perjantai 8. syyskuuta 2023

LAUSE SATTUMAPRINSESSAN SUOJATYÖN YTIMESTÄ

No niin, valtamedian jumalatar ja sattumapääministeri Sanna Marin meinaa sitten heivata kansanedustajan hommat ja siirtyä Tony Blair-instituuttiin ”strategiseksi neuvonantajaksi” mikä siis ymmärtääkseni tarkoittaa puhdasta suojatyöpaikkaa. Ehkäpä pimu itsekin tajusi olleensa liian kauan liian suurissa saappaissa vaikka kyllähän se valtamedian hypetys varmasti hänelle höpöä tekikin.

Mutta asiaan liittyvässä Kauppalehden uutisoinnissa tämä mainittu Tony Blair tiivistää parissa lauseessa jotain hyvin, hyvin totta. Eli:

Tehtävämme on auttaa poliittisia päättäjiä maailmalla muuttamaan kansalaistensa elämää. Sanna Marin tietää tarkalleen, kuinka se tehdään.

Ja joo, nuo lauseethan pitävät kyllä äärimmäisen hyvin paikkansa. Tosin saattaa olla, että kyseinen Tony Blair tarkoitti lauseellaan pikkusen jotain muuta kuinka tällainen suomalainen käppäukko sen tulkitsee.

No joka tapauksessa. Minä en jää kaipaamaan kyseistä bimboa. Mutta huomattava määrä valtamedian toimittelijoita jää. Ketäs sattumaprinsessaa ne nyt nostavat jalustalle?


36 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Joo, mutta tosin tuo ”identtinenkin” on vain rivikansanedustaja ja vielä oppositiopuolueessa joten sellaista hypetystä tuskin saadaan aikaiseksi. Ei tosin kaivatakaan.

Anonyymi kirjoitti...

Se onkin toi mariini just oikea ihminen antamaan" ratekisia neuvoja" , ylipäätään kellekkään, millekään, kuitenkaan, laisinkaan.
Ja hesari jo heti löysi ihmiset haastateltavaksi, joiden mielestä jumal-sanna saa tehdä mitä haluaa.
Mutta hyvä näin, viilaillaan me sormuksii, ja tehhää vaik lampunjalkoi.
T. Ymmi


Anonyymi kirjoitti...

tapaus pilerinsessa: rotta jättää uppoamiskuntoon nakertamansa laivan!

Anonyymi kirjoitti...

Tällä tempullaan Manna Sarin näyttää 35000:lle äänestäjälleen (kieltämättä hyvännäköistä) takapuoltaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kauan kesti löytää sopiva palkkiovirka tälle piririnsessalle.

Mutta: kansalaiset! Huoli pois! Me pidämme moistamme huolen!


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Voi hyvä luoja. Marin kuulemma antaa neuvoja esim. talousasioissa.
Parodiahorisontti on tosiaankin ylitetty ja edes Pahkasika lehti ei olisi pystynyt tähän.
Ja puulaakin taustarahoittajana on kuulemma esim. Saudi-Arabia...

Anonyymi kirjoitti...

Veromiljardeja 'luottamuspääoma':kseen ursuloinut/kavaltanut bilenaikkonen ('rotta') jättää uppoamiskuntoon nakertamansa laivan!

Trilisser kirjoitti...

En kyllä ymmärrä tuota rintaliivikitinää Kadilta, kun ei rintaliivien tarkoitus ole mikään puritaanien silmien suojelu vaan rintojen tukeminen. Ja Marinilla kun ilmiselvästi ne rinnat ovat kokoluokkaa pieni, niin ne eivät edes tarvitse rintaliivejä tueksi, koska, ei ole mitään tuettavaa.

Mitä tulee itse pääaiheeseen, niin Britannian historian surkeimman pääministerin nimi on ollut Tony Blair. Täysin moraaliton valehtelija, joka mm. ajoi läpi dramaattiset asekiellot Britanniaan.

Joppos123 kirjoitti...

Sannan tulevaa työnantajaa rahoittaa saudien lisäksi myös ryssä.
Se ei toki aurinkokuningattaren sädekehää himmennä pätkääkään ns tosiuskovaisten piireissä.
Samariini on heille edelleen neitsyt Marian reinkarnaatio. Ave Sanna.

QroquiusKad kirjoitti...

En kyllä ymmärrä tuota kitinää kepeästä rintsikkaheitosta Trilisseriltä, kun pointti oli aivan muualla kuin hänen havainnossaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tulemme vielä näkemään urpulaisen sekä prinsessan muslimimaassa kyläilemässä kaavuissa, sekä kehumassa arabien loistokkuutta.

Anonyymi kirjoitti...

Eiköhän pistetä lauluksi
https://www.youtube.com/watch?v=FD3HFPVhPqc


kt

Anonyymi kirjoitti...

Vastuun pakoilu, somettaminen, bilettäminen, jauhojengi, EU:n elvytyspaketin läpivienti, Uniper-möhläys, 40 miljardin velat kansalaisten niskaan ja viimeisenä äänestäjien pettäminen. Näillä näytöillä pääsee kansainvälisen politiikan supertähdeksi, jolla on kysyntää maailmalla. Valtamedia ei ole vieläkään lopettanut hypetystään. En vaan ymmärrä miksi, mutta olenkin buumeri, jonka täytyy ottaa coolisti vaan. Hieman tosin helpottaa, kun Marin häipyy maisemista ja taitaa päätyä kaltaistensa seuraan, jossa raha ratkaisee. Ei se Blairkaan mikään pyhäkoulupoika taida olla ja toivottavasti maaamme pohjavesiä ei sentään myydä arabeille.

Rouva Ano

Joppos123 kirjoitti...

Pyhä Sanna lähti kelkkaan jonka kyydissä joutunee nuolemaan niin arabien kuin ryssienkin saappaita.
Korvaus on lienee bilehilelle ihan kohhtuullinen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ymmille, Ano1:lle, Ano2:lle, Taisteluvälineupseerille, Ano3:lle, Ano4:lle, Trilisserille, Joppos123:lle, Qroquius Kadille, Ano5:lle, kt:lle ja Rouva Anolle & kiitos kommenteistanne.

Ymmi & Ano3: Eiköhän hän keskity lukemaan lähinnä toisten kirjoittamia puheita.

Ano1 & Ano4: Juuri näin.

Ano2: Toisaalta niille jotka ovat olleet niin typeriä äänestääkseen Marinia voi näyttää ihan rehellistä persettä.

Tvälups: Juu. Ja meistä tavallisista ei ole sitten niin suurta lukua.

Trilisser & Qroquius Kad: Jos jätetään se rintaliiveistä vääntäminen. Ne kun eivät ole tässä läheskään pääasia. Mutta se Blairin pulaaki on kyllä sellainen että se sopii juuri Marinille.

Joppos123: Kyseinen nainenhan voi saada palkkansa vaikka itteltään perkeleeltä mutta se ei valtamedian hypetystä vähennä.

Ano5: Hyvin mahdollista.

kt: Ei muuten miljoona taida riittää alkuunkaan.

Rouva Ano: Erittäin osuva ”ansioluettelo”. Ja se pohjavesihän on tosiaan vielä myymättä. Toivotaan että säilyykin.

Anonyymi kirjoitti...

Sanoisin että demareiden tyyppivika. Alunperin työväenpuolue, mutta nyt käytetään äänestäjiä ponnistuslautana vihreälle oksalle. Onhan noita ollut, Liikanen, Lipponen, Ahtisaari, Jaakonsaari, Urpilainen ja listaa voi jatkaa. Kukapa ei ottaisi hyvinpalkatun bulvaanin homman jos tarjotaan. Passaa hyvin kokkareille, ruotsalaisille, kauppakamareille yms, mutta jos sanoo edustavansa työväkeä eikä edustakaan voisi vähän miettiä.

Anonyymi kirjoitti...

Iltalehden Karvalan mukaan Marin antoi tähtimaineensa konsulttiyhtiön käyttöön...siis minkä pahuksen tähtimaineensa? Taitaa Niili virrata ennen vastakkaiseen suuntaan kuin Karvala käyttää moista termiä jostain persusta.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Tapsalle vaan & kiitos kommenteistanne.

Ano: Jep. Vaan demarit ovat onnistuneesti hävittäneet haalariosaston puolueestaan kokonaan.

Tapsa vaan: Totta. Marinin maine on putkinäköisen suomalaisen feministisen valtamedian mielikuvitusta.

Anonyymi kirjoitti...

Ei mene Suomen hakema ampumaratapoikkeus lyijyn käyttämiselle läpi eu:ssa!
Maanpuollustus ja reserviläisyys, pitkä Venäjän raja ja mikä Ukrainan sota muka?

No tämänkin kanssa saamme elää (kunnes toisin käsketään).


Ruotsissa laskevat nuuskan hintaa -20%, että näin ne kiellot ovat jumalan sanaa kun niitä oikein luetaan...


-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Taisteluvälineupseeri. Olet oikeassa ja metsästyksellekin tuo on totaalista vittuilua.

Anonyymi kirjoitti...

Mehtuusta viitsinyt sanoa mitään koska niiden liittojen ja järjestöjen kampaviineri+viiri-miehet ovat kyllä näyttönsä jo antaneet....

"Tämän kanssa voimme elää!"


-Tvälups-

Gottihan Se kirjoitti...

Tämähän on täydellinen homma. Suomen yksi huonoimmista pääministereistä menee hommiin Brittien kaikkien aikojen huonoimman pääministerin alaisuuteen. Todella loistavaa ja varmasti kälättää kaikki tiedot Suomesta niille, se on sata varma kunhan jauhot vain tarjotaan.

Blair tunnetusti aloitti ne avoimien ovien päivät Briteissä, jonka takia viimeisen 25 vuoden aikana miljoonia ja miljoonia ei-Brittejä on sinne valunut ja Brittien kansakunnat ovat rikastuneet oikein olan takaa. Ja ehkä vieläkin isompi asia oli se, että silloin alettiin sitä "erillaisuutta" rakastamaan ja perus Britti oli rasisti jos jotain sano asiasta.

Strix Senex kirjoitti...

Tuollaiset "strategisen neuvonantajan" tai "johtavan konsultin" tai muut puhetyöläisen pestit ovat eläköityneiden poliitikkojen jäähdyttelyvirkoja. Niihin pestataan henkilöitä, joilla on ollut julkisuusarvoa ja joiden esiintymisistä erilaisissa konferenseissa tai muissa kissanristiäisissä voidaan rahastaa. Yleensä tuloksena on win-win -tilanne. Tilaisuuteen saadaan tunnettu esiintyjä, järjestäjä saa fyrkkaa ja esiintyjäkin saa eläkepäivinään voita leivälleen. Kun kyseesä on Marinin tapainen varhaiseläkeläinen, järjestely antaa aikaa sopivan suojatyöpailkan kehittelyyn. Kataisen tapauksessa suojatyöpaikka löytyi Sitrasta, aika näyttää, mistä sellainen kehitellään Marinille.

Noin vähän yleisemmin tämä kehitys poliittisesta broilerista varhaiseläkeläiseksi ja siitä suojatyöpaikkaan lepäilemään ei kerro hyvää meidän yhteiskuntamme kehityksen suunnasta. Se kertoo pinnallisuudesta, lyhytjänteisyydestä, itsekeskeisyyderstä ja vastuuntunnon puutteesta. En minä nyt tietysti tuollaista nykyisen USA:n tilanteen kaltaista kehitystäkäåän, jossa uhkaavasti näyttää siltä, että kaksi parhaat päivänsä taakseen jättänyttä yli-ikäistä tulee kilvoittelemaan keskenään, mutta kyllä vastuullisiin tehtäviin pitäisi päästä vasta kun on kerännyt ensin kokemusta ja antanut näyttöjä kyvykkyydestä ja sitten, kun siihen tehtävään on päässyt, kantaa sitä vastuuta niin kauan kun luottamusta ja toimintakykyä riittää.

Joppos123 kirjoitti...

Sannahan laulaa kaikki punaleimaiset tietonsa eniten maksavalle, siitä ei ole epäilystäkään.
Ei se uutta duuniaan saanut taitojensa tai "supertähteytensä" vuoksi vaan tietojensa.
Se ämmä tietää erityisen paljon kahdenvälisistä kauppasopimuksista mutta onneksi ei puolustussuunnitelmasta.
Suomen puolustussuunnitelmaa ei avata yksityiskohtaisesti yhdellekkään politiikolle.
Nuo kaupalliset sopparit ovat sitä tietoa mitä samariini tulee kertomaan eteenpäin.
Kun hinta on kohdallaan niin kommunistin seteliselkäranka on purukumia.

Ha-nostri kirjoitti...

Jos tekee rikoksen ja jää kiinni, yleensä saa rangaistuksen ja sen kärsittyään on sovittanut rikoksen. Rikoksen tekijästä ei voitane sanoa, että hän on epärehellinen. Hän on vain tehnyt teon, jonka tunnusmerkistö löytyy rikoslaista samoin kuin teon seuraukset. Sen sijaan, jos ihminen valehtelee, hän lienee selvästi epärehellinen. Marin on ilmiselvästi valehdellut sekä Suomen kansalle että omille äänestäjilleen ja puoluetovereilleen. Hänestä ei kaiketi voi enää tulla ministeriä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Taisteluvälineupseerille, Gottihan Se:lle, Strix Senexille, Joppos123:lle ja Ha-nostrille & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad & Joppos123: En yhtään epäile etteikö Marin pulisisi kaikki tietonsa mutta tuo, mitä Joppos123 kertoi rauhoittaa kyllä mieltä.

Tvälups: Joo, kyseiset liitot olisivat toimia huomattavasti aktiivisemmin. Muistelen niiden tuumineen vähän siihen malliin että kyykyttäkööt ressuja, me ollaan hiljaa ja saadaan olla rauhassa. Mutta toisin kävi.

Gottihan Se: Erittäin hyvin tiivistetty tuo brittien ”kehitys”.

Strix Senex: Hyvä kommentti ja kuvaa sitä yli kolmekymmentä vuotta jatkunutta tilannetta että politiikka on vain ammatti siinä missä muutkin.

Ha-nostri: Minä kyllä luulen että hän pääsisi ministeriksi liehuvin lipuin. Kas kun tuollaiselle Järjestelmäpuolueen demarille ei epärehellisyys oli vika vaan vaadittu ominaisuus. Sinänsä en tiedä että kelpaisiko hänelle muu kuin pääministerin ja jumalattaren asema.

Bogreol kirjoitti...

Britannian on syytä olla huolissaan Blairin globalistisen imperiumin laajentamisesta, sanoo Mahyar Tousi YouTube-videollaan, ja jatkaa Sanna Marin -huomioilla. Instituutin leviäminen kaikkiin maanosiin, ja sitä kautta teknologisen byrokraattisen valvonnan laajeneminen Suomen entisen pääministerin avustuksella, laajentaa kansalaiskeskeistä valtaa. Blairin mukaan Marin tuo rohkeudellaan ja käytännöllisyydellään arvoa Instituutille.

Tousi taas on sitä mieltä, että kansalaiskeskeinen merkitsee näille vain valvonnan ja seurannan ulottamista ihmisten käyttäytymiseen. Sanna Marin uskoo, että byrokraattina hän voi palvella ympäristön puhtautta paremmin kuin toimimalla demokraattisessa kansanedustuslaitoksessa, Marin on tunnettu World economic forumin nuoria johtajia, jotka on nostettu modernisoimaan utopiaa. Samoin kuin töväenpuolueen johtaja Keir Starmer Sannakin tulee nyt avoimesti ja julkisesti myöntäneeksi, etteivät he pidä demokratiasta. Instituutti avustaa hallituksia mm. sukupuolten tasa-arvokysymyksissä, Tousi kysyy kuinka monien sukupuolten. Ajavat yhteiskuntaa, missä byrokraatit huolehtivat turvallisuudestasi.

Kommentit tuossa videossa olivat aika roisia mm. There is a connection between beautiful and batshit crazy. Lähinnä Blairia kritisoitiin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Bogreol. Hyviä huomioita. Ja niin kuin on huomattu, vihervasemmisto ei hirveästi pidä demokratiasta.

Anonyymi kirjoitti...

Jotenkin tullut sellainen ajatus, että sanna sai liian paljon liian aikaisin/nuorena. Ja siihen median hpetys päälle niin siinä kävi kuten niin monelle muulle ennen häntä. Urheilusankareille ja muille julkisuuteen nousseille/nostetuille.
Se kaikki nouis hattuun tai, kuten kansa sanoo, kusi nousi päähän. Hyvin inhimillistähän se, moisen hypetyksen keskellä kun ei ole sitä elettyä elämää taustalla. Takapiruna häärivät vain veijarit jotka pumppaavat kaiken hyödyn "idolistaan".
Paitsi, että sannan tapauksessa lienee hnekilöllä enemmän ollut omaa pyrkyä käyttää tilannetta hyväkseen.
Eikös se joku "asianruntija" tässä vasta sanonut, että pitää takoa kun rauta on kuuma. Oliko se reeru (Frederik) kun lauloi, että pitää takoa markkinarakoa...
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Huru-ukko. Tuo pitänee kyllä paikkansa. Ja kyseinen nainenhan pääsi asemaansa aivan vahingossa.

-TR- kirjoitti...

Ensin Aho sitten Katainen ja nyt Marin kaikki lähtivät kesken parhaimman poliitikkouraiän muihin tehtäviin. Ei kai Suomen politiikka sen kuluttavampaa ole kuin minkään muun maan politiikka?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja TR:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Valitettavasti tuolle ei tehdä edelleenkään mitään. Ja tuossa Ylen jutussa ollut lause ”Jostakin syystä koulussa käydyt kasvatuskeskustelut eivät tehonneet kiusaajiin” oli kyllä äärimmäisen huono vitsi.

TR: Ei ole, mutta politiikkahan on ollut jo pitkään ammatti.

Anonyymi kirjoitti...

Ykän kommenttiin politiikan ammattimaistumisesta voisi heittää kysymyksenä tietääkö kukaan mikä on ollut vaikkapa kansanedustajan palkkion taso eri aikoina v.1917 eteenpäin? Nykyään on rahallisesti+kaikki ei suoraan rahana ilmoitettavat edut huomioiden sellainen että oikein mukavasti sillä varmaan tulee toimeen jollei ole henkilökohtaisia raha-asioitaan romuttanut jollain tavalla.

Ennen oli myös duunaritaustaisia ministerinä, nykyään eri sortin maistereita etupäässä. Ovatko päätökset parantuneet?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Hyvä kysymys johon minulla ei ole vastausta. Mutta päätökset eivät ainakaan ole parantuneet.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Kiitos lisäyksestä ja oikeassa olet.

Vasarahammer kirjoitti...

Sanna on ennestäään WEF:n nuori globaali johtaja. Hän tarvitsee kuitenkin jatkokoulutusta päästäkseen vielä suuremppiin tehtäviin.