perjantai 17. marraskuuta 2023

VANHAN KOMMUNISTIN PAKKOMIELLE

Olen siinä ymmärryksessä että hallituksen osittainen rajan sulkeminen – mikä ei mielestäni toimenpiteenä vielä suinkaan riitä – on hyväksytty jopa osassa vasemmistoa. Sitten ovat tietysti nämä pakkomielteiset joitten mielestä Suomeen täytyy ottaa jatkuvasti lisää kehitysmaalaisia elintasosurffareita siksi, että Suomeen täytyy ottaa jatkuvasti lisää kehitysmaalaisia elintasosurffareita.

Yksi tällainen on vanha änkyräkommunisti Martin Scheinin joka on taas kertaalleen saanut itsensä lehtien uutisiin. Ja kyseinen häiskä on kovasti huolissaan suomalaisen oikeusvaltion tilasta:

Ja ne perustelut ovat sitten lähinnä lakiteknistä kikkailua. Itse mietin oikeusvaltiota tavallisen suomalaisen näkökulmasta. Nämä kehitysmaalaiset elintasosurffarit ovat jatkuvasti kasvavassa määrin harjoittaneet suomalaisiin kohdistuvaa sadistista väkivaltaa. Eikö oikeusvaltio Scheininin mielestä koske suomalaisia? Ja kuuluuko oikeusvaltioon todellakin kehitysmaalaisen siirtyminen automaattisesti ikuisen elatusautomaatin piiriin?

Kyseinen häiskä sanoo myös että kyse ei ole laittomista vaan laillisista rajanylityksistä. Eikös ne lailliset rajanylitykset ole sellaisia, joissa maahan pyrkijällä on asiaankuuluvat dokumentit hallussaan? Ja häiskä toteaa vielä:

Hallitus kuvittelee, että elämme Kekkosen aikaa, jolloin Neuvostoliitto piti Suomen itärajan kiinni pakolaisilta. Sillä ei ole tähän mitään velvollisuutta, eikä edes oikeutta kun oikeus lähteä maasta on ihmisoikeus.

Muistanpa hyvin tuon ajan. Ei sieltä itärajan yli ollut silloin tulossa kehitysmaalaisia elintasosurffareita vaan ehkäpä ihan oikeassa hädässä olleita neuvostoliittolaisia loikkareita. Ja muistan myös hyvin että silloisella vasemmistolla – tuskin Scheininilläkään – ei ollut koskaan mitään valitettavaa tuosta käytännöstä että kaikki palautettiin takaisin Neuvostoliittoon.

Vielä termistöstä. Tämä Venäjän ”polkupyöräilijäinvaasio” on tietysti sitä ”hybridivaikuttamista”. Minusta tuo termi vaan on jotenkin liian akateeminen ja ohut.

Eikös ”vittuileva kiusanteko” olisi osuvampi?


46 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hra tri Schweinin elää Kekkosen aikaa.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, punaista näin minäkin heti, kun tuon artikkelin otsikon näin alkuillasta Iltahömpässä.

Tämä kommunisti ns. asiantuntija luulee olevansa ylin auktoriteetti asiassa Suomessa. Valitettavasti niin taitaa olla ainakin siltä osin, että valtavalemedia häntä aina siteeraa. Oikea paikka tälle häiskälle olisi kuitenkin valtakunnanoikeus maanpetoksesta syytettynä seuranaan Taposet ja Biodeet.

Häiskä voisi käydä kokeilemassa muslimimaissa, miten jakamattomat ihmisoikeudet siellä toteutuvat. Laittaa ison ristin kaulaan ja Raamatun käteen ja eikun Afganistaniin reissulle.

Toki täällä koto-Suomessakin voi laittaa tyttärensä, jos hänellä on, vokkiin kokkaamaan ruokia karvakäsille tai stadissa steissille yksin näihin aikoihin.

Tapsa vaan

-TR- kirjoitti...

Jos Scheinin vastustaa jotain poliittista linjausta niin se on varma tae että ihan väärässä se linjaus ei voi olla.

Anonyymi kirjoitti...

Hra tri Schweinin siinä rupattaa.

Heikki kirjoitti...

Joku rajaviranomainen sanoi hyvin, katsotaan kuinka käy näillä eväillä.
Ehkä venäläiset haluavat liikenteen jatkuvan. Jotenkin tuntuù, että Putinin aika alkaa olla ohi.

QroquiusKad kirjoitti...

Martin Scheisse on sikälsi oikeassa, että jokaisella joka osaa sanoa taikasana "Asylum akbar!" on oikeus saada hakemuksensa sisään, mutta turvallisesta maasta, jollainen Imperialistinen Roistovaltio Moskoviakin sieltä tunkeutuville on, ei sille ole perustetta.
Hakemus voidaan siis hylätä saman tien ja tehdä sama siitä tehdylle valitukselle.
Prosessin ajan asylumisti käkkii siinä leirissä sellaisissa olosuhteissa, jotka sille tarjoillaan.

Parasta tietysti olisi estää yhtään läpsyttelijää pääsemästä lausumaan taikasanoja.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Tapsalle vaan, TR:lle, Ano2:lle, Heikille ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne. Huomattavaa tietysti on että kyseinen häiskä saa aina, toistan aina aivopierunsa valtamediaan. Häiskähän muuten totesi että kun Suomi jatkaa samaa linjaa kuin ennenkin eli ottaa kaikki mahdolliset elintasosurffarit vastaan niin se on viesti Putinille että hybridioperaatio ei onnistunut. Se on kyllä silloin tosiasiassa viesti että se onnistui vähän helvetin hyvin.

Strix Senex kirjoitti...

Isälläni oli tapana kertoa tietynlaisten juristien läsnä ollessa seuraavaa kaskua. ”Tapahtuipa kerran, että helvetin katosta alkoivat raplingit karista. Piru lähetti silloin Isä Jumalalle yläkertaan nootin, jossa hän vaati tätä maksamaan katon remontin, koska yläkerrassa oli rymytty niin, että alakerran katto ei kestänyt. Isä Jumala kieltäytyi laskua maksamasta vedoten siihen, että taivaan puolella ei edes kävelty lattialla vaan leijailtiin ylhäällä pilvien päällä eikä siellä harjoitettu vienoa harpunsoittoa kovempaa metelöintiä. Sen sijaan oli hyvinkin todennäköistä, että alakerran rikkihöyryt, tulenlieskat ja hirveä parku olivat kattoa vioittaneet. Asiasta ei sitten päästy sovintoon joten juttu meni oikeuteen. Ja niinhän siinä kävi, että Isä Jumala tuomittiin maksumieheksi. Miksi näin kävi? No, eihän Isä Jumala löytänyt omalta puoleltaan ensimmäistäkään juristia”.

Tällaiset S:n tyyppiset juristit ovat sitten ihan oma lukunsa, mutta mitäpä muuta voi odottaakaan sellaiselta, joka väittää kansandemokratiaa demokratiaksi. Hän kun kuuluu niihin, jotka omien tarkoitustensa ja tarpeidensa mukaan kuurnivat hyttysen mutta nielevät kamelin. Tämän kaltaisista Olaus Petri aikoinaan varoitti sanomalla: ”Hyvä ja älykäs tuomari on parempi kuin hyvä laki, sillä hän voipi asetella kaikki kohtuuden mukaan. Mutta missä paha ja väärä tuomari on, siinä ei auta hyvä laki mitään, sillä hän vääntää ja vääristelee sitä oman mielensä mukaan”.

Minulla sattuu juristiserkku, joka pitäytyy aina hyvin korrekteissa ilmauksissa. Kerran, tavallista paljon piikikkäämmällä päällä ollessani härnäsin häntä tällä S:llä. Reaktiona oli syvä huokaus, jota seurasi vielä syvempi huokaus, katse kohti kattoa, pään pudistelua, vielä yksi syvä huokaus ja toteamus ”Hän ei nyt ole niitä ammattikunnan arvostetuimpia edustajia”.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Strix Senexille & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Totta, ja silloin kun kyseinen sopimus tehtiin ei edes tiedetty mistään elintasosurffareista. Sellaista asiaa ei ollut.

Strix Senex: Hyvä kommentti ja hyvä vertaus. Nuo lakimiehet ovat sillä juristeriikallaan tuhonneet myös lastensuojelun alana kokonaan.

Anonyymi kirjoitti...

Aikalaistodistajana totean, että Scheinin ei ollut menneisyydessä änkyräkommunisti eli taistolainen vaan enemmistökommunisti turkulaisin maustein, siis enintään kolmen vartin änkyräkommunisti. Mappe on vankkumaton suomalaisen yhteiskunnan kriitikko ideologisin nyanssein.

KKi kirjoitti...

Niin, tuo ählämeiden käyttö on kyllä biologista sodankäyntiä.

Länsieuroopalla on edelleen holokaustin jäljiltä sellainen trauma, joka mahdollistaa ählämisodankäynnin. Ei länsieuroopalla ole munaa ampua niitä. Vaikkakin ensimäisen ählämin ampuminen saattaisi hyvinkin hillitä ählämeiden hinkua tänne rasistiseen länteen.

Isä Nicolae kirjoitti...

Hiip kaikki mörk-laiset & Ykä!

Ihan näin sivuhuomiona loihen lausua, että olisiko tuo muuten lainkaan paha, mikäli todella eläisimme Kekkosen (tai senkaltaista) aikaa? Useimmat sosioekonomiset asiat olisivat tällöin huomattavasti myönteisemmin, alkaen esimerkiksi omasta viljelytuotannosta, valtionyritysten omistuksesta ja työpaikoista...

Gottihan Se kirjoitti...

Niinpä niin, olen tullut takaisin ilmaisemaan turhia mielipiteitäni taas kerran. On pitänyt tuo muuton suunnittelu ja työt aika kiireisenä, että ei ole hirveästi luppoaikaa ollut.

Täytyy myöntää, että en ole tästä toverista ennen kuullut, tai jos olen niin on selkeästi ollut niin tärkeää sanottavaa sillä, että olen unohtanut toverin ihan tyystin.

Mutta tähän herran ilmaisuun tällä kertaa täytyy vain sanoa, että kiitos mielipiteestäsi, mutta ei hirveästi kiinnosta tai tarvitse tietää mitä mieltä olet hallituksen rajansulkemispäätöksestä, vaikka IL haluaa sitä tännepäin jostain kumman syystä syöttää.

QroquiusKad kirjoitti...

Jos eläisimme Kekkosen aikaa, olisimme Imperialistisen Roistovaltio Moskovian nöyriä alamaisia vailla ensimmäistäkään liittolaista.
Ei kiitos.

Anonyymi kirjoitti...

Isä Nicolae on mielestäni hyvin pitkälle oikeassa tuossa totaemuksessaan, että meillä olisi moni asia paljon paljon paremmin jos ja kun elettäisiin sitä Kekkosen tai senkaltaista aikaa.
Siitä on saatu monia hyviä esimerkkejä näistä Ykänkin muistelemisista ja niiden kommenteista joissa tuota aikaa muistellaan.
Olihan noissa ajoissa puutteensakin, mutta, ja iso MUTTA, silloin kuitenkin oli toivo paremmasta huomisesta työtä tekemällä eikä omia hylätty. Viimeisin vahusten ja vähävoimaisten kaltoinkohtelu tulee Tampereelta nääs. Koukkuniemessä viedään sinne sortuneilta jälkkärit ruokalautasilta ja tilalle salaattia. Salaattia jota monet eivät voi edes syödä. Koska yhdenvertaisuus sanoo asiasta johtava viranhaltija.
Hienosti lukee ruokalistalla, että tarjolla on hedelmiä, kananmunia jne. Talossa töissä oleva hoitaja kertoo etteipä niitä kananmunia, hedelmiä jne ole ainakaan hiedän osastollaan näkynyt asiakkaille (säilötyille) asti ollen tarjolla.
Joskus ammoisina aikoina, silloin Kekkosen aikaan, nuo säilytysyksikötkin olivat vanhainkoteja, siis KOTEJA, mitä lie säilöönottoyksiköitä nykynimeltään.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaiset ovat nyt erittäin haavoittuvassa asemassa eikä meitä kukaan eikä mikään auta.

Joppos123 kirjoitti...

Herra kokovartalomulkku Sheinin edustaa the ihmisystävällisintä poliittista suuntausta koskaan.
Nyt sillä on hanuri täynnä lasinsirpaleita kun Suomea ei vallannut CCCP eikä ryssä.
Ainoa toivo lepää kähtävien ja yöntimojen varassa.
Se lerppu pitäisi ampua keskiaikaisella kivilingolla Vaalimaalta kohti Viipuria.
Meidän mädätetty lehdistö tuo sen pellen lausuntoja muille pällisteltäväksi ilman kritiikin tynkää.
Ei kaikki jaksa kaivaa lausuntojen antajien taustoja esiin.
Jännä juttu kun muut ryssän vittuilun kohteeksi joutuneet maat voivat laittaa rajat totaalisen kiinni ja sotilaat vartioon ja maailmassa vallitsee teoista syvä hiljaisuus mutta Suomi ei muka voisi näin toimia.
Kyllä voidaan jos vaan löytyy munaa ummistaa korvat näiltä sheinineilta ja muilta nillittäjiltä.
Veikkaan, että meidän on ihan lähiaikoina pakko laittaa rautaa rajalle, ei ryssä ja loiset muutoin usko.

Joppos123 kirjoitti...

Mikähän niissä "kansainvälisissä sopimuksissa" on muuttunut vuoden 1991 jälkeen.
Meinaan vaan kun suuri ja mahtava lakkasi olemasta valmistauduttiin satojen tuhansien ryssä pakolaisten rajan yli tuloon siten, että rajan pintaan olisi perustettu leirejä.
Niitä varten tsekattiin valmiiksi tilat, piikkilangat ja jopa nimettiin mistä ne joukkoyksiköt jotka olisivat vastanneet vartioinnista.
Nyt on suunniteltu kuinka otetaan pakolla käyttöön kuljetuskalustoa ja kuinka karvakäsiä majoitetaan pakolla yksityisihmisten riesaksi ( edellisen hallituksen varautumissuunnitelma).
Nuo vuoden -91 suunnitelmat löytyvät edelleen kassakaapista ja ovat nopeasti otettavissa käyttöön.
Ei tarvitse kuin tarkastaa ja päivittää.

Anonyymi kirjoitti...

Ihmettelen mikä maahan tunkeutuvien ihmisten käännyttämisessä voi olla vaikeaa. Jos ei ole passia eikä viisumia maahan ei tulla missään maassa.

Parikymmentä vuotta sitten olin menossa töihin Vietnamiin joka on kommunistinen keskujohtoinen demokratia. Martin Scheinin ihannevaltio. Passi oli silloin Setecin valmistama ja siitä irtosi sivut. Maahan en sillä passilla päässyt. Minut lähetettiin omalla kustannuksellani takaisin sinne mistä olin tullutkin, Thaimaan Bankokiin. Siellä asuin kolme päivää ja sain Suomen lähetystöstä tilapäisen passin ja pääsin töihin. Firma kyllä maksoi kaikki kulut matkalaskussani.

Jos tänne tullessa sanoo taikasanan asylum, perusteet on ensin selvitettävä. Jos niitä ei ole, lähetetään heti kotimaahan. Somaliakin on turvallinen maa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1.lle, KKi:lle, Isä Nicolaelle, Gottihan Se:lle, Qroquius Kadille, Huru-ukolle, Ano2:lle, Joppos123:lle ja Ano3:lle & kiitos kommenteistanne ja lisäyksistänne.

Joitain huomioita:

- Jep, ei kyseinen heppu ollut taistolainen mutta melkoinen änkyrä kyllä nykypäivänä.

- Kekkoslovakian aikana elämä oli monella taavalla huomattavasti parempaa. Varsinkin jos ei olisi ollut tuota YYA-liturgiaa mutta maa oli turvallisempi ja se toivo tulevaisuudesta oli todellinen ja perusteltu.

- Joppos123:n mainitsema toimintaohje pitäisi todellakin ottaa käyttöön. Mutta taitaa olla, että hallituksen kädet ovat vielä sidotut edellisen hirviöhallituksen lainsäädäntöön. Ja lakejahan ei hetkessä muuteta.

Joppos123 kirjoitti...

Anolle.
On olemassa maita minne läpsytellään ilman tarvittavia asiakirjoja taikasanalla ja maita joille rajat ovat pyhiä.
Thaikuissa jos menee viisumi umpeen ja jäät poliisin haaviin niin päädyt " Monkey Houseen".
Kun sakot on maksettu,leima perseeseen ja koskaan ei tartte yrittää takaisin.
Meillä tarjotaan laittomille ilmainen elämä, tavalla tai toisella.
Jos olisit rikkonaisella passilla yrittänyt väkivalloin sinne Vietnamiin niin olisit nyt joko kalmo tai invalidi.
Meillä vähän ruikataan väkivalloin maahantulevalle kaasua silmille, annetaan ensiapua ja sitten se Asylym.
Siihen on syynsä miksi vaikkapa arabit eivät sikaile Bangkokin Sukhumvith soi 5:lla vaikka se arabisoi onkin.
Paikalliset viranomaiset ja asukkaat laittaa sikailijat kylmäksi.

Anonyymi kirjoitti...

Se edellinen katastrofi jallitushan betonoi entisestään ns yhteiskunta rakenteita niillä suvakeilla yms vihervassurikommunisteilla. Sitä ei helposti ns " murreta" tai kuten todettua, niitä lajeja muuteta. Tuossa katselin erästä ohjelmaa naamakirjasta, missä lueteltiin vihreiden edesottamuksia. Toivon totisesti, että kyseinen puolue Aikaa myöden painuu marginaaliin/haudataan. Melkoista vahinkoa tehneet suomelle/suomalaisille.

klova kirjoitti...

Ne karvakädet pitäisikin majoittaa ihmisten asuntoihin, mökkeihin ja heille pitäisi taata täysi hammas ja muukin huolto suomalaisten kustannuksella. Ehkä silloin ihmiset alkaisivat välittämään. Tosiasiahan on ettei kansalainen jaksa välittää jos asia ei koske suoraan omaa elämää.

Venäjänä lisäisin kierroksia juurikin Suomea kohtaan, pari-kolmekymmentätuhatta ”pakolaista” rajapaikoille ja joukkoon lapsia ja naisia, junat kuljettamaan heitä lisää ja lisää painetta. Kylmästi leiriin rajalle ja infirmaatiota joukolle etteivät nuo ammu jos vain kävelette rajan yli. Seuraavana päivänä lisää väkeä ja lisää ja lisää ja lisää. Iranin kanssa sopimus että nyt löytyi niille jokuselle miljoonalle afgaanille sijoituspaikka, jos Iran haluaa ja osallistuu kustannuksiin, niin he ovat koht puoliin Suomen ja Norjan rajalla.

Ja kun niitä ei ampuakaan voi, niin maahanhan ne on laskettava. Venäjä ilmoittaa kylmästi ettei ole heidän ongelmansa.

klova kirjoitti...

Itseasiassa turvapaikanhakuoikeus on edelleen olemassa, ettei Venäjän tarvitse kuin kuljettaa väkeä rajalle ja ohjastaa oikeaan suuntaan ja kertoa tarvittavat proseduurit, ”asylum, terror ja passi hjukkunut”

QroquiusKad kirjoitti...

Mikäli jollain puolueella olisi eduskunnassa 67 % enemmistö, eipä se lakien muuttaminen lie kovin hidas prosessi olisi:
hallitus esittelee ja eduskunta hyväksyy.
Pam, sanoi puhemiehen nuija.

Muuan der Adolf piti erästä Joe-setää ainoana todellisena vastustajanaan;
hänestä demokraattisten maiden johtajat kuten Churchill ja Roosevelt ovat auttamattoman heikkoja, koska heidän täytyy alinomaa kysellä äänestäjiensä mielipidettä.
Hän ja kollegansa sen sijaan sanelivat, ja muut tottelivat!

Hän ei huomioinut sitä, että demokraattisenkin valtion johtaja voi olla kohtalaisen lähellä diktaattoria kuten muuan Kekkonen ja Sir Winston II maailmansodan aikana:
kun vaaleilla valittu valtionjohtaja nauttii kansakunnan enemmistön horjumatonta luottamusta, hänkin voi lähestulkoon sanella eliitille mitä tehdään seuraavaksi.

Joppos123 kirjoitti...

Putlerin tapana on toimia juurikin näin.
Jos nyt ei laiteta toiminnalle stoppia niin ensi viikolla meillä on 1000 kähtävää pyrkimässä rajan yli per päivä. Kuukauden kuluttua 10 000 per päivä.
Ryssä pystyy masinoimaan näitä loisia miljoonia jos haluaa ja ne päästetään maahan.
Nyt käyntiin pikku kertausharjoitus vaikkapa kahdeksi viikoksi.
Asialleen omistautuneet ressut rajalle poikkeustilavaltuuksin ja homma hoidettu.

Voisihan tuota ryssälänrajaa tarvittaessa siirtää pikkuisen itään jos ryssä itse ei kykene pitämään rajaturvallisuudesta huolta.
Annetaan ikäänkuin apua kun ryssän omat joukot ovat Ukrainassa tapettavana.

Joppos123 kirjoitti...

Nyt pitäisi muutoinkin tehdä radikaaleja ratkaisuja.

1. Kaksoiskansalaisuus ryssiltä pitää poistaa. Et voi aidosti palvella kahta herraa.
2. Kaikki venäläisyysomistus Suomessa pitää takavarikoida. Emmehän mekään saa omistaa mitään ryssälässä. vastavuoroisuus.
3. Rajat oikeasti kiinni. Jos ei juttelu auta niin 7,62mm auttaa.

Ryssä vetää meitä kuivana kakkoseen niin kauan kuin me sallimmen sen.
Ai niin. Ahvenanmaan konsulaatin vois lanata mereen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle, Anolle, klovalle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: Noin kaiken kaikkiaan voi todeta että ollaan tilanteessa missä joku vihervasemmistolainen ihmisoikeuslässytys ei enää kerta kaikkiaan riitä. Sinänsä minun mielestä ollaan siinä tilanteessa oltu jo kauan aikaa. Ja noita kansalaisuuksia pitäisi alkaa poistamaan myös noilta kehitysmaalaisilta. Ja kiitos yksityisviestistä.

Ano: No niinhän se teki ja sen vaikutukset tuntuvat edelleen.

klova: Ymmärän pointtisi mutta toivon, ettei näin tapahdu.

Qroquius Kad: Hyviä huomioita.

Joppos123 kirjoitti...

Laitetaan putlerille nootti:
Olemme huolissamme karjalaisten epäinhimillisestä kohtelusta ja tapattamisesta Ukrainassa. Sama koskee kaikkia Suomensukuisia kansoja. Meidän on pakko denatsifioida nämä alueet.
Ryssä ei oikeasti kykenesi tekemään yhtään mitään.
Ei niillä ole rajantakana enää muuta kuin jalattomat ja kädettömät. Muut ovat tapettu Ukrainassa.
Tavanomaisin asein ryssä ei kykenisi yhtään mihinkään.
Tätä peliä pitäisi oppia pelaamaan putlerin säännöin ja sitä ei vielä ole opittu.
Sille mulkulle pitää luoda kunnon uhka.
Jos putte vastaa ohjusiskulla Helsinkiin niin upotetaan itämerenlaivasto Kaliningradissa ja muutama ohjus Pietariin.
Ryssää ei pidä pelätä.
Pelko on putlerin ase mutta se on bluffia.

Anonyymi kirjoitti...

Itselläni on kokemus putinin kannattajasta työpaikalta. Joka sai suomen kansalaisuuden. Eli oli ryssä. Sitä oikein juhlittiin. Jälkeenpäin olen saanut tietää, että jätkä pidätettiin, koska lenkkeili epämääräisissä paikoissa ottaen kuvia, esim lentokenttä. Oikein mukavaa oli olevinaan, sekä muisti julistaa propagandaansa naton vaarallisuudesta. Siis työpaikalla. No eipä ole jätkää enää näkynyt.

29051453 kirjoitti...

Joppos 123, oikein. On oltava kovanyt, ettei tarvitse olla kova myöhemmin.

Joppos123 kirjoitti...

Ryssä nyt kokeilee ja se muuten kokeilee ihan loppuun asti.
Tämä on vasta alkua. Sinne rajalle tulee jatkossa ryssän marinoimia vankeja ja muita kusipäitä.
Ne yrittävät tulla väkivalloin rajan yli hakemaan "turvapaikkaa".
Meillä pitää olla valmius vaikka ampua se sakki joka yrittää yli.
Ei kukaan lähde ryssälästään ihan ilmaiseksi räyhäämään muiden rajoille.
Kun ensimmäinen väkivaltainen sakki niitetään niin sitten loppuu tämäkin episodi.
Ei kaasua vaan luotia. Se on viesti.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle, Anolle ja 29051453:lle & kiitos kommenteistanne.

Joppos123 & 29051453: Tunkeilijoiden ampumista en panisi pahakseni. Sillähän se loppuisi kerralla. Mutta noita sotahaaveiluja en kannata. antaa niiden olla.

Ano: Tuosta tulee mieleeni jo joskus 1970-luvulla Pohjoismaissa kaikenlaisissa strategisissa paikoissa kulkeneet neuvostorekat.

Anonyymi kirjoitti...

Ano 19.29 varmaan katsonut saman 23 minuutia kuin itsekin katsoin eilen. Siinähän juurikin ruodittiin vihreiden virheitä. Toinen katsottava/kiinnostava on Puopolo, jos näin mainostaminen sallitaan.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Niin piti sanomani, että se mikä ärsytti, oli niiden suvakkisossujen käytös. Siitä tuli vastenmielinen olo/fiilis. Ikäänkuin olisimme olleet vastuussa jollekin sosiaali ämmälle. Että tässä on nyt tämä mussukka. Hän on valtion suojeluksessa.

QroquiusKad kirjoitti...

Puola käytti kovia keinoja vastaavassa tilanteessa, mutta ei sielläkään alettu ampua maahantunkeutuvia läpsyttelijöitä hengitä, ei edes haavoittaen.
Miten sitten Suomi voisi tehdä niin joutumatta samaan roistovaltioiden kastiin Pohjois-Korean kanssa?

Anonyymi kirjoitti...

Kyse oli 23 minuuttia pläjäyksestä. Ja juu puopolo on hyvä myös. Kun noiden jälkeen katsoo ylen professoreita sekä " asiantuntijoita " , niin ylen pitäisi muuttaa/tuoda selville se agendansa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Qroquius Kadille ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Samanlaisia havaintoja minulla.

Qroquius Kad: Käsittääkseni Saudi-Arabia on muuten tehnyt niin. Mutta joo, se lienee mahdotonta täällä. Mutta kaasuahan voi toki käyttää. Ja etälamauttimia.

Ano2: Oliskos linkkiä laittaa? Minä en ehdi seuraamaan kaikkea.

Anonyymi kirjoitti...

Mikä sopimus edellyttää turvapaikan myöntämistä Suomessa, tuli "pakolainen" idästä tai lännestä. Mielestäni ei mikään. Tulevat turvallisten maiden kautta. Dublinin sopimus edellyttäisi turvapaikan hakemista ensimmäisestä maasta. Ei esmes seitsemännestä.

Koska näyttää että "pakolaisten" tuloa ei voi estää, eikä heitä voida käännyttää takaisin, on perustettava pakolaisten kierrätyskeskuksia joista heidät palautetaan takaisin lähtömaihinsa. Siinä armeijan logistiikka voi olla avuksi. Hercules rahtiversioon mahtuu 500-1000 pakolaista, päätellen kuvista kun Afganistania evakuoitiin.

Anonyymi kirjoitti...

Jännä juttu sinänsä kun kohkataan itärajan turvapaikka shoppailijoista joita nyt vissiin muutama sata,niin samaan aikaan länsiraja on täysin auki mistä voi kuka tahansa marssia maahan.Varsin tuoreessa muistissa 2015 tapahtumat kun rajavartijat kantoivat niiden kasseja vokkiin kun olivat ressukat niin kovia kokeneet

Anonyymi kirjoitti...

Kysymys taitaa taas olla EU:n painostuksesta sekä kv-sopimusten tulkinnoista, jotka tuntuvat olevan järkevimpiä entisissä rautaesiripun takana olleissa maissa. Ei kettukaan syö samaa myrkkyä toiseen kertaan. Suomessa on oikeasti ihmisiä, jotka kuvittelevat itärajan takaa puskevan porukan olevan niitä "kaikkein heikoimmassa asemassa olevia" (vasemmiston sympatialaarin eniten käytetty termi), vainottuja ja kuolemanuhan alla olevia reppanoita ja Yle ihmettelee artikkelissaan, miksi "turvapaikanhakijat" yrittävät Viron sijasta Suomeen! Kuinka kauan tämä potaska vielä menee läpi ja kuinka kauan kestää, ennen kuin viimeisetkin rajanylityspaikat suljetaan, joka pitäisi kyllä tehdä heti eikä 15. päivä! Lisää elätettäviä ja rikostilastojen kasvattajia tämä maa ei kaipaa enää ensimmäistäkään.

Ja mitäpä muuten tekee EU? Ei yhtään mitään yhteisten pelisääntöjen selvittämiseksi, vaikka sillä on ollut vuoden 2015 katastrofin jälkeen kahdeksan vuotta aikaa! Voisi kysyä taas, että miten meni noin niinkuin omasta mielestä?

Rouva Ano

Gottihan Se kirjoitti...

Täältäkin päästä kiitoksia tuohon Heikelä & Koskelo 23 minuuttia linkkiin. Muistan Heikelän teinivuosiltani ja muistikuvani oli hänestä, että suhteellisen viisas tyyppi oli kyseessä. Mukava nähdä, että uskoltaa puhua asioista vaikka VMP on maksanut hänen laskujaan aika pitkän tovin.

Mukava myös löytää muutakin kiinnostavaa katsottavaa kuin Puopolo tällä oikella kotimaisella.

Sitten lopuksi vähän tuosta Venäjän rajan farssista.

Näyttää siltä, että mikään ei oikein muutu olkoon mikä hallitus tahansa vallassa. Nyt varsinkin kun Natoon lähdettiin mukaan, niin varma asia oli, että Venäjä alkaa kiusaamaan Suomea entistä enemmän. Ei näköjään sitten oltu taaskaan valmistauduttu. Suomi tekee tästä kiusaamisesta niin helppoa, että ryssät nauraa niin kovaa että hyvä jos hengissä pysyy. Nämä jotka sinne rajalla tuodaan, niin sata varmasti ovat niitä jotka ongelmia tulee yhteiskunnalle tuottamaan isoin määrin. Venäjä katsotaan vieläkin turvalliseksi maaksi, joten rajalla voisi helposti sanoa, että et voi turvapaikkaa anoa Suomesta, jos Venäjältä olet tulossa. Jos ryssä ei ota takaisin, niin teltta voidaan antaa kaminan kanssa. Siinähän sitten elelevät rajojen välissä. Mutta ollaan taas niin pehmeitä. Ryssä kiusaa näin niin kauan kuin se toimii.

Anonyymi kirjoitti...

23 minuuttia ja Puopolo ovat myös omalla listallani heti Ykän jälkeen; hakkaavat A-talkin ja kaikki Ylen ajankohtaisohjelmat ja mikä parasta, varsinkin ensinmainitussa, ohjelmaa tehdään välillä kieli poskessa ja huumorilla. Puopolon Viikon viisasteluklubi on tarpeeksi pitkä, jotta kaikki saavat sanoa ja perustella mielipiteensä eikä niinkuin Ylellä, jossa samaan lähetykseen haalitaan liikaa osanottajia, kanta asioihin kysytään vihreä tai punainen-lappusysteemillä ja juuri kun päästään kunnolla asiaan, lähetysaika loppuu. Yle on "keskusteluohjelmineen" pudonnut kelkasta jo ajat sitten.

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, ano1:lle, Ano2:lle, Rouva Anolle ja Gottihan Se:lle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad, Gottihan Se & Rouva Ano: Kiitos vinkistä ja linkistä. Täytyy tutustua.

Ano1: Olet täysin oikeassa ja tilanne on sama kuin 2015. Mutta esityksessäsi on se ongelma että lähtömaat eivät ota näitä läpsyttelijöitä takaisin eikä niitä väkisin pysty esim. Irakiin tunkemaan.

Ano2: Totta. Niitähän tuli silloin lännestä jotain 35.000.

Rouva Ano: Hyviä huomioita ja Yle taitaa ihan tosissaan ihmetellä. Se kertoo Ylestä aika paljon. Ja EU on Suomelle ihan yhtä vaarallinen kuin Venäjä.

Gottihan Se: Hyviä huomioita sinullakin. Tässä vaan lienee se ongelma että nykyisen hallituksen on pakko toimia niiden lakien mukaan jotka edellinen hirviöhallitus teki. Eikä niitä valitettavasti saa heti muutettua.

Anonyymi kirjoitti...

Suomen Uutiset: Teemu Keskisarjan kolumni: Viina ja mielenterveys sekä luetun ja kuullun ymmärtäminen
Kannattaa lukea. Täyttä asiaa ns. mielensäpahoittajista.
Huru-ukko
PS. Kolumnin lopun kysymykseen oikea vastaus on d:)

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Huru-ukko ja kiitos vinkistä.