keskiviikko 6. syyskuuta 2023

HÄN, TOSIUSKOVAINEN

Aikaisemmassa postauksessa kirjoitin ihmisistä jotka puhuvat hyväksyttyä epistolaa pelosta ja olosuhteitten pakosta. Sittenhän on tietysti niitä aitoja tosiuskovaisia jotka ovat vapauttaneet itsensä täysin reaalimaailman ja loogisen ajattelun kahleista.

Yksi hyvä esimerkki on Veronika Honkasalo joka on kieltämättä yksi poliittisen kentän ärsyttävimmistä ihmisistä. Hän, joka uskoo ja näkee natseja kaikkialla. Avautuihan kyseinen naisoletettu tähän case Näkkäläjärveenkin mutta miten:

Kun on muokannut maailmankuvansa ja valanut sen päälle kymmenen kerrosta betonia niin rasismi muuttuu näkymättömäksi demoniksi jota voi vastustaa ainoastaan oikeaoppisten puolueiden riveissä. Ja vääräuskoisia voi tietysti tuomita siihen demoniin vedoten. Kas kun sen demonin määrittelevät ainoastaan oikeauskoiset. Ja näin ollen eläinten hyvinvoinnista huolehtiminenkin on vain sitä demonin palvelua.

Asian ja avautumisen tiimoilta tulee vaan mieleen muutama kysymys:

1. Kun Honkasalo vouhkaa naisten oikeuksista niin minkähänlainen hänen asemansa olisi islamilaisessa maassa?

2. Minkähänlaiset katumusharjoitukset riittäisivät Honkasalon mielestä meille vääräuskoisille? Riittäiskö jos ammuttais pistoolilla kämmenestä läpitte?

3. Miettikääpä piruuttanne minkälainen tämä maa olisi, jos eduskunnassa olisi 200 veronikahonkasaloa? Varustettuna yhtälaisella taloustietämyksellä?

Muistutettakoon että kyseinen nainen ei ole eläissään maksanut ensimmäistäkään nettoveropenniä.

37 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi poikani kun tietäisit miten vähällä järjellä tätä maata johdetaan...


Tuli tämä taas mieleen kun sote-alueet, yksi toisensa perästä, "ajautuvat" nyt yt-neuvotteluihin koska rahat eivät riitä...
-jos tämä lopputulema tuli oikeasti yllätyksenä jollekulle päättäjälle niin vähä järki EI riitä enää tilannetta kuvailemaan!


-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Taisteluvälineupseeri. Joo, eikös koko touhun idea ollut säästää ja parantaa palvelua? Nythän se touhu alkaa suorastaan romahtamaan.

Anonyymi kirjoitti...

Niinno, aika monet julkisesti esiintyvät henkilöt jotka eivät elä tukien varassa ja ovat saavuttaneet kaiken veroja maksaen olisivat saavuttaneet asemansa vaikka olisivat syntyneet Johannesburgin slummissa tai Brasilian favelassa. Siis omalla nerokkuudellaan. Se siitä.

Sote alueista sanoi taannoin muistaakseni joku johtava lääkäri Joensuussa minne rahat menevät. Menevät kuulemma keikkahoitajien ja lääkäreiden laskuihin jotka ovat suolaisia. No tämä kuntatyönantajien, vaimikäseoli, neuvottelija jarruttaa tietenkin kaikin keinoin hoitajien palkkojen korotusta ja tekee mielestään hyvän työn. Hoitajat hakeutuvat keikkahommiin josta tienaa paremmin. Hoitaja ja lääkäri sote virassa tai -toimessa kun on kiinteä kulu mutta keikkafirmassa muuttuva. Siksi voi maksaa enemmän ja "kilpailuttaa". Että tällaista hevonkukkua sotealueilla josta eivät uutiset kerro.

Bogreol kirjoitti...

Sen verran kuuntelin vasemmiston kauhistelua hallituksen rasismista ja aidon katumisen puuttumisesta, että ymmärrän ettei hallitus voi näitä rouvia vakuuttaa vaikka päällään seisoisi, toinen toistaan tunteisiin vetoavampia puheenvuoroja, ja rasismin jatkuvaksi uhriksi joutuvien maahanmuuttajien säälittelyä. Eivät nämä elä enää todellisuudessa, eivät ainakaan kantasuomalaisten kokemassa todellisuudessa, eivät piittaa lasten kokemista alistusrikoksista, ryöstöistä ja loukkaantumisista. Suurin osa maahanmuuttajien tekemiä. Järki käteen, kun mikään ei näitä fanaatikkoja tyydytä, asian voi laittaa sivuun, on vouhkattu tarpeeksi.

Meidät on tuomittu ilmeisesti lapselliseen mielikuvitusleikkiin, missä positiivisen rakenteellisen syrjinnän maassa positiivisesti kohdellut ja erityisoikeuksia saaneet ovat syrjäytettyjä, ja jäävät perusteetta ilman heille kuuluvia yhdenmukaisia palveluja. Mikroaggressioitakin on. Kun laittomasti maassa oleville ei ole annettu oleskelulupaa, vain ilmainen eläminen, niin eihän se käy. Joku noista rouvista lausui painavasti, voiko täällä enää luottaa, että jokainen tässä maassa voi elää turvassa. Kysyisi hyvänen aika niiltä pikkutytöiltä, joita on raiskattu tai siltä nuorelta mieheltä, jota abdit olivat muutaman dollarin tähden hakanneet niin, että sai pysyvän aivovamman.

Heikki kirjoitti...

On kyllä oman puolueensakin ärsyttävimpiä edustajia. Kansanvihollinen voi olla liikaa sanottu, mutta alkaa lähestyä.

Anonyymi kirjoitti...

Honkasalo vain projisoi omia tuntemuksiaan. Hän ei voi ymmärtää, että joku oikeasti välittäisi eläimistä kun ei itsekään välitä rasismista muuta kuin siinä mielessä, että se luo mukavat puitteet tuollaisille narsistisille performansseille joita hänen kaltaisensa tuppaavat harrastamaan. Itselleni tuli melkoisena yllätyksenä kuinka kirjaimellisesti yhdessä yössä ryssittely yms rasismi muuttui hyväksytyksi tai suorastaan ihailtavaksi toiminnaksi sellaisten toimesta, jotka olivat vuosia jeesustelleet rasismin suurimpina vastustajina. Sen kaltaista kielenkäyttöä harvoin näkee edes täällä voiman pimeällä puolella. Yhdelläkin keskustelupalstalla ylläpito rikkoi törkeästi itse laatimiaan sääntöjä. Ymmärsivät kuulemma asian paremmin. Usassa mustia konservatiiveja on monesti nimitetty mitä rasistisimilla tavoilla. Uncle Tom, Black face of white suppremacy yms ja totesihan Bidenkin, että jos sinulla on epäselvää äänestätkö häntä vai Trumpia et ole musta. Säännöllisenä toistuu ilmiö jossa valkoista liberaalia vähän raaputettaessa paljastuu pahempi rasisti kuin mitä vastapuolelta voi ikinä löytää. Elibpelkkiä valtapelejä ja egon puustausta lähes aina on tuon osaston riekkuminen. Niin meillä kuin muualla.

Anonyymi kirjoitti...

Haluan myös maksaa enemmän veroja, jos ne käytetään kehareiden pakkopalautuksiin, suuren vaihtoehtomediacenterin luomiseen sekä suljettujen keskusten luomiseen laittomasti maassa oleskeleville muukalaisille. Näillä ehdoilla olen samaa mieltä dominaladyveronikan kanssa.

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

Välihuomio:valemedialla ja paremmistolla herne nenässä ja kova peppukipu, kun Keskisarja käytti keeneri-sanaa eduskunnassa. Eikä tarkoittanut sillä edes nokikalleja vaan Pohjolan asukkeja.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Bogreolille, Heikille, Qroquius Kadille, Ano2:lle ja Tapsalle vaan & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Tuollaiset honkasalot tarvitsevat itselleen akateemisen suojatyöpaikan. Varsinaisessa työssä heille ei ole mitään käyttöä. Ja kiitos lisäyksestä.

Bogreol: Totta, meidät on tuomittu lapselliseen mielikuvitusleikkiin.

Heikki: Sanoisin, että tuo kyseinen ärsyttävä ämmä on aikamme valitettavia ilmiöitä.

Qroquius Kad: Emme me kaikki tätä halua. Älä yleistä. Mutta tuo linkki oli hyvä.

Ano2: Hyviä huomioita.

Tapsa vaan: Jos kansalaiset saisivatkin päättää että mihin heidän verojaan käytetään.

Anonyymi kirjoitti...

Veronica haluaa kuvan perusteella maksaa lisää veroja. Onnistuu helposti. Ilmoittaa vain veroilmoituksessa saaneensa palkkioita käteisenä tuntemattomilta vaikka ei olisi oikeasti saanut mitään. Toinen konsti olisi ilmoittaa saaneensa arpajaisvoiton jossain kaukomaassa. Verottaja kyllä verottaa.

Veroja voi maksaa enemmän ilmoittamatta mielikuvitustuloja verottajalle. Voi vaatia palkankorotuksen ja voi tehdä paljon lisätöitä.

Ehkäpä Veronica tarkoitti, että kaikkien pitäisi maksaa enemmän veroja.

Acc

Strix Senex kirjoitti...

"Miettikääpä piruuttanne minkälainen tämä maa olisi, jos eduskunnassa olisi 200 veronikahonkasaloa?" Itse asiassa me tiedämme vastauksen. Riittää, että on käynyt Neuvostoliitossa joskus 70- 80-luvulla, ja vastaus on sitten siinä. On myös selvää, että uskonnostahan tässä on kysymys, mutta silloin täytyy muistaa, että näitä uskontojen dogmaattisia kellokkaita on ainakin kahta lajia.

Ensinnäkin on niitä, jotka ovat kehittäneet itselleen niin fanaattisen lujan uskon, että mitkään tosiasiat ja mikään ajattelu ei voi sitä järkyttää. Ajattelutoiminnalla on vain kaksi tehtävää. Ensimmäinen on uskoa tukevien argumenttien kehittely ja toinen on kaikkiin muihin uskontoihin ja maailmankatsomuksiin kohdistuvien vasta-argumenttien kehittely. Tässä yhteydessä on tietysti myös syytä muistaa, että kummankaan lajin argumenttien ei tarvitse olla millään tavoin tosisia tai edes todennettavissa olevia, sillä niiden käyttötarkoitus on puhtaasti retoorionen.

Toiseksi on niitä, joille uskonnon kellokkaana toimiminen on elinkeino eli puhtaasti bisnes. Ei heidän itsensä tarvitse uskoa. Riittää, että he saavat riittävän monen muut uskomaan ja maksamaan, tavalla tai toisella, vapaaehtoisesti, kepulikonsteilla tai suoranaisella pakolla. Niitä kepulikonsteja ovat erilaisten järjestöjen - yleensä julkisesti rahooitettujen - käyttö, tarpeettomien suojatyöpaikkojen käyttö ja lopulta aivan suora verotus.

Ja pelkäänpä pahoin, että varsin moni niistä, joita kuvittelemme vähän naiiveiksi mutta vahvauskoisiksi uskosotureiksi osoittautuisi tarkemmin tarkasteltuna kyyniseksi anekauppiaaksi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Acc:lle ja Strix Senexille & kiitos kommenteistanne.

Acc: Minä vaan veikkaan että kyseinen Honkasalo ei edes hahmota että mistä ne verot tulevat.

Strix Senex: Hyvin määritelty. Ja kyseinen Honkasalo kuuluu siihen ensimmäiseen ryhmään.

QroquiusKad kirjoitti...

En minäkään tätä halua, mutta liian moni haluaa koska asiaan ei tule parannusta ja se vaan pahenee vuodesta toiseen.

Anonyymi kirjoitti...

Feministit vaativat itselleen lisää kaikkea muun muassa siksi, että ovat korkeasti koulutettuja. Tämäkin kyrvänsyylä-ämmä on peräti tohtori. Väitöskirjan otsikko jo kertoo, kuinka kriittisesti kyseinen akateeminen osaa tiedettä tehdä: "Tyttöjen kesken. Monikulttuurisuus ja sukupuolten tasa-arvoisuus." (Menikö se nyt oikein?) Voi kuvitella, minkälaista höttöä noin väljän otsikon alla voi suoltaa. Näillä ämmillä Suomi syvälle suohon!

Anonyymi kirjoitti...

Totta on, poliitikotkaan eivät ymmärrä verojen muodostumista. Numerot löytyvät helposti. Katsotaan valtion verot tämän vuoden talousarvioesityksestä. Lopputulos nähdään ensi vuonna kun valtion konttori julkaisee tilinpäätöksen.

Palkkatulot 104,9 miljardia
Eläketulot 38 miljardia
Työttömyysturvaetuudet 3,9 miljardia
Pääomatulot 15,2,miljardia josta
Luovutusvoitot 5,2,miljardia
Osinkotulot 5,4 miljardia

Ja noista peritään veroa seuraavasti
Tulovero 19,9 miljardia
Pääomatulovero 3,5,miljardia
Yleisradiovero 536 miljoonaa

Ja sitten välillisten verojen puolelle
Liikevaihdon perusteella 23,3,miljardia
Valmisteverot 7,4,miljardia
Muut verot (auto, ajoneuvo, varainsiirto) 2,5,miljardia
Viestintä-, väylä- yms 121 miljoonaa

Valtion verot ja veroluontoiset tulot yhteensä 64,3 miljardia

Siinä valtion verot pääosin. Lisäksi tulevat kunnallisverot, kiinteistöverot, eläke- ja sosialiturvamaksut.

Anonyymi kirjoitti...

Tuossa eilen hokasin huomiona, että kun edellisen hallituksen aikana tehtiin oppositiosta välikysymys ja äänestettiin luottamuksesta, niin se oli YLE:n uutisissa lyhyt rivi-ilmoitus muiden tiedoksiasian joukossa.

Nyt välikysymyksestä/-sistä ja luottamuksen äänestyksestä jauhetaan joka lähetyksessä, tuutista ja toistamiseen. Uutisissa haastatellen monenmoista oman kannan mielipiteenomaajaa ja taustoittaen eri spekulaatioilla.

On siis edelleenkin YLE:llä olemassa uutisia ja sitten uutisia?

heppa

Pauli Vahtera kirjoitti...

Yrjöperskeles julkaisi blogin ”Hän, Tosiuskovainen”. Esimerkkinä on Veronica Honkasalo, vasemmistoliiton kansanedustaja, joka haluaa maksaa enemmän veroja. Piti kirjoittaa kommentti Yrjölle, mutta innostuin taas liikaa ja julkaisen tämän myös omalla FB-sivullani.

Veronica ei ole koskaan maksanut euron senttiäkään veroja, koska hän on ollut koko elämänsä yhteiskunnan syöttiläs. Sellaisen naisen on helppo vaatia lisää veroja, koska silloin on enemmän rahaa jaettavaksi näille hörhöille. Riittää Honkasalollekin lisää rahaa.

Julkisen sektorin palkat maksetaan yksityissektorin maksamista veroista. Sen takia julkiselta palkan saava ei maksa veroja vaan saa nettopalkan käteensä. Eikä siinä vielä kaikki. Julkisella usein palkka maksetaan helpoista puuhasteluista, jonka takia he elävät pitempään kuin yksityisen puolen rasvanahkatyöntekijät. Jolloin he saavat pitempään eläkettä, joka sekin maksetaan yksityispuolen veroista.

Kun Honkasalo ostaa ruokaa saamillaan tukirahoilla, ruoan hintaan sisältyy arvonlisävero. Mutta ei Honkasalo sitäkään maksa omistaan, vaan kyse on saadun tukirahan palautuksesta.

Eduskuntavaalit 2015 järjestettiin 19. huhtikuuta. Kun Honkasalo ei päässyt eduskuntaan, Suomen Akatemia vielä samalla tulosviikolla perjantaina 24.04.2015 myönsi hänelle 280.104 euron apurahan tutkimukseen ”Sukupuolten tasa-arvo, etnisyys ja seksuaalisuus: Monikulttuurinen seksuaalikasvatus Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa”

Tuo päätös on tehty ennen eduskuntavaaleja, sillä byrokratian tietäen se ei ajallisesti muutoin olisi mahdollista. Akatemia on näköjään kutsuttu hätäkokoukseen Honkasalon tulojen turvaamiseksi.

Honkasalo ei ole ollut töissä edes Alepan kassalla. Hän on ollut koko elämänsä yhteiskunnan syöttiläs. Hän oli nuorisotutkijana Helsingin yliopiston uskontotieteen laitoksella vuosina 2004–2008 ja Nuorisotutkimusseurassa vuodesta 2008 alkaen. (Wikipedia ei kerro mihin asti).

Nuorisotutkimusseuran hallinnossa toimii 8 naista ja nolla miestä. Naisista viisi on johtajia ja päälliköitä.

Puhelinluettelon mukaan seuralla on 8 nais- ja 5 miestutkijaa.

Seuran toimitilat ovat Vallilassa raitiovaunupysäkin vieressä.

Nuorisotutkimusverkoston tutkimusta rahoittavat mm. ministeriöt, kansainväliset tutkimusrahoittajat, Suomen Akatemia, säätiöt sekä järjestö- ja kuntasektori. Tärkein rahoittaja on opetus- ja kulttuuriministeriö, joka tukee Nuorisotutkimusseuran toimintaa veikkausvoittovaroilla.

Seura ei tietenkään julkista tilinpäätöstään. Salattavaa on.

Historix kirjoitti...

Qroquius Kad on kyllä siinä aivan oikeassa, että valtaosa suomalaisista miehistä vähintäänkin hiljaisesti hyväksyy nykyisen feministisen naisvallan ja sen hulluuden jatkumisen. Jos pieni vähemmistö miehiä ei maansa ja elämänmuotonsa tuhoamista hyväksy, niin se ei riitä muuttamaan mitään. Massat tämän päättävät- ja ovatkin ratkaisunsa tehneet vaaliuurnilla.

Miesten valtaosalta on elinvoima - maskuliniteetti - loppunut. Loppumisen syitä lienee monia, mutta suuri tekijä on naisten yli 40 vuotta jatkunut feministinen miehisyyden mustamaalaaminen ja demonisoiminen. Jokainen uusi miesikäluokka on entistä "munattomampi" feministisen aivopesun jäljiltä. Urheilua ja massaviidettä sentään jaksetaan seurata.

Meille on Suomeen vuosikymmenten saatossa syntynyt miestyhjiö. Tyhjiöt tuppaavat täyttymään, niin meidänkin tapauksessamme. Suomalainen mies menetti miehisyytensä ja maailman laki on julma: seuraavaksi meni yhteiskunnallinen asema ns. tasa-arvon nimissä ja lopulta poistumme geenimarkkinoilta vahvempien syrjäyttäminä (maahanmuutto ja väestönvaihto). Siinä kyllä sitten poistuu myös valkoihoinen nainenkin. Ja se on sille aivan oikein! Onhan se jo tässä pitkään sikaillut ja juhliaan pitänytkin.

Anonyymi kirjoitti...

Saattaisi kuitenkin järjestyä ärhäkkä kyyti...Ahmedille.

alianor d'aquitaine kirjoitti...

Honkasalo todistaa oikeaksi Jordan Petersonin tutkimuksen:
Matala verbaalinen älykkyysosamäärä + olet nainen= poliittisesti korrektit uskomukset hallitsevat maailmaasi (jota haluat hallita). VH on järkyttävä esimerkki tästä.

Anonyymi kirjoitti...

Mekoista huuhaata: Entinen toimittelijatar Susanne Päivärinta kertoi eduskunnassa itkien, että kuinka koulun keittejä pesi hänen naamansa vedellä ja saippualla. Kamalan rasistinen teko keitäjältä aikan jolloin tuskin vielä Suomessa ei tunnettu rasismia.
Ja muuan somealusta, X, on tulvillaan kauhistelua kuinka Teemu Keskissarja käytti rasistista kieltä, kun hän puhui Impivaaran neekreistä, eli Suomen alkuperäisistä asukkaista.
NOita juttuja lukiessa tulee eittämättä mieleen, että meillä pitäisi opettaa enemmän luetun ja kuullun ymmärtämistä.
Halla-ahohan toivoi, että siedettäisiin myös erimieltä olevien mielipiteitä. No, siedätyshoitoa olisi saanut olla enemmän.
Kaikki oli väärin ja rasistista ja sillä flirttailua mitä persut sanoivat.
Huru-ukko

Joppos123 kirjoitti...

Suomessa valitettavasti on riittävästi sohvanpohjalla suu auki ilmaisesta elämästä nauttivia loisia ja vajakkeja jotka äänestävät aina näitä "honkasaloja".
Rasismista jauhaminen on vain savuverho sille, että vasurit tarvitsevat loisia ollakseen olemassa.
Meiltä löytyy loissukuja jotka ovat loisineet aina ja ei ole aikomustakaan ikinä mennä töihin.
Samat reppanat marssivat nykyistä hallitusta vastaan.
Kyllähän se varmasti vituttaa jos pitää sohvanpohjalla laskea kaljaan ja tupakkaan menevät rahat tarkemmin kuin ennen.
Saattaa pahimmillaan tulla useampi kaljaton päivä kuukaudessa ja sana "työ" on yhtä vieras kuin somalille.
Sosialistille verot ja niiden korotus ovat yhtä vankkaa vakaamusta kuin allah muslimille.
Onhan noita todella esimerkillisesti menestyneitä sosialistivaltioita edelleenkin,kuten vaikkapa Venezuela ja Kuuba. Ah mitä paratiiseja.

Antifilatelisti kirjoitti...

Sillä välin pakolaisten välienselvittelyä, eli 19-vuotias ukrainalaispakolaisnainen puukotti Kauniaisissa 40-vuotiasta bussikuskia, joka oli yrittänyt väkisin tunkeutua naisen kotiin. Murha.infosta kävi ilmi, että mies oli suojavärillinen muslimi.

Kuka on syyllinen ja miten naista pitäisi mielestänne rangaista?

Anonyymi kirjoitti...

Toisaalta olisi kiinnostanut eilinen lähetekeskustelu Eduskunnasta, mutta en sitten uskaltanut avata tv:tä kun pelkäsin, että verisuoni katkeaa päästä näiden fatimoiden, nasimoiden ja veronikoiden puheiden takia. Suomalainen rasismi on nyt nostettu sellaisiin sfääreihin, että mikään anteeksipyyntö ei riitä eikä kelpaa, vaikka BLM-tyyliin polvistuisi ja kontallaan nuolisi kaikkien rodullistettujen kengät. Sen alistumisen rituaalin ovat toistaiseksi toteuttaneet pakon edessä vain kantasuomalaiset kaduilla ryöstetyt lapset.

Veronika saa ihan vapaasti maksaa lisää veroja; valtionhallinnon sivuilta takuulla löytyy siihen tilinumero. Siitä sitten taas päivitys nettiin, mutta tässä on varoituksen sana paikallaan: vaikka hyvän ihmisen tunnistaa jo kaukaa, sädekehän lisääntynyt säihke voi olla suorastaan vaarallinen kanssaihmisten silmille.

Rouva Ano

Joppos123 kirjoitti...

Ano viittasi tuossa Honkasalon väitöskirjan otsikkoon. On oikeasti hämmästyttävää millaisilla aiheilla voi väitellä itselleen hassun hatun ja oppiarvon.
Tämä koskee etenkin näitä "musta tuntuu pseudotieteitä".
Kuka tahansa voi siis väitellä mistä paskasta vaan kunhan muistaa ruikkia otsikkoon muutaman taikasanan.
Näitä ovat mm. "Monikulttuurisuus, muunsukupuolisuus, trans, maahanmuutto ja sen rikastava vaikutus yms sonta".
Yhdestäkään yliopistosta ei löydy ensimmäistäkään vastaväittäjää joka kumoaa "tutkimuksen" tieteellisen pohjan tai tutkimusmenetelmän vaikka sellaista ei olisi olemassakaan.
Vastaväittäjien on pakko hyväksyä kaikki epätieteellinen paska jos meinaavat pitää virkansa.
Hyväksytyn väitöskirjan yksi oleellisimpiä kriteereitä on se, että sen pitäisi tuottaa uutta tietoa ja sitä kautta tiedettä.
Nämä humanistien itsetutkistelut ja onanoinnit eivät tuota mitään uutta vaan ne ovat saman mantran plagiointia ja toistoa eli turhaa paskanhiertämistä.

Joppos123 kirjoitti...

Antifilatelisti pisti hyvän kyssärin.
Oma mielipiteeni on, että likkaa ei pidä tuomita mistään.
Perusteluni ovat:
1. Väkivaltainen kähtävä teki virhearvion kun otti kohteekseen nuoren Ukrainalaisen tytön. Voi olla,että tavan liisalta olisi jäänyt hanttiinlaittaminen väliin.
2. Kähtävä kuvitteli saavansa helpon saaliin mutta astui paskaan.
3. Olisi ihan oikein jos tyttö olisi veistä käyttäessään silpaissut kiimakallelta munat pois.

Mutta:
Meidän edelleen demlajohtoinen oikeuslaitos antanee tytölle maksimirangaistuksen koska kohteena oli kusipääkultamuna.
Naisten kuuluu alistua hakattavaksi ja raiskattavaksi jos tekijänä on moniosaaja.

Kultamunan raiskausoikeus on osa ihmisoikeuksia, sitä ei Ukrainan tyttö hyväksynyt.

Toinen professori kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Toinen professori kirjoitti...

Tuo oli tumma maammon marja,
syntymässä säikähtänyt.
Näki natsit kaikkialla
haltiat pahat havaitsi.
Ei hyviä ensinkänä.

Joppos123 kirjoitti...

Eihän tässä ehdi kuin nippanappa päivällisellä käväisemään kun härmässä tapahtuu kummia.
Kaikkien Istagrampissisten jumalatar, naisasialiikkeen ja tasa-arvon ruumiillistuman itse the Sanna suuren eropyyntö kansanedustajan tehtävästä tulee julki.
Samariini aikoo jatkossa edustaa jakamattomia ihmisarvoja Saudien palkkalistoilla.
Taisin joskus todeta, että akka on läpeensä paha ja psykopaatti. Ainiin, sehän on nykyisessäkin äässdeepeessä vain vahva suositus johtopaikoille.
Näkisin kyllä mielelläni samariinin kaapuun puettuna kun käy moikkaamassa palkanmaksajiaan.
Get over it Sanna. Raha ei ilmeisesti haise.

QroquiusKad kirjoitti...

Manna Sariinista tulee kuulemma johtajien ja poliitikkojen asiantuntijatar ja neuvojatar:

https://www.is.fi/politiikka/art-2000009839305.html

Mää vaan kysyn notta millähän rahkehilla?
Kunhan ei vaan päätyisikin johtajien tanssitytöksi ja johtajattarien sängynlämmittäjättäreksi, sen verran tuo on antanut näyttöä Kesärannan tyttöjuhlissa almojen kanssa.

Mitä tulee Lady Veronicaan, sen silmissä epäilemättä Meidän Riikka ei näytä Lórienin suurhaltiattarelta vaan rumalta örkkiämmältä, mikä johtuu tietysti psykologisesta ilmiöstä nimeltä projektio.

Anonyymi kirjoitti...

Enää puuttuu sannan ilmoitus, että hän on aloittanut/jatkanut pariasuhdettaan/paria suhdettaan jonkun matami mimmin kanssa. Sopisi hyvin kuvioon saudien palkkaamalle pissikselle.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

"Kun Honkasalo vouhkaa naisten oikeuksista niin minkähänlainen hänen asemansa olisi islamilaisessa maassa?"

En tiedä, mihin tällä viitataan, mutta jos sillä viitataan Honkasalon asemaan kansanedustajana, niin nykyään melkein jokaisessa muslimimaassakin näyttäisi olevan naiskansanedustajia ja -ministereitäkin jotain Afganistania lukuun ottamatta, tosin vähemmän kuin Suomessa eivätkä ne ole intersektionaalisia feministejä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Seppo Oikkoselle, Ano1:lle, Ano2:lle, hepalle, Pauli Vahteralle, Historixille, Ano3:lle, alianor d´aquitanelle, Huru-ukolle, Joppos123:lle, Antifilatelistille, Rouva Anolle, Toiselle professorille ja Ano4:lle & kiitos kommenteistanne. Joitain huomioita suuresta tekstimäärästä.

- En usko, että suurin osa suomalaisista haluaa tätä alennustilaa mutta sitä pitää yllä välinpitämättömyys ja tottumus sekä tietysti valtamedia.

- Pauli Vahteran kommentissa käytiin hyvin läpi tällaiset akateemiset suojasyöttiläät.

- Kiitos sen puukotuksen taustan selvittämisestä.

- Toisen professorin runo oli aivan loistava.

- Ja jep, Marin hankki sitten suojatyöpaikan. Tai sellainen hankittiin hänelle. Olisko pimu itsekin tajunnut että oli liian pitkään liian suurissa saappaissa jonne hän pääsi aivan sattumalta. Mutta jättäkää ne seksispekulaatiot sitten jatkossa. Minä en niitä enää tämän jälkeen julkaise. Ne ovat aivan turhia.

- Islamilaisissa maissa ei tosiaankaan ole intersektionaalisia feministejä päättävissä asemissa.

Toinen professori kirjoitti...

Eino Leinoahan se oli, muutin vain yhden sanan.

Kalle Pelttari kirjoitti...

Ensin ajatteli tästä Marinin lähdöstä, että voi tätä ilon ja riemun päivää, oikein aurinko alkoi paistamaan. Sitten sanottiin, että hän menee sinne jonkinlaiseksi asiantuntijaksi ja antaa neuvoja jopa valtioiden johtajille. Silloin alkoi pelottamaan, että jos joku vaikutusvaltainen johtaja ottaa nämä neuvot vakavasti ja toimii niiden mukaan. Toivottavasti neuvojen vastaanottajat muistavat Marinin viherkommunistisen taustan ja asettaa ne hienot ohjeet oikeisiin raameihin.

Anonyymi kirjoitti...

Anteeksi asiaton kommenttini.
Lähipäivinä riittää varmasti paljon porua ja vähän villoja, että myönnetäänkö vaiko ei myönnetä marinilla eroa eduskunnasta.
Petteri ainakin sanoo, että joo, menköön. Pääsihän yhdestä hermosahasta eroon.
Demareissakin varmasti oltaisiin mielissään, jos ja kun hän läshtisi muille maille vieraille. Johan eduskuntaryhmä putsattiin lähes viimeistä myöten marinilaisista, ei jäänyt enää kuin vaasan borat mäkynen.
Ja jospa se vihamesimäyrävouhkaaminenkin (Taju-Paavon määritelmä) jäisi vähemmälle, kun johatav rasistinatsijahtaaja poistuu takavasemmalle.
Pääsisi hallitus vihdoinkin oikeisiin töihin.
Yksi on kuitenkin varmaa. Kaikenkorkuista älämölöä riittää muutaman päivän ja lööpit hehkuvat ns. kissankorkuisin kirjaimin asiasta. Varsinkin kun Halla-aho kertoi, että hekemus jätetään pöydälle. Syystä että asiaa selvitellään ja se on valmistelussa.
Syytös tulee olemaan, että joo puhemies torppaa eron.
Huru-ukkko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Toiselle professorille, Kalle Pelttarille ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Toinen professori: Hyvin osuva se silti oli.

Kalle: Minä vähän luulen että Marin keskittyy sielläkin ydinosaamiseensa eli lukee paperista jonkun toisen kirjoittamaa tekstiä.

Huru-ukko: Joo, kaikenlaista älämölöä tulee varmasti seuraavina päivinä. Teen asiasta pienen postauksen kohtapuoliin. Vähän toisesta vinkkelistä.