perjantai 1. syyskuuta 2023

SAUNA PALAA! SAMMUTETAAN JÄRVI!

No niin. Hallitus sitten väsäsi sen rasisminvastaisen julistuksensa tai jotain. Merkittävää tässä on se, että koko touhu tosiasiassa tapahtui vihervasemmistolaisen valtamediapuolueen VMP:n vaatimuksesta. Suurvoitto sille. Valitettavasti. Itse paketissa on aivan samanlaista sanahelinää kuin mitä on jauhettu jo iät ja ajat. Osasta voi tietysti ajatella sillä tavoin positiivisesti, että kun asia on kerran kirjoitettu ja julkaistu niin se riittää ja välttämättä ei tapahdu sen enempää. Sanottu sana on jo tehty teko. Mutta jos niitä tekoja tulee niin ainakin se tarkoittaa monen, monen akateemisen suojatyöläisen palkkaamista.

Mutta se pisti silmään että mitä ehdottoman välttämätöntä rasisminvastaista toimintaa sieltä ei löytynyt?

Eli sieltähän ei löytynyt suomalaisiin tuontitavaran kohdistamaa rasismia joka ilmenee aina vain lisääntyvänä ja raaistuvana sadistisena väkivaltana. Sitä oikeaa rasismia eikä pelkästään jossain somessa pulisemista. Siihen ei näköjään taaskaan puututa. On yksi ainoa kohta joka vähän viittaa siihen, jos kohta siinäkään ei tunnusteta, mistä se ongelma tosiasiassa johtuu:

Vahvistetaan poliisin ennalta estävää työtä sekä kehitetään nykyistä moniammatillista Ankkuritoimintaa yhä kattavammaksi ja toimivammaksi. Nuoriso- ja jengirikollisuuden vähentämiseksi hallitus toteuttaa jatkotyössä täsmentyviä toimenpiteitä. Työ vaatii moniammatillista osaamista. Kasvatus ja koulutusjärjestelmä sekä kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopolitiikka.

Taikasana: moniammatillinen osaaminen. Toinen taikasana: ennalta estävä. Eli suomennettuna: lisää puhua mälkyttämistä ja rahaa nollaprojekteihin joille tuontitavara nauraa paskaisen naurun. Toisin sanoen jatketaan täsmälleen sitä, millä tilanne ollaan alun perin saatu näin katastrofaaliseksi. Ja millä tilanne tulee aina vain pahenemaan. Samaan aikaan kun edelleenkin kytätään suomalaisten puhumista ja kirjoittamista.

Ironisintahan tässä on se, että ne sadistiset paskiaiset jotka rääkkäävät suomalaisia ovat edelleenkin ”haavoittuvassa asemassa olevia rasismin kohteita”. Ja jos heitä sanoo siksi, mitä he oikeasti ovat eli sadistisiksi paskiaisiksi niin syyllistyy rasismiin. Totuuden puhuja näyttää edelleenkin olevan ongelma.

Ymmärrän, että persut menivät mukaan tähän, no, kuvainpalvontaan kuvitellen että nyt he saavat lopultakin työrauhan. Mutta sitähän ei tule tapahtumaan. Valtamediapuolue VMP tulee pitämään siitä huolen. Sillä VMP:llä on noussut menestyksestään vielä enemmän kusi päähän kuin voisi ajatella olevan mahdollista.

No, nyt on kuitenkin saatu jälleen yksi kesä lusittua. Alkava syksy on varmasti mielenkiintoinen mutta sehän ei ole synonyymi miellyttävälle. Joka tapauksessa hyvää alkavaa syksyä kaikille.

Sauna palaa! Pumpatkaa äkkiä vettä järveen!

Ja lukekaapas kansalaiset PT-median postaus suomalaisiin kohdistuvasta ja säännöllisesti julkaistavasta alistusväkivallasta.


32 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitäpä tuohon. Ensi vaaleissa eri puolue.

Anonyymi kirjoitti...

Veroradio antoi tilaa opposition esittämälle arvostelulle (1.9.2023, klo 6). Onko koko Ylen toimituksen työhuonekunta viikonlopun Jyväskylässä, 6 viikon kesäloman jälkeen?

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

"Toivottavasti saat elää mielenkiintoisia aikoja" Vanha kiinalainen kirous :-)

Anonyymi kirjoitti...

Samaan aikaan kun päättäjät puliveivaavat ja kuluttavat kallista aikaa johonkin tiedonantoon, joka varmistaa sen, että määrätyt "kansanosat" ovat kaiken arvostelun ja kritiikin yläpuolella, suomalaisia lapsia ja nuoria ryöstetään ja pahoinpidellään tihenevään tahtiin. Usein ainoa syy on se, että ovat suomalaisia. Poliisikin taas kiertelee ja kaartelee, ettei vaan sanoisi kiellettyä sanaa tai leimaisi ketään. Nyt alkaa oikeasti pelottaa oman jälkikasvun kanssa, koska voin hyvin kuvitella nuorimmat heistä potentiaalisina uhreina. Koulussa voi joutua silmätikuksi, jos samaan persoonaan yhdistyy hyvä koulumenestys ja ulkonäkö. Kateushan kuulemma voittaa kiimankin. Onneksi täällä keskisessä Suomessa tilanne ei ole vielä niin paha kuin etelässä, mutta kuinka kauan?

Olin vuosia sitten nuorimmaiseni (toisessa polvessa) kanssa paikallisessa Prismassa, jossa asioi myös muutamia keenereitä. Poika oli ehkä viisivuotias silloin ja kailotti kovalla äänellä, että hän on ennenkin nähnyt täällä noita mustanaamoja ja että ne on tulleet tänne Afrikasta. En edes yrittänyt hyssytellä, tottahan se oli.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Telgrammissahan on jaettu väkivaltavideoita joita netti- somepoliisi ei "löytänyt". Joku ne heille toimitti. Todennäköisesti saa itse syytteen rasismista.

Joskus miettinyt jos minua sanotaan valkoiseksi koiraksi arabian murteilla, mitä tekisin. Kannattaako soittaa Stadin Pravdan toimittelijoille tai YLE Ykköseen?

Anonyymi kirjoitti...

Tärkeintä on se, että hallitus saadaan tällä tavalla pidettyä koossa. Paperi on vain paperi ja toimenpiteet tuskin vaikuttavat tavallisten ihmisten elämään. Lisäksi on huomionarvoista, että mikäli vihervas ei hyväksy tätä hallituksen toimenpideohjelmaa, se osuu heidän omaan nilkkaansa. Viesti ulkomaille olisi sellainen, että Suomen vihervasemmistopuolueet eivät hyväksy hallituksen rasisminvastaista julkilausumaa. Sittenpähän selittelevät sitä.

Kalle Pelttari kirjoitti...

Eilen A-talk ohjelmassa keskusteltiin tästä rasismitiedonannosta ja vastakkain olivat viherkommunistit Veronika Honkasalo ja Saara Hyrkkö, vastapuolella perusuomalaisten Jani Mäkelä ja kokoomuksen Matias Marttinen. Vaikka tiedonanto ei mitään varmaankaan muuttanut, mutta silti viherkommunistit kävivät päälle kuin sika limppuun, että ei riitä. Siis mikään ei riitä. Mäkelä varmaankin huomasi, että näille ei kuitenkaan mikään järkipuhe auta ja yritti parhaansa mukaan vakuutella, että ollaan kuunneltu yli 100 asiantuntijaa jne. Olisikohan näiden viherkommunistien mielestä pitänyt kuunnella vaikka 500 asiantuntijaa, mutta tuskin sekään olisi auttanut, kun se on kaalissa niin syvällä, että on ne perusuomalaiset rasistinen puolue ja siihen parannuskeinoa ei ole. Juontaja käyttäytyi tosi sikamaisesti tivatessaan Mäkelältä jankuttamalla lausumaa, että perussuomalaisilta ei enää tulisi tällaista rasistista puhetta ja eikä sitä ole enää menneisyydessäkään. Sama kuin olisi kysynyt sen perinteisen tapaan, joko olet lakannut hakkaamasta vaimoasi. Sirkkasen puoluekanta paljastui täysin punaiseksi, mikä ei tietenkään ollut mikään yllätys, kun kysymyksessä on YLE:n toimittaja.

Anonyymi kirjoitti...

Ouluun toimitettiin kolmen miljoonan ecun kassa joukkoraiskauksien paljastuessa. Mitä saatiin aikaiseksi? Tiputanssi. Ploitrukit tais jakaa potin keskenään kun ei muuta tiedotetta ole tullut. Pari raiskattua tyttöä teki itsemurhan. Riittikö heidän omaisilleen avustusta?

kt

Anonyymi kirjoitti...

Tuli eilen katsottua a-talk keskustelu. Omalla vastuulla. Valehtelematta, kun Honkasalo & Hyrkkö olivat äänessä, ruumiini sai ikäänkuin inhon väristyksiä. Ovat ikäänkuin käsityksessä, että nyt on vihervassareilla ps:n pallit ns puristuksessa. Sekä VMP:lla. Kun esim Honkasalo valehteli/totesi valkaistut hampaat kiiltäen, että rasismikriisi, niin hohhoijjaa. Tietää itse aivan hyvin, että koko naurettava " kriisi " on tekaistu sekä täysin mennyt överiksi. Ja tuosta pt median linkistä. Niitä pitäisi jakaa todella yleiseen tietoon. VMP valehtelee/muuntaa totuutta sekä suoraan sanoen pitää suomalaisia tyhminä. No, myönnetään. 80 % onkin. Sori vaan siitä.

Anonyymi kirjoitti...

Arvelinkin, että ne vmp nyyhkytarinat alkavat taas. Onhan niitä ollut, mutta näyttää siltä jotta taas mennään. Nyt ali ini inisee seinäjoen torilla, että 8 hylkyä tullut. Tuolle pitäisi laittaa stoppi. Kerrasta poikki ja Kotimatkalle.

Anonyymi kirjoitti...

Seitsemän kielteistä päätöstä saanut mielenosoittaa Seinäjoella.
Iltanazin penu itkee.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009824972.html

alianor d'aquitaine kirjoitti...

Rasismin synty sinänsä on hyvin helposti selitettävissä oleva ilmiö, jota ei mikään julkilausuma pysty estämään.

Otetaan tavallinen viisihenkinen perhe. Nuorin lapsista 12-vuotias poika joutuu häpäisevän ja nöyryyttävän ryöstön uhriksi kansallisuudeltaan eritaustaisen nelihenkisen vanhemman poikajoukon toimesta. Hän menee kotiin ja illalla perheessä on viisi rasistia. Vanhemmat soittavat isovanhemmille ja kertovat tapahtumasta. Seuraavana päivänä perheessä on yhdeksän rasistia. Tarina saavuttaa kummisedän ja kaksi kummitätiä puolisoineen sekä kaksi setää. Nyt perheessä on jo kuusitoista rasistia. Eikä luku varmasti jää tähän.

Tavaramerkillä "Hyvät ihmiset" toimivat yksilöt asuvat kalliilla alueella ja heidän lapsensa käyvät hyvää koulua eivätkä joudu käyttämään julkisia kulkuneuvoja levottomilla alueilla, joten heillä on varaa kertoa muille ihmisille näiden pahuudesta. Tähän porukkaan kuuluvat mm. Ylen hyväpalkkaiset toimittajat.

Näin se toimii.

Anonyymi kirjoitti...

Kertoi lehtijutussa maksavansa verot,vuokrat ja laskut. Vähän nauratti meikäläistä.

Anonyymi kirjoitti...

Ne inhon väristykset. 2 kertaa ollut naimisissa. Vertaisin inhon väristyksiä anoppiin. Tai kun vihille tuli mentyä. Kun pappi kysyi sen kysymyksen. Meni ruumiin läpi kylmä kalman väristys.

Anonyymi kirjoitti...

Niin. Eli tyypillinen tapaus. Valtion vahingoksi.

Joppos123 kirjoitti...

Sama nauratti myös meikää mihin ano tuossa viittasi. Jätkä nillittää, että haluaisi muka tehdä töitä mutta ei pysty koska ei ole loisimislupaa ja samaan aikaan muka tekee töitä ja jopa makselee veroja.
Melkoinen satusetä taas kerran.
Juu, on tullut jo seitsemän hylsyä juhlapaikkahakemukseen ja vaatii nyt päätöstä.
Mihin? Eikö perkeleen kenokaula jo ala ymmärtämään, että se on käyttänyt kaikki korttinsa?
Varmasti kääntyminen kristinuskoon, vaino ja kidutus ja homouskortti on jo mennyt.
Tuolle ihan perkeleen kalliille rumballe pitäisi saada stoppi ja tuommoiset runkut jo piikkilanka-aitojen taakse karkoituskeskukseen tai leima perseeseen ja kohti kotia.
Tuokin ihmisperse on maksanut miljoonia Suomalaisille kun ottaa huomioon jo seitsemän hylsyyn päättynyttä valituskierrosta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle, Thorvald Eskilinpojalle, Rouva Anolle, Ano3:lle, Ano4:lle, Kalle Pelttarille, kt:lle, Ano5:lle, Ano6:lle, Ano7:lle, alianor d´aquitanelle, Ano8:lle, Ano9:lle, Ano10:lle ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Niiin kuin Rouva Ano totesi, olisi tällä hallituksella ollut todellakin sitä tähdellistä tekemistä mutta se joutui keskittymään tuohon tyhjän paskan hiertämiseen. Ja sitä on odotettavissa vielä lisää.

alianor d´aquitane kirjoitti muuten hyvin osuvasti kuinka rasismi syntyy ja syntyy täysin perustellusti.

Tuo Ilta-Sanomien juttu oli tyypillistä säälipornoa jätkästä joka valitusprosessiensa myötä on maksanut suomalaisille miljoonia. Niin kuin Joppos123 totesi, nuo tyypit voidaan sen ensimmäisen valituksen ja hylsyn jälkeen siirtää piikkilangan taakse jos ei vapaaehtoinen poistuminen ala kiinnostaa.

Tästä valtamedian touhusta tuli muuten mieleeni takauma vuoteen 1983 eli Sliippareiden ”Alma tädin illuusio”-albumin välispiikkiin. Eli: ”Paskalehti, Paavo Pönttö puhelimessa, peräsuoli lotkottaa, onko saastaa?”. Siinähän se kulunut kesä oli tiivistettynä.

QroquiusKad kirjoitti...

Onkoos toi Seinäjoen Ali ali-Ali ny vähän niinkun täky?

Että kun Mari Sisäministeri ryhtyy toimeen ja antaa sen kaivatun ratkaisun Alin turvapaikkahakemusten hylkäämisestä ja maasta poistamisesta, alkaa kirrrkuminen rasssissssmista ja Mari Sisäministerin erottaminen.
Kun Leena Oikeusministeri yrittää selittää ratkaisun olleen täysin lain mukainen, seuraa potkut hänellekin, koska päätös ei ollut rasssissminvassstaisuuden mukainen!

Lopuksi Meidän Riikka saa lähteä koska ei pitänyt kiinni rasssisssminvasstaisdesta manifestista ja tilalle tulee Annukka Pullukka tyttökavereineen.
Ali ali-Ali saa Suomen kansalaisuuden ja immuniteetin Suomen rikoslain edessä.
Lopuksi maahan tuodaan miljoona muslimijätkää, jotka asutetaan suomalaisten koteihin.

Kaikesta syytetään persuja.

Anonyymi kirjoitti...

MTV:n seiska uutisia juuri nyt oli.
Eva Bidee(kusipytty suom.) harkitsee vielä kannanottoaan hallituksen rasismi julkilausumaan.
On se röyhkeä ämmä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Sinulla on taas se kristallipallo. Minulla ei. Sinänsä jos ministeri toimii täysin lain mukaisesti, ei häntä voi erottaa. Tosin joukkorääkymisen voi aloittaa.

Ano: Siinä on arkkityyppi totaalisen pakkomielteisestä ihmisestä jota ei reaalimaailma häiritse.

-TR- kirjoitti...

Jos nyt Sannaa saa hieman puolustaa niin kyllä hän koronan ja Ukrainan myötä joutui aivan liian suuriin saappaisiin.

Olisiko niitä saappaita joku muu paremmin pystynyt täyttämään? Tuota tuskin koskaan tulemme tietämään.

Anonyymi kirjoitti...

PT-median juttu kun saataisiin suuren yleisön tietoon, niin PS:n kannatus pomppaisi heti 30 prossaan. Mutta kun ei saada.

Itsekään en tohdi mennä sinne Telegramiin vilkuilemaan. Kun on muutaman keissin nähnyt, niin tietää jo loput. Puhutaan siis sadoista videoista jo!

Kerran iloitsin suuresti, kun kantis, varmaan taistelulajien harrastaja, näytti parille keharille närhen munat.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys TR:lle ja Tapsalle vaan & kiitos kommenteistanne.

TR: Taatusti oli liian suurissa saappaissa josta herää pari kysymystä eli oliskos niistä saappaista kannattanut hypätä pois ja oliko valtamedian ihan pakko tehdä kyseisestä naisesta jumalatar?

Tapsa vaan: Valtamedia vaan ei ole innostunut tuollaisesta vaan enemmän siitä säälipornosta.

Anonyymi kirjoitti...

Teemu Keskisarjan kolumni: Olen holokaustin kieltäjä
Kannattaa lukea Teemun pohdinnat kielen ja sanojen merkityksestä Suomen Uutisista.
Siinä on hyvä esimerkki mihin tämä rassismihömpötys pahimmillaan johtaa.
Ja juu, ei näille mikään anteeksipyyntö riitä eikä tule riittämään. Se tie on loputon suo. Bidee ainakin vastustaa kaikkea ja kaikkia ja entenkin persuja.
Kepulaisilla on ylimääräinen kokous kohdakkoin, toivotaan että heivaavat anukka pullukan laulukuoroon katsomon puolelle ja petteri vaihtaa kepun hurrien tilalle.
No, ainahan sitä voi unia nähdä:) Paskamyrsky ei kuitenkaan laannu "tiedonantoon" tai siihen, että samariini lähti jo laulukuoroon. Laulamaan mitä laulaneekaan. Muuta kuin että porvari, rasisti, natsi jne....
Ans kattoo ny....
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Huru-ukko. Kiitos vinkistä ja totta, paskamyrsky ei tule laantumaan.

Anonyymi kirjoitti...

No sanotaan näin, että jopa idiootti olisi käsittänyt uniperin kohdalla, ettei ymmärrys riitä. Ne kuuluisat asiantuntijat paikalle. Mutta kun ei. Mikäli oikein olen ymmärtänyt, saksalla oli lakimies armeija paikalla. Meillä oli tytti, joka on sitä mieltä, että oman kansan etu on vahingollista.

Joppos123 kirjoitti...

Anon suomennos vajakki Bideestä ei ollut ihan kurantti vaikkakin sinnepäin. Lähempänä oikeaa lienee " pillupuhelin" tai perseen pesuun tarkoitettu suihku.
Joka tapauksessa sen akan matukiima on jotenkin ymmärrettävää. Eikös se ole naimisissa jonkin Gambian tuliaisen kanssa?

Joppos123 kirjoitti...

Äääsdeepee taaplaa omilla säännöillään. Uusi puheenjohtaja voi tuuletella kainaloitaan mutta sehän on vain vitsi. Uusi puoluesihteeri rattijuoppo ja kissantappaja mutta sekin on vaan erilaista koska äässsdeepee.
Ratti saattaisi mennä vahinkona mutta jos hakkaa kissan hengiltä lapiolla niin se on jo selvä merkki pahuudesta ja psykopatiasta.
Mutta koska ääässsdeepee niin se on ihan okei, hajaantukaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Näin minäkin olen ymmärtänyt.

Joppos123:

Viesti1: On kyllä naimisissa ihan ruotsinkielisen kanssa.

Viesti2: Täysin totta ja kuvaa kaksinaismoralismia. Julkaisen aiheesta pian postauksen.

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Lasse Viren on järkimies, yksi harvoja kokkareiden jämäkkää ainesta (IL 2.9.2023):

"Kokoomuksen kansanedustajana 1999–2007 ja 2010–2011 työskennellyt Virén seuraa yhä päivänpolitiikkaa. Hän ihmettelee Petteri Orpon (kok) hallituksen tällä viikolla julkaistua tiedonantoa, jossa määriteltiin rasismi.

– Se on vähän kaukaa haettua. Tällaiset eivät saisi sekoittaa hallituksen toimintaa liikaa.

Virén sanoi jo heinäkuussa Iltalehdelle, ettei pidä siitä, kuinka muun muassa Riikka Purran (ps) vanhoja kirjoituksia on nostettu julkisuuteen.

– Ihmiset ovat muuttuneet. Monessa muussakin asiassa rikokset vanhenevat 10 vuodessa. Poliitikon sanomiset ovat niin vanhoja, että ne eivät muuta nykypäivää".

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Terho. Viren puhuu asiaa.

QroquiusKad kirjoitti...

Muistakaamme toki, että
"Raiskaus kestää vain hetken, rasismi jättää ikuiset arvet".