tiistai 25. elokuuta 2015

AIVAN TAVALLINEN VIHAVIRTANEN

Viimeisen kuukauden aikana on käyty varsinaista suvaitsevaista hullunmyllyä niin mediassa kuin politiikassa, ja tähtäimeen on jälleen otettu nämä kuuluisat vihakirjoitukset, joista tosin – tuttuun ja taattuun tapaan – ei ääneen mainita kuin Olli Immosen facebook-kirjoitus ja jos sen lukisi (alik. Lahtista siteeraten) mies, jonka päätä ei olisi tällä koohotuksella sotkettu niin kyllä se ihmettelisi.

Joka tapauksessa hullunmyllyn tiimoilta on saatu aikaiseksi varsin legendaarisia avautumisia.

Eläkkeellä oleva lakitieteen professori Jukka Kemppinen päätti antaa krp:lle ip-osoitelistan bloginsa lukijoista.

Meidän kaikkien suuresti kunnioittama ja äärimmäisen ammattitaitoinen sisäministerimme Petteri Orpo päästi loihelausuman pakolaisten motiivien arvostelu on rasismia, jolla häiskä saavuttaa eräänlaiset pohjat, sillä tässähän on kyseessä se, että kusetuksen kohteena oleva ei saa epäillä, että kusettaja pyrkii kusettamaan.

Kilpailu pohjimmaisen pohjakosketuksen saavuttamisesta on kovaa, ja siihen osallistuu demarien ensimmäinen toveri Antti Rinne, joka pläjäyttää perussuomalaisista on ollut kauhun paikka huomata, että puolueen suojissa kasvaa yhä voimakkaampi iskuryhmä, joka yllyttää syrjimään muualta tulleita suomalaisia. Koska Rinne tuskin tarkoittaa tällä esim. Ruotsista Suomeen palaavaa etnistä suomalaista, voi tehdä johtopäätöksen, että sosialidemokraattisen näkemyksen mukaan jokainen tänne rahtautunut on todellakin välittömästi suomalainen, samoin kuin ne Europpaan tuloa suunnittelevat, jotka eivät ole vielä aivan varmoja siitä, minkä maan elatusautomaatin piiriin he ehkä päätyvät. Tämä tietysti antaa termille ”pakolaisuus” varsin vinkeän merkityksen.

Avautumisista mainioin oli Kansan Uutisissa avautunut häiskä, joka keksi termin ”rasistiset ihmisperseet”, joka on täällä voiman pimeällä puolella otettu käyttöön naama hymyn tirrillä.

Yhtä kaikki, kaikissa avautumisissa vaaditaan vihakirjoituksen lopettamista ja vihakirjoittajien hiljentämistä. Sen sijaan sitä ei mietitä, miksi ns. vihakirjoituksia kirjoitetaan ja minkälaisia ihmisiä nämä ns. vihakirjoittajat eli rasistiset ihmisperseet ovat.

Olen pitänyt blogiani yli kahdeksan vuotta ja koko sen ajan on ns. Voiman Valoisalla Puolella puhuttu vihakirjoituksista ja vihakirjoittajista samaan tapaan kuin ns. vihakirjoittajien väitetään suhtautuvan maahanmuuttajiin. Eli niputtavan ne kaikki yhteen nippuun. Niin medialle kuin poliitikoille on ominaista, että vihakirjoituksista puhutaan jonkunlaisena mustana usvana, jota ei haluta määritellä muulloin kuin silloin, kun se sopii agendaan. Näin ollen parikymmentä kuulapäätä halutaan jatkuvasti esittää koko vastarinnan kasvoina, vaikkei vastapuoli koskaan ole edes ajatellut, keitä nämä ns. vihakirjoittajat (ja kirjoitusten vihakommentoijat) ovat ja miksi he mahdollisesti ovat sitä mieltä kuin mitä ovat.

Minähän olen ihminen, joka tulkitaan vihakirjoittajaksi. Olen ollut blogini aikana tekemisissä ihmisten kanssa, jotka tulkitaan niin vihakirjoittajiksi kuin vihakommentoijiksi. Joitain olen tavannut ihan henkilökohtaiseksi, ja tapaamisissa olemme voineet todeta, että me olemme varsin huonoja vihakirjoittajia, sillä me emme ole oikein vihaisia. Tapaamiset ovat menneet aivan turhan leppoisissa merkeissä.

Kaiken kaikkiaan kokemusteni mukaan nämä kaikenlaiset ns. vihaajat ovat aivan tavallisia suomalaisia ihmisiä, jotka yksinkertaisesti ovat alkaneet etsiä tietoa valtamedian ulkopuolelta ja hoksanneet, että heitähän on kusetettu. Sen vuoksi he kirjoittavat ja kommentoivat. Se, mikä tekee heidät esimerkiksi Antti Rinteelle ja häntä siteraavalle toimittajalle hyvin vieraiksi ihmisiksi on se, että heitä ei kiinnosta saada nimeään ja naamaansa julkisuuteen. Heitä kiinnostaa ainoastaan se asia, minkä he kirjoittavat ja mistä he haluavat saada keskustelua aikaiseksi. Sosiaalinen media on antanut heille sen mahdollisuuden.

Mitä vihakommentoijat ovat minulle kertoneet? Mitä he ovat kommentoineet? Ja mitä minä itse vihakirjoittajana ajattelen? Vuosien mittaan olen tullut siihen johtopäätökseen, että he ajattelevat yhteiskunnastamme niin kuin scifi-kirjailija Olaf Stapledon kirjoitti aikanaan. Hänen kirjassaan ”Viimeiset ja ensimmäiset” yhteiskunta oli saavuttanut huomattavan niin teknisen kuin taloudellisen tason, se palvoi jumalaansa Gordelpusta ja ainoa hyväksytty tapa palvoa sitä oli lentäminen kaikissa erilaisissa muodoissaan. Sillä tavoin ihminen pääsi mahdollisimman lähelle jumalaansa.

Ihmiskunta käytti kaiken taloudellisen voimansa järjestääkseen mahdollisimman suuria Gordelpusta palvovia lentonäytöksiä ja näitten lentonäytösten järjestäminen oli yhteiskunnan suurin ja tärkein tehtävä jonka merkitys meni yli kaiken muun. Löytyi ihmisiä, jotka pitivät tätä käsittämättömänä voimavarojen haaskaamisena, mutta heidät nähtiin vallitsevan yhteiskunnan toimesta jumalan vastustajina, joten heidät hiljennettiin ja heitä rankaistiin. Ja yhteiskunta jatkoi Gordelpusta palvovia massiivisia lentonäytöksiä kunnes kaikki voimavarat olivat loppu ja yhteiskunta ajautui kaaokseen.

Näkisin, että ne ihmiset, jotka lukevat tätä blogia ja kommentoivat tänne, samoin kuin muutkin ns. vihakirjoittajat joita tuosta blogin sivupalkista löytää, ovat niitä ihmisiä, jotka kyseenalaistavat, kannattaako noita lentonäytöksiä Gordelpukselle tehdä. Sinänsä Stapledonin luoma maailma oli ehkä astetta fiksumpi, sillä siinä tehtiin lentonäytöksiä palvomaan jotakin, nykyisessä maailmassa ostetaan veronmaksajien rahoilla tuontikaaosta että palvottaisiin jotakin.

Niin poliittinen kuin virkamieseliitti ja tietenkin media miettii kovasti sitä, kuinka tavallisen vihavirtasen voisi hiljentää. He eivät mieti sitä, mikä synnytti tavallisen vihavirtasen. Ja jos he siihen kykenisivät, he saattaisivat hoksata, että tavallisen vihavirtasen synnyttivät he itse. Koska he eivät antaneet tavalliselle virtaselle muuta mahdollisuutta.73 kommenttia:

Kumitonttu kirjoitti...

Tässä välissä on hyvä muistuttaa, että kaikki suomalaiset(han) ovat myös maahanmuuttajia. Tarpeeksi kauas kun mennään niin varmasti jokaisen esi-isä ja -äiti ovat afrikkalaisia.

Antti Rinne on siis oikeassa kutsuessaan afrikkalaisia muslimeita "muualta tulleiksi suomalaisiksi. Itse olen melko varma, että omat taustani löytyvät sitäkin kauempaa luomakunnan historiassa, ja epäilen jonkun kaukaisen esivanhempani olleen apina, lisko tai ehkä jopa joku alkulima. Se, että muhamettilaiset kieltävät tämän sukulaisuutemme alkupisteen, loukkaa minua syvästi ja koen sen syrjintänä.

Anonyymi kirjoitti...

Ja kuinkahan mahtaa olla tuon tuontitavaran kotoutuksen kanssa. Minuakin on kotoutettu kohta 50 vuotta ja tämmönen vihavirtanen musta on tullu. Ja sentään kotoutus aloitettiin kaulan katkaisua huomattavasti sivistyneemmältä tasolta. Vaan joidenkin usko kotouttamisen kaikkivaltiaaseen voimaan on vankkumaton.

turbojuudas kirjoitti...

ja hei.
ihan enempiä turhia louskuttamatta sanon että naulan kantaan.

Anonyymi kirjoitti...

Melkein pisti vihaksi eilen, kun erään superhypermarketin sisällä musta mies keräsi rahaa Afrikan nälkäisille lapsille. Kysäisin ohi kulkiessani, että ymmärtääkö hän suomea, sanoi ymmärtävänsä. Minä loihe kysymään, että tietääkö hän miksi siellä Afrikassa lapset näkevät nälkää? Ei sanonut tietävänsä, niin minä valistin häntä, että ei kai se ole ihme se lasten nälänhätä, kun heidän isänsä ovat täällä loisimassa eivätkä elättämässä lapsiaan. Siihen loppui häiskän suomenkielen ymmärrys. Enkä lippaaseensa ropoakaan tipauttanut, kuten ei tehnyt moni muukaan.
PS. Tämä on vihakirjoitus, tai ainakin vihaisen Huru-ukon kirjoitus.

Strix Senex kirjoitti...

Tilannetta voidaan luonnehtia vaikkapa seuraavasti. Toistuvista YT:istä tunnettu lehti joka laittaa tällä kertaa pihalle runsaat 280 ihmistä puffaa raivokkaasti puoluetta, joka menetti vaaleissa melkein puolet kansanedustajistaan.

Jostakin syystä mieleen tuli enoni viljelemä sanonta "tyhmä kun suunsa avaa, ihan hirvittää, että mitä sieltä mahtaa nyt tulla".

lone kirjoitti...

Tuohon IP-numeroiden yms napsimiseen suosittelen chromen lisäosaa nimeltä ghostery, joka estää erilaisten seurantaohjelmien yms kerätä sijaintia tai IP-numeroa.

Becker kirjoitti...

Piru vieköön, tuossa tuo Ano sanoi aika onnistuneesti kotoutuksesta. Minua on kotoutettu vielä pidempään ja yhä enemmän vaan luisutaan kauemmaksi PK-yhteiskunnasta. Kuulutaan pieneen vähemmistöön joka ei juuri anna legitiimiä muille kuin puolustuslaitokselle ja sairaanhoidon varsinaisen työn tekevälle väelle.

Aamulla kun peiliin katsoo, niin täytyy vain todeta huolestuneena, miten he ovat voineetkin epäonnistua niin totaalisesti kotoutuksessa sinun suhteesi.

Professori kirjoitti...

Presidenttikin toivoi tänään asiallista maahanmuuttokeskustelua, jossa puhuttaisiin myös ongelmista. Epäilen kyllä pystyykö valtamedia käymään ja välittämään sellaista eikä sorru kutsumaan toista puolta vihapuhujiksi.

Kumitonttu kirjoitti...

Päivän paras rinnastus oli, että presidentti vaati kansallisvaltion rajojen palautusta ja Lasipalatsin Pravda antaa kenkää 300 henkilölle. Samana päivänä tuli siis sekä taudin diagnoosi että sen oireet kerrottua suomalaisille.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Kumitontulle, Anolle, Turbojuudakselle, Huru-ukolle, Strix Senexille, Lonelle, Beckerille ja Professorille & kiitos kommenteistanne minulta, rasistiselta ihmisperseeltä.

Kumis:

Viesti 1: Joo, kunniaa alkulimalle! Missähän vaiheessa muuten peruskoulusta poistetaan evoluutio-oppi sillä perusteella, että se loukkaa aavikkouskovaisia?

Viesti 2: Ninistö totesi, että ” vapaa liikkuvuus ei voi olla hallitsematonta liikkuvuutta” ja toivotaan, että mies alkaa elää, niin kuin opettaa. Pravdan kohdalta luulen, että lehdistöveroa aletaan ajaa piakkoin kuin käärmettä pyssyyn.

Ano & Becker: Jussi Halla-aho totesi muutama vuosi sitten, että bullshitin erottaa siitä, ettei sitä pysty kääntämään vieraalle kielelle. Yrittäkääpä kääntää ”kotoutus”. Mutta tosiasiahan on, että niitä oikeita kotoutettavia olemme me. Meidän yhteiskuntamme on pienistä resursseistaan huolimatta onnistunut kehittämään varsin hyvän hyvinvoinnin, mutta nyt meidän tulee kotoutua ihan toisenlaiseen systeemiin. Meidän tulee oppia rakastamaan kaaosta viranomaispäätöksellä.

Turbojuudas: Kiitokset. Ja näitä naulojahan kannattaa hakata vasarahammerilla.

Huru-ukko: Ei tipu rahapenniä niihin keräyksiin täältäkään.

Strix Senex & Professori: Yleensä minua aina ottaa päähän tieto uusista työttömistä, mutta tässä tapauksessa tunnustan tuntevani rasistisen ihmisperseen vahingoniloa. Mutta uskon, että kuluvan vuoden aikana otetaan eduskunnassa esille Yle-veron tyyppinen lehdistövero.

Lone: Kiitos vinkistä.

Kari kirjoitti...

Nimeni on Virtanen, olen kirjoittanut Voiman väärällä puolella kymmenen vuotta ja islam-rakkauteeni tuli ryppy jo 40-kymmentä vuotta sitten, joten lienen otsikon ja "valonlasten" tarkoittama vihavirtasen prototyyppi?

keski-ikäinen pikkupoika kirjoitti...

Ihan tuli kyyneleet silmiin kun tajusin kuinka huono ihminen oikein olen: vihakommentoija joka ei ole edes vihainen. Onko mahdollista olla huonompi ja epäonnistuneempi ihminen? Vinkki: ei.

Siinä naurun- eikun siis tietty itkunkyyneleitä pyyhkiessäni mietin, että onko motiivillakin siis joku rotu jos sen arvosteleminen voi olla rasismia? Ei ole helppoa pienen ihmisen ymmärtää Ajatusten Pyhäjärven mietteitä.

Lakeudenmies kirjoitti...

Tervehdys Yrjölle.

Minusta koko vihakirjoituskonseptissa on vikana se tosiseikka että sillä pyritään väkisin saamaan aikaan vastakkainasettelua, väännetään väkisin tilannetta jossa on oikea ja väärä.

Väärä tulee osoittaa julkisesti, sitä tulee paheksua ja se tulee tuomita.

Oikeaa tulee julistaa ja oikeuden evankelistoja kunnioittaa kyseenalaistamatta.

Siinä hetkessä kun yksilö ryhtyy kyseenalaistamaan vallitsevaa, oikeaksi valittua totuutta tulee hänestä välittömästi tuomittava henkilö. Vaikka tämän tekisi perustellusti ja faktoihin pohjautuen niin silti mielipide on mielipiteenä paha.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Karille, Keski-ikäiselle pikkupojalle ja Lakeudenmiehelle & kiitos kommenteistanne.

Kari: Vaikutat kyllä hyvin perinteiseltä vihavirtaselta. Oletan myös sinun olevan samanlainen kuin minä, eli et halua vahingoittaa ketään, mutta et hyväksy sitä, että sinut määrätään rakastamaan, elättämään ja kunnioittamaan sinua vihaavaa ihmistä viranomaispäätöksellä.

Keski-ikäinen pikkupoika: Meillä näitten vihakirjoittajien tapaamisissa on huomattu sama ilmiö. Me ollaan ihan helvetin huonoja natseja, kun kaikki menee niin leppoisasti. Petteri Orpo näköjään kehitti elätettäväksi tulemisen motiivistakin rodun, joten tässähän menee rotuoppikin kyllä komeasti uusiksi. Odotamme sekä Helsingin Sanomien että Hämeen-Anttilan vastausta. Ja sehän kyllä tulee, älä ole yhtään huolissasi.

Lakeudenmies: No näinhän se suurinpiirtein menee. Tulee myös muistaa, että Sanoma Osakeyhtiön YT-neuvottelujen syypäinä yhtenä pienenä osana olemme me, ja sekös se pistää vihaamaan.

Anonyymi kirjoitti...

" Odotamme sekä Helsingin Sanomien että Hämeen-Anttilan vastausta. Ja sehän kyllä tulee, älä ole yhtään huolissasi."

Pravdasta en vielä tätä kirjoittaessani tiedä, mutta H-A taisikin jo antaa yhdenlaisen vastauksen... Mutta oikeasti, hyviä uutisia Pravdasta, voiko tätä edes todeksi uskoa? ;)

http://www.hs.fi/kulttuuri/a1305980082474?jako=4ce6d1ece4c91660be64084c25032620&ref=fb-share

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Voisiko todeta niin, että rotta jättää uppoavan laivan? Sinänsä käy sääliksi skotlantilaisia, sillä häiskä jatkaa fundamentalistisen ja väkivaltaisen islamin syväpuhtaaksi pesemistä hämeen-anttilaiseen tyyliin skotlantilaisten rahoilla. Ei minulla mitään skotlantilaisia vastaan ole, ja vähän hävettää, että meiltä siirtyy sinne tämän kaltaista ”osaamista”.

Kari kirjoitti...

Yrjö:"Vaikutat kyllä hyvin perinteiseltä vihavirtaselta."

Kyllä. Olen aina vihannut vihaamista, alistamista ja orjuuttamista. Tuli se sitten suvaitsevaiston, nykyisin hallitsevan vasemmistoluokan, tai muslimien taholta.

Kari kirjoitti...

Yrjö:"Vaikutat kyllä hyvin perinteiseltä vihavirtaselta."

Kyllä. Olen aina vihannut vihaamista, alistamista ja orjuuttamista. Tuli se sitten suvaitsevaiston, nykyisin hallitsevan vasemmistoluokan, tai muslimien taholta.

Anonyymi kirjoitti...

Timo Vihavainen ruoti tuota horisko-emeritusprofessorin tekelettä.

http://timo-vihavainen.blogspot.fi/2015/08/vastaan-kiihottaminen.html

Tutkintapyyntö ja käräjillä uhkaaminen on kuin ad hominem-kommentti. Kun ei osaa tai halua perustella asiasisältöjen avulla, tai jos vastapuolen näkemykset eivät miellytä tai muuten sovi omaan muottiin, niin tehdään tutkintapyyntö ja uhataan käräjillä.

Joskus tuntuu siltä että lakimiehet...
- ...tajuavat vain lakiasioista
- ...elävät lakikuplan sisällä olevassa virtuaalisessa teoriatodellisuudessa
- ...eivät tajua mitään elävästä elämästä tms. reaalielämästä
- ...eivät osaa hahmottaa asioita maallikon tavoin vaan saivartelevat juristeriaa
- ...eivät tajua mitään psykologiasta
- ...eivät tajua mitään psykiatriasta
- ...eivät tajua mitään kansatieteestä
- ...eivät tajua ihmisluonteen piireitä
- ...eivät hallitse vuorovaikutustaitoja eli miten pärjätään muiden kanssa
- ...ovat itsetunto-ongelmaisia ja herkkähipiäisiä eivätkä tajua sitä
- ...omaavat liian suuret luulot itsestään ja omasta merkityksestään ja vaikutusvallastaan, mutteivät tajua ettei luulo pidä paikkansa

Niin, no ehkä Ykä tietää työn puolesta minkälaisia ovat yksityset lakitoimistojen lakimiehet ja yritysten lakimiehet verrattuna julksihallinnon lainoppineisiin eli tuomioistuinten syyttäjiin ja tuomareihin, oikeustieteellisten tiedekuntien professoreihin ja dosentteihin, sekä niihin julkishallinnon viranhaltioihin joilla on lainopillinen tutkinto.

Jos lakimiehet määrättäisiin nuivan psykiatrin vastaanotolle, niin minkälaisia diagnooseja heistä tehtäisiin? Jostain isosta otoksesta pystyisi tekemään jotain päätelmiä minkälaista porukkaa lakimiehet ovat.

Pressa ei kuulu mihinkään puolueeseen joten sillä on siinä mielessä vapaammat kädet vaikka torua vanhaa kantapuoluettaan. Tosin ei pressalla ole päätösvaltaa niinkuin oli vanhan perustuslain mukaan. Julkisuuspelillä hän voisi silti vaikuttaa. Pressa voisi laittaa vaihdekepillä sen saatanan tunarit-vaihteen päälle, lähettää myllykirjeitä tms. muuta mukavaa. Kävi mielessä pitäisikö persujen hakea pressalta tulitukea?

Eläkeläispuolelta löytyy. Ykä taitaa muistaa kun Ilaskivi oli ylipormestari.

http://raimoilaskivi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/200935-vihdoinkin-avoimeen-pakolaiskeskusteluun

Anonyymi kirjoitti...

Onkohan niin, ettei Samsungin "äly"vehkeistä saa viestiä lähetettyä tähän kommenttiosaan? Vaikka kirjoittamani lööperi kai joutaakin välillä häveyksiin.
Sitä vaan eilen illalla mietin, että en ollut itsekään yhtään "vihainen" vielä pari vuotta sitten, mutta aloin seurata valtakunnanmediatarjonna sijaan muita tietolähteitä ja tutustuin aluksi Ruotsin menoon oikein kunnolla. Ja nyt saa sitten pala kurkussa seurata, miten typeryyksiä toistetaan täällä yksi toisensa perään. Onneksi tuo hän-sana on meillä jo valmiiksi sukupuolineutraali, mutta liikennemerkit valitettavasti ei.
Eilen sitten sai taas siepit, kun kollega julisti ylähuuli väpättäen televisiossa, että kaikille laittomasti maassa oleville ns. paperittomille pitää järjestää terveydenhuolto täysin oikeuksin. Kollega taitaa helliä mielikuvissaan muutamaa sataa mustalaiskerjäläistä, mutta perkele jos terveydenhuolto avataan vastikkeetta kaikille, niin pelkästään Venäjältä tupsahtaa tähän noin 100 000 tuberkuloosinarkkaria, joiden basillit ei reagoi mihinkään hoitoon. Lisäksi laitetaan päälle helvetillinen määrä HIV-potilaita eksoottisine infektioineen, syöpäpotilaat, synnyttäjät ja niin edelleen.
Äly hoi, älä jätä.

Dr Outhouse

Oinomaos kirjoitti...

Täytyy myöntää, että alkaa olla kuppi nurin meikäläisellä. Maahanmuuttovirasto demlalaisen ylipäällikkönsä Jaana Vuorion johdolla kuvittelee voivansa tehdä mitä tahansa. Evitskogin "tilapäinen" vastaanottokeskus on törkeä esimerkki siitä, mitä rahanahneus ja piittaamattomuus saavat aikaan. "Me voimme perustaa vastaanottokeskuksen minne me haluamme" saattaa pitää paikkansa, mutta kantakaa *en *t vastuu haittavaikutuksistakin kuten turvattomuudesta ja ympäristön pilaantumisesta.

Pöyristyin kun luin, ettei Evitskogin "tilapäistä" VOK:kia ole liitetty kunnallistekniikkaan vaan ko. laitoksen puhdistamosta jätevedet ohjataan läheiseen järveen. Muuten ehkä ok, mutta ympäristölupa on 160:lle, ei reilulle kolmelle sadalle henkilölle. Maahanmuuttoviraston *t vain levittelivät käsiään. VMP.

Koska tiedän, että tähän liittyen vireillä on kaikenlaista, varaan kaappeihin "sopivasti" poppareita ja kylmää olutta. Tulee olemaan mielenkiintoista seurata Koneiston ja suvaitsevaiston reaktioita, valtamedian propagandasta puhumattakaan.

Hämeen-Anttilalle toivotan menestystä Edinburghissa, mutta vielä enemmän toivon ettei hän sieltä käsin rupea abubabuilemaan.

Euvostotaivas kirjoitti...

Tuo Rinteen eilinen äyskähdys oli kaikessa karmeudessaan surkuhupaisa. Tuolla linjalla jatkaessaan SDPöö varmistaa ihan itse, etteivät kannatusluvut enää nouse. Vielä jonkin aikaa niin suuri joukko kannattajien terävää kärkeä muuttaa jo nurmen alle. Niin kuin tuossa edellä joku jo totesi Sanomien YT:t ovat kuin muutoksen airuita tai ainakin aavistus siitä, että nyt seistään kynnyksellä. Kumpaankin vaihtoehtoisiin suuntiin tässä katastrofissa on mahdollista kellahtaa.

Tänään radio, tuo "pyhän Ylen valistusväline" pyrki jälleen valamaan meihin itsepäisiin suomalaisiin kauheata synnintuntoa päästäessään eetteriin jonkun Maahanmuuttoviraston pampun laskettelemaan liturgiaa hädänalaisista, joita kuntien pitäisi nyt muistaa. Taustalla on toki Forssan vastarinta ja sen suvakeissa synnyttämä kauhu. Elämme mielenkiintoisia kunnallisen itsehallinnon ja Helsingstanin provinssihallinnon välisen valtataistelun aikaa. Kieltäytyminen luovuttamasta kiinteistöjä maahanmarssijoille lienee enää viimeinen vastustuksen osoittamisen keino ministeriemme ujuttaessa nieltäväksemme Euvostoliiton kabinettipäätösten seurauksia. Nyt vain rohkeutta ja kannustusta kuntien päättäjille!

Vielä kerran: miksei todellisessa hädässä olevia autettaisi kansainvälisesti jossain muhamettilaisvaltiossa? Siellä olisivat moskeijatkin jo valmiiksi. Toki avustukselle voisi asettaa joitain konkreettisia ehtojakin.

Anonyymi kirjoitti...

Tuntuu Yrjö siltä että olemme entistä enemmän menossa kohti yhden totuuden mallia. Kaikki jotka ovat eri mieltä ovat rasisteja ja vihapuhujia.

Anonyymi kirjoitti...

Täällä yksi tavallinen Vihavirtaska ilmoittautuu joukkoon mukaan, eikä rauhallisena ihmisenä älyä edes hävetä. Silloin kun joku tilanne menee överiksi, on syytäkin suuttua ja parempi se on täällä tunteitaan tuuletella kuin viedä pommi eduskuntatalon istuntosaliin. Ehkä joku tähänkin blogiin sattumalta osunut alkaa ajatella ja kokee (toivon mukaan) jonkunlaisen herätyksen. Uskonasioissahan usko on se tärkein ja kaiken hyväksyminen sellaisenaan ja tässä suhteessa monikulttuuriuskonto ei tee poikkeusta, mutta siitäkin voi kai parantua?

Mielestäni Olli Immonen teki väärin pyytäessään eroa eduskuntaryhmästä. Hän tavallaan tunnusti toimineensa väärin ja on siitä rangaistuksen ansainnut. Tätä on vaikea ymmärtää. Jos toisenlaista unelmaa saa esittää rääkymällä toreilla ja turuilla, eikö muunlaisia unelmia saa ihmisellä olla, olkoonkin että hän on kansanedustaja? Häntä äänestäneet ovat varmaankin äänestäneet juuri nimenomaan jo tiedossa olevien mielipiteiden takia ja paitsi että Immonen tuomittiin mediassa yleisesti, samalla tuomittiin hänen kanssaan samoilla linjoilla olevat. Ruotsin tielle ollaan menossa, siellähän hyllytettiin kokonainen puolue päätöksenteosta ja nollattiin 800 000 ihmisen äänet vaaleista.

Ruotsista tuli mieleen Spede Pasanen-vainaa, joka eräässä ohjelmassaan piikitteli suomalaisia poliitikkoja ja sanoi, että kun Suomessa mietitään johonkin asiaan ratkaisua, perustetaan työryhmä. Työryhmä istuu kymmenen vuotta ja kun ei saa mitään aikaiseksi, niin sitten tehdään niin kuin Ruotsissakin on tehty. Tämä on ainakin maahanmuutossa tie, joka vie suoraan helvettiin. Se tie on kuulemma kivetty hyvillä aikomuksilla.

Pieni valonpilkahdus tuli eilen, kun presidentti Niinistö sanoi asiasta painavan sanansa. Eipä ole vielä ainakaan irvileukoja näkynyt arvostelemassa, mutta varmaan nyrkkejä taskuissa puristellaan. Saa nähdä, minkälaisella telaketjutraktorilla Niinistön yli yritetään ajaa.

Rouva Ano

Castor kirjoitti...

Kotoutus on tietenkin englanniksi "domestication"... Siis Edinburghin tieteellinen taso laskee huomattavasti, mutta Gutmenschit voivat vedota tästä lähtien peräti EDINBURGHIN yliopiston professorin löpinöihin.

Offtopic: Suomessa on huiman korkea työttömyys. Venäjän vienti ei pakotteiden takia onnistu. Sianlihan vienti on pudonnut yli 20%. Kiinasta on löydetty uusi vientimahdollisuus. Kiina on myöntänyt luvan, mutta odottaa Eviran vastauksia (lupa tuli 16.1.2015). Eviran mukaan sen toimialaan ei kuulu viennin edistäminen, eikä sitten Eviran edeltäjän vuoden 1998 jälkeen ole avattu yhtään uutta vientimaata. Asia edellyttää myös Kiinan vaatiman E-certin käyttöön ottoa, josta Evira kieltäytyy, ei kuulu toimialaan. Olen mutkan kautta tässä mukana. Siis Eviraa koskeva laki toimialasta pitää muuttaa samalla kun sikafarmeja menee konkkaan ja farmareita haulikon väärään päähän. Näin Suomessa. Kuten sanottu, lillukanvarsiin kompastellaan, aika kuluu rasismi- ja vihapuhepaskanjauhantaan, ja mitään oikeata ei saada aikaiseksi. Tanskan "puhdas ja laadukas" sianliha valtaa Kiinan markkinat kun Suomessa viivytellään virkamiestaholla toimialaan tuijottaen. 99% näistä tyypeistä vaatisi mentaalihygieenistä analysointia ja soveltuvuustestejä sen osalta, kykenevätkö he yhtään merkittävämpien päätösten tekoon kuin siihen, pitääkö käydä paskalla. Uusi hallitus, Suomen lyhytikäisin, aivan varmasti. Sipilä, Soini, Orpo?!?

Vasarahammer kirjoitti...

Tuosta Kemppisestä vielä kommentoin. Jaskan Pauhantaa -blogissa sanottiin, että Kemppisen teko oli rikos netikettiä vastaan. Eli professorin käytös loukkaa internetin kirjoittamattomia sääntöjä vastaan.

Voit kyllä poistaa vihaviestin blogistasi, jos et siitä pidä. Siihen sinulla on oikeus. Ilmoitus poliisille ip-osoitetietoineen taas kertoo henkisestä pienuudesta

Lopputuloksena jees-miehet ja selkääntaputtelijat jäävät Kemppisen blogiin kommentoimaan. Muut jättäytyvät pois. Ehkä tämä on vanhalle miehelle helpompaa mutta vaarantaa pitkällä tähtäimellä todellisuudentajun.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Karille, Vieraalle, Dr Outhouselle, Oinomaokselle, Euvostotaivaalle, Anolle, Rouva Anolle, Castorille ja Vasarahammerille & kiitos kommenteistanne.

Kari: Olemme siis samanlaisia vihavirtasia ja vihaamme samoja asioita.

Vieras: Noilla ranskalaisilla viivoilla kuvaamasi vaikutelmat pitävät varmaan pitkälti kutinsa. Psykiatria en tässä käyttäisi, minä vierastan mielenterveyden määrittelemisestä poliittisin perustein. Mitä minulla kokemusta on, niin yksityiselle puolelle hakeutuvat lahjakkaammat lakimiehet. Noin pääosin voi sanoa, että julkisen puolen juristi tavoittelee voittoa ja yksityisen puolen juristi tulosta.

Dr Outhouse: Tää blogger temppuilee aika ajoin ihan masiinasta riippumatta. Taustasi on hyvin pitkälle samanlainen kuin minun, ja ajatus siitä, että minulle pakkosyötetään mielipiteitä on vastenmielinen, enkä sitä hyväksy. Kollegasi sinisilmäisyys hirvittää. Jos tarjolla on ilmaista ja laadukasta palvelua, niin sen palvelun käyttäjiä taatusti löytyy.

Oinomaos: Kieltämättä ämpäri on täyttymässä. Evitskogin tapaus on röyhkeydessään huippua ja lisäähän tulee.

Euvostotaivas: Huvittavinta lienee, että Rinne todellakin kuvittelee olevansa niin karismaattinen häiskä, että hän saa ”jyrähdyksellään” (ennemminkin naukaisulla) saavansa ihmiset repimän ihokkaansa, suorittamaan katumusharjoituksensa ja palaavan ruotuun. Meneillään on, niin kuin totesitkin, kunnallisen itsehallinnon ja Helsingstanin provinssihallinnon välisen valtataistelun aika. Ja tietysti samalla taisteluun osallistuu Bryssel, jolle Suomi ei ole kuin maakunta jossain hornan perseessä.

Ano: Luulenpa, että olemme jo siinä. Nyt ei puutu enää kuin oikeus vangita toisinajattelijat.

Rouva Ano: Häpeään ei ole aihetta. Monikulttuuriuskonnosta voi varmaankin parantua, onhan Jussi Halla-ahokin ollut joskus mokuttaja. Mutta se vaatii kykyä katsoa peiliin, ja sitä ei kaikilla todellakaan ole. Immosen kohdalla luulen, ikävä kyllä, että jos hän ei olisi itse pyytänyt eroa, olisivat persut erottaneet hänet. Yleensäkin soinilaiset perussuomalaiset ovat olleet tässä tapauksessa taas kerran häntä koipien välissä ja pyydelleet anteeksi.

Castor: Tuo kertomasi offtopic kuvaa kyllä suomalaista viranomaistyperyyttä kaikessa karmeudessaan.

Vasarahammer: Olen täysin samaa mieltä. Nähtäväksi jää, alkaako Kemppinen outtaamaan ihmisiä omin päin,.

Anonyymi kirjoitti...

Olli ei varsinaisesti eroa ryhmästä koska ero on määräaikainen ja tapahtuu omasta aloitteesta. Ehkä tuo on pienimmän riesan tie Ollille itselleen, muille nuiville sekä persupuolueelle.

Kyseesä on lätkätermejä käyttäen jäähy mutta omaehtoinen jäähy. Sen jälkeen Olli palaa ryhmään. Työ valiokunnissa ja muissa toimielimissä jatkuu tavalliseen tapaan, ja noissa tapahtuu se varsinainen edustajan työ.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vieras. Totta sinänsä, mutta kyllä tässä taas kertaalleen tarjottiin vastapuolelle sen vaatima pauna veristä lihaa.

Anonyymi kirjoitti...

En oikein ymmärrä Perussuomalaisia. He ovat nyt moninkertaisten tarpeettomien omien ruoskimisten kautta opettaneet medialle ja vihervasemmistolle että heitä voi hallita ja painostaa julkisuuden kautta näillä tahallisilla väärinymmärtämisillä tehdyillä kausteilla. Ja samalla opettaneet omilleen että jokainen on yksin joutuessaan tälläisen median ja vihevasemmiston masinoiman hyökkäyksen kohteeksi. Jos raukkamaisempaa ja pelkurimaisempaa käytöstä löytää ja keksii kuin tuo, niin se on kyllä melkoinen ihme. Olen nyt pari kertaa äänestänyt PS:ää Soinista huolimatta, mutta nyt se kyllä saa jäädä. En tuollaista luuserijengiä kyllä suostu enää äänestämään mistään syystä. Soini pihalle ja selkäranka käyttöön, niin voidaan harkita uudelleen. Hallista äänestän niissä kohdin missä voin. Toivottavasti en voi, koska se tarkoittaisi ettemme enää lähetä poliitikkojamme Brysseliin.

Kari kirjoitti...

Ei olisi pitänyt alistua koska vaatimus oli täysin tuulesta temmattu Ja erityisesti ei, koska vaatijoina oli alunperin Suomen kansainvälisestikin profiloitunein vihapuhuja Erkki Tuomioja, kolleegansa Rinne ja heidän 40000 ruumiilla kruunattu vihapuhujien kruunamaton kuningaspuolue Suomen Sosialidemokraatit.

Taipuessaan Soini, Terho ja Ollikin vain myöntävät vihapuhujien valheellisten vaatimusten olevan oikeutettuja.
Puhumattakaan Vennamoista ja Packaleneista, jotka heiluttelivat Immoselle jo ABB, äärioikeisto ja natsikortteja.

ABB ei ollut natsi(eikä äärioikeistolainen), eikä SVL ole oikeistolainen, vaan äärivasemmistolainen liike, eikä Immonen mitään näistä, joten melkomoisen sairas koko syyte, eikä siinä tulvassa persutkaan selvinneet kuivin jaloin

Ei uskoisi, että vasurit menevät noin pois tolaltaan jos joku unelmoi himpusta suomalaista isänmaallisuutta, sillä unelmoihan puolet eliitistä Brysselistä ja enemmästä EUSSR isänmaallisuudesta. Siitähän sitä pitäisi suomalaisen järkyttyä.
Ai niin mutta monikultturisti onkin jo vaihtanut suomalaisen identiteettinsä islamilaiseen, afrikkalaiseen, tai DDR:läiseen arvosekoitukseen ja siinähän suomalaisuus on haram.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Karille & kiitos kommenteistanne. Kallistun kannallenne. Tämänhetkinen perussuomalainen puolue ei edusta minkäänlaista vaihtoehtoa eikä edes vaihtoehtohalua, vaan se lähinnä pyytää anteeksi olemassaoloaan. Vastapuoli ei lopeta vaatimuksiaan ennen kuin persut lopettavat toimintansa. Mutta Soinin johdossa ei minkäänlaista muutosta tule tapahtumaan. Hurjinta lienee, että ennen vuotta 2019 ei tarjolla ole muutakaan. Ja se muu – Soinin johdolla – ei ole paljoa.

Anonyymi kirjoitti...

Eikö ne lukenut sitä Hamilon selvitystä ja katsonut sen esittelyä videolta. Siis mitä opittavaa siitä olisi mediataitojen parantamiseen. Persuja on auttanut lähinnä se että irtisanomisvaatimusmölyt tms. eivät ole nostaneet vanhojen puolueiden kannatusta. Mutta paremmalla mediataidolla persuilla olisi nytkin kannatuksessa enemmän prosentteja.

Persupuolue on sinällään päässyt siihen kokoon ettei se tarvitse enää Soinia. Seuraava kysymys on miten nuivasiipi löytää johtohahmon jolle voisi antaa nuijan käteen. Jos nuivasiipi olisi yksinään 20 prossan kokoinen niin se voisi jättää soinilaiset ja antaa heidän olla "uus-smp". Mitä Ykä arvelee, voisiko "uus-smp" ja nuivapuolue toimia omina puolueinaan mutta samalla tehdä yhteistyötä eduskunnassa, hallituksessa ja kunnallispolitiikassa? Nuivailu nuivapuolueelle, yleispolitiikka "uus-smp":lle. Mainitsin tuosta Kumiksen blogissa, löydät sieltä kysymyksen jonka esitin Karille:

http://murphyssoninlaw.blogspot.fi/2015/08/tata-on-oikea-islam.html

Anonyymi kirjoitti...

Ei tuo persujen haukkuminen paranna mediayhtiöiden kannattavuutta vaikka repisi mitä otsikkoja. Eikä sosiaalimamutkaan tuo mediayhtiöille rahaa kun eivät nekään maksa uutisista eivätkä osta mainostilaa/mainosaikaa. Mediayhtiöissä on luvassa yt:t, sitten on yt:t ja lopuksi vielä yt:t. Ai jotain unohtui? Niin joo, tämä unohtui vielä: yt:t. Tässä täytyy nyt ylläpitää sitä trendiä minkä johdosta mediayhtiöiden kannattavuus pysyy huonona ja huonee.

Tätä työtä tekevät Ykä, Kumis, Vasara, Professori, ym. blogit sekä vaihtoehtomediat kuten Rähmis ja Paavo Tajukangas. Loputon sarka on menossa mutta tässä on vasta alkuun päästy. Tästä puuhasta ei saa palkkaa mutta toisaalta puuha ei kai aiheuta kuluja?

Anonyymi kirjoitti...

Niinno, kait sitä sitten ollaan myös noita Vihavirtasia?

Netin syövereistä osui silmiini tällainen mielenkiintoinen blogi, jota ei ole vuosiin päivitetty. En tiedä onko aikaisemmin ollut blogissasi esillä, mutta nettiosoite viittaa Suomeen, Western Civilization. Tuon sivuston oikeasta reunasta löysin mielenkiintoista ja pohdintaa herättävää lukemista, nimittäin tuo Robert Spencerin "Stealth Jihad".

Vaikka tuo linkki vie Aatu-juttuihin, niin tuosta blogista löytyy hyvää ja tutustumisen arvoista settiä. Eräiden tahojen mielestä se lienee lähinnä täynnä vihapuhetta ym. kiihottamista kansanryhmiä vastaan? Mutta kuten siinä Fatherland-elokuvassa oli hyvä repliikki "You look but you can't see", sopii hyvin noihin "suvakkeihin" ym. maailmanparantajiin. Vetää mielen mustaksi, että Suomeen pitäisi ottaa lisää pakolaisia, tilanteessa jossa valtionvelka kasvaa, vienti yskii ja pahimmillaan vanhukset makaavat tuntikausia omissa p*skavaipoissansa, hoitajapulan vuoksi. Mielestäni länsimaat eivät voi toimia Lähi-Idän (ja miksei myös Afrikan) ylijäämäväestön sosiaalitoimistona.

Tuosta samaisesta bloggauksesta löytyy myös hyvä linkki Götz Alyn kirjaan "Hitler's Beneficiaries", kuulin tuosta ensimmäisen kerran Kumitontun blogissa, ja se lähtee seuraavaksi lukulistalle. Lienee mielenkiintoista luettavaa?


- Soomepois Eestist -

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Kommenteissa mainittiin, että kotoutus on englanniksi "domestication".

Ja pitipä tarkistaa, mitä kaikkitietävä wikipedia siitä sanoi:

"Domestication is the process whereby a population of animals is changed at the genetic level, accentuating traits desired by humans."

Josta google.translaten avulla tehty käännös:
"Kotouttaminen on prosessi, jossa eläinpopulaatiota muutetaan geneettisellä tasolla, painottamalla ihmisten haluamia ominaisuuksia ."
(Tosin google tarjosi ensin Domestication = Kesyttäminen)

Pitäisikö tätä nyt tulkita niin, että jos kotoutus ei onnistu niin ihmiset eivät ole saaneet eläimiä muutettua haluamallaan tavalla? :D :D ;)
Vai olenko minä vain vaivainen vihakääntäjä?

Lähde: https://en.wikipedia.org/wiki/Domestication_(disambiguation)

Ja itse Domestication on myös mielenkiintoinen: https://en.wikipedia.org/wiki/Domestication

PS. Saa jättää julkaisematta jos siltä tuntuu. :)

Anonyymi kirjoitti...

Moni nuiva erehtyy kuvitellessaan että argumenteilla on merkitystä.... tai oikeastaan että niillä on paljon merkitystä.

Kukkahattuusto soveltaa ihan erilaista lähestymiskulmaa. Siitä käytetään nimitystä subversio.

https://en.wikipedia.org/wiki/Subversion

Tuon touhun keskeisiin ulottuvuuksiin kuuluu henkilökuvan murhaaminen. (Character assasination.)

Kun joku taho käy liian uhkaavaksi tai riskejä tuottavaksi, niin tämän julkisuuskuvaa ruvetaan kompromettoimaan. Kyse on antimainontatyylisestä brändäämisestä. Julkisuuskuvaan liitetään kaikenlaista ikävää. Todisteita ei tarvita sillä liittäminen tehdään assosiatiivisin ja sosiaalipsykologisin keinoin.

Touhua vastaan on hyvin vaikea puolustautua. Puolustautumisessa on pakko soveltaa joitain kriisiviestinnän peruslähtökohtia mutta osin modifioituina. Aikataulunhallinta on tärkeää. Pitää pyrkiä olemaan sekä edellä että todella tukevasti jäljessä.

Se on erittäin tärkeää, ettei sorruta vääntämään niistä asioista joiden kautta kompromettointi tapahtuu. Niihin keskittymisen sijaan pitää keskittyä lujittamaan varsinaista kohdetta eli sitä asiaa johon liittyvien pelkojen takia henkilökuvan murhaaminen on käynnistetty. Lähes aina kyse on subversion onnistumista haittaavasta asiasta.

Esimerkki:

Immosen vähän hölmöhkö naamakirjamölinä hyökkäsi subversiolle keskeisen monikultturismin (=monisääntöinen monietninen ja monikansallinen yhteiskuntarakenne) kimppuun ja ihannoi yhtenäissääntöistä yhteiskuntarakennetta. Siksi käynnistyi valtava immosjahti.

Noh... Sekä Immonen että Persut tekivät sitten kaikki julkisuudenhallinnan virheet. Immosen olisi pitänyt heittää kriisiviestinnän peruskaava päälle ja keskittyä - yhdessä laajan ja maltillisen samanmielisten rintaman kanssa - vääntämään rautalangasta sitä, että mitä monikultturismi on ja miten jättiläismäisesti ja epävakauttavasti se eroaa esim. kansainvälisyydestä ja monietnisyydestä. Olisi siis pitänyt lujittaa muuria siitä kohtaa mihin sitä ammutaan eikä keskittyä analysoimaan ammuksia tai leiikimään kellarissapiileskelyleikkiä.

Menettelytapaosaaminen, menettelytapaosaaminen, menettelytapaosaaminen... Huoh....

Jumalan siunausta ja johdatusta vain kaikille!

Anonyymi kirjoitti...

Henkilöhahmon murhaaminen ei oikein onnistu anonyymeihin tahoihin. Ei ole nimettyä henkilö jota voisi mustamaalata. Tämän vuoksi nämä anonyymit kirjoittajat täytyy ensin personoida. Pitää luoda virtuaalinen henkilökuva heistä ja kompromettoida se virtuaalihenkilö.

Tämä on hyvin vaikeaa, jopa mahdotonta jos anonyymit kirjoittajat ovat asiallisia, älykkäitä, hyvällä tavalla inhimillisiä, rakastavia, lempeitä, rehellisiä... Moisessa tapauksessa tarvitaan vaikka keinotekoisesti luotuja virtuaalikiljuskinejä, öyhöttäjä-rasisteja, natsipartioita jne.

Pahin moka, jonka nuivallisto voi tehdä on se, että hypätään sinne kiljuskiniansaan.

Anonyymi kirjoitti...

Joku mainitsi kommenttiosiossa "hän"-sanan ja liikennemerkkien sukupuolineutraaliuden. Mun taamperelaista miältäni kaikertaa paljon pahempi feminatsinen onkelma.

Aattelkaa tota vessapaperia. Siinähän on joka kerta palojen välissä iso määrä reikiä jonossa. Ja sit ne reiät revitään auki jotta joku saa tunkea niitä yhdistävän kudoksen perseeseensä. Aatelkaa ton asian sisältämiä symbolisia ja assosiatiivisia sovinistisia vihaviestejä! Se paperikin on tehty niin että joku julli käy ensin "kaatamassa" puita tai "loppuunkäytettyä" kudosta "kierrätetään". Ihan kuin jotkut ISIS-järjestöläisten seksiorjamarkkinat! (Paitsi että suvaitsevaistohan ei paheksu islamismin nimissä teollisessa mittakaavassa tapahtuvaa seksiorjuutta ja ihmiskauppaa vaan kalapuikkuviiksiheterolihansyöjien osin keksittyä, osin todellista mutta silti aika minimaalista sovinismia.

Mä vaadin feminatsista vessapaperia kauppoihin ja heti! Siinä pitää olla katkaisureunassa iso nippu lujia ja paksuja pippelinyppylöitä! Ja sitä pitää mainostaa yhtä paljon kuin heteronormatiivista sovinistipaperia! Kuvitelkaa mielessänne Krista Kosonen hymyilemässä lempeästi pää silleen vähän kallellaan "Mä voisin repiä näitä katkaisureunan peniksiä vaikka koko illan, ihan harrastuksena..." ja sit sellainen itsetietoisuutta korostava pään heilautus joka siirtää hiukset pois silmiltä.

Ja kirkkoveneet. Ja hämähäkit. Ja...

Mä vaadin että nekin suunnitellaan uusiksi. Mä vaadin tasa-arvon nimissä uudelleenmuotoiltuja kirkkoveneitä ja hämähäkkejä!

Ja ihan turha tulla selittämään mitään siitä että hämähäkit ovat luonnostaan jonkinlaisia. Mä TIEDÄN että todellisuus on sosiaalinen konstruktio ja voidaan siis rekonstruoida narratiivisin keinoin!

Anonyymi kirjoitti...

Castor:

Jos tunnet tuota asiaa niin pistä EVIRAn roolia työttömyyden luojana esille tuova sähköposti asiaa lähinnä olevalle ministerille. Tiivis. Tarkastettavissa olevaa tietoa. Asiaan keskittyvä.

Voi vaikuttaa paljonkin.

Anonyymi kirjoitti...

Täytyypä minunkin myöntää, että pikkainen pettymyshän tuo PS:n puuhastelemattomuus on ollut.

Vastapainoksi tosin tässä loman aikana on etenkin case Evitskog tarjonnut nyrjähtäneelle huumorintajulleni halipullaa. :D

Noh, loma loppuu ja vuonot kutsuvat. Tällaisen mokuttavan kesän jälkeen on kiva kuulla mitä heroojen kollegoitten päässä pyörii. Vähän semmoinen fiilis, että Tanskan maalla on mätäpaiseeseen laitettu antibioottia.

-KKi-

PS:
Jokos tänä talvena rakovalkiat kanian kupeessa, naftatankin vieressä ja naukut Glenwiddichiä?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vieraalle, Soomepoisille Eestist, Vittuuntuneelle Nettoveronmaksajalle, Ano1:lle, Ano2:lle, Ano3:lle ja KKi:lle & kiitos kommenteistanne.

Vieras:

Viesti 1: Vaikuttaa siltä, että eivät lukeneet. Sitä parempaa mediataitoa olisi mielestäni jatkuvan anteeksipyytämisen lopettaminen. Tuosta spekulaatiosta en osaa sanoa varmaksi mitään, eikä tällä hetkellä näytä, että persut olisivat millään muotoa hajoamassa. Ehkä kulissien takana pyritään linjanmuutoksiin, mutta Soinille itselleen nuivasiipien äänet olivat vain jotain, mikä käytiin pokkaamassa pois ja se siitä.

Viesti 2: Näyttää ainakin tällä hetkellä siltä, että mediatalot jatkavat hyväksi katsomallaan linjalla, tuli persnettoa kuinka paljon hyvänsä. Katsotaan, mikä tilanne on vuoden päästä. Me mainitsemasi ja monet muut taas jatkamme tätä loputtoman saran kyntämistä vaikka se välillä turhauttaakin. Ja eihän näitä kuluja tässä ole kuin laajakaistayhteyden hinta, mutta sehän nyt olisi meillä muutenkin.

Soomepois Eestist: Tuo blogi oli minulle uusi, ja näköjään siis lopettanut toimintansa. Moni hyvä blogi on lopettanut ja esim. Octaviuksen, Poropoliisin ja Nikopolin soisin palaavan. Mielen vetää mustaksi varsinkin se, että etnisesti edistyksellisten ulkomaalaisten tänne hankkiminen on itseisarvo itsessään, eikä siitä saa keskustella eikä kysellä perusteita järjettömälle toiminnalle. Kun tulee muistaa, että eivät nämä ole pakolaisia, nämä ovat siirtolaisia ja tulleet jäädäkseen.

VNV: Tokihan tuon julkaisin, sillä kaikenlainen sanoilla kikkailu kuuluu nimenomaan vastapuolen taktiikkaan, ja sillä ”jatkuvalla käsitteiden määrittelyllä” © Dan Koivulaakso löydetään aina vain uusia natsiksi tulkittavia ihmisiä.

Ano1: Oletan, että lähetit nuo kaksi peräkkäistä viestiä. Vaan olen kyllä viestistäsi pitkälti samaa mieltä ja tämä henkilökuvan murhaaminen on heillä taktiikkana. Vielä Immosta parempi esimerkki on tietysti Jussi Halla-aho. Miehen kirjoituksia ei pystytä torppaamaan, joten sitä ei edes yritetä vaan keskitytään demonisoimaan Halla-ahon henkilöä. Mitä tulee meihin nimimerkkibloggaajiin, niin sanoisin, että me olemme saaneet olla tältä melko rauhassa. Ehkä se johtuu siitä, että jokainen lukija muodostaa mielessään kuvan siitä, millainen on Yrjö, millainen on Vasara jne ja mielikuva on jokaisella lukijalla vähän erilainen. Sanoisin, että nämä blogit toimivat siinä mielessä varsin hyvin, että tärkeintä on niissä kirjoitettu asia, ei se ihminen, joka asian kirjoitti.

Ano2: Jaa, ehkäpä otamme käyttöön perinteiset perseensudit:

http://hikipedia.info/wiki/Perseensuti

Ano3: Komppia tälle. Kun tuostahan saa selvän käsityksen että kauppaa voitaisiin käydä ja kunnolla voitaisiinkin, mutta tsuhnalle ei jostain syystä raha kelpaa. Jos en uskoisi noitten synnynnäiseen & kurssitettuun typeryyteen, niin pistäisin foliopipan päähän ja epäilisin salaliittoa. Ja jos joku persukansanedustaja lukee tätä niin Frank, anna palaa.

KKi: Onhan tästä Evitskogin tapauksesta tullut jo käyttöön termit pullahalaaja, i-pakolainen sekä wippajei. Me ei olla tämän vuoden aikana liikkeellä siellä päin, mutta pidetään asia korvan takana.

Castor kirjoitti...

Niin, VNV: Wikipedia EI ole sanakirja. Domestication määritellään myös näin Merriam-Websterissä: to train (someone) to behave in an appropriate way AT HOME (such as by using good manners, being polite, being helpul, etc.). Vapaasti käännettynä: kouluttaa (henkilö/joku) käyttäytymään sopivalla tavalla kotona (kuten käyttäytymään hyvin, olemaan kohtelias, avulias, jne.).

Minusta kehitysmaalaisia pitäisi "domestikoida".

Anonyymi kirjoitti...

Joo,ei voi kun kompata teitä rasistisia ihmisperseitä,jollainen olen siis itsekin.Omassa maassa,omalla työllään,kanssakansalaisia ,sekä myös maamme lakeja ja kulttuuria kunnioittavia muualta tulleita,arvostaen ja kunnioittaen elävänä ihmisenä,joka ei halua rinnakkaislakia ja -kulttuuria pakkosyötettävän maamme yhteiskuntarauhaa ja taloutta tuhoamaan,olen siis Vihavirtanen.
Todellakin vaadin,että joka turvapaikkaturistin taustat ja motiivit tutkitaan,eli Petteri Orpoa lainaten,olen rasisti.
Antti Rinteestä,kaksijalkaisesta kestokatastrofista ja idiotismin ruumiillistumasta,ei voi enää sanoa mitään-äijä elää jossain,mutta ei
kyllä todellisuudessa.
Ykälle ja muille mainioille Vihavirtasten ajatukset sanoiksi pukeville bloggareille jaksamista ja voimia,taistelu jatkuu.
T:Vesku

Castor kirjoitti...

Vielä selkeämpi määritelmä lienee seuraava. Domestication: to bring to the level of ORDINARY people = saattaa TAVALLISTEN ihmisten tasolle. Eikö näin juuri pitäisi tehdä, jos jotakuta "kotoutetaan" Minun tarkoitukseni oli olla sarkastinen, koska domestikaatio yhdistetään perinteisesti eläimiin, mutta näinhän ei välttämättä ole. Epäonnistuin, näemmä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Castorille ja Veskulle & kiitos kommenteistanne.

Castor: No etpä mielestäni epäonnistunut, sillä tuo termi ” to bring to the level of ORDINARY people” kuulostaa peräti järkevältä. Tosin näitten tänne tulijoitten lähtömaissa termit “ordinary people” ja “ordinary behaviour” tarkoittavat varmaan hieman toista kuin meillä, ja kotoutettavanahan tosi asiassa olemme me suomalaiset “ordinary people”. Itse selventäisin termin ”kotouttaminen” näin: Kotouttaminen tarkoittaa niitä virkamieskunnan käyttämiä keinoja, joilla varmistetaan se, ettei etnisesti edistyksellisen Suomeen saapuneen väestönosan tarvitse millään tavoin integroitua suomalaiseen yhteiskuntaan ja kotouttamisella myös ne tavat elää, jotka pitävät heidän lähtömaansa pysyvästi kehitysmaana nostetaan Suomessa jalustalle ja ihannoitavaksi. Kotouttamisen onnistumista määritellään siten, kuinka paljon siihen on saatu törsättyä rahaa. Koska rahaa törsätään joka vuosi enemmän, kotouttaminen onnistuu joka vuosi entistä paremmin.

Vesku: Kiitokset ja a-men to that. Taistelu jatkuu. Tosin vasurit voivat nostaa termin ”taistelu” käytöstä tekijänoikeuskysymyksen.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Pahoittelen aiheuttamaani hämminkiä.

Tuo domestication vain väläytti mieleeni jotain muistijälkiä englanninkielisistä luonto-/historiadokumenteista joissa termiä käytettiin koiran/hevosen/jonkun muun eläimen kehityksen nivoutumisessa ihmisen kehitykseen. (Tai jotain sinnepäin.)

Merriam-Websteristä taas tuli mieleen, että mullahän on kaapissa perukoilla joku vuosia sitten ullakon tyhjäyksessä löytynyt Webster. :)
(Tosin siinä lukee: This dictionary is not published by the original publishers of Webster's Dictionary or by their successors.)
Silloinen omistaja/ostaja lienee asunut osoitteessa 237 East 75th Street New York City, lokakuussa 1937.


Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, VNV. Eihän tässä mitään hämminkiä. Pulistaan keskenämme ja vaihdetaan ajatuksia.

Anonyymi kirjoitti...

Ykä kaipaili Nikopolia takaisin, ja mies näyttäisikin olevan aktivoitumassa. Eilen oli uusi kirjoitus blogissa.

VH

Anonyymi kirjoitti...

Tänä aamuna satuin katsomaan TV:stä jälkiviisaita, ja siellä oli teemana turvapaikanhakijat. Tässä linkkiä Ylen Areenaan: Jälkiviisaat Pe 28.8. Katsominen omalla vastuulla!

Itse sain hieman vatsanväänteitä eräistä kommenteista, kuten 7:30-8:20, 8:45-9:12 ja 9:45-10:30 kohdalla. Erityisesti Karvalan kommentti Haagin sotatuomioistuimesta aiheutti meikäläisessä kylmiä väreitä, en voi kuin pudistella päätäni. Aika rankkaa settiä ja noi ovat vielä tosissaan, huhhuh.

Heh, esiintyjistä osa lienee tuttuja, ellei jopa surullisenkuuluisia?

Asiasta toiseen, tästä voi tarkastella maailman väkiluvun kasvua World population clock, sivun alalaidassa on linkkejä yksittäisten maiden graafeihin ja taulukoihin. Sieltä näkee karulla tavalla etteivät noi Välimeren ylittäjät ihan heti ole vähenemässä, pikemminkin niiden purjehtijoiden määrä vain kasvaa.

En halua edes ajatella seurauksia, kait tässä vielä joku suurempi aseellinen välienselvittely tulee. Jos ei muusta niin puhtaasta juomavedestä.

- Soomepois Eestist -

Kari kirjoitti...

Liberaalin monikulttuurin kannattajat unelmoivat yhteiskunnasta, jossa eri kulttuurien edustajat oppivat toisiltaan ja siten rikastuttavat yhteiskuntaa.

Oikeassa elämässä toteutuu kuitenkin vain ns. konservatiivinen monikulttuurisuus, jossa kukin säilyttää oman kulttuurinsa, sillä ihmisen kulttuuri on nimenomaan se avaimenreikä, jonka kautta hän tynnyristään hahmottaa ympäröivää maailmaa.

Käytännössä agressiivinen islam on ainoa nettohyötyjä vasemmistolaisesta monikulttuurisuudesta. Kaikki muut ovat häviäjiä. Ensimmäisten joukossa vasemmistolaiset itse.

Anonyymi kirjoitti...

Se tietää sotaa

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/france/11826862/Airlines-told-to-expect-French-911-as-Hollande-warns-of-more-Islamist-violence.html?fb_ref=Default

"Kalashnikov automatic rifles -- used by the train gunman and Islamist terrorists who killed 17 people in Paris in January -- and anti-tank missiles are now obtainable in France. Many were smuggled in from the former Yugoslavia after the Balkan wars in the 1990s. More weapons have come in from Libya, the sources said, adding that organised crime and terrorist groups were working together to procure them. "
-aseistusta löytyy keveistä aina It-/Pst-ohjuksiin!


Lisää uutishuomioita:

http://www.verkkouutiset.fi/talous/sailykkeet%20romahdus-40065
-kuuluuko Britannian ex-PM:n erityisavustajakin foliopipoilijoihin?

http://www.basellandschaftlichezeitung.ch/basel/basel-stadt/die-schweizer-armee-probt-den-ernstfall-in-basel-129136790
-Sveitsi varautuu, eikä ole edes ensimmäinen samaa teemaa toteuttava Sh

http://www.foxnews.com/us/2012/05/17/us-russian-soldiers-train-together-in-colorado/
-USA/NATO ovat turvanamme pahaa Putinia vastaan?

http://www.deagel.com/country/Finland_c0071.aspx
-ei ole feikkisivusto, joten wtf?!

-Tvälups-

Jk: suosittelen toteuttamaan ainakin Damian McBriden neuvoa, ei vara venettä kaada.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys VH:lle, Soomepoisille Eestist, Karille ja Taisteluvälineupseerille & kiitos kommenteistanne.

VH: Jep, ja nostin Nikopolin blogin samantien tuonne aktiiviblogien listalle. Voi olla, että jäi tosin kertakäynniksi. Kaikkea lyckaa hänelle.

Soomepois Eestist: Tulipa katsottua ja hankittua närästys. Toi Karvala ihan oikeasti veti koko kansan Haagin sotirikosoikeuteen. Nuo ihmiset elää elämänsä egotrippiä eikä niillä ole mitään kiinnostusta siihen, mitä he saavat aikaiseksi. Tuolla egotrippailulla kun on niin helppo ottaa halpahintaisen sankarin viitta harteilleen. Väestönkasvu ei ole ihmiskunnan pommi, vaan ydinpommi. Nämä egotrippailijat yksinkertaisesti sivuuttavat koko aiheen.

Kari: Totta. Vasemmistolaiset kun ovat vielä yleensä ateisteja, niin ne saavat kahta helpommin köyttä kaulaansa.

Tvälups: Niin notta olkapääohjuksia Euroopan ilmatilassa? Eipä hyvältä näytä. No, me ollaan täällä sen verran survivalisteja, että kuukauden sapuskat on aina varastossa.

Habahoo kirjoitti...

Tässä vain vinkkinä maakuntien VPK porukoille. Jos teillä päin on käyttämättömiä kansanopistoja tai vastaavia majoitukseen soveltuvia kiinteistöjä, suosittelen masinoimaan kipinävuorot. Onhan se ikävää jos nämä kiinteistöt sattuvat vahingoittumaan käyttökelvottomiksi. Jäisi kunnalta hyvät verotulot saamatta. Täällä etelässä vastaavat kiinteistöt tuhoutuu ihan käyttäjien toimesta. Mutta tuleehan verotuloja millä voimme haalia lisää elätettäviä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Habahoo. Pitipäs sattua. Meinaan minä julkaisen vissiin sunnuntaina kirjoituksen, jossa myös hieman sivutaan tuota aihetta. Varmaan asia on pyörähtänyt aika monen hepun mielessä.

Habahoo kirjoitti...

Tässä tuli mieleen että ammattiliitoilla on kanssa näitä opistoja ympäri maata ja puolueilla omat älyliiterinsä. Nyt olisi mahdollisuus ammattiliitoilla turvata rahoituksensa jäsenmaksua korottamatta ja SDP:n ja Vassareiden lisätä kassavirtaa, vuokraamalla opistonsa paremman väestönosan käyttöön. Tulisi kuitattua puoluetuen menetys tätä kautta. Eli ihan win win tilanne kaikille. Ja valde saisi vielä verotulot päälle. "Me tienataan tällä!" niin kuin Katainen aikoinaan sanoi. Jumaleissön. Lupa painaa rahaa. Talouden Nobel tulee Suomeen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Habahoo. Nyt täytyy sanoa, että melkein jätin julkaisematta kommenttisi. Nehän pirulaiset saavat tästä ahaa-elämyksen. Kai muistat, millä SPR alkoi paikata pankrotin partaalla olevaa tilannettaan vuonna 1990?

Becker kirjoitti...

Onko noilla ammattiliitoilla enään niin hirveesti pytinkejä jäljellä? Aika paljon ne ovat menettäneet jo 90-luvulla, joten aika vähiin on tainnut kiinteistöt jäädä. Tosin rahantarve on varmasti kova.


Ja sitten noihin persujen sählinkeihin. Olen tätä touhua seurannut osittain huvittuneena, mutta enemmänkin sääliä tuntien.
Olen itse ollut päällikkönä ja yrittäjänä. Minulla on ollut se periaate, että omaa väkeä puolustetaan viimeiseen pieruun asti. Oli tilanne mikä hyvänsä. Jos sitten on siivottavaa, niin se tehdään porukan sisällä ja suljettujen ovien takana. Medialle ei hiiskuta sanaakaan missään tilanteessa.
No mitäs persut. Media pyörittelee porukkaa mennen tullen, ja aina sanavalmis Soini on niikuin olisi vetelät housussa. Immosta ei juuri kukaan uskalla puolustaa.
Jos meno jatkuu näin munattomana, niin ensi vaaleista tulee mielenkiintoiset. Soinin on myös parasta ottaa tiukempi kanta muslimien maahan vyöryyn tai siitä jytkystä saattaa ensi kerralla tulla miinus etumerkkinen.

TV:n Jälkiviisaat voitaisiin nimittää uudestaan "Jälkeenjääneet."

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Becker. Aika vähälle ne ovat tainneet jäädä. Sinänsä olisi poetic justice, että kommareitten Sirola-opistoon tulisi uussuomalaisia, mutta sekin lopetti toimintansa parikymmentä vuotta sitten. Persujen kohdalla tunnen samaa sääliä kuin sinäkin ja olen muutenkin oman väen puolustamisesta samaa mieltä. Persut, varsinkin Soini ei tajua, että tässä käydään mediasotaa, joka on alkanut jo ennen vuoden 2011 vaaleja. Sotaa ei voiteta anteeksipyytämällä, vaan hyökkäämällä ja olemalla ovelampi, vittumaisempi ja härskimpi kuin vastustaja.

Anonyymi kirjoitti...

Väestönhuolto on paras lokalisoida. Keksikööt paikan päällä miten parhaiten taitaa. Menee se vaikka sotimalla tai antamalla kuolla nälkään. Yrityksen ja erehdyksen kautta.

Se vaan että ählyjen tarkoitus on sillä joutoväen massallaan toimia rauhanuskonnon levittäjinä siellä mihin ovat menossakaan. Kun ählyjä on enemmän, on rauhanuskonto suurempi. Vaikka heiltä kuolisi porukkaa, niin kuollut pääsee paratiisiin, ja aina joku jää eloon.

Persianlahden öljymaat (saudit, emiraatit, Qatar, Bahrain, Oman, Kuwait, Iran) saisivat ottaa Eurooppaan pyrkivät muhamettilaiset siirtolaiset, turvapaikanhakijat ja kotimaistaan paenneet tms. Yksistään saudeilla on niin paljon fyrkkaa jolla elättää vaikka joka ikinen asyylinvonkaaja. Reijo Tossavainen sanoi jonkun ottaneet tuon puheeksi:

http://reijotossavainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/201037-viela-tulee-se-paiva-jolloin-tosiasiat-on-tunnustettava

Muuten vaan kummastelen että eikö siellä Afrikassa jakseta tehdä duunia omalla tontilla. Saisi rakentaa omasta maasta tai edes provinssista sellaisen jossa viihtyy eikä tarvi lähteä lätkimään heti kun eka vastoinkäyminen tulee.

Afrikan palkkataso on matala, joten sinne voisi siinä mielessä saada helpolla yritysten investointeja. Jos saa työtä, saa palkkaa, jolloin saa ostovoimaa. Tämä mikrotaloudessa. Suuressa määrässä tuo on sitten makrotaloutta jolloin heistä muodostuu markkina-alue.

Afrikan sääolot ovat hyvät joten maatalouden harjoittaminen onnistuu. Siellä saisi niin hyviä satoja että ruokaa voisi tuottaa nytkin yli oman tarpeen ja pistää loput vientiin. Eikö ne osaa?

Afrikan omat taloustieteilijät ovat vaatineet kehitysavun lopetusta. Kinuskit ja intialaiset hoitavat asiat toisin kuin länkkärit jotka vippaavat fyrkkaa korruptoituneelle eliitille.

Anonyymi kirjoitti...

Vahvistuksena siitä, että se sama mädännäisyys on levinnyt puolustusvoimiin kuin muuhunkin valtiorakenteisiimme:

"Honkamaa kertoo, että puolustusvoimissa tehdään selväksi, että ampumaan pitää oppia, että pystyy puolustamaan Suomea tarpeen vaatiessa. Puolustamista ei hänen mukaansa kuitenkaan pitäisi rinnastaa tappamiseen"

-Kaksinaismoralistinen, suorastaan paradoksaalinen näkökanta, sillä tappamista se sotiminen (jopa puolustussotakin) nimenomaan on ja jos hra kenraali ei tätä totuutta tiedä tahi kestä niin uravalinta ei ole mennyt meidän veronmaksajien kannalta ihan putkeen, mutta eläähän hän paukkupatruunaupseerin unelmaa...

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1440737407713.html

-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Nopiasti kommentit lukemalla ei löytyny linkkiä tähän, mutta täytyy myöntää, että Benkku veti niinku olis ollu Perussuomalainen alusta asti. Kaipa sillä on tullu Rinkebyn holokausti eteen... http://areena.yle.fi/1-2449664

Volmari

Castor kirjoitti...

Vai Haagin tuomioistuimeen tästä...Onko se nyt kerta kaikkiaan niin, että näitä päästetään suusta kuin variksenpoika paskansa vai viitsiikö kukaan Suomessa katsoa mikä sen Haagin kansainvälisen tuomioistuimen toimiala on? Suomi on niin täynnä täysin tietämätöntä ja tyhmää porukkaa tekemässä ihmisten elämään vaikuttavia ratkaisuja, että tällaista heikompaa hirvittää!

Evirasta: pääministeripuolueen kansanedustaja on luvannut soittaa minulle asiasta tänään, lauantaina.

Anonyymi kirjoitti...

saatana,että sattuu taas,kun uutisvirtaa seuloo:että se on sitten 40 000 tänä vuonna jo maahanmuuttoviraston arvio tulijoista!
Muistatteko alkuvuonna,oliko jokin majoituskapasiteetin nostaminen 80 000:lle pakolaiselle esillä jossain virastojen suunnitelmissa?Alkaa meinaan tuntua,että tää Suomen valtaus oli jo vuoden alusta täkäläisten päättäjien sisäpiirin tiedossa.Kerkeää hyvin nousta luku tuohon 80 000:een vuoden loppuun mennessä,eivät ihan kerralla vaan uskaltaneet pläjäyttää koko määrää julkisuuteen.
Ei muuten tainnut olla Espanjan TV:n uutisten kuvaama tulijoiden rähäkkäkään täällä missään uutisissa,kun idioottitulija hyppäsi ikkunasta poliisia karkuun,no ikkuna oli kolmannessa kerroksessa eli kullannuppu kuoli-ja sitten vaan kortteli paskaksi.Voi kuvitella tapauksen parinvuoden päästä Suomeen,vastassa täysin munaton poliisi.Homma etenisi saman tien koko kaupunkiin ja tottakai vassariurpot rientäisivät tulijalauman avuksi...Onkohan tuo kaksi vuotta liian optimistista,olisko jo ensivuonna kunnon kähinää täälläkin?No,joka tapauksessa se tulee olemaan tietysti meidän rasististen ihmisperseiden syy,tavalla tai toisella.
Mutta homma kusee nyt potenssiin neljä kokoajan,eli Persuissa saisi tapahtua nopeasti kunnon reagointia tilanteeseen,ja ne omanedun tavoittelut ministeriöissä pitää jättää maan edun takia sivuun,muuten alkaa epädemokraattiset vastatoimet lisääntyä.
T:Vesku

Anonyymi kirjoitti...

Ihan ensin haastan kaikki ne, joilla on aikaa tällaiseen: Olen aloittanut henkilökohtaisen kampanjan Ilta-Sanomien pakolais- sanan holtitonta käyttöä vastaan. Havahduin eilen, kun viidessä eri jutussa puhuttiin pakolaisista, jotka kuolevat rekkoihin, hukkuvat Välimereen jne. Laitoin kommentin joka juttuun jossa kommentointimahdollisuus oli. Ellei ole, voi palautesivun kauttakin penätä todisteita k.o. henkilöiden pakolaisstatuksesta.

Ja tässä uutta Iltalehdestä:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015082920262434_uu.shtml

Pieniinkin asioihin huomio tuossa kiinnittyy. Muiden puolueiden tolpat ovat kauniin (sateenkaaren?) värisiä, mutta perussuomalaisten on uhkaavan musta =D
Mutta tuo kohta geneettisestä arvopohjasta kuulostaa kyllä jo freudenthalilaiselta rotuopilta, ja noista tolpista näkeekin, että RKPssä ja vihreissä eugeniikka on kantanut hedelmää...

Anonyymi kirjoitti...

Huomio, huomio. Riikka on taas Purrannut joitain aikoja sitten.

http://riikkapurra.net/2015/08/18/pakolaiskriisi-ja-pari-metria-rautalankaa/

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Tvälups: Tuo taisi olla jo pari viikkoa sitten (14.8.) Seksisuomalaisessa tuo Iltiksen "uutinen". Sanoma-konsernin väki taitaa piilovittuilla johdolleen kun vanhoja kierrättävät. (Tai sitten muutenvain aatteensa mukaisesti punavihermädättävät.)

Ja saa nähdä vaikuttaako tämä mitään naisten kevennettyihin kuntotestivaatimuksiin?
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1440808815335.html

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vieraalle, Taisteluvälineupseerille, Volmarille, Castorille, Veskulle, Ano1:lle, Ano2:lle ja Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle & kiitos kommenteistanne.

Vieras: Olen varsin pitkälle samaa mieltä.

Tvälups ja VNV: Kieltämättä tuo pistää meikäläisenkin raapimaan kaljua päätäni. Jos joku höökii rajan yli niin ei se oikein muulla pysähdy kuin tappamalla. Vai onko PV kehittämässä pullahalaajien wippajei-erikoisjoukkoja? Tuota naisten asepalvelusta en ole ymmärtänyt koskaan enkä ymmärrä nytkään.

Volmari: Benkussa on se ongelma, että eduskunnan äänestysten välissä jätkä puhuu aivan järkeviä, mutta kun eduskunnassa painetaan nappia, niin hän äänestää järjettömästi.

Castor: No Haagiinpa hyvinkin, koko porukka. Eihän se sinänsä ole vaarallista, että ihminen puhuu sujuvaa horinmummoa, mutta kun sitä esitetään valtiollisella yleisradiokanavalla ja vaaditaan ottamaan tosissaan, niin alkaa epäillä, että elämme sketsisarjassa. Vaan pistäpäs tietoa, jos kansanedustaja ottaa yhteyttä.

Vesku: Kyllä minä olen ihan samaan johtopäätökseen tullut. Asia on saneltu EU:ssa ja meidän torvet tottelee. Kaikki on tapahtunut aivan liian nopeasti. Suomessa persut änkyröivät otettavien määrästä, mutta siitä ei välitetä, vaan yksinkertaisesti tullaan. Persujen olisi pakko aktivoitua ja edes yrittää saada muitten puolueitten tolkulliset ihmiset mukaan. Tässä alkaa olla meinaan kiire.

Ano1: Niin Ilta-Sanomien kuin muittenkin valtamedian edustajien jutut kannattaa haastaa aina. Noin henkilökohtaisesti minä muuten suhtaudun varsin skeptisesti näihin gallupeihin.

Ano2: Riikka löytyy toki myös minun Suositeltavista Lukemistoista ja luen hänen uusimpansa aina tuoreeltaan. Asiatekstiä asialliselta naiselta.

Anonyymi kirjoitti...

Ehdotin Kumiksen ja Proffan blogeissa että mentäisiin veronmaksulakkoon. Jos satoja yrityksiä ja kymmeniätuhansia veronmaksajia on veronmaksulakossa niin eliitti ei saa rahaa, joten se ei voi törsätä sitä mamutukseen eikä muihin päättömyyksiin.

http://murphyssoninlaw.blogspot.fi/2015/08/poliitikkojen-white-flight-kaynnistynyt.html

http://professorinajatuksia.blogspot.fi/2015/08/poliittinen-ilkivalta-johtaa.html

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vieras. Kylläpä joo. Jos se vaan saataisiin jotenkin aikaiseksi. Jos siinä olisi se kolmekymmentä tuhattakin ihmistä, niin millä ne enää tuomittaisiin. Minähän kirjoitin viime vuonna tuosta veronmaksulakosta fiktiivisen tarinan:

http://yrjoperskeles.blogspot.fi/2014/10/hompstadin-kassa.html

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Vieras!

Tuosta veronmaksulakosta tuli mieleen tämä keskustelunpätkä Tervetuloa EVVK-kerhoon Kauppalehdestä, eli Edustuksellisten Verojen Välttelijöiden Kerho.

Linkkasin tämän tänne Yrjön blogiin jo joskus aikaisemminkin, mutta Yrjö sallinee pienen kertauksen asian tiimoilta?

Ihme että toi keskustelunpätkä vielä muuten löytyy tuolta? Mutta, sieltä löytää hyviä vinkkejä kuinka minimoida valtion saamat verotulot. Meikäläisen kuppi meni viimeistään silloin nurin, kun joku Ajatusten Tonava valtionhallinnosta ehdotti pullopantista saatujen tulojen ilmoittamisesta verottajalle. Huhhuhhuijaa, jos joku tulee siitä kateelliseksi, että joku kerää festareilta satoja ellei jopa tuhansia tölkkejä ja palauttaa ne kauppaan niin mitä sitten?

Silloin mietin tosisssani että alanko liimailemaan noihin Viron tölkkeihin esim. suomalaisen Karhu-oluttölkin EAN-koodeja. Skannerilla koodi talteen, se copy-paste toiminnolla tekstinkäsittelyohjelmassa A4-arkki täyteen e.m. koodia ja tulostus. Sitten pientä askartelua kun leikkailet saksilla enareita ja liimailet paperinlappuset Viron tölkkien enareiden päälle.

Sitten vaikkapa K-kauppaan palauttamaan tölkit, saat verotonta tuloa (en todellakaan ole aikonut ilmoittaa verohallinnolle yhtään mitään) ja sitten menet ostoksille. Tosin, ahneeksi ei kannata heittäytyä, mutta tällä pystyy tekemään päivittäiset ruokaostoksensa suht'koht edullisesti. Kannattaa valita paikka jonka palautusautomaatti jauhaa tölkit ja jossa ei ole valvontakameraa, ei jää ainakaan todistusaineistoa.

Siinä pieni vihje ja saa käyttää vapaasti...

- Soomepois Eestist -

sam kirjoitti...

Sama

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Soomepoisille Eestist ja Samille & kiitos kommenteistanne.

Soomepois Eestist: Muistan tuon lähettämäsi linkin. Minäkin aikanaan ajattelin, että veroja ei saa kiertää, mutta olen kallistunut toiselle kannalle. Viimeisenä nillityksenä tietysti vedotaan siihen, että mistäs ne eläkkeet sitten maksetaan, mutta minä vähän luulen, että kun minä siirryn itse aikanaan eläkkeelle, niin valtio ei tarjoa mulle kuin tuulen huuhtoman perseen. Onneksi on tullut säästettyä, niin ehkä sitä näkkivoileivässä sentään pysyy.

Sam: Blogger jostain syystä nielaisi suurimman osan viestiäsi. Se näkyy kyllä kommenttien valvontaosastossa, että sain selvän eli kiitokset.