sunnuntai 9. elokuuta 2015

JULISTUS ON AINA PAIKALLAAN

Niin kuin lukijakin hyvin tietää, on tiedostava ja valistunut vastapuolemme tehnyt maailmasta oman teoreettisen kuvansa, jonka mukaan kaikkien tulisi elää. Lukija tietää hyvin myös, että teoria ja käytäntö eivät suinkaan aina kohtaa. Meille tavallisille ihmisille siinä ei sinänsä ole ongelmaa, sillä silloin me älyämme muuttaa teoriaa käytännön mukaiseksi. Valistuneella vastapuolella taas siinä tilanteessa menee herkästi sormi suukkiin ja henkinen pipi yllättää nopeasti.


Erityisesti henkinen pipi iskee silloin, jos joku arvostelee ääneen teoriaa, mutta kun tiedostava ihminen on aikansa pyörittänyt sormeaan suussaan, hän saa kuningasajatuksen, mikä on saatu monta kertaa ennenkin: tehdään rasisminvastainen julistus ja vaaditaan kaikkia allekirjoittamaan se. Julistuksessa todellisuus tietenkin kirjataan ylös tiedostavan teorian mukaisena, ja jos joku ei suostu allekirjoittamaan sitä, nän on ekstrapaha ihminen joka on taas kertaalleen ryystänyt vellit afrikkalaislapsen lautaselta.

Tämän pyörän on nyt vuorollaan keksinyt uusiksi demarien puheenjohtaja Antti Rinne, josta uutisoidaan seuraavaa:

Edellisen kerran kaikki eduskuntapuolueet allekirjoittivat eurooppalaisten puolueiden rasismin vastaisen peruskirjan ennen vuoden 2011 vaaleja.

SDP:n Antti Rinne esittää, että ele uusittaisiin nyt.

Hän perustelee tarvetta muun muassa Jyväskylän viimeviikkoisella uusnatsimellakalla ja perusteettomalla, vihapuheeksi tulkittavan maahanmuuttokritiikin yleistymisellä.

Rinne osuu sinänsä, ehkä tajuamattaan erään asian ytimeen, sillä hän mainitsee ”vihapuheeksi tulkittavan maahanmuuttokritiikin” ja tunnustaa itse sen tosiasian, että ei sen väliä mitä kirjoitetaan, väliä on sillä miten se kirjoitus tulkitaan, ja kun yksi asian päätulkitsijoista on mm. Vesa Puuronen, on vihapuheeksi tulkittavia kirjoituksia jatkossakin yllin kyllin tarjolla.

Mutta mutta. Rinnehän saa toki vaatia julistuksia ja julkilausumia. Sosialistit ovat siinä muutenkin lahjakkaita. Hotellin respassa ei haluta millään muotoa mollata Anttia, vaan antaa ennemminkin tukea. Täällä päinhän laadittiin käyttökelpoinen  ja ennen kaikkea totuudenmukainen rasisminvastainen julkilausuma jo vuonna 2009. Jostain syystä suvaitsevaistomme ei siitä oikein innostunut, mutta ehkä aika on nyt kypsä, joten tarjoamme päivitettynä vapaaseen käyttöön Suuren Rasisminvastaisen Julkilausuman:

SUURI RASISMINVASTAINEN JULKILAUSUMA

Me Nännistis-Lellistisen Liiton osapuolueitten (vas, vihervas, sdp, kepu, ruått, krist & kok) kansanedustajat, puoluekoneiston edustajat, nännistis-lellistiset virkamiehet ja nännistis-lellistiset median edustajat olemme tätä mieltä:

Suomalainen poliittinen järjestelmä on saavuttanut täydellisyytensä. Sitä ei tule muuttaman. Jos joku asia on saavuttanut täydellisyyden, kaikki muutosyritykset sitä kohtaan ovat yritystä saattaa täydellinen järjestelmä huonompaan suuntaan, ja siksi meille kaikille haitallista ja vaarallista.

Miksi järjestelmämme on täydellinen? Me voimme perustella sen. Se on täydellinen siksi, että meillä julkilausuman allekirjoittajilla on siinä hyvä olla. Osa meistä on ministereitä, osa kansanedustajia ja osa virkakoneiston edustajia. Välillä me vaihdamme paikkoja keskenämme, mutta vaihteluhan virkistää vaan. Välillä ollaan hallituksessa ja välillä oppositiossa, mutta palkka juoksee. Runotytöilläkin on hyvä olla. Ennen vanhaan he joutuivat kirjoittamaan juttujaan ruutuvihkoihin, mutta nyt tyttöjen runoilla on tolkuttomasti lukijoita, koska niitä julkaistaan sanomalehdissä ja televisiossa.

Yhteistä meillä kaikilla on se, että täydellinen järjestelmämme tarjoaa meille mukavan toimeentulon, komeita titteleitä, mukavasti valtaa ja mahdollisuuden sorkkia toisten ihmisten asioita ja keksiä kaikkia mukavia kieltoja ja rajoituksia.

Valitettavasti paratiisissakin on käärmeensä ja meillä käärme on se, että tässä onnessamme emme ole muistaneet korjata erästä pientä yksityiskohtaa. Ja se on se, että lain mukaan kansalaiset voivat äänestämällä vaihtaa vaikka koko porukan. Eihän se semmonen käy laatuun. Jos perussuomalaiset saavat seuraavissa vaaleissa suuren voiton, se tietää heti sitä, että meillä on vähemmän kansanedustajia ja sitä kautta vähemmän puoluetukea. Pitääkö meidän laittaa puoluekoneiston ihmisiä kilometritehtaalle? Kyllä työvoimatoimistossa asiointi kuuluu ihan tavalliselle normivirtaselle vaan. Pitäähän asioissa sentään joku roti olla.

Ja mikäli tämä kehitys jatkuu, aina vaan useampi ihminen saattaa ajatella, että mehän ollaan puhuttu navetantakuista jo iät ja ajat. Ansioituneimmat meistä jo 1970-luvulla. Siitähän saattaa seurata, herra nähköön, ketjureaktio, ja tässähän ollaan kohta virattomia joka ikinen.

Mitä me sitten muka tehtäisiin? Mentäis oikeisiin töihin vai? Kyllä toi työnteko on sentään pikkusen turhan rahvaanomaista meidän hipiälle.

Ja siks toiseks, kuulkaas normivirtaset. Kun te kerran niissä työehtosopimusneuvotteluissa aina itkette, että saavutettuja etuja ei saa menettää, niin mikäs poikkeus me sitten muka oltaisiin? Nää on saavutettuja etuja, ei me niistä haluta luopua.

Ja ajatelkaapa nyt normivirtaset, ja ajatelkaa kerrankin kunnolla. Haluatteko te ihan oikeesti, että me tullaan teidän työpaikallenne? Tehän joudutte kumminkin tekemään meidänkin työmme, eikä me osata pitää kärsäämme poissa teidän asioista. Siinä sitten koko aika selviteltäisiin, että minkälainen henkinen pipi se tällä kertaa vaivaa.

Niin että kai te ymmärrätte ittekin, että ette te kerta kaikkiaan voi, ettekä saa äänestää perussuomalaisia ettekä yleensäkään mtään Nännistis-Lellistisen ulkopuolisia tekijöitä. Äänestäkää vaan niin kuin ennenkin, niin sitten yhdessä taivastellaan, kun joku osapuolueistamme otti vaaleissa veret seisauttavan 0,7 prosenttiyksikön voiton. Ja kaikki menee mukavasti niin kuin ennenkin. Ja hankkikaa ennen kaikkea kaikki tietonne valtamediasta. Uskokaa meitä, perkele!

Niin että tätä mieltä me ollaan.

Ai niin juu, se rasismi on sitten hirveetä. Ja solidaarisuutta kaikille. Ja rajat auki. Maailma ja Me. Jenkit pois ameriikasta. Lautanen Guatemalan verta. Maitoa Vietnamin lapsille. 


Poliittisesta eliitistämme noin 90 % allekirjoittaisi oikein mielellään tuon julistuksen raakaversion. Noin mielessään ainakin. Sääliksi käy heitä, kun puolueen pr-miehet tuovat heille allekirjoitettavaksi sen julkaistavan version, joka menee varmaankin jotenkin näin:

SUURI RASISMINVASTAINEN JULKILAUSUMA

1. Meille sitten tuli se Suuri Työvoimapula että pätkähti.

2. Työvoimapulan huomaamme siitä, että tuhansia luku-, kirjoitus- ja ammattitaitoisia suomalaisia lentää kortistoon jatkuvalla syötöllä.

3. Työvoimapula on ehdottomasti ratkaistava päättäväisellä toiminnalla. Se tapahtuu seuraavasti:

4. Luku-, kirjoitus- ja ammattitaitoiset suomalaiset pidetään kortistossa.

5. Suomeen raijataan urakalla Afrikasta ja islamilaisista maista luku-, kirjoitus-, kieli- ja ammattitaidottomia ihmisiä. Perustetaan ihan värväyskioskeja Afrikkaan.

6. Nämä ihmiset muuttavat suomalaiset iloisemmiksi ja avaraluonteisemmiksi, ja näin ollen työvoimapulasta selvitään tai ainakin meillä on kivoja bailuja. Ja koko touhu on meille kaikille hyväksi. Tää on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa.

7. Itse asiassa suomalaisia ei ole olemassakaan ja rajatkin ovat vain harhaa. Rajoja ei ole missään. Uskokaa nyt ihmeessä.

8. Vaikka meitä suomalaisia ei ole olemassakaan, niin meillä suomalaisilla on velvollisuus.

9. Vaikka meitä suomalaisia ei ole olemassakaan, niin meillä suomalaisilla on velvollisuus.

10. Vaikka meitä suomalaisia ei ole olemassakaan, niin meillä suomalaisilla on velvollisuus.

11. Näissä pykälissä ei ole minkäänlaista ristiriitaa. Ei niin minkäänlaista.

12. Joka väittää, että näissä pykälissä on ristiriitaa, tai äänestää perussuomalaisia, on rasisti. Rasisti on joko rikollinen tai mieleltään sairas ja kaikki rasistit tulee laittaa illman muuta joko vankilaan tai pakkohoitoon.

13. Jos näitä pykäliä ei uskota ja kirjaimellisesti noudateta, niin tänne tulee Nibiru-planeetta ja syö meiltä kaikilta pään.


Ja tämän julkilausuman mukaanhan toimivat niin Antti Rinne kuin häntä kovasti komppaava mediakenttämme. Näin ollen totean edelleenkin sen, minkä totesin jo vuonna 2009.

HOTELLI YRJÖPERSKELEEN JULKILAUSUMA, KAIKEN VARALTA

Maassamme ei ole ongelmana se, että meillä syödään liikaa psyykelääkkeitä. Ongelmana on se, että niitä syövät väärät ihmiset.

27 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juu ja ne väärät ihmiset syö vääriä lääkkeitä ja niitäkin liikaa tuumii Huru-ukko

Kumitonttu kirjoitti...

Kirjoittelin itse asiaa sivuten ja totesin, että "rasismin vastaisessa mielenosoituksessa" oli mitä mainioin valokuva. Siinä Marx, Engels ja Lenin patsastelevat ilmeisesti persiankielisen tekstin kanssa. Kaksi sanaa kolmesta ovat Sota ja Kommunismi. Kolmatta tässä haeskellaan kissojen ja koirien kanssa. Ihmeellistä, että kukaan tiedostava toimittaja ei ole kyseenalaistanut mielenosoituksen aatteellista viestiä, eikö olekin?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle ja Kumitontulle & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: Vaan luulisin, että ennen suvaitsevaa raivokohtausta muutama Diapam voisi olla paikallaan.

Kumis: Näissähän mielenosoituksissa ovat liehuneet vierekkäin niin sateenkaariliput kuin Hamasin liput, eivätkä nää idiootit edes tajua ironiaa. Mutta jos saat sen kolmannen sanan selville, niin pistähän postaten.

Becker kirjoitti...

Saas muuten nähdä kuinka moni sen eduskunnassa nyt allekirjoittaa, jos sellainen järjetön bumaska siellä lähtee kiertoon. Luultavasti suurin osa kansanedustajista, sillä eiväthän he ole rasisiteja. Samanlaisia läpysköitä voidaan pistää kiertoon vaikka mistä aiheesta. Kyllä siellä istuu niin pirun tyhmää jensgiä, että jestas!

Ruotsihan on tällainen manifestien ja soihtukulkueiden maa, paitsi kun ruotsalainen raiskataan ja tapetaan, ei manifesteja ja soihtukulkuieta ole järjestetty.

Jos olis vähän nuorempi ja oikeissa porukoissa, niin voin kuvitella sieluni silmin millaisen hässäken se olisi aiheuttanut Turun torilla kun olisi siellä kaiken keskellä avannut hakaristilipun.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Becker. Luulen, että persuja lukuunottamatta kaikki allekirjoittavat sen uudestaan. Kun eivät uskalla olla allekirjoittamatta. Ruotsista kertoo hyvin Paavo Tajukangas:

http://paavotajukangas.com/2015/08/09/lyhyt-tilasto-oppi-sunnuntaille/

Ibn Matti kirjoitti...

Kiitoksia tästä pläjäyksestä! Nyt ei enää vituta niin paljon.

Muistetaan aina kuitenkin elämän hyviä puolia, always look on the bright side of life:
https://youtu.be/Ep9Vzb6R_58

Anonyymi kirjoitti...

Eikö sillä Rinteelläkään työväenpuolueen kansanedustajana ole isompia murheita tässä maassa, kuten esimerkiksi satojentuhansien suomalaisten elämään vaikuttava työttömyys ja sitä kautta elämän ja tulevaisuuden näköalattomuus? Näköjään Rinne havittelee onnettoman vaalimenestyksen paikkaajiksi maahanmuuttajia. Muutenkin tämä rasismin tunkeminen joka tuutista alkaa mennä överiksi, varsinkin kun ei tiedä, mistä sitä etsiä ja paheksua.

Joku naistoimittaja itkee Hesarissa, että toimittajia ei arvosteta, vaikka yrittävät parhaansa mukaan lukijoille jakaa objektiivista tietoa maailman menosta. Niinpä niin. Kranaatit paukkui taas viime yönä Malmössä, mutta se on ihan turvallinen kaupunki ja Ylen uutisankkuri kertoo hyökkäyksestä EU-siirtolaisten leiriin, vaikka kysymys oli ulkomaalaisista kerjäläisistä. Jyväskylästä uutisoitiin ulkomaita myöten uusnatsien mellakasta, jossa pahoinpideltiin sivullisia, vaikka todellisuudessa muutamat taparikolliset selvittivät keskinäisiä välejään tappelemalla. Samaan aikaan hälytettiin Tampereella poliisia seitsemää tappelunnujakkaa selvittämään, mutta ei se saanut sen kummemmin palstatilaa. Tavallisen kansalaisen on opeteltava täysin uusi medianlukutaito, koska edellisen kaltaisissa uutisoinneissa, joissa vaan hipaistaankin arkaa ja valtiovallan erityissuojeluksessa olevaa aluetta, nostaa nykyään aina päätään se epäilyksen piru. Valitettavasti, mutta onneksi meillä on netti!

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Yrjö. Niinhän se nykyään menee että maahanmuutosta ei saisi sanoa mitään negatiivista, kaikki negatiivinen on rasismia ja vihapuhetta. Sitten toisella suulla puhutaan hienoja puheita sanan ja mielipiteen vapaudesta ja demokratiasta.

vinbju kirjoitti...

Milloinkahan militantin suvaitsevaiston Genshtab alkaa lähettää Voiman pimeän puolen väelle litteroita termintointileireille?

Castor kirjoitti...

Liisa Jaakonsaari kirjoitti Uuteen Suoleen puheenvuoron. Otsikkona "Mitä Soini todella sanoi"...No, sen toistaiseksi Suomen paskimman ajan, eli neukuttamisen eläneenä kilahti heti: "Mitä Lenin todella sanoi", kirjoittajat Franz Marek ja Ernst Fischer, eurokommareita molemmat. Kirja kylläkin julkaistiin jo 1980. Eli koko ajan jaksetaan vedellä joitain kyseenalaisia parallelleja massamurhaaja Breivikin ja Immosen välille, mutta Jaakonsaaren ja massamurhaajan ad absurdum Uljanovin (salanimi Lenin) välille ei? Heitin asiasta kommentin Jaakonsaaren blogiin, kun joku urpo kirjoitti vastakommentin aikaisempaan kommenttiin ja selitti Immosen aikoneen/aikovan murhata vastustajiaan koska veljeilee natsien kanssa. Alla vastaukseni:

"Ei Immonen ole sanonut ainakaan kiistanalaisessa kirjoituksessaan, että vihollisten murhaaminen on oikein. Ei taida englanti sujua Saarelalta? Kysymys oli IDEOLOGIAN tuhoamisesta. Se on aika tavalla eri asia kuin ihmisten murhaaminen. En millään tavoin ole puolustanut Immosta, puolustan hänen(kin) oikeuttaan lausua mielipiteensä, joka tässä on kyseessä, sanoi kuka tahansa nyt mitä tahansa muuta. Eikä asia Saarelan vääristelyllä miksikään muutu.

Ja "guilt by association", se kun miellyttää Saarelaa: Liisa Jaakonsaaren puheenvuoron otsikko on melko karmean murhamiehen menneisyydestä, herra Leninin, joka ei sosialistien mielistä näytä häipyvän, vaikka murhasaldo oli tälläkin kirgiisikalmukilla komea. "Mitä Lenin todella sanoi", tekijät Franz Marek ja Ernst Fischer, ns. eurokommunisteja molemmat."

Ja samassa paskalehdessä Tampereen yliopiston (sic!) joku spedestiikan tohtori Antti Kasvio heitti ensiksi kirjoituksen englanniksi, otti sen pois ja kirjoitti saman vielä surkeammin suomeksi. Aiheena tietysti immoset, tynkkyset, soinit, ym. ja kuinka tällaista voidaan hyväksyä pääministerin taholta, jne. Jumalauta, että näitä kiihottuneita riittää!

Olen ollut yhdessä tapaamisessa tänään, helvetillinen kesäflunssa, jotka ovat niitä ikävimpiä, kun kestävät yleensä pitkään. Eli olen kiihottanut itseäni lukemalla suomalaista roskalehdistöä. Ei pitäisi, kohta taidan tarvita verenpainelääkityksen, vaikkei sitä vielä ole ollut. Lehdistö, oppositiopuolueet ja Gutmenschit yrittävät saada hallituksen kaatumaan, tai ainakin vaikeuttaa sen työtä. Ja tämä aikana, jolloin kaikkien pitäisi yrittää tehdä kaikkensa sen eteen, että Suomi jollain tavalla nousisi, tai ettei se ainakaan enempää putoaisi! Kirjoitin jo aikaisemmin sen, että lillukanvarsiin on kompastuttu, mutta näistä paskapuheista alkaa kasvaa sellainen metsä, että nuo ajattelemattomat saavat sen kriisinsä aikaiseksi ja sitten siinä ollaan puhtaan kaulan kanssa. Voi vittu ja virvokioski!

Juha kirjoitti...

Tuli aamulla ripuloitua pieni julistusellinen tekstinpätkä, joka sopinee tännekin:
-
Minä niin pistin merkille tuossa yleisissä tiedoitusvälineissä julkaistussa keskustelussa, että maahanmuutto on kovinkin positiivista ja kuinka ihanaa olikaan, kun Fazerit, Gutzeitit ja muut von Rothoviukset muuttivat Suomeen rahasäkkiensä kera. Ensitöikseen rakensivat tänne teollisuushallit ja sun muut pelit ja vehkeet, millä tämä maa nousi suosta.

Mikäs siinä, mutta noita nykyajan sokerisetiä pitäisi houkutella Suomeen hieman eri keinoilla, kuin millä nyt maahanmuuttoa edistetään. Ehdoitankin, että Malmin lentokenttä muutetaankin yksityisjettien omaksi kentäksi, jossa on ilmaisparkki ja tip.top-luokkaiset lounget. Sinne on hyvä maahanmuuttajan tulla munimaan kultamunia!
-

Vähän vielä jatkaakseni, sehän taitaa olla silkkaa rasismia, mikäli tämänkaltaista, tuottavaa maahanmuuttoa ei edistetä! Kun kerran suvaitsevaiset ihailevat näitä menneisyyden suurhenkilöitä, jotka verovapauksien yms. etuisuuksien sokaisemina investoivat Suomeen, niin mikä jarruttaa tulevaisuuden rakentajien houkuttelemista Suomeen? Rasismihan se!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ibn Matille, Rouva Anolle, Anolle, Vinbjulle, Castorille ja Juhalle & kiitos kommenteistanne.

Ibn Matti: Olkaatten hyvät. Tuo Monty Python oli siinäkin mielessä mainio huumoriporukka, että sen teokset kestävät aikaa erinomaisesti.

Rouva Ano: Niin. Rinne taitaa todellakin kuvitella, että rasistisen kärpäsen ampuminen tykillä on tavallisen työnrtekijän prioriteetti. Ja kun valehteleva toimittaja valittaa, että häntä syytetään valehtelusta, ollaan asetettu ehkä uudet rajat parodiahorisontille.

Ano: Ja tämä vaahtoaminen on oikeastaan täsmälleen samanlaista kuin vuonna 2009, jolloin tuon juttuni julkaisin. Ehkä tosin vielä hieman härskimpää.

Vinbju: Ei sillä vielä onneksi siihen valtuuksia ole. Ei silti, etteikö sillä varmaan halua löytyisikin.

Castor: Kun näitten kanssa on jokseenkin mahdoton yrittää keskustella. Ne kun ovat luoneet päässään ihan ikioman mielikuvahirviön ja taistelevat sitä vastaan. Pikaisia paranemisia. Kesäflunssa on kyllä pirullisen häijy.

Juha: Eikös ne Ruotsiin muuten ole jo jossain vaiheessa tulleet tilauslennolla?

Imulippo kirjoitti...

Sellainen pilkunviilaus tähän väliin, että silloin 2011 ainoa puoluerekisterissä oleva puolue, joka ei allekirjoittanut "rasisminvastaista" läpyskää, oli Muutos. Persutkin sen allekirjoittivat, taisi olla Raimo Vistbackan kynällä.

Silloinen puheenjohtaja Jiri Keronen perusteli kirjoittamatta jättämisen varsin hyvin (ajasta 4:10):

https://youtu.be/rNrwSJa0XkY

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Imulippo. Näin muistelen minäkin. Saas nähdä, kuinka tällä uudella kierroksella käy? Vai pannaanko pystyyn kerrassaan monikulttuurisuuden sementoiva julkilausuma?

Anonyymi kirjoitti...

Jos perussuomalaiset nyt menisivät tähän Rinteen koukkuun,niin poliittinen ja demokraattinen tie vaikuttaa edes hieman kulttuurimme ja elämäntapamme säilyttämiseksi on kuljettu loppuun.Jäljellä on vain huonoja vaihtoehtoja ,jotka olisi otettava käyttöön mahdollisimman nopeasti ja mahdollisimman tuhoisalla ja brutaalilla tavalla,eli yksinkertaisesti tekemällä Suomesta muslimille helvetti, johon ei kukaan Muhammedin seuraaja halua tulla.Kiitos vaan poliittiskultturelli eliitti,olette askel askeleelta viemässä maamme sekasortoiseen "tapa tai tule tapetuksi"-tilaan.Erityiskiitos pinkille feministiprinsessalle,Antti Rinteelle!Siis,ihan oikeasti,kuinka helvetin typerä voi ihminen olla?Hohhoijjaa!
T:Vesku

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vesku. Ei kai tässä muuta voi kuin odottaa, ja katsoa, mitä tapahtuu. Antti Rinteen typeryydestä en kommentoi, koska sanat eivät riitä.

Kumitonttu kirjoitti...

Siinä plakaatissa luki siis "Iranin kommunistinen puolue".

Suomennos arabiaa osaavalta ystävältä. Mutta näillä mennään.

Miten miten miten vähällä järjellä tätä palloa hallitaan. Oliko se Axel Oxenstiernan suusta kuultua.

Unknown kirjoitti...

Tuommoiset Iranin kommunistiset puolueet ovat puuhastelleet täällä jo pitempään. Esim:
http://www.demla.fi/demla-ry/toiminta/tapahtumat/projektit-ja-mielenilmaukset/ei-iskua-irakiin/

Tuossa on lista vuoden 2003 "Ei iskua Irakiin" järjestäjistä. Siellä näyttäisi olevan yllättävän paljon Irakin ja Iraninkin eri kommaripuolueita mukana. Luulisin, että saavat Suomessa opetus- tai kulttuuriministeriöstä toiminta-avustusta jokun kymppitonnin vuodessa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Kumitontulle ja Pörri Oravalle & kiitos lisätiedoista.

Anonyymi kirjoitti...

Ei suvaitsevaistorälssillä mene sormi suuhun jos joku arvostelee ääneen teoriaa joka ei vastaa todellisuutta. Silloin se muistaa että "todellisuus on sosiaalinen konstruktio" ja alkaa konstruoida todellisuutta sellaiseksi että se olisi täysin yhtäpitävä teorian kanssa. Ja moisessa tilanteessa ketä tahansa joka haittaa tuota konstruoimisprosessia pidetään pahuuden ruumiillistumana.

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs jos pistettäis miehissä pystyyn sellainen matkatoimisto, joka järkkäisi pakettimatkoja leirintäaluemajoituksella Senegalista Ruotsiin.

Eihän se sitten meidän vika olisi jos lomamatkalaiset Ruotsissa hukkaisivat passinsa, keksisivät itselleen uuden henkilöllisyyden, hakisivat turhapaikkaa ja jättäisivät tulematta paluulennolle.

Jos ja kun kyse olisi ryhmämajoitettavista turisteista, niin viisumien myöntämisessä ei varmaan olisi ongelmia. Matkatoimisto voisi auttaa.

Sopiva hinta "edestakaisesta" matkasta ja viikon majoituksesta voisi olla joku tommonen 8 000€.

Jos aatellaan että moiseen käyttöön liisattaisi kuskeineen ja muine henkilökuntineen vaikka Airbus A340 -tyyppistä kalustoa niin se tarkoittaisi pauttiarallaa 300 matkustajaa. Noin lyhyt pätkä menisi välilaskuttomana ja yksi keikka tuottaisi siis suurinpiirtein sen 2.4 miljoonaa miinus kulut. Kymmenen lennon jälkeen voitais vetäytyä eläkkeelle jos firmaan lähtisi alussa kymmenkunta näsäviisastelijaa.

Ruotsi kiittäisi saadessaan kulttuuria, rikkautta, voimavaroja ja hätää kärsivää turismia elätettäväkseen.

Anonyymi kirjoitti...

Julistamisesta tulikin mieleen että kattoppas miten kuuluisa journalisti kuvaa ihan itse omaa työskentelytapaansa ja mieti että miten lähelle tai kauas tuo osuu sun pakinoista.


http://tuomasmuraja.com/?page_id=1279

Brändijournalismin info-operaatioiden erikoismies, joka esittää asiakkaansa mediassa ja somessa asiantuntijatahon roolissa vaikka asiakkaan päätarkoitus onkin kerätä rahaa, valtaa ja vastuusta vapautumista ja nauraa räkäisesti matkalla pankkiin.

Tuon somessa työskentelyn voisi varmaan ymmärtää myös niin, että aina kun kapakassa loppuu kalja pöydästä, niin voi muutamalla twiitillä, naamakirjakirjoituksella ja feikkiprofiilin kautta kirjoitetulla keskustelupalstakommentilla pitää huolen siitä että dokatut rahat tulevat tuplana takaisin heti kun laskun kirjoittaminen onnistuu ilman käsien vapinaa.

Anonyymi kirjoitti...

Varaa tuntuu olevan:
http://yle.fi/uutiset/valtio_maksaa_nyt_turvapaikanhakijoille_jotta_nama_palaisivat_kotiinsa/8216159

Mikäänhän ei estä näitä hakeutumasta Suomeen kerta kerran jälkeen turvapaikkaa vaatien, no suomalaiset maksaa ylläpidon, kotimatkan ja lyö vielä lomarahat kouraan.

-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle, Ano3:lle ja Taisteluvälineupseerille & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Joo, tuo on kyllä totta. Tämä sosiaalinen konstruktio on vastapuolen keskustelun joukkotuhoase. Tarvittaessa hengittäminenkin voi olla vaan sosiaalinen konstruktio.

Ano2: Tuolla muuten saattaisi oikeasti tienata, mutta ei vaan anna moraali myöten.

Ano3: Ehkä kyseinen häiskä näyttää ydinosaamisensa siinä toisessa kirjoituksessaan, joka koostuu keksityistä pornotähtien nimistä.

Tvälups: Epäilemättä samat häiskät voisivat tulla pian uudestaan eri nimillä. Kun pääsivät paperit pahus vie hukkumaan.

Anonyymi kirjoitti...

Ykä: Kerropa vähän tarkemmin että mitä tarkoitat tolla keksityistä pornotähdistä koostuvalla kirjoittamisella.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. No tuotahan minä:

http://tuomasmuraja.com/?p=1463

Se on sieltä Murajan sivuilta.

Anonyymi kirjoitti...

En ollut tuota pornotähtilistaa kattonut. Sopii kyllä hyvin Murajan panimokeskeiseen brändijournalismiin.

Suomessa on toteutettu yhtä varsin laajaa negatiivisesti leimaavaa brändijournalistista kampanjaa aika pitkään. Kyseessä on ollut taloudellisesti aika merkittävä hanke, joka on finanssilainsäädännön näkökulmasta niin laiton kuin ikinä mahdollista.

Luultavasti kyseinen hanke on nyttemmin lopetettu sen takia, että jos sitä jatkettaisiin yhä, niin osa valvovista viranomaisista olisi amerikkalaisia ja oikeutta käytäisiin jenkkilässä. Siellä moisista tulee tyypillisesti kiinteetä ja pauttiarallaa viidestä kymmeneen vuotta hyvin, hyvin monikulttuurisissa liittovaltion vankiloissa.

Ikävä kyllä kyse on sen tyyppisestä toiminnasta, josta on todella vaikea saada todisteita kasaan. Tai korjaan... Suomen viranomaiset eivät saa, halua saada, osaa saada, viitsi saada tai edes yritä saada moisista näyttöä kasaan. Jenkkilässä taas ei kauaa nokka tuhise kun epäilys muuttuu tutkinnaksi ja tutkinta oikeudenkäynniksi ja se taas tuomioksi.

Olis aikamoista kohtalon ivaa jos tuo Brand Broadcasting Company ja Muraja sen osana olisi vahingossa lähtenyt rikkomaan USA:n liittovaltiotason finanssilainsäädännön pykäliä.