lauantai 12. joulukuuta 2015

JULMA JA ARMOTON LAKANATERRORISMI

Suomen poliisihan hoiti itsenäisyyspäivänä homman himaan ja vei pinnat kotiin, kun se toimi leikkipartisaanien kanssa juuri niin kuin sen piti toimiakin. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että poliisiorganisaatiomme varsinaiset, ne humanistisemmat prioriteetit ovat edelleenkin vanhalla hyvällä yleisafrikkalaisella linjalla, ja se lyhyen häiriötekijän jälkeen keskittyy taas kaikilla tarvittavilla voimilla niihin kaikkein tärkeimpiin asioihin eli toisin sanoen siihen häiskään, joka oli syyskuussa Hennalassa valokuvassa lakana päällään. Asian esitutkinta on jatkunut jo kaksi ja puoli kuukautta ja tulee Ylen uutisen mukaan jatkumaan vielä ensi kevääseen ja hotellin respankin mielestä on hienoa, että poliisin työvoimaa käytetään mahdollisimman tehokkaasti ja hyödyllisesti.

Kyseinen häiskähän ei siis ole murhannut ketään, ei pahoinpidellyt ketään, ei raiskannut ketään,  ei ryöstänyt ketään eikä myöskään osallistunut väkivaltaiseen poliisiin kohdistuvaan mellakkaan, joita rikoksia sinänsä poliisilla olisi kyllä tutkittavana jopa tuolla Hennalassa, mutta ainakaan Hämeen poliisi ei niihin nyt ehdi oikein keskittyä, koska onhan heillä sentään työn alla häiskä, joka on seisonut valokuvassa lakana päällään ja Suomen lippu kädessä.

Mistä heppua nyt sitten oikein epäillään? Uutisen mukaan seuraavasta:

Hennalassa syyskuussa Ku klux klan -kaapuun pukeutunutta miestä epäillään julkisesta kehottamisesta rikokseen, Suomen lipun häpäisemisestä ja laittomasta naamioitumisesta.

Hotellin respassa mietitään vaan kivenkovaan, että kuinka lailla oikein paikallaan seisomalla ja suunsa kiinni pitämisellä varsinaisesti voidaan kehottaa ketään rikokseen? Kuinka miehen rikos vertaantuu suhteessa leikkipartisaanien uhoon ennen itsenäisyyspäivän mellakkayritystä? Miten samassa mittakaavassa voi verrata naamioitumista? Ja mikäli Suomen lippua ei ole poltettu, tahrattu, leikelty, poljettu maahan tai muutenkaan vahingoitettu, niin kuinka lippu on itse asiassa häpäisty?

Jatketaanpa uutiseen tutustumassa ja selvitetään, minkälaista selkeän terroristista toimintaa poliisimme on saanut selville:

Esitutkinnassa on selvinnyt, että epäillyllä ei ole ollut kaapua päällään turvapaikanhakijoiden bussin saapuessa Hennalaan. Kuva kaapumiehestä Suomen lippu kädessään on otettu muutamia tunteja ennen ensimmäisen bussin saapumista.

Lippu ei ole ollut kaapumiehen oma, eikä hän ole pitänyt sitä hallussaan kuin kuvauksen ajan.

Hotellin respassa voidaan kuvitella tilanne, jossa tympiintynyt poliisi-inspektööri yrittää pitää naaman peruslukemilla kun hän saamiensa määräysten perusteella on kuulustellut, että mistäs se lakana tuli ostettua, minkälaisessa kassissa se on tekopaikalle kuskattu, tuliko lakana ehkä pestä yhdeksässäkympissä vai riittääkö kuuskymppiä, montako minuuttia lakana on ollut päällä, tarjosiko mies ehkä lakanaa jollekin toiselle, montako minuuttia lippu oli kädessä, kummassako kädessä se mahtoi olla vai oliko ehkä molemmissa ja jos se oli oikeassa kädessä, niin minkälainen lipun heiluttelukulma oli. Varmaan kuulustelija itsekin on tuuminut että VMP, varsinkin kun hän on ollut hyvin perillä siitä, mitä Ylekin sitten uutisoi:

Poliisin esitutkinnassa ei ole selvinnyt, että epäillyllä  olisi yhteyksiä ääriryhmiin eikä häntä ole syytä epäillä vaaran aiheuttamisesta tai pahoinpitelystä.

Mitä todennäköisimmin kuulusteleva poliisi on tuuminut, että ehkä ne hortonomin hommat olisivat olleet helpompia tai ainakin järkeenkäyvempiä. Syytönhän se kyseinen poliisi tietysti tähän pelleilyyn on. Mutta kun järjestelmämme sai aikaan niin mahtavan lakanacaustin, eikä se voi kerta kaikkiaan tunnustaa että nyt lähti touhu lapasesta, niin näytelmä on pakko näytellä loppuun saakka. Siitäkin huolimatta, että tapa, millä ”hädänalaiset” ovat kiittäneet kantaväestöä ylläpidosta saa tämän näytelmän vieläkin irvokkaammaksi.

Koska koko tutkimus on mitä todennäköisimmin ennalta päätetty näytelmä niin lopputulemana käräjäoikeuden tuomari läiskäisee Hennalan hepulle aikanaan muutaman kuukauden ehdotonta ja yrittää myöskin parhaansa mukaan pitää pokkansa todetessaan vielä, että rikoksentekoväline eli 1 kpl valkoisia lakanoita tuomitaan menetettäväksi valtiolle. Oikein hyvällä tuurilla hän on päivää aikaisemmin antanut ehdolliset tuomiot joukkotutustumispenetraatioon osallistuneille uustyövoimareservin jäsenille ja yrittää tuumia keskenään, että kyllä tuomiot on hyvin linjassaan ja peräti oikeudenmukaisia.


Siitä huolimatta, että pikkukaloja maassamme ehkä katsotaankin hieman sormien läpi, vaikka ne uisivat parvessakin, niin todella vaaralliset rikolliset otetaan aina kiinni keinoja ja voimavaroja kaihtamatta. Vaikka hintana olisikin Suomen historian kallein lakana.

Voi muuten olla, että Ylen toimittajalle on sattunut joko vahinko, tai sitten hän on salaa nuiva ja harrastaa pirunkuria. Vilkaiskaapas tuo jutun loppukaneetti:

*

Lisäys myöhemmin illalla eli kolme Lukijan Kuvaa. Eräs kommentoija oli lähettänyt kolme kuvaa (suuret kiitokset) Espanjasta, ja ehkä tämä espanjalaisten kehittämä mielenosoitusmuoto kävisi myös suomalaisille viranomaisille:

Kiitokset myös Vieraalle lähettämistäsi sähköposteista.

28 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ykän kanssa samaa mieltä. Poliisi löysi kauan kadoksissa olleet kulkusensa ja hoiti itsepäisyyspäivän anarkomarkoilun just niin kuin pitää.

En lakanaidiootin suurin synti oli se, että se toope käytti tunnusta. Jos se olisi heiluttanut kommunististen murhaajien ja toverituomioistuinten tunnuksia, niin kukaan ei olisi eväänsä heilauttanut. Mutta se käytti rasistisen, äärioikeistolaiseksi väitetyn kusipääorganisaation tunnusta ja sehän vaatii koko poliisivoimien valjastamista niin ettei raiskauksia, omaisuusrikoksia, pihoille tunkeutumisia, lasten seksuaalisia ahdisteluja, reviirinvaltauskäyttäymistä tai kansanmurhien syypäitä ehditä mitenkään tutkia kunnolla. Resurssipula nääs.

Suomessa yllytyksestä saa oikeudessa saman kuin teosta. Paitsi että... Miksi muuten joukkoraiskausten, anarkomellakointien, matuhulinoinnin, islamistisen terrorismin jne. yhteydessä ei jaeta ollenkaan tuomioita yllytyksestä? Onko noilla porukoilla jokin "vapaudut esitutkinnasta" -kortti, jota voivat vilauttaa niin että konstaapelit Koukku ja Väkä pääsevät tutkimaan liikennettä ja muuta rikollisuutta sen sijaan että tuhlaisivat aikaansa lastenraiskaajiin, terrorismin ehkäisemiseen ja muuhun vähäpätöiseen?

Nuivinaattorit voisivat muuten hyvinkin vastata tohon lakanakaustiin niin, että tekisivät rikosilmoituksen samoista asioista aina kun joku käyttää palestiinalaishuivia, lenin- tai guevara -paitaa, uhoaa islamistisesti... Tulisi kiva ruuhka oikeuslaitokseen.

Veikkaan muuten että osa toimittajista alkaa jo tajuta, mihin suuntaan tässä ollaan menossa. Ne voivat sitten vetää toimituksessa suvaitsevaistolinjaa ja piilottaa juttuihin piilonuivia vihjeitä, joihin voilla kalastelevat sympatiaa sitten joskus kun kansa on niin kahtiajakautunutta, että dialogi tapahtuu tasajyvällä ja maljat kilistetään Molotov-pullosta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano. Juu, kun tälle linjalle lähdetään, niin niin Che Guevaran kuvan kantaminen kuin koraanin oppien levittäminen ovat ilman muuta yllyttämistä väkivaltaan. Tämä lakanacausti on sinänsä huvittava, että systeemi laukesi pöksyihinsä heti kun kuva tuli nettiin ja pani ajojahdin päälle yhtään sen kummemmin miettimättä. Sinänsä nuivinaattoreiden mielenilmaisuihin ei vastattaisi, vaan todettaisiin, että nämä ovat joko muoti-ilmiöitä tai vertauskuvalliseksi laskettavia mielenilmaisuja.

Osa toimittajista varmaan tajuaa kellon viisarin asennon. En tiedä, onko tässä uutisessa vaan sattunut hupsis, jota toimittaja ei ole älynnyt korjata. Jäämme seuraamaan.

Castor kirjoitti...

Laki Suomen lipusta:" Joka julkisesti turmelee Suomen lipun tai käyttää sitä epäkunnioittavasti taikka luvattomasti ottaa paikaltaan yleisesti nähtäville asetetun Suomen lipun, on tuomittava Suomen lipun häpäisemisestä sakkoon. (21.4.1995/588)."

"Epäkunnoittava käyttö" taitaa olla taas kerran jotain, jonka syyttäjä määrittelee omien tarkoitusperiensä mukaisesti.

Hennala: joku kirjoitti, että laissa ei ole enää kapina-pykälää. Ei ole, mutta mellakka-pykälä on. Rikoslaki 17 luku:

2 § (24.7.1998/563) Mellakka. Joka väkijoukon selvästi aikoessa käyttää henkilöön kohdistuvaa väkivaltaa tai aiheuttaa omaisuuteen kohdistuvaa huomattavaa vahinkoa osallistuu teoillaan väkijoukon toimintaan ja jättää tällöin noudattamatta toimivaltaisen viranomaisen laillisessa järjestyksessä antaman hajaantumiskäskyn, on tuomittava mellakasta sakkoon tai vankeuteen enintään yhdeksi vuodeksi.

3 § (24.7.1998/563) Väkivaltainen mellakka. Joka väkijoukon tehdessä 16 luvun 1 §:ssä mainitun rikoksen (virkamiehen väkivaltainen vastustaminen), käyttäessä henkilöön kohdistuvaa väkivaltaa tai aiheuttaessa huomattavaa vahinkoa omaisuudelle osallistuu teoillaan väkijoukon toimintaan, on tuomittava väkivaltaisesta mellakasta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

4 § (24.7.1998/563) Väkivaltaisen mellakan johtaminen. Joka yllyttää tai johtaa 3 §:ssä tarkoitettua väkijoukkoa, on tuomittava väkivaltaisen mellakan johtamisesta vankeuteen enintään neljäksi vuodeksi.

Kyllähän siitä Hennalan mullilaumasta saisi syytettyjä mellakointirikokseen, jos näin haluttaisiin. Ilmeisesti ei haluta. Oletan, että 17 luvun soveltaminen syyttäjän taholta varataan tapauksiin, joissa kantasuomalaiset eivät viranomaisen käskystä huolimatta hajaannu.

keski-ikäinen pikkupoika kirjoitti...

Olisi se aika helvettiä olla huumorilehden tekijä Suomessa nykyaikana. Eihän tuosta tutkinnasta enää pysty pistämään paremmaksi vaikka kuinka olisi hyvät lääkkeet.

Anonyymi kirjoitti...

…Suomen lipun häpäisystä? Njoo, eikös jotkut anarkopellet polttaneet ja videoineet tekosensa (metsässä, naamioituneina) solidaarisuuden osoituksena niille itseppäisyyspäivänä pataansa ottaneille lajitovereilleen? Tuota uljaan rohkeaa tekoa ei sitten ole lähdetty tutkimaan Suomen lipun häpäisynä? Näyttäisi siltä, että Poha MC:n hepuilla on hieman prioriteetit hakusessa - tai sitten Suomen perustuslain päälle avoimesti paskova Reima Pensala ei ole poliisin ainoa päästään täydellisesti virahtanut sosiopaatti…

Ehdotankin, että seuraava wannabe-clansman lakanapate heiluttelee siniristilipun sijaan joukkotuhonnan mestarifirman punaista lippua, jossa komeilee sirppi ja vasara, kun toivottaa tervetulleiksi seuraavaa pakanalatejen saapumiserää. Jollei muuta, niin ainakin ”tiedotusvälineiden” toimittelijoilla menisi kivasti aivot solmuun, kun yrittäisivät selittää asiaa pahimman kautta!

t. Riku Raunioilla

Anonyymi kirjoitti...

Mää rupesim miättimään....

Kun tärähtäneistö aina mäkättää ettei saa yleistää (=ajatella, sillä yleistämiskyky on ajattelun pohja), niin mitäs jos kattois asioita vähän kapeempien stereotypioiden muodossa.

Kun esmes näitä turvapaikanhakijoita käsitellään yhtenä ihmismassana niin asiahan pitää korjata. Tyypittelyä on tarkennettava. Alaluokat on määriteltävä mahdollisimman yksiselitteisesti. Tässä joitain ehdotuksia määritelmineen:

1. Murhapaikanhakijat. Terroristit, ISIS-taistelijat, salaisten poliisien kiduttajat, Turun jihadistimorsiamet, itsemurhapommittajat...

2. Turhapaikanhakijat. Erilaiset humanitäärisen turismin testaajat.

3. Tarhapaikanhakijat. Täysi-ikäiset äijät, jotka etsivät itselleen päivähoitopaikkaa teeskentelemällä alaikäistä.

4. Turpapaikanhakijat. Kaikenmaailman abuhannat ja muut poskisolistit, joilla ei ole mitään muuta annettavaa kuin jatkuva mäkätys ja nalkutus.

5. Vulvapaikanhakijat. Lähiövalaskalastuksen turvin maahan pyrkivät kokovartalokyr... tapit.

6. Dullapaikanhakijat. Päihdebisnespainotteinen ihmisliikenne. Sekä asiakkaat että myyjät.

7. Orjapaikanhakijat. Ihmiskauppa- ja kontrollikeskeinen osa mamutaariteollisuudesta. Sekä orjat että orjuuttajat.

8. Kurvapaikanhakijat. Liikennejihadistit.

9. Slarvapaikanhakijat. Homppelit, transut ja huorat.

10. Kebabpaikanhakijat. Se väitetysti "hyödyllinen" ja yritteliäs osa kansainvaelluksista,

Mitä jäi puuttumaan?

thule kirjoitti...

Kyllä minäkin tuollaista esitutkintaa pidän rasistisena viharikoksena, mutta en minäkään siitä niitä työtänsä tekeviä poliiseja lähtisi syyttämään. Sen sijaan ne, jotka ovat poliisit tuohon hommaan määränneet sietäisi laittaa syytteeseen. Koko juttu on niin järjetön ajojahti, että tässä jää naurettavuudessa toiseksi jo Halla-ahoon aikanaan kohdistettu noitavaino ja näytösoikeudenkäynti, joka sekin jo oli täysin vailla minkäänlaisia järkiperusteita.

Castor kirjoitti...

Professori, ijazat attadris wa 'l-ifta (sharia-tohtori) Martin Scheinin puolustaa molempia pidätettyjä irakilaisterroristeja. Scheinin kuuluu tietenkin Demlaan ja ilmeisesti "Professorit suomalaisuutta vastaan"- yhdistykseen (no, tuo tuli omasta päästä). Minä en tunkisi puolustamaan tuollaisia tyyppejä, kun kerran saa kieltäytyäkin. Scheininin kohdalla lienee kyse omasta halusta ja julkisuudesta. Täysin kyseenalainen "tiedemies".

Anonyymi kirjoitti...

On se vaan ilo ja riemu maksaa veroja, kun niitä meiltä tavallisilta ihmisiltä kerättäviä kymmenyksiä ei haaskata (lainatakseni Yrjöä Perskelettä) "mörrin perseeseen". Että jumalauta aikuset ihmiset viittii. Jonku lakana päällä riekkuvan tyypin metästäminen on sitte prioriteettilistalla noin korkealla. Toisaalta en ylläty poliisitoiminnan prioriteeteista, koska elämme maailmassa, jossa pisuaarit sortavat naisia, kuohitusta urosleijonasta tulee jollakin tavalla vähemmän urosleijona, kun sillä on harja, muttei munia, puhumattakaan hirvittävistä hakaristi-joululeivonnaisista. Joskus olen pohtinut, että miten lujaa pitää tehdä ns. Spede-ele (="ehe,nimittäin"+kämmenellä otsaan), että saisi aivotärähdyksen, joka aiheuttaisi lähimuistiin sellaisen loven, että unohtaisi mitä on juuri lukenut. Saattaa tosin olla, että oikean voimakkuuden etsiminen kokeilemalla saattaisi aiheuttaa totaalisen pimenemisen, jolloin siirtyisin valaistuneiden leiriin ja alkaisin puhua höpöjä muiden kaltaisteni kanssa.
--Viikon radiokasvo

Anonyymi kirjoitti...

Poliisillahan olisi varsin mukavasti työsarkaa kaiken maailman yksittäistapauksissa, mutta kyllähän tälläinen järkyttävän rasistinen viharikos toki pitää priorisoida niiden edelle.

Yksittäistapausten määrästä saa hyvän kuvan tätä kautta:

http://www.yksittaistapaus.com/

Anonyymi kirjoitti...

Koskeekohan laiton naamioituminen sitten burqaa tai niqabia tämän jälkeen?
Mikäli näin on niin poliiseilla tulee kiire ratsata lähiöiden hyökkäysvaunu kolonnia...

Feyris Nyannyan kirjoitti...

täytynee ensi halloweenina pukeutua kummitukseksi. Semmonen perus... mauri kunnas lakanaveikko.

https://vimeo.com/86798983

Toinen vaihtoehto on natsiupseeri. Kaverin kanssa vois pukeutua natsupseeriksi ja kummitukseksi seuraavaan desuconiin ja halloweeniin.

Arman Alibabazad, mikä julkkis olikaan, pukeutui moon-tv:llä natsiupseeriksi tietokonepeliohjelmassaan aikoinaan. Hieno mies. piilonatsi. feministi. idiootti. yäk. Jutun pointti oli että- jaa. ei mikään. lakanat kaiketi. ja silmänreiät. joo.

Varakaani kirjoitti...

Jummi. Ihan sanattomaksi vetää kun miettii millaisen rikostulvan tuo lakana on saanut aikaan! Ja toimittelijoilla tietty on ihan oma kulmansa lähestymiseen näin vakavaa rikosta!
Siinä ei paljon pikku raiskailut tai väkivallan teot paina, kun vain saadaan tällainen sikatörkeä rasisti lusimaan!

Becker kirjoitti...

Tämä lakanacausti kertoo omaa kieltään siitä, millaisessa tilassa Demlan mädättämä oikeuslaitos sekä "järjestystä" pitävät selustarosvot itse asiassa ovat.

Hallintoa lähinnä kyrpii se, että kaverin kuva levisi salamana ympäri maailmaa. Sehän oli kuin puukoisku hanuriin suvaitsevaistolle, jolle negatiivinen Suomi-kuva mailmalla on myrkkyä. Ja kuvan ohella maailmalla naureskeltiin sille hysterialle minkä se Suomessa aiheutti.

Kuvitellanpa että olet levittämässä juuri pestyä valkopyykkiä naruille kuivumaan. Äkkinäinen tuulenpuuska kietoo valkoisen lakanan ympärillesi, samalla kun selustarosvojen auto ajaa tonttisi vierestä.

Sinut pidätetään välittömästi, ja syytetään naamioitumisesta , yllytyksestä väkivaltaan, rasistisesta viharikosesta ja jäsenyydesta kukluxklaaniin. Suoritetaan kotietsintä, perutaan aseluvat, pidätetään tutkintojen ajaksi ja media valokuvaa parasiiteista muodostettua ryhmää, joka seisoo kotisi edessä kilvet kädessä, joissa lukee: "Me rakstme Soomi", Kitos Sibbila ja Stuppi."

Eläminen Suomessa vaikeutuu ja muuttuu vittumaisemmaksi koko ajan. Ei koskaan tiedä milloin sakot rapsahtaa, olit sitten pesemässä pyykkiä, ajamassa autoa tai iltalenkkisi ohittaa epähuomiossa 300 metrin etäisyydeltä ns. pakolaisten paapomislaitoksen.

Noin yleisenä huomiona todettakoon, että on ilmeisesti rajattava päivittäistä lehtienluku kierrosta, sillä sillä tuntuu olevan voimakkaasti verenpainetta nostatttava vaikutus. Ilmastokusetus, muslimien invaasio, valtaa pitävät imbessiilit ja kansalaisten naivius alkaa jo olla liikaa.

Kumitonttu kirjoitti...

Jos lakana olisi ollut musta ja ilman suippokärkeä, olisi puhuttu burkhasta.

Anonyymi kirjoitti...

Mainio kirjoitus, kiitos!

Kommentoin eilisessä Hesarissa asiasta ollutta uutista. Hesarillahan on kommentointimahdollisuus kaikkiin uutisiin. Jo, tai vasta kolmas yritykseni meni läpi ja julkaistiin. Piti ottaa terävimpiä lauseita pois, vaikka olisin juuri niiden halunnut olevan kommentissa. Mutta vasta tuon karsimisen jälkeen kommenttini pääsi sensuurista läpi.Aika suorin sanoin esim. arvostelin näitä burkia ja niqabeja, joita monet musliminaiset pakotetaan käyttämään. Ne hahmot ovat kuin mörköjä tai kummituksia, mutta todennäköisesti siellä kuitenkin ihminen on sisällä. Tai voi olla terroristikin, onhan se hyvä valeasu.

Kaikki nuo syytteet ovat aivan hatusta vedettyjä. Rikokseen kehottaminen, laiton naamioituminen, ja kaiken huippuna rasistinen viharikos!

Hesarilla on, niin kuin asiaan kai kuuluu,aika tiukka sensuuri, aina ei kommentteja julkaista, vaikka ei mitään liian rankkaa tekstissä olisikaan. On vain hiukan vääränlaisia mielipiteitä. Mutta sain kuin sainkin asiani julki, ja ne harvat muutkin kommentoijat olivat täysin samoilla linjoilla. Hulluutta, sulaa hulluutta on tuo ajojahti, eikö niitä nyt edes hävetä, kun on ihka aitoja terroristeja päästetty maahan.

Anonyymi kirjoitti...

Tänään vielä lähetin toisenkin kommentin Hesarin uutiseen, ja kehotin ihmisiä lukemaan tätä blogia, mainiten myös tuon hykerryttävän otsikon! Mutta sitä ei ole - ainakaan vielä - julkaistu!

Anonyymi kirjoitti...

"Yhdysvallat ja CIA pakolaiskriisin taustalla?

Itävaltalaisjulkaisu Info-Direkt julkaisi raportin, jonka mukaan nimettömänä pysyvä itävaltalainen tiedustelulähde kertoo Yhdysvaltojen rahoittavan afrikkalaisten, romanien ja muiden Eurooppaan pyrkivien maahantuloa. Miljardeja dollareita sysätään demografiseen sodankäyntiin, mikä tuo vuosittain yli miljoona maahantunkeutujaa mantereelle, Venäjän länsipuolella sijaitsevaan osaan.

Jo pelkästään tänä vuonna jopa 800 000 odotetaan saapuvan Eurooppaan. “Turvapaikanhakijoiden” myötä syntyy myös väkivaltarikollisuutta ja epäjärjestystä, hyvinvointijärjestelmämme on kestokyvyn rajoilla ja kantaväestön vastaisia levottomuuksia esiintyy. Rotusotaa lietsotaan ja Euroopan valkoiset ovat kansanmurhan kohteena.

Vuotajalla, jonka Info-Direkt nimeää Itävallan liittovaltion asevoimien vastatiedusteluyksikön (Abwehramt) työntekijäksi, on viitteitä siitä, että yhdysvaltalaisryhmät maksavat ihmissalakuljettajille “pakolaisten” siirroista...".

Koko artikkeli: http://magneettimedia.com/yhdysvallat-ja-cia-pakolaiskriisin-taustalla/#comment-30303

Anonyymi kirjoitti...

"Ruotsissa isänmaallisen vastarinnan aalto – isku vastaanottokeskukseen keskimäärin joka toinen päivä
Ruotsissa on koettu tänä syksynä suurin turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksiin ja muihin majoituksiin kohdistunut väkivallanaalto kautta aikojen...",
http://mvlehti.net/2015/12/12/ruotsissa-isanmaallisen-vastarinnan-aalto-isku-vastaanottokeskukseen-keskimaarin-joka-toinen-paiva-2/

Anonyymi kirjoitti...

"Becker said...
Tämä lakanacausti kertoo omaa kieltään siitä, millaisessa tilassa Demlan mädättämä oikeuslaitos sekä "järjestystä" pitävät selustarosvot itse asiassa ovat."
Niille jotka eivät ennestään tiedä Demlasta:

"Mikä on Demla?

Kirjainyhdistelmä Demla (ent. Suomen Demokraattiset Lakimiehet) on monille etäisesti tuttu. Se symboloi Suomen oikeuslaitoksen poliittista korruptiota. Demla on kommunistien vuonna 1954 perustama vasemmistolainen lakimiesyhdistys, joka Neuvostoliiton aikana piti tiiviisti yhteyttä idän ”edistyksellisiin” (so. kommunisteihin). Sen tavoitteena on ohjailla suomalaista oikeusjärjestelmää ja lainsäädäntöä oman poliittisen arvopohjansa mukaisesti. Sillä on kautta historiansa ollut huomattavasti valtaa maassamme, ja monet Demlan jäsenistä ovat kuuluneet presidenttiä (Halonen) ja pääministeriä (Jäätteenmäki) myöten korkeimpaan valtiojohtoomme. Juuri järjestön vaikutusvalta tekee siitä vaarallisen; demlalaiset ovat perinteisesti olleet avainasemassa esimerkiksi Suomen maahanmuuttopolitiikasta päätettäessä.

Vasemmiston taktiikoille uskollisena Demla on julkilausumissaan piilottanut todelliset tavoitteensa ympäripyöreän ihmisoikeushötön taakse. Kommunismin edistäminen on sittemmin vaihtunut monikulttuurin kannattamiseen ja muun muassa aseiden omistusoikeuden vastustamiseen. 2000-luvulla demlalaisten toiminta on herättänyt suomalaisissa närkästystä etenkin siksi, että yhdistyksen jäsenet ovat pyrkineet aktiivisesti rajoittamaan suomalaisten sananvapautta oikeusteitse.

Ruben Stiller totesi taannoin Yle Puheen keskusteluohjelmassa, että Suomeen tarvittaisiin lakimiesryhmä, joka ottaisi asiakseen ”rasistien” (eli monikulttuurisuutta vastustavien) jatkuvan ahdistelun. Demla on juuri se ryhmä.

» Takaisin pääjuttuun" ["Mielipide: Sananen Suomen oikeusjärjestelmästä", http://magneettimedia.com/mielipide-sananen-suomen-oikeusjarjestelmasta/]

Lähde: http://magneettimedia.com/mika-on-demla/

Anonyymi kirjoitti...

Vielä mm. Demlasta:

"Maahanmuuttovirasto – hirviö valtiossa
...
Maahanmuuttovirasto on saanut toimia vapaasti Stubbin ja Sipilän suojeluksessa. Mutta ovatko Maahanmuuttoviraston johdon kytkökset Demokraattisiin lakimiehiin eli Demlaan syy Suomen liberaaliin, maahanmuuttajia houkuttelevaan ulkomaalaispolitiikkaan? Organisaatiot ovat luoneet yhteistyössä Suomen Punaisen Ristin ja kaiken sallivan sisäministeri Petteri Orpon kanssa järjestelmän, jossa todelliset avuntarvitsijat jäävät turvapaikkashoppailijoiden jalkoihin ja maa romahtaa tulijoiden kuormasta.
Suomi on tällä hetkellä kehitysmaasta tulevan kannalta katsoen maailman houkuttelevin valtio:...

Ylijohtaja Jaana Vuorio on Demlan kasvatti

MTV3:n järjestämä pakolaisilta paljasti, kuinka Maahanmuuttoviraston johdon ajatus kulkee. Kun viraston ylijohtaja Jaana Vuoriolta kysyttiin arviota miksi irakilaisten hakemuksista hyväksytään 82 prosenttia, kun sama luku Ruotsissa on noin puolet, oli selitys, että “meille tulee Irakista ihmisiä niiltä Irakin sotaisilta alueilta. Se johtuu siitä.”

Ylijohtaja Jaana Vuorio on ollut mukana maahanmuuttokuvioissa jo 1990-luvulta lähtien, jolloin hänen tehtävänään oli mm. antaa pakolaisille oikeudellista neuvontaa. (Formin.fi)

JPO-ajan jälkeen hän palasin aiempaan työpaikkaansa hovioikeuteen, mutta hakeutui vuonna 1995 maahanmuuttohallinnon palvelukseen ja toimi mm.sisäministeriössä ja Maahanmuuttovirastossa eri tehtävissä. Vuonna 2003 hänet nostettiin Maahanmuuttoviraston oikeus- ja maatietopalveluyksikön johtajaksi ja viraston ylijohtajan sijaiseksi. Ylijohtajaksi hänet valittiin 12 muun hakijan joukosta JormaVuorion seuraajaksi. Hänen tehtäviinsä kuuluu mm. johtaa, valvoa ja kehittää viraston toimintaa, ei maksimoida maahantulijoiden määrää. (Migri.fi)

Jaana Vuorio on toiminut myös Demlan hallituksessa. Järjestöön ovat kuuluneet mm. Mika Illman, Tarja Halonen, Johanna Suurpää, Paavo Nikula, Jaakko Jonkka, Rainer Hiltunen, Mikko Puumalainen ja Tuija Brax.

Tämä radikaaliin vasemmistoideologiaan aiemmin tiiviisti kytköksissä oleva järjestö löytyy useammankin virkamiehen taustalta. Esim. nykyistä “nettirasistien” vastaista noitavainoa harjoittavat ovat pääosin entisiä Demlan aktiiveja. Pahimmassa tapauksessa sekä syyttäjänä että tuomarina saattaa olla Demla-aktiivi. Heidän kynsiinsä joutui mm. Suomen maahanmuuttopolitiikkaan parannuksia esittävä tohtori Jussi Halla-aho.

Lainsäädäntötyöhön ja oikeuskäytäntöön on vaikuttanut merkittävästi se fakta, että 71 % Demlan hallituksen jäsenistä on mukana maahanmuuttoasioissa. Demokraattiset Lakimiehet (Demla) lähti toimimaan kolmikantapohjalla; sen hallitukseen valittiin kolmannes sosialidemokraatteja, kolmannes kansandemokraatteja ja kolmannes keskustalaisia.

K.J. Lång oli yhtä aikaa oikeusministeri ja Demlan puheenjohtaja. Juhlaesitelmän Demlan historiasta piti Paavo Nikula, joka oli toiminut edellisvuonna Demlan puheenjohtajana ja lyhyen aikaa virkamieshallituksen oikeusministerinä. Nikula muistetaan virheellisistä Natura-päätöksistään: SuomenHistoriaa.BlogSpot.fi
Demla ja pakolaisneuvonta

Demla oli perustamassa pakolaisneuvontapistettä, josta sittemmin kehittyi Pakolaisneuvonta r.y. Sen puheenjohtajana on toiminut Demlan edustaja. Voidaan sanoa, että Demla ulkoisti ulkomaalaisprojektinsa aika pitkälti Pakolaisneuvonnan kautta tapahtuvaksi.

Pakolaisneuvonnan oikeusapu ja ulkomaalaislain soveltamiskäytännön muuttaminen on johtanut siihen, että varmimmin Suomeen pääsee hukkaamalla paperinsa ja ilmoittamalla olevansa tietystä maasta kotoisin..."

Koko artikkeli: http://magneettimedia.com/maahanmuuttovirasto-hirvio-valtiossa/

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Castorille, Keski-ikäiselle pikkupojalle, Rikulle Raunioilla, Ano1:lle, Thulelle, Viikon radiokasvolle, Ano2:lle, Ano3:lle, Feyris Nyannyanille, Varakaanille, Beckerille, Kumitontulle, Ano4:lle, Ano5:lle, Ano6:lle ja Ano7:lle & kiitos kommenteistanne. Noissa kommenteissa käytiinkin asiaa varsin kattavasti läpi. Lisäisin vielä sen, että tämäntyyppisissa jutuissa prosessin hitaus toimii osana rangaistusta. Näitäkin lakanoita viikataan ja mankeloidaan poliisissa vielä ensi keväänä ennen kuin asia etenee syyttäjälle. Ja heppua pidetään sitä myötä löysässä hirressä.

Tuo Ano2:n laittama linkki on muuten varsin kattava. Suosittelen, ja alan seuraamaan itsekin.

http://www.yksittaistapaus.com/

Anonyymi kirjoitti...

Tuli näistä puketumisista mieleen Erno Paasilinnan saakelin sonninen kirja (muistaakseni) ja natsipuku ...

-jpt-

Anonyymi kirjoitti...

Kaveri kävi läpi sen, että minkä verran Euroopassa ketkäkin terrorismia harrastavat. Lainaan:

Luin Europolin viimeisintä tutkimusta väkivallasta, ja viimeisen viiden vuoden aikana on ollut 25:stä hieman yli 50:n terroristityyppistä hyökkäystä, joihin äärivasemmisto (ei minun sanani, lue raportti) on syyllistynyt.
Tarkat luvut ovat
2010: 45
2011: 37
2012: 24
2013: 49
2014: 54
Äärioikeistolla vastaavat luvut tuon raportin mukaan ovat..
0. Joka vuosi. Muutama ennaltaehkäisevä pidätys on tosin ollut.

Ja linkki:

https://www.europol.europa.eu/content/european-union-terrorism-situation-and-trend-report-2015

Selkeästikin syytä huolestua lakanalarppaajista eikä musuteroista, anarkokahjoista ja muista oikeasti terrorismia harjoittavista tahoista.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys -jpt-:lle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

-jpt-: Se Sonninen oli käsittääkseni entisen Kalle-lehden toimittajan Börje Mellbergin tuotantoa. Itse asiassa minulla on aukko sivistyksessä, enkä ole kyseistä teosta saanut vielä luettua.

Ano: Tämähän pitää paikkansa. Ja tähän tulee lisätä myös tämä järjestäytymätön ja jokapäiväinen terrorismi johon kuuluvat kantaväestöön kohdistuvat pahoinpitelyt, ryöstöt ja raiskaukset. Mitä muuta sekään on kuin terroria.

Anonyymi kirjoitti...

https://twitter.com/wcsoto/status/676447382100385792

Tauti on syvällä Ruåttis...

Tom Kärnä kirjoitti...

Nää on aina niin kivoja.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Tom Kärnälle & kiitos kommenteistanne,

Ano: Hjuu… ”Det känns som Irak eller nåt annat arabland. Ja trivs jättebra i Malmö”. Ei Ruotsilla ole tautia. Ruotsi ON tauti.

Tom: Seuraavaa caustia odotellessa…