tiistai 21. marraskuuta 2023

PIENI HUOMATUS NASIMALLE

Entinen Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen apulaispormestari ja nykyinen jonkunedustaja Nasima Rasmyar on avautunut tuoreeltaan etnisesti edistyksellisestä jengiväkivallasta ja esittänyt ratkaisua:

SDP:n varapuheenjohtajan Nasima Razmyarin mielestä katujengeissä toimineet nuoret pitäisi sijoittaa maantieteellisesti mahdollisimman kauas jengikavereistaan. Vain siten voidaan hänen mielestään ehkäistä se, että nuori ei heti ota lastensuojelusta hatkoja vanhojen kavereidensa luokse.

- Minun mielestäni Helsingistä voitaisiin yhtä hyvin sijoittaa nuoria lastensuojelun piiriin kauemmaksi kotoa. Jengeissä ongelma on juuri se, että verkostot ovat niin vahvoja, että aina löytyy katto pään päälle. Kun jengeihin liittyvät myös päihteet ja huumeet, niihin liittyy myös raha.

Ihan vaan Nasimalle tiedoksi: Helsingin kaupunki on jo vuosikymmenet sijoittanut nuoria – myös niitä etnisesti edistyksellisiä – sinnetänne pitkin Suomea. Joskus välillä se ottaa linjakseen että sijoitetaan vain Helsingin omiin laitoksiin mutta hyvin pian huomataan että laitospaikat eivät vaan riitä ja sitten aletaan urakalla etsiä paikkoja ihan mistä tahansa.

Kun kyseinen Nasima on kerran ollut Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen apulaispormestari niin ihmettelen, että eikö hän ole ollut tästä tietoinen? Mikä tietysti pistää ihmettelemään muutenkin että mitähän hän pestissään oikein on tehnyt?

Ja lisätiedoksi lastensuojelun tilanteesta. Jos joku kuvittelee että sieltä apu löytyisi: On aivan sama vaikka nuori sijoitetaan Helsingistä vaikkapa Muhokselle. Kas kun laitosten on pakko päästää heidät säännöllisesti lomille. Kiitos lakimiesten juristeriikan.

Eikä yhteydenpito jengiläisiin laitoksessakaan ole mitenkään vaikeaa. Kas kun nuorilta ei pääosin saa takavarikoida älykännyköitä. Kiitos myös lakimiesten juristeriikan.

Tietysti kyseinen Razmyar vetää avautumisessaan esille myös suomalaisen rasismin:

Razmyarin mukaan monet maahanmuuttajataustaiset nuoret voivat kokea, että he eivät kuulu tähän yhteiskuntaan, että he ovat vääränlaisia, väärän näköisiä, väärästä uskonnosta ja koskaan heitä ei pidetä oikeina suomalaisina.

– Yhteiskunnallinen ilmapiiri ja rasismi, joka edelleen näkyy yhteiskunnassa ja joka edelleen näkyy päättäjien viesteissä ja kannanotoissa, kyllä se vaikuttaa nuoriin. He ajattelevat, että jos en ole tälle yhteiskunnalle tarpeeksi, niin löydän sen oman porukan, jolle olen hyödyllinen.

Kyseinen Razmyar luonnollisesti kieltäytyy tajuamasta että eivät ne kyseiset etnisesti edistykselliset nuoret voi huonosti eikä heitä kiinnosta olla osa suomalaista yhteiskuntaa. Ainakaan suomalaisena. Kas kun heillä on ihan ikioma paikkansa tässä yhteiskunnassa. Yhteiskunnassa, joka mahdollistaa sadistisen rikollisuuden eikä puolusta omia kansalaisiaan.

Mutta vaikeaahan sitä sellaisen ihmisen on tajuta joka itse on päässyt asemaansa vain siksi, että hänkin on etnisesti edistyksellinen. Jonka loihelausumia ei kukaan valtamediassa eikä poliittisessa koneistossa uskalla arvostella. Kas kun hänellä on suojanaan R-sateenvarjo.

Ja joo, tulihan se tekohymyn myötä nostettua se urheilukin taas kerran esille. Ihne, kun ei ole kukaan ennen tuota tajunnut. Eikä yrittänyt. Kyllä nyt asiat suttaantuu.


20 kommenttia:

JJR kirjoitti...

Natsima Rasistmyar paistattelee sosialistiseen tapaan.
Täkäläiset toverit valistivat eilen, ettei koskaan ole ollut näin paljon köyhiä.
Mistähän niitä on niin paljon putkahtanut alle puolessa vuodessa?
Keväällä meillä oli Natsiman toveri, maailman paras pääministeri Sanna, maailman paras sosialistiskommunistinen tyttöhallitus ja nyt on jo kaikki päin helvettiä ja Sanna karkoitettu aurinkorannalle loistohotelliin läpinäkyvään kolttuun kääriytyneenä.
Kyllä nyt on yleislakon aika.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Monikulttuuristumisesen seurausvaikutuksista välittömin on yhteiskunnallisessa keskustelussa käytetyn kielen muuttuminen yleiskäsitteelliseksi mössöksi. Koska mitään varsinaisia mahdollisuuksia ylikulttuuriseen ymmärrykseen ei ole -- koska toisensa kohtaavat kulttuurit ovat keskenään liian erilaisia ja eritasoisia, täydellisen yhteismitattomia -- "keskustelu" muuttuu ruotsalaistyyppiseksi diskuteeraamiseksi, jossa jokainen puhuja yrittää vain kehittää poliittisesti korrekteja älyllisiä väsitöliikkeitä -- ja kun kipeimmät asiat jäävät käsittelemättä, ajatteluun aukeaa valkoisia tabuaukkoja, jotka sitten sillataan ja sementoidaan yliyleistävillä ylöeiskäsitteillä.

Esimerkiksi "maahanmuutto" on tuollainen yleiskäsite, johon jokainen voi kaikessa rauhassa sisällyttää omia mielikuviaan. Kehitysmaista Eurooppaan kasvavalla kansainvaelluksella ei ole todellisuudesssa mitään tekemistä minkään "muuttamisen" kanssa, pikemminkin se on sekä lähtömaissa että vastaaottavissa maissa kovalla rahalla masinoitua liiketoimintaa -- sanoisin että ihmiskauppaa, ellei nyt sitten jotain vieläkin härskimpää, kuten Putinin nyt masinoima hybridisodankäynnin operaatio.

Monikulttuuristumisesta puhutaan edelleen kuin se olisi yhteiskunnan moniarvoistumista. Todellisuudessa monikulttuuristuminen on yleisen yhteiskunnallisen sosiopsyykkisen taantumisen aiheuttaja, ja monikulttuuristuvat yhteiskunnat ajautuvat ensin sisäiseen kaaokseen ja sitten katoavat historian lehdiltä. Tosiasia, etteivät esimerkiksi teokratia ja demokratia voi mitenkään elää yhdessä ja sopeutua toisiinsa, on liian yksinkertainen jotta älyllisiin väistöliikkeisiin itsensä trimmannut utopistidemokraatti sitä ymmärtäisi.

"Rajat kiinni" on liian yksinkertainen totuus, vaikka se on reaalimaailmassa ainoa keino pitää kielellis-kulttuurisia kansallisvaltioita sosiaalisesti ehjinä ja toimintakunnossa.Anonyymi kirjoitti...

Nazima on afganistanilaisen ex-kommunistipomon tytär joka valittiin jopa pääkaupungin apulaispormestariksi. Samoihin aikoihin oli Helsingin kaupunginvaltuuston puheenjohtajana lihava naisneekeri Fatima. Että tämä rasismista tällä kertaa.

Strix Senex kirjoitti...

Uskoisin, että hyvää Razmyar jutullaan varmaan tarkoitti, mutta tuli siitä mieleen pari asiaa, jotka eivät mielestäni ole kohdallaan.

Ensimmäinen on tämä onneton pormestarimalli. Siinähän puolue nostaa kaupungin tai sen toimialan johtajaksi valitsemansa henkilön, jolla ei tarvitse olla minkäänlaista toimialan koulutusta eikä osaamista. Vähän karrikoiden se merkitsee sitä, että firman johtajaksi nostetaan henkilö, jolle ei mitään muuta hommaa firmasta löydy. Razmyar itse taidettiin nostaa Helsingin apulaispormestariksi siten, että paikka kuului demareille ja kukaan muu ei suostunut sitä tehtävää vastaanottamaan. En tiedä, mitä tuhoja Razmyar ehti omalla toimialallaan saada aikaan, mutta Sinnemäen kaupunkiympäristöön aiheuttamat tuhot ovat aivan kamalat.

Toinen on tuo ajattelutapa, jolla rikollisuutta puolustellaan subjektiivisella kokemuksella, jonka mukaan ”he eivät kuulu tähän yhteiskuntaan, että he ovat vääränlaisia, väärän näköisiä, väärästä uskonnosta ja koskaan heitä ei pidetä oikeina suomalaisina”. Olemassa oleva tosiasia siis väritetään ensin negatiiviseksi, sitten yritetään vaatia, että on oltava ikään kuin sitä ei olisi olemassakaan ja lopuksi väitetään, että jos maahanmuuttajatausta kuitenkin huomataan, se on riittävä selitys ja puolustus rikolliselle toiminnalle. Mieleeni tulee maahanmuuttajataustainen Kaarlo Lennart Oesch, joka kaksoiskansalaisuuden omaavana säilytti Sveitsin kansalaisuutensa yleisesikunnan tiedusteluosaston päälliköksi nimittämiseensä asti. Jos oikein muistan, hän sanoi olevansa 100 % sveitsiläinen ja 100 % suomalainen. Ei tarvinne selittää, että maahanmuuttajatausta tai siirtolaisuus itsessään ei ole sen enempää negatiivinen kuin positiivinenkaan asia vaan henkilö itse omalla toiminnallaan antaa sille sen värin, negatiivisen tai positiivisen. Arvostus ja hyväksyminen täytyy ansaita omalla toiminnalla. Onneksi, loppujen lopuksi, useimmat sen ymmärtävät ja sen mukaisesti myös toimivat.

Vanha kyynikko kirjoitti...

Somalia,Irak,Afganistan ja Syyria esmerkiks on sopivan kaukana uudelleen sijoituspaikaksi...täytyy näköjään perua puheitaan pelkästään isojen paikkakuntien ongelmasta,näkyy rantautuneen susirajallekin tää "nuoriso-pahoinvointi"

Vanha kyynikko kirjoitti...

https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/6365162

Kalle Pelttari kirjoitti...

Kyllä Nasima Rasmyar on nyt niin oikeassa kuin olla voi. Kaikki katu-ja jengirikollisuuteen syyllistyneet etnisesti poikkeavat pitää sijoittaan mahdollisimman kauaksi eli heidän tai heidän vanhempiensa alkuperäiseen kotimaahan ja vanhempien on myös syytä alkaa pakkaamaan, kun eivät osaa pitää jöötä jälkikasvulleen. Erittäin hyvä ehdotus Rasmyarilta. Selvitelköön sitten välinsä siellä alkuperäisessä kotimaassaan, jos sattuvat samalle seutuville sijoittumaan. Kun blogisti ihmetteli mitä se Nasima Rasmyar on siellä apulaispormestarina tehnyt, niin minä ihmettelen mitä tekee Paavo Arhinmäki apulaispormestarina? Eikös niillä ole aika hyvä palkkakin ja muut luontaiset edut. Tekeekö se kommari Arhinmäki muuta kuin suihkuttelee sitä maalia joihinkin yleisiin seiniin? Ei tietysti mikään ihme vaikkei tekisi mitään töissä, kun ajatustapa on sellainenkin, että velkoja ei koskaan tarvitse maksaa takaisin.

Ha-nostri kirjoitti...

Kenties rikastajille pitäisi järjestää asiat kuten Nasiman vanhemmille. Montakymmentä vuotta Suomessa tekemättä töitä ja oppimatta kieltä.

Bogreol kirjoitti...

Tunnen sosiaalialalla työskentelevän, joka on toiminut nuorten hajasijoittamisessa kotikaupunkini lähialueelle, Helsingin seudulta heitä yleensä tuodaan. Miten on jäänyt Razmyarilta huomaamatta, ehkä apulaispormestarin tehtävä oli hänelle ylivoimainen, ja siksi lähti eduskuntaan moralisoimaan, hänelle tuntuu riittävän, että etnisesti edistykselliset valitsevat hänet tehtävään, jossa pääsee hyvesignaloimaan ja uhriutumaan rasismista, ei muita pätevyysvaatimuksia.

Pakolaistaustaisten pääsy asemiin kulkee vuoden pakolaiseksi ja puolueitten kiintiömamuksi valitsemisen kautta, naisille lisänäkyvyyttä antavat naistenlehdet ulkonäkökeskeisillä ja kritiikittömillä jutuillaan. Razmyar ajaa monikulttuurisuutta Suomeen ja samaan aikaan kieltäytyy ymmärtämästä, miksi näitä vieraista etnisistä kulttuureista tulevia on vaikea yhdistää suomalaisuuteen.

Anonyymi kirjoitti...

Meinasin justiinsa kirjoittaa että hei, Nazima on oikeassa, mutta Kalle Pelttari vei sukat suustani. Jengiläiset pitää sijoittaa maaantieteellisesti mahdollisimman kauas toisistaan. Sinne mistä ovat kotoisin. Somalit Somaliaan jnejne..

alianor d'aquitaine kirjoitti...

Nazima oli se henkilö, joka todella kiivaasti puolusti Helsingin kaupungin valitsemaa pedofiliaelokuvaa Drag Kids esitettäväksi. Nainen ei nähnyt siinä mitään moitittavaa. Lapsiasiavaltuutettu Elina Pekkarinen joutui puuttumaan asiaan ja esti elokuvan esittämisen. Kysymys kuuluu perustuiko Naziman käsitys elokuvan sopivuudesta afganistanilaiseen Bacha Bazi kulttuuriin, jossa pienet pojat puetaan naisten vaatteisiin, pannaan tanssimaan viettelevästi aikuisten, läähättävien miesten keskelle ja tanssin jälkeen joutuvat vapauttamaan läähättäjät paineistaa. Todella kuvottavaa. Youtubista löytyi aikanaan elokuva, joka oli kuvattu salaa ja jossa käsiteltiin tätä aihetta.

Kaikki kulttuurit ovat yhtä arvokkaita, vai kuinka?

QroquiusKad kirjoitti...

Jahka tässä ny varrotaan että toi Moskovia saa tunkee Suomeen sen miljoonaa ählämiä mistä tossa

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010004798.html

jo kuus vuatta sitte sovittiin, niin saattaa se toi Natsimakin joutuu huomaan ettei ollu ol...len...kan juur niin hyvä juttu kun piti.

Kunhan afganistitaustaiset shariapoliisit alkavat pysäytellä Natsimaa kaduilla raivoten missä hänen burqansa on, saattaa hänestä kenties alkaa tuntua jonkin menneen hieman vikaan.
Mutta silloinhan Natsima vain muuttaa johonkin turvalliseen maahan.
Pahalta haiseva roskaväki, joka hänet on tähänkin asti elättänyt saa jäädä tänne.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys JJR:lle, Seppo Oikkoselle, Ano1:lle, Strix Senexille, Vanhalle kyynikolle, Kalle Pelttarille, Ha-nostrille, Bogreolille, Ano2:lle, alianor d´aquitanelle ja Qroquius Kadille & kiitos hyvistä kommenteistanne ja lisäyksistä. Noin yleensä voi tuumia että kuinkahan moni julkisen sektorin pomovirka on pelkkä palkkiovirka jossa ei tarvitse tajuta toimialastaan yhtään mitään.

Nuo Vanhan kyynikon uutiset olivat todella ikäviä. Rikastus leviää.

Ja QK:n linkin aiheen muistan. Täytyy vain toivoa, että hallituksemme ottaa huomioon mahdollisuuden ”ei yksikään noista” ja alkaa vallmistautua rajojen sulkemiseen.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on lehdyköissä, että apupaisdemlaoikeusgangsteri Puumalainen torppaa koko itärajan sulkemisen, koska rajoittamaton ihmisoikeus hakea tarhapaikkaa Suomesta ei toteudu.
Voihan viheliäinen. Tulis joku puumanainen ja veisi puumalaisen hellään syleilyynsä pois pahasta maailmasta.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Huru-ukko. Vittu joo, en paremmin sano. Teen tuosta vielä postauksen.

-TR- kirjoitti...

Nämä nasimat ym ulkomaalaiset eduskunnassa ihmetyttävät.

Nimittäin, johonkin kaupunginvaltuustoon riittää että oma etninen porukka äänestää mutta vielä ei sentään eduskuntaan pääsemiseksi se riitä vaan tarvitaan kantasuomalaisia puupää-äänestäjiä äänestämään näitä ulkomaalaisia.

Näiden ulkomaalaisten ensisijainen lojaliteetti on aina se oma etninen ryhmä, ei ne suomalaiset puupäät.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, TR. Olet täysin oikeassa.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Kyllähän tuossa Nasiman ajatuksessa on poikasta, jää vaan vähän kesken.
- Lähetetään net kaikki Afganistaniin, kyllähän sielläkin on tilaa ja rauhaa maaseudulla.
- Ja lähetetään Nasima perheineen valvomaan tilannetta.

QroquiusKad kirjoitti...

Taas kommentti kadoksissa.
Miten tätä tapahtuu vain täällä, eivät kommenttini tietääkseni muiden blogien kommenttialustoista katoa?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Korjattu taas. En kerta kaikkiaan ymmärrä, mistä tuo johtuu. Olen muuttanut omankin blogini salasanan.