lauantai 30. syyskuuta 2023

KALJUPÄISIÄ UUTISHAVAINTOJA OSA CLXXI

1. Ruotsi ja maahan kaatunut maito

Tähän alkuun täytyy todeta sekä huvittuneena että säälinsekaisin tunnelmin se, minkä valtamediamme on huomannut vasta aivan hiljattain ja mitä täällä voiman pimeällä puolella on tajuttu jo aikakausia sitten. Eli siis se, että Ruotsi on aivan totaalisessa kusessa haittamaahanmuuttajiensa kanssa. Kuinkas ne nyt lopultakin sattuivat huomaamaan sen, jonka olemassaolon ne ovat tähän asti kategorisesti kiistäneet?

No, siellä Ruotsissa on sitten herätty ihan oikeasti ajattelemaan ja nostettu esiin idea että jospa puolustusvoimat voisivat tulla auttamaan viranomaisia. Itse kun olen tällainen yksiniitinen käppäukko niin minulle ei riitä että sanotaan mitä, vaan täytyy myös vastata kysymykseen miten.

Ruotsalainen pullahalaava virkakoneisto ei nykyisillä eikä edes hieman tiukennetuilla valtuuksilla pelota sitä etnisesti edistyksellistä rikollista paskasakkia pätkääkään. Se ei usko mitään muuta kuin äärimmäisen ylivoimaista asellista voimaa ja sen aikaan saamaa täysin perusteltua kuolemanpelkoa.

Ja sitähän ei tule, ennen kuin niin Ruotsin poliisi ja puolustusvoimat saavat äärimmäiset valtuudet ts. teillä on oikeus ampua ensin täysin oman harkintanne mukaan ja kiinnisaadut gangsterit voi teloittaa paikan päällä ilman oikeudenkäyntiä.

Meinaten, tätä neilikkavallankumouksen meininkiä on ruotsalaisten melko turha odottaa.

Jos svenssonit haluavat palauttaa sen historiasta tutun rauhallisen ja turvallisen kansankotinsa niin tämäkään ei riitä, vaan niiden on aloitettava etninen puhdistus. Se nätimpi tapa on lopettaa kaikenlainen elättäminen ja sitä myötä aloittaa karkoittaminen. On tietysti se toinenkin tapa mutta sen manuaali on kirjoitettu saksaksi.

Muistutetaan lukijaa siitä että suomalainen vihervasemmisto pitää yllä joukkorääkymistä päästäkseen takaisin absoluuttiseen valtaan ja saattaakseen Suomen täsmälleen samaan tilanteeseen kuin missä Ruotsi on nyt. Sen tiimoilta pari tahattoman huumorin pläjäystä. Ensiksi The one and only Eva Biaudet:

Evahan on sen ihmistyypin arkkityyppi jonka mielestä ongelma ei ole ongelma mutta ongelmasta ääneen puhuminen on ongelma. Mutta joo, nimenomaan Eva on uhka meille kaikille. Miettikääpäs jos eduskunnassa olisi 200 Evaa?

Ja sitten tahattoman huumorin mestari Iikka Kivi:

Jään odottamaan syrjäytyneiden ruotsalaisten ja suomalaistenkin käsistä räjähtävää jengirikollisuutta. Olen itse asiassa odottanut sitä jo Suuren Laman alusta vuodesta 1991. Parta on ehtinyt kasvaa odotellessa varsin pitkäksi.

2. Leikkipartisaanit ja opintopisteet elämysmatkailusta

Ne ns. opiskelijat jatkavat niitä yliopistojen valtauksia ja tässä matkan varrella on käynyt ilmi että seassa on paljon muitakin kuin ns. opiskelijoita eli aivan muuta porukkaa jotka tykkäävät harrastaa elämysmatkailua. Lisäksi ns. opiskelijat tätä valtaustoimintaa harrastaessaan tiettyjen yliopistojen mukaan ihan oikeasti opiskelevat.

Eli siis mitä? No sitä, että tuosta elämysmatkailusta voi saada opintopisteitä. Ylen uutinen kertoo:

Osa yliopistojen valtauksiin osallistuvista opiskelijoista edistää samalla omia opintojaan. Esimerkiksi Lapin yliopistossa taiteiden tiedekunnan opiskelijoilla on mahdollisuus saada mielenosoittamisesta opintopisteitä.

Kuvataidekasvatusta opiskeleva Aino Jäälinoja on istunut yliopiston aulassa tiistaista lähtien ja myös yöpynyt kampuksella.

– Olen sekä osallistunut valtaukseen että ollut järjestämässä tätä ja ehdottomasti aion hakea opintopisteitä, kun mahdollisuus on, Jäälinoja sanoo.

Opintopisteitä voi hakea osallistumalla Valtauksen ja kansalaisvaikuttamisen dramaturgiat -kurssille. Sen suoritettuaan opiskelija hahmottaa, miten valtaus järjestäytyy, osaa nimetä valtauksessa tapahtuvia kansalaisvaikuttamisen muotoja, tunnistaa valtauksen keskeiset tavoitteet ja hahmottaa niiden välisiä suhteita sekä ymmärtää, millä tavoin taide ja aktivismi voivat kietoutua yhteen ja kykenee soveltamaan oppimaansa muihin kansalaisvaikuttamisen muotoihin.

Itse asiassa olen tietyssä mielessä näiden ”opiskelijoiden” kanssa samaa mieltä. Hallituksen esitys on väärä. Tosin siihen yhteneväisyydet loppuvatkin. Näkisin, että hallituksen olisi tullut käyttää ns. ”paskaa käteen-metodia” ja lopettaa kaikki nämä yhteiskuntatanhuamisen linjat yliopistoista. Se säästäisi välittömästi nyt ja kymmenien vuosien kuluessa vielä huomattavasti enemmän kun valtava määrä akateemisia suojatyöntekijöitä jäisi kokonaan kouluttamatta täysin turhaan nollatyöhönsä.

Skandaali! Koko Suomen historian aikana ei yksikään opiskelija ole joutunut tekemään töitä opiskelujensa ohessa! Ei koskaan! Ei ikinä! Miten tähän on päädytty?

3. Ajan henkeä

No joo, tähän voisi joku todeta että vanha ja tikkuinen käppäukko marmattaa ja täytyy myöntää että sellainenhan minä olen. Kohta kuusikymppiä mittarissa. Mitäs tässä selvässä asiassa valehtelemaan. Mutta itse asiaan: Minä katselen televisiota hyvin harvoin. Aika ajoin sitä tulee sattuneista syistä katsottua. Ja olen aikaisemminkin kirjoittanut inhoavani Foodoran mainoksia. Aikaisemmin postasinkin siitä ”keittiö, mikä ihmeen keittiö”-mainoksesta mutta tällä uusimmalla kampanjallaan täytyy tunnustaa että kyseinen pulaaki on tiivistänyt Ajan Hengen.

Siinähän tommonen kolmekymppinen kaupunkilainen sinkkunainen toteaa kerta toisensa jälkeen että ”koska minä haluan”. Ja siinähän on aikamme kuva tiivistettynä.

En hyökkää kyseisen mainoksen naista kohtaan. Hänhän vaan esittää just sitä mitä käsikirjoitus ja ohjaaja vaativat. Ja eihän mainos ole alun perin edes suomalainen.

Mutta tämmöisiä vaan tuli käppäukolle mieleen. Täytyy muuten katsoa jaksaisiko joskus ottaa työn alle sen, että kuinka suureen vähemmistöön tavalliset valkoiset ihmiset ovat noissa mainoksissa jääneet. Niitä seuraamalla meinaan saa verenpaineen nousemaan.


36 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsin tilanteesta voi vain sanoa, että sitä saa, mitä tilaa. Maailmanhalaus on tullut odotettuun pisteeseen ja meille käy samoin, ellei kurssia saada muutettua vai onko jo Suomenkin suhteen liian myöhäistä?

Tämän päivän opiskelijat on myös opetettu vaatimaan ja hyvin on oppi perille mennyt! Kuinka monelle esim. kelpaisi alivuokralaisasunto toisen kanssa jonkun eläkeläismummon huushollissa (kuten oli tapana minun nuoruudessani), kun ei edes hyvien yhteyksien päässä oleva opiskelija-asuntola kelpaa? Opiskeluaika kaikkine hirvittävine puutteineen tuntuu kuitenkin olevan niin mukavaa, että mitään kiirettä valmistumiseen ja työn syrjään pääsemiseen ei tunnu olevan. Entisellä pääministerilläkin meni maisterin papereihin 10 vuotta ja hän edustaa sentään kansainvälisen politiikan huippua, joka tänä päivänä antaa strategisia neuvoja valtioiden johtajille! Pieni sarkasmi sallittaneen.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Ieva B on puutteessa katkeroitunut suvakkivanhus. Logiikkakin tuossa vippasi. Iikka Kivi on pula-ajan humoristi ja yrittää olla kansan filosofi.

Anonyymi kirjoitti...

Yliopistolla joutenoloa lopettelee tulevia monikultturismin erityisasiantuntijoita.

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsihan on pyytänyt meiltäkin virka-apua. Kerrankin voidaan vastata, että meillä on lähettää avuksi jengirikollisuuden parasta a-ryhmää. Hiljattain väitellyt Jari Taponen olisi oivallinen täsmävalinta jengirikollisuuden torjuntaan myös länsinaapurissa.

Surupuku

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsin armeija ei tuota taistelua saati sotaa voita.
Jengeillä on miesylivoima, paikallistuntemus ja paikallisväestön tuki.

Lisäksi tässä lähdetään siitä ajatuksesta, että armeija olisi täysin lojaali hallitukselle. Paree miettiä uudestaan sillä sielläkin on toisen, kolmannen ja neljännen polven maahanmuuttajia, jotka eivät välttämättä halua sotia klaanejaan tahi sukulaisiaan vastaan...

Aseistuksen osalta armeijalla on vielä toistaiseksi yliote järeän kalustonsa ansiosta mutta kaupunkisodassa ei tee laivastolla tai ilmavoimilla mitään.
Panssarit ja tykistö (jota sveduilla ei oikeastaan ole) ovat myöskin lähinnä rasite ellei olla valmiita toimimaan kuten vanja Tsetseniassa aikoinaan.
Kevyiden aseiden suhteen puntit lienevät tasan?

Btw nyt kun Suomessa pitää rekisteröidä myös deaktivoidut aseet (SIC!) koska poliisilla ei liene tarpeeksi tekemistä(?) niin voisi kysyä kuinka eu-maa Ruotsissa voi olla noin laaja kirjo laittomia aseita? Eivätkö rikolliset noudata aselakeja?

Valkoinen, korjaan, vihreä lippu ilmaan svenssonit vain sillä on pelkästään ajan kysymys milloin naapuriimme nousee Pohjolan ensimmäinen islamisdemokraattinen teokratia.


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Päätin etten kirjoita tähän yhtään rumaa sana joten lyhyeksihän tämä jäi.
Verenpaine tosin tuppaa nousemaan kun näitä lukee. Ei se Perskeleen vika ole, olenhan minä tietoinen minkälaisessa todellisuudessa elämme

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Tuosta Evasta tulee mieleen kysymys mistä oikein voi johtua se että hän jaksaa vuosikausia hautoa noita väärinymmärryksiin perustuvia päähänpinttymiään kuten Halla-ahon taannoisiin kirjoituksiin liittyviä tulkintojaan -- että mikä siinä tilastojen merkityksen sosiologisessa ymmärtämisessä voi olla niin vaikeaa. Eikä tuohon oikein muuta vastausta löydy kuin se, että jos asetat toiseen vaakakuppiin omaa pahuuttasi projisoivan todistelutarpeen ja toiseen sosiologisen ymmärryksen, siinä ei sitten ihmistiede paljoakaan paina.

Noita opiskelijamielenosoituksia uutisista seuratessa tulee samanlainen onneton olo -- että miten siis kaikki valtakunnassa tarjottava oppisivistys on ihan ala-asteelta alkaen edelleenkin pelkkää tunnustuksellista raamattukoulua -- että olemme vielä niin nuori sivistysvaltio, että sivistyskin on meille pelkästään instituutio jonka läpikäyminen oikeuttaa yhteiskuntainstituutiossa korkeammalle pallille.

Ikään kuin eräänlaista ikiaikaista virrenveisuutta koko koulunkäynti ja akateeminenkin sivistys. Ymmärryksestä ja oikeasta tiedosta veisataan viis.

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Voisin hieman lohduttaa kanssakulkijoita sillä että eihän noita opiskelijahörhöjä jotka ovat siirtyneet lorvimaan 24/7 opinahjojensa aulan olohuoneisiin, ole yhteenlaskettunakaan kovin montaa kymmentä. Saman verran kuin niitä kuuluisia nasseja eli ei täyttä bussillistakaan.

Sir Ilkka kirjoitti...

Itse olen aina luullut, että kouluttautumisen tarkoitus on valmistua johonkin ammattiin mahdollisimman nopeasti ja saada sitä kautta työpaikka, jossa sinulle maksetaan palkkaa. Nykyään tapana kuitenkin on, että notkutaan vuosikausia elämäntapaopiskelijana yliopistolla ja siitä pitäisi saada varsin suurta rahallista korvaustakin.

alianor d'aquitaine kirjoitti...

Ruotsin sosiaalidemokraattien puheenjohtaja Magdalena Andersson vaatii hallitukselta toimia jengirikollisuuden katkaisemiseksi. Helppoa on oppositiosta huudella, mutta kenenköhän hallitusvastuulla tämä tilanne on Ruotsille aiheutettu? Keskusteluissa on myös länsinaapurissa ollut muiden pohjoismaiden armeijoiden tuoma apu tuohon väkivaltaan. Hyvin henkisesti kypsää touhua sotkea täydellisesti oma maansa ja sitten odottaa, että joku muu (henkensä riskeeraten) tulee korjaamaan asiat kuntoon.

Eva Biaudet on aina ollut hurmaantunut oikeista asioista, mutta mitään ei Biaudet palvo niinkuin omaa jaloa, hyväsydämistä itseään. Todellinen oman elämänsä sankari.

Suomalaiset mainostoimistot ovat nykyään niinku silleen kansainvälisiä. Amerikoissa tapettiin eräs huumausaine- ja väkivaltarikollinen poliisin toimesta kolme vuotta sitten ja nyt meillä mainoksissa vain Black Lives Matter. Jostain syystä tuo korkea moraalinen diversiteetti ei ole koskaan koskenut esim. Suomen vietnamilaista väestöä. Heitä ei ole näkynyt mainoksissa kun eivät tuota mainosväelle samanlaista orgastista mielihyvää lillua omassa inklusiivisyydessään kuin afrikkalaistaustainen väestö.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle, Ano1:lle, Ano2:lle, Surupuuvulle, Taisteluvälineupseerille, Ano3:lle, Seppo Oikkoselle, Thorvald Eskilinpojalle, Sir Ilkalle ja alianor d´aquitanelle & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano: Samanlaisia muistoja omilta opiskeluajoiltani. Nyt taitaa olla niin että että ei edes yksiö riitä.

Ano1: Kyseinen Kivi on löytänyt itselleen oivan markkinaraon.

Ano2: Jep, ja mikä ettei sukupuolentutkijoitakin.

Surupuku: Totta. Taponen selittäisi tilanteen olemattomaksi ääntä nopeammin.

Tvälups: Tiivistit Ruotsin onnettoman tilanteen osuvasti. Olikohan niillä sitä tykistöäkin kokonaista 24 putkea? Ja tuo dekohomma on ihan puhdasta kiusantekoa.

Ano3: Verenpaine tuppaa nousemaan monellakin taholla.

Seppo: Tuo raamattukouluvertaus on kyllä osuva.

Thorvald: Määrää en lähde arvioimaan. Mutta kyllä siitä porukasta on tulossa huomattava määrä akateemisia suojatyöläisiä.

Sir Ilkka: Näin olen itsekin asian ajatellut. Kehitys kehittyy, you know.

alianor d´aquitane: Erittäin hyviä huomioita.

QroquiusKad kirjoitti...

Uudin 1:
Suomen poliisi voisi lähettää todellakin Svenska Polismyndighetenin virka-avuksi Ylikomissaari Pyllyttären:
"Hej grabbar, tää on ihan helppoo;
sanotaan vaan, ettei tääl mitään jengei oo!"
"No onhan niitä ja paljon?"
"Jåå jåå mut valehdellaan, ettei niit oo! Kansa uskoo ihan kaiken!"
"No ei se usko, kun se itse näkee ja kokee jengit kaikkialla!"
"Ej mut hej, valehdellaan silti! Niin mäkin tein monta monta vuotta ja monet uskoo sen vieläkin!
Haetaan tänne vielä Maria Petterssoon vahvistaan, ettei tääl mitää oo, niin kaikki uskoo!!"

Uudin 2:
Muuan suomalainen USAssa Pittsburghin yliopistossa opiskellut halusi osallistua Reserve Officer's Training Corps -reserviupseerikurssille, josta olisi saanut opintopisteet sekä lukukausimaksut kuitattua puolustusbudjetista (tosin valmistumisen jälkeen olisi ollut palvelusvelvoite).
Vastattiin että ROTC on vain USAn kansalaisille, niin kaveri otti painonnostokurssin.
Siihen oli hyvät puitteet, olihan yliopiston jenkkifutisjoukkue yliopistosarjan huippua.
Kurssilla ei tosin ollut mitään valmennusta eikä muitakaan järjestelyjä, ei edes seurattu kävikö opiskelija nostamassa rautaa vai ei.
Opintopisteet tuli kuitattua silti.
Sieltäkö tuo nykymalli on Suomeen keksitty;
USAssa ei tosin taideta vielä antaa opintopisteitä Burn-Loot-Murderiin osallistumisesta.

Uudin 3:
Mutta tuo tyttöhän on aivan ihastuttava pikku höpöliini.

Anonyymi kirjoitti...

Sanattomaksi vetää. Mietin tässä vain sitä, että kun tuo Biaudet kuitenkin edustaa äänestäjiään, niin äänestäjien joukossa on sitten niitäkin, jotka äänestävät Biaudeta, kun ei heidän mielestään parempaakaan ehdokasta ole tarjolla.

Se vasta mykistävää on.

Sama koskee tietenkin monia vasemmiston, vihreiden ja sossujen ehdokkaita. Miksei myös keskustan äänestäjiä, vasemmistolaisia kun nykyisellään ovat.

maallikko

Anonyymi kirjoitti...

Jos oltais järkivaltiossa, niin Biodee ja opintopisteitä myöntelevä proffa olis jossain aivan muualla kuin päättävissä asemissa.

Saksankielinen manuaali täyttää tänä vuonna muuten 100 vuotta.

Hyräilin toissailtana hieman svedujen kansallislaulua pääministerinsä tiedonannon luettuani. Ainoa kaunis, mikä on enää jäljellä Ruotsista. Kohta ei taida olla enää sitäkään...

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, maallikolle ja Tapsalle vaan & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad:

1. Totta. Ruotsi tarvitsee ehdottomasti Taposen osaamista.

2. Jenkeissä tuo opintoskaala on käsittääkseni varsin laaja. Sinänsä siellä saattaa olla jo nykyisin BLM-pisteytystä. Koska maan yliopistojärjestelmä taitaa olla vasemmistolaisempi kuin vanha SKDL.

3. Niin no, postaus ei koskenut tuota pimua.

maallikko: Jep. Helsingistä löytyi 5195 itsensä reaalimaailmasta irroittanutta.

Tapsa vaan: Kaunis lauluhan se on mutta paljon muuta Ruotsista ei ole jäljellä.

QroquiusKad kirjoitti...

Ilmaisin itseäni puutteellisesti.
Foodoran mainokset ovat itsestänikin tavallisen ärsyttäviä, mutta sitä lieventää pääosan tulkitsijan ihastuttavan pikku höpöliinin olemus;
häntä ei ikään kuin voi vaatia olemaan täysin vastuussa teoistaan ja tekemättä jättämisistään.
Mieleen hiipii jopa ajatus, että ilman Foodoraa tuo tyttörukka kuolisi nälkään.

Anonyymi kirjoitti...

Naisethan haluavat aina kaikkea ja lopulta saavatkin haluamansa. Kiristysvälineenä se Veikko Huovisen mainitsema karvakannel. Jospa naiset edes joskus, ilman taka-ajatuksia, sanoisivat miehelleen "minä haluan".

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Tottahan tuo.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Meni kommentit ristiin. Vaan tottahan tuo on. Monelle naiselle ja monelle miehelle.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Lienee niin, että kun tuosta adressista poistaa vittuilun niin jäljelle ei jää kuin välimerkit. Ja ihan ansiosta kyllä.

Anonyymi kirjoitti...

Ja ne vittuilut nimenomaan tulevat aivan ansiosta!
KOvasti ne bidee ja honkasalo kauhistelevat että kun se purra uskaltaa sanoa ääneen tosiasian, että vituiks män hyysäys. Se mamujen hyysäys. Että kun ruåttissa melko lyhyen ajan sisällä rikastuksen johdosta jo pyydetään armeijaa katuja vartioimaan, että ei se muka niin ole eli ei se johdu mokutuksesta.
Hieman sama asia kun kepun annukka pullukka välikysyy oman sotesotkunsa syntyjen selvitystä juuri aloittaneelta hallitukselta.
Huru-ukko
PS. Onneksi meillä on uusi maailmantähti, entinen pää-ämmä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Huru-ukko. Olet täysin oikeassa.

QroquiusKad kirjoitti...

Mitä tulee mainoksissa esiintyvään suomalaisen valkoisen heteromiehen hahmoon, onhan heitä kuten eräänkin elektroniikka- ja kodinkonepuodin mainoksessa.
Siinä äippyli ja tyttökakarat ovat ajaneet isän kotoaan ulos vesisateeseen hyikyilemään kun pitävät sisällä mielenosoitusta:
"Uusi netti tai uusi faija!"
jatkaen vaatimuksiaan milloin mihinkin uuteen tai faija korvattaisiin uudella.

Ja mies hyikyilee vesisateessa niskat kyyryssä tilaten liikkeen verkkokaupasta epätoivoisesti kaikkea mitä talon naispuolinen väki suinkin vain keksii, että saisi päästä sisälle omaan kotiinsa.
Samaan aikaan Hyvä Parisuhde esitetään mainoksissa Eksoottisen Miehen ja häntä arvostavan vitivalkoisen naisen onnellisena harmoniana.

Enpä varsinaisesti tämän kaiken jälkeen osaa sääliä niitä, jotka ovat sen mälsäfaijan heittäneet menemään ja ottaneet tilalle sen uuden faijan jostain Puolikuun Maasta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Joo, muistan tuon mainoksen. Äärimmäisen vastenmielinen.

Anonyymi kirjoitti...

Ĺapin 'yliopisto' näyttää olevan kommunistien pesä.

Anonyymi kirjoitti...

Onko tämä totta: puolisolta ja minulta peritään verohallinnon kautta 326 euroa yleisradiolle. Tv-lupamaksu oli 2010 noin 70 euroa. En halua kommunistitoimittajia elättää.

Anonyymi kirjoitti...

Näin eilen ruudussa pönäkän muijan Mansesta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1.lle, Ano2:lle, Ano3:lle ja Ano4:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Moni muukin yliopisto.

Ano2: Valitettavasti se on totta.

Ano3: Kiitos linkistä.

Ano4: ?

Joppos123 kirjoitti...

Eihän suomessakaan ole mitään jengejä, vain löyhiä kaveriporukoita jotka hakkaavat uhrinsa ja nyysii vaatteet päältä ( silmät kiinni, sormet korviin ja perkeleellistä lällätystä). T. Rouva Bidee.

Tuo opiskelijoiden nillitys on esimerkki siitä kun ei edes täysi-ikäisenä ole koskaan joutunut kantamaan vastuuta yhtään mistään.

Itse kävin maksuttoman koulutuksen mihin diiliin kuului ihan kaikki. Tosin kyllä se vaati sitoutumista myös itseltäni.
Ei siellä riekuttu jotkut vitun haalarit päällä dokailemassa harva se päivä.
Silti olin sen vuotuisen 4 viikon loman aikana aina duunissa vähintään 2 viikkoa.
Yhdenkin 2 viikkoa olin rakennuksella loppusiivoajana.
Nykyiset velliperseet aloittavat jo opiskelijoina loisimisen.
Perkele sentään. Jos ei homma maita niin potku perseeseen, kaikki tuet pois ja koittamaan sitä elättäjän osaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123. Samanlaisia muistoja omilta opiskeluajoiltani. Taisin maksaa opintolainani loppuun vuonna 1999. Mitä tulee rikollisjengeihin niin HS löysi tietysti ”asiantuntijan” joka kertoi että tämä kaikki johtuukin väärästä kaavoituspolitiikasta:

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009889485.html

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Eiköhän Taponen selitä ongelman olemattomaksi.

Joppos123 kirjoitti...

Taposesta ei muuten ole kuultu aikoihin. Lähtiköhän se aisuri sannan pyllynpyyhkijäksi maailmalle?
Otanpa selvää. Sen verran vielä suhteita tuonne tiedustelun puolelle.
Palaan asiaan jahka selviää.

Joppos123 kirjoitti...

Kysely lähetetty. Katsotaan mikä on vastaus.
Mahtaisiko herra ylikomissaario Taponen olla jossain bunkkerinpohjalla odottelemassa eläkepäiviä?
Nettipiuhat irtirevittynä ja tehtävänä vahtia tyhjää harjakomeroa.
Jätkä tosiaan hävisi kuin pieru saharaan kun vasurit hävisi vaalit.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123. Näyttää se vielä twitterissä riekkuvan.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä mieltä olet tanskalaisten ammattisotilaiden värväämisestä vahvistuspoliiseiksi? Minusta siinä olisi ideaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Riippuu tietysti siitä, että minkälaiset valtuudet heillä olisi.