tiistai 12. syyskuuta 2023

SADISTIEN TAIVAS

Valtamediassa on taas pähkäilty että mistähän se johtuu se nuorisorikollisuuden lisääntyminen ja raaistuminen. Aihettahan – niin kuin ennenkin – kierretään kuin kissa kuumaa puuroa eikä uskalleta kunnolla nostaa sitä kissaa pöydälle vaikka asianlaita tiedetään oikein hyvin.

Siihen asiaan liittyen sain hiljattain eräältä Anolta (kiitokset) linkin Ylen juttuun jossa kerrotaan tavallisesta suomalaisesta pojasta jonka elämästä sadistiset paskat ovat tehneet helvettiä. Jutussa puhutaan kiusaajista joka on aivan liian lievä ilmaus toiseen ihmiseen kohdistuvasta sadistisesta terrorista. Juttu ei kerro, ovatko nuo sadistit suomalaisia vaiko etnisesti edistyksellisiä mutta tapahtuman sijainti (Itä-Helsinki) pistää epäilemään niitä etnisiä.

Mutta sekään ei ole postaukseni pääpointti. Vaan se on lause, joka mainitaan kyseisessä Ylen jutussa:

Jostakin syystä koulussa käydyt kasvatuskeskustelut eivät tehonneet kiusaajiin.

Jep. Niin koulu- kuin sosiaalijärjestelmämme uskoo vieläkin näihin kasvatuskeskusteluihin tai ainakin pitää niitä yllä säilyttääkseen jonkinlaiset kulissit siitä että asialle mukamas tehtäisiin jotakin.

Tosiasia kun on että niin suomalaiset kuin etnisesti edistykselliset sadistit nauravat paskaisen naurun näille keskusteluille. Eivät he voi huonosti eivätkä kaipaa apua, vaikka järjestelmämme niin vakuuttaakin. He voivat aivan helvetin hyvin koska he voivat täysin rauhassa toteuttaa sadistisia mielihalujaan ilman että heille seuraa siitä mitään.

Monesti tässä vaiheessa huudetaan kysymys että entäs lastensuojelu? No, niin kuin olen ennenkin todennut, se ei tee mitään, koska se ei saa enää tehdä mitään. Lastensuojelulaitokset – kiitos lakimiesten juristeriikan – ovat riisuttu nollavaltuuksille ja monessa laitoksessa nuoret itse asiassa pitävät valtaa. Monissa niissä ei pystytä puuttumaan edes huumeiden käyttämiseen.

Tällaiset sadistiset paskat eivät usko mitään keskusteluja. Ne uskovat ainoastaan voimaa, äärimmäistä kuria ja kovia rangaistuksia. Ja tämä maa on riisuttu niistä täysin. Maa, jossa edelleenkin ihmetellään että miksi puhe ei auta tyyppeihin joihin puhe ei auta. Olen ollut näissä kuvioissa hyvin kauan ja väitän kokemuksesta että järjestelmämme suojelee juuri niitä sadisteja eikä heidän uhrejaan.


48 kommenttia:

KKi kirjoitti...

Maailma on muuttunut. Kun olin kakara ja menin kitisemään äiteelle, että toi löi, niin vastauksena kysymys "mitäs teit ensin?"

Ja liittyy asiaan miten? No siten kun nykyään paskasakkia ymmärretään ja suvaitaan. On nääs ihmisoikeudet ja ...tun tasa-arvo. Vittumaisuus katsos onkin yhteiskunnan, tai ainakin kapitalismin vika.

Nähdäkseni tämä yliymmärtäminen alkoi joskus kasikytluvulla. Samoihin aikoihin kun empatiat ja feminismit ottivat alaa pentujen kasvattamiselta. Mausteena soijautuvaan ajanhenkeen sitten eräs isopäinen "hyvä ihminen" toi kiusaksi erään pystyssä kävelevän kädellislajin.

Joku on tälläkin saitilla arvellut näiden vihervasemmistolaisten uniopisto plikkojen ja hintahtavien soijapoikien olevan "pahoja". No eivät ole, vaan ainoastaan kovin naiveja ja lapsellisia. Hahmoja joiden käsitys työnteosta liittyy kampaviinereihin ja vastoinkäyminen, katastrofi, tarkoittaa paskalänkytyskokouksesta viinereiden loppuneen.

Nykyisessä ilmapiirissä näille kädellisille ei oikein mahda mitään. Keinoja, kuten vaikka m1911 .45, on toki olemassa. Vaan kun ei ole keinojen käyttäjiä. Eli länkytys ja ulosteen suoltaminen jatkuu toistaiseksi ja väkivaltaiset mulkkulajit jatkavat viihdeohjelmiensa kuvaamista.

Se kun on historia opettanut heikkojen häviävän häikäilemättömille mulkuille. Kivat koulukupongit ovat avuton ase pystyssä kulkevan kädellisen alkukantaisuutta vastaan.

Anonyymi kirjoitti...

Jos puhe ei tehoa niin puhutaan lisää?

Ja aina on syytä palkata lisää monikulttuurisuus-asiantuntijoita (mamu-tausta vaaditaan, kielitaidottomuudesta lisäpisteet) sekä korkeakoulutettuka sosialisteja, korjaan, sosiaalialan ammattilaisia ja selktteläätiön kärkinimiä tutqimuksineen, jotka todistavat tämän johtuvan vain ja ainoastaan rakenteellisesta rasismista, jota vastaan pitää palkata lisää moku-mamuja ynnä jälkimmäisiä mainitsemiani raudanlujia ammattilaisia...


Mikä voisi mennä pieleen?


-Tvälups-

alianor d'aquitaine kirjoitti...

Jos jokaisesta sadistisesta rikoksesta, joita maahanmuuttajat niin mieluusti harrastavat seuraisi rikolliselle karkoitus maasta ilman oikeutta koskaan palata nämä rikokset loppuisivat kuin seinään. Ja jos asialla olisi nuori joutuisi myös koko perhe lähtemään takaisin lähtömaahansa. Jokainen maahanmuuttajaperhe, jolla olisi uhkana ilmaisen elatuksen lopetus ja matkalippu kotimaahan ryhtyisi saman tien tarmokkaasti vaikka koivuniemen herran avulla kasvattamaan pienokaisiaan. Mutta me elämme maailmassa, jossa uhreilla ei ole mitään väliä vain rikollisilla. Vankilat ovat täynnä väkeä, jotka elävät herroiksi veronmaksajien kustannuksella odotellessaan vapautumistaan ja juristit jakavat "paljousalennuksia" tuomituille. Mitä enemmän teet rikoksia sitä suhteellisemmin joudut niistä maksamaan vapaudenmenetyksen kautta.

Elämme hyvin sairaassa maailmassa.

Anonyymi kirjoitti...

Tuossa justiinsa luin iltasanomista jutun jossa 17 vuotias poika pahoinpideltiin ja ryöstettiin. Sivulauseessa tuli esille pahoipitelijän etninen tausta koska hän syytti rikosilmoituksen tekijöitä rasistiksi. Joko olisi aika kertoa enemmän noista pahoinpitelijöistä ja ryöstäjistä niin kuin tehtiin sen ukrainalaisen naisen tapauksessa joka syyllistyi vain itsepuolustukseen. Siinäkään hyökkääjän taustaa ei kerrottu.

Antifilatelisti kirjoitti...

Auttaisiko rikosoikeudellisen vastuuikärajan alentaminen 12 vuoteen? Niin, että asia siirretään kädettömiltä lastensuojeluviranomaisilta valtion väkivaltakoneistolle eli poliisille.

Ha-nostri kirjoitti...

Ei pidä pillastua ja ruveta esittämään tutkimukseen perustumattomia näkemyksiä. Sijassasi tutustuisin tohtori Veronika Honkasalon näkemyksiin, mutta ajan säästämiseksi voin kertoa ne sinulle tässä. Kyse on siitä, että nuoret oireilevat. He tarvitsevat lisää tukea, mieluiten rahallista.

Andy kirjoitti...

Tervehdys Ykä,

Itse en hyväksy tuollaista tilannetta ollenkaan ja vaikea olisi nähdä tilanne, jossa antaisin asioiden omassa perheessä kehittyä noin pitkälle. Muistaakseni tässä blogissakin on käsitelty kuvitteellisena tarinana sitä miten yhden perheen isä ratkaisi kiusaamistilanteen.

Teutjärvi kirjoitti...

Kummallista, olen alkanut hiukan ymmärtämään kouluampujia.

zones kirjoitti...

Taas HS:n artikkelista lainattua, otsikkona "Ruotsi haluaa koulu­kirjat takaisin ja vähemmän äly­laitteita"

Seuraavasta kommentista selviää miksi lapset ja nuoret perseilevät:

”Kyllähän sitä itsekin vanhempana jakaa tämän ajatuksen, että vähemmän ruutuaikaa. Kotona siinä on vaikea onnistua, joten ehkä sitten koulussa”, rehtori Marko Leppälä Smolander sanoo."

Ei kuria - ei sanktioita - perseilyä. Ei ole liian vaikea asia.

Taidan mennä koiran kanssa metsään kävelylle, siellä saa verenpaineen laskemaan.

Nils. Aslak kirjoitti...

Kanadassa pikkugangsterit lähtetään toiselle puolen maata (7.000 km päähän) kasvatuslaitoksiin, jolloin ne menettävät sen jenginsä ihailun ja kestää ainakin vähän aikaa karanneelle rämpiä sieltä takaisin. Rupeaa varomaan.

Nykyään kunniaväkivaltaa tehneitäkin vain autetaan, eikä ilmoiteta poliisille. Näin julisti eräs nainen silmät loistaen jossain lehdessä. Työllistää paljon keskustelevia naisia, eikä tuossakaan Pikku- Huopalahden murhassa enää edes mainittu kunniaväkivaltaa. Se on hyvyydellä ja rakkaudella saatu loppumaan!

Hesarissa eräät ammatikseen rasismia etsivät valittivat, kuinka somalit eivät saa yhdenvertaista kohtelua Suomessa, vaan heitä kohdellaan samoin kuin muitakin! Ensin hämmästelin, mutta googlailtuani huomasin yhjdenvertaisuuden tarkoittavan Suomessa jo virallisestikin positiivista syrjintää kaikessa mahdollisessa.Näin mamut saavat nekin etuoikeudet, jotka ruotsinkielisiltä unohtivat ottaa.

Antifilatelisti kirjoitti...

Sillä välin Turussa. Kyseessä on murha.infon mukaan Raunistulan koulu.

Anonyymi kirjoitti...

Moro Ykä,
Täysin samaa mielta!
Ongelmat johtuu virkamieskunnan naisistumisesta, joka taas johtuu yliopistojen tarvitsemasta suojatyöpaikka rakenteesta…
Ja Suomalaiset kärsii tästä monella tasolla.
Ongelma ratkeaa helposti, Taposet hemmettin ja Reinikaisen mallilla Nokialainen nuoriso-ohjaus käyttöön, viesti menee muutamassa viikossa läpi viidakkojunnuille!

Voi Aikoja Voi Tapoja

Anonyymi kirjoitti...

Jotain ihan muuta: bongasin tänään kauppareissulla kolme klassista autoa;
Jaguar XJ12 serie I
Ford Anglia Super
Pontiac Bonneville -72

Niin tuli olo kuin aikamatkoilla parempiin aikoihin...

-Tvälups-

Antifilatelisti kirjoitti...

Sillä välin eräät naiset ottavat oikeuden omiin käsiinsä, kun viralliset tahot osoittautuvat kyvyttömiksi lapsipsykopaattien edessä.

Eiköhän kerätä Päiville kolehti.

Anonyymi kirjoitti...

Pitää todeta tosiasia, valtio ei enää pysty takaamaan meille eikä lapsillemme turvallista elämää. Tekee enemmän päinvastoin. Työperäistä maahanmuuttoa ovat kannattaneet suurin osa poliitikoista ja sitä olemme saaneet. Vaikka ei aivan sitä työtä mitä sanottiin maahanmuuttajien tekevän.

Ei ole enää yksittäistapauksia vaan järjestelmällistä väkivaltaa meitä kohtaan. Vaihtoehtoja on mietittävä. Pitääkö kerätä ryhmiä kaivinkoneen kokoisista miehistä ja perustaa kodukaitse joukkoja?

QroquiusKad kirjoitti...

Mitenkähän se Päivi mahtaisi toimia, jos hänen lapsensa olisikin tuo jota terrorisoidaan kotonakin?
Mahtaisiko mennä heristelemään pulloa Abdiqadirin nenän eteen?

Anonyymi kirjoitti...

https://en.wikipedia.org/wiki/Max_and_Moritz Vähän vanhemmassa lastentarinassa keppostelijat menevät liian pitkälle ja köpelösti käy. Kenelläkään yhteisössä ei ole heitä ikävä jälkeenpäin.

Nykyään moinen tarina varmaan kiellettäisiin lapsia traumatisoivana, kuten kiellettäisiin moni muukin satu. Monia satujahan on taidettu aikojen kuluessa sensuroida alkuperäisversioistaan kovallakin kädellä. Usea varmaan tietää Pienen Tulitikkutytön esimerkiksi, mutta sehän on kuvaus oman julkaisuaikakautensa eli 1800-luvun puolivälin meiningistä.

Anonyymi kirjoitti...

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009844989.html Tässä tapauksessa juttu päättyi murheellisesti.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Kki:lle, Seppo Oikkoselle, Taisteluvälineupseerille, alianor d´aquitanelle, Ano1:lle, Antifilatelistille, Ha-nostrille, Andylle, Teutjärvelle, zonesille, Nils.Aslakille, Voi Ajoille Voi Tavoille, Ano2:lle, Qroquius Kadille, Ano3:lle ja Ano4:lle & kiitos kommenteistanne ja hyvistä lisäyksistänne. Tämä järjetön systeemihän kehitettiin jo ennen kuin maahan alkoi tulla tuontitavaraa. Tuontitavara tuli sitten asian suhteen valmiiseen pöytään niin kuin kettu kanatarhaan. Ja kun joku systeemi on saatu pystyyn niin sen ylläpitäjäthän eivät missään vaiheessa tunnusta että se on ollut koko ajan järjetön.

Trilisser kirjoitti...

Tuo Ano 1623:n linkkaa a juttu kyllä pistää miettimään. Nimittäin miten pahasti voi olla sekaisen, jos keinoksi esitetään "tunnetaitojen" opetusta. Sanoisin, että kiusaaminen loppuu kertalaakista, jos opettajille annetaan valtuus nostaa kiusaaja rinnuksesta seinälle ja muutaman kerran antaa nokialaista nuoriso-ohjaajaa. On ihan turhaa roskaa jauhaa "kiusaajien pahoinvoinnista", kun kyseessä on puhtaasti kiusaajien kusipäisyydestä.

QroquiusKad kirjoitti...

Kiusaaminen loppuu kertalaakista, jos opettajille annetaan valtuus nostaa kiusaaja rinnuksesta seinälle ja muutaman kerran antaa nokialaista nuoriso-ohjaajaa?
Ja kuka opettaja sen muka tekee?
Millä lihaksila se opettajatyttö nostaa sen jääkiekkorikollisen tai somalijätkän seinälle?
Montako kertaa se ehtii lyödä ennen kuin nokialainen on sen roiston kädessä?

Anonyymi kirjoitti...

Saahan sitä demariaatteen hengessä diskuteerata vaikka maailman tappiin asti, mutta kun ei toimi niin ei toimi. Ruotsissahan sitä on jo yritetty maailman sivu. Maailma on loppupeleissä kuitenkin niin raadollinen paikka, jossa vahvat syövät heikot.

Nytkin SU:ssa oli juttu, että saudeissa olivat ampuneet ilmeisesti satoja laittomasti Afrikasta sinne pyrkineitä. Sama voi lopulta olla edessä Euroopassakin, jos valtavat massat alkavat tänne pyrkiä. Ihmisoikeuksilla pyyhitään siinä vaiheessa takamusta, jos aiomme selviytyä. Niin ikävältä kuin se kuulostaakin.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Trilisserille, Qroquius Kadille, Anolle ja Tapsalle vaan & kiitos kommenteistanne.

Trilisser & Qroquius Kad: Olette molemmat oikeassa. Lääkkeeksi tarjotaan sitä, millä asian on alunperinkin saatu menemään vituralleen.

Qroquius Kad: Valitettavasti naisvaltaisessa niin opettajakunnassa kuin lastensuojelun työntekijöissä tilanne on juuri tuo.

Ano: Tyypillistä Yleä. Kun heti alussa toistetaan sanaa ”rodullistettu” niin tietää, mitä on luvassa.

Tapsa vaan: Voi kuulostaa rankalta mutta toivottavasti täällä aloitetaan pian se, mitä Saudeissa jo tehdään. Muuta keinoa ei pian ole.

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Tuo Kadin nissutus siitä että mitään ei voi tehdä on alkaa niin väsynyttä että. Jos maailma on noin musta, niin kannattaa alkaa harkita avun hakemista, ei se siitään enää itsekseen valkene. Kyllä ne keinot löytyy kun no tarpeeksi motivaatiota. Niinhän tuolla Turunkin suunnassa rehtori ja koulutoimi johtajineen itki että kaik on tehty mitään muuta ei voi tehdä, oikeudet on paskiaisella suuremmat kuin muilla, oikeus käydä koulua ja muuta täyttä paskaa. Kun muiden oppilaiden vanhemmat ottivat itseään niskasta kiinni ja sanoivat etteivät lapset tule kouluun ennenkuin asiat on kunnossa ja tekivät asiasta julkisen mediaa ja ministeriä myöten, ongelmaan löytyi ratkaisu kahdessa vuorokaudessa. Nämä koulutädit ovat täysin paskaa sakkia ja kuvittelevat että selviävät mitään tekemättä pelkällä totaalisella valehtelemisella ja kiekumisella. Kummasti nekin alkavat löytää mahdollisuutensa kun heidät nostetaan seinälle. Siitä tässä on kyse, eikä oppilaiden seinälle nostamisesta, se on vain kielikuva, joskin osin tottakin. Mutta nuo koulun virat kaikilla tasoilla liki sataprosenttisesti täyttävät kalkkunat tässä pitää nostaa seinälle ja saada heidät toimimaan eikä vain selittämään etteivät mitään voi. Muutetaan sitten vaikka lakeja jos muuten ei ole riittävästi oikeuksia. Siellä on nyt sellaisiakin hallituksessa joilta väärin olevien asioiden korjaaminen onnistuu, eikä vain voivottelu.

Trilisser kirjoitti...

Yläasteella aikoinaan näin itse sellaisen tapauksen, jossa miesope nosti kiusaajan rinnuksistä seinälle ja latoi suorat sanat. Ei lyönyt turpaan, mutta silti tehosi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Thorvald Eskilinpojalle ja Trilisserille & kiitos kommenteistanne.

Thorvald: Tuo Turun tapaus on ehkä hyvä aloitus. Niitä pitäisi olla enemmänkin. Kun tässä vaiheessa ei vielä suojeluskuntia voida panna pystyyn.

Trilisser: Samoja kokemuksia mutta veikkaan että olemme molemmat sen verran vanhoja että siitä on kauan aikaa.

QroquiusKad kirjoitti...

Se Turun loistava lopullinen ratkaisu ei ollut muuta kuin siirtää raivoelukka toiseen koulun riehumaan siellä.
Siinäpä sitä lopullista ratkaisua.
Voidaanhan sitä tehdä paljonkin tuollaista, mutta mitä hyötyä siitä on?
Ei.
Niin.
Mitään.
Raivoelukka sen kun jatkaa touhujaan.
Mutta päästiinpä taas sanomaan, että hei, me tehtiin ratkaisu!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Se on sentään alku. Ehkä tässä vaiheessa enempään ei pystytä. Valitettavasti.

Anonyymi kirjoitti...

Joskus entisessä elämässä oli koulussa vielä tarkkailuluokka. Olin ko. koululla pihamiehenä, eräälainan aputalkkari siis. Oppilaat tulivat ruokailusta opettajan johdolla ja yksi sankari muksi opettajaa ja vähän toisia oppilaitakin. Ope sitä kielteli, vaan kiellot valui kuin vesi hanhen selästä kuten sanotaan. No, siinä kävi tosiaan niin, että kun puhe ei tehonnut, opettaja tempaisi sen mörököllin rinnuksista seinälle, paukaittipa pari kertaa seinää vastenkin. Ja saatana minua ja meitä et muksi, usko se. Tilanne laukesi siihen. Siitä jäi sellainen kuv, että tuli seurattua sen porukan käytöstä hieman pidempään ja joo, kyllä se kummasti asetti koko ryhmää ja opetti ihmistavoille.
Huru-ukko

KKi kirjoitti...

Ajanhenki tuntuu olevan sadistien valtausi. Sadistit saavat tukea ja ymmärrystä. Uhrejahan he. Söpöjä nappisilmiä joihin lihavatripulit, natsimaijat sun muuta emmakarit ja veroneekerit ovat kovin ihastuneita.

Kuitenkin kaikilla voimilla on vastavoima. Me keskiäkäist käppäukot tuskin näemme heilurin heilahdusta takaisin oikealle. Vaan ehkäpä ehdimme näkemän vasemmalle heilahduksen hidastuvan.

Tässä mun hommassa muuten näkee aikalailla ensimmäisenä talouden muutokset. Tavaraliikenteen ja etenkin vientikuormien perusteella uskallan väittää -90 luvun palaavan.

Saattaapi edessä olla aika kun se rasismi ei olekaan kansakunnan suurin ongelama.

Occam kirjoitti...

Minun on myös tosi vaikea ymmärtää tätä mediasta kuultua jankuttamista, että koulukiusaajat voisivat jotenkin huonosti, olisivat itse avun tarpeessa tai peräti jopa uhreja. Ei hitossa.

Tämä on niin seurausta siitä, että sekä vanhemmilta että opettajilta on poistettu aiemmin tehokkaina toimineet keinot ns. vaikean lapsen kasvatukseen. Vapaa kasvatus - mitään ei saa sanoa tai tehdä, lapsi kasvaa ihan itse ja saa siinä myös kielteisiä vaikutteita kaveripiiristään. Ja näitä hedelmiä joudumme näkemään joka se päivä, kun nuorisojoukot ryöstävät ja pahoinpitelevät kansalaisia, kouluissa Espoossa ja Kirkkonummella on valtavia huumeongelmia ja niin edelleen.

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Se toinen koulu oli uutisen mukaan näille erityisoppilaille tarkoitettu, ei jokin muu random tavallinen koulu.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo edellä mainittu Kanadan malli vaikuttaisi hyvältä. Ongelmia on sielläkin, vaikka Kanada pisteyttää maahan pyrkivät. Pakolaispolitiikasta en tiedä. Ihan tavallisella maalaisjärjellä asioita seuranneena voi vain todeta, että liian takapajuisesta kulttuurista tulleet eivät sopeudu länsimaiseen elämänmenoon, vaikka kuinka kotoutettaisiin ja pullahalattaisiin ja liian monet eivät edes halua. Kysymys ei ole siis ihonväristä ja suurimpana kantona kaskessa on islam.

Suomi on monen muun eurooppalaisen maan mukana astunut siihen miinaan, että on antanut tulijoille hautaan asti paapottavan kunniakansalaisen aseman tukineen ja mukavuuksineen. Silti se ei toisen polven maahanmuuttajille riitä, vaan pitää saada enemmän, kalliimpaa ja helposti. Suomalaiset, omaa perhettä haluamattomat naiset ovat itku silmässä kuunnelleet keksittyjä tarinoita lähtömaista ja pakomatkan vaaroista, suojelleet kaikelta pahalta ja viimeksi n-sanalta, ettei tuhansien kilometrien takaa tänne raahautunut turvapaikanhakija n-snan kuullessaan viimeisenä epätoivoisena tekonaan hyppää lähimpään järveen tai ammu itseään.

Rasismista on nyt jo tiedonanto olemassa ja kohta kai lakikin. Käräjäsaleissa luettaneen kiihtyvään tahtiin suomalaisille tuomioita rasistisista puheista, kun samaan aikaan toisesta ovesta purkautuu virnuilevia ja keskisormia näyttäviä alaikäisiä jengiläisiä, ryöstäjiä ja raiskaajia vapauteen. Naisistuneen tuomarikunnan palkat, uhrien korvaukset ja sakot maksaa näissä tapauksissa valtio ja venäläisen ruletin uusi kierros pyörähtää käyntiin; kenen lapsi seuraavaksi osuu tulilinjalle?

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Nämä koulukiusaamiset ja väkivaltatapaukset sekä ryöstelyt yms. ovat jo saavuttaneet sellaisen mittakaavan jossa on aiheellista kysyä, että kykeneekö poliisi enään tuottamaan turvallisuutta suomalaisille? Ei ainakaan jos näitä uutisia seurailee... Työkaverini letkautti joskus n.2011-2012 , että "Tämä aselakien kiristys ja kehitymaista tulevavat ihmiset johtavat siihen, että lopulta aseita myydään melkein kaikissa kaupoissa, eikä ostolupia tarvita"...
Pidin hänen puheitansa silloin vittuuntuneen ressun puheina ja olin ehkä hieman huvittunutkin, mutta en enään. Jossain vaiheessa saavutamme sen pisteen jossa kansalaiset joutuvat itse turvaamaan itseänsä. Surullista, mutta väistämätöntä, koska ei siihen valtiokaan enään kykene.
-Lukija

Veijo Hoikka kirjoitti...

Ne jyrää meitin.

EK-vaalien tulos 2023: Kokoomus 20,8%, demarit 19,9%, KesKustaP 11,3%, virheet 7,0%, kommarit 7,1%, ärrrkoopee 4,3 %, ristityt 4,2%.
Nämä yhteensä 74,6 %.

Nämä kannattavat blogin aiheena olevia vieraslajien hyvinvointiin liittyviä toimia Suomen kansan hyvinvointia ja turvallisuutta heikentäen. Heillä on valta ja vastuu, joka on tosi nimellinen (eli poliittinen).

Vastassa on järkevää ulkomaalaispolitiikkaa ajava Perussuomalaiset 20,1%.

Eduskunta on Suomen kansa pienoiskoossa.
Suomen kansa on hävinny tän sodan. Sitä saa mitä tilaa, revitään siitä.

QroquiusKad kirjoitti...

Joo, se näyttikin tosiaan olevan "erityisentuen koulu" johon raivoelukka lähetettiin.
Onhan se sitten toki parempi kuin ei mitään.
Mietin vaan, kuinka paljon siellä voidaan tehdä, kun koulukotienkin valtuudet on syöty kovin olemattomiin?

Anonyymi kirjoitti...

Pt media on monia hyviä huomioita kirjoittanut liittyen siihen, milloin raja on ylitetty ja ns peli menetetty koskien näiden ongelmien kärjistymistä sekä lisääntymistä potenssiin se ja se. Siis ruotsin esimerkistä. Länsinaapurissa on tilanne päällä ollut pitkään ja mikään ei muutu. Yritystä on, mutta taitaa paska olla lävähtänyt tiskiin siinä määrin, että myöhäistä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle, KKi:lle, Occamille, Thorvald Eskilinpojalle, Rouva Anolle, Lukijalle, Veijo Hoikalle, Qroquius Kadille ja Anolle & kiitos kommenteistanne ja lisäyksistänne. Totean tässä vain lyhyesti että erityiskoulujenkin mahdollisuudet alkavat olla nollan ja olemattoman puolessa välissä.

Strix Senex kirjoitti...

Kovasti ihmetellään, tai ollaan ihmettelevinään, että miksi kouluväkivaltaa ei saada hallintaan?

Ehkä tämän yhden tapauksen tiivistelmä kertoo jotakin olennaista. Yksi oppilas oli vaarantanut luokan turvallisuuden jo yli vuoden ajan, puremalla, hakkaamalla, potkimalla ja esineitä heittelmällä. Väkivallantekoja on ollut viikoittain, jopa päivittäin. Ja tätä oli jatkunut vuoden ajan.

Luokan opettaja kieltäytyi haastattelusta eli sanomasta asiasta mitään.

Koulun rehtori myönsi saaneensa lasten vanhemmilta useita yhteydenottoja ja sanoi ymmärtävänsä vanhempien huolen, mutta mitään radikaalia turvallisuuden heikkenemistä ei hänen mielestään ollut tapahtunut. Opetushenkilöstölle oli hänen mukaansa annettu ”Haasteellisen käytöksen ennaltaehkäisy koulutus”. Väkivaltaisesti käyttäytyvä lapsi jatkoi koulunkäyntiään ja väkivaltaisia tapojaan kuten ennenkin.

Kunnan palvelujohtaja puolestaan korosti, että ”kyllä vanhempien huoli on kuultu ja toimet tilanteen ratkaisemiseksi on aloitettu”, mutta epäili, että tuskinpa oppilaan väliaikaisesta erottamisesta apua, koska ”ei oppilasta voida häätää koulusta ulos”.

Opetushallitus puolestaan linjasi, että kyllä kunta on vastuussa turvallisesta oppimisympäristöstä, mutta totesi samalla, että ”kunta voi tehdä hallintopäätöksiä mutta väkivaltaisen lapsen vanhemmat voivat hakea oikaisua ja pitkittää tilanteita”.

Koko jutun summa summarum oli, että selvitystyö jatkuu. Asian hoitaminen siis koostui selittelystä, pallottelusta, byrokraattisesta kapulakielestä, näennäisistä suoritteista eli ”haasteellisen käytöksen ennaltaehkäisy” koulutuksesta. Yhtään toimenpidettä, joka olisi kohdistunut tuohon yhteen ainoaa väkivaltaiseen penskaan ei tullut esiin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Strix Senex. Olet oikeassa. Puhutaan paljon, mutta itse ongelmalle ei tehdä mitään. Ja valitettavasti tilanne on mennyt siihen ettei sille uskalleta tehdä mitään.

Anonyymi kirjoitti...

Avaruusmiehenä tuli oltua aukin jälkeen hokiksessa, johon sen päällikön mukaan tulee B-miehiä jotka ovat "käsivammaisia, jalkavammaisia ja sitten niitä päävammaisia. Ensin mainittujen kanssa te pärjäätte mutta jälkimmäinen porukka; tämä prikaati tunkee tänne kaikki gonakuninkaat ja muut ongelmatapauksensa, joiden kanssa muut komppaniat eivät pärjää. Niiden kanssa kun teillä tulee ongelmia niin lähetätte ne minun puheilleni: jos sana ei mene kerrasta jakeluun niin minä tungen ne tuohon peltikaappiin (joka seistä törötti huoneen seinustalla yksinäisenä, sinne kuulumattomana kalusteena), yleensä muutama tunti siellä riittää muuntamaan sen mörhön ihan yhteistyökykyiseksi jääkäriksi."

No istu ja pala! Alokasaines oli juuri sellaista monivammaisryhmää, joista kuitenkin tuli ihan kelpo saunamajureita, pumppuluumuja, keittiömiehiä ym erikoissotilaita, joita heitäkin tarvitaan ison varuskunnan pyörittämiseen. Vaan ne komppanioista toiseen potkitut gonat... Oli itsensäsilpojaa, oli linnakundia, oli vemppamestareita, ja oli sen s-nallista mörhäkettä!
Eräs näistä alkoi sitten keulia ja sen sijaan, että me ryhmyrit olisimme käyneet keskiyön koulutusta kuivaustuvassa niin ilmoitimme sankarista kapteenillemme. Jumalauta mikä ähinä ja kamppailu päällikön huoneesta alkoi hetkisen päästä kuulua kun jantteri siellä ilmottautui! Se ei pelleillyt?! Se prkl laittoi sen sinne peltikaappiin..! Lounaskin jäi ko sankarilta nauttimatta mutta huomattavan kalpeaksi käynyt jääkäri ilmaantui päivälliselle lähtevän komppanian vahvuuteen.
Ei ollut siitä kaverista sen koommin mitään ongelmaa.

Se täytyy tosin sanoa, että kapteeni L oli sellainen parimetrinen voimanostaja, eikä sittemmin yleistynyt kynäniskamallin upseeri, joten fyysisyys oli hänelle luonnollinen tapa ja tyyli oikaista käytöshäiriöitä...-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Poliisista ja turvaamisesta. Ei kai poliisi juurikaan enää edes yritä turvata ihmisiä, vaan se keskittyy ydintehtäväänsä eli suojelemaan roistoja ihmisten omankädenoikeudelta. Sen se pystyy hyvinkin tekemään, ainakin kaupungeissa. Rauhanomaisten suomalaisten maassa tuo sai ollakin poliisien ydintehtävä, koska ihmiset saivat siinä sivussa olla tarpeeksi rauhassa. Tilanne on kuitenkin muuttunut.

Anonyymi kirjoitti...

Hyökkääjä oli bussikuski. Pk-seudulla siis isolla todennäköisyydellä moniosaaja.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille, Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Tvälups: Nykyisin tuo olisi tietysti täysin mahdotonta. Sinänsä PV ei niitä toivottomia tapauksia enää edes kutsu väkisin riviin.

Ano1: Olet valitettavan oikeassa.

Ano2: Todennäköisesti.

QroquiusKad kirjoitti...

Kapteeni L on todellinen henkilö.
Sen lisäksi, että hän tunki varusmiehen kaappiin hän

on ylenemis- ja koulutuskiellossa poistutettuaan raskaan sinkojoukkueen polkupyörävajan katolle, joka romahti;
juossut cooper-testissä 4 000 metriä suojanaamari päässä kantaen selässään polkupyörää;
ampunut ruokalan kattoon yhden laukauksen hiljentääkseen ruokailevien varusmiesten mölyn;
tappanut ihmisiä eri tavoin
sekä paljon muuta.

Kapteeni L on edelleen Meidän Tasavaltamme Julkisessa Palveluksessa.
Jokainen saapumiserä saa hänen tekonsa tietoonsa vanhemmalta erältä siirtääkseen ne jälleen nuorempien tietoon.
Kapteeni L ei kuole koskaan.

Anonyymi kirjoitti...

Älä QK nyt sotke tornareita tositapahtumiin!
Tuossa talossa vietin kuitenkin sen seitsemän vuotta ennen loikkaustani rajan puolelle. Jonkin verran tuli omin silmin todistettua kaikkea erikoisempaa, ja varmasti kuultua toinenkin tornihuhu ja legenda, mm omasta itsestäni!

-Tvälups-

QroquiusKad kirjoitti...

Mistä me sitten tiedämme, etteivät nuo muutkin tornarit ole tositapauksia?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Ehkä ei lähdetä riitelemään tornareista. Ne kun eivät kuuluneet jutun aiheeseen ollenkaan.