuksia noista sankareista. Stubbhan on haastattelussa ilmoittanut että Euroopasta pitää tulla supervalta.

Thorvald: Jep. Näin sen on täytynyt tapahtua. Koska monikulttuurisuus on rikkaus.

Vasra: Täysin totta, mutta emmehän me ole suinkaan vielä voittaneet. Imperiumin vastaisku on varmasti tulossa ja onhan se jatkunut vaalien jälkeen koko ajan.

Trilisser: Olen pitkälti samaa mieltä.

Olavi: Joo, ei tällaiset yksittäiset blogit pitkälle kanna. Onneksi on sentään mahdollisuus.

Anonyymi kirjoitti...

Jep. Sivumennen eikös se ole niin, että muslimimaat eivät ole allekirjoittaneet tiettyjä ihmisoikeus asiakirjoja? Oliko joku Kairon sopimus tms? Eli että heitä ei koske nämä yk:n ns pelleily sopparit?

QroquiusKad kirjoitti...

Eipä sitä anteeksipyyntöä ole syytä odotella.
Eiväthän nuo koe tehneensä mitään väärää, joten miksi pyydellä anteeksikaan.
Sitäpaitsi rasisteilta ei tarvitse pyytää anteeksi yhtään mitään.

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä Sannikkakin ajattelisi monikulttuurisuudesta eri tavalla, jos sattuisi kohtaamaan kolme matua pimeässä metsässä tai suljetussa huoneessa. Tai sitten ei. Saattaisi syyttää edelleen Hesarin toimittelijoiden tavoin suomalaisia rasismista, joka oli saanut kultamunat tekemään niin ikäviä hänelle.

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

Huolimatta entisen pääministerin osaamattomuudesta jne, emme toivo hänelle mielestäni mitään pahaa. Todetaan vaan, että tässä on jotain tuttua. Ns huipulle nopeasti ulkonäön sekä feminismin yms ideologian perusteella. Sen verran on esim musiikkimaailmaa tullut seurattua, että kun olet huipulla, koet olevasi ns koskematon. Jonain päivänä se on muisto vain. Näin tulee käymään myös tälle wannabe rockstar tapaukselle.

Anonyymi kirjoitti...

Me 'rasistit' alamme päästä voitolle - järki voittaa. Voimia Yrjölle jatkaa edelleenkin!

Anonyymi kirjoitti...

Ei tuo teksti teknisesti ottaen väärin ole, kovin on asioita vain ilmaistu naiivisti ja lapsekkaasti. - Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Asiasta toiseen. Siskoni on ollut alkossa töissä sellaiset 30 v. Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Jos haavistosta tulee pressa, niin Alkon myynti nousee. Sanokaa sanoneen. Minusta hän on luotettavampi kuin esim ylen mielipide mittaukset.

Anonyymi kirjoitti...

Mogadishuja pukkaa pohjoismaihin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Qroquius Kadille, Tapsalle vaan, Ano2:lle, Ano3:lle Rouva Anolle, Ano4:lle ja Ano5:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Kairon sopimus jep.

Qroquius Kad: Niin kuin totesin, tuo itselleen valehtelu on taitolaji.

Tapsa vaan: Näin saattaisi olla.

Ano2: Tuo on kyllä täysin totta.

Ano3: Voittoon on kyllä pitkä matka. Mutta kiitos kannustuksesta.

Rouva Ano: Tarkoititko omaa tekstiäni vai sitä linkitettyä? Ja olikohan tämä se tuttu Rouva Ano?

Ano4: Saattaa olla mahdollista.

Ano5: On pukannut jo pitkän aikaa.

Anonyymi kirjoitti...

Sanna marinia pukkaa joka tuutista. Omistan musiikin harrastajana seuraavan biisin hänelle. Michael Jackson the girl is mine. Maksoi vain vähintään 20 - 40 miljardia euroa. Lisäksi uniperin katastrofi.

Anonyymi kirjoitti...

Sitä linkittämätöntä. Täällähän minä olen, se tuttu Rouva Ano. - Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Rouva Anolle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Se bimbo on löytänyt paikkansa. Ohessa selfie Vogue-lehden päätoimittajan kanssa:

https://is.mediadelivery.fi/img/658/468bb91c339ce1c90dd3b88a8a39166c.jpg.webp

Rouva Ano: Ok.

Ano2: Jaa, pitäisköhän minun ruveta demariksi? Aina kannattaa luottaa valtamediaan.

Anonyymi kirjoitti...

Bad Girls donna summer. Hscc cover . Siinäpä sitä.

QroquiusKad kirjoitti...

Persujen putlerismiuutinen on niinkin tuore kuin toukokuulta 2019.
Sen jälkeen on tapahtunut muutamia asioita, jotka ovat saaneet järkevät ihmiset muuttamaan näkökantojaan uuden tiedon valossa.
Naamiot ovat pudonneet, ja rumuus paljastunut kaikessa häijyydessään.

Näihin järkeviin ihmisiin eivät lukeudu viherkommunistit, joiden asenteet afro-, arabi- ja afganistijätkien maahanmuuttoon ovat täsmälleen samat kuin tuolloinkin.
Ne näkevät edelleen kauniit kasvot, eikä siihen mikään mahti voi vaikuttaa.
Sillä jos ne olisivat järkeviä, eiväthän ne olisi viherkommunisteja.

Joppos123 kirjoitti...

Sannaa pukkaa. Sanna sitä ja Sanna tätä.
Tämä kertonee lehdistömme tilasta.
Samalla kun sen pitäisi kertoa sosialistien rappiosta.
Shampanjaa menee kyllä sannallakin kurkusta alas mutta mitäs ne melkein 37000 häntä äänestäneet?
Haistakoot vitut,koska mä olen. T sanna marin.
Sannassa kiteytyy sosialismi ja kommunismi.
Samaan aikaan joku pikkupillukommari haluaa tappaa kaikki joilla on jotain jos ei siitä luovuta ( vassareiden joku nuorisojärjestön haahka). Antaa vaan tulla, katellaan.
Tuohon voi tulla ovelle vaatimaan.

Anonyymi kirjoitti...

Media näyttää löytävän dosentteja, taitelijoita ja sosiaalityöntekijöitä todistelemaan, miten jokin tavallisten ihmisten turvattomaksi kokema paikka tietysti onkin turvallinen. Onko syynä wef-idiotismi?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Qroquius Kadille, Joppos123:lle, acc:lle & Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Ei kuulu suosikkeihini.

Qroquius Kad: Hyvin tiivistetty.

Joppos123: Marinista on kuoriutumassa täydellinen seurapiiribimbo. Liekö ollut koko ajan tarkoituskin? Mutta onko sulla antaa linkkiä tuohon kommarijuttuun?

acc: Bund Deutscher Mädel?

Ano2: Osittain se ja osittain varmasti pelko kasvojen menettämisestä. Siksi valhetta vain jatketaan.

Joppos123 kirjoitti...

Suomenuutisten sivuilta löytyy juttua tuosta kommaripimusta. Sama epatto on masinoimassa noita yliopistojen "istumalakkoja". Jännästi taas kerran on VMP jättänyt kertomatta mistä hörhöstä on kysymys.
Ei oikein yllätä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle ja Qroquius Kadille. Jaahah, Pinja Vuorinen. No enpä olis arvannut. Pimu ellää täysin omassa utopiassaan. Ja mitenkäs, eikös se sosialistinen järjestelmä suojannut itseään vielä huomattavasti suuremmalla väkivaltakoneistolla?

QroquiusKad kirjoitti...

DDR:n Stasilla oli n. 70 000 virkailijaa ja n. kaksi miljoonaa ilmiantajaa.
III Valtakunnan RSHA IV:llä eli Gestapolla oli parhaimmillaan n. 40 000 virkailijaa, vaikka toimialueena oli suunnilleen koko Eurooppa.
Stasi keskittyi urkkimaan ja kurmuuttamaan omaa kansaa.

Mutta vertailu ehkä ontuu vähän, sillä sosialismiahan se kansallissosialismikin on.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Totta. Mutta se koneisto vietiin siellä kyllä huippuunsa.

Joppos123 kirjoitti...

Noi Pinjat näkee varmaan parhaillaankin unosia siitä kuinka porvarit viedään tulevassa vallankumouksessa montunreunalle. Pinja itse ei tietenkään ole paikalla koska hän on se unelmissaan se vallanpitäjä joka käskee muut tekemään likaiset työt.
Illalla sitten Pinja käpertyy neuvostolipun alle, peukku suuhun ja toinen pyllyyn. Aatuutilulla anna Lenin unen tulla.
Vakavasti ottaen. Oiskohan siitäkään kommunistiksi itseään tituleeravasta pissiksestä käskemään kenenkään teloituksia?
On meinaan ihan eri asia unelmoida kuin alkaa oikeasti toimimaan.

Joppos123 kirjoitti...

Nyt kohkataan kovasti kun ei edes rikosylikomissario Taponen pääse kieltämään " ei täällä mitään jengejä ole, hajaantukaa. Terroristit kouluun mars mars".
Vakava jengirikollisuus on tullut Suomeen ja pysyy täällä kuin paska junttilantalon seinässä.
Kuis tässä näin nyt kävi?
Asia kiellettiin vielä vuosi sitten ja nyt onkin sitten paskat housussa.
Töllössä ja lehdistössä jaellaan neuvoja kuinka hommaan pitäisi suhtautua. Lässytetään kaikki " kotouttamisesta" lastensuojeluun ja shittiä.
Ilmainen neuvo.
Poliisille valtuudet ilman erillislakia käyttää tappavaa voimaa noita matujengejä vastaan. Jos omat resurssit eivät riitä niin annetaan " erkkareille" tilaa. Ne pojat osaavat hoitaa hommat.
Jos matujengit kerta haluavat sodan yhteiskuntaa vastaan niin annetaan niille se.

Joppos123 kirjoitti...

Puolustushaarojen erkoisjoukoille voisi antaa jo nyt valtuudet toimia näitä puikulapääjengejä vastaan.
Toki ne oikeudet ovat olemassa mikäli pyydetään virka-apua mutta työnjaon voisi jo nyt jyvittää niin, että poliisi hoitaa tiedustelun ja kohdetiedot ja itse homman hoitaisi ammattisotilaat.
Sillä voisi olla aika kova pelotevaikutuskin kun oveen tule koputtelemaan mikään "Reinikainen" vaan se ovi lävähtää sisään ja perässä tulee kaverit joiden kanssa ei diskuteerata.
En oikein ymmärrä miksi tilanteen pitää päästä yhtä huonoksi kuin svedustaniassa.
Kaikenmaailman "kuolemanpartiot" huomaisivat nopeasti, että täällä on vähän eri partiot vastassa ja ne eivät jakele pullahaleja.

Joppos123 kirjoitti...

Meikällä jonkin verran väkivaltakoneistosta kokemusta mutta ei minunkaan vatsahapot kestäisi ihan vaan mielipiteen tai varallisuuden/varattomuuden vuoksi ketään ampua. Kyllä siihen pitää olla parempi syy.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123. Joo, onhan se tosi että ne porukat eivät tottele kuin äärimmäistä ylivoimaa.