perjantai 15. syyskuuta 2023

NOLLATOIMILLA KEHITYSMAAKSI

Se, että tuontitavara käyttäytyy kuin miehittäjä alkaa olla jo valitettavan normaali olotila. Myös ns. rauhallisemmillakin alueilla eli tässä tapauksessa Lauttasaaressa josta paikallinen julkaisu kertoo:

Lauttasaarta on piinannut elokuusta alkaen uhkaavasti käyttäytynyt, pahoinpitelystä ja ryöstöstä epäilty nuorisojoukko. Uhreina ovat olleet lapset ja nuoret, mutta myös aikuiset ovat saaneet uhkailusta osansa.

Kyseessä on siis etnisesti edistyksellinen paskaporukka. Ja se, mitä uutisessa kerrotaan jatkossa on myös ikävän normaalia. Eli ei mitään:

Nuorisojoukko on mellastanut elokuusta asti Lauttasaaressa. Mitä toimenpiteitä poliisi aikoo tehdä ennalta estävästi alueella, Ida Nieminen rikostutkintayksiköstä?

”Poliisin ennalta estävän toiminnassa on selvitetty nuoria, jotka mahdollisesti aiheuttavat häiriötä Lauttasaaressa. Asian selvittäminen on yhä kesken. Jos poliisi tapaa häiriköijiä, heidät ohjataan Helsingin poliisin ankkuritoimintaan. Ratkaisuja kartoitetaan yksilön tarpeiden mukaan.”

Onko keskusteluja käyty muiden toimijoiden, kuten koulujen ja nuorisotoimen kanssa?

”Ennalta estävän toiminnon poliiseja osallistuu 29. syyskuuta palaveriin, jonka tarkoituksena on lisätä alueellista yhteistyötä rikosten ja häiriöiden vähentämiseksi sekä saada Lauttasaaren tilanteesta parempi tilannekuva. Palaverissa on mukana muun muassa rehtoreita, kuraattoreita, seurakunta ja nuorisotoimi.”

Eli taas kertaalleen pelkkää puhua mälkyttämistä ”moniammatillisessa tiimissä”. Jonka tulokset lienevät lukijallekin oikein hyvin tiedossa. Tämän kaltaiset systeemit olisivat varmaan saattaneet toimia joskus 1980-luvun Suomessa suomalaisten kesken mutta nyt olemme tilanteessa jossa – kiitos suomalaisen suvaitsevaiston – Suomi on hyvää vauhtia muuttumassa kehitysmaaksi. Jossa katuterrori on arkipäivää.

Siellä Amerikoissahan on hyvin monessa osavaltiossa stand-your-ground laki jonka perusteella ihminen voi käyttää äärimmäisiä voimakeinoja puolustaakseen itseään. En panisi sellaista nykytilanteessa pahakseni Suomessakaan. Kaikkine riskeinenkiin. Mutta meillä on voimassa lose-and-surrender laki.

Ja toimenpiteenä on pelkkä puhua mälkyttäminen. Moniammatillisessa tiimissä.


40 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuulemma on niin, että laki suojelee alaikäisiä. Siksi nuo retkut saavat aivan minimaalisia rangaistuksia, joista istutaan alle puolet. Ja alle 15-vuotiaathan eivät saa muuta kuin sosiaalitädin nuhtelun.

Anonyymi kirjoitti...

Se on edes hyvä, että perseily alkaa levitä myös ns paremmille asuinalueille.


-Tvälups-

Occam kirjoitti...

Vetää niin voimattomaksi tämä.

Helsingin itäisellä seudulla sijaitsevan kerrostaloni käytävällä hoiperteli kerran vastaan naapuriukko, kasvot veren peitossa. Kysyin, että mitä sattui ja tarvitseeko hän apua, vastaus oli että "saatanan neekeri kävi kimppuun ja yritti ryöstää".

Etelänaapurissa sentään sallitaan kansalaisille keinot puolustaa itseään, esim. OC-sumutettä pystyy ostamaan mistä hyvänsä jahtiliikkeestä ilman sen kummempia lupia.

Vanha kyynikko kirjoitti...

Sovellettua shariaa kehiin.Yhdistettynä vanhoihin suomalaisiin kuritoimiin:Julkinen häpäisy torilla,keppiä ja jalkapuuta ja kaikki toimet some-levitykseen.Kasvojen menetys on karmea juttu näille lapsosille.

Anonyymi kirjoitti...

Poliisi voisi jalkauttaa miehiä tuolle alueelle varmaankin vaikka heti paikalla, kun vapauttaisi jakkaroiltaan ne vihapuhetta netissä kyttäävät poliisit; saisivat hekin sekä hyödyllistä että koulutustaan vastaavaa työtä!

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Poliisin ankkuritoiminta tarjoaa kahvia ja pullaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Taisteluvälineupseerille, Occamille, Vanhalle kyynikolle, Rouva Anolle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Jos edes sitä nuhtelua.

Tvälups: Tietysti olisi parempi jos perseilijöitä ei olisi laskettu tänne ollenkaan.

Occam: Jep, Virosta niitä tosiaan saa. Tietysti jos (eli kun) tullaan päälle ylivoimalla niin sekään ei välttämättä auta.

Vanha kyynikko: Toimisi varmasti paremmin kuin moniammatillinen työryhmä.

Rouva Ano: Tietysti paras ratkaisu olisi maastakarkoittamisten aloittaminen.

Ano2: Joo, ja paljon ymmärrystä.

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Hävettääköhän tuota Idaa lainkaan tuo puppu mitä hän suoltaa? Vai onko hän niitä ihmisiä jotka virallisen liturgian suollettuaan ovat itsekin sitä mieltä että kaikki on tehty mitä voidaan ja siirtyy seuraavaan palaveriin? Näitä "kaikki on tehty mitä voidaan" (mutta ongelma ei ole poistunut mihinkään kun ei se millään logiikalla voi niillä toimenpiteillä poistuakaan) porukkaa on nykyään ainakin koululaitos aivan täynnään. Meikäläisen pää ei kestäisi työskennellä moisessa paikassa ja suoltaa vakavalla namalla moista paskaa, mutta paljon on porukka jotka siitä selviävät liehuvin lipuin. Niitä palkataan ainakin rehtoreiksi ja opettajiksi. Olen vain miettinyt että onkohan se synnynnäistä eli valintaperusteet koulutukseen on vain sellaisia vai sako ne opetettua kenet tahansa siellä tuollaiseksi? vai onko se yhdistelmä geneettistä heikkolaatuisuutta yhdistettynä pavlovilaiseen koirakoulutukseen? kuten arvata saattaa edellisestä, en arvosta meidän koululaitostamme kovin korkealle. Eivät he kykene opettamaan lapsille oikeita elämänarvoja, koska heillä ei ole itsellään minkäänlaista moraalia ja arvot ovat niitä joilla pärjättiin natsisaksassa ja neuvostoliitossa.

Anonyymi kirjoitti...

Tiedän Yrjö, ettet ota kantaa uskontoihin, mutta uskon Lutherin sanomaan. Hän nimittäin sanoi ottomaanien (Islamin-kannattajien) torjumisesta, että siihen ei auta pelkkä esivallan miekka, vaan tarvitaan myös hengellinen varustus. Se on elävän Jumalan sana, Raamattu ja sen ymmärtäminen. Sillä torjutaan Koraanin valheet. Koraanin polttamiset ja muut naurettavat performanssit eivät auta. Koska siis me Suomessakin olemme hylänneet Jumalan sanan, Koraanin ja Raamatun selittämiseen tarvitaan entisiä muslimeja. Tässä linkki, joka kertoo Allahin viidestä nimestä, (https://www.youtube.com/watch?v=rvxkx0BnAA8). Kertokoon se tutkivalle, mistä on kyse. Tulee myös mieleen saatananpalvojatyttö, joka alistui tuohon kulttiin, kun palvojat kiusasivat häntä, kunnes hänkin taipui palvontaan. Samoin Islam-illassa musliminainen ehdotti raiskauksien torjuntaan Sharia-lakia.

Anonyymi kirjoitti...

Ainakin oikeassa paikassa rellestävät, vaikka toki kieltämättä parempi olisi, jos eivät olisi maan rajojen sisäpuolella. Ehkä sitten alkaa tapahtua jotain kun bättre folkin-tyttäret joutuvat raiskausten ja murhien uhreiksi.
Taitaa tosin olla vain toiveunta. Nämä bättre folkin-tyypit on niin uuden uskontonsa hurmoksessa että he varmaan menevät oikeudenkäyntiin nuolemaan tyttäriensä murhaajien ja raiskarien jalkoja ja änkyttävät kyyneleet silmissään että heidän tyttärensä ansaitsi kohtalonsa rangaistuksena valkoisten rasismista ja kolonialismista. (Tämä ei ole enään parodiaa, vaan tälläistäkin on maailmalla nähty.)

Antifilatelisti kirjoitti...

Sillä välin jossain toisaalla. Väkivalta tunnetusti lopettaa vittuilun, ja jokaisella keittää ennemmin tai myöhemmin yli.

Joppos123 kirjoitti...

Kehareiden perseilyn soisi laajentua Lauttasaaresta myös West-Endiin ja muille rikkaiden alueille. Samaan malliin kuin mallimaa svedustaniassa ryöstelyt ovat laajenneet Södermalmille.
Pahimmat suvakit saavat myös siipeensä niin ehkä se muuttaa ajattelumaailmaa jossain vaiheessa, ehkä.
Jatkossa saamme härmäänkin aidattuja, 24/7 vartioituja asuinalueita jos kurssia ei käännetä.
Katsotaan nyt mitä uunituore sisäministeri saa aikaiseksi. Ei se ainakaan samalla tavalla kuse kantisten muroihin kuin edellinen.
OT:
Reissu alkaa olla päätöksessä. Ensi yönä paikallista aikaa 0105 lähtee lento Dohan kautta kohti Helsinkiä.

Vielä ehtii käydä mässyttämässä kunnon ribbsit ja kurmimaan muutaman paikallisen oluen.

Bogreol kirjoitti...

Meille on lässytetty kuinka alueiden eriytyminen on huono asiaintila, ongelmat kasautuvat, kysymys ei ole maahanmuuttajista, vaan työttömyydestä, syrjäytymisestä ja taloudesta. Erityisesti vasemmistopuolueet ovat tarjonneet ratkaisuksi sekoittavaa asuntopolitiikkaa, asutetaan tulijat kantasuomalaisten keskuuteen, rakennetaan kunnallisia vuokrataloja myös suomalaisten asuinalueelle. Onhan ongelmaksi koettu myös "valkoisten pako" paremmille alueille.

Kantasuomalaisten pakopaikat alkavat ilmeisesti vähentyä, kun Lauttasaarikin kärsii häiriöistä. Voimme oppia kehitysmaalaisilta, ja opittu on. Heikot keskenään kamppailevat, kaikilla alkaa olla yhtä kurjaa ja turvatonta. Turha odottaa suvaitsevaisten tuomiota maahanmuuttajien teoille, sitkeästi löytävät syylliset rasismista ja fasismista, todellisuuden kieltäminen jatkuu, eikä toivoa ole.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Ruotsalaisilla on perinteinen herrakansan tapa, jolla he keskuudessaan jättävät käsittelemättä kipeät ja vaikeat ongelmansa. Sen väistöliikkeen nimi on "diskuteeraaminen". Se on juuri sitä, että kaikki mahdolliset osapuolet aina työpaikkademokratian viimeisiä hännyksiä myöten kokoontuvat saman kahvipöydän ääreen, ja sitten keskustellaan keskustellaan keskustellaan kunnes kaikki väsyvät ja yhdessä todetaan asiaa käsitellyn kaikilta kanteilta.

Suomalaisilla taas on, paha kyllä, maamme miltei tuhatvuotisesta alistuhistoriasta suoraan juontuva tapansa käsitellä kipeitä ja vaikeita asioita. Se on se että jakaannumme aina kansana kahtia, ja vaikka itse ongelma on kokonaan toisaalla -- kuten se snyt on toiskulttuurisissa jotka ovat teokratian kasvatteja eivätkä koskaan tule sopeutumaan demokratiaan -- me teemme ongelmasta oman kahtiajakautumisen ja toinen toisemme nokkimisen välineen.

Ja tämä kahtiajakautuminen sitten estää sen että asiat voitaisiin ottaa asioina. Mitään asiahallintaa ei koskaan kehity. Ja samalla oma sokeutemme sen suhteen mistä ongelmissa on todellisuudessa kyse, kasvaa ja sementoituu muuriksi. Vaikka ajattelumme muuttuu maagiseksi tabuajatteluksi ja "keskustelussa" käytetään enää pelkkiä kiertoilmaisuja ja yliyleistäviä yleiskäsitteitä, mehän käytämme niitä koska juuri maagiset leimasanat ovat paras ase kahtiajakautumisen vahvistamiseksi ja poteroihin kaivautumiseksi.

Anonyymi kirjoitti...

Mitenkähän tällainen umpisolmu on saatu aikaiseksi, että Suomeen päässeet tyhjäntoimittajat eivät vapaaehtoisesti lähde täältä, vaikka on kuinka monta hylsyä kourassa ja valtio antaa vielä kiitoksena avokätisesti rahaakin mukaan, kun samaan aikaan meillä raivoaa niin hirveä rasismi ja fasismi, että hallituskin meinasi kaatua alkumetreillä sen takia ja kohta ei kuulemma kukaan enää halua Suomeen? Sehän olisi suorastaan toivottavaa, aninakin määrätyltä suunnalta.

Italian Lampedusan saarelle on jouduttu julistamaan hätätila , kun sinne on pienellä aikaa taas rantautunut noin 8000 mustaa nuorta miestä Afrikasta. Avuton EU seisoo mykkänä ja tumput suorana, sitten törhentäytyy ja ainoana konstina ongelmaan aloittaa taakanjaon, jossa meillekin voi tulla jättipotti. Voisiko hallitus kerrankin sanoa, että kiitos ei? Meillä ei rahat enää riitä omillekaan.

Kuten Ykä kirjoitti, paras tapa olisi kotiuttaa alaikäinen pahantekijä perheineen, mutta ennemmin lehmät lentää. Näihin maahammuuttopolitiikan älyttömyyksiin kuuluu myös sallia sotaa henkensä kaupalla paenneiden lomailu entisissä kotimaissaan (suomalaisten kustantamana) ja joidenkin Suomelta jopa kehitysapua saaneiden maiden oikeus kieltäytyä vastaanottamasta omia kansalaisiaan.

Paljon on asioita, jotka "ihmetyttää, kummmastuttaa pientä kulkijaa."

Rouva Ano

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Valitettavasti en usko että se että noiden muukalaisten perseilyt osuisivat ns. parempaan väkeen, muuttaisi heidän ajatteluaan yhtään minnekään.

Seurasin muinoin sivusta yhtä aivan ensimmäisiä suomitytön murhia, eli somali tappoi suomalaisen tytön himoissaan, ja se ei ollut kaunista.

Vanhemmat olivat täydessä uskossa, niin jumalan armoon kuin tähän parempien ihmisten suvaitsevaisuuteen, ja rukoilivat vain armonantoa viimeisellä tuomiolla tälle murhaajalle. Kaveri paskat nakkasi armoista ja raiskasi pikkulapsen heti ensimmäisellä vankilomalla, vai oliko se vapautuminen. Siis heti. Se vanhempien autuasilmeinen hymistely ja "armollisuus" oli kiusallista katsottavaa kun tiesi että heidän tyttärensä oli viillelty kuoliaaksi... että silleen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Thorvald Eskilinpojalle, Ano1:lle, Ano2:lle, Antifilatelistille, Joppos123:lle, Bogreolille, Seppo Oikkoselle ja Rouva Anolle & kiitos kommenteistanne ja hyvistä lisäyksistä. Tämäkin tapaus osoittaa että tuo ns. miehitystoiminta laajenee koska miehittäjät tulevat koko ajan röyhkeämmäksi. Ja mikseivät tulisi? Hehän näkevät suomalaisissa vain alistuvat lampaat.

QroquiusKad kirjoitti...

Viro mainittiin yllä.
Siellä ei tällaisista kärsitä, koska siellä miehet ovat Miehiä ja naiset Naisia.
Liettuassa sama juttu.
Niinpä kun ämmä meni sinne valehtelemaan pilluvaleita aiheuttaakseen hankaluuksia maailmanjulkkikselle

https://www.is.fi/viihde/art-2000009856462.html

tiedettiin siellä ämmien valehtelevan ja nyt ämmä on itse tutkinnassa.
Puolassakin miehet ovat Miehiä ja naiset Naisia.
Hullut huorat pidetään lujassa kurissa, etteivät ne pääse tekemään tätä:

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009856371.html

Tuota tuokin ämmä olisi tehnyt Puolassa, elleivät puolalaiset miehet olisi pistäneet sitä kuriin.
Niinpä se luikki ämmien hallitsemaan Länteen tyydyttämään hullua huoruuttaan ja tuossa on tulos.

Suomessa nuo saavat johtaa maata ja tämä on tulos.
Suurimpia syyllisiä olemme kuitenkin me, jotka emme ole isäntiä taloissamme ja pistä huorasteluhaluisia vittupilluämmiä kuriin kuten virolaiset, liettualaiset ja puolalaiset miehet.
Niissä maissa ei ole tällaista.
Meillä on.

Mutta jos todellakin on aivan totta, ettemme pysty parempaan, niin meidän on sitten vain tähän alistuttava.

Trilisser kirjoitti...

Asiaa flankeeraavasti liipaten: Jotkut usein ihmettelevät, että miksemme suomalaiset "tee mitään" eli emme puutu noihin matujen tekemiin rikoksiin. Kuten jo Ykä joskus filosofoi, syöminen on jokaisen tärkein elinkeino. Ja nyky-Suomessa se syöminen vaarantuu, jos rupeasi asian puolesta toimimaan. Esimerkiksi jos järjestettäisiin iso mielenosoitus aiheesta, niin on satavarmaa, että vassarit maalittaisivat joka ainoaa osallistujaa ja nykyilmapiirissä en ihmettelisi, jos osallistujia sanottaisiin irti Levykauppa X:n esimerkin mukaan. Ja esimerkiksi saattaisi aseluvan haltijoitten lupia ruveta peruuntumaan kiihtyvällä tahdilla.

Toisin sanoen, pitäisi löytyä suuri joukko taloudellisesti riippumatonta väkeä, jolle em. kaltaisilla seuraamuksilla ei ole väliä. Heitä olisi lähinnä eläkeläisissä. Mutta esimerkiksi eräänlaisen katupartioinnin kohdalla taas eläkeläisten fysiikka ei välttämättä salli tarvittaessa voimatoimin puuttumista matujen sikailuihin.

Ja lopuksi sitten se tyypillinen suomalainen ammattivalittaja: "Emmää viitti äänestää, ei nappaa." tai "Emmää viitti äänestää, ei se vaikuta.". Väittäisin, että jos eduskuntavaaleissa olisi äänestysprosentti 80 %, ja nukkuvien äänet menisivät sille puolueelle, jonka linja on lähinnä heidän ajatteluaan, niin PS saisi murskavoiton.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Trilisserille & kiitos kommenteistanne. Sanoisin, että Trilisser on kommentissaan pitkälle oikeassa. En tiedä, kuinka pahaksi tilanteen pitää muuttua ennen kuin muutos meissäkin tapahtuu. Suomalaiset ovat niin kuuliaisia. Sinänsä jos hallitus toteaisi että katupartiotoiminta on sallittua niin tulijoita voisi hyvinkin olla.

Ja Qroquius Kad: Sinulla alkaa tämä kommentointi mennä taas sinne vittupillupuupallopeltimukiperkele-osastolle. Pystyt parempaankin.

QroquiusKad kirjoitti...

Anteeksi kielenkäyttöni, olin pahalla tuulella ja sitä olen nykyään turhan usein.
Mutta jos asiattomuudet karsitaan pois, jää jäljelle kysymys:
miksi Virossa, Liettuassa ja Puolassa ei ole tällaista kuin meillä?
Se ei johtune juomavedestä eikä hengitysilmasta, joten kenties siellä käyttäydytään ratkaisevasti eri tavalla kuin Suomessa mieheyteen ja naiseuteen oleellisissa asioissa?

Anonyymi kirjoitti...

Rötösteleviltä kehareilta kansalaisuus pois perheineen ja monoa persuuksille ja kotikonnuille. Ehdoton minimi suljettu palautuskeskus. Mikään muu ei toimi. Piste.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Tapsalle vaan & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Hyvä kysymys ja veikkaan syyksi sitä 50 vuoden miehitysaikaa. Eihän Neuvostoliitto ollut millään muotoa feministinen mutta sen ajan myötä Baltian maissa on opittu suhtautumaan varovasti yleensäkin kaikkiin ulkopuolelta tuleviin yhteiskunnallisiin hysteerisiin muoteihin.

Tapsa vaan: Totta. Ja mitä pidempään tuota lykätään, sen pahemmaksi käy tilanne.

Anonyymi kirjoitti...

Tiedäkö, paljonko Lukella on palkkalistoillaan?

Anonyymi kirjoitti...

Katselin tuota lampedusan touhua esim euronews24 kanavalta. Tietenkin redcross akka lässyttämässä sitä, mitä on täälläkin kuultu. Näyttää siltä, että taas mennään, eli kiihtyvään tahtiin tuodaan nuoria miehiä ns " rikastamaan " unelmaa. Kyllä laittaa vihaksi. Tuo voitaisiin pysäyttää koska tahansa, mutta tosiaankin joku taho tätä eu:n huipulta masinoi. Ne pitäisi pysäyttää heti ja hinata takaisin sinne mistä lähtivät. Jos ei muuta auta, muutama sotalaiva paikalle tykistö harjoituksiin.

Anonyymi kirjoitti...


Anonyymi sanoi 16. syyskuuta 2023 klo 9.15...
"Tiedäkö, paljonko Lukella on palkkalistoillaan?"

Henkilöstöä 1300 kokonaisbudjetti 147 miljoonaa.

https://www.luke.fi/fi/tietoa-lukesta/esittely

Anonyymi kirjoitti...

Niin. Meillä ns entisten aikojen MIEHILLÄ keittää yli. Nämä nykyajan pilalle lemmotellut halihali mussukat ovat naisten pilaamia, jotka eivät tiedä ovatko poikia vai tyttöjä.

Anonyymi kirjoitti...

No ruotsissa ollaan otettu ns " kovat " otteet. Muistissa on kuitenkin naispoliisin polvistuminen muslimi lauman edessä. Sitä kuvaa leviteltiin esim al jazeraan julkaisussa . Mikä oli täydellinen pohjanoteeraus. Kuten Sipilän talolupaukset jne. Tietävät kiitos vaan suvakkien, että kuva pohjoimaista on hyödylliset idiootit

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kun on ongelmat lisääntymään päin, Muistatteko, miten meitä täällä pimeällä puolella haukuttiin? Junteiksi yms . Monet täällä kommentoivat ovat viisaita. Ylilyöntejä tulee, kuten allekirjoittaneella, mutta miten oikeassa olimmekaan. Jo vuosia sitten.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle, Ano3:lle, Ano4:lle, Ano5:lle ja Ano6:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1 ja Ano3: Ano3 sen jo selvitti. Täytyy tutustua tuohon vähän tarkemmin.

Ano2: Siltä näyttää ja jos tuota ei pysäytä, niin se jatkuu loputtomasti. Mikä on sitten taas Euroopan menoa.

Ano4: Feministien tarkoitus lienee juuri tuo.

Ano5: Muistanpa minäkin nähneeni videon missä joku arabijätkä niputti kahta ruotsalaista aseistettua naispoliisia kuin litran mittaa. Se kuva pohjoismaiista pitää paikkansa.

Ano6: Olemme olleet oikeassa jo parikymmentä vuotta.

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti saamme pian tuon kehitysmaa-statuksen ihan virallisestikin.
Nimittäin se vapauttaisi kehitysapuraha- ja ilmastokompensaatio-maksuista!
Sen sijaan eu:kin joutuisi vuorostaan pumppaamaan sitä rahoitusta tähän suuntaan, jatkuvasti kiristyvien jäsenmaksujen sijasta. Eikä tarvitsisi huolehtia vihreän siirtymän vaatimuksista vaan turpeenpolttoa ja autoilua saisimme lisätä reilusti nykytasostamme!

Mutta mitä ne sitten ajattelisivat meistä? Aivan sama! Annetaan seuraavalle presidentille gepardihattu niin arvostusta ja kehitysapua tulvii ovista sekä akkunoista..!

Teemu Keskisarja avasi tätä hyvin eduskunnassa: olemme Pohjolan neekereitä, useammankin aikalaisen tiedemiehen mukaan, joten ottakaamme tästä ilo irki.


-Tvälups-

Joppos123 kirjoitti...

Eräs herättävä havainto tältä aamulta Dohan lentokentältä ( oli koneenvaihto).
Helsingin kone oli viimeistä paikkaa myöten täynnä, onneksi on varaa laittaa muutama satku parempaan matkustusluokkaan.

Koneeseen nousi laskelmani mukaan noin 40 länkkäriä joista ehkä Suomalaisia noin puolet.
Kaikki muut olivat joko kähtäviä tai neekereitä.
Vaimo kysyi meikältä ollaanko nyt ihan varmasti nousemassa oikeaan koneeseen, kyllä oltiin.
Huomattava määrä koneeseen nousseista oli Irakin passilla olevia ananaspäitä.
Lienee samaa paskasakkia jotka läpsyttelivät härmään 2015 invaasion aikana.
Karvaperseet käyneet ilmeisesti lomailemassa maassa josta läpsyttelivät aikoinaan sotaa ja vainoa pakoon.
Väsytti ja vitutti siinä vaiheessa edellisen pitkän etapin jälkeen sen verran raskaasti, että sai nulikat seisoskella odotellessaan koneeseennousua.
Levittäydyin penkeille kuin "Jokisen eväät".
Eikö noille ihan oikeasti saa mitään rotia?

Anonyymi kirjoitti...

Asiasta toiseen. Siskoni toi viskiä briteistä. Skotlannista. Mitäs te ryyppääte? Pari pulloa tossa on vielä.

QroquiusKad kirjoitti...

Veli Jopposin kysymykseen:
saataisiinhan niille, jos vain haluttaisiin.
Mutta kun ei haluta.
Syistä on sitten monia eri tulkintoja, joten ei niistä nyt sen enempää.

QroquiusKad kirjoitti...

Ano klo 19.38:
ranskalaista brandya.

Anonyymi kirjoitti...

On tää rasismivouhotus kyllä niin vailla mitään järjellistä sisältöä...Missä oikeasti rasistisessa maassa muka ollaan jatkuvasti niin pakkomielteisen huolestuneita vähemmistön kokemasta syrjinnästä? Missä oikeasti rasistisessa maassa George Floydin kaltaisen paskasäkin vahingossa tappanut poliisi tuomitaan ankarimman mukaan samalla kun George Floyd nostetaan pyhimyksen asemaan ympäröivän yhteiskunnan käydessä loputonta keskustelua keskuudessaan vellovasta rasismista. Missä oikeasti rasistisessa maassa kantaväestöä edustava lainvalvonta- ja sosiaalikoneisto vuosikausia välttelee näkemästä Rotherhamin kaltaista massiivista skandaalia? Ei missään. Tekisi mieleni Rotherhamin kohdalta todeta, että rasismia ei ollut riittävästi. Ei oikeasti rasistisessa maissa toimita tuolla tapaa. Ei eteläafrikassa käydä loputonta keskustelua valkoisia viljelijöitä kohtaan harrastettavasta sorrosta. Ei somaliassa diskuteerata loputtomasti somalialaisten rodullisen ylivertaisuuden ilmenemismuodoista. Muslimimaailmassa ei ole mitään merkittävää liikehdintää islamilaisen antisemitismin kitkemiseksi. Koska nuo ovat aidosti rasistisia yhteiskuntia. Mitä vähän meillä lännessä vielä rasismia on niin me olemme tässä asiassa parempia kuin nuo maat. Meillä ei ole mitään syytä sirotella tuhkaa päälleme tällaisten ihmisten edessä. Vähän sama juttu kuin orjuudessa, se oli yleismaailmallinen ilmiö. Kunnes valkoinen länkkäri lopetti sen omalla alueellaan. Kyllä meidän pitäisi pystyä tuntemaan enemmän ylpeyttä itsestämme ja luomistamme yhteiskunnista.

Anonyymi kirjoitti...

Keskustelu apua sekä lisää rahaa kotouttamisen suhteen. My ass. Otanpa huikkaa. Toi paskan jauhaminen. Kun ei myönnetä ongelmaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille, Joppos123:lle, Ano1:lle, Qroquius Kadille, Ano2:lle ja Ano3:lle & kiitos kommenteistanne.

Tvälups: Houkutteleva idea. Ja koska eihän meitä Euroopan neekereitä koskisi samat periaatteet kuin sivistyneitä länsimaita niin me voisimme ajaa vuoden 1990 jälkeen tulleen tuontitavaran huuthelvettiin.

Joppos123 & Qroqius Kad: Tuo on valitettavan yleistä. Lakimuutoksella se saataisiin loppumaan. Oleskeluoikeus ja mahdollinen kansalaisuus heti pois.

Ano1: Mieluiten olutta. Silloin harvoin jos juon väkeviä niin tykkään Highland Bird-viskistä.

Qroquius Kad: Kiitos linkeistä. Joskus aikanaan nuokin naiset olisivat toki voineet olla poliiseja. Rauhallisten länkkäreiden keskuudessa. Mutta nyt vallitsee se kehitys ja edistys.

Ano2: Kertakaikkiaan hyviä huomioita.

Ano3: Jep. Ei myönnetä, vaikka se tiedetään.

QroquiusKad kirjoitti...

Voisivathan nuokin toimia tehokkaina poliiseina esim. rikosten lapsiuhrien kanssa;
heidän kun voi olla sattuneesta syystä helpompi puhua naiselle.
Edelleen viime vuosituhannen lopulla suomalainen poliisitar kertoili haastattelussa, että hänen on itse asiassa helpompi mennä tilanteisiin kuin virkaveljiensä:
vastassa oleva suomalaismies voi antautua naiselle kasvonsa säilyttäen gentlemannisyihin vedoten.

Mutta vaikka maassamme ei olisi yhtään tuontirikollista, on meillä silti huumeet ja sekakäyttö.
Kun nisti tai sekakäyttäjä kaataa uhrinsa maahan, kuristaa toisella kädellä ja hakkaa toisella päätä asvalttiin, ei uhri varmaankaan halua tilanteeseen tulevan kahta poliisitarta, jotka eivät pysty edes liikuttamaan sitä tekijää mihinkään.
Pahempaa seuraa, jos se hörhö suuttuu niihin poliisittariin ja käy niiden kimppuun.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Tuossa on kyllä vinha perä.