sunnuntai 13. lokakuuta 2024

KUKA TEKI JA MITÄ HÄ?

Tulipa törmättyä Ylen uutiseen joka kertoi poliisiammattikorkeakoulun tekemästä viharikostutkimuksesta. No, tutkimuksessahan sanottiin että:

Vuonna 2023 Suomessa kirjattiin ennätysmäärä epäiltyjä viharikoksia.

Poliisin tietoon viime vuonna tuli yhteensä 1 606 epäiltyä viharikosta. Määrä on huomattavasti enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Kasvua edellisvuoteen on 29 prosenttia, eli 361 tapausta.

Poliisiammattikorkeakoulun tuoreen viharikosraportin mukaan suurin osa ilmoitetuista viharikoksista liittyy uhrin etniseen tai kansalliseen taustaan. Poliisi kirjasi tällaisia ilmoituksia 1 092 kappaletta. Rikoksen tavallisin tapahtumapaikka oli julkinen tie, katu tai tori ja yleisin rikoslaji pahoinpitely.

Se, mikä pistää epäilemään tuloksia on seuraava:

Useimmin epäilty tekijä kuului valtaväestöön ja uhri johonkin vähemmistöryhmään. Teon kohteena olevista 60 prosenttia oli miehiä ja 40 prosenttia naisia. 

Sehän on selvää, että jos kantasuomalainen mies kohdistaa väkivaltaa somaliin, arabiin tai vaikka afganistanilaiseen niin VMP:n lööpit kirkuvat ja maahan vaaditaan rasismin johdosta hälytystilaa. Mutta missä ne lööpit ovat? Missä edes uutiset ovat?

Missä on kyseisten kansanryhmien kohtaama väkivalta?

Missä on myös suomalaisten kyseisiin kansanryhmiin kohdistama joukolla tehty sadistinen alistusväkivalta?

Kuinka moni kyseisen kansanryhmän nainen on raiskattu suomalaisten toimesta?

Sen sijaan haittamaahanmuuttajien suomalaisiin kohdistamat väkivalta- ja seksuaalirikokset ovat hyvin tiedossa.

Miksi ne eivät ole viharikoksia?

Lienee edelleenkin niin että suomalaisen sanoma sana on vakavampi rikos kuin haittamaahanmuuttajan tekemä väkivallan teko.

Ja viharikokseen vois syyllistyä vain valkoinen heteroseksuaalinen mies.


23 kommenttia:

Tapio Suhonen kirjoitti...

No, niitä ei, kaikessa lievyydessään uutisoida. Mutta jos somali lyö suomalaisvanhusta turpaan tai raiskaa alaikäisen, asia uutisoidaan HYVIN diskreetisti...

29051453 kirjoitti...

Moi Ykä. Seisoin autoni kanssa liikennevaloissa odottaen vihreän valon syttymistä. Kadun ylitti joukko moniosaajia matkalla paikalliseen notkumiskeskukseen naisia ja tyttöjä naurattamaan. Mielestäni ilmeeni oli täysin neutaali. Yksi veijareista huomasi minun katsovan ja hänen ilmeensä muuttui murjottavaksi. Nykyisillä standardeilla tein ilmeisesti viharikoksen, syyttäjä saa määritellä.
Vihapuhe, viha-ajatus ja vihakatse. Onneksi poliisilla ei ole oikeita rikoksia selvitettävänä.

Terhomatti Hämeenkorpi kirjoitti...

Eikös se ole niin, että koko sanaa "viharikos" ei esiinny Suomen lakikirjassa? Muistelen...

Anonyymi kirjoitti...

Mikä on viharikos? Miksi tehdään tilastoja asiasta, jota edes laki ei tunne? Sen puuttuminen ilmeisesti antaa oikeuden vetää lukuja stetsonista ja voihan sillä olla myös poliittinen tilaus, että saadaan muka todistettua, kuinka rasistisia suomalaiset ovat. Pidätetäänkö tai syytetäänkö palestiinalaisia ja heidän höynäyttämiään vasemmistolaisia siitä kun he mielenosoituksissa huutavat kurkku suorana vihaa juutalaisia kohtaan? En ole ainakaan asiasta lukenut, mutta se taitaakin sitten taas olla sitä parempaa vihaa?

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Aatelissukuinen Olof Palme ohjasi Ruotsin monikultturismin ihanalle tielle. Tulokset näkyvät nyt.

Anonyymi kirjoitti...

Tekijöistä ja uhreista pitäisi julkistaa etniset taustat. Väkivaltaa virassa käyttävät edustavat usein lyhytpinnaisia ja tyhmiä väestöryhmiä.

teroristi kirjoitti...

Täys nollatutkimus. A) polliisikorkee taposkoineen ja floppineen teetättää tutun korkeakoulu(kirjoj)a käyneillä kompiser hyvää julkisrahakorvausta vastaan ihan tut-ki-muk-sen, jonka lopputulema b) sovitaan etukäteen. Sitten c) yle ja hysärihöblapravdat käynnistää puuduttavan toitotuskampanjan "tuloksista", mukaan haastatteluihin raijataan "huivinaisia ja mamuvanhuksia, jotka yht'äkkiä pelkäävät". Kyssäri vaan, miksi pakkoelättämämme vitun "valtio" käy puremaan ruokkijansa kättä? Yläluokan, "eliitin/eliten" ja mamusuojattien sukurutsaa?? joku jälkeläisilleen syötetty dopingravintolisä?? Olihan Rooman rappiona mm. ravintoon päässeet raskasmetallit

Anonyymi kirjoitti...

Klo 10.46. Korjaus: Väkivaltaa vihassa käyttävät...

Mmmm kirjoitti...

Niinistönkin piti puuttua siihen tuiki harvinaiseen pikkumamun kiusaamiseen ja antaa Jopo kaverille. Tosin sekin keissi osoittautui kusetukseksi eikä valtamedia varmaan vaivautunut sitä korjaamaan.

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

Tarkoitushakuisesti tehdään tilastoja epäillyistä rikoksista, ja paljastuu, että "suurin osa ilmoitetuista viharikoksista liittyy uhrin etniseen tai kansalliseen taustaan" ja "useimmin epäilty tekijä kuului valtaväestöön ja uhri johonkin vähemmistöryhmään." Jos jotain voisi kutsua poliittiseksi tai ideologiseksi tilastoinniksi niin tätä. Identiteettipolitiikkaa se on puhtaimmillaan, vähemmistöaseman nostamista erityishuomion kohteeksi. Mikäli meillä ei olisi lainkaan muita etnisiä ryhmiä kuin kantasuomalaisia, loppuisivatko viharikokset, eivät tietenkään, ne käsiteltäisiin vain yksilöiden välisinä kiistelyinä, erimielisyyksinä.

Parempi puhua vihasta ja rasismista jottei oikeista vähemmistöjen tekemistä rikoksista tarvitsisi puhua, ja jos täytyy, niin selitys löytyy vähemmistöön kohdistuvasta rasismista. Oikeastaan tällaiset tilastot ovat epäkunnioittavia enemmistöä kohtaan, koska niistä näkyy koko asetelman valheellisuus, vieraan etnisen lähtökohdan sallima erityiskohtelu.

Anonyymi kirjoitti...

Eikö sitä menneinä aikoina joku laulellut siihen tapaan, että kuka siellä saunassa veti sitä kuka mikä häh? Tai jotenkin tuohon tapaan. Muistui mieleen tuosta otsikosta:)
Eiköpä ylenanto lähiaikoina raahaa näytille näitä raiskattuja ja sorrettuja mamuja pilvin pimein.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Rikoslaissa ei ole viharikosta. Miten voidaan tutkia sellaista jota ei ole?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tapio Suhoselle, 29051453:lle, Terhomatti Hämeenkorvelle, Rouva Anolle, Ano1:lle, Ano2:lle, teroristille, Tapsalle vaan, Ano3:lle, Huru-ukolle ja Ano4:lle & kiitos kommenteistanne. Koko viharikos-asiahan pidetään jonkinlaisena ilmassa leijuvana blankojuttuna jota käytetään ainoastaan kantasuomalaisia vastaan. Niin että perseilevät kehitysmaalaiset tulkitaan aina uhreiksi. Elämme vastenmielistä kaksinaismoralismin aikaa.

QroquiusKad kirjoitti...

Tämä tutkimus lienee tehty kyselemällä ählämeiltä ja afrikankädellisiltä, että teitähän on varmasti kohdeltu rassisstisesti ja tosi paljon, eikös vaan olekin?
Ja vastaukset tiedetään.

Ei sentään olla vielä niin pitkällä kuin Saksassa, jossa juutalaisiin kohdistuneet viharikokset kirjataan automaattisesti ÄÄÄÄRRRRRIoikeiston tekemiksi, ellei tekijää tiedetä.
Todellakin näin tehdään, vaikka tekijää ei tiedetä;
asian on vahvistanut julkisesti saksalainen poliisitaho.

Sopii kysyä, kuinka moni tällainen rikos jätetään tahalllaan tutkimatta, että saadaan lisää merkintöjä siihen Kiihottavaan Sarakkeeseen?
Ja milloin tämä saadaan meillekin, mutta koskemaan tietysti kultturinrikastuttajia?

Joppos123 kirjoitti...

Matujen tekemät rikokset tultanee tulevaisuudessa luokittelemaan "rakkausrikoksiksi".

alianor d'aquitaine kirjoitti...

Me olemme niin täynnä vihaa.

Tänne tulee ihmisiä, jotka pakenevat sotaa ja vainoa. He saavat kodin, lämmön, terveydenhoidon, ruuan, koulutuksen lapsilleen ja tulkkipalvelut kaikkiin virastoihin mistä jaetaan lisää rahaa kaikenlaisiin tarpeisiin. Eikä heiltä vaadita mitään vastineeksi.

Sitten joku katsoo heitä kaupan jonossa ärtyneesti jouduttuaan tönityksi. Viharikos!!!
Rasismia!! Rikosilmoitus poliisille.

Mutta toistaiseksi kukaan ei ole uhannut muuttaa takaisin kotimaahansa, jossa heitä ei koskaan kohdella huonosti.

Vaikka me suomalaiset olemme niin täynnä vihaa.



Joppos123 kirjoitti...

Kävin vuonna 2011 Berliinissä. Jostain kumman syystä piti mennä sinne vappua viettämään. Aikamoista touhua ne antifanttien ja muiden mellakat.
Kaikki paskaksi ja palamaan oli pelin henki. Neuköllnin alue oli täysin kyynelkaasun peitossa.
Me istuttiin vaimon kanssa tarkastuspiste Sharlien kohdalla ja katseltiin sitä touhua.
Käytiin samalla reissulla Berliinin pääsynagoogassa.
Homma menee niin, että Saksan poliisi suojaa ulkopuolen ja iippojen laskuvarjojääkärit sisäpuolen.
Sinne sisäpuolelle on ihan turha lähteä huutelemaan allahu aghbaria. Tulee aika nopeasti kuulaa kohti.

29051453 kirjoitti...

Olisiko ollut Sleepy Sleepersien ensimmäinen single?

Anonyymi kirjoitti...

Muualta tulleet, täältä turvapaikan, koulutuksen, tetveydenhuollon ja työpaikan saanet naiskansanedustajat keskittyvät ulostuloissaan moittimaan suomalaista yhteiskuntaa. Vaikka olot ovat niin karmeat, pelkkää vihapuhetta ja rasismia päivästä toiseen, maassa pysymisen tarkoituksena heillä ilmeisesti on tarkoitus nostaa entistä vihreämmälle oksalle kaikki maanmiehensä ja -naisensa ja tehdä entistä enemmän tavallisista suomalaisista heidän nöyriä palvelijoitaan. Siihen samaanhan se islamkin pyrkii, alistamaan vääräuskoiset.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Naulankantaan! Itsekin olen ihmetellyt, miten "henkensä kaupalla vainoja pakoon lähteneet" viitsivät itkeä auttajiensa rasismista, jos vaihtoehtona olisi paluu "varmaan kuolemaan". Kyllä olisi suvakkienkin jo ravistettava suomut sinisilmistään ja nähtävä noiden todellinen olemus: ruokottoman härskejä hyväksikäyttäjiä.

Anonyymi kirjoitti...

Myös ne virassa väkivaltaa käyttävät edustavt mainitsemisiasi ihmisreyhmiä. Ja varsinkin se viran suomin valtuuksin väkivaltaiset. Olematon impulssikontrolli yhdistettynä empatiakyvyttömyyteen ja voimistettuna sillä virkamerkillä. Ja eiku "nokian nuoriso-ohjaaja" laulamaan.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Melkoisesti on mennyt rahaa, sekä resursseja siihen, että pitää sitä ideologiaa uskotella kansalle, että olette syyllisiä rasisteja sekä natseja. Ne kansainväliset sopimukset yms, ovat paljon tärkeämpiä, kuin tunkkainen suomen itsenäisyys & arvot. Sitähän on tullut tuutista jos toisesta, viimeiset 15 v vähintään.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Joppos123:lle, alianor d´aquitanelle, 29051453:lle, Rouva Anolle, Ano1:lle, Huru-ukolle ja ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Tuohon suuntaanhan ollaan meillä oltu menossa pitkään.

Joppos123:

Viesti1: Toimintansa lopettanut bloggari Octavius kehitti asiaan sopivan termin eli ”tutustumispenetraatio”.

Viesti2: Saksa on kyllä vielä enemmän sekaisin kuin Suomi.

alianor d´aquitane: Osuvia huomioita. Täältähän pääsisi kyllä lähtemään. Kukaan ei estä.

29051453: Kyllä oli:

https://www.youtube.com/watch?v=N5xOWdB72GA

Rouva Ano: Aivan totta.

Ano1: Totta, mutta eiväthän ne suomut rapise.

Huru-ukko: Kusipäitä löytyy kaikista ammattiryhmistä.

Ano2: Oikeastaan jo 30 vuotta.