maanantai 9. lokakuuta 2023

JAA SUOMALAINEN?

Valtamediahan jatkaa edelleenkin sillä linjalla että se uutisoi rikoksia tehneistä helsinkiläismiehistä, espoolaismiehistä ja turkulaismiehistä vaikka kyseiset jätkät ovat kaikkea muuta. Tuore esimerkki on ampumistapaus josta valtamedia otsikoi: ”Poliisi kertoo tulitaistelusta parkkihallissa – Epäiltynä suomalaisräppäri”.

No minkäslainen suomalainen tässä sitten oli kyseessä? Jep, kyseessä oli etnisesti edistyksellinen häiskä Kerim Khalid Ahmed Muslah. Joka on ehtinyt jo kertaalleen istua tapon yrityksestä.

Asiahan on niin että jos tyyppi on päässyt väärin perustein Suomeen niin hän ei ole suomalainen. Ei vaikka valtamedia sitä kuinka väittäisi. Kyseessä on tunkeutuja. Otus, joka tulisi karkoittaa.

Ja mikä siinä on että sitä räppäriyttä pitää erikseen mainostaa? Onko kyseinen akustinen ympäristörikos jonkinlainen lieventävä asianhaara?

Muistelen vaan että nämä monikultturismin kannattajat jo 1990-luvulla vaativat että Suomeen pitää saada lisää väriä ja etnistä värinää. No, nyt sitä on saatu. Simo Salmisen viisautta lainaten totean että olisko ehkä kannattanu... vähän ajatella... enste...

Tällaista näin lyhyesti tähän viikon alkuun.

Niitä suomalaisia. Niitä huippuosaajia. Joita ilman emme tule toimeen.


48 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mauri on syntynyt tallissa. Mauri on hevonen!
Maurin vanhemmat muuttivat talliin tunkiolta ja ovat rottia mutta se ei ole olennaista.


-Tvälups-

29051453 kirjoitti...

Moi Ykä, viittaan tähän ja 2.10.2023 blogiisi. Suomen Punainen Risti etsii mainoksella verenluovuttajia. Kuvaan oli otettu suomalainen pottunokka. Miksi ei espoolaismiestä?

Anonyymi kirjoitti...

Kauas on tultu muutenkin ajoista, jolloin estettiin Sex Pistols-yhtyeen Suomen vierailu, koska pelättiin sen tuhoavan nuorison. Ymmärtääkseni räpin sanoituksissa vastustetaan poliisia ja ihannoidaan väkivaltaa, rikoksia, anarkiaa ja huumeita. Se nyt sitten tuntuu olevan ihan ok. Ruotsissa ruumiita tulee tasaiseen tahtiin ja Suomessakin, jossa maahanmuutosta piti seurata vain niitä iloisia peli- ja ruoanlaittohetkiä, seurataan entisen emämaan jalanjäljissä. Ihmekös tuo, kun maahanmuuttopolitiikka on sieltä kopioitu. Ruotsin kammottava tilanne ei myöskään ole viime vuosien aikaansaannosta, vaan kuten meilläkin, haitallinen kehitys on alkanut vuosikymmeniä sitten. Lähtölaukauksen sille taisi antaa vähemmistövaltuutettu Johanna Suurpää, joka esti Helsingin satamassa Georg Ots-laivalla 90-luvun alussa väärennetyillä passeilla tulleiden somalien käännytyksen.

Rouva Ano

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Siellä ne saatanan räppärit saavat par´aikaa kuonoon Gazan laidalls - ja ei muuta kuin: Anna palaa, Israel; anna palaa!!!

KKi kirjoitti...

Noh, sitä on jo kymmeniä vuosia tarjottu demokratian voimin suokelua ja tilaa lajityypillisen käytökseen näille aavikon sählääville ählämiapinoille, somalian puikulapääpystykädellisille sekä muillekin mustapystylajeille.

Seuraukset toki tunnetaan. Vaan kun kansa on valinnut johtajat jotka toteuttavat vihreää aatettaan. Lajien on saatava toteuttaa itselleen ominaista toimintaa, niin kuin lehmienkin olisi päästävä metsiin tekemään pesiä.

Jännä muuten kun vihreä järkyttyy,pöyristyy ja pikkasen alahuuli väpättäen itkeä tihrustaa nähdessään petolinnun saalistavan, niin petoapinan toiminta, saati -apinan uhri ei hetkauta.

Päinvastoin, -apinalle tarjotaan levytyssopimus tätä rapiksi kutsuttua ääntelyä varten. Joujou wallah brotha.

No juu. Pullerot ei naiviudessaa vain tajua yhteiskuntien koostuvan asukkaistaan. Apinoiden yhteiskunnista saapuvat asukkaat muuttavat ihmisten yhteiskunnat apinoiden yhteiskunniksi.

Kas kun ihmiset siitä humanismista johtuen eivät ole halukkaita eliminoimaan elintilaa vieviä apinoita. Apinoilla taasen tällaisia toimintaa rajoittavia humanismeja ei ole.

Anonyymi kirjoitti...

Koko räppäys pitäis muuttaa laittomaksi touhuksi. Sitä käytetään niin paljon rikollisiin ja/tai muuten vain epämääräisiin tarkoituksiin.

Tapsa vaan

Antifilatelisti kirjoitti...

Kultamunien kuoriutumista on odotettu pian 30 vuotta. Mitään ei ole tapahtunut - miksi?

Anonyymi kirjoitti...

Kun itse tuota musiikkihommaa tulee harrastettua, niin räppihän on suoraan sanoen ei niin musiikkia. Uhoamistahan se on. Vitsillä kokeiltiin kerran bändin johtajan soveltamana "räppiä" ,eli miten se sujuu 40 -60 v äijiltä. Nauhoitettiin ja naurusta ei meinannut tulla loppua. Mutta ihan tiedoksi, dire straits lecacy maaliskuu 2024. Liput hommattu. Todella kovia/huippumuusikoita silloin. Silloin kun musiikki oli musiikkia.

Anonyymi kirjoitti...

Suomen Uutisissa loistava uutinen. Jari Taponen on poistanut virkatilinsä viestipalvelu X:stä (ent. twitter) Nyt ei voi enää jakaa viranhoidon vastaista paskanpuhumista virallisella kanavalla. Sai pelle yhteisöhuomautuksen höpöpuheistaan niin otti nokkiinsa.
Eli mites se Yrjö usein sanoo: mokoma paska.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Täytyy todeta, että olen pettynyt ps:n. Eli tarkoitan tänään julki tullutta vm:n budjettia. Toki siellä on hyviäkin ns parannuksia, mutta kyllä myytiin halvalla kokkareiden ja rkp:n painostuksesta jallituspaikka. Kehitysapuun leikkaus kokonaisuudessaan 80 miljoonaa. Mikä vitsi. Luultavasti tämäkin kompensoidaan 800 miljoonalla jossain toisaalla, niiden ongelmien osalta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille, 29051453:lle, Rouva Anolle, Terho Hämeenkorvelle, KKi:lle, Tapsalle vaan, Antifilatelistille, Huru-ukolle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Muistakaa, että suomalaisuushan on vain sosiaalinen konstruktio. Jonka määrittelyoikeus on mm. vihervasemmistolaisilla toimittelijatytöillä. Ei meillä.

Räppiin verrattuna tuo mainittu Sex Pistols on jo oikeastaan taidemusiikkia.

Anonyymi kirjoitti...

Onko yhtäläisyyttä erään 'järjestön' toimilla Juudeanmaalla ja eräiden 'suomalaispoikien' rötöksillä pääkaupunkiseudulla?

Anonyymi kirjoitti...

Ja pahoittelut sekä ykälle & kommentointi co, että 195 cm yritti olla isompi kuin 0,5 tuopit. Siis lauantaina. Mutta etiäpäin.

Antifilatelisti kirjoitti...

Vastenmielisyys saavuttaa uusia lukemia: Ruotsissa juhlitaan Hamasin terrori-iskuja. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/c256fd30-16e1-405d-a4b9-9cd78d2ef724

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle ja Antifilatelistille & kiitos kommenteistanne.

Ano1: En oikein usko. Ne perseilevät omiin nimiinsä.

Ano2: Eipä mitään. Sattuu ja tapahtuu.

Antifilatelisti: Ja muistetaan että niihin kuului myös 250 juhlivan israelilaissiviilin teurastaminen terroristien toimesta.

QroquiusKad kirjoitti...

Kyllä tämä väri ja värinä on tasan tarkalleen sitä, mitä monikultturistit alkoivat haluta Suomeen 1990-luvun alussa.
Eli menetettyään rakkaan Neuvostoliittonsa.
Jokin uusi Suomen-tuhoaja piti saada.
Sehän saatiin, sopivasti juurikin hiljalleen luhistuvan Suuren Sosialistisen Isänmaan lahjoituksena.

Kun pää oli saatu auki, osattiin alkaa hankkia itse lisää.
Pään aukeamisen seurauksena nyt on monelta kantakirjasuomalaiselta pää auki.
Sekä yläpää että alapää.
Ja samaa seuraa lisää.
Sitä haluttiin.
Sitä saatiin.
Sitä saadaan.

Ja sen hankkijat ovat riemusta soikeina.
Tämä ON juuri sitä mitä ne halusivat.
Tätä ne haluavat lisää.

Anonyymi kirjoitti...

Pari kertaa on tullut "koulutettua" läpsyttelijää. Se mikä on jäänyt muistiin, että kun ne loukkasivat naista, eli sylkivät naista päin, sekä haukkuivat huoraksi yms, kaikki olivat hiljaa. Ihan kuin se olisi uusi normaali? Kun sitten puutuin asiaan, sekä pikkuisen nostelin, niin naiset olivat näiden muslimien puolella. En puutu enää koskaan mihinkään, mikä koskee naisia. Vaikka heitä raiskattaisiin julkisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Muistelen tässä sitä, että kun Pariisin massa murha nainen mun lisäksi tapahtui. Kun nyt on satoja tuhansia muslimeja päästetty tänne maailman onnellisimpaan Skandinaviaan, niin sanokaa sanoneen. Ne vain odottavat. Kuten imaamit ovat tehneet selväksi. Mutta kun ne ihmisoikeudet sekä suomi kuuluu kaikille. Vai onko teillä joku eri käsitys, esim ruotsista? Minusta sen laittaa vähintäänkin hälytyskellot soimaan. Minusta esim Honkasalo pitäisi vangita. Maanpetturi. Sekä muut kommunistit. Nehän ilakoivat kaikesta, mikä on Suomelle vahingollista.

Anonyymi kirjoitti...

Kun on kauhea huuto siitä, että yritykset sitä ja tätä. Minusta suurimpia uhkia ovat nämä Honkasalo jne. Miksi heitä ei pidätetä? Täysin ymmärtäväisiä isis terroristeille, Venäjälle sekä vihamielisiä suomen kansaa kohtaan. En vaan ymmärrä sitä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Ano1:lle, Ano2:lle ja Ano3:lle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Tältä valitettavasti vaikuttaa. Ja typeryys ei olee lieventävä asianhaara.

Ano1: Olen tällaisiin naisiin törmännyt itsekin.

Ano2 & Ano3: En tiedä, pitäiskö Honkasaloa panna linnaan mutta ainakin hänet pitäisi äänestää pois kaikista päättävistä asemista.

Anonyymi kirjoitti...

Niin. Kun historiaa luetaan, ne sekapäiset hullut/idiootit yms ovat nyt siellä museoissa. Miten oikeassa ne olivatkaan. Sanokaa sanoneen.

Anonyymi kirjoitti...

Olen aikaisemmin kommentoinut, että beevorin venäjän sisällissodan kirja tuli luettua. Nyt luen Pekka Virkun kirjaa suomettumisen suoraan sanoen mädästä. Palataan asiaan.

Anonyymi kirjoitti...

Eli suomettumisen ruumiinavaus. Millä on yhteyksiä moniin asioihin. Esim maahanmuutto.

Anonyymi kirjoitti...

Tapsalle: Ei nyt ihan niinkään. On olemassa myös joitakin räppäreitä, jotka räppäävät hyvien asioiden puolesta, varsinkin itsenäisten artistien puolella. Tom MacDonald on sellainen. Tom räppää mm. siitä, miten päästä irti ja pysyä erossa päihteistä, mielenterveysongelmista, arkipäivän sankareista, antiwokeismista jne. Kannattaa tutustua, vaikkei yleensä räpistä tykkäisikään. YouTubesta löytyy musiikkivideot, jotka Tom tekee tytöystävänsä Nova Rockafellerin avustuksella. Tom tekee itse taustamusat, lyriikat, rakentaa setit ja yhdessä Novan kanssa luo videokonseptit. Nova kuvaa ja ohjaa ja editoi videot.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä tullut illalla kateltu videon pätkiä lähi-idästä jossa muslimit käyttäytyvät kuten muslimit käyttäytyvät kun pääsevät juutalaisiin käsiksi. Aivan eläimellistä julmuutta. Allahu akbaria huudettiin joka välissä. Ja ympäri maailmaa videonpätkiä, jossa samanhenkiset juhlivat tätä teurastusta. Raakalaisia. Persujen pitäisi riisua silkkihansikkaat ja tehdä kaikille selväksi, että tätä vasemmisto ja muut rasismivouhottajat haluavat suojella. Tätä he kannattavat. Jokaiseen rasismisyytökseen pitää näyttää pätkä tällaisista julmuuksista ja kertoa, että tätä vasemmisto haluaa meillekin. Olen niin täysin kyllästynyt näiden islamistien länsimaisiin puolustajiin.

Anonyymi kirjoitti...

Ano: No joo, ehkä otin liian tiukan kannan räppiin. Mutta tällainen rap, joka suosii jengirikollisuutta, olisi hyvä saada kontrollin alle.

Sen jälkeen oleva ano: Joo. Muslimit näyttävät todelliset karvansa näissä terroriteoissa ja mielenosoituksissa. Kuten Ruotsin SD:n Jomshof totesi, että nämä ihmiset eivät kuulu pohjoismaiseen yhteiskuntaan. Eivätkä ole siis varsinaisesti ruotsalaisia tai suomalaisia, kuten Ykä kirjoitti.

Tapsa vaan

Trilisser kirjoitti...

On ruvettava, soveltamaan musujen omaa logiikkaa. Hehän ovat sitä mieltä, että "loukkaus" yhtä muslimia kohtaan missä tahansa on "loukkaus" kaikkia muslimeita kohtaan. Eli otetaan kylmästi käyttöön periaate, että yhden musun tekemä rikos on kaikkien musujen vastuulla. Jokaiseen musujen tekoon vastataan silmä silmästä, hammas hampaasta jne. Jokainen länsimaiden musu, joka juhlii Hamasin terroria, tuomitaan hirteen.

Anonyymi kirjoitti...

Ja media kutsuu näitä elukoita ’taistelijoiksi’. Voihan -!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle, Ano3:lle, Ano4:lle, Tapsalle vaan, Trilisserille ja Ano5:lle & kiitos kommenteistanne. Minä arvostelen räppiä ainoastaan musiikillisesta näkökulmasta koska se ei ole musiikkia. Mitä tulee tiedostavaistoomme niin sehän on ollut aina arabien puolella. Lähtien jo siitä että Neuvostoliitto tuki aikanaan arabimaita ja sama muoti on jatkunut.

Joppos123 kirjoitti...

Ei Hamasta ole turhaan luokiteltu terroristijärjestöksi. Onhan ne tosikovia "taistelijoita" kun teurastavat aseettomia festarilaisia tai lapsia.
Samaa paskasakkia kuin jo lähes kokonaan tapettu ISIS.
Saas nähdä lanaako iipot koko vitun Gazan mereen. Hamasin tuhoaminen on niillä nyt prioriteetti numero 1.
Honkasalot ja Hamasekit voivat jatkaa nyyhkimistään ja mitätöidä kähtävien tekemisiä. Ei iipot niiden ininälle korvaansa lotkauta.
Helsingissäkin jopa 200 kähtävää ja kähtävämielistä suorastaan juhli teurastusta.
Kusipäistä sakkia jotka voisi lähettää sinne Gazaan piipittämään.

Anonyymi kirjoitti...

Yhdessäkin pätkässä auton lavalla "taistelijat" rääkymistä kauheassa kiihkossa allahu akbaria kuolleen tytön ruumiin yllä. Taistelijat olivat selvästi pulleita huonokuntoisia äijiä. Epäilenpä pahasti, että näistä ei ole mihinkään oikeassa taistelussa. Heillä ei ole kuin ennennäkemätön eläimellinen julmuutensa. Ei näistä ole mitään vastusta jos saavat juutalaiset tai muut länkkärit oikeasti suututettua.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle ja Anolle & kiitos kommenteistanne. Epäilemättä Israelilla olisi nyt halu lanata se Gaza. Kykyhän niillä on aina ollut. Saa nähdä. Ja ne jätkät ovat juuri sellaisia ”sankareita” mitä Ano sanoi.

Anonyymi kirjoitti...

Ja koko konflikti on toistuva sykli, jossa arabit hyökkäävät, saavat turpaana, uhriutuvat onnistuneesti ja repeat. Siis voiko säälittävämpää porukkaa olla. Monta kertaa on aloitettu yllätyshyökkäyksellä valtavalla ylivoimalla päämääränä juutalaisten kansanmurha, jota seuraa totaalinen ja nöyryyttävä tappio. Sitten itketään yk:lle sun muille paskaorganisaatioille kuinka juutalaiset ovat ottaneet osan sodassa voittamistaan alueista hallintaansa. Mikä on se aika historiassa, että voittaja ei olisi toiminut näin. Päinvastoin juutalaiset ovat toistuvasti palauttaneet alueita joita ovat sotien loputtua olleet heidän hallussaan. Ja iso osa ihmisistä vielä ottaa vakavissaan näiden itkupillien ruikutuksen. Palestiinalaisten kohtalo on lähes täysin heidän omaa syytään. Ovat joutuneet islamistien pelinappulaksi tässä konfliktissa mutta vaikea moisia kohtaan on mitään sääliä tuntea kun näyttäis, että hyvin monet näistä näyttelevät tuota roolia suurella halulla.

Anonyymi kirjoitti...

Täytyy antaa propsit Orvolle ja viranomaisille iltapäivän tiedotustilaisuudesta!
Media pyörittää omaa myllyään ja "Venäjä on syyllinen!" kantaansa.
"Asiaa tutkitaan" oli se virallinen kannanotto kuten tässä vaiheessa on syytä ollakin.
Äkkiä unohtui medialta tapaus Gasprom...


-Tvälups-

-TR- kirjoitti...

Vihervasemmistolla menee aivot umpisolmuun kun he ovat automaattisesti pro-Palestiina mutta toisaalta länsimaita riivaavan wokehulluus on lähtöisin amerikkalaisista juutalaisista järjestöistä kuten ADL ja nehän ovat 100% pro-Israel.

Suomella ei ole intressiä ottaa kantaa suuntaan tai toiseen. Ei ole meidän tappelumme.

Anonyymi kirjoitti...

Ja vielä sekin, että jos Israel menee voimalla Gazaan niin kai sieltä sitten syntyy pakolaisia. Vasemmistopuolueilla varmaan kauhea kilpailu kuka lupaa ottaa suurimman kiintiön tätä ihmisjätettä.

E.H kirjoitti...


Israel ישראל🇮🇱

@Israel
·
1h
900 teurastettiin, 2 700 loukkaantui ja 100 siepattiin Gazan miehiin. Naiset. Lapset. Vauvat. Teurastettu sängyissään. Perheensä edessä. Poltettu elävältä. Hamas = ISIS

Tukimarssi Suomen kaduilla tämmöiselle täysin sadistiselle sairaalle raa-alle teurastuksen tekijöille, ja missä on oikeus ja kohtuus tästä lain edessä Suomessa?????????

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Taisteluvälineupseerille, TR:lle, E.H.lle ja Ano2:lle. Ano1 tiivisti niiden sankareiden toiminnan hyvin. Kyseiset terroristijärjestöt elävät tuosta konfliktista. Eivät sen voittamisesta. Mitä tulee siihen putkeen niin ei tässä vaiheessa tosiaan pääministerin kannata lähteä osoittamaan sormella mihinkään suuntaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Yksilötasolla me voimme toki spekuloida todennäköisellä mutta valtiotasollahan niin ei tehdä.

Anonyymi kirjoitti...

Hamas iski kuin Viet Cong -68 tet-hyökkäyksessä maalta, mereltä ja ilmasta.
Hitzbullah taisi tässä samalla uhrata ne kuten NVA teki Vietnamissa.

Jos Mossad on maailman pätevin tiedustelulaitos niin ei hyvältä näytä esim supon osalta. Housut kintussa yllätettiin vaikka egyptiläiset varoittivat tulevasta. Iron Dome oli kytketty pois päältä... Pearl Harbour, anyone?

Oliko sitten taustalla Syyria, Iran, Venäjä vai jopa Kiina, jää nähtäväksi.
Se nyt on aivan selvää ettei nuo terot itsenäisesti moiseen koordinointiin, logistiikkaan ja kouluttautumiseen kykenisi.

No se siitä. Tässäkään rähinässä ei ole kysymys meikäläisen elämään vaikuttavista asioista ja tuota sotaa on tuolla sodittu koko ikäni, jo ennen syntymääni ja taatusti vielä elonpäivieni loputtuakin.


-Tvälups-

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Muistelen, että "suomalais"-räppärin "taiteilija"-nimi oli Kerza.
Lieneekö tuo väännös suomenkielen sanasta Kersa.
Ja kuvanneeko kyseisen "taiteilijan" älyllisen kehityksen tasoa?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille ja Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle & kiitos kommenteistanne.

Tvälups: Joo, kyllähän iipot yllätettiin täysin. Mistä sitten johtunee? Ja ilman tukeahan tuo ei olisi onnistunut. Iraniahan pidetään todennäköisimpänä. Ei tämä minunkaan elämään vaikuta. Ihmettelev vain tätä suvaitsevais-tiedostavaistomme logiikkaa.

VNV: Hyvä huomio.

Anonyymi kirjoitti...

Niin eihän tämä meihin vaikuta/itseäni sillain pahemmin liikuta. Onhan siellä lyijyä ollut ilmassa sanotaanko vaikka 500 vuotta. Pelkkää sotaa yms. Paitsi sitten alkaa kiinnostamaan, kun ns ilmoilla alkaa olemaan ehdotuksia, että suomessa on tilaa. Nimenomaan sieltä vihervasemmistosta. Niitähän ei pidä ottaa suomeen tai muihinkaan pohjoismaihin yhtään enempää. Estisetkin perseilevät. Siinä kerjätään verta nenästä. En tiedä pitääkö paikkansa, mutta ovat uhanneet Gazan tuhoamiselle sekä koko prkl:n lössin karkoittamisella sieltä esim vaikka eurooppaan. Tai osan. Eli siirretään ongelma tänne. Mutta saamme varmaan tietoa, kun yle ilmoitti, että toimittajansa lähtee seuraamaan siirtolaisten hätää ja siirtoja eurooppaan.

Dena kirjoitti...

Kaasuputkesta sen verran jos sitä saksaan menevää kaasuputkea ei olisi pamautettu olisi saksan ddr-ryssät edelleen tukemassa venäjää silläkin saralla.

Kummasti sex pistolisin kielsivät ne samat tyypit jotka nykyään huutavat vihapuhetta neuvostovastaisuuden sijaan opetuslapsineen, kyllä vain sex pilstolssin kieltäminenkin oli siis venäjän syytä toki voi syyttä tyhmiä suomalaisia neuvostovastaisuutta vastaan taistelleita suomalaisia venäjä-ddr-akselin miehiä/naisiakin.

Joppos123 kirjoitti...

Iippojen tiedusteluporukat saaneet vissiin niin paljon onnistumisia, että on tullut ylimielinen tyytyväisyys terojen kyvyttömyyteen toteuttaa mitään mikä vaatii kengännumeroa suuremman Äö:n.
Joku fiksumpi taho tuon koko kuvion on suunnitellut ja auttanut toteutuksessa.
Mossadissa päitä putoilee ja eiköhän nyt tullut riittävä palautus maanpinnalle.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Denalle ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Tuo uhka on olemassa.

Dena: Epäilemättä Venäjä haluaisi pitää Eurooppaa energia-ansassa edelleenkin.

Joppos123: Tuossa lienee vinha perä.

QroquiusKad kirjoitti...

Valtakunnangangsteri Söltsö haluaisi pitää Saksan Putlerin kaasukuristuspannassa, ja olen täysin vakuuttunut että NordStreamin katkaisu oli USAn teräskärkisellä maiharilla Söltsölle tarjoilema potku ruotuun palauttamiseksi.

Valtakunnangangsteri Söltsö sen sijaan saa antaa Putlerin pitää Unkaria kaasukuristuspannassa istumassa Siemensin vientilupien päällä, ettei se voi toimittaa Unkarille komponentteja joita se tarvitsee saadakseen Pácsin ydinvoimalansa valmiiksi.
Siihen asti Orbánin on pakko olla Putlerille mieliksi, ettei se väännä kaasuputkea kiinni.

Ja Suomen valtavalemedia valehtelee Orbánin pokkuroivan Putleria samalla kun antaa Söltsön tehdä sitä!
Valetta, huijausta, petosta, mädännäisyyttä ja saastaa.
Sitä ovat läntisen Eeuun maat ja niiden valemediat täynnä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Onko tuosta Unkarin ydinvoimala-asiasta tarkempaa tietoa? Kun se Paksin ydinvoimala on kuitenkin toiminnassa. Koskeeko tuo laajentamista?