perjantai 10. marraskuuta 2023

OODI JÄRJETTÖMYYDELLE

Mietin vaan keskenäni tällaisena käppäukkona tuota länsimaitten touhua aikojen saatossa. Noin alunperinhän siinä ei ollut valittamista. Vuosisatojen saatossa länsimaat kehittivät historian mittakaavassa äärimmäisen menestyksekkäät ja myös humaanit yhteiskunnat. Joihin kuuluu myös muuan Suomi.

Sitten se humaanisuus lähti jotenkin lapasesta. Nämä länsimaat alkoivat ottaa alueelleen jatkuvasti kasvavan määrän takapajuisia – lähinnä islamilaisia – kehitysmaalaisia. Ja alueelle ottaminenhan tarkoitti samalla elätiksi ottamista. Vaikka länsimaissa hyvin tiedettiin, että tulijat eivät jaa näitä ns. länsimaisia arvoja vaan elävät täysin toisessa todellisuudessa. Saaden aikaiseksi rinnakkaisyhteiskuntia joissa joissa elettiin takapajuisten uskonnollisten oppien mukaisesti ja joissa rikollisuus alkoi kukoistaa.

Mitä tekivät länsimaat? Alkoivatko ne korjata selkeästi tehtyä virhettä? Eihän toki, vaan ne alkoivat päivittää niitä länsimaisia arvoja ja sen myötä alkoivat hiljentää niitä, jotka näkivät virheen ja vaaran olemassaolon. Samalla – noiden länsimaisten arvojen myötä – tuomittiin Itä-Euroopan maat totalitaristisiksi koska ne eivät suostuneet ottamaan kyseistä vaarallista virhettä alueelleen.

Missä ollaan nyt? Nuo takapajuiset islamilaiset laumat pitävät mielenosoituksia ja mellakoita ympäri Eurooppaa. Ja mitä ne vaativat? No, tietenkin sharia-lakia, kalifaattia ja juutalaisten lisäksi myös vääräuskoisten nirhaamista. Niitä vääräuskoisia kas olemme me länsimaalaiset, kannattaa muistaa.

Eli nuo laumat aivan suoraan sanovat että ne haluavat tuhota vuosisataisen länsimaisen sivistyksen ja korvata sen takapajuisella, sadistisella ja alistavalla järjestelmällä.

Länsimaissa kyllä hyvin myös tiedetään, että jos nuo takapajuiset laumat näkevät että niillä on mahdollisuus onnistua, niin ne sitä myös yrittävät. Mutta mitä länsimaissa tehdään?

Ei edelleenkään juuri mitään.

Vaikka sanoohan se sanontakin että herrasmies myös tietää, milloin ei pidä olla enää herrasmies ja riisua hanskat.

Minäkin olen kovasti uskonut näihin länsimaisiin arvoihin. Olenhan minäkin suomalaisena niiden kasvatti. En vaan tiennyt, että niihin arvoihin kuuluu alistuminen ja joukkoitsemurhan kaipuu.


40 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Viimeistä edellisten eduskuntavaalien alla puhuttiin paljon arvoista. Ne taisivat koskea vain humanitääristä maahanmuuttoa, eikä suomalaisia arvoja. Torniosta 2015 rajan yli tulleiden motiivienkin arvostelu oli rasismia, koska kansainväliset sopimukset ja ihmisarvot...

Nyt omien kansalaisten terveydenhuolto on kriisissä lapsista vanhuksiin, peruskoulu kriisissä, elinkustannusten hinnat jatkuvassa nousussa sekä työttömyys ja konkurssit lisääntyvät, mutta tulijoiden virta kehitysmaista ei laannu. Heille tarjotaan hopealautasella se sama mikä ennenkin. Eväthän he muuten tulisikaan.

Kyllä viidakkorumpu ja kotimaissaan ahkeraan vierailevat hengenhädässä olevat kertovat, minne sukulaisten ja ystävien kannattaa lähteä. Täällä pohjolassa odottaa edelleen se Kari Suomalaisen hyvin kuvailema Hölmölä. Jotkut hölmöläiset vaahtoavat jatkuvasti siitä, että me tarvitsemme kipeästi lisää maahanmuuttoa.

Valtava työelämän murros on menossa ja se näkyy selvimmin tuottavassa työssä, mutta sille nämä norsunluutorneissaan istuvat SAK:n satraapit ovat sokeita. Mitä SAK tekee sitten, kun ihmisiä ei tehtaissa tarvita enää kuin minimaalinen määrä? Poliittiset lakot ovat nyt tätä päivää, kun hallituksen toimet eivät miellytä. Ei muuta kuin pakarat penkkiin, niin talous kohenee ja velatkin muuttuvat saataviksi.

Hyvää isänpäivää kuitenkin ihan kaikille miehille! Omat askeleeni suuntautuvat hautausmaille.

Rouva Ano

Tapio Suhonen kirjoitti...

Kun hyveellisyysuskonto oli voimissaan, niin HS kertoi usein nyyhkytarinaa, kuten:

”Nyt olemme turvassa, nukumme hyvin.
Saamme ruokaa, ja meistä pidetään huolta”,
kamerunilainen Babi Kussama, 30, sanoo.

HS 2.4.17

Nykyisin, onneksi, tuonkaltaisille röhönauretaan. Totta on kyllä se, että röhönauru tulee nyt liian myöhään.

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä ei pitäisi sentään yleistää puhumalla "länsimaista". Kyse on lähinnä länsimaissa vuosikymmeniä jatkuneen, ns. edistyksellisten ihmisten, määrätietoisesta toiminnasta.

Vanha kyynikko kirjoitti...

70-luvulla tuoreena merenkulkijana satuin saamaan pestin laivaan,jonka matka vei välimeren perukoille,Egyptiin,Libanoniin ja Kreikkaan.Egyptissä ei päästetty maihin,koska turvallisuuta ei voinut taata.Olivat rauhanuskonnon kannattajat listineet kristittyjä.Beirut,lähi-idän "Pariisi" oli asukkaiden suhteen parempi paikka,mitä nyt yrittivät varastaa jopa käytävämatotkin.Ainoa henkeä uhannut asia oli Juutaan poikain ohjukset,joita tipahteli sataman lähettyville.Sotalaivoja ja lekoja pyöri maisemissa tuhka tiheään,oli joku Kyproksen kriisi meneillään.Siitä retkestä jäi mieleen tämä "Vääräuskoinen koira"-sanonta ja suuri luottamuspula lähi-idän asukkaisiin.

zones kirjoitti...

HS:n otsikko:"Kreikan saarten vastaanotto­keskukset ääriään myöten täynnä -
Kreikkaan oli marraskuun alkuun mennessä tullut Välimeren yli jo liki 38 500 siirtolaista tänä vuonna." Koko artikkeli linkin takaa https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009981773.html

Jutun kuvassa näkyy hädänalaisia naisia ja lapsia - ihan tosi hei.

Millä hlvtin tempulla on iso osa kansaa saatu uskomaan itsetuhoisen käytöksen olevan järkevä toimintamalli? Luulen perussyyn olevan siinä, ettei ihmisiä kiinnosta yhteiskunnalliset asiat. Eikä suurin osa ymmärrä, että siinä vaiheessa kun ongelmat ovat kotiovella, on myöhäistä miettiä mikä meni pieleen.

Liekö Jaskan blogista jäänyt mieleen ajatus, etteivät ihmiset halua äänestää itseään tyhmempää edustajakseen. No, nyt kun hetken pohdimme valittujen edustajien satunnaisia lausuntoja, johtopäätös on ilmeinen. Ja kun ei ymmärrä, on entistä helpompaa unohtaa koko asia.



Vähän asian vierestä, mutta kertonee kansakunnan tilasta jotain. HS:n jutun otsikko eiliseltä (to 9.11.):"Ryssä-sanan käyttö johti tehtävien perumiseen Maunulan kirja­messuilla
Maunula-talon johto epäsi toimittaja Ilpo Pajusen haastatteluoikeuden Maunulan kirjamessuilla Pajusen käytettyä ryssä-sanaa. Maunula-talon johtajan mukaan haastattelu loukkasi turvallisemman tilan periaatteita." https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000009973825.html

Tänään perjantaina aiheesta on HS:n sivuilla ainakin pari artikkelia lisää. En oikein löydä sanoja kuvatakseni ajatuksiani. Oliko tulossa kimmerialaiset hurmejuhlat vai mitä?

Elämme mielenkiintoisia aikoja.

Strix Senex kirjoitti...


Tie helvettiin on kivetty hyvillä aikomuksilla ja naiiveilla uskomuksilla. Kaunis ideologia ilman realismia on lähes yhtä kohtalokasta kuin silkka itsekkyys sillä se avaa väylän niille, jotka osaavat puhua kauniita mutta tekevät kauheita. Siksipä ne, jotka tällaista naiiviutta haluavat hyväksi käyttää, niin innolla kauppaavat tällaista jalat irti maasta idealismia. Minulle opetettiin aikoinaan, että idealismi on hyvä, mutta samalla täytyy pitää jalat maassa sillä paitsi politiikka, myös suunnilleen kaikki muukin on mahdollisen taitamista. Pitää pyrkiä hyvään mutta muistaa, että kaikki eivät ole hyviä eivätkä rehellisiä.

Vastaava pätee tietysti myös yleisemmin politiikkaan. Kun tarkoituksena on tuottaa mahdollisimman paljon hyvinvointia, niin aineellista kuin henkistäkin, mahdollisimman suurelle osalle väestöstä mahdollisimman kestävällä tavalla, silloin yhteiskunnan täytyy haluta ja kyetä puolustautumaan niitä vastaan, jotka pyrkivät tätä systeemiä hyväksikäyttämään ja sen toimintaedellytyksiä heikentämään. Valitettavasti meidän yhteiskuntaamme näyttää tässä suhteessa vaivaavan laajalle levinnyt naiivius. Onko se rehellistä naiiviutta vai suorataan tarkoituksellista huijaamista, on tietysti oma kysymyksensä, jolla on oma merkityksensäkin, sillä rehellisestä naiiviudesta voi parantua, mutta huijari ajaa asiaansa vain entistäkin kiivaammin.

Muuten, täällä lännessä olisi hyvä muistaa, miksi ja miten Rooman läntinen puolisko sortui mutta itäinen ei, joskin se on tähän jo vähän liian laaja juttu. Yksi olennainen osa kuitenkin kannattaa mainita ja se oli goottien maahanmuuton salliminen. Kun matalan syntyvyyden takia legiooniin ei saatu riittävästi väkeä, täydennystä hankittiin gooteista, joiden maahanmuutto täytyi tämän takia hyväksyä. Mutta gootit eivät olleet mitenkään innokkaita puolustamaan Roomaa muita germaaneja vastaan. Ja kuinkas sitten kävikään.

Anonyymi kirjoitti...

Samaa minäkin ihmettelen. Onko syynä pelko, että jos yhtään lipsumme humaaniudestamme ja fundamentalistisesta ihmisoikeus- ja tasa-arvokäsityksestämme, niin olemme kaltevalla pinnalla, ja taannumme hirviöiksi? Auttamisvimma on jo patologista altruismia, ja itsesuojeluvaistosta ei enää ole tietoakaan.
Taustalla on ylevä ajatus, että olemme parempia ihmisiä, kun autamme maahantunkeutujia, vaikka he kohtelevat meitä kaltoin. Koko Eurooppa kääntää toisen posken saatuaan turpaansa. Ollaan ”hyviä ihmisiä” katkeraan loppuun ja tuhoomme asti. Olemme oman menestyksemme uhreja.

Ikätoveritar

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Vähän tuota samaa liippaava ajatus tuli mieleen, kun luin pohdintaa siitä mitä poliisi, oikeuslaitos ja sosiaalipuoli voivat tehdä näiden rötöstelevien muslimi peelojen suhteen. Luin artikkelin jossa Hannu Lauerma kertoo että näiden hemmojen palkinomekanismissa on se rispektin saaminen ja pelon aiheuttaminen, mita laajemmin, sen parempi. Entä jos otettaisiin se vihervasemmiston himoitsema sensuuri ja tuo uusi tekoälyttömyys tehokäyttöön tässä asiassa ja tehtäisiin kaiken väkivalta ja nöyryytysmateriaalin, niin kirjallisen kuin kuvalliseen, julkaiseminen ja jakaminen laittomaksi ja sallittaisiin sen estäminen viranomaisille ja velvoitettaisiin sosiaalisen median yhtiöt tottelemaan välittömästi kun viranomainen käskee sulkea sen ja sen käyttäjän tilin koska siellä on väkivaltaa ja nöyryytystä? ja tehtäisiin siitä jakamisesta rangaistuksesta, sen tilin sulkemisen lisäksi, oikein kunnolla rangaistava teko? lopetettaisiin silkkihansikkaat näiden toisten tuskasta nauttivien kanssa niin kaduilla kuin kouluissa. Tekoäly huomaisi heti kun joku jakaa tuollaisen ja sulku iskisi päälle samantien ilman selittelyjä. Se tekoäly nimittäin pystyy tunnistamaan sen sekä kuvamateriaalista että tekstistä ihan luotettavan ketterästi. Jengiläiset eivät saisi rispektiä eivätkä pystyisi levittämään pelkoa kuin aivan lähipiiriin ja pääsisivät poliisin listoille heti alusta saakka. Siinä menisi joku hetki kun mukana hengaavat eli ne jotka ovat näitä jakaneet ottamatta osaa varsinaiseen väkivaltaan, oppisivat että hekin päätyvät poliisin pakeille ja että heidän sosiaalisen median tilit menee kiinni heti jos jakaa tuollaista. Olisi tuosta tietotekniikasta ja tekoälyttömyydestä jotain hyötyäkin eikä vain haittaa hullujen ääribyrokraattien raportointiaineiston keräämisen välineenä.

Anonyymi kirjoitti...

Kaksi asiaa pitäisi lailla kieltää ja ne ovat kommunismi ja islam. Niihin pitäisi suhtautua kuten natsismiin.
Miten ihmeessä tuosta sairaasta, brutaalista ja raakalaismaisesta uskonnosta on täällä voitu vääntää jokin "rauhan uskonto". Miksi toivotetaan tervetulleeksi uskonto, jossa vääräuskoiset on lupa tappaa, varkaalta amputoidaan käsi, "avionrikkoja"-naiset kivitetään ja homot hirtetään tai heitetään katolta. Naiset säkitetään eikä heillä ole mitään oikeuksia.
Nerokas on ollut se islamilainen imaami, joka on keksinyt "sodassa" kuolleen marttyyrin ja hänen perheensä vapaalipun paratiisiin, jossa sankaria odottaa 72 neitsyttä. Idiootteja on varmaan jonossa tarjolla itsemurhatehtäviin.
Tuo porukka on kuin toisesta aurinkokunnasta, mutta tänne vain heitä pitää suvakkien saada tuomaan monikulttuurista ihanuutta. Onneksi meillä on nyt hallituksessa perussuomalaiset, niin toivon mukaan saadaan muutos järjettömään maahanmuuttoon.

Anonyymi kirjoitti...

Kovasti meillä nämä virhevasemmiston kannattajat paasaavat jakamattomista ihmisoikeuksista. Viimeisimpänä turhakkeena tämä vasenlaitainen "koko kansan" presidenttiehdokkaaksi julistautunut Li Andersson. Se vain heiltä unohtuu, että he eivät ole jakaneet, eivätkä ole jakamassakaan niitä oikeuksia kantasuomalaisille lihaa syöville heteromiehille eikä muillekaan tolkun suomalaisille. Naisille ja miehille. Vauvasta vaariin kuten sanonta kuuluu.
Huru-ukko

Heikki kirjoitti...

Hyväuskoiset ja hyväntahtoiset vievät ainakin länsieurooppaa tuhoon. Tulokkaat muslimaista ja kehitysmaista ovat uhka . Heillä on ainakin omissa piireissään aivan erilaisia arvoja. Mikä ihmeen velvollisuus meillä on vielä elättää heitä miljardeilla? Valtava kustannus turhan takia. Liiat elätettävät vie koko maan talouden kriisiin.

Anonyymi kirjoitti...

Mikä on kun täällä on julkaistu jo 11 kommenttia mutta päivystävää Perspillua ei näy ei kuulu? Liekö jo ryypännyt itsensä hengiltä vai onko liian aikaista toivoa?

alianor d'aquitaine kirjoitti...

Ainoa uskonto, josta toistuvasti käytetään nimitystä "rauhan uskonto" on islam. Miksi? Jos jotain asiaa täytyy jatkuvasti jankuttaa herää ajatus, että kyseessä on valhe, jota yritetään saada ihmiset pakolla uskomaan, ei mikään totuus.

Eduskunnassa istuu 200 kansanedustajaa, joista iso osa toistaa tätä rauhanuskonto hölynpölyä ja he ovat taatusti niitä, jotka eivät pysty kertomaan edes sitä mitkä islamin uskon viisi peruspilaria ovat saati mitään siitä mitä koraani pitää sisällään.

Se,että he ovat monen muslimin silmissä vääräuskoisia koiria, joilla ei ole mitään ihmisarvoa ei yllä heidän typeriin päihinsä.

Katsoin YLE:n pätkän Adolf Ehrnroothin hautajaisista vuodelta 2004. Kansaa oli valtavasti kaduilla, kunnioittavasti ja rauhallisesti. Se mitä ei näkynyt oli hillittömästi poliiseja, mellakka-aitoja, panssariajoneuvoja ja betoniesteitä. Mikähän on mahtanut muuttua 19 vuodessa kun Ahtisaarta haudattiin tänään?

Tupla-J kirjoitti...

No se humaanisuus lähti lapasesta siinä vaiheessa, kun holokausmista tuli länsimaiden virallinen valtiouskonto. Yläluokissahan se heräili jo 1800-luvulla, mutta varsinainen läpimurto tapahtui kakkosrähinän aikaan tunnetuista syistä.

Mutta kyse ei ole humaaniudesta, vaan siitä, holokausmissa ei ole kuin yksi synti ja se on rasismi. Sitä pelätään kirjaimellisesti niin paljon, että sen eteen uhrataan vaikka omat lapset.

Mikään ei muutu parempaan suuntaan, jos holokausmia ei saada nurin.

Anonyymi kirjoitti...

On kovin ikävää jos nuo vielä siirtyvät vaatimisesta tekoihin... siinä saattaapi sakemannilta lopulta unohtua tuo sivistynyt ja ylihumaani käytös vielä kertaalleen, koska ilman silmitöntä väkivaltaa kalifaattia tuskin edes yritetään pystyttää. Eipä siinä, itehän nuo ovat aloittaneet.
Tämä ei näytä päättyvän rauhallisesti, koska Saksan lisäksi näitä kalifaatti vaatimuksia esitetään ympäri eurooppaa. Mitä kauemmin tuo Gazan tilanne jatkuu, sitä kauemmin nuo mellakoivat ja vaatimuksiaan esittää ja lopulta nuo vaatimukset on mellakoiden vakiovaatimuksia, kunnes...
-Lukija

Anonyymi kirjoitti...

Olet lainannut Einstaeinin ajatuksia ja ajattelin lisätä yhden.
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.”

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Thorvald Eskilinpoika! Kannatan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle, Tapio Suhoselle, Seppo Oikkoselle, Ano1:lle, Vanhalle kyynikolle, zonesille, Strix Senexille, Ikätoverittarelle, Thorvald Eskilinpojalle, Ano2:lle, Huru-ukolle, Heikille, Ano3:lle, alianor d´aquitanelle, Tupla-J:lle, Lukijalle, Ano3:lle ja Ano4:lle & kiitos kommenteistanne ja lisäyksistä.

Vertaukset Rooman sortumiseen alkavat olla ikävän osuvia. Joka tapauksessa se kynnys on ylitetty että asiasta ei tulla selviämään ilman väkivaltaa. Se on sitten toinen asia, löytyykö Länsi-Euroopasta enää kyky siihen.

Ano1 totesi että ei pitäisi yleistää asiaa koskemaan länsimaita. No, länsimaat toimivat juuri niin kuin nuo ns. edistykselliset ihmiset ovat määränneet.

En tiedä kuka onpäivystävä Perspillu mutta Ano3 taisi ottaa itselleen sen tittelin.

Anonyymi kirjoitti...

Islam pitäisi luokitella poliittiseksi totalitarismiin pyrkiväksi hallintojärjestelmäksi. Silloin sitä vastaan olisi selkeämpi ja helpompi taistella valtiollisellakin tasolla. Uskonnollinen aines on siinä sumuverhona tälle poliittiselle päämäärälle. Siellä ei tunneta mitään "jakamattomia ihmisoikeuksia", kuten olemme koko ajan enemmän ja enemmän huomanneet viimeisen vuosikymmenenkin aikana.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Tapsa vaan. Juuri näin.

Anonyymi kirjoitti...

En minä oikein jaksa uskoa tuon islamin lopulliseen voittoon Euroopassa. Kyllä joku voimamies tuon perseilyn jossain vaiheessa lopettaa. Tosin saattaa olla huomattavasti verisempää touhua kuin kukaan toivoisi. Mutta tähän tilaan muslimit ja vasemmistomme haluaa asiat ajaa. Saavat mitä tilaavat, pelkäänpä vain, että emme me muutkaan osattomaksi jää kun se paskamyrsky alkaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Toivotaan, että se vastareaktio tulee. Muuten ei ole edessä kuin alistuminen.

Anonyymi kirjoitti...

Toinen "Ano" kirjoitti: "Nerokas on ollut se islamilainen imaami, joka on keksinyt "sodassa" kuolleen marttyyrin ja hänen perheensä vapaalipun paratiisiin, jossa sankaria odottaa 72 neitsyttä."

Tästä on joskus tullut mieleen tällainenkin:
Olisikohan niille itsemurhaiskuja tekeville muslimimiehille ihan oikein, jos heitä tuonpuoleisessa tosiaankin odottaisi 72 neitsyttä, kenties kaunistakin, mutta he kaikki olisivatkin miehiä vihaavia kovan linjan feministejä, ja sitä paitsi lesboja. Monista meikäläisistä feministeistä he kuitenkin eroaisivat siinä, että he vihaisivat syvästi myös muslimimiehiä eikä heillä olisi islamista mitään myönteistä sanottavaa. Ja varsinkaan he eivät millään muotoa voisi hyväksyä sitä terroritekoa, jonka heidän luokseen saapunut muslimimies on tehnyt. Vaan he moittisivat häntä ja nalkuttaisivat siitä hänelle koko ajan, aina ja iankaikkisesti. Koko ajan olisi ainakin osa heistä paikalla haukkumassa. Ja he myös pitäisivät häntä vankina paikassa, josta hänellä ei olisi mitään mahdollisuutta poistua. Lisäksi he olisivat ruumiinvoimiltaan ainakin sen verran vahvoja, että jos tuo terroristi yrittäisi vaikkapa raiskata yhden heistä, tai vaientaa väkisin, muut 71 yhteisvoimin kyllä voittaisivat hänet tappelussa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Varmaankin itsemurhapommittajien määrä kääntyisi radikaaliin laskuun.

QroquiusKad kirjoitti...

Koska muslimien Paratiisin olemassaolosta ei voida tehdä minkäänlaisia havaintoja, se voi olla olemassa tai olla olematta.
Jos se on olemassa, ei sieltä ole toistaiseksi kukaan päässyt kertomaan, millaista siellä on.
Niinpä kaikki Paratiisia koskeva perustuu mielikuvitukseen, jolloin jokainen kuvittelee sen tietysti itselleen mahdollisimman mukavaksi.

Ainoa todistettava Helvetti on Maan päällä ja sen muodostavat ihmiset toisilleen, filosofoi Jean-Paul Sartre.
Se ilmenee mm. siten, että tietynlaiset ihmiset ovat ottaneet asiakseen luoda yhdenlaisille ihmisille Paratiisin Maan päälle aiheuttaen touhullaan toisille ihmisille Helvetin Maan päälle.
Kyseiset ihmiset ovat blogin leipätekstin aihe.

Sellaisia ihmisiä ja heidän paratiisillisesti pidettäviään on nähty mm. Lontoon kaduilla vaatimassa eräiden Paha-Ihmisten tuhoamista.
Se on hyvää ja kivaa keskustelevaa mielenosoitusta se semmoinen.

Sitten on muita Paha-Ihmisiä, jotka eivät ymmärrä tämän ihanuutta vaan kehtaavatkin vastustaa.
No putkaanhan sellaiset kuuluvat:

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009985471.html

Minnekäs muuallekaan niin kauan kuin Hyvä-Ihmiset eivät vielä saa kirjoittaa kuolemanlähetteitä kaasukammioihin ja mielisairaalatkin ovat täynnä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Hyviä huomioita. Uskonnothan yleensäkin perustuvat mielikuvitukseen. Ja tuo linkittämäsi uutinen ei paljon ikeniä naurata.

Anonyymi kirjoitti...

Kävin lukemassa tuon QK:n linkkaaman jutun; hyvä, että äärioikeisto mainittu, sen sijaan äärivasemmistosta ei ollut mitään havaintoa ja myöskin laulun sanat "from the river to the sea" jäi ainakin toimittelijattarelle epäselväksi. "Free Palestina" -huudot kaikuivat myös Helsingissä, tottahan meillä seurataan suuren maailman trendejä ja tiedostavaa väkeä oli runsaasti liikkeellä. Mahtoiko kuulua Lähi-itään asti... Ja mitä sitten? Tätä voisi kysyä kuten Speden mainiossa sketsissä, jossa suomalaiset menivät sanomaan Neukkulaan suorat sanat. Rauhan Nobelin saanut Ahtisaarikin nosti tuon maankolkan kohdalla kädet pystyyn.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää isänpäivää! Vaikka sitä vmp yrittääkin lytätä. Sellasia juttuja taas, että vihervassurifeministikommunisti toimittajat vauhdissa. Useamman viime päivän aikana.

alianor d'aquitaine kirjoitti...

Bild lehden 50 kohdan luettelo asioista, jotka olisi asiallista huomioida kun maahanmuuttaa "pakolaisena" meidän lihapatojemme ääreen kuului osittain näin: "Emme odota kiitollisuutta, vaikka se olisi sopivaa. Mutta vaadimme tiukkaa lakiemme noudattamista, arvojemme ja elämäntapamme kunnioittamista."

Kun edes meidän omat poliitikkomme vaivautuisivat kunnioittamaan meidän arvojamme ja elämäntapaamme, se olisi jo jotain.

Itsenäisyyspäivään on enää kolme ja puoli viikkoa. Saa nähdä moniko "hyvä ihminen" käyttää tilaisuutta hyväkseen ja marssii vaatimassa erilaisia kansanryhmiä tapettavaksi "rauhan" nimessä.

Ekku kirjoitti...

On kyllä Ylessä huomioitu isänpäivä heikosti. Jos äitienpäivä laiminlyötäisiin näin, niin alkaisi vitunmoinen meteli.

Anonyymi kirjoitti...

Oliko se nyt iltalehti kun huomioi isänpäivän agendaan sopivalla jutulla. Mamutaksikuski jonka lapset ovat syntyneet Suomessa. Ollut aiemmin varastomiehenä ja nyt taksiyrittäjä. En enää löytänyt juttua, mutta oli vielä aamupäivällä näkyvillä.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle, Anolle, alianor d´aquitanelle, Ekulle ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano: Sen toimittelijattarenkin tulisi panna merkille että nyt vissiin ensimmäisen kerran ne valtavat islamilaislaumat vaativat että Euroopankin tulisi alkaa kumartaa heidän kuujumalaansa.

Ano: Jep. Kaikesta huolimatta hyvää isänpäivää.

alianor d´aquitane: Hyviä huomioita ja itsenäisyyden muistopäivänä saattaa olla tosiaan ihan uudenlaisia mellakoita.

Ekku: Täysin totta.

Huru-ukko: No joo, VMP löytää aina tilaisuuteen sopivat ikiomat sankarit.

QroquiusKad kirjoitti...

Maakuntalehti kunnioitti isänpäivää harmittelemalla isien vähyyttä ja vähenemistä:

https://www.hameensanomat.fi/paakirjoitus-mielipide/6342591

Syyksi oli löydetty halu.
Nimittäin suomalaisten miesten puuttuva halu ryhtyä isiksi!

Olen ilmeisesti ollut hieman väärässä.
Olen luullut, että isäksi tulemiseen tarvitaan halun lisäksi aka lailla muuta.
Ensin tarvitaan elämäntilanne, jossa voi ottaa vastuuta uudesta ihmistaimesta kahdeksikymmeneksi vuodeksi.
Sen jälkeen tarvitaan nainen, joka on halukas sitoutumaan asiaan samalla tavalla.
Sitten pitäisi vielä molempien olla lisääntymiskykyisiä, vaikka voihan aina adoptoida.

Mainitaan tämä toki yhdessä lauseessa suupielestä ohimennen, mutta sitten palataan taas pääasiaan:
suomalainen mies ei vaan halua ryhtyä isäksi, vaikka se niin mahtavaa onnea ja iloa.
Unohtuu vaan kokonaan mainita, että onni ja ilo katoavat naisen viedessä kodin, puolet omaisuudesta ja lapsen, jonka isä on joku muu, mutta niin vain oikeus pakottaa maksamaan siitäkin ruokkoja.

Suomalainen isä ansaitsee totisesti kunnioituksen:
ne miehet, jotka uskaltavat ja kykenevät ryhtymään tähän souviin naisten sanelemilla ehdoilla ovat rohkeita ja kyvykkäitä miehiä.
Ansaitsisivat paljon parempaa kuin mitä femokratia heidän naamoilleen joka päivä räkii.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä tuo juttu:
Taksikuski Abdirahimin lapsista suurin osa on syntynyt Suomessa – Näin hän näkee isänpäivän
Abdirahim Saidin mukaan tärkeintä on, että perhe viettää aikaa yhdessä.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad. Hyviä huomioita. Tosin tuo mainitsemasi esimerkki taitaa olla ainutkertainen. Sekin on tietysti liikaa. Ja minulla on sellainen käsitys että nimenomaan aika moni nuori nainen ei ole kiinnostunut ryhtyä äidiksi.

Huru-ukko: Laitetaanpa linkkinä. Valtamedia löytää aina näitä mannekiineja:

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/e2c40ca3-14c2-4be2-930f-e1d4f2ed7213

QroquiusKad kirjoitti...

Nyt on kateissa kommenttini johon olet vastannut sinä ja viitannut Rouva Ano.

Iskä kirjoitti...

Näissä islamistisissa maissa on perimältään vialla vain yksi asia - ne ovat tiukan patriarkaalisia.

Jos niissä hyväksyttäisiin naisen tasavertainen asema ja kyky olla miehellekin "pomona", tilanne vääjäämättä muuttuisi parempaan.

Nyt tilanne on se, että vanhat ukot minareeteistaan lupailevat nuorille elämäänsä kyllästyneille uroille ikuista elämää neitsytlauman keskellä kunhan vaan taistelee minareettiukon opein. Tämä sitten johtaakin ensinnäkin väkivaltaan ja toisaalta kehityksen estävään naisen alistamiseen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Iskälle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: No nyt pitäisi olla kunnossa. Mutta kyllä tää pistää raapimaan päätä.

Iskä: Pitkälle joo, mutta onhan sinänsä valtaisa määrä islamilaisia naisia ihan yhtä fanaattisia.

QroquiusKad kirjoitti...

Ja nyt katosi taas kommentti, tällä kertaa isänpäiväsellainen.
Miksei tätä tapahdu kenellekään muulle?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Taas korjattu. Minä en kerta kaikkiaan käsitä, että mistä tuo johtuu.