torstai 23. lokakuuta 2014

POLIISI TURVANAMME

Helsingissä sitten perustettiin näitä katupartioita, niin kuin odottaa saattoikin. Tarkoituksena tavallisten ihmisten suojaaminen. Asiasta seurannut uutisointi noudattaa perinteisesti tiedostavaa logiikkaa, sillä Iltalehti uutisoi Uusnatsit tappelivat keskellä Helsinkiä ja Yle tiedottaa, että toistaiseksi näyttää siltä, että katupartiot ovat onnistuneet ainoastaan provosoimaan lisää väkivaltaa. Otsikoita katsomalla äkkinäisempi tuumaisi, että ovatpa nasset alkaneet riehua. Sinänsä kyseessä oli tapahtuma, jossa wanna be-partisaanit hyökkäsivät katupartion kimppuun, vaikka katupartiot eivät olleet hyökänneet kenenkään kimppuun. Mediamme mielestä tietysti katupartion olemassaolo ”provosoi” väkivaltaa ts. antaa wanna be-partisaaneille ihan selkeän oikeutuksen hyökätä, sillä antifasismihan on itsepuolustusta jne jne.

Niin median kuin wanna be-partisaanien toiminta ei hotellin respassa pahemmin hätkäytä, sillä seepra ei pääse raidoistaan, kukko kiekuu, kana munii, aurinko nousee idästä ja tiedostava väki toimii niin kuin tiedostavat fysiikan lait pistävät sen toimimaan. Sen sijaan hotellissa kiinnostaa enempi poliisin reaktio. Helsingin poliisin edustaja komisario Jere Roimuhan totesi:

Katujen turvallisuuden valvominen on Suomessa vain ja ainoastaan poliisin tehtävä.

Aina voi yksittäisiä ikäviä asioita sattua, mutta niitä ei ratkota niin, että ruvetaan ottamaan tuolla oikeuksia omiin käsiin ja aletaan järjestämään katupartioita.

No joo. Periaatteessahan asia on juuri näin. Mikäli poliisi toimisi tehtävänsä mukaan. Ei nyt tässä vaiheessa takerruta siihen yksityiskohtaan, että kuinka vähintään seitsemänkymmenen ihmisen järjestäytynyt pieksäminen voidaan tulkita yksittäisiksi ikäviksi asioiksi. Vaan kerrataanpa vielä, mitä poliisi on tämän kyseisen asian tiimoilta sitten tehnyt.

Ensinnäkin poliisi oli tiennyt maahanmuuttajaporukoitten kantasuomalaisiin kohdistamasta sadistisesta ja jatkuvasta väkivallasta jo pitkään. Pistikö se asian tiimoilta jonkunlaisen erikoisoperaation pystyyn? Älysikö se edes varoittaa asiasta tavallisia kansalaisia? Oliko se huolissaan tavallisten kansalaisten turvallisuudesta?

Kissan paskat. Poliisi pyrki vain salaamaan tapahtuneen. Ettei maahanmuuttajiin ja sitä kautta maahanmuuttopolitiikkaan kohdistuisi negatiivista huomiota. Utopian ylläpitäminen oli sille kansalaisten turvallisuutta tärkeämpää. Ja se salaisi sen vieläkin, ellei asia olisi vuotanut julkisuuteen. Tämän jälkeen poliisi on keskittynyt huolehtimaan asiaan liittyvistä tuohtuneista nettimielipiteistä. Joissa ei olla lyöty ketään. Poliisi on myös aktivoitunut valvomaan niitä ihmisiä, jotka ovat huolissaan tavallisten kansalaisten turvallisuudesta. Kun poliisi siitä ei itse näytä olevan huolissaan. Se on vain huolissaan siitä mielikuvasta, että poliisi viranomaisena mukamas tekisi jotain. Tärkeintä on instituutio, se mitä se edustaa ja miltä se ulospäin näyttää. Ei se, mitä se varsinaisesti tekee.

Tämähän on tietysti luonnollista, sillä poliisi on osa virkakoneistoa ja virkakoneiston suurin huoli on se, että virkakoneistolla ei ole tarvittavia rahallisia resursseja sen toiminnan jatkamiseksi ja lisäämiseksi, mikä ei ole tähänkään mennessä toiminut. Toiminnan, joka osaltaan on saanut aikaan sen, että kantasuomalaisia hakataan muunmaalaisten toimesta ja yhteiskunta miettii parhaansa mukaan syitä ja perusteluja, joilla osoitetaan kantasuomalaisten itse asiassa saaneen mitä tilasivatkin.

Ei poliisi ole mikään maailmasta irrallinen saareke. Ei poliisiin luoteta vain siksi, että poliisi niin vaatii. Luottamus on ansaittava. Ja tässä tapauksessa poliisi on tehnyt parhaansa menettääkseen luottamuksen.

Oma alani eli sosiaaliala on myös osa virkamieskoneistoa. Toiston uhallakin puhun vielä asiasta sen tiimoilta. Julkisuudessa on esitetty että myös lastensuojelu reagoi. Mitä se käytännössä tarkoittaa? Helsingin tapahtumien vuoksi on tietysti odotettavissa lisää huostaanottoja ja sijoituksia. Silloin virkakoneisto voi todeta, että asiaan on reagoitu. Mitä reagointi sitten saa aikaiseksi? Nykyisissä laitoksissa yhteydenpitoa ei juurikaan voi rajoittaa. Myös lomat pelaavat, eli mahdollisuus väkivallan jatkamiseen on täysin entisenlainen.

Ainoa merkittävä asian tämäntyyppisessä viranomaisreagoimisessa on se, että kun nämä tyypit ovat sijoitettuina laitokseen, oikeusjärjestelmämme tulkitsee asian nykykäytäntönsä mukaan niin, että koska tyypit ovat jo ”lastensuojelullisten toimenpiteitten kohteena”, ei niille anneta ehdottomia vankeusrangaistuksia sitten millään.

Eli näillä toimilla varmistetaan, että näillä rikoksentekijöillä on suojanaan eräänlainen oikeudellinen sateenvarjo. Jonka ylläpitäminen maksaa veronmaksajille tommosen 120.000 euroa per kärsä per vuosi.

Lisätäänpä tähän vielä yksi asiaan liittyvissä keskusteluissa esille tullut seikka. Nythän on ollut ehdottoman tärkeää muistuttaa, että kantasuomalaisetkin ovat harrastaneet aikanaan jengitappeluita, joten on ihan turha mennä mussuttamaan maahanmuuttajien väkivallasta. Tässä tulee esille tiedostava logiikka jotenkin kauneimmillaan:

Väite:

- Asia A on pahasti perseellään ja se on perseellään juuri nyt.

Tiedostava vastaväite:

- Mutta asia B oli pahasti perseellään 38 vuotta sitten.

Tiedostava johtopäätös:

- Koska asia B oli pahasti perseellään 38 vuotta sitten, ei asia A ole perseellään ollenkaan.

Hotellin respassa odotellaan, että seuraavaksi todistuskappaleeksi kaivetaan esille Härmän Häjyt. Ja eikös se Lallikin riehunut sen kirveen kanssa?


40 kommenttia:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Mitä ne poliisit taas haukkuvat väärää puuta? Ei kun hakkaajaporukan pomot, tai ainakin kaikki oikeustoimikelpoiset (kai tuo on se termi lakimiesten latinaksi) jengiin kuuluvat poistetaan kaduilta. Sen jälkeen riittävästi partioita kaduille, etteivät tapahtuneet rikokset pääse toistumaan.

Jos poliisi olisi tehnyt tehtävänsä ylläkuvatun mallin mukaisesti, ei Helsingin kaduilla tarvitsisi pelätä niin paljoa, ja kaikki verojamaksavat kansalaiset olisivat myös sitä mieltä, että poliisi on tehtäviensä tasalla. Ei muuta kuin toimeksi, hyvät viranhaltijat. Tekemään sitä, minkä itse määrittelitte omaksi virkavelvollisuudeksenne.

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä niin.

Media julistaa ja suvaitsevaisto peesaa vai miten se meni? Onneksi virkavaltakin toimii odotetun objektiivisesti.

Todellakin, 70 rikosilmoitukseen asti johtanutta pahoinpitelyä.
Olemmehan oppineet kuinka esim. raiskaustilastotkin valehtelevat koska kaikki tapaukset eivät johda rikosilmoituksenkaan asteelle.
Tällä normatiivillä kerrotaan tapaukset varoen kolmella. Eli pitkälti yli 200 tapausta ja poliisi tekee mitä?
Ei mitään.

Kun taas sitten nasistifasisti (ja joku on taatusti basistikin!) -sakki lähtee "partioiomaan" ja saa anti-sakin kimppuunsa = Otsikoita! Paheksuntaa! Poliisi tutkii ja tuomitsee!

Joo-ei jumal-auta. Tilanne jossa olemme.

"Tutkija: Toistaiseksi radikalistinen islamismi on ollut Suomessa väkivallatonta"
http://yle.fi/uutiset/tutkija_toistaiseksi_radikalistinen_islamismi_on_ollut_suomessa_vakivallatonta/7545985?fb_action_ids=10152775139263680&fb_action_types=og.recommends

Selevä! Nuo em kolmattasataa tapausta sekä väkilukuun suhteutettuna korkein edustus Syyrian uskonsodassa eivät ole merkkejä radikalisoitumisesta vaan lienevät niitä sangen valitettavia yksittäistapauksia?
-jotka taas johtuvat meidän rasistisuudestamme sekä vanhoista pelikonsoleista.

Entäs sitten kun Ottawa/Kanadan malli* (Iso-Britannia, Ranska...) rantautuu Suomeen?

*Niille jotka eivät vielä tiedä: uniformuihin pukeutuneet isäntämaan asevoimien edustajat ovat ns vapaata riistaa "radikalisoituneille käännynnäisille".

Takuuvarmasti ensimmäiseksi esitetään aselakien kiristämistä sekä samaan huutoon kotouttamismäärärahojen tuntuvaa korotusta. Mark my words.

Sopeuttamistoimia palaajille suunnitellaan suoranaisen kiihkon vallassa:
Demarinaiskansanedustajan esitys veteraanitukitoiminnan kohdistamisesta omille pikku jihadisteillemme ei ollut mikään epähuomiossa viskattu kukkanen.

Omat veteraanimme ovat katoavaa kansanperinnettä ja heitä edustavilla järjestöillä on hallussaan miljoonaomaisuus.
Sitä ei tulla (hukkaamaan saati) kohdentamaan noille vanhuksillemme, sillä jokaisen järjestön johtokunnassa istuu iso lössi poliittisia broilereita ja kokouspalkkiot jne ovat suhteellisen mukavia lisäansioita.

Nämä uusveteraanit mahdollistavat toiminnan jatkamisen kauan senkin jälkeen kun viimeinenkin sotiemme veteraani puolisoineen on siirtynyt ajasta ikuisuuteen.

Mutta poliittisen kenttämme suureksi onneksi Venäjä kolkuttaa ovillamme ja jollemme heti-just-kohta liity natoon ja sulaudu osaksi EU:n liittovaltiota niin heräämme siihen, että Putin kömpii sänkyymme. (EY neuvoaantava kansanäänestys ja median rummutus eräästä Vladimir Zhirinovskista, anyone?)
Siinä se lurkkii jo ellei aivan sängyn vieressä niin vähintään sen alla. Ja kaikkihan tiedämme lapsuudestamme ettei mörköä kannata kurkistaa vaan on syytä pysyä peiton alla, vapista hiljaa odottaen aamun sarastusta ja sitä, että vanhemmat tulevat meidät herättämään...

Sorry for this rant. Prkl että korpeaa.

-Tvälups-

Kumitonttu kirjoitti...

Siis jos 70 tapausta on tullut poliisin tietoon, niin kuinka monta niitä on sitten oikeastri tapahtunut? 700? Ehkä jopa 7.000 jos lasketaan samalla kammalla kuin raiskausten määrää arvioidaan käyttämällä perusteena "poliisin tietoon" tulleita tapauksia.

Juha kirjoitti...

Iltalehden uutisesta lainaus:"Sellaista puhetta on ollut, että rautaputkia olisi heitetty käsistä" -poliisi.

Väkevää informaatiota, totisesti!

Mutta mutta. Nythän katupartion tulee varustautua kännyköin ja aina, kun havaitsee epäilyttävää toimintaa, soittaa poliisille: "Täällä on rautaputkia heiluttavia uusnuivia riekkumassa!!".

Ja johan se liikkuva huvimaja ilmestyy tonteille...

Anonyymi kirjoitti...

Olen varmaan joskus tämän sanonut, mutta nyt pitää sanoa uudelleen: Jos joku riehuu tuolla lailla, jengissä tai ilman, niin iästä tai ihonväristä/kulttuurista riippumatta ko. henkilö ansaitsee paNppua jakaukseen ja pidemmän koppituomion.

Eikä tuo mieltä hirveämmin ylennä, kun itse asun juurikin itäisen helsingin yhdessä rikastuteimmassa ghettossa... Tosin tuollaiset räkänokat eivät viitsi aukoa päätään nelikymppiselle 180cm/95kg jässille, koska siinähän voisi jopa sattua omaankin nenuun ja sehän nyt ei ole yhtään kivaa.

Lopullisen mielipiteeni esitän kysymyksen muodossa: Meillä kun on suomessa mätämunia ihan omiksi tarpeiksi, niin miiksi niitä pitää väen vängällä hakea maapallon ääristä vielä lisää?

Br,
--Madri

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Yhel Turkkulaasel, Taisteluvälineupseerille, Kumitontulle, Juhalle ja Madrille & kiitos kommenteistanne.

Yks Turkkulaanen: Luulen kovasti, että tavallinen rivipoliisi ajattelee juuri noin. Mutta häneltähän ei kysytä. Veikkaan muuten, että nimenomaan Turku on sitten seuraavana vuorossa. Siellähän on eräs Varissuo.

Yleensäkin poliisin toiminta on nykyisin lähinnä utopiapolitiikan ylläpitämistä kaikin mahdollisin keinoin. Ehkä poliisin nimikin tulisi päivittää ajan vaatimusten mukaiseksi. Ennen: poliisi. Nykyisin: politiisi.

Taisteluvälineupseeri: Oman, työhön liittyvän perstuntuman myötä toteaisin, että tuo kolmella kertominen on lähellä totuutta. Tosin miniminä. Voi olla enemmänkin.

”Mark my words”

Your words has been marked. I do not deny them. Se ei sinänsä ole ihmeellistä, että media yrittää häivyttää asiat olemattomaksi. Niinhän se aina tekee. Mutta kun mukana on poliisi, niin se pistää täälläkin suunnassa korpeamaan. Varsinkin kun poliisi muistuttaa, että se on vain ja ainoastaan poliisi, joka järjestystä yllä pitää. Tai näyttelee pitävänsä.

Veteraanijärjestöt tulisi lopettaa nopeutetulla aikataululla, lyödä omaisuus lihoiksi ja jakaa se elossa oleville veteraaneille tai heidän puolisoilleen.

Kumis: Niin kuin tossa tvälläriupseerille totesin, niin vähintään tuo lukema on 1 / 3. Vaatii aika paljon pokkaa mennä tekemään rikosilmoitusta, kun tietää että kuulustelun jälkeen tyyppi on välittömästi vapaalla jalalla. Ja tulee leipomaan rikosilmoituksen tehnyttä tyyppiä uudelleen turpaan. Raiskauksissa ne ”poliisin tietoon” tulleet tapauksethan ovat säännöllisesti olleet naistutkijoitten päästänsä löytämiä tapauksia, joilla perustellaan se, että VHM raiskaa ihan yhtä paljon kuin vaikkapa somali.

Juha: Väkevää ja tarkistettua informaatiota illman muuta. Mutta tuo sinun ideasi on oikeastaan hemmetin hyvä. Sillä saadaan virkavalta liikkeelle. Pitää vaan todellakin muistaa se, että ei kerro, että ne ovatkin afrikkalaiset veljemme, jotka sitä viharikosta ovat tekemässä.

Madri: Sama huomio oli itselläni, kun itäisessä Helsingissä aikanaan asuin. Yksi yhtä vastaan ei ollut kiinnostusta tulla. Ei edes kolme yhtä vastaan. Tuo kysymyksesi on hyvä. Se on tosin esitetty jo kaksikymmentä vuotta sitten, eikä siihen vieläkään ole vastattu. Johtunee siitä, että se on tulkittu vihakysymykseksi. Muuten, tunnustan tietämättömyyteni ja kysyn, että mitä tuo tarkoittaa tuo nimimerkkiäsi edeltävä ”Br”?

Anonyymi kirjoitti...

Ykälle tiedoksi, että "Br" on lyhenne sanoista "Best regards" eli tällä kolmannella kotimaisella "Parhain terveisin". olen työelämässä, jossa eenklanti on ollut päasiallinen työskentelykieli, tottunut käyttämään tuota aina viestin lopussa. Eli wanha tottumus on saanut vallan minunkin näppäimistölläni. =)

Br,
--Madri

Juha kirjoitti...

Wanha vitsihän tuo oli.

911:ssä pirisee:
"Apua! Kodissani on murtovaras"
-Odottakaa hiljaa, ainoa partiomme tulee aamulla katsomaan.
5min myöhemmin.
"Ilmoitan ampuneeni murtovarkaan"
Toiset 5min myöhemmin.
Sisään murtautunut SWAT-ryhmä on kiinniottanut karkuun yrittäneen epäillyn ja kovistelee asukasta:
-Te valehtelitte! Eihän teillä ole edes asetta kotonanne!
"Te itse aloititte. Muka ainoa partio, my ass!"

Pantalone kirjoitti...

Vastarintalaiset poliisi tutki, puhutti ja tarkisti jo rautatieasemalla, joten rautaputkia tai muitakaan astaloita heillä ei ollut. Poliisihan kuitenkin etsi vimmatusti syytä ottaa talteen heidät. Kaikki astalot olivat hyökkääjien, vasemmisto-anarkistien, tai miksi nyt sitten itseänsä kutsuvatkin.
Huomionarvoista tässä on se, että poliisilla oli sinä iltana raskas ylimiehitys ydinkeskustassa. Vastarintalaiset huomattiin heti, mutta suurempaa, naamioitunutta ja aseistautunutt anarko-marko ryhmää eivät muka huomanneet lainkaan. Uskotteko?
Poliisi seurasi koko ajan vastarintalaisia. Kun vasurit sitten hyökkäsivät astaloineen pienemmän aseettoman ryhmän päälle, niin poliisit eivät tehneet mitään puuttuakseen asiaan. Sitten kun vasurit älysivät, että vastarintalaiset puolustautuvat, niin he aloittivat silmittömän paniikki-paon...ja silloin poliisit puuttuivat asiaan. Silloin poliisit alkoivat sohia pamppujen ja kyynelkaasujen kanssa. He siis olivat paikalla vain suojelemassa vasureita, jos he saavat käkättimeen.
Yhteiskunta siis viestii meille näin:
1)Kultamunat saavat huvitella hakkaamalla lapsianne pesäpallomailalla, koska me emme varoita teitä siitä ja senkin vähän minkä me pakon edessä kerromme, me valehtelemme.
2) Jos joku yrittää nousta sitä vastaan, niin sitä saavat vasemmistomitkälie hakata rautaputkella. Niitä vasemmistomitälieolivatkaan me suojelemme.
Alkaa Suomen sosiaaldemokraattinen yhteiskunta olla loppusuoralla. Ei omia kansalaisiaan näin syvästi saa vihata.

Anonyymi kirjoitti...

Jos poliisin lähtökohta on se, että katupartioinnissa on automaattisesti kyse oikeuden ottamisesta omiin käsiin, niin poliisi on vainoharhainen. Katupartioinnissa saattaa toki tapahtua sellaista - tai olla tapahtumatta. Mitään varmuutta mihinkään suuntaan ei ole. Siitä sen sijaan on varmuus, että anarkomarkojen heiluessa kepukoiden kanssa, mamujengien huvitellessa blondipallopelin tai puukkohippailun pariassa, tulee taatusti elinikäisiä psyykkisiä ja sosiaalisia vammoja.

Veteraanijärjestöjen tulisi ottaa Suomen valtion palveluksessa, alaisuudessa ja hyväksynnällä tapahtunut sotilaallinen toiminta veteraaniuden kriteeriksi. Tällöin esim. rauhanturva- ja kriisinhallintatehtävissä Suomen valtion mandaatilla olevat voitaisiin laskea veteraaneiksi tai sotainvalideiksi ja ottaa kyseisen kuntoutuksen piiriin. Tämä siksi että veteraanien ja invalidien kuntoutusta tullaan vielä tarvitsemaan joten järjestelmän purkamisen sijaan pitäisi taata että se toimii tulevaisuudessa kun sille tulee tarvetta.

Jos katupartiointia haluaa toteuttaa alueellisena ja vailla poliittista agendaa, niin se kannattaa rakentaa koiranulkoiluttajien ja lenkkeilyharrastajien yhteenliittymän varaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Madrille, Juhalle, Pantalonelle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Madri: No voi helevata. Tunnustan moukkamaisuuteni. Olishan tuo pitänyt tajuta. Eli vähän sama, kuin H.V. viestin alussa ja ”tuus” sen lopussa.

Br,

--Ykä

Juha: Joo, vanha mutta toimiva. Varsinkin nykyisin.

Pantalone: No tommonen mielikuva minullakin asiasta on. Poliisihan seurasi ja kyttäsi nimenomaan näitä vastarintalaisia. Tietysti annetun käskyn mukaan, veikkaan, että rivipoliisilla olisi ehkä ollut muutakin tekemistä.

” Vastarintalaiset huomattiin heti, mutta suurempaa, naamioitunutta ja aseistautunutt anarko-marko ryhmää eivät muka huomanneet lainkaan. Uskotteko?”

No ei uskota niin. Ja sen myötä tuumin, että tekemäsi johtopäätökset pitävät paikkansa.

Ano: Ei lisättävää. Samaa mieltä.

Närpes varg (heh, heh) kirjoitti...

Aikoinaan Yhdysvaltain etelävaltioissa mustilla veljillämme oli tekemistä sikäläisten äärioikeistovalkkujen kanssa. Nämä kun tykkäsivät lynkkamisesta.
Mitäpä vainotut? He perustivat kalkkunanmetsästysseuran ja kävelivät kerran- kaksi viikossa läpi kaupungin nelirivissä kokouspaikkaansa. Lain mukaan siinä kaupungissa sai kuljettaa haulikkoa olkapäällä, jos se oli taitetu auki. Ja näillähän oli.
Muutaman marssin jälkeen lynkkaukset ja muu solvailu kummasti väheni.
Mitähän, jos meilläkin lähdettäisi iltaisin pesäpalloharjoituksiin? Joka miehellä Maila-Jussien paita ja maila olkapäällä. Mikään laki ei kai estä menemästä porukalla marssien läpi kaupungin harkkoihin?

Anonyymi kirjoitti...

Ykä,

Asiat Suomessa menevät koko ajan huonompaan suuntaan huolimatta jatkuvista varoituksista tai juuri niiden takia.

Suvaitsevaiston kaaliin kun ei mahdu kuin yksi ajatus kerrallaan, ja nyt kun siellä on multikultin ihanuus, luonnollisuus ja väistämättömyys, aivan sama mitä todellisuudessa tapahtuu.

Pääasia on, että Koneisto pyörii ja toimii tehokkaasti.

/oinomaos

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Närpes Varg. Pelittävä systeemi. Täysin orvaskeden väriin katsomatta.

Hep0nen kirjoitti...

Korjaus: Toissapäivänä se oli Suomen vastarintaliike vastaan antifasistit. Tänään se oli kansallissosialistinen, uusnatsistinen Suomen vastarintaliike vastaan "joku taho", jonka kanssa tappelu oli "sovittu". Takku.net valaisee asiaa: http://takku.net/article.php/20141018200458466#comments

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Heponen. Takkunetin avautumista voinee parhaiten kuvata sillä, että se piti Panu Höglundia liian maltillisena.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288754818723.html

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano, ja kiitos linkistä. Tuon jutun otsikko ” Jihadistia ei jätetä” on kyllä sen verran eeppinen, että toimittajan täytyy olla salanuiva.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys myös Oinomaokselle ja kiitos kommentistasi. Meni kommenttimme ristiin ja jäit välistä. Ja olen kommenttisi kanssa samaa mieltä.

Anonyymi kirjoitti...

Eipä hätää, kyllä poliisi toimii ja tiedottaa. Ja varsinkin tiedottaa ja aivan erityisesti priorisoi vaatimattomia resurssejaan kuten olemme saaneet lukea parista viimepäivien hesarista. On kolme viikkoa jahdattu Oulua ja Jyväskylää myöten oikeita rikollisia eli ulkomaalaisia varasliigoja noin niinkuin heidän strategiansa selvittämiseksi. Saaliiksi näytti jääneen yksi hölmö valkovenäläinen tungettuaan muutaman pihistetyn rätin pusakkansa alle. Huikea operaatio, onnellinen loppu.

Jokainen idioottikin osasi arvata, että Schengenin mukana tulee enemmän rikollisia kuin aivotuontia. Lähimaiden elintaso kun on huonompi, niin esim. balttikriminelleille näyttää olevan jonkinlainen puolihyväksyttävä syy ottaa vähän sieltä sun täältä vähän sitä sun tätä tasapainottaakseen elintasokuilua, Balkanin romaneista nyt puhumattakaan. Poliisin ja tullin toimintaa stadin satamissa huomattavasti tehostamalla saataisiin saaliista edes jotain takaisinkin. Ai ei muka voi profiloida, kun samat liivit ja lätit seilaavat edestakaisin bilikan perä maata hipoen ja vain paluumatkalla. Ja jos jää kiinni, niin poistetaan pikaisesti. Pari tuntia joutuu tekijä istuskelemaan Tallinkin terminaalissa Reisisadamassa ja eikun seuraavalla botskilla takaisin.

En minä poliiseja syytä, rivipoliisia kyrsii takuulla ihan yhtä paljon kuin kansalaisiakin joita hekin tietenkin ovat. Poliisijohto on politisoitunut ja pelkää mediaa. Oikeuslaitos ja sen päätökset demla-klaanin mädättämiä. Ai niin, luin että jos mamu kärähtää rikoksesta, hänellä on oikeus valita puolustusasianajajansa joko julkiselta tai yksityiseltä puolelta. Suomalaisella tätä oikeuttaa ei ole.

Pantalone kirjoitti...

Kyllä kaikki saavat valita myös yksityisensektorin lakimiehen. Olette varmaan panneet merkille, että kaikissa mediaan tulevissa murha-ja tappojutuissa puolustusasianajaja on Heikki Lampela. Sen liksan maksuun tuskin kokkareiden Romppaisella ole varaa, tai sen romanin, joka murhasi ne ihmiset hampurilaisravintolan autokaistalle. Veronmaksajat ne palkkiot maksaa. Moottoripyöräkerhoja edustavat lakimiehet ovat miljonäärejä. Veronmaksajien maksamia.
Heikki Lampelahan oli muuten se, joka kertoi tuomion jälkeisen valituskierroksen tarkoituksen olevan laskun kasvattaminen. Lakimiehet maksavat provisioita palkkioistaan edustamilleen rikollisille. Veronmaksajat maksavat senkin kotkotuksen. Auerin puolustusasianajajan lasku oli jo vuosi sitten yli miljoona euroa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Pantalonelle & kiitos kommenteistanne. Oman työni puolesta tiedän, että meidän asiakkaillemme osoitetaan julkisen sektorin lakimiehet. Mutta en epäile, etteikä muitakin tapoja ja mahdollisuuksia ole. Lakimiehistä voi sanoa, että ne sekä muistavat että ilkeävät laskuttaa törkeästi. Tuli jossain kommenttiosuudessa siteerattua korkeimmasta oikeudesta eläkkeelle jääneen tyypin kommenttia, eli ”Suomessa ei ole varaa käydä käräjiä kuin rikkailla tai täysin persaukisilla”. Mitä Ano totesi Schengen-sopimuksen vaikutuksista Suomeen, niin se on kyllä täysin totta.

Anonyymi kirjoitti...

On muuten niin asiallinen kannanotto, että pakko jakaa tännekin.

Onko ns herääminen alkamassa?

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288755261449.html

-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille ja kiitos linkistä. Harvinaisen järkevää settiä heppu esittää. Sitä en kyllä ymmärrä, että kuinka valtakoneistomme aikoo varmistaa ”kansainvälisen kilpailukykymme turvaamisen” tätä täysin järjetöntä maahanmuuttopolitiikkaamme jatkamalla. Se kun on meinaan pelkkää persnettoa.

Anonyymi kirjoitti...

"Yrjöperskeles said... ..Sitä en kyllä ymmärrä, että kuinka valtakoneistomme aikoo varmistaa ”kansainvälisen kilpailukykymme turvaamisen” tätä täysin järjetöntä maahanmuuttopolitiikkaamme jatkamalla. Se kun on meinaan pelkkää persnettoa."

Siihen päälle eu:lle tilitettävät summat, joista kaikki muut jäsenmaat ymmärtävät anoa vapautuksia/helpotuksia tai ilmoittaa/uhkailla olevansa niitä maksamatta (D Cameron/GB).

Kehitysapu sekä lähialuetuet (Suomi kustantaa Pietarin jätevesipuhdistamot ja samaan aikaan kurittaa omia haja-asutusalueiden kansalaisiaan vaatien heitä kustantamaan järjestelmänsä itse).

Ilmastomuutos (R) ja sen nimeen tapahtuva rahan syytö ulkomaille sekä kansallisten rajoitusten sekä verotuksen lisääminen.


Lista on loputon ja kyseinen emeritusproffa kiteyttää asian todella hyvin.
Politbroilerit ajavat vain omia etujaan (Finavian nimitykset noin viimeisimpänä käytännön esimerkkinä) viis veisaten siitä kuinka toiminnallaan omaa kansaa kurittavat. Itseasiassa alkaa tuntua, että sitä paljon puhuttua viha(a) ja -puhetta on vain poliitikkojemme suhtautumisessa meihin suomalaisiin. Onko tuo sakki vihamielinen laji eri planeetalta vai mitä pahaa olemme tehneet kaiken tämän "ansaitaksemme" ?

-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Taisteluvälineupseeri. Suomihan on se luokan kiltein oppilas, joka sitä myötä päätyy koulukiusattavaksi. Täysin omaa tyhmyyttään.

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Ookko nä Oulusta, pelkäätsä polliisia?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Buuri. Ja jatkokysymyshän oli "juokkonä pitkällä pillillä piimää".

Närpes varg kirjoitti...

Huh, kylläpä hätkähdin katsoessani seiskan uutisia äsken. Kertoivat, että Helsingissä on aloitettu kampanja "pesäpallomailoilla väkivaltaa vastaan." Minä jo itsekseni huutelin, että lopultakin ovat lukeneet Yrjön blogista minun kommenttini
ja nyt sitten nähdään Maila-Jusseja Mannerheimintiellä.
Mutta mitä paskaa. Ymmärtäväistö vaan pelasi yhden matsin keskenään ja lupasi pelata ensi vuonna taas. Arvelivat, ettei väkivalta sillä lopu, mutta pitää olla edes idealisti tai jotain.
Mutta sana "pesäpallomaila" on nyt mainittu TV-uutisissa. Siitä se lähtee. Kaikki lähtee pienestä siemenestä, niin myös katujen puhdistaminen aivottomista lasten hakkaajista.
Tänään muuten uutisoitiin myös tuhopoltosta Tampereella. Kyseessä oli sama talo, jossa neljä vuotta sitten kuoli niinikään tuhopolton takia kolme valkkua ja jonka takia rouva Lipponen vaati rasismin vastaista kulkuetta kadulle. Saas nährä, ehdottaako hän nytkin marssia. Vai onko valkkujen polttaminen jo de-kriminalisoitu? varmuuden vuoksi.
Jostain vielä luin, että Laajasalossa on tapettu venmäläinen nainen kostoksi Venäjän suorittamasta Krimin miehityksestä. Lähteenä oli käytetty jotain desanttia.
Kyllä menee villiksi elämä täällä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Närpes Varg. Laitetaanpas vielä linkki tuohon:

http://www.lansivayla.fi/artikkeli/244766-pesapallomailoin-vakivaltaa-vastaan-jo-sadat-mukana

Ja kun mukana on meidän kaikkien suuresti arvostama Krista Kosonen, niin selväähän on, että lyöminen loppuu ihan sillä sekunnilla. Tosin tähän mennessä ratkaisuksi on esitetty lähinnä jalkapalloa, jalkapalloa sekä jalkapalloa. Muistinko muuten sanoa, että ratkaisuksi on esitetty jalkapalloa?

Seuraamme uutisia Tampereen tuhopoltosta. Päivi Lipponen on ollut toistaiseksi hiljaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys myös Vieraalle ja kiitos sähköpostistasi.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/poliiseilla-historiallinen-mielenosoitus-helsingissa/1912943?pwbi=e9ab56cfab2af26da285a65b0ddb424a

Saas nähdä osallistuvatko anarkomarkot tähän "hulinaan"..?

-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

ja samasta aviisista bongattuna:
http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/poliisi-keskeytti-kerrostalon-kokoiset-bileet-jyvaskylassa/1921090

"Paikalla olleen jyväskyläläismiehen mukaan meteli oli korvia huumava.

– Hillitön jumputus kaikui koko kaupunginosassa. Talossa oli Halloween-bileet ja satoja juhlijoita. Käytävät ja portaat olivat tyhjien tölkkien, lasinsirujen, tupakantumppien ja kaiken mahdollisen roskan peitossa. Joka kerroksessa oli yksi bileasunto, jossa dj soitti keittiössä. Paikalla vaikutti olevan enimmäkseen vaihtareita, mutta myös suomalaisia opiskelijoita."

Näin se kulttuuri rikastuu!

-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille ja kiitos linkeistä. Toivottavasti poliisit tuossa mielenosoituksessaan puuttuvat resurssipulan lisäksi siihen, että poliisijohto priorisoi poliisin toiminnassa jotain aivan muuta kuin kansalaisten turvallisuuden.

Anonyymi kirjoitti...

Katsokaas tätä hulluutta...

http://m.iltasanomat.fi/autot/art-1288756075008.html?pos=most-popular

- Ink Visitor

Anonyymi kirjoitti...

YP: "Toivottavasti poliisit tuossa mielenosoituksessaan puuttuvat resurssipulan lisäksi siihen, että poliisijohto priorisoi poliisin toiminnassa jotain aivan muuta kuin kansalaisten turvallisuuden.

Tervehdys jälleen Ykän residenssiin.

Moinen mielenosoituksen lisäklausuuli olisikin jo aika kohtalainen epäluottamuslause omaa johtoa kohtaan jos kenttäväki moista loihisi lausumaan.

- lihapuhe

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ink Visitorille ja Lihapuheelle & kiitos kommenteistanne.

Lihapuhe: Vaikuttaa siltä, että valtio haluaa vielä lisää verotuloja ja kun autoilijat setetaan valtion leasing-autoilijoiksi, niin sillähän se järjestyy. Käytännössä tuo onneksi tuskin onnistuu. Siinä on taas todettu että ”mitä”, mutta unohdettu miettiä ”miten”.

Lihapuhe: Eletään toivossa, että näin tapahtuisi.

Becker kirjoitti...

Tässä olisi näin alkuviikosta tätä allahu akbaria eli Isiksen rauhansanomaa.
Ei mitenkään mukavaa katseltavaa:

http://www.liveleak.com/view?i=4bd_1414403275

Anonyymi kirjoitti...

Niinkuin tuosta "jengistä", "kaveriporukasta", "puljasta" tai "viemärirotista" olemme keskustelleet, niin tämä ei naurata:

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014102918791932_uu.shtml

Eli tällaisille hyypiöille on annettu rangaistukseksi KOTIARESTIA ja KOTIINTULOAJAT!?!

Ei, eieieiei... Ei Näin, pojat.. Ei TODELLAKAAN näin...

*allekirjoittanut siirtyy makuuhuoneeseen valmistelemaan keskitason hermoromahdusta*

--Madri

Yrjöperskeles kirjoitti...

Kiitokset Beckerille ja Madrille. Nythän tuon randompahoinpitelyn lisäksi mustalainen kehitti Vaasassa randomtappamisen.