tiistai 28. marraskuuta 2023

PINNANMAA KANTAA VASTUUNSA

- Hyvää päivää, hyvät kuulijat. Täällä Antero Lärvänen Huitsinnevadan paikallisradion suorassa lähetyksessä Pinnanmaan pohjoisimmassa kunnassa Uudessa Hyisianassa. Ja täällä – muun Pinnanmaan avustuksella – olemme vastaamassa kansainväliseen ihmisoikeuksien avustusvelvollisuuteen eli tänne, Hyijärven ja Taemman Hyijärven väliseen korpimaastoon on rakennettu mukava ja ajanmukainen vastaanottokeskus noille itärajan yli tulleille hätää kärsiville nuorille miehille. Vastaanottokeskusta esittelee alueen rakentamista valvonut Uuden Hyisianan kunnanlärväri Mauno Mulukuttat. Tervetuloa lähetykseen, Mauno.

- Kiitos, Antero. Esittelen mielelläni tätä pinnanmaalaisen kansainvälisen vastuun symbolia. Aluehan on laajuudeltaan kymmenen hehtaaria ja siinä on kiinnitetty suuri huomio siihen, etteivät korruptoituneet ja irstaat länsimaiset aatteet pääse häiritsemään nuoria islamilaisia miehiä. Siksi alue on ympäröity kolminkertaisella NATO-langalla. Lisäksi henkilökunta – joka koostuu Pinnanmaan kaikkien suojelukaartien jäsenistä – on aseistettu sekä kaasu- että tainnutusasein ja myös konetuliasein. Ja koska Pinnanmaa on autonominen alue niin täällä kynnys tulen avaamiseen on tarvittaessa huomattavan matala. Näin suojelemme näitä turvapaikanhakijoita ettei heille vahingossakaan tule mieleen pyrkiä alueelta pois saastuttamaan itseään länsimaisen hapatuksen parissa.

- Kyllä noilla islamilaisilla nuorilla miehillä on varmasti turvallinen olo kun heitä noin suojellaan. Kas kun islamissahan ollaan kovasti huolissaan miehen kuolemattoman sielun tilasta ja mehän arvostamme toisia kulttuureita. Mutta kuinkas täällä on sitten majoitustilanne?

- Majoitustilanne on erittäin mukava. Majoitus tapahtuu majoituskonteissa joissa on kerrossängyt ja jokaisessa sängyssä kenttäpatja ja huopa. Lämmitys tapahtuu kamiinalla ja tänne tulevat nuoret turvapaikkahuilailijat voivat lämmittää konttinsa niin lämpimäksi kuin haluavat kunhan käyvät puita alueella sijaitsevasta liiteristä ja lämmittävät kamiinan itse. Ja kun nämä veikkoset suunnittelevat keskenään kipinävuoroja niin sehän on sellaista yhteisöllisyyskoulutusta se. Muita huonekaluja ei ole. Kontissa ei tarvita pöytää sillä kaikki ruokailu tapahtuu alueella sijaitsevassa ulkoruokalassa.

- Ja kun ruokailuun päästiin niin kerrotko ruokavaliosta?

- Ruokavaliossa olemme kiinnittäneet erityistä huomiota ilmastovastuuseen. Onhan suomalainen vihervasemmisto sanonut että suomalainen karjatalous tuhoaa maailman ilmaston nyt eikä viidestoista päivä joten ruokavalio on sen mukainen. Ruokaa on silti kyllä riittävästi. Eli aamiaisella on tarjolla näiden turvapaikkahuilailijoiden tunnettua suursuosikkia eli ohrapuuroa.

- Lounaalla on puolestaan kaurapuuroa ja päivällisellä ruispuuroa. Kaikkien aterioiden lisukkeena tarjotaan näkkileipää kevytlevitteellä ja palan painikkeeksi on tarjolla raikasta vettä.

- Lisäksi mainitsen että koska pidämme hyvää huolta turvapaikkahuilailijoiden terveydestä on heiltä kielletty tupakkatuotteet ja kaikenlaiset makeiset. Nehän ovat kovasti epäterveellisiä. Alkoholista nyt puhumattakaan. Johan se Allahkin sen kieltää. Mutta viihdettä emme ole kieltäneet eli tulijat saavat käyttää omia älyhärpäkkeitään. Ideana on se, että he viestittäisivät lähtömaihinsa siitä, kuinka mukavat olot täällä Pinnanmaalla on.

- Annetaanko heille rahaa?

- Mitä he rahalla tekisivät? Täällähän on kaikki, mitä he tarvitsevat.

- Mutta sehän on selvää että kyseessä ei ole vankila. Pääseehän täältä pois?

- Ilman muuta. Jos turvapaikkahuilailija haluaa päästä vastaanottokeskuksesta pois, niin me kuljetamme heidät pois Suomesta. Me kun emme sattumoisin oikein luota muun Suomen viranomaisiin niin kuljetus tapahtuu Hömpstadin Nuivastoaseman toimesta jossa taisteluvökeltäjät kuljettavat heidät täysin stealth-varustetuilla vökellysaluksilla Ruotsin rannikolle jossa heidät nakataan laiturille.

Vökellysalus Ruikku täydessä Stealth-moodissa

- Ja tästä ruotsalaiset tuskin ovat kovin suuttuneita sillä hehän toimittivat meille vuonna 2015 tommoset 35.000 turvapaikkahuilailijaa. Me nyt lähetellään vaan vähän tilalle. Reilu peli, meinaan. Mutta joo, nyt lienee niin että teillä on paikka jo täyteen buukattu.

- No ei. Sehän tässä vähän ihmetyttää. Me ollaan ilmoitettu tarjotuista tiloista Migrille mutta jostain syystä sieltä ei olla lähetetty tänne vielä ensimmäistäkään huilailijaa.

- Tämä on kyllä omituista. Mikä on, kun ei priima kelpaa? No, joka tapauksessa kunnanlärväri Mauno Mulukuttat, kiitän teitä haastattelusta. Täällä Antero Lärvänen, Uusi Hyisiana ja Pinnanmaa joka kantaa täydellisesti kansainväliset ihmisoikeusvelvollisuutensa.


40 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Yle ylläpitää kohellusta siitä, että itäraja kokonaan sulkeminen vaarantaa ulkomaalaisten oikeuksia. Yle on edelleen änkyräkommunistien äänitorvi, veronmaksajien rahalla.

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun tämänmoinen uusi järjestelykeskus olisikin totta!!!
Mutta kun ei koska se jakamaton hyysäys... :/

heppa

Anonyymi kirjoitti...

En jaksa ymmärtää miksi "turvapaikan hakijoiden" hyyssääminen on saanut näin suuret mitat. Tiedän kyllä, se luo "työpaikkoja" ja jotkut tienaavat maahanmuutolla rutosti. En vain ymmärrä. Maksajaakin vois joskus puolustaa.

Tuo majoitus muistutti kovin suomalaisen matkaduunarin arkea vielä 60-70-80 luvulla. Oli parakkikyliä tehtaan varjossa joita intiaanikyliksikin sanottiin. Eikä sinne ruokaa kukaan kantanut jos et itse. Puhumattakaan siirtotyömaista 50-60-70 luvulla joissa duunari sai hetekan ja patjan. Eikä muuta. Sotaveteraanejakin niihin lähetettiin. Palkalla sai mies ruoan. Vaimo ja lapset siellä kaukana joutuivat kerjuulle.

Vanhemmat reppurit kertoivat 60-luvulla rakennetuista kuitulevy parakeista tehtaan vieressä. Niissä asuttiin kesät talvet. Kaminoillakin lämmitettiin vaikka sähkölämmitin oli keksitty. Kamina piti parakin kuivana. Sähkölämmitin ei. Flunssaa sairastettiin talvet mutta se ei ollut syy töistä poissaoloon.

KKi kirjoitti...

Tuntuisi nyt olevan agendana "sulkea" itäraja. Lainausmerkeissä sana sulkea koska mitenkähän tällainen wokeltava yhteiskunta sen rajan ajatteli sulkea?

Raja on todellisuudessa asylumin hakijoille auki siihen saakka kunnes rajavartijoilla on oikeus ja käsky pysäyttää ählämiläinen bioase voimakeinoin.


Parempi ja inhimillisempi keino olisi poistaa ne vetovoimatekijät. Eli sosiaaliturva vain kansalaisille, turvapaikan hakijoiden leirittäminen, ei taloudellista apua turhille paikanhakijoille, vain "talon puolesta" halvin mahdollinen ruokailu , peseytymismahdollisuus kerran viikossa, leirivaatetus mallia vankila. Jotakuinkin juurikin kuten arvostettu herra Y.Perskeles on asian visiossaan haaveillut.


Niin kauan kuin tarjoamme kelagoldin, pullahaleja ja nansoja hoivaamaan, ählämipalleroa kyllä piisaa. Ja kun ähläävä sählämi hoksaa, ettei kelgoldilla saakaan uutta S-sarjan Rommelia, alkaa toiminta johon ählämi kykenee. Huimausaine kauppa yms. lajityypillinen aktiviteetti.

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...Kyllä tuolla luulis huilailijan viihtyvän !!! Jäi vain mietityttämään, että mites se paskantaminen - meneekö se ryssän malliin eli siihen vain jalkojen väliin?

Anonyymi kirjoitti...

Helevetin hyvä

Antifilatelisti kirjoitti...

Raja-Joosepin tulijavirta on tyrehtynyt. Epäviralliset lähteet kertovat, että Venäjä epäonnistui hybridioperaatiossaan.

Anonyymi kirjoitti...

Muualla Suomessa nämä huilalijat pitäisi majoittaa Mikko Puumalaisen ja sen aatetoverien tiloihin.

Gottihan Se kirjoitti...

Ykä, oli kyllä taas loistava kirjoitus. Tästä kirjoituksesta tuli vain mieleen, että meidän pitäisi muotoilla sanamme ja ideamme enemmän tällä tavalla, koska se tekee VMP:n ja muiden wokeltajien urakasta vaikeampaa. Niiden on vaikeampi vastustaa ideoita, kun ne joutuisi kritisoimaan tai vastustamaan automaattisesti ainakin yhtä niiden pyhistä ideologiosta.

Näyttäsi myös Suomen oma Diarrhea pistävän parastaan: https://www.is.fi/politiikka/art-2000010021973.html

En tiedä tästä naisoletetusta mitään, mutta musta-aukko taitaa korvienvälistä löytyä?

Anonyymi kirjoitti...

Raja-Joosepissa hiljentynyt. Tyyntä myrskyn edellä? En usko ollenkaan, että tämä oli nyt tässä. Toivottavasti olen väärässä. Ykän järjestelykeskusmalli poistaisi kyllä vikkelästi kaikki ongelmat ja herkuttelin mielessäni The Unelma-porukan reaktioilla, mutta sitten heräsin.

Rouva Ano

Antifilatelisti kirjoitti...

Raja railona aukeaa, ja nyt se on suljettu. Itärajamme on sulki 13.12. 2023 asti aikaisintaan, ja aukeaa vasta, kun tilanne on normalisoitunut.

Slobo ymmärtää ainoastaan voimaa, ja Suomi on nyt demonstroinut voimaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, hepalle, Ano2:lle, KKi:lle, Terho Hämeenkorvelle, Ano3:lle, Antifilatelistille, Ano4:lle, Gottihan Se:lle ja Rouva Anolle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Jep. Sitä se on niin kauan kun sen annetaan olla.

heppa: Valitettavasti tämä oli ihan fantasiaa.

Ano2: Joo, ne työpaikat kun tuppaavat olemaan nettomiinusta. Ja nuo mainitsemasi majoitukset ovat tosiaan olleet käytössä ei kovinkaan kauan sitten.

KKi: Juuri näin. Se ikuinen elatusautomaatti on se, joka tänne houkuttelee.

Terho: Unohtui kirjoittaa mutta toki käytössä ovat hyvin ilmastoidut ulkohuusit. Ja pyyhkimiseen vanhaa sanomalehteä.

Ano3: Kiitokset.

Antifilatelisti & Rouva Ano: Toivotaan, että raja pysyykin kiinni ja Venäjä väsyy kiusantekoonsa.

Ano4: Olis kyllä hyvä mutta nuo porukathan aina istuvat nuotioon toisten perseillä.

Gottihan Se: Se Diarra alkaa olla omanlaisensa legenda. Tuossa vähän hänen filosofiaansa:

https://blogit.kansalainen.fi/wp-content/uploads/23231133_1942263779133428_7741637873076048952_n.jpg

Ja tuossa sitten vähän kyseisen naisen tyylitajua:

https://www.youtube.com/shorts/GXfxRs4jar8

QroquiusKad kirjoitti...

Kas, tuopa hyvä juttu että raja saatiin kiinni. Tosin vain pariksi viikoksi.
Saas näkyä mitä niiden aikana tapahtuu. Vähän edistystä kumminkin sentään.

Mitä bloggaukseen tulee, tarkkoja ollaksemme eihän niitä Arabi-invaasio 2015:n tuholaisia Suomeen lähettänyt Ruotsi vaan Bryssä, sen mukaisesti mitä oli sovittu jo huhtikuuhun 2015 mennessä, kun hallitustasolta tiedusteltin Kuntaliitolta paikkoja 80 000 tuholaiselle.

Unkaria ja kumppaneita on kiittäminen, että se jäi vain 32 500 ryöstäjäraiskaajaterrorisoijaan. Voi vain kuvitella, mitä jälkeä ne 80 000 olisivat saaneet ja saisivat parast'aikaa aikaan.
Unkari tienasi sillä kuitenkin viherkommunistien sammumattoman viharaivon niskaansa.

Antifilatelisti kirjoitti...

Todellisen pahuuden tunnistaa siitä, että pahuus on pikkumainen.

Suurpolitiikka on isojen poikien hevosenleikkiä, eikä se tunne hyvää eikä pahaa eikä oikeaa eikä vääriä, ja kautta aikojen suurvallat ovat käyttäytyneet kuten gangsterit ja pienvallat kuten prostituoidut. Suurpolitiikassa pätevät pikkulasten ihmissuhteet ja järjestäytyneen rikollisuuden toimintatavat. Eikä yksikään peluri siinä pelissä pärjää moraalilla ja olemalla kiva.

Mutta todellinen pahuus on pikkumainen. Se pyrkii tekemään kaikkea, mikä aiheuttaa mielipahaa - pieniä rajaloukkauksia, kiusaa, pikku sabotaaseja, rikkomaan asioita ja esineitä (kuten merikaapeli), pieniä varkauksia ja kavalluksia, hybridioperaatioita jne.

Venäjä on toiminut juuri niinkuin todellinen pahuus toimii. Ihmekös tuo, sillä Venäjä on mongolivaltakunnan henkinen perillinen, ja yksikään toinen imperiumi ei ole saanut aikaan niin paljon inhimillistä kärsimystä ja tuhoa kuin mongolit.

Anonyymi kirjoitti...

Arjen tasolla: Sähkönsäästön kannalta Sähköseuranta -sivusto on hieno. Suomalaiset voivat säädellä kulutusta eurojen mukaan. Arvailen, että sivusto on insinöörien idea, ei päästövihreitten.

Anonyymi kirjoitti...

Raja on muodollisesti kiinni, mutta onko käytännössä, jos Iivana työntää ne tänne? Ei niitä voi rajaviivallekaan jättää. Heikompi häviää, enkä löisi isoa vetoa Suomaan puolesta.

Tapsa vaan

KKi kirjoitti...

Ai että turakkimaa lopettaisi biosodan? Juuri kun ovat huomanneet NATO-maan olevan aivan kädetön ja avuton lähi-itä valmisteisen biopommin edessä. Aika naivia toiveajattelua.

Turakkimaa on havainnut, ettemme oikein voi asylumhyökkäykselle yhtikäs mitään. Eiköhän siellä juurikin nyt ole kokolailla runsaasti liikennettä bioaseiden valmistusmaista (lähi-itä/afrikka/monet muut sähläävät ählämipersereiät) turakkimaahan. Valmistautuvat seuraavaan asylumhyökkäykseen ja sitten bioaseita ei enää lasketa kymmenissä, eikä edes sadoissa.

Turakkimaa on ihan oikeassa arvellessaan meidän munattomuudessamme kaatuvan asylumaseeseen pikemminkin kuin rautaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Antifilatelistille, Anolle, Tapsalle vaan ja KKi:lle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Totta joo, mutta Ruotsi suorastaan tuuppasi ne tänne. Ja kyllä, Unkari esti pahemman tulvan ja sen vuoksi se kärsii oikeauskoisten vihasta.

Antifilatelisti: Totta joo tuokin mutta onhan se esmes miehityssotaan ja siihen liittyvään terroriin kuuluva paha vielä pahempi.

Ano: Kiitos vinkistä.

Tapsa vaan & KKi: Ei kai tässä auta kuin toivoa. Me tavalliset käppäukot kun emme voi noihin asioihin – valitettavasti – vaikuttaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitokset Ykälle. Olipa taas kerran upea ja vastaansanomattoman looginen kirjoitus. Toivomisen varaa jäi vain siinä, että se ei ole ainakaan vielä todellisuutta.

Anonyymi kirjoitti...

HS:n uutisesta 28.11.2023 on pelättävissä, että lehdellä on sisäpiirin tietoa VN:n valmistelusta itärajan sulkemisesta. Tietovuoto, maan turvallisuuden kannalta tärkeässä asiassa?

QroquiusKad kirjoitti...

Tästäkö syystä se rajan sulkeminen onnistui:

https://www.is.fi/politiikka/art-2000010023130.html

Pahimmat räpätädit eivät olleet paikalla vastustamassa, koska heidät oli hassutettu muualle.
Vai olivatko sittenkin menneet tarkoituksella muualle päästäkseen ruikuttamaan, että eihän me sitä tehty, vaan nuo muut?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle ja Qroqquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Kiitokset. Ja se toivomisen vara kyllä jäi.’

Ano2: En ota kantaa, kun en tiedä.

Qroquius Kad: Jaa, piru tietää, vaan ei kerro. Hyvä sinänsä, että olivat poissa.

Anonyymi kirjoitti...

Raja on nyt 2 viikkoa kiinni ja tarvittaessa sitä voitaneen jatkaa pätkissä eteenpäinkin, kunnes tarve poistuu... näin ainakin olen tulkinnut lukemaani ja kuulemaani uutisvirtaa aiheesta. Hyvä niin 👍🏻
- Lukija
Ps. käyttäkää käteistä...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Lukija. Totta joo, ja käteistä kannattaa käyttää.

Anonyymi kirjoitti...

Ykä, mitä mieltä olet etnonationalismista? Lasketko itsesi sellaiseksi?

Anonyymi kirjoitti...

Vuonna 94 olin kertaamassa Vainikkalassa. Rautatieaseman ympäristöstä rajajoukot ottivat kiinni rajan takaa tulleita. Itse olin radistina rajavartioasemalla. Harjoitusporukka lienee nykyään suurimmalta osalta eläkeukkoja. Johtokeskuksessa kun otin vastaan joukkueiden sanla-viestejä, mieleen jäi, että joku kiinniotettu oli ilmoittanut nimekseen Sergei Bubka.

Lyhyt loppu.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Varsin pitkälle kyllä.

Ano2: Kiitos lisäyksestä.

Anonyymi kirjoitti...

"Varsin pitkälle kyllä." Mitä se meinaa käytännössä? Että puoliksi marokkolainen Junes Lokka käy mutta Fatim Diarra ei?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Sinä pistit sanoja minun suuhuni joten vastaapa itse omaan kysymykseesi minun puolestani.

Itse mietin että jos on esmes pitkään Suomessa asunut angolalainen joka on hyvä tyyppi, tekee töitä jne. ja saanut Suomen kansalaisuuden niin ajattelen että hän on hemmetin hyvä tyyppi mutta ei silti suomalainen. Tuskin hän itse ajattelee olevansa suomalainen.

QroquiusKad kirjoitti...

Taas kommentti hävöksissä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius KAd. JA taas korjattu. En keksi oikein muuta kuin että otat uuden tunnuksen, esim yhteen QroquiusKad.

Anonyymi kirjoitti...

Edellinen kannanottoni jäi ristiriitaiseksi. Tarkoitukseni oli ilmaista, että ihan vähään aikaan meillä ei tarvitse näiden maailmanhalaajien pelätä elantonsa puolesta, vaan taitaa olla niin, että juuri tuonne maahanmuuttoklusterille ne uudet työpaikat entisten lisäksi ovat syntyneet niin omille kuin maahanmuuttajillekin. Afrikan tolkuton väestönkasvu pitää myös huolen siitä, ettevät tulijat lopu.

Yksi Afrikan lahjoista Suomelle eli Helkama-pyöräilijä Fatima on myös ehdottanut pakolaiskiintiön kolminkertaistamista. "Vain tarjoamalla turvallisia väyliä Eurooppaan ja tukemallla paikallisia yhteiskuntia voimme estää Venäjää käyttämästä pakolaisia hyväkseen." Että sillä lailla!

Rouva Ano

QroquiusKad kirjoitti...

Kynnys muuttaa vuosikausia käyttämääni allekirjoitusta on korkeahko, etenkin kun toisten nikeillä tai niitä muistuttavilla esiintyminen vaikuttaa jatkuvan.

Anonyymi kirjoitti...

Kun mokataan, niin mokataan sitten kunnolla. Kommenttini oli tarkoitettu Ykän uudenpaan blogikirjoitukseen.

Rouva Ano
Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano. Sattuu ja tapahtuu. Mutta kommenttisi oli hyvä, niin kuin kommenttisi yleensäkin.

Qroquius Kad: Eihän se nikkivarkaus katoa mihinkään uudellakaan tunnuksella ja kun se on salasanan takana niin ei nikkivarkaat sinne pääse. Mutta minä alan olla jo aika väsynyt palauttelemaan niitä kommenttejasi. Joita minä en ole poistanut.

QroquiusKad kirjoitti...

Uskon ettet ole poistanut enkä ole koskaan siitä syyttänytkään.

QroquiusKad kirjoitti...

Yritin muuttaa tunnuksen.
Katsotaan mitä tapahtui.

QroquiusKad kirjoitti...

Ei näköjään onnistunut.
Mitä olisi pitänyt tehdä?

QroquiusKad kirjoitti...

Onnistui sittenkin, vaati näköjään koneen sammuttamisen ja uudelleen käynnistämisen.
Nyt on sitten tehty kaikki mitä tehtävissä on.
Jos kommentit vielä jatkavat katoiluaan, antaa sitten kadota.
En halua enää aiheuttaa asialla turhaa vaivaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Toivotaan, että ongelma poistuu.