maanantai 30. lokakuuta 2023

KYLLÄ, KYLLÄ SE VAAN JATKUU

Eli taas kertaalleen pakkosyötettyä pakkorakkautta

Tavalliselle suomalaiselle on alkanut – lopultakin – selvitä, että minkälainen mätäpaise haittamaahanmuutto on sekä valtavan hintansa että sen aikaansaaman sadistisen rikollisuuden takia. Mutta mihin kiinnittää taas kertaalleen huomionsa sekä Helsingin Pravda että tietyt akateemiset suojatyöntekijät?

Jep. Rasismiin. Kas sitähän etsitään. Ja löydetään. Että meidän pitäisi hävetä.

Ja siitähän uutisoi Pravda otsikolla ”Tutkija EU:n rasismi­selvityksestä: ”Näin ei voi jatkua”.

Vaan kyllä, kyllä näin voi jatkua. Ja siitä pitävät huolen nimenomaan nuo akateemiset suojatyöntekijät jotka ”ammatikseen” etsivät ja takuuvarmasti löytävät sitä tuomittavaa rasismia. Nyt ja jatkossakin. Kerta toisensa jälkeen. Jutussa mainitussa rasismiselvityksessä on kysytty että kuinka moni afrikkalaisperäinen kertoo kokeneensa rasismia Suomessa. Tuo ”kokeminen” on siitä jännä asia että sitä ei tarvitse perustella. Ainakaan jos etsitään… saiskos rumpufillin…

kiitos…jep, rasismia.

Kyllähän nämä haastateltavat ovat jo aikaa sitten oppineet että siihen kysymykseen vastataan ”kyllä, olen kokenut rasismia”. Kas kun se kokemisen tunne todellakin riittää. Jos on varustettu oikean värisellä orvaskedellä. Otetaan hieman otteita:

”Rask pitää silmiinpistävänä, että yli 60 prosenttia afrikkalaistaustaisista vastaajista Suomessa sanoi kohdanneensa syrjintää asuntoa etsiessään.”

Kuinka monta afrikkalaista maahanmuuttajaa Suomessa on asunnottomia?

Rask kiinnittää huomiota myös koettuun rasistiseen häirintään kouluissa. Suomessa 38 prosenttia afrikkalaistaustaisista vastaajista sanoi lastensa joutuneen vuoden aikana koulussa hyökkäävien tai uhkaavien kommenttien kohteeksi.

Kommenttien? Mihin unohtui tuontitavaran kouluissa suomalaisiin lapsiin ja nuoriin kohdistama ei mikään kommentointi vaan ihan selkeä väkivalta?

Mutta eihän rasismi, eli tulkittu rasismi mihinkään häviä. Kas kun nämä mm. HS:n haastattelemat akateemiset suojatyöntekijät saavat veronmaksajien kustantaman leipänsä rasismin etsimisestä niin vastaavia tutkimuksia ja tulkintoja riittää jatkossakin. Eikä se niille riitä, vaan:

”Antirasismiin liittyvää koulutusta pitäisi lisätä kaikilla asteilla, aina peruskoulusta alkaen korkeakoulutukseen ja täydentävään koulutukseen saakka.”

Ja ketkäs sitä koulutusta mahtavatkaan suunnitella ja toteuttaa? Elatusautomaatti akateemiselle suojatyöntekijälle.

Tulee muistaa, että tässä on taas kertaalleen kyseessä vaatimus kalliin ja väkivaltaisen toiseuden arvostamisesta ja rakastamisesta. Rakkautta pakkovaatimuksella. Ja mitähän kyseisen asian jatkuva pakkosyöttäminen saakaan aikaiseksi?

Jep, nimenomaan sitä rasismia.

Mutta noille akateemisille suojatyöntekijöillehän jotka elävät omassa kuplassaan se sopii. Palkka on turvattu. Niiden homma on vähän niin kuin verkonpaikkaajan homma käänteisesti. Etsii, etsii ja toivoo löytävänsä. Jos ei löydä, niin keksii. Eikä niille juolahda koskaan mieleen kysymys että mahtaisikohan nuiva suhtautuminen haittamaahanmuuttoon johtua haittamaahanmuuttajista itsestään?

Kiitos Qroquius Kadille vinkistä.


32 kommenttia:

Pauli Vahtera kirjoitti...

Nämä rasismitutkijat ovat aina naisia. Nämä naiset ajattelevat asioita enemmän tunteilla kuin järjellä. Tunteetkin ovat aika sekopäisiä, sillä kuka voi rakastaa haluta Suomeen kaikki Lampedusaan Lääkärit ilman rajoja-järjestön tuomat afrikkalaiset?

Sossuhan osoittaa ilmaiset asunnot afrikkalaisille. Miten siinä voi kokea rasismia? Vai onko kyse siitä, ettei afrikkalainen ole tyytyväinen saamaansa asuntoon ja hakee isompaa hienommalta asuinalueelta? Koska sossu maksaisi senkin asunnon.

Naisen logiikkaan ei kuulu havaita, että tutkimuksen häntäpäässä olevissa maissa Puola, Espanja, Luxemburg ja Portugali on suhteessa vähemmän afrikkalaisia kuin Suomessa eikä sitä, että Ruotsi on jo täysin ghettoutunut, jolloin afrikkalaiset elävät omissa oloissaan näkemättäkään ruotsalaisia.

Olisi mielenkiintoista tutkia, kuinka moni näistä kokijoista on oikeissa töissä eikä elä sosiaaliturvalla eikä verorahoitteisissa maahanmuuttajien leikkitöissä.

Afrikan väkiluku kasvaa joka päivä 100.000:lla. Siitä huolimatta, että yhä suurempi osa heistä tulee Eurooppaan elätettäviksi. Ja suomalaisten pitäisi hymyillä heille jokaiselle erikseen, toivottaa tervetulleeksi ja varmistaa, että kaikki sosiaalituet on varmasti maksettu. Kun he kohtelevat väkivaltaisesti suomalaisia, raiskaavat tyttöjämme ja naisiamme, pitäisi suomalaisten viedä perheen toinenkin tyttö raiskattavaksi. Mutta sekään ei näille tutkijanaisille riittäisi. Koska kyse on heidän omasta elannostaan.

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...

Grr, mrr, tsattan ! Kun nykyjään kuulenkin sanat "tutkija" tai "asiantuntija", niin poistan varmistimen...

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

En tiedä mikä suomalaisia virallisia tahoja ja mediaa oikein vaivaa, mutta he tuntuvat olevan täysin vietävissä kenen tahansa ulkomaalaisen toimesta missä asiassa tahansa. Mitään ei epäillä, ei osata edes ajatella että ihmisillä olisi joku insentiivi kertoa heille täysiä valeita. Ovat kuin lapsia jotka uskovat kaiken kerrotun. Tai ainakaan eivät halua epäillä mitään, miksi, en oikein ymmärrä.

Nyt tuon Gazan kanssa on täysin sama tilanne. Uutisoidaan että niin ja niin monta tuhatta lasta on kuollut ja muitakin oikein pinoissa. Ja nämä meidän mediahöhlät uutisoivat asian pelkän Hamasin ilmoituksen perusteella? eikä siellä olevat avustustyöntekijät ole sen parempia, he nimittäin haluavat pysyä siellä, kuten toimittajatkin, joten hekin kertovat sen mitä Hamas käskee heidän kertoa, tai muuten tulee lähtö Gazasta tai jopa kuula kalloon.

Tämän ovat vuosikymmenien varrella monet siellä toimineet toimittajat ja muut kertoneet, siis sen jälkeen kun eivät enää ole sinne olleet menossa. Jos kertoisivat aiemmin, sinne uudelleen meno olisi hengelle hupaa hommaa. Eli siellä toimivat länsimaiset organisaatiot ovat täysin Hamasin armoilla ja kertovat julkisuuteen tasan vain sen mitä Hamas heidän käskee kertoa. Ja jos se mitä Hamas haluaa kertoa on että israelilaiset tappavat lapsia, niin sitten he kaikki niin sanovat. Todisteita sille ei kukaan täällä lännessä vaadi, eikä kukaan siellä tarjoa.

Puhutaan paljon mediakriittisyydestä ja siitä että sitä pitäisi opettaa kouluissa, mutta taitaisi olla toimittajakoulutus ensimmäinen ja kiireellisin missä sitä tarvitaan. Joskus sitä kutsuttiin lähdekriittisyydeksi, mutta se termi on toimittajilta unohtunut kokonaan, joko tyhmyyttään tai halustaan, en tiedä.

Anonyymi kirjoitti...

Kun esitetään väitteitä rasismista tai koulukiusaamisesta, jäävät konkreettiset esimerkit kertomatta. No,kenkien nuolettaminen toki mainitaan mutta ei rasistisena tekona, joka se varmasti on.

Antifilatelisti kirjoitti...

Helvetissä on aivan erityinen paikka niille naisille, jotka hyväksyvät toisten naisten raiskaamisen uskonnon verukkeella.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Kyllähän sillä on selvä selityksensä, miksi "rasismintutkijat" ovat vähintäänkin pääasiassa naisia. Sukupuolinen tekijä on tässä hahvasti vaikkakin julkilausimattomasti mukana. Seksi perustuu erilaisuuteen, ja etelän miehet ovat pohjoisten naisten mieliruokaa.

Tätä -- siis itsessään täydellisen rasistista -- motivaatiota kukaan heistä ei ole tutkinut. Kuitenkin se olisi juuri se asia, jota jonkun välttämättä pitäisi tutkia.

Toinen juttu josta pitäisi puhua paljon paljon paljon nykyistä enemmän, on narsismiin olemuksellisesti kuuluva taipumus samaistua uhrirooleihin ja siitä saatava voimaantuminen. Tämä, hmmm, pitäisikö sanoa kulttuuriseksi narsismiksi kasvanut aikalaisajattelun ominaisuus kaipaisi akateemistakin selvitystä -- nythän akateemiset käsiterealistit saavat rauhassa keskittyä näihin alitajuntaisia tarpeita tyydyttäviin yliyleistävillä ylevöitetyillä yleiskäsitteillä kyhättyihin stiiknafuula-selvityksiinsä.

Anonyymi kirjoitti...

Jonkun pitäisi saada apuraha tutkiakseen naispuolisten rasismitutkijoiden fenotyyppiä. Näin luonnontiedettä lähellä olevan yliopistokoulutuksen saaneena olen itse tehnyt empiirisiä havaintoja. Roikkuvat korvikset, mahdollisesti huovutettu oranssi pallo korviksen päässä, paksusankaiset, raskaat silmälasit, ehkä punainen (värjätty) tukka, vaatteet mallia sekalainen Hietsun kirppis. Ajaa Jopolla tai naisten mankelilla kypärä takaraivolla. Ei suojaa otsaa jos pannuttaa, by the way. Antaa lapselleen jännän nimen, kuten Kuura, Apila, Kirmo, Jousia tms. joka ei identifioi onko tyttö vai poika.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Pauli Vahteralle, Terho Hämeenkorvellee, Thorvald Eskilinpojalle, Ano1:lle, Antifilatelistille, Seppo Oikkoselle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Pauli: Erittäin hyviä huomioita. Sanoisin, että osuit asian ytimeen.

Terho: Kyseiset termit ovat kärsineet hyperinflaation.

Thorvald: Hyviä huomioita sinullakin. Yleensä ottaen journalismi on muuttunut uutisoinnista propagoinniksi.

Ano1: Totta. Suomalaisen sanoma sana on edelleenkin pahempi kuin tuontitavaran tekemä väkivallan teko.

Antifilatelisti: Oli muuten härskiä tekstiä. Suomalaiset feministit saisivat katsoa tuon pätkän.

Seppo: Taitaa vaan akateemiset piirit nykyisin keskittyä lähinnä sen narsismin ruokkimiseen.

Ano2: Tässä olisi kieltämättä tutkittavaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kussakin maassa havaittava rasismin määrä lienee verrannollinen rasismin havaitsemisesta saavutettavaan hyötyyn.

QroquiusKad kirjoitti...

Maakuntalehti oli samalla asialla:

https://www.hameensanomat.fi/paakirjoitus-mielipide/6310291

Tuossa oli selvästi yritetty pistää Hell-Sinkin Totuuden artikkelista vähän paremmaksi.
Mahtaneeko valtamedialla olla asian tiimoilta jonkinlainen kilpailu meneillään?

Bogreol kirjoitti...

Samalla tapaa kun viharikoksista on tullut valheellisiin syytöksiin perustuvaa tehtailua, on rasismin tutkimisesta tullut intersektionaaliseen feminismiin kuuluvaa vähemmistöjen tuntojen selvittelyä. Kysytään afrikkalaisperäisiltä kokemuksia syrjinnästä, mutta ei tutkita kuinka uskottavia tuntemukset ovat, kaikki me tiedämme, kuinka helppoa rasismisyytös on heittää. Ihmisiä torjutaan monista syistä, joitain myös ihonvärin vuoksi, intersektionaalisessa tutkimuksessa asia kaivetaan esiin ydinajatuksena valkoisesta ylivallasta. Nämä ns. tutkimukset ottavan yhden vähemmistön kerrallaan kokemaan rasismia, eivätkä tarkemmin kerro mistä suunnasta rasistit tulevat, onhan sekin tunnettua, että keskinäiset suhteet näillä vähemmistöillä saattavat olla täynnä muukalaisvihaa, arabit vastaan juutalaiset -tyyliin.

Lapset olivat joutuneet hyökkäävien kommenttien kohteeksi, on ympäripyöreä syytös mustien lasten vanhemmilta, ensinnäkin toisen käden tietoa; toiseksi antirasismi-koulutus on jo nyt niin pitkällä, että on alettu pitää ikäänkuin sovittuna sellaista vihapuhekäytäntöä, ettei vähemmistöjä kohtaan saa ilmaista loukkaavia sanoja. Täysin suojeltu asema loukkauksia vastaan ei vain ole mahdollista inhimillisessä maailmassa.


Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Qroquius Kadille ja Bogreolille & kiitos kommenteistanne.

Ano: Totta, ja Suomessahan tuo on varteenotettava vaihtoehto niille, joitten lahjakkuus ei viittaa varsinaiseen työntekoon.

Qroquius Kad: Minun mielestäni sellainen kilpailu on ollut menossa jo parikymmentä vuotta. Ja kyseinen kirjoittaja on kyllä vapauttanut itsensä täydellisesti reaalimaailman taakasta.

Bogreol: Kaiken kaikkiaan erittäin hyviä huomioita.

DuPont kirjoitti...

"Jonkun pitäisi saada apuraha tutkiakseen naispuolisten rasismitutkijoiden fenotyyppiä."
Jonkun pitäisi varmaan tutkia Hamas-rahoitustakin, kun en yhtään yllättyisi, jos takana sielläkin olisi Koneen säätiö...

Anonyymi kirjoitti...

Akkavalta ei ole kovinkaan monessa paikassa tuottanut pitkäkestoisia hyviä hedelmiä. Itse asiassa ei tule mieleen ensimmäistäkään.

Tapsa vaan

QroquiusKad kirjoitti...

Siihen on tietty syy, miksi naisille ei ole annettu poliittista valtaa ennen kuin viimeisen sadan vuoden aikana.
Useampiakin syitä.
Ne on nyt kaikki nähty ja havaittu, joten olisi aika alkaa ryhtyä niiden oikeuksien hallittuun purkamiseen.
Muuten se tapahtuu jollain hallitsemattomalla tavalla.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi Anonyymi sanoi...

Kussakin maassa havaittava rasismin määrä lienee verrannollinen rasismin havaitsemisesta saavutettavaan hyötyyn.

30. lokakuuta 2023 klo 12.58
Tuossa ano sanoi juurikin sen mistä kenkä puristaa. Sanotaanhan, että tieto kaikenlaisista eduista ja muusta ilamisesta rahasta kiirii maanäärin asti, miksipä sei tieto siitäkin, että kun tulet Suomeen niin uhriudu, uhriudu ja valita risimista joka mutkassa ja käänteessä niin sinut palkitaan ruhtinaallisesti. Ja saat ikuisen kirkkaimman uhrin kruunun ja iankaikkisen elätyksen.
Mitenkän se Junnu Vainio lauloikaan menneinä aikoina, ennen kuin oli näitä tarhapaikanhakijoiat: Vain sorsa lentää pohjoiseen, maahan kylmään sohjoiseen...
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Noissa tutkimuksissa on oletusarvona että vihapuhetta ja rasismia esiintyy vain suomenkielellä. Muut kielet ovat käännössuojattuja. Imaamien moskeijapuheiden käännöksetkään eivät ole juuri ylittäneet uutiskynnystä. Ei ainakaan suurempaa meteliä ole noussut. Sillä ei ilmeisesti ansaita suojatyöpaikkaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys DuPontille, Tapsalle vaan, Qroquius Kadille, Huru-ukolle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

DuPont: En pysty sanomaan mutta länsimaista rahaahan sinne on syydetty käsittämättömät määrät.

Tapsa vaan & Qroquius Kad: Varmaankaan silloin sata vuotta sitten ei tajuttu että minkälaisiksi naispoliitikot sitten sata vuotta myöhemmin muuttuvat. Meni varmasti ihan ajattelun ulkopuolelle.

Huru-ukko: Totta joo ja tulee muistaa että se sorsa hankkii täällä itse ruokansa.

Ano: On varmaa että niillä muilla kielillä vaahdotaan sitä vihapuhetta turpa kuolassa.

Anonyymi kirjoitti...

Tanskassa tehtiin salaa imaamien puheista moskeijassa tv-ohjelma, jonka Yle näytti meilläkin,mutta ei siitä mitään keskustelua saatu aikaiseksi, vaikka tämä mm. varoitti muslimeja ystävystymästä tanskalaisten kanssa, hylkäämään maallisen lain ja pitämään sharia-lakia ainoana ja oikeana. Se siitä kotoutumisesta.

Yle ei myöskään halunnut haastatella Ruotsin tiestä Jussi Halla-ahoa, vaan valitsi kommentoijiksi kilpakumppanit Rehnin, Aaltolan, Haaviston ja Stubbin, joilla ei ollut asiaan mitään sanomista, pelkkää ympäripyöreätä jorinaa. Jussi Halla-ahon kanta olisi kyllä voitu kaivaa esille vanhoista kirjoituksista, kuten terävillä journalisteilla nykyään on tapana. Hänen mielestään kotouttaminen ei tule millään konstilla onnistumaan, mutta sitä ei ilmeisesti haluttu kuulla. Parempi on vaan antaa kansan ymmärtää, että presidenttiehdokkaat ovat asiasta kovin huolissaan. No, Stubbista en tiedä, koska hänhän opetti Trumpia joitakin vuosia sitten, että Ruotsi on yksi maailman rauhallisimmista ja turvallisimmista maista. Nyt sitten yritetään
huijata ihmisiä ja annetaan ymmärtää, että ongelmat olisivat vasta aivan hiljattain syntyneitä.

Miten se nyt menikään... Tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku ja se, että niiden viisaiden ääni ei kuulu johtuu taas siitä, että tyhjät tynnyrit pitävät niin kovaa meteliä.

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Rouva Ano. Erittäin hyviä huomioita.

Anonyymi kirjoitti...

Taas yksi "tutkimus" joka pitäisi kaikkien -myös hesarin ja ylen- ohittaa täysin suvereenisti... tai ainakin järkevässä maailmassa tehtäisiin niin...
Näköjään menemme edelleen huonompaan suuntaan.
- Lukija

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Lukija. Kun tuo hirviö on laskettu irti, niin sitä on kovin vaikeaa pysäyttää.

-TR- kirjoitti...

Uskomatonta millaisilla kierroksilla ihmiset Suomessakin käyvät tämän Lähi-Idän konfliktin suhteen vaikka ei ole meidän tappelu ollenkaan toisin kuin Ukrainan sota koska meidän Venäjän rajavaltioiden kannattaa olla solidaarisia toisillemme.

Joka tapauksessa Palestiinan valtiota kannattaa kannattaa jotta voidaan olettaa että he pysyisivät siinä kotimaassaan eivätkä tulisi Eurooppaan.

Nyyminen kirjoitti...

Jotkut ideat vaan on niin hyviä että ne on pakollisia

Trilisser kirjoitti...

Mielenkiintoinen vihafakta: V. 2021 olevan FBI:n tilaston mukaan Usa:ssa oli ikäryhmässä 5-14 vuotta miespuolisia henkirikollisia valkoisia 0,2 per 100 000 asukasta ja sitten niitä tummia oli 4,9 per 100 000. Tummien luvun hurjuutta kuvastanee se, että ikäryhmässä 15-64 valkoisia murhamiehiä oli vain hiukan enemmän eli 5,2/100 000. Kun tummien määrä murhissa on jo noin huima ikäryhmässä 5-14, niin joku voisi esittää liian arveluttavia päätelmiä kyseisen väestöryhmän tekemisistä. Vertailun vuoksi naisia ei tuossa ikäryhmässä ole käytännössä yhtään (valkea, musta tai latina).

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys TR:lle, Tapio Suhoselle, Nyymiselle ja Trilisserille & kiitos kommenteistanne.

TR: Kyllähän niitä tänne änkeää oli sitten Palestiinaa tai ei.

Tapio: Jep, jälleen tuota säälipornoa.

Nyyminen: Täsmennätkö vähän?

Trilisser: Ja näitä seikkoja ei valtamediamme sattuneesta syystä käsittele.

QroquiusKad kirjoitti...

Olisiko tuo ajatus pakollisen hyvistä ideoista jotain sentapaista, että

"islam on rauhanuskonto!"
on niin hyvä idea, että sen hokeminen on pakollista vaikka vääräuskoisten päitä putoilee;
"kaikki ihmiset ovat aivan samanlaisia!"
on niin hyvä idea, että sen hokeminen on pakollista vaikka maassamme lonnii muualta tullutta väkeä josta näkyy jo kauas että ovat hyvin e-r-i-l-a-i-s-i-a kuin me ja
"ilmastonmuutos kuumentaa Maapallon huomenna asuinkelvottomaksi, ellei hetihetiheti tehdä kuten MINÄ käsken!"
on niin hyvä ajatus, että sen hokeminen on pakollista nytkin vaikka ulkona kahlataan sohjossa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Jaa-a, saattaa hyvinkin olla. Sitä sohjoa on muuten ensi yöksi luvassa sinne tänne Suomeen enemmän kuin sen verran. Toivottavasti porukat ovat lyöneet talvirenkaat alle.

Anonyymi kirjoitti...

Tämän hetken konflikti lähi-idässä on surullinen. Mutta haluammeko vastaavia monikulttuurisia sisäisiä sotia 2030-luvulla Suomeen? Kansainvälisyyskasvattajat, ottakaa järki käteen!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Olet täysin oikeassa.

Rasistinen Dena kirjoitti...

Kuten aikoinaan mainitsin eipä asuntoloissa ole afrikkalaisia näkynyt ja positiivinen rasismi esti minua saamasta kaupungin asuntoa sitten lopulta kun olin jonossa edennyt >10000 pykälää...

Ja kuten olen aikaisemminkin maininnut olen ollut rasisti jonka pitäisi painua vittuun mm. kun s####i on kiihkeästi suudellut ja lääppinyt puoli tajutonta naista puistossa ja olen mennyt väliin ja lopulta saanut naiselta tiedusteltua, ettei hän tunne koko henkilöä tai ole nähnytkään häntä paeten paikalta jne.

Ja kuten olen maininnut suomalaiset bussikuskit oli aina rasisteja kun ne kysyivät lippua en tiedä nyky tilannetta sain tarpeekseni julkisista kulkuneuvoista jossain vaiheessa kun aloin kuulla tuota ihmisten rasismia liaan paljon. Viimeinen niitti taisi olla se kun somali lauma P-junassa sen tapanilan raiskauksen jälkeen pölisivät ja joillekkin ohikulkijoille uhosivat raiskata tämän ja naureskelivat sille tapaukselle, vitutti silloin ja olin vielä helvetin kipeä ja huonossa kunnossa yksittäisten sattumusten takia... muuten olisin avannut sanaisen arkkuni

Rasistinen Dena kirjoitti...

Lisään vielä, että bussikuskien rasistisuus on vähentenyt huomattavasti sen jälkeen kun ei enää kolmea kieltä puhuva c-kortillinen suomalainen kelvannut bussikuskien koulutukseen/bussikuskiksi ja vaatimuksena oli suomenkielentaitotaso ö+ ja B-kortti (tästä minulla oli näyttöäkin joskus toverini avulla joka selvitti valitut muhamedit harmi etten julkaissut missään) tms. sekä kun hsl sisaryrityksensä avulla potki lähes viimeiset suomalaiset bussikuskit pois ja rekrytoi oliko baronan kautta venäläisiä tilalle...

Puhun siis pääkaupunki seudusta ja nyt ne kehtaa väittää, ettei bussit liikkuisi ilman ulkomaalaisia, joka on niin suuri valhe kun olla ja voi mutta tehty tarkoituksella jotta saadaan hyvältä kuuluva perustelu, potkivat muuten varikoltakin niihin aikoihin suomalaisen väen pois joka osasi rakentaa sellaisen bussin rungosta lähtien käytännössä kokonaan, niitä kun sitten oli halvempi poltella pitkin katuja...