tiistai 5. syyskuuta 2023

PELKO JA VALEHTELU

Sain erääseen aikaisempaan postaukseen kommentin suuresti arvostamaltani Vasarahammerilta. Kommentti iski asian ytimeen ja on ns. jännän äärellä:

Ihmiset eivät pelkää rasismia itsessään vaan sitä, että heitä epäillään rasisteiksi. Epäily käynnistää puolustusreaktion, jossa henkilö vimmaisesti yrittää selittää, että hän ei ole rasisti ensinkään.

Vasemmisto käyttää ihmisten pelkoa tulla kutsutuksi rasistiksi häpeämättä keskustelun manipulointiin.

Pelko tulla kutsutuksi rasistiksi saa jotkut ihmiset julkisesti kannattamaan asioita, joita he eivät muuten kannattaisi tai ainakin olemaan vastustamatta näitä asioita.

Ja tämähän pistää miettimään. Meillä voiman pimeällä puolella ei tietenkään harjoiteta vastuullista valehtelua mutta kuinka paljon löytyy ihmisiä virkakoneistosta, poliittisesta koneistosta ja jep, jopa valtamediasta jotka pakosta julistavat rasisminvastaista – ja sitä myötä vihervasemmistolaista –  epistolaa vaikka hyvin tietävät sen olevan pelkkää dogmiksi muuttunutta valehtelua?

Valehtelevat, vaikka tietävät että sillä tavoin he tosiasiassa hyväksyvät tuontitavaran suomalaisiin kohdistaman jatkuvasti lisääntyvän sadistisen väkivallan. Samoin kuin tuontitavaran suomalaisille tuottaman kohtuuttoman ja täysin turhan taloudellisen rasituksen. He julistavat vaadittua epistolaa vaikka he tietävät että valehtelullaan he ovat tapahtuneeseen osasyyllisiä.

He valehtelevat, koska he pelkäävät. Pelkäävät sitä, että heihin isketään joku nykyajan kirkonkirous. Siksi he  julistavat asioita, jotka ovat heille itselleen vastenmielisiä.

Karmeinta varmaan heillekin on tajuta, että oikeaksi julistetun puheen ja ajattelun määrittelee vain varsin pieni reaalimaailmasta täysin irroittautunut pakkomielteinen lauma. Sitä laumaa heidän täytyy totella ja pelätä. Ja se lauma määrittelee, mikä Suomessa on hyväksyttävää puhua.

Mitenkä mulle tulee Neuvostoliitto mieleen? Sielläkin valehdeltiin, koska pelättiin.

Postauksen kuvaksi varmaankin käy kuva tästä elämysmatkailijoiden mielenosoituksesta. Miettikääpä taas kertaalleen piruuttaan, jos kansallismielisillä olisi edes hieman tuonnepäin olevaa tekstiä julisteissaan. Minkäslainen joukkorääkyminen alkaisi?


29 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eräs Saarikoski (Hs 5.9.2023) jo huomaa kiistää holokaustin kieltämisen, eikä krinalisoida holokaustin

Anonyymi kirjoitti...

Moro Ykä,
Hyvä ja osuva tuo Neuvostoliitto viittaus, tämä on juuri sitä itteään!
Kuvasta pongattuna, niin kävitkö katsomassa, mikä tuo ”a-ryhmä” on ja mitä tuttuja nimiä sieltä nousee esiin?
Kuinkahan paljon tuollekin puuharyhmälle ohjataan veronmaksajien tukirahoja?

Voi Aikoja Voi Tapoja

Anonyymi kirjoitti...

Postauksen kuvaksi varmaankin käy kuva tästä elämysmatkailijoiden mielenosoituksesta. Miettikääpä taas kertaalleen piruuttaan, jos kansallismielisillä olisi edes hieman tuonnepäin olevaa tekstiä julisteissaan. Minkäslainen joukkorääkyminen alkaisi? Kysyy hän.
Vastaus: vähintäänkin taivaankorkea!!
Huru-ukko
PS. ylenanto haastatteli asian tiimoilta jotain dienbienpuhhuhuh opiskelijaa joka sanoi että on se kamalaa kun häntä luullaan vaihtariksi, siis vaihto-opiskelijaksi.
Paha asennevamma hänellä kuten kaikilla asian tiimoilta kierroksia ottanneilla.

Ha-nostri kirjoitti...

Britaniassa virkamiehet antoivat islamilaisten raiskata 1400 lasta, koska pelkäsivät leimautuvansa rasistisiksi.

Anonyymi kirjoitti...

Jos kansallismielisillä olisi banderollissa jotain joka muistuttaisi esimerkintekstiä... no, sehän tulkittaisiin valtakunnansyyttäjän toimesta ainakin laittomaksi uhkaukseksi, laillisen esivallan horjuttamiseksi, kapinaan yllyttämiseksi, yms. inhottavaksi, josta seuraisi vankeusrangaistus, koska banderolli oli julkisesti esillä. Tekohan lisäksi tuomittaisiin törkeänä, koska kohdistuu poliitikoihin. Eli vankeuttahan tuosta luultavasti tulisi
Mutta vasemmistohan saa syyllistyä kaikkiin em toimiin koska ovat vasemmistoa ja korppihan ei korpin silmää noki...

Anonyymi kirjoitti...

Jos jokunen poliitikko kuvittelee saavansa pisteitä rasismijankuttamisellaan ei voisi olla enemmän väärässä. Minä en tunne ketään joka ei olisi korviaan myöten täynnä tuota paskanjauhantaa.

Anonyymi kirjoitti...

Miten irtisanoutua rasismista, jos ei ole rasisti? Asia on saanut aivan suhteettoman älämölön aikaan, jolla yritetään peittää niitä ongelmia, joita edellinen hallitus sai aikaan.

Jos joku tekee rikosilmoituksen tuosta lakanasta, jossa leikataan päät Riikalta ja Petteriltä, kuinka mahtaa käydä? Elokapinan mielenosoitukset todistivat, että kaduilla istuskelu liikennettä haittaamassa on ok, kun aate on oikea; siihen on nyt Koneen säätiö antanut apurahaakin. Väkivallalla uhkaaminen mielenosoituksessa lienee myös sallittua, koska kohteena epämieluisa hallitus ja tv:ssä imaami voi uhata homoja kuolemantuomiolla, koska islam on kaiken arvostelun yläpuolella. Päivi Räsänen on syytteessä vakaumuksensa ja Riikka Purra lynkattu muutamien asiayhteydestään irrotettujen vanhojen tekstinpätkien takia kun samaan aikaan ei ole edes aloitettu al Holin leireiltä tuotujen väkivaltaiseen terroristijärjestöön liittyneiden ja siellä toimineiden naisten tutkintaa. Kuinkahan monilla rattailla tässä valtiossa oikein ajetaan?

Rouva Ano

Nils. Aslak kirjoitti...

Tuo rasistiksi syytetyn pelko on totta, koska sitten siihen tulevat natsittelut ja kaasukammiot heti päälle. Kuten olen itsekin huomannut omassa elämässäni.

Tanskan maahanmuuttopolitiikka kääntyi heti, kun sos.dem. puolueen puheenjohtaja Mette Frederiksen muutti täysin puolueen linjaa. Samoin Saksassa on käymässä; siellä otettiin käyttöön mamujen pisteytys ja heti: Miksi ihmeessä me emme ole jo aikaisemmin tehneet tätä!"

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Vasara kirjoittaa tosiasiaa tosiasiasta eli julkisesta valehtelusta!

Mutta minä kirjoitan aiheen vierestä: Prikaatinkenraali Koskela tuomittiin kahden vuoden ehdottomaan vankeuteen raiskauksesta. Varsinainen pointti on (Iltapaskan mukaan): "Keskeinen osa näyttöä oli asianomistajan kertomus. Oikeus arvioi kertomuksen luotettavuutta tarkastelemalla kertomuksen sisältöä, sen muuttumattomuutta ja yhteensopivuutta muuhun näyttöön.

Oikeudessa kuultiin todistajina uhrin ystäviä, joille hän oli kertonut tapahtuneesta viiden päivän kuluttua teko-ajankohdasta"!.

"Keskeinen osa "näyttöä" oli siis asianomistajan kertomus! Miksei otettu DNA:ta? Viidessä päivässä ehtii vitun pestä monta kertaa! Mitä tämä likan uhriutuminen tuottikaan hänelle - no: mojovat korvaukset!

Koskela ei varmasti ole pyhimys, muttei pahimuskaan !

Anonyymi kirjoitti...

Meillä taitaa verrokiksi tälle nykyiselle hölmöilylle sopia myös -70-luvun neuvostovastaisuus. Siitähän saatiin melkoinen lyömäase, jolla voitiin kurittaa ja demonisoida virallista totuutta kritisoivia henkilöitä. Silloinhan edistyksellisimmät myös kyhäisivät lakialoitteen neuvostovastaisuuden kriminalisoimiseksi. Neuvostovastaistahan oli kaikki, mikä ei ollut räikeästi neukkulaa ylistävää.
Kekkoslovakiassa sentään mokoma hölmöily ohjattiin sivuraiteelle, eikä asia edennyt.
Surupuku

Ironmistress kirjoitti...

Ha-nostri: ja jotta tilanne olisi entistä kimurantimpi, suuri osa raiskatuista lapsista oli sikhejä ja hinduja. Ette ikinä arvaa, mitä uskontoa puolestaan raiskaajat edustivat.

Britannian poliisi oli harvinaisen pahassa välikädessä, ja niinpä se valitsi huonoimman mahdollisen vaihtoehdon siinä tilanteessa, eli hyssytteli tilanteen kuoliaaksi. Mutta Intiassa ei asian tiimoilta ole oltu hiljaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki ihmiset ovat punaisia kun tarpeeksi syvältä kaivetaan...


-Tvälups-

Koko maa on ajautumassa konkurssiin; mm rakennusliikkeitä kaatuu päivittäin ja sellujätitkin ovat aloittaneet yskähdellä mutta puututaan ja tartutaan sellaisiin asioihin, joilla ei ole ei niin helvetinkään merkitystä! Halleluja ja jippikaijee!

Anonyymi kirjoitti...

Joo, Suomi on erikoinen maa. Viiden prossan vähemmistö määrää kielipolitiikan ja noin viidentoista prossan vähemmistö sallitut mielipiteet. Prosentin vähemmistö hallitsee katuja kurmuuttamalla vääräuskoisia kalpeanaamoja,

Tapsa vaan

Ekku kirjoitti...

Seuraavaksi sitten varmaan yritetään puuhata yleislakkoa. Se lääke sitten kyllä auttaa...

QroquiusKad kirjoitti...

Miten niin puututaan ja tartutaan sellaisiin asioihin, joilla ei ole ei niin helvetinkään merkitystä?
Viherkommunisteille hallituksen kaataminen ja persujen tuhoaminen on Asia Numero Kaksi, että pääsevät toteuttamaan Asiaa Numero Yksi:
Suomen kansakunnan ja valtakunnan tuhoamista.

Ja SE on asia, jonka rinnalla viherkomunisteille ei millään ole helvetinkään merkitystä.
Sitä tässä ollaan tekemässä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Voi Ajoille Voi Tavoille, Ano2:lle, Ha-nostrille, Ano3:lle, Krekorille, Ano4:lle, Rouva Anolle, Nils.Aslakille, Terho Hämeenkorvelle, Surupuvulle, Ironmistressille, Taisteluvälineupseerille, Tapsalle vaan, Ekulle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Noin yleensä ja erikseen voi todeta että hirviö on laskettu irti ja harva uskaltaa yrittää sen pysäyttämistä.

Tuosta a-ryhmästä en tiedä sen enempää kuin että se mainostaa queer-kapinaa eli kyllähän sillä porukalla jäi päät leikkelemättä.

Ha-nostrin maininta briteistä on vastenmielinen esimerkki siitä, mitä rasistiksi leimaantumisen pelko voi saada aikaiseksi.

Siihen raiskaustapaukseen en ota kantaa kun en siitä enempää tiedä.

Isä Nicolae kirjoitti...

Morssan Ykä & kaikki pimeäläiset.

Ja Vasarahammerille kiitos tuosta kommentista, muistan lukeneeni vastaavaa ihan ao. blogista myös.

Tuo Neuvostoliitto-vertaus on osuva, kaikessa traagisuudessaan tietty. Lisäisin paradoksaalisesti, että yhdessä asiassa NL:a punaisten esikuvana tulee silti ikävä, nimittäin sukupuolimoraalissa. Alkuajan lyhyiden hölmöilyjen jälkeen (jopa) siellä käsitettiin perinteisen perhekoostumuksen merkitys - piirre, jota nykyajan hemmotellulta kakaravihervasemmistolta on turha odotella.

-TR- kirjoitti...

Suomessa nuo vihervasemmiston väkivaltafantasiat herättävät jähinnä säälin ja hilpeyden yhdistelmää. Siis kyse on olemattomilla lihaksilla uhoamisesta.

Saksassa moinen ei naurata yhtään. Siellä vihervasemmisto on oikeasti todella vaarallista porukkaa. Ei edes ihan tuore ilmiö. Bader-Meinhofin manttelinoerijöitä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Isä Nicolaelle ja TR:lle & kiitos kommenteistanne.

Isä Nicolae: Joo, siellähän käsittääkseni koeteltiin hyvinkin vapaamielistä systeemiä siinä neuvostovallan alussa mutta palattiin varsin puritaamiselle linjalle melko nopeasti.

TR: Totta. Nuo suomalaiset ovat vain elämysmatkailevia leikkipartisaaneja mutta Saksassa touhu on huomattavasti väkivaltaisempaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Joo, siltä vaikuttaa tosin Suomessahan tuota päätöstä ei ole tehty.

Anonyymi kirjoitti...

1400 raiskattu lasta englannissa oli ainoastaan Rotherhamin osuus. Tätä samaahan tapahtui lukemattomissa muissakin kaupungeissa niin briteissä kuin muuallakin Euroopassa. Luoja yksin tietää todellisten uhrien määrän. Siinähän sitä olisi todellista rasismia, mutta nämä"ihmisoikeustaistelijat" eivät tuohon paskaan kajoa pitkällä tikullakaan. Rasismia vastaan on paljon mukavampaa taistella sillee turvallisesti. Itse olen ajatellut, että on kyse valheesta ja ylpeydestä. Vaatiihan se aivan tajuttoman määrän nöyryyttä myöntää olleensa niin totaalisen väärässä ja vielä itsensä jalustalle nostaneena. Hyvin harva moiseen kykenee. Tuolla on aivan helvetisti jengiä, jotka eivät tule ikinä antamaan esim ykälle anteeksi sitä, että olivat väärässä. Mutta tänä kesänä olen havainnut uuden ilmiön. Olen monenkin suusta kuullut sellaista, että "en itse äänestä persuja, mutta kansa on äänestänyt ja vaalitulosta on kunnioitettava." Monen, jotka vielä vuosi sitten eivät moista olisi sanoneet. Ihmiset alkavat toivottavasti herätä tähän kusetukseen. Li Andersson itki jossain mediassa kuinka köyhiltä leikataan...että on pokkaa. Tyttöhallituksen toimet niin ilmastoasioissa kuin muillakin alueilla tulevat toteutuessaan leikkaamaan vähävaraisilta ja kaikilta muiltakin järjettömästi enemmän kuin mihin mikään persu/kokoomushallitus tulee ikipäivinä pystymään.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano ja kiitos hyvästä kommentista.

Anonyymi kirjoitti...

Koska maailman väkirikkain valtio on suorittamassa nimenvaihtoa Bhratiaksi tms niin katsoisin tässä olevan Suomellekin paikka näyttää mistä pesee ja linkoaa!
Kärkihankkeita näetsen!

Oma ehdotukseni eng/swe/ger nimeksemme:
- Endland - Slutland - Endeland -

Tämä JOS mikä nostaa maamme uuteen kukoistukseen etc..!


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Kokoomuksella näyttää nousevan uusi pyrstötähti Aura Salla joka ei elä tukien varassa. CV ei löydy mutta koulutusta ja toimiansa vilkaisten tulee tuloksen että hän on elänyt veronmaksajien tukien varassa koko elämänsä. Itselleen valehtelu on yksi taiteen laji. Esson baarissa se ei onnistu.

Anonyymi kirjoitti...

Onko oman lauman ja reviirin puolustus rasismia?
Kun seuraa viattomien luontokappaleiden elämää niin näyttäisi siltä, että verenimijät ja suvakit ovat aioat laji jotka ei puolusta porukkaansa.
Suvussani, sekä äidin että isän, oli paljon rasisteja. Pahimmin se oireili v. 1939 ... 1945.
Ole siis ylpeästi rasisiti, niin minäkin olen.

Anonyymi kirjoitti...

KVG EU:n kriittisten raaka-aineiden asetus
-tämä tulee virallistamaan asemamme eu:n afrikkana!

Mutta mitäs tuosta! Palmu(öljytynnöreide)n alla on mukava olla huoleton!
Olemmehan me maailman onnellisin kansa, jolla on alati objektiivinen ja luotettava media.


-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille, Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne ja lisäyksistänne.

QroquiusKad kirjoitti...

Epäilemättä tulevaisuudessa on odotettavissa myötähäpeää aiheuttavia hetkiä uutisia katsottaessa, kun "Bharat" on ankkureille mahdoton lausuttava, samoin kuin Myanmar [mianma] josta tuli heti Myönmäri.
Niinpä Intiankin nimi on jatkossa Abrat, Hrabat, Hatbar, Brhtrbrhbthr ja mitä tahansa muuta, mutta ei [barat].

Sama ilmiö nähtiin hollantilaisen kansallismielisen poliitikon Pim Fortuynin murhan jälkeen keväimellä 2002:

kukaan ei viitsinyt tarkistaa nimen oikeaa äänneasua [fortöyn], vaan hän oli milloin jokingermaani [forto:n], ranskalainen [fortã:n] ja lopulta italialainen [fortu:ne].
Tuon viimeisen jälkeen olin varma, että viimeistään ylihuomenna se on "Bib Fortuna", kun joku tyhjäntoimittaja olisi sellaisenkin nimen jossain nähnyt, viitsimättä tarkistaa kenelle tai mille se kuuluu.
Onneksi uutisointi asiasta loppui pian sen jälkeen.

Mitä Suomen nimenvaihdokseen tulee, tuo Slutland olisi oikein hyvä.
Nimittäin englanniksi:
Lutkamaa.
Sellainenhan Suomi on kaikille ulkomaalaisille, paitsi ukrainalaisille ja kaakkoisaasialaisille naisille.
He saavatkin sitten peittelemättömän vihan naamalleen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Se Intian nimenvaihtohan ei ole sinänsä ollenkaan varmaa. En lähde itse leikkimään tuolla nimen vaihdolla.