maanantai 18. syyskuuta 2023

ANTERO LÄRVÄNEN JA FEMINISMIN SYVIN OLEMUS

- Hyvää päivää, hyvät kuuntelijat. Täällä Antero Lärvänen Huitsinnevadan paikallisradion suorassa lähetyksessä. Yritämme lähetyksessämme hieman selvittää nykyisen feminismin syvintä olemusta. Yritimme saada haastatteluun feministisiä vaikuttajia vihervasemmistolaisista puolueista mutta jostain syystä kukaan ei ollut halukas. Mutta onneksi saimme jälleen kerran haastateltavaksemme ei vain pelkkää feministiä vaan The Feministin ja hänhän on tietysti saneleva ja ihmisten asioihin kärsänsä työntävä korkea-arvoinen virkahenkilö Lennipirkitta Löröttät-Sixteen. Tervetuloa lähetykseen, Lennipirkitta.

- Kiitoksia, Antero. Pidän näitä haastatteluja aina jonkinlaisena koukkauksena vihollisen maaperälle. Aina kannattaa yrittää, vaikkei onnistuisikaan.

- Lennipirkitta, osaatteko kertoa että mitä te feministit loppujen lopuksi haluatte?

- Osaanhan toki. Me haluamme absoluuttisen vapauden kaikesta arvostelusta. Niin epäasiallisesta kuin varsinkin perustellusta. Erityisesti se perusteltu arvostelu saa meidät usein näyttämään täysiltä pelleiltä ja sitähän me emme kestä. Siitä tulee meille äärimmäinen henkinen pipi. Siispä kaikki, aivan kaikki feministejä vastaan kohdistettu arvostelu on misogyniaa ja se tulee saattaa laittomaksi eikä ihan pienin rangaistuksin. Lisäksi me vaadimme täydellistä vapautta tulosvastuusta.

- Mitä te sillä tarkoitatte?

- Sitä, että meistä valtaosa toimii yliopistoissa, erilaisissa NGO-organisaatioissa sekä valtamediassa ja meihin kohdistetussa täysin misogynisessä arvostelussa on nostettu esille se, että meidän elättämisemme ja ammattimme ovat täysin hyödytöntä veronmaksajien rahojen tuhlausta.

- No mutta sehän on täysin hyödytöntä veronmaksajien rahojen tuhlausta. Tehän olette kaikki akateemisissa suojatyöpaikoissa joka on kansantaloudelle pelkkä rasite.

- Tuo on juuri sitä yksityiskohtiin takertumista jota me feministit inhoamme ja haluamme laittomaksi. Samoin inhoamme sitä että meidän epistolamme ristiriitaisuuksiin tartutaan ja niille suorastaan naureskellaan. Eivät ne ole ristiriitaisuuksia. Jos me sanomme että naisten oikeuksia on kunnioitettava ja samalla sanomme että islam on naisten oikeuksia puolustava uskonto niin ei se ole ristiriitaisuutta vaan se on feminististä johdonmukaisuutta. Ja koska se on feministien lausumaa, se on tulkittava absoluuttiseksi totuudeksi jota ei perkele soikoon saa arvostella.

- Eli paskapuhe ei ole paskapuhetta jos sen lausuu oikea feministinen henkilö?

- Juuri näin. Se on analyyttistä ja perusteltua feminististä faktaa.

- Mikä sen tekee faktaksi?

- Se, että sen sanoo feministi.

- Mikä olisi mielestänne se feministien täydellinen tilanne?

- Se, että miehet tekisivät kaikki työt, elättäisivät meidät ja me voisimme olla itseämme täynnä olevia narsistisia ämmiä jotka määrittelisivät asioitten oikean laidan täysin omien mielijohteittemme mukaisesti.

- Niin mut… tota noin… eikös se tilanne ole nytkin suurinpiirtein tuollainen?

- No joo, se on sitä de facto mutta me vaadimme että se olisi sitä myös de jure. Ihan lakiin laitettuna ja leimat lämpsittynä päälle.

- Lopettaisittekos te sitten sen tyhjänaikaisen kitinän ja teennäisen uhriutumisenne?

- Emme tietenkään. Mitäs feministejä me silloin olisimme? Koska eihän meillä voi olla hyvä olla, ellei meillä ole sopivalla tavalla paha olla. Me elämme ja hengitämme tyhjänaikaisesta kitinästä ja teennäisestä uhriutumisesta. Ja onneksi tämä Suomi antaa meille siihen mahdollisuuden.

- Saneleva ja ihmisten asioihin kärsänsä työntävä korkea-arvoinen virkahenkilö Lennipirkitta Löröttät-Sixteen, kiitän teitä syväluotaavasta haastattelusta. Ihmisistä, jotka ovat vapauttaneet itsensä täydellisesti reaalimaailman ja loogisen ajattelun kahleista. Täällä Antero Lärvänen, Huitsinnevadan paikallisradio.

Kiitämme Lennipirkittaa jälleen haastattelusta.

34 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos päivän nauruista. Lenni pirkitta sanoo niin kuin asia on. Lisäisin vielä, että syntyvyyden romahdus on niiden hullujen mielestä hieno asia. Siis kantisten. Ilmasto kiittää jne. Nurinkurisesti rahdataan kolmansista maista niitä ilmastoa rasittavia " insinöörikirurgeja" .

Antifilatelisti kirjoitti...

Noinhan se menee. Rapsuta feministiaktivistia, niin alta paljastuu narsistinen huonokäytöksinen ämmä, joka haluaa itselleen kaikki oikeudet mutta ei mitään velvollisuuksia ja vapauden olla epälooginen, destruktiivinen ja ajaa tuhoisia asioita.

Vastikään todettiin, että alle 35-vuotiaista suomalaisista puolet miehistä ja 35% naisista on lapsettomia. Feminismi ajaa Suomen tätä menoa perikatoon tuhoamalla perheet.

Anonyymi kirjoitti...

Ja sehän on niiden tarkoitus. Miesvihassaan.

Anonyymi kirjoitti...

Itselläni on sen verran kielitaitoa, että pystyssä seuraamaan ruotsiksi, englanniksi, jossain määrin ranskaksi sekä espanjaa. Ihan täydellisesti en ymmärrä kaikkea, mutta olennaiset kyllä. Paitsi ruotsin. Täällähän ei käsitetä vielä mitään. Siis miltä näyttää, kun tuhansittain afrikkalaisia/lähi- itäläisiä alkavat ottamaan pikkuhiljaa otetta. Ei ne rikokset/ todistetut hyökkäykset kantaväestöä kohtaan ole mitään paskapuhetta. Onhan se nyt selvää. Kuten tuo iltasanomissa ollut juttu, että myönnetään tosiasia. Mitä on täällä pimeällä puolella toitottetu vuosia. Esim pt media, joka on harrastelija, on todennut asian jo ajat sitten. Ja nyt onkin vmp:n osalta sävel muuttunut. Osuiko nyt omiin? Rikastusta jne?

Anonyymi kirjoitti...

Yliopistoissahan se tämä feminismin mädännäisyys muhii. Siellä elämää kokemattomat neitoset pääsee kokemaan ja tekemään itsestään suuria. Olisis paljon vesurilla töitä, että saataisiin nämä mädät oksat karsittua pois. Oikeistohallitus voisi ottaa tämänkin tehtäväkseen, kun nyt on tilaisuus.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Antifilatelistille, Ano2:lle, Ano3:lle ja Tapsalle vaan & kiitos kommenteistanne. Valitettavasti taitaa olla niin että tämä feminismin paise jäytää maatamme vielä kauan aikaa.

Joppos123 kirjoitti...

Femakot ovat parantumattomasti peniskateellisia rekkalesboja. Jos ne kuvittelee islamin tuovan heille jotain hyvää niin vituiks mään.
Islamistit nakkaavat heti valtaan päästyään ne katoilta tonttiin.
Kai tuommoiselle itsetuhoisuudelle löytyy ihan diagnoosi, en tiedä.

Anonyymi kirjoitti...

Kännykällä kirjoitan, niin hieman sekavaa/ontuvaa. Joka tapauksessa, kun vuosia sitten oli unelma. Ja vastimme sitä 32000 rikollisen tänne tuomista. Ihan todisteiden mukaan spr oli niitä tänne tuomassa. Nyt kun on monia naisia tapettu/raiskattu, sekä kunniamurhia tehty, niin onpa hiljaista. Muistatte kuinka vmp toi esiin niiden ihanuuden. Se loppui siihen hämeenlinnalaiseen media ylistykseen. Kun se ihana irakilainen leikkasi pään irti kunnian vuoksi. Sen jälkeen en ole yhtäkään ylistystä vmp osalta. Vaikka tämä oli vain yksi monista esimerkeistä.

QroquiusKad kirjoitti...

Loppuuhan tämä sitten kun fempsat ovat päässeet tavoitteeseensa eli islamilaiseen Suomeen.
Siellä ei fempsoilta enää kysytä mitään, ja suuri ellei peräti suurin osa niistä on asianlaitaan tyytyväinen.
Moni ei ole, mutta yhdeltäkään suomalaiselta ei silloin enää kysytä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle, Anolle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne. Minä olen itse asiassa eri mieltä siitä että ne haluaisivat islamilaista Suomea. Ne ovat vain täysin omassa todellisuudessaan eläviä hyödyllisiä idiootteja.

Anonyymi kirjoitti...

Niin hyödyllisiä idiootteja. Kyllä tyhmäkin tajuaa lopulta, mikä on hänelle vahingollista. Mutta kun typerä feministi mies vihassaan, ajaa sitä, mikä on suoraan sanoen maanpetturuutta, julistaa miesvihaa, sekä kannustaa olemaan synnyttämättä, niin minusta,se on äärimmäistä maanpetturuutta. Samaan aikaan aikaan kannustavat muslimien oikeuksia lisääntyä ilman rajoja. Kestämätöntä.

QroquiusKad kirjoitti...

Siinä tapauksessa, että fempsat olisivat täysin omassa todellisuudessaan eläviä hyödyllisiä idiootteja, eivätkö ne kuulu holhoukseen kuten muutkin harhoista kärsivät vajaavaltaiset?
Eihän sellaisilla äänioikeuttakaan noin yleisesti ole, miksi siis noilla pitäisi olla?

Anonyymi kirjoitti...

Luin ton ykän kommentin. Luin sen toistamiseen. Jaaha. Onko vaimo saanut otetta. Vihervasemmisto. Levinnyt sinnekin. No ei mikään ihme. Kaikki viedään miehiltä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Qroquius Kadille ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Kyllä. Kestämätöntä.

Qroquius Kad: Radio Jerevan vastaa: Periaatteessa kyllä. Käytännössä he ovat vaikutusvaltaisissa asemissa.

Ano2: Ja mikähän perkele minustakin muka vihervasemmistolaisen teki? Mitenkä minun olisi pitänyt vastata?

QroquiusKad kirjoitti...

Enpä ole kyllä huomannut sinussa vihervasemmistolaisuuden merkkejä, vaikka ei aivan joka asiasta samaa mieltä olla.
Vaan miten olisi pitänyt vastata, on jo hankalampi kysymys:

kuka sen esitti?
Mihin kysymykseen oli vastattu väärin?
Montako anonyymiä täällä on?
Keskustelevatko he keskenään?
Käykö kysymyksen esittänyt anonyymi keskustelua itsensä kanssa päänsä sisällä, josta se rönsyilee joskus ulos?

Anonyymi kirjoitti...

Naamiot on paljastettu.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys kommentoijille. Jätin pari kommenttia julkaisematta koska en julkaise omaan yksityiselämääni liittyviä kommentteja.

Qroquius Kad: Hyviä huomioita.

Ano: Mitkä vitun naamiot?

Anonyymi kirjoitti...

Kun kirjoitit tuon viimeisen blogisi, niin onko tuo jonkun läheisesi kuva ? Hirveätä. Pelottavaa. Kamala järkytys. Onko tuo se mitä en edes uskalla kysyä? Kaikella kunnioituksella.

Joppos123 kirjoitti...

No no, nätisti nyt.
On helppoa tulkita asiat väärin ja saada latvaräjähdys ihan turhasta.
Onhan näistä esimerkkejä ihan tuolta politiikan huipultakin.
Ykä vetää hyvää blogia ja on muuten ainoa jossa käyn säännöllisesti kommentoimassa.
Joskus läikkyy itselläkin vähän yli mutta se menee sitten ohi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Sehän on vain joku netistä löytynyt kuva.

Joppos123: Kiitokset.

Anonyymi kirjoitti...

Juu. Ei ole helppoa pitää blogia, kun ininää tulee ties mistä. Rauhallisesti vaan . Tämä blogi on tärkeä. Hyvin monille. Ok. Ei ole helppoa raskaan työn lisäksi pitää yllä blogia, sekä kommentoida monesti raskaita kommentteja. Voimia ykä. Toivottavasti jaksat jatkaa.

Joppos123 kirjoitti...

Jos on mahis niin nyt kannattaa käydä pihalla ja nostaa katse ylös. Aika komeita revontulija näinkin etelässä kuin Hyvinkään seutu.
Sattumalta huomasin kun kävin röökillä.
Ei noi samaa ole kuin lapissa mutta kuitenkin.

Anonyymi kirjoitti...

Muuten... Aiempaan viitaten (henkilötarkistus metsässä)

Yle: sisäministeri ehdottaa tarkennettuja ruumiintarkistuksia tms

Eli juna etenee, ja vaikka tämä toimi on suunnattu "nuorisorikollisia" vastaan niin anna pirulle pikkusormi tai valtiovallalle lisää oikeuksiasi...

Vaan mitä minä mistään tiedän/ymmärrän? Ihme foliopipoinen vastarannankiiski..!


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Tällä kertaa en jää jaarittelemaan, vaan totean pelkästään, että eihän tuosta muuten onnistuneesta kuvasta puutu kuin sarvet.

Rouva Ano

Antifilatelisti kirjoitti...

Vanhan latteuden mukaan "älä ikinä pidä ilkeytenä mitään sellaista, minkä voi selittää typeryydellä". Paljon feministien töhöilyistä menee aivan puhtaan typeryyden piikkiin.

Mutta nyt on pakko todeta, että siellä on ilkeys pohjalla. Muistanemme, miten vmp ja feministit yrittivät vaientaa puheet väestönvaihdosta "mielisairaana salaliittoteoriana". Nyt Helsingistä paljastuneen salamoskeijan imaami itse tunnusti, että se todellakin on heidän tavoitteensa.

Tämän kaiken jälkeen väestönvaihtoteorian kiistäminen on aivan puhdasta ilkeyttä ja pahansuopuutta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Joppos123:lle, Taisteluvälineupseerille, Rouva Anolle ja Antifilatelistille & kiitos kommenteistanne.

Ano: Suuret kiitokset. Ihmetytti vaan vähän että mikä minusta vihervasemmistolaisen teki.

Joppos123: Minulta jäi kehno vie huomaamatta.

Tvälups: Eletään toivossa että poliisi keskittyisi olennaiseen.

Rouva Ano: Minusta se on ilmielävä Lennipirkitta.

Antifilatelisti: Kyllä, onhan siellä ihan puhdasta ilkeyttäkin. Ja tietysti omien kasvojen suojelua.

Anonyymi kirjoitti...

Lennipirkitta ilman muuta, mutta ne pirunsarvet on piilotettu...

Rouva Ano

QroquiusKad kirjoitti...

Johan poliisilla olisi nytkin oikeus tarkastaa roadman-jengejä niitä kohdatessaan, ei siihen mitään erikoisohjeistuksia tarvita:

https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2011/20110872#Pidm45809189707760

Tosin jos poliisi menettelisi kuten sillä olisi oikeus, nousisi taivaankorkea älämölö.
Eikä tilanne muuttuisi miksikään millään ministeriön ohjeistuksella.

Jos taas joku pelkää, että poliisi tulee metsään työntämään hänelle sormen pyllynreikään katsoakseen onko siellä suklaapatukoita, on se turha pelko:

https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2011/20110806#Pidm45809188888848

Sellaisen ei Suomessa ole oikeutta muilla kuin terveydenhuollon ammattilaisilla, eikä sellaisia poliisille olla antamassa.
Ja jos pelottaa, ettei poliisi siellä metsässä noudattaisi lakia, silloinhan se voi tulla vaikka nyt pelkääjän kotiin tökkimään häntä sormellaan, joten se siitä.

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Kadi kirjoittaa tuossa edellä nyt hieman asian sivusta. Ei se siinä metsäjutussa ollut se pointti se perseeseen tökkiminen, vaan se että ylipäätään olisi oikeus tulla metsässä liikkuvien reppuja ja taskuja tutkimaan millaisia patruunoita siellä on ja oikeulaitoksen kautta vaatimaan että ihmisen pitää itse todistaa ettei ole käyttänyt niitä lyijyllisiä patruunoita kosteikkoaluleella jos sellaisen poikki sattuu polku menemään ja sillä kohdalla tarkastus toimeenpannaan. Ei ole meidän oikeuskäytäntömme mukaista että ihmisen pitää todistaa syyttömyytensä, vaan kyllä syyttäjän pitää todistaa syyllisyys. Ei lainkäyttöä voi noin vain kääntää päälaelleen kun se on ammoisesta muisnaisuudesta asti näin päin mennyt ja se että se on näin päin on jopa laskettu oikeusvaltion tunnusmerkiksi. Ja lasketaan edelleen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle, Qroquius Kadille ja Thorvald Eskilinpojalle & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano: Lennipirkitta ei tarvitse niitä.

Qroquius Kad & Thorvald: Thorvald saattoi olla lähellä totuutta. Mutta mitä tulee niihen etnisesti edistyksellisten tarkistamiseen niin siinähän oli just hiljan joku Ylen haastatteluohjelma jossa Marja Sannikka päivitteli että johtaako tämä etniseen profilointiin. No totta helvetissä johtaa ja se on tarkoituskin mutta löytääkö joku linkin siihen juttuun?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Jep, tuo se oli. Palaan siihen myöhemmin. Ja eläkäämme toivossa että metsästäjien kohdalla käytetään tervettä järkeä.

-TR- kirjoitti...

Tässä on kuitenkin sukupolvieroja. Aina hauskaa kun sekopäät alkavat riitelemään keskenään.

Nimittäin vanhan liiton femakot ovat sitä mieltä että mies joka pistää mekon päälle on mies jolla on mekko päällä eikä suinkaan nainen.

Uudempi sukupolvi taas hyväksyy sukupuoliloikan ja haukkuu vanhuksia termillä terf joka on jokin alkukirjainlyhennys jostain uusfemakkojen kielestä.

Siksi nämä nuoremmat pitävät vanhuksia suorsnaisina natseina kun ovat niin transfobisia.

Anonyymi kirjoitti...

Pahoittelut ykä. Ei ollut tarkoitus ns loukata.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys TR:lle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

TR: Totta. Ja joku Minna Canth tuskin olisi halunnut tätä.

Ano: Ok.