lauantai 16. syyskuuta 2023

ISLAMILAINEN JÄTKÄ JA FEMINISMIN PARADOKSI

Ilta-Sanomat yllätykseksi kirjoitti jutun helsinkiläisestä päiväkodista joka ei itse asiassa ole päiväkoti vaan moskeija joka toimii saudien avokätisellä rahoituksella. Jutussa haastateltiin ”päiväkodin” johtajaa joka kertoi sen, mitä voiman pimeällä puolella on varoiteltu jo aikaa sitten:

Maherin mukaan Suomessa viranomaiset haluavat estää islamin kasvun, mutta hän pitää sitä väistämättömänä. Maher ennustaa, että muslimeita on Suomessa pian viisinkertaisesti kantaväestöön verrattuna.

– Täällä vaan mies miehen kanssa, nainen naisen kanssa. Kohta suomalaiset kaksi miljoonaa.

– Mutta islamin laki: ei! Sitten muslimit kohta kymmenen miljoonaa.

Tästä vaan nousee mieleeni muutamia kysymyksiä:

1. Jos – ja ehkä kun – väestösuhde on tuollainen, niin kukas ne muslimit sitten elättää?

2. Jos tuo islamilainen jätkä puhuu valtamedialle tuollaista niin mitähän mahdetaan puhua moskeijoitten niissä tiloissa joihin vääräuskoisilla ei ole asiaa? Niistä puheistahan on jo havaintoja muualta pohjoismaista ja niiden perusteella islam ei todellakaan ole mikään pohjoismainen lällydemariuskonto.

Lisääkin kysymyksiä tulee mieleen. Pohjautuen siihen, että jutussakin kerrottiin näitten islamilaisten naisteen kohdistamista väkivaltarikoksista ja sitä, kuinka islamissa noita seksuaalivähemmistöjä yleensäkin kohdellaan.

Eli:

3. Mikä muuten ärsyttävän kovaääninen porukka on kyseisistä asioista täällä Suomessa täysin suuton sanaton? Jep, feministit, jotka ovat kaikkein kovaäänisimmin ajamassa LGBTQTiiTyy-hysteriaa. Juuri ne feministit, jotka tietävät kuinka heidän kävisi islamilaisessa maassa.

Itselleni tulee mieleen syy tuolle paradoksille. Ehkä feministiksi ajautuvat kaikkein riidanhaluisimmat, katkerimmat ja alistamishaluisimmat ämmät jotka tajuavat että he voivat täällä Suomessa kyykyttää ainoastaan suomalaisia miehiä koska sen voi tehdä täysin turvallisesti ja niiden samojen suomalaisten miesten elättämänä.

Ja mieleen tulee vielä yksi kysymys:

4. Suomalainen suvaitsevaisto – johon feministit kovaäänisimpinä kuuluvat – pitää naurettavina ja tuomittavina niitä suomalaisia ihmisiä jotka elävät kristinuskon mukaisesti. Joita ei muuten pahemmin joukosta erota ja jotka eivät aiheuta kenellekään häiriötä. Miksi sama porukka sitten nostaa jalustalle sellaisen väestönosan jossa kaikki elämän osa-alueet pakkomäärätään uskonnon mukaisesti? Ja keskittyvät siihen, etteivät suomalaiset vain puhu tuosta jalustalle nostetusta porukasta rumia.

Eli toisin sanoen totuuksia. Totuushan tekee eniten kipeää.

Länsimainen idiotismi tiivistettynä yhteen kuvaan.


42 kommenttia:

QroquiusKad kirjoitti...

1:
Kyllä kaksi miljoonaa suomalaista aina kymmenen miljoonaa muslimia elättää!
Osa haluaa tehdä niin ja loput pakotetaan.
2:
Islam on päässyt jo niin vahvaan asemaan, etteivät imaamit koe enää tarvetta piilotella todellista karvaansa.
Ne ovat nähneet, että liian moni haluaa nykymenoa ja liian harva vastustaa sitä.
3:
Sanoisin, että juurikin noin.
Mutta mistä se johtuu?
4:
Koska ne haluavat sitä.
Syy löytyy vastauksesta kohdan 3 kysymykseen.

Anonyymi kirjoitti...

Niin. Ne hyödylliset idiootit. Onhan se nähty. Meillä on unelma. Kun minulta kysytään, menenkö väliin, jos näen, että rikastajat raiskaavat naista tms , niin en mene. Kävelen vain ohi. Eikös niin kättäydytä kehitysmaissa? Naisella ei mitään arvoa. Minä en ainakaan halua syytettä. Rasismista tai mistä lie. Kävelen ohi. Onnea suomen naiset. Saatte mitä tilasitte.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad:

1. Sitä ei vaan valtion talous ja infra kestä.

2. Totta. Miksi enää näytellä?

3. Joo.

4. Vai oliskos niin että ne elävät teoriassa ja ajattelevat että jos teoria ja käytäntö eivät kohtaa, niin vika on käytännössä.

Ano: Olen muuten minäkin sitä mieltä että jos kerran joitakin raiskataan niin mieluummin niitä, jotka ovat ne raiskaajat Suomeen halunneet.

Anonyymi kirjoitti...

Niin. Jokainen tekee päätöksiä. Itsehän olen kokenut vaimo nro 2 kohdalla, mitä tarkoittaa Afrikkalainen kimppakiva. Ei siitä sen enempää. Takuulla en puutu mihinkään enää. Suomen demla on nähty. Enkä ole ainoa.

Anonyymi kirjoitti...

Ano: Olen muuten minäkin sitä mieltä että jos kerran joitakin raiskataan niin mieluummin niitä, jotka ovat ne raiskaajat Suomeen halunneet.
No näinhän se muuan tuleva puoluejohtaja sanoi jo vuonna kivi ja kuokka ja tuomittiin kiihotuksesta ja mistä kaikesta. Kun ne puheena olevat, eli suvakit kiihottuivat. Bidee ja kumpanit..
En tiedä, kiimako vai mikä lie sekoittanut näiden naisoletettujen päät. Vaiko vaan se vanha hokema, se että musta tuntuu?
Vaikka se sattuukin niin ainakin se tuntuu......
Huru-ukko

Antifilatelisti kirjoitti...

Minulla on sellainen kutina, että Venn-diagrammissa feminismillä ja narsismilla on hyvin suuri ylipeitto. Eli että suurin osa feministeistä on läpeensä narsistisia ämmiä.

Narsismiin kuuluu toisaalta suuret luulot omasta itsestään ja toisaalta itsensä näkeminen viattomana uhrina. Tuo uhrikultti ja uhripääoman kerääminen on tunnusomaista narsistille. Narsistilla ei ole varsinaisesti tarvetta alistaa muita niin kauan kuin nämä ymmärtävät, että narsisti on kaiken keskiössä.

Erich Fromm painottaa, että narsismia esiintyy eri muodoissa. Esimerkiksi primaarinarsismin vaiheessa lapsi ei ole vielä kehittynyt tunnistamaan ulkomaailmaa itsestään erillisenä. Tilanne on toinen mielisairaan ihmisen kohdalla, koska tällaisessa narsismin muodossa todellisuus ei enää välity realistisena. Narsistit inhoavat arvostelua. Tällainen ihminen vastaa arvosteluun tyypillisesti suuttumalla tai masentumalla tai kieltämällä koko arvostelun pätevyyden. Mitä narsistisempi ihminen on, sitä vähemmän hän hyväksyy toisten arvostelua tai myöntää epäonnistuneensa.

Frommin mukaan narsismin vaarallisin puoli onkin järkiperäisen arvioinnin vääristyminen. Toki monet narsistit antavat tekemilleen arvioille järkeviltä kuulostavia perusteita, mutta ne ovat aina enemmän tai vähemmän petollisia, vaikka yksilö itse uskoisikin niihin täysin. Edellisen pohjalta Fromm juontaa omaperäisimmän oivalluksensa: yksilöllinen narsismi voi muuntua myös joukkonarsismiksi, jolloin esimerkiksi yksilön edustama uskonto, ideologia, poliittinen aate tai kansallisuus muuttuu narsistisen intohimon kohteeksi.

Tässäkin tapauksessa kaikki ulkopuolinen näyttäytyy arvottomampana, vaarallisempana ja moraalittomampana. Oma yhteisö on Jumalan (historian, oikeudenmukaisuuden, välttämättömyyden, edistyksen) valitsema ja oikeamielisyyden tyyssija. Ryhmänarsismilla on selkeä reaalipoliittinen seuraus: sellainen yhteisö, joka ei kykene tai halua huolehtia asianmukaisesti jäsentensä perushyvinvoinnista, tarjoaa jäsenilleen narsistista tyydytystä, jotta tyytymättömyys omaan elämään pysyisi aisoissa. Taloudellisesti huono-osaiset, lahjattomat, rumat tai sosiaalisesti kyvyttömät saavat narsistista tyydytystä siitä ylpeydestä, jota heille tarjotaan ylistämällä oman yhteisön mahtavuutta ja menestystä. Vaikka ihmisen omat lahjat ja lähtökohdat eivät olisi kadehdittavia, hän kokee olevansa tärkeä ollessaan osa maailman ihailtavampaa ryhmää.

Joukkonarsismin merkittävin taustatekijä on pelko, jota pyritään puolustamaan vihalla. Mikäli narsismia haavoitetaan, se parannetaan murskaamalla loukkaaja ja siten loukkaus ikään kuin mitätöidään. Tällainen narsisti voi olla suuri taloudellisella tai väkivaltaisella mittapuulla, mutta harvoin humanistisen katsannon puitteissa: ”Puolihullu johtaja on usein menestyksekkäin, kunnes hänen objektiivisen arvostelukyvyn puutteensa, hänen raivoreaktionsa mistä tahansa takaiskusta ja hänen tarpeensa pitää yllä kuvaa kaikkivaltiudestaan saattavat hänet tekemään erehdyksiä, jotka johtavat hänen tuhoonsa”, Fromm kirjoittaa.

Sairaan narsismin polittisina ilmentyminä voidaan pitää kaikkia ideologisia suuntauksia. Feminismi, kommunismi ja kansallissosialismi edustavat joukkoregressiota ja vihaa. Markkinat ja kaupankäynti edustavat käytäntöä, eivätkä ideologiaa, mutta narsistin kateus haluaa rajoittaa tämän käytännön omalle alhaiselle tasolleen. Persoonaton kunnioitus kanssakäymisessä kun on yhtä vieras käsite kuin henkilökohtainen kunnioittaminen narsistin maailmassa.

En tiedä yhdenkään armeijan käyneen naisen ryhtyneen feministiksi. Sensijaan heissä on sellaista energiaa ja itsellisyyttä, jota harvassa hetskunynnykanassa on.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Huru-ukolle ja Antifilatelistille & kiitos kommenteistanne.

Ano: Valitettavasti sitä niin afrikkalaista kuin arabialaista kimppakivaa on suomalaisille aina enemmän tarjolla. Ilman sen suomalaisen suostumusta.

Huru-ukko: Näinhän siinä silloin kävi. Ideahan niillä oli että ei rikollisten tuloa saa estää, mutta eivät ne saa koskea meihin.

Antifilatelisti: Erittäin hyviä huomioita.

Kalle Pelttari kirjoitti...

Tästä feministien innokkuudesta saada tällainen rauhanuskonto ja sen edustajat maahan, kirjoitti Halla-aho jo muistaakseni jo v. 2008. Antoi vähän kiertäen ymmärtää, että toivottavasti muslimit raiskaisivat sitten näitä feministejä, jotka ovat nuo kunniakansalaiset tänne halunneet. Siitähän Eva Biaudet veti herneet ikuisesti nenäänsä ja on sen jälkeen hankaloittanut Halla-ahon ja perussuomalaisten elämää kaikilla tavoin, kuten kesän hallitustaipaleesta voimme havaita. Saikohan Halla-aho juuri tästä tuomion kiihottamisesta kansanryhmää vastaan?

QroquiusKad kirjoitti...

Metsästäjäyhteisöissä miehet lähtivät metsästämään mammutteja ja naiset jäivät kotiluolalle keräilemään kasviksia, hoitamaan lapsia ja riitelemään;
miesten keskinäinen hierarkia oli selvä, toisin kuin naisten, ja se selviteltiin monimutkaisilla riitelemisrituaaleilla.

Naisilla oli varaa riidellä, koska luolalle palattuaan miehet antoivat naisilleen lihaa ja palkitsivat naisensa luolan hoidosta tuomalla heille keräämiään kirkkaita kivensiruja.
Niillä ei ollut sinänsä mitään arvoa, mutta symboliarvo oli sitäkin suurempi:
mies arvosti naistaan, ja nainen palkitsi miehen turkisten välissä heidän luolanurkassaan.

Sitten keksittiin maanviljely.
Mies puursi vain maatöitä yksin, vailla metsästyksen yhteisöllisyyttä ja jännitystä.
Nainen nyhväsi kotia vailla naisten keskinäistä nautinnollista riitelyhierarkiaa.
Mies tuli kotiin, nainen halusi riidellä, mies halusi olla rauhassa, nainen riiteli, mies hiljensi naisen.

Silloin nainen alkoi vihata miestään.

Naiset alkoivat miettiä, miten voisivat vahingoittaa miehiään.
Paras tapa oli avata miesten rakentamat kaupunginmuurit ja päästää vieraat miehet sisään!
Tämän tapahduttua liian usein miehet tajusivat tämän ja alkoivat pitää naisiaan tiukassa kurissa.

Sitten naisille alettiin myöntää oikeuksia avata kaupunginmuureja vieraille miehille.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Kalle Pelttarille ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Kalle: Joo, ja olen ihan samaa mieltä Jussin kanssa. Se tuomio tuli jutusta ”Muutama täky Illmanin Mikalle”.

Qroquius Kad: Kiitos historiankatsauksesta.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

1.pykäläkkö

- Kait tuo menee vähä niinku siellä Saudi-Arabiassa
a) Ensin on hiekkaa, kameleita ja kamelipaimenia
b) Sitten tulee Islam
c) Sitten löytyy öljyä
d) Öljystä saa paljon rahaa tekemättä juuri mitään
e) Syntyy paljon muslimeja

- Meillä tuo jäänee tähän versioon
a) Tulee paljon muslimeja
b) Syntyy enemmän muslimeja
c) Syntyy vieläkin enemmän muslimeja

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vittuuntunut NettoVeronmaksaja. Totta. Ja meillä ei ole sitä öljyä.

Anonyymi kirjoitti...

Öljyraha hallitsee?

KKi kirjoitti...

Evoluutiota. Vahvat lajit syrjäyttävät heikot. Länsi on humanismin hurmassaan heikko.

Anonyymi kirjoitti...

Blogger Yrjöperskeles sanoi...

Tervehdys, Vittuuntunut NettoVeronmaksaja. Totta. Ja meillä ei ole sitä öljyä.
Eipä ole sitä öljyä ei. Mutta osa kansasta, se äänekkäin osa elää kuin sitä öljyä olisi mittaamattomia määriä.
Toisaalta, onhan meillä öljyä vastaavaa tavaraa maa pullollaan ja turveksissaan, mutta sitä ei saa käyttää, kun se piruvie "saastutaa" kaiken, intian rannikkovesiä myöten.
Ja eräiden ns. hurskaiden mukaan sitä pitäisi saada lisää, sitä SUOTA!
Ja pöh minä sanon kun en muutakaan voi.
Paitsi että olen yrittänyt vaikuttaa äänestämällä oikein. Se on hidas tie, mutta ainoa laillinen tapa tehdä asioille jotain. Ja näkyy vaikuttavan jo hieman.
Huru-ukko

alianor d'aquitaine kirjoitti...

Mikä on leimaavaa näille "feministeille" on matala älykkyysosamäärä yhdistyneenä huonoon itsehillintakykyyn. Kun yhdistelee omassa pienessä mielessään ajatuksia, jotka kumoavat täysin toisensa ja on tyytyväinen lopputulokseen, silloin syntyy tämän päivän vihervasemmistolainen. Tässä porukassa on valitettavasti myös miehiä, mikä mahdollistaa yhteiskunnallisen tuhon. Hyvä esimerkki on Pekka Haavisto, joka suorassa tv-lähetyksessä liikuttui niin, että kyynelehti kertoessaan omasta hyvyydestään kohti afgaaneja, joita lennätti Suomeen syksyllä 2021. Täydellinen mies puolustusvoimain ylipäälliköksi.

Yksikään maahanmuuttaja ei jää Suomeen, jos lämmin mukava koti katoaa alta ja Kela Goldin vinkuna lakkaa. Eivät ne pärjää täällä ja muuttavat tyytyväisinä takaisin maihin, josta ovat paenneet sotaa ja vainoa. Täällä kun on kylmää, pimeää ja märkää valtaosan vuodesta.

Ongelma on kuinka me suomalaiset selviämme täällä kun taloutemme ja yhteiskuntamoraalimme on tuhottu.

Anonyymi kirjoitti...

Jos meiltä löytyisikin sitä öljyä, niin kaivostoiminnan tapaan ulkomaiset toimijat korjaisivat hyödyn, ja meille jäisi vain turmeltunut luonto ja muut ympäristövahingot.

Ikätoveritar

Anonyymi kirjoitti...

Tosi tarina naapurin rouvasta. Naimisissa pottunokan kanssa, yksi yhteinen lapsi +kolme lasta aiemmista suhteista. V. 2015 kun täälläkin aloitettiin valmistella vokkia (paikallinen ely-keskuksen johtaja (kepu) kehoitti kirjeessään kaupungin valtuustolle viivyttelemättä päättämään 50:nen yksikön perustamista, se toteutui). Naapurin rouva alkoi meidänkin perhettä piinaamaan ja kehoitti kylttien kanssa vastaanottamaan tulijat. Rouva näytti liehuvan ympäri Suomea vastamielenosoituksissa tulijoiden puolesta. Uutiskuvissa näytti olevan isolla kirkolla myös Kurdien mukana riehumassa. Aviomies kyllästyi ja otti hatkat ja tal myyntiin. Rouva jatkoi vehtaamistaan tulijoiden kanssa. Sotekeuti marokkolaiseen tulijaan kestosuhteeseen. Markkolainen kaveri aikansa täällä palloiltuaan päätti palata isiensä maille. Houkutteli ex rouvan mukaansa ja luvattuaan maat ja mannut kustannutti itselleen matkan. Pariskunnan päästyä perille kehoitti tylysti seuralaistaan painumaan helvettiin. Muuten hyvä mutta emännällä ei ollut rahaa paluuseen. No, ex mies heltyi ja kustansi matkaliput. Viimeisin havainto sankarittarestamme on Helsingistä, elää neekerin kanssa.


kt

Kaarlo Markkanen kirjoitti...

1.

Ne kaksimiljoonaa, tai sitten Suomesta tulee muslimimaa joka on sellainen kuin muslimimaat ovat. Länsi on joka tapauksessa nyt taantumassa esimerkiksi tuon syntyvyyden takia ja myös taloudellisesti Kiina ja Intia ovat kovempia taloudellisia kilpailijoita kuin Neuvostoliitto oli. Islam ja Afrikka nostavat vaikutusvaltaansa syntyvyydellä.

2.

Puhutaan miten Suomesta tehdään muslimimaa ja kuinka suomalaisia arvoja ei saa kunnioittaa

3 ja 4.

Useita syitä yksi on tuo alistumishalu toinen päteminen kolmas se että monen ystäväpiisissä on muslimeita jotka oikeasti kannattavat tasa-arvoa ja LGBT oikeuksia ja ei ajatella sitä että tälläiset muslimit ovat vähemmisytöä

Anonyymi kirjoitti...

CIA rahoitti mm nykytaidetta ja feminististä liikettä, että kiitosta vain.

Onhan ko orgaani rahoittanut myös talebaneja yms ääri-islamistisia liikkeitä.

Että jos syyllistä haette...


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Kuvan liputtajat voisivat mennä kokeilemaan Afganistanissa kyseistä liputtamista. Matkalle ei tarvita kuin menolippu, tulee siinäkin säästöä.

Tapsa vaan

Bogreol kirjoitti...

Tällainen suorapuheinen islamin totuudentorvi tuskin montaa feministiä herättelee todellisuuteen kun niin tiukasti elävät harhoissaan lännen patriarkaatista ja haaveissaan monikulttuurisesta utopiasta. Meillä on äärioikeisto-ongelma, ei suinkaan jihadiin ilmoittautuneet.

Salafistinen islam kasvaa Suomessakin saudien rahoilla, eikä suomalainen yhteiskunta tee mitään rajoittaakseen väärinkäyttöä, tuskin tuon moskeijan verotusta on kunnolla tutkittu. Verotetaanko tätä säätiötä yleishyödyllisyyden mukaan alhaisemmalla verokannalla? Suomelle ja naisille säätiö on hyödytön, suorastaan tuhoisa. Naisten turvallisuudesta ei näytetä olevan huolissaan.

Päivi Räsänen joutui oikeuteen pride-liikettä kritisoivista puheistaan, muslimit voivat pitää mielipiteensä tulematta syytetyiksi homofobisiksi, mutta islamin homouskäsitystä arvostelevat tulevat kutsutuiksi islamofobisiksi. Turha termi, islamonausea on ainut termi, minkä tuo päiväkoti-moskeija -juttu herättää.

Anonyymi kirjoitti...

Tie helvettiin on kivetty lähihistoriassa hyvillä aikomuksilla molemmissa naapurimaissamme; kommunismin ikeeseen alistettiin venäläiset ja maahanmuuton humanitäärisellä ideologialla ruotsalaiset. Pieni ja vähäväkinen Suomi on valitettavasti ottanut oppia sekä idästä että lännestä ja on nyt niin sekaisin, että kansa ovat jakautunut kahtia.

Yltiöpäisimmät feministit ovat pahiten kuutamolla kun suositaan nuorten miesten maahanmuuttoa islamistisista maista, ylistetään kaikkia poikkeavia seksuaalisia suhteita, vähätellään heteroseksuaalista avioliittoa ja jätetään lapset hankkimatta. Naisten vapauksista, oikeuksista ja tasa-arvosta vouhkataan, mutta samalla kuitenkin ummistetaan silmät muslimien lapsilaumoilta, moniavioisuudelta, naisten ja lasten alistamiselta, kunniamurhilta ja sukuelinten silpomiselta. Vastuuta ei oteta mistään, mutta sananvapaus ja kriitikin esittäminen yritetään kieltää kaikilta muilta, jotka eivät heidän laulujaan laula.


Rouva Ano

Antifilatelisti kirjoitti...

Rouva Ano: tuo on juuri sitä Erich Frommin tarkoittamaa joukkonarsismia, josta kirjoitin aiemmin. Joukossa tyhmyys tiivistyy, ja niin myös narsismi.

Olisi mielenkiintoista, jos blogi-isäntämme kirjoittaisi joskus Frommista ja joukkonarsismista sekä sen ilmentymistä.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kun joku sanoo mitä ajattelee niin että tyhmempikin ymmärtää. Aladin Maher sanoo:

-ei ymmärrä kun jotkut katsovat kuin tulisimme jostain auringosta
-tämä on meidän maa, toimimme lain mukaan
-ei ymmärrä ennakkoluuloisia ihmisiä, maalaisjuntteja, kusipäisiä ihmisiä
-tämä ei ole oikein, tämä on väärin
-hän tekee kantelun kaupungin lakimiestä vastaan, sitten oikeuteen, hoviin, ja korkeimpaan
- sitten euroopan ihmisoikeuteen
-sitten hän lähtee Turkkiin, Erdogan on tuttu

Siinäpä vuodatusta kerrakseen, vastataan
-jos hän ei jotain ymmärrä, ei ole suomalaisten vika
-niin että kenen maa tämä on
-solvaa suomalaisia, ettei vaan vihapuhetta
-mikä on väärin, tarkennusta tarvitaan
-oikeutta rasittavat kantelut voisi jättää tekemättä ja lähteä sinne Turkkiin huomenna

Occam kirjoitti...

1. Näkisin, että veroja korotetaan pisteeseen asti missä työssäkäynnillä (ainakin virallisesti) ei enää ole kauheasti järkeä. Seurauksena valtion verotulojen massiivinen romahdus, jonka seurauksena pakkoleikataan massiivisesti kaikkia tukia. Seurauksena tilanne, jossa maan asukkaiden ostovoima on olematon. Lainaa ei saa, koska kansainväliset luottoluokitukset ovat tippuneet luokkaan Ö.
Seurauksena massiivinen väestöpako, ainakin ne lähtee kellä mahdollisuus siihen, eli paremmin koulutetut ja yrittäjähenkiset kansalaiset. Loput ketkä jää, näkee nälkää, kokee työttömyyttä ja jopa kodittomuutta.. en halua edes ajatella tätä eteenpäin.

2. Sitä voi vain arvata, todellakin.

3. Onko islamimaissa feminististä liikettä? Ei ole oikein kantautunut korviini.

4. Vastakkainasettelua vähemmistö vs enemmistö ja virheellinen ajattelu, että viholliseni vihollinen voisi olla ystävä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, KKi:lle, Huru-ukolle, alianor d´aquitanelle, Ikätoverittarelle, kt:lle, Kaarlo Markkaselle, Taisteluvälineupseerille, Tapsalle vaan, Bogreolille, Rouva Anolle, Antifilatelistille, Ano2:lle ja Occamille & kiitos kommenteistanne ja hyvistä lisäyksistä. Näitä tuli sen verran paljon että nostan vain esille alianor d´aquitanen erinomaisen tiivistelmän:

”Mikä on leimaavaa näille "feministeille" on matala älykkyysosamäärä yhdistyneenä huonoon itsehillintäkykyyn. Kun yhdistelee omassa pienessä mielessään ajatuksia, jotka kumoavat täysin toisensa ja on tyytyväinen lopputulokseen, silloin syntyy tämän päivän vihervasemmistolainen.”

Joppos123 kirjoitti...

Feministit ja varsinkin äärisellaiset ovat todella pieni mutta äänekäs porukka.
Niille olisi ihan ok jos länsimainen "naista alistava patriarkaatti" vaihdettaisiin muslimien johtamaan todelliseen tasa-arvoon.
Siinä tasa-arvossa akka lentää ikkunasta ulos tai muutoin vain tapetaan jos näkyvillä on edes sen kuuluisan " inan" verran paljasta pintaa.
Musuja suojelevat femakot ovat itsetuhoisia kalkkunoita. Niitä vituttaa kun tavalliset raappahousujätkät nauraa niille päin naamaa.
Muslimi huolii minkä tahansa idioottiämmän kunhan saa piparia ja ainahan voi hakata ämmän ruotuun tai ampua päähän, koska kunnia.

Näin ensimmäisen kerran noiden hiekkaneekereiden rikkauden kun lensimme Persianlahden rannikkoa pitkin kohti Dohaa.
Oli jo pimeää mutta öljylähteiden valot olivat hallitseva näky.
Polttaavat kaasuja pois ja niitä kynttilöitä oli silmänkantamattomiin.
Jos tuolla porukalla ei olisi öljyä niin siellä ne kaluaisivat sitkeitä vuohen lihoja, valtaosa näin tekeekin.
Doha on muuten ainoa lentokenttä missä olen nähnyt myyntikojuja joissa myydän Porcsheja, Ferrareita ja rolsseja.
Ne autot on holattu sinne terminaalin sisään ja mahdollinen asiakas pääsee halutessaan koeajolle valitsemallaan autolla erikseen rakennetulle radalle.
Rahalla saa.

Anonyymi kirjoitti...

Noinko surkiat olot niillä sielä Dohassa on?

Nyt lakki kouraan ja kerjuulle! Kyllä meidän on syytä ohjata heille oikein erityinen kehitysapuraha varsinaisen budjettimme päälle..!
Älkää ikinä unohtako orjalaivojen tervaa! Maksamme velsaa...


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Imaameillahan ei ole mitään (muodollista) koulutusta. Se on imaami jonka yhteisö hyväksyy imaamiksi. Simppeliä meininkiä. Mutta olisiko jo tässä kohtaa islam vahvemmalla kun tutkintotehtaisiin ohjattu kantaväestö? Kun tulee pahat ajat suoraviivaisuudella ja EI-LUOVUUDELLA on puolensa. Ikivanha kuvio ja tässä vain hajamietteeksi tarkoitettu.

Tavallistakin isommat kiitokset Ykälle ja muille kommentoijille.

-jussi n

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Joppos123:lle, Taisteluvälineupseerille ja jussi n:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Minua käy kyllä sääliksi. Ei niitä elintasosurffareita vaan Lampedusan asukkaita.

Joppos123: Hyvä matkaraportti. Ja jep, pieni, mutta äänekäs ja aivan liian vaikutusvaltainen porukka.

Tvälups: Jep. Eiköhän kaiveta kuvetta ihan porukalla.

jussi n: Eivät vaan muslimit taida välittää meidän ajatuksista. Mutta suuret kiitokset.

Joppos123 kirjoitti...

Noilla öljyn päällä elävillä rättipäillä ei ole rahasta pulaa. Siksi ne eivät sinne ota uskonveljiään " pakolaisiksi".
Työvoima tulee intiasta, pakimaasta tai jostain afrikan peräkyliltä.
Jätkiltä otetaan passit pois ja duunia tehdään orjanlailla 24/7.
Paluumatkalla Dohaan oltiin kentällä noin klo 0500 aamulla ja kentän laajennuspaikoilla oli jo täysi tohina päällä.
Ihan tolkuttoman kallis kenttä.
Kaksi kahvia ( alkoholijuomia ei siis saanut) oli yli 15 euroa.
Pakko oli kahvit kiskaista kun koneissa tarjottu on pääsääntöisesti täyttä kuraa.
Muutoin tuosta Qararin lentoyhtiöstä niin palvelu pelaa.
Pienellä ystävällisyydellä saa helposti sujuvan huomaivaasuuden ja palvelun.
Ei kyllä jatkolennolla finskilläkään ollut mitään huomautettavaa, päinvastoin.

Joppos123 kirjoitti...

Jatkan vähän OT:n puolella.
On tullut aika paljon lenneltyä mannertenvälisiä lentoja ja nähty eri yhtiöitä.

Parhaimpien yhtiöiden kärjessä ovat
1. Thai Arways
2. Qatar Arways
3. Yllätys, Finnair. Kaikki toimii ja pelaa.

Paskimmat ovat olleet:

1. KLM
2. AIR FRANCE
3. Southern China Airways
4. Turkish Airways. Tässä ei pelaa mikään muu kuin se,että se pysyy pääsääntöisesti ilmassa.

Halpalentoyhtiöistä Euroopassa toimiva Norwegian on ihan ok. Aasiassa tulee käytettyä Air Asiaa ja sekin menee.
Ihan saa kyseenalaistaa listaa mutta noin aika monta reissua noilla tullut tehtyä ja seuraavat liput jo tutkalla. Nyt tosin vaan kanarialle ensi maaliskuussa.
Jos jollekkin hyötyä rapsasta niin hyvä.

Joppos123 kirjoitti...

Nyt kun pääsin OT:n vauhtiin niin jatkan.
On oikeastaan tullut koluttua koko Kaakkois-Aasia ja sitä unelmien paratiisirantaa ei vaan löydy.
Joskus 30 vuotta se olisi lienee ollut mahdollista mutta ei enää.
Jopa Gileistä on tullut ihan normi ylihinnoiteltu turistirysä.
Ongelmana on se,että turismi tuo rahaa ja paikalliset unohtavat kaiken muun.
Hyvänä esimerkkinä Gili Meno.
Juu on rauhallinen ja blaa blaa. Silti rannat täynnä roskaa.
Ne järjestävät turisteista päivittäin roskankeräysporukoita rannoille. Sitten ne kiikuttavat ne paskat muutama sata metriä sisämaahan ja hipit ovat ihan innoissaan.
Vitun hipit.

Strix Senex kirjoitti...

"Täällä vaan mies miehen kanssa, nainen naisen kanssa. Kohta suomalaiset kaksi miljoonaa". Jokseenkin tottahan tuo tyyppi puhuu. Harmin paikka, että hänellä ei ole tarjota järkevämpää vaihtoehtoa vaan pikemminkin pöljempi. Ja tästä tulee näkyviin tämän tälle ajalle ominaiseksi äityneen vastakkainasettelun paradoksaalinen piirre, vastapuolina eivät enää ole pöljyys ja tolkullisuus vaan kaksi pöljää vaihtoehtoa. Niinpä siinä käy sitten niin, että kun kaksi pöljää haukkuu toisiaan ja käyttää argumentteinaan vastapuolen typeryyksiä, molemmat osapuolet ovat väitteissään oikeassa, mutta ei siitä mitään järkevää eikä kelvollista kuitenkaan synny.

Mitenkäs se Nummisuutarin Esko sanoikaan sotkettuaan asiansa ja juotuaan itsensä humalaan: "Herran kies Antrees. Juostaanko me päämme mäntyyn"

Joppos123 kirjoitti...

Stritx senex.
Ei Suomen kansa naimattomuuteen häviä. Itselläkin jo 4 lastenlasta.
Se mihin me saatetaan upota on "päiväkotia" pitävän muslimin ennustukseen väestönvaihdosta.
Ai niin, "väestönvaihto" on pelkkä salaliittoteoria.
Silmät kiinni, sormet korviin ja päälle perkeleellinen lällätys.
Mitään ei ole tapahtumassa ja muslimit ovat kivoja.

QroquiusKad kirjoitti...

Ei se väestönvaihtoon auta, jos yhdellä on neljä lastenlasta mutta liian monella ei ensimmäistäkään lasta, eikä lisääntyminen edes kiinnosta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle, Strix Senexille ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne ja lisäyksistänne.

Anonyymi kirjoitti...

Lesbot ovat peruskatkeria heteromiehille, koska nämä vieievät heiltä lähes kaikki potentiaaliset halutut kumppanit. Vihaksi se alkaa ajan mittaan muodostumaan. Siis ns. tyttövuosista alkaen.

Strix Senex kirjoitti...

Muuten, melkein unohtui tämä väestönvaihto. Taas kerran tapahtui sama kuin niin monta kertaa ennenkin. Kun täällä joku on erehtynyt julkisella foorumilla puhmaan väestönvaihdosta, siitä on seurannut mediassa ja politiikan vasemmalla laidallakin hirveä pöyristymisen aalto ja hyvä ettei syytteitä oikeudessakin. Ja kuinkas ollakaan. nyt sitten moskeijan johtaja kertoo enemmän kuin selvin sanoin, että sitä väestönvaihtoahan tässä ollaan puuhaamassa.

Kannattaisikohan ryhtyä keräämään kokoelmaa kaikista niistä kaikista asioista, joista perussuomalaiset ovat ensin varoitelleet, jotka varoittelut on sitten leimattu propagandaksi ja salaliittoteorioiksi ja eipäs aikaakaan, kun ne asiat, joista on varoitettu, ovat myös toteutuneet. Eivät nuo naisten raiskaamiset, jengirikollisuus, katuväkivalta ja kouluväkivalta nimittäin suinkaan ole asioita.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kun näin ikävästi kirjoitellaan imaamista niin on todella tärkeää muistaa, mitä Purra kirjoitteli anonyymisti 15 vuotta sitten. Nothing to see hereillä...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Strix Senexille ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Voi olla.

Strix Senex: Siitä muuten tulisi melkoinen kokoelma.

Ano2: Tuliko kommentti vihreiden puoluetoimistosta?