sunnuntai 27. joulukuuta 2015

ANTERO LÄRVÄNEN JA LOPULLINEN RATKAISU

- Hyvää päivää, hyvät kuuntelijat. Täällä Antero Lärvänen Huitsinnevadan paikallisradion ja Huitsinnevadan Paikallisdemokraatin yhteislähetyksestä tällä kertaa täältä Helsingistä, valtionhallinnon korkeista kerroksista, syvistä syövereistä ja karuista kammioista. Paikoista joissa oikeamielistä ja aina tasapuolista viranomaisvaltaa käytetään. Lähetyksessämmehän käsitellään sitä viime aikoina esille tullutta suurta inhimillistä ongelmaa – etten sanoisi murhenäytelmää – että turvapaikkahuilailijoille ei löydy tarpeeksi paljon ja tarpeeksi laadukkaita asuntoja erityisesti pääkaupunkiseudulta ja tämähän on ilman muuta meidän kaikkien suomalaisten mielestä nälkävuosiin verrattava kansallinen katastrofi. Mutta virallinen ja vastuunsa kantava hallintokoneistomme on aikansa fundeerattuaan löytänyt tähänkin ongelmaan toimivan ratkaisun ja siitä kertoo meille Valtion todellisuuden-, asumustilojen-  ja poliittisesti ohjatun unimaailman muokkausviraston saneleva johtaja Lisbeth Lättäpee. Saneleva johtaja Lättäpee, tervetuloa haastatteluumme.

- Kiitokset, Antero ja terveiset kaikille pinnanmaalaisille kuuntelijoille. Meillähän täällä virastotasolla on todellakin huomattu kaksi suurta ongelmaa, eli on käynyt selväksi, ettei turvapaikkahuilailijoille palvelu pelaa niin kuin sen pitäisi ja niin kuin he ovat odottaneet eikä heidän vaatimustensa mukaisia asuntoja ole tarpeeksi tarjolla. Sen lisäksi on käynyt ilmi, että hyvin moni suomalainen, erityisesti suorittavan tason työntekijä on jostain ihmeellisestä syystä suhtautunut hyvin kielteisesti tänne tulleisiin turvapaikkahuilailijoihin. Tälle ristiriidallehan piti ilman muuta tehdä jotain, ja mehän olemme ahkerina virkahenkilöinä myös tehneet.

- Vaan kumpikos se oli virastonne mielestä se suurempi ongelma? Tarpeeksi laadukkaitten asuntojen tarjoaminen turvapaikkahuilailijoille vai suomalaisten nuiva suhtautuminen tähän tarpeeseen?

- Kieltämättä molemmat ovat yhtä suuria, mutta turvapaikkahuilailijoitten asuntotilanteeseen löysimme ratkaisun ensimmäisenä. Sen kautta tosin päästään myöhemmin vaikuttamaan jälkimmäiseenkin ongelmaan.

- Ja mikäs se ratkaisu tarkalleen ottaen on?

- Niin pääkaupunkiseutu kuin Suomi muutenkin on täynnä oikein hyviä ja hyvin varustettuja asumuksia. Niissä on ollut vaan se hienoinen käytännön ongelma, että ne ovat olleet jo valmiiksi kantasuomalaisten asuttamia. Niinpä olemme päättäneet alkaa asuttaa kantasuomalaisia erityisesti heitä varten rakennettuihin asumiskennostoihin, että he voivat luovuttaa omat asuntonsa valmiiksi kalustettuna turvapaikkahuilailijoitten käyttöön.

- Tarkoitatteko näitä japanilaistyyppisiä yksi kertaa kaksi neliömetrin kokoisia hotelliratkaisuja?

- No niitäpä hyvinkin. Kun suomalainen, asuntonsa turvapaikkahuilailijoille luovuttanut henkilö on suorittanut työpäivänsä, hän siirtyy tällaiseen asuntokennoon ja nukkuu siellä seuraavaan työpäivään saakka, jolloin hän lähtee taas tekemään työtään vastuunsa kantavana kansalaisena.

- Tuossa on kyllä sellainen pieni ongelma, että ensinnäkin ihmiset tuskin vapaaehtoisesti luopuvat asunnoistaan ja siks toiseks ihmisellä on kai käsittääkseni jonkunlainen oikeus työn ulkopuoliseenkin elämään, tiedäthän, tällaisiin teidän mielestänne vanhentuneisiin asioihin niin kuin perhe, harrastukset ja sen semmoiset. On vaikea uskoa, että kansalaiset suostuvat tällaiseen.

- Totta kai he suostuvat. Mikseivät suostuisi? Asiastahan on viranomaispäätös. Totta kai viranomaisten määräyksiä noudatetaan. Ja onhan meillä tietysti vielä kannustimena se, että jos he eivät suostu siirtymään kennostoihin, niin heiltä katkaistaan niin sähkö, vesi kuin lämmityskin. Kyllä se kummasti kannustaa asuinpaikan vaihtoon. Eikä kennostoon siirtyminen vie heiltä suinkaan henkilökohtaista elämää millään muotoa. Päinvastoin, se parantaa heidän elämänlaatuaan huomattavasti.

- Ja kuinkas se on mahdollista? Yksi kertaa kaksi neliötä nakotettavana työvuorojen ulkopuolella ei kovin hirveästi tarjoa, eikä sellaisessa sillipurkissa perhekään voi oikein viettää yhdessä niin laatu- kuin luppoaikaakaan.

- Voi, Antero. Heille on tarjolla niin paljon. Ja siinä on apuna virastomme teknisen puolen kehittämä aivoökkötölöhölökötin.

- Aivoökkötölöhölökötin?

- No sepä hyvinkin. Se on sellainen kypärän näköinen laite, joka stimuloi aivoaaltoja. Nukkumiskennoonsa siirtyvä ihminen laittaa sen päähänsä, nukahtaa välittömästi ja sen jälkeen näkee unta, että hän elää täysin normaalia perhe-elämää. Perheenjäsenten henkilökohtaiset ökkötölöhölököttimet ovat tietysti linkitetty toimimaan keskenään, niin että perhe on yhdessä aivan kuin oikeassa reaalitodellisuudessakin. Mutta tässä virtuaalitodellisuudessa työntekijä nauttii vielä tuplasti isompaa palkkaa kuin oikeassa elämässään ja asuntokin on muuttunut velattomaksi. Kaikki on niin lutuisen kaunista ja ihanaa. Kansalaista ruokitaan unisyklinsä aikana suoniruokinnalla ja herättyään hän menee taas suorittamaan työvelvollisuutensa. Lisäksi muuten valtio tarjoaa kansalaiselle ilmaisen työpaikkaruokailun.

- Oletan, että tämä nukkumiskennosto ja aivoökkötölöhölökötin ei koske kaltaisianne tiedostavaan väestönosaan kuuluvia ihmisiä?

- No eihän toki. Täytyyhän valtion ylläpidon kannalta tärkeimmät ihmiset eli selitteläätiön ja sovelletun spedestetiikan ammattilaiset pitää jatkuvasti reaalimaailmassa. Muutenhan rasismin ja kansallismielisyyden leviämistä ei voisi tehokkaasti estää.

- Tämähän on selvääkin selvempää. Ja taisi käydä niin, että tämä suomalainen eläkepommikin tuli sitten kerralla ratkaistua.

- Sehän tässä ihanaa onkin! Nyt kansalainen voi siirtyä 65-vuotiaana viettämään äärimmäisen virkeitä ja taloudellisesti turvattuja kultaisia vuosia. Hän tosin viettää ne kennossaan omien korviensa välissä mutta välikös hänellä, sillä valtio säästää kaikkien eläkeläisten eläkkeet ja voi käyttää niitä yleiseen ja nii-in ihanaan maailmanparantamiseen. Ja lisäksi tämä menetelmä, kun se on saatu koskemaan tarpeeksi suurta osaa kansasta tekee Suomesta ruokailun suhteen maailman ekologisimman maan. Valtion tarjoama työpaikkaruokailu kun koostuu aamupuurosta sekä lounaaksi tarjottavasta maukkaasta ja terveellisestä kasvisruuasta. Unissaanhan ihmiset voivat sitten virtuaalisyödä ihan mitä haluavat, mutta tosiasiassa me pystymme jo muutaman vuoden kuluessa vapauttamaan kaikki karjaeläimet luontoon pesimään ja elämään niille luontaisessa ympäristössä.

- Vaan tuohan on todellakin hienoa. Meikäläinenkään kun ei ole aikoihin nähnyt metsällä kulkiessa aitoa lehmänpesää. Hitto vie, enhän minä enää edes muista, että pesivätkö ne maassa vai puussa. Vaan mitenkäs on, pyritäänkö tällä aivoökkötölöhölökötimella aivopesemään kennostossaan äly ämpärissä virtuaalivapaa-aikaansa viettäviä kansalaisia monikultturismiuskonnon kannattajiksi?

- Ilman muuta pyritään, mutta täysin suora ajatuksiin vaikuttaminen ei vielä käytössä olevalla tekniikalla valitettavasti onnistu. Sen sijaan pystymme stimuloimaan ihmisille mielikuvia, eli he virtuaalitodellisuudessaan kohtaavat taitavia ja erittäin hyvin suomea puhuvia somalilääkäreitä, ystävällisiä ja asiantuntevia arabikansoihin kuuluvia asiakaspalvelijoita, huumorintajuisia kurdeja ja albaaneja, leppoisia ja tasapuolisia afganistanilaistaustaisia konstaapeli Reinikaisia, katselevat televisiosta kun etnisesti huomattavan edistykselliset huuhkajat voittavat jalkapallon maailmanmestaruuden ja niin poispäin. Tämä muokkaa heidän ajatuksiaan ja asenteitaan oikeaan suuntaan. Ja se ainoa oikea suuntahan on se, että maahamme saadaan vielä entistä enemmän etnisesti edistyksellisiä turvapaikkahuilailijoita.

- Koska niitten olemassaolo on se ainoa peruste, joilla kaltaisenne ihmiset voivat esittää ihmiskunnan älyllistä huippua ilman minkäänlaisia älyllistä näyttöä?

- Nimenomaan näin. Meistähän tässä on kysymys. Mistäs muustakaan? Jos me emme saa päteä ja nimenomaan päteä muitten kustannuksella meille tulee henkinen pipi. Eikä meille saa aiheuttaa henkistä pipiä. Ja jos sen voi välttää pistämällä 90 prosenttia kansakunnasta letkuihin ja kiinni koneeseen, niin sehän saatana tehdään.

- Vaan mitenkäs, onnistuuko tämä aivoökkötölöhölökötin myös muokkaamaan tavallisten ihmisten ajatuksia teitä suvaitsevaisrälssin edustajia kohtaan suopeammaksi? Saako se heidät ajattelemaan, että selitteläätiön ja sovelletun spedestetiikan ammattilaiset ovat ihan oikeasti järkeviä ja asiallisia ihmisiä ja se, että he toimivat vain uraansa ja egoansa ruokkiakseen on tosiasiassa toimintaa meidän kaikkien parhaaksi?

- Aivan suoriltaan se ei onnistu. Ohjelmaa pyörittävä nörttiporukka ilmoitti, että no can do. Meinaan, prosessoriteho ei riitä. Se, että meitä pidettäisiin järkevinä ja asiallisina ihmisiä vaatisi että me itse puhuttaisiin järkevää ja asiallista tekstiä ja sattuneesta syystähän se ei onnistu. Silloinhan me emme olisi enää suvaitsevaisrälssiä. Eikä keinoälykään kerta kaikkiaan riitä sen kehittämiseen. Joten meidän täytyi turvautua kiertotiehen.

- Joka on millainen?

- No sellainen, että tavalliset ihmiset tapaavat kyllä kaltaisiamme ihmisiä siellä virtuaalitodellisuudessa vallan viljalti, mutta kuulevat meidän puhuvan pelkää haavaadeshalluaihassukssäädäässesmellellemkukkuuta. Ja ohjelma syöttää kansalaiselle virtuaalisia mielihyvästimulantteja samaan aikaan, kun hän kuuntelee meidän höpötystä. Vähän niin kuin kipuun annettaisiin morfiinia.

- Kuulostaa nerokkaalta ja kieltämättä tämä lienee ainoa tapa saada tavallinen kansalainen arvostamaan yhteiskuntataiteellista tutkijaa tai virkahenkilöä. Mutta se tässä kävi vielä mielessäni, että kun tavalliset kansalaiset sitten jatkossa suorittavat työvelvollisuutensa ja menevät sitten kananmunakennoonsa nauttimaan virtuaalitodellisuudesta äly ämpärissä, niin kuinkas tuo suvun jatkaminen sitten onnistuu? Meinaan, pitäähän niitä mukuloitakin väsätä, että kansakunnalla on tulevaisuuskin.

- No mutta Antero! Meillehän on näitten turvapaikkahuilailijoitten taholta tarjolla suvunjatkajia yllin kyllin. Ei siihen kantasuomalaisia tarvita. Ja tarjoavathan he kuitenkin huomattavasti parempaa geeniainesta verrattuna suomalaiseen sisäsiittoiseen vastaavaan. Kyllä niissä pusseissa on tarjolla ykkösluokan kirnupiimää.

- Ja tämähän on selvä. Eli tulevaisuudessa serkusavioliittoja suosivien kansakuntien geeniaines pelastaa rappeutuvan suomalaisen sellaisen. Ainakin on selvää, että maassamme on tulevien vuosikymmenten aikana tarjolla taitavia ja persoonallisen näköisiä banjonsoittajia. Valtion todellisuuden-, asumustilojen-  ja poliittisesti ohjatun unimaailman muokkausviraston saneleva johtaja Lisbeth Lättäpee, kiitän teitä haastattelusta. Täällä Antero Lärvänen, Huitsinnevadan paikallisradio. Hei äänimiehet! Nyt kun eletään vielä tässä reaalitodellisuudessa niin roudataanpas rojut Ransittiin ja häivytään kiireen vilkkaa Lällävedelle!

matkalla Lällävedelle

Antero: No eipä olis Total Recall- ja Matrix-leffojen tekijät arvannu, että joku taho ottaa ne teokset vähän turhankin vakavasti. Vaan hei Hösse. Miksi sinä hivellät sitä päätäsi koko ajan? Menee vööki pilalle.

Hösse: No kun minä haluan varmistaa, että ei oo päänupissa varmasti kiinni mitään piuhoja eikä ylimääräistä kypärää.

Pertta: Juu, täytyypä käydä läpi minunkin oma päänuppini. Helvatustako sen tietää, ettei me olla tietämättämme oltu jo vuosikausia töissä Huitsinnevadan Kansandemokraatissa, suvaittu työaikanamme niin perkeleesti ja tällä hetkellä vedetään tyytyväisen kansalaisen nuivia virtuaalisikeitä jossain kennossa.

Antero: Noi voi helevattu, täähän rupes ihan mietitytt…

28 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Terve Ykä,
sitä on sitten vietetty joulunpyhät matrixin parissa;), no eihän tuo kaukana ole jos tietty kansanosa saisi päättää. Tälle suvaitsevaiselle vihreälle-osastolle tiedoksi että lehmäthän päästetään keväällä navetasta jonkajälkeen ne lentävät metsään pesimään ja joka syksy viljelijät keräävät traktorilla lehmänmunat pellonlaitaan odottamaan kuoriutumista (vihreät munat ovat traktorin-munia, valkoiset taasen lehmän)

Musiikkikevennys; https://www.youtube.com/watch?v=gxxFbC5Z2u0

Anonyymi kirjoitti...

Yhteiskunnallisen epävakauden ja polarisoitumisen kehittymisen voisi oikeastaan tiivistää tuohon Ykän kuvaamaan norsunluutorniasenteeseen. "Tottakai he suostuva. Mikseivät suostuisi? Asiastahan on viranomaispäätös."

Oli sitten kyse paskalaista, ase- ja ampumaharrastuskontrollista, rakentamista pilallerakentamiseen ohjaavista määräyksistä, viranomaisten tiedotus- ja tiedostusohjeistoista, opettajien ja koulujen ohjeistuksista, lastenkotiduunareiden valtuuksista tehdä työnsä, elintarvikepuolen lähi-, pien- ja paikallistuotannosta ja -myynnistä, yrittämisestä, maatalousyrittämisestä eli tukiaisten viljelemisestä tai yhteiskuntataiteellisten tiedekuntien ja muun pseudotodellisuusteollisuuden harjoittamasta ajattelu- ja asennevalmennuksesta niin asenneilmapiiri tuppaa olemaan juuri tuo "tottakai suostuvat kun me sanellaan".

Vaan mite on käynyt. Kataisen hallituksen kunta- ja soteuudistus jäi Virkkusen yksintanssiksi. Rasismitutkijat ovat lisänneet aitoa ja todellista rasismia tässä maassa enemmän kuin ketkään muut. Anarkomarkot ovat onnistuneet nostamaan natsismin poliittiselle pelikentälle. Kintaallaviittaaminen alkaa olla vakiintunut ja hyväksytty tapa suhtautua vähän yhteen jos toiseenkin ohjeistukseen.

Toi aivoökkötölöhölökötin on vanha keksinto. Eino S. Repo muutti YLEn aivoökkötlöhököttimeksi. Nyt tuota toimintoa on palautettu innolla takaisin.

Toi selitteläättöreiden ja spedestiikkasolistien sijoittuminen reaalimaailmaan oli aika hauska juttu.

Toi "esittää älyllistä huippua ilman minkäänlaista älyllistä näyttöä" tuo taas elävästi mieleeni lapsuudenperheeni narsistisen psykopaatin. Perheen sisällä hän oli se hyvin koulussa pärjäävä tollo, jolle mitään kausaalisuhteita tai ehjää logiikkaa sisältävää asiaa ei saanut sitten millään menemään pururadan piristeeksi. Vaan hyvä ja erittäin valikoiva muisti, narsismille tyypillinen sosiaalinen taitavuus, hyvä esiintymistaito ja suuri huomiohakuisuus sekä ahdistuneisuuspohjainen ahkeruus yhdistettynä sairaalliseen kunnianhimoon veivät perheen tollon apulaisprofessorin pallille opettamaan ja soveltamaan niin spedestiikkaa kuin selitteläättöäkin.

Kyseiselle egopaatille maailman toiseksi raskain koettelemus on se, että hänen pitäisi kuunnella jotakuta muuta ja vieläpä sellaista, joka on hänen kanssaan eri mieltä. Raskain koettelemus on se, että hänen jumalallinen oikeutensa kaikkitietävään kaikkivaltaisuuteen kiistetään. Sen tasoista pyhäinhäväistystä hän ei kestä sitten yhtään.

Arvatkaas muuten suostunko olemaan kyseisen grandiositeettiballeriinan kanssa missään tekemisissä jos voin moisen välttää. Saatte kolme arvausta per ykäläinen.

Jumalan siunausta vaan kaikille parodiahorisontin todellisemmalla puolella asuville!

Tom Kärnä kirjoitti...

Eikös Japanialassakin ole niitä soluasuntoja?

Salat julki kirjoitti...

Artikkelissa sanotaan mm.: "... Ilman muuta pyritään, mutta täysin suora ajatuksiin vaikuttaminen ei vielä käytössä olevalla tekniikalla valitettavasti onnistu..."

Jo n. 60 vuotta tunnetun mutta salassa pidetyn skalaariaaltoihin perustuvan tekniikan avulla voidaan SUORAAN ETÄ-vaikuttaa ihmisten ajatuksiin. Eräät asiasta hyvin perillä olevat henkilöt kuten näistä yksi,saksalais-ruotsalainen oikeust.tri Henning Witte ovat katsoneet tarpeelliseksi perustaa organisaation nimeltä 'The European Coalition against Covert Harassment' eli salaisen häirinnän vastainen eurooppalainen yhteenliittymä (EUCACH), eucach.wordpress.com

Asiaan liittyen on melko äskettäin pidetty konferenssi, COVERT HARASSMENT CONFERENCE 2015, BERLIN, 1-2 OCTOBER 2015, https://www.covertharassmentconference.com/
Sivustolla sanotaan mm.:
"This annual human rights conference aims to create awareness on the covert harassment of civilians.Not only whistle blowers, activists and political opponents are targeted, but also thousands of innocent civilians are subjected to non-consensual testing and mind control experimentation by a myriad of non-lethal weapons and covert community harassment by (non-) government agencies..."
Yhtenä osallistujana oli Hennin Witte. Hänen ja muiden esiintyjien puheenvuorot ovat kuunneltavissa em. sivustolta.

Salat julki kirjoitti...

(Liittyen edelliseen kommenttiini)
Henning Witte ylläpitää sivustoa whitetv.se.
Artikkelissaan "Är bränder av flyktingboende rättfärdigade av nödrätten?" hän sanoo mm. seuraavaa:

"Sverige är ett land där polisen inte sköter sitt jobb längre på viktiga områden, eftersom deras ledning är kidnappat av främmande makt, t.ex. jagas flyktingsmugglare inte." eli poliisi ei enää hoida työtää tärkeillä alueilla, koska vieras valtio on kaapannut sen johdon, esim. ei pyri saamaan ihmisten salakuljettajia kiinni.

"Sverige är ett land där de flesta domare är under Mossads mind control, så att domstolarna har satt rättsstaten ur spel genom många hårresande och skandalösa domar eller beslut." eli useimmat tuomarit ovat Mossadin [Israelin salaisen palvelun] mielen hallinnan kohteena, jonka vuoksi oikeusvaltio on pois pelistä monien hiuksia nostattavien ja skandaalinomaisten tuomioiden ja päätösten vuoksi.

"Sverige är ett land där de flesta politiker och journalister är under mind control, så att de bara missköter sina jobb och ljuger så att folket mår illa." eli useimmat poliitikot ja journalistit ovat (ulkoisen) mielenhallinnan alaisia laiminlyöden tehtävänsa ja valehdellen niin että kansa voi pahoin.

"Sverige är ett land som tvingar folket och kommuner mot sin vilja att ta emot flyktingar och IS-terrorister, vilket är ett brott mot grund- och kommunallagen.

Sverige är ett land som utsätts för ett migrationskrig av främmande makt där samtliga makthavare inom landet med undantag av Kungahuset har bytt sida och gått över till fienden. SD har ingen makt ännu.

Med andra ord: det råder redan anarki i Sverige.

Aldrig har Sverige attackerats så brutalt som nu." eli kansa ja kunnat pakotetaan vastoin tahtoaan vastaanottamaan pakolaisia ja IS-terroristeja; Ruotsi on vieraan vallan maahanmuuttosodan kohteena ja Ruotsissa kaikki vallanpitäjät Kuningashuonetta lukuunottamatta ovat siirtyneet vihollisen puolelle; ruotsindemokraateille ei ole mitään valtaa vielä; toisinsanoen: RUOTSISSA VALLITSEE ANARKIA; koskaan Ruotsia vastaan ei ole hyökätty niin brutaalisti kuin nyt.

Herää kysymys, kuinka monet meidän, kansan tahdon vastaisesti ja RIKOLLISESTI toimivista poliitikoistamme ovat mahdollisesti ulkopuolisen mielenmanipuloinnin kohteena.

Ruotsia ymmärtäville suosittelen Witten artikkelin lukemista kokonaan; hänellä on joukko muitakin lukemisen arvoisia artikkeleita omalla sivustollaan ja muualla internetissä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle, Tom Kärnälle & nimimerkille Salat julki & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Kyllä, ja muistuttaisin, että traktorivanhemmat suojelevat erittäin aggressiivisesti vastakuoriutuneita traktorinpoikasiaan, eli jos näkee, että ne ovat kuoriutumassa, niin kannattaa poistua paikalta. Tuo koko heitto muuten tuli siitä, että luin joskus kymmenen vuotta sitten jutun, jossa ruotsalaiset aktivistitytöt olivat päästäneet valtion karjantutkimustilalta lehmiä vapaaksi juuri tuolla perusteella.

Ano2: Pitkään virkakoneistoa kolunneena virkakyöstinä voin todeta, että havaintoni ovat samanlaiset kuin sinulla. Kun määräys tulee virkakoneiston sisältä, sitä noudatetaan sokeasti ja mitään kyseenalaistamatta, sillä järjestelmä ei kerta kaikkiaan voi olla väärässä. Ja juu, tommosiin narsistiballerinoihin on tullut törmättyä kyllä itsekin. Näyttää siltä, että ne ovat uusiutuva ja valitettavasti myös lisääntyvä luonnonvara.

Tom: Näyttääpä olevan, ihan pysyvää asumista varten:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2286069/Living-box-The-tiny-coffin-apartments-Tokyo-cost-400-month-rent.html

Samoin kuin Etelä-Koreassa:

http://kotaku.com/these-korean-rooms-are-compared-to-prison-cells-for-goo-1439844132/1440099557

Vaan tietysti kun tilaa on vähän ja porukkaa paljon, niin jotakin on keksittävä.

Salat julki: Nyt on pakko tunnustaa, että tietämykseni ei riitä tämän asian tarkempaan kommentointiin.

Ja sitten vielä lisäys, ihan off-topic. Lukaisin nimittäin siitä, että on valitettu, kun Yle ei näytä nuorten lätkän mm-kisojen kaikkia otteluja. Vastauskin Yleltä tuli, ja se oli:

”Yle haluaa käyttää veronmaksajien rahoja vastuullisesti ja kaikkien otteluiden hankkiminen olisi ollut liian kallista”

Kun ottaa huomioon mm. Ylen seikkailut mustan Mannerheimin parissa, niin tätä voi pitää melko mainiona tahattomana komiikkana.

http://yle.fi/urheilu/miksei_yle_nayta_kaikkia_peleja_nuorten_mm-kisoista/8554394

Salat julki kirjoitti...

Jäipä antamatta edellisessä kommentissani linkki Henning Witten artikkeliin
"Är bränder av flyktingboende rättfärdigade av nödrätten?":

http://www.whitetv.se/inget-fritt-medium-i-sverige/1385-aer-braender-av-flyktingboende-raettfaerdigade-av-noedraetten.html

Tom Kärnä kirjoitti...

Linnutkin lentävät ja raiskaavat, miksi ei siis myös ihminen. Ja melkein sama pätee japanialaisiin soluasuntoihinkin.

Juha kirjoitti...

Eikös semmoinen "kansalaistili" ole välillä vilahtanut edistyksellisten politiikkojen kaavailuissa tulevaisuuden parantamiseksi? Halvaksi tulee, kun lätkäistään kaikille tilille kunnon velkasaldo heti kärkeen - ja vielä sopivilla kertoimilla ryyditettynä. (kertoimet tasoittavat eräiden ryhmien patriarkaalisia etuja jne.) Mikään tee alamaista niin nöyräksi, kuin kunnon velka...

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Noihan on oikein luksusta? ;)
Mää luulin, että tarkoitetaan näitä:
https://fi.wikipedia.org/wiki/Kapselihotelli

https://www.google.fi/search?q=kapselihotelli&biw=1280&bih=701&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwiJp-2a5P3JAhXE2CwKHSVqBdYQsAQIMA

Suomi, tämä Euroopan Japani. :P

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys nimimerkille Salat Julki, Tom Kärnälle, Juhalle ja Vittuuntuneelle Nettoveronmaksajalle & kiitos kommenteistanne.¨

Salat julki: Kiitokset, mutta minulla tuo ruotsin kieli on vaan kovin heikko.

Tom: Emmää tiedä noista lentämisistä ja raiskaamisista, mutta kun nyt asiaa tuumin, niin silloin nuorena jätkänä kun koko omaisuus oli mukana ilmaan hypätessä niin olishan tommosissa voinut asustellakin. Mulla kun ei ole suljetun paikan kammoa.

Juha: Aika hyytävä ajatus. Paljonkohan sitä valtionvelkaa per kärsä mahtaa tällä hetkellä olla?

VNV: Noi linkittämäni kopit ovat tarkoitettu ihan pysyvään asumiseen. Vaan niin kuin linkititkin, niin näköjään ne meinaa tehdä tommosen Suomeenkin. Olisko sillä kysyntää?

Anonyymi kirjoitti...

"Vuoden 2015 konferenssi on omistettu Rauni-Leena Luukanen-Kilden muistolle"... Eiköhän tämä sano kaiken tarvittavan kyseisen "konferenssin" sisällöstä ja yhteydestä todellisuuteen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. No joo, sinä sanoit suoremmin sen, mitä minä yritin sanoa nätimmin ja hienosti kiertäen. Mutta noin vakavasti ajatellen: joo, ilman muutahan juutalaisvaltion tiedustelupalvelu Mossad pyrkii vaikuttamaan eurooppalaisiin etäaivohärpäkkeillä saadakseen aikaan sen tilanteen, että Eurooppa tulee täyteen islamilaisia, jotka haluavat tappaa nimenomaan juutalaisia. Ilman muuta juutalaiset myös pyrkivät saamaan aikaan sen tilanteen, että Eurooppa on islamilaistunut ja Israel puolestaan on islamin sisäjärveksi muuttuneen Välimeren pussin pohjukassa eristettynä, täysin motissa ja varmasti jyrättävänä.

Tähän tietysti vielä joku sanoo, että hei, niistä kulttuurimarxilaisista ja bolshevikeista oli melkoinen osa juutalaisia. No niin oli niin, mutta ne pyrkivät silloin aikanaan levittämään kommunismia eikä islamilaisuutta eikä niillä ollut silloin harmainta hajua siitä, minkälainen islamilainen invaasio nykyisin on olemassa samoin kuin myöskään siitä, että juutalaisvaltio perustettaisiin vuonna 1947.

MInä mielelläni julkaisen foliopipakommenttejakin, mutta näihin juidesalaliittojuttuihin minä olen kyllä jo totaalisen kyllästynyt.

Castor kirjoitti...

MV-lehti vetää sen verran juutalaisvastaista linjaa, että sen uskottavuus on mitätöitynyt, jos sillä sitä ennenkään oli. Käsittämätöntä oksennusta niillä sivuilla!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Castor. Minun käsittääkseni se ei ole oikeastaan MV-lehti, vaan Magneettimedia, jota MV aika ajoin linkittää. Enkä kyllä ymmärrä miksi. MV pystyisi olemaan hyvin tärkeä vaihtoehtomedia, joten sen ei kannata kusta omiin muroihinsa.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Ykä.
Mitäpä jos tuon lällällään ajatus käännetäänkin toisin päin, eli asutetaan ne tarhapaikanhakijat niihin kanakoppeihin. Ja päälle kansainvälinen mediarummutus, että näin meillä asutaan, pääministerikin, ja liitteeksi kuvamanipulaatio jossa sipi kömpii pesästään/pesäänsä. Saattaisi siinä joku muuttoaikeissa oleva tulla toisiin ajatuksiin. Arvelee Huru-ukko
Vähän ohi aiheen: Vääksyyn ei ole saatukaan tulijoita odotettuja määriä, tämän päivän tilanne 21 elätystä odottavaa, lisää ei olla saatu, kun ei ole ollut tulijoita. Saksasta tulijat ei ole joulun takia mahtuneet laivaan, ja Torniosta ei tullut kuin muutama partalapsi.
Ja toinen ihmetys Tanskasta: Siellä lait saadaan voimaan suurin piirtein, kunhan ehditään julistaa, vaan ei meillä. Olisiko jotain vikaa Tanskan maalla?

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Nehän meinaa sen verotilin (reaaliaikainen verotus) ottaa lähivuosina käyttöön.
Niin siitähän saa kätevästi sen "kansalaistilin" mätkäisemällä sinne muutaman satatonnia (tai enemmän) velkaa.

Ja nämä uudet moniosaajat tietty saa sinne muutaman satatonnia plussaa, kun eivät ole lapsina/nuorina olleet velkaa ottamassa. ;)

Salat julki kirjoitti...

Nimimerkille "Anonymous said... December 28, 2015 at 11:26 AM": Suosittelen sinulle ja kenelle tahansa artikkelia
""TAKING THE RED PILL" THE REAL MATRIX", http://www.newswithviews.com/Yates/steven.htm - varsinkin jos pääasialliset "TOTUUDEN"-lähteesi on ovat Brysselin Pravda, Yle ja muu sensuroiva/salaava, vääristelevä ja valehteleva valtamedia, joka on korruptoitu rikollisten vallanpitäjiemme - ja näiden nuoleskelemien ylikansallisten feodaaliherrojensa - läpimädäksi sylikoiraksi.

Em. 'matrixia' koskeva artikkeli ei SUORAAN - joskin välillisesti - liity SKALAARIAALTOIHIN perustuvaan mielenmanipulointiin, mutta osoittaa, millaisessa valemaailmassa sinunlaisesesi VARMUUDELLA KAIKENTIETÄVÄT ja valtaosa ihmisistä elää.
Seuraavaksi vetäiset hihastasi varmaan 'salaliittoteoria'-kortin - "In 1967, the CIA Created the Label "Conspiracy Theorists" ... to Attack Anyone Who Challenges the "Official" Narrative"",
http://www.zerohedge.com/news/2015-02-23/1967-he-cia-created-phrase-conspiracy-theorists-and-ways-attack-anyone-who-challenge (Brysselin Pravdahan tavan takaa varoittelee 'salaliittoteoreetikoista'!)

Salat julki kirjoitti...

Liittyen enemmän tai vähemmän mm. Mossadiin:

"Report: Netanyahu Promises Talmud Will Be Israeli Law",

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/180440#.VoGDRFJsz6M

Talmud kuuluu tärkeimpiin juutalaisten uskonnon perustana oleviin kirjoihin.
Svustolta http://www.realjewnews.com/?p=156 :
"The English translation of the Talmud has been watered down so as to conceal from the Gentiles the “satanic

verses” contained in the original Hebrew."

Tässä muutama näyte 'saatanallisesta' Talmudista:

* “If a Jew murders a ‘goy’ there will be no death penalty.” (Sanhedrin 57a)
* What a Jew steals from a ‘goy’ he may keep.” (Sanhedrin 57a)
* “Jews may use subterfuges to circumvent a ‘goy.’” (Baba Kamma 113a)
* “All children of the ‘goyim’ (Gentiles) are animals.” (Yebamoth 98a)
* “The ‘goyim’ are not humans. They are beasts.” (Baba Mezia 114b)
* “If you eat with a ‘goy’ it is the same as eating with a dog.” (Tosapoth, Jebamoth 94b)
* “Even the best of the ‘goyim’ should all be killed.” (Soferim 15)

Palestiinalaisethan ovat 'goyimeitä' joten edellisen perusteella heidät voidaan tappaa - eli näin ollen

palestiinalaisiin kohdistettu pitkään jatkunut kansanmurha on oikeutettu!

Texe Marrs on julkaissut kirjan "DNA Science and the Jewish Bloodline", joka osoittaa että valtaosa nykyisistä

itseään juutalaisina pitävistä onkin kasaareja, alunperin Etelä-Venäjältä lähtöisin olevaa turkkilaisten ja

mongolien sekarotua - ei sitä 'valittua' kansaa jota he uskovat/uskottelevat olevansa. Marrsin kirjan lyhyt

esittely: http://www.texemarrs.com/082013/jews_are_khazars.htm
He jotka hallitsevat maailman rahavirtoja ennenkaikkea kasaarijuutalaisen Rotschildin hallitseman läntisen

velkaponzi-rahajärjestelmän ja omistamansa YKSITYISPANKKI Federal Reserven avulla, ovat luonnollisesti panneet

palkkaamansa huippu-disinformantit liikkeelle mitätöidäkseen totuudenpuhujien sanat. Näiden TALMUDISTIEN vallasta

saa hyvän kuvan seuraavassa esitetyistä henkilöluetteloista: "Who Controls America?", https://thezog.wordpress.com/

Suosittelen sitten blogisti Morasen artikkelia " Juutalainen Mediakontrolli - Juutalaisten suunnaton

vaikutusvalta länsimaiden valtamediassa", http://moranen.blogspot.fi/2008/02/juutalainen-mediakontrolli_01.html
- artikkelin ""TAKING THE RED PILL" THE REAL MATRIX", http://www.newswithviews.com/Yates/steven.htm ohella.

Katson että tässä on paikallaan muistaa J.K.Paasikiven maininta tosiasioiden tunnustamisesta viisauden alkuna -

propagandamedian ylläpitämässä 'matrixissa' elävät, kaikkialla vain 'salaliittoteorioita' näkevät eivät tunne

tosiasioita.

Vasarahammer kirjoitti...

Castor: "MV-lehti vetää sen verran juutalaisvastaista linjaa, että sen uskottavuus on mitätöitynyt, jos sillä sitä ennenkään oli. Käsittämätöntä oksennusta niillä sivuilla!"

Siksi olisi ollut parempi, jos vaihtoehtomedian ykköseksi olisi noussut jokin muu kuin Janitskinin tekele. Toisaalta Janitskin ei tuota itse aineistoa vaan kopioi sen melko kritiikittömästi milloin mistäkin. Magneettimedia on yksi lähde.

Persujen saamattomuus yhdistettynä matuinvaasioon on vahvistanut niitä juutalaisvastaisia ja vastarintaliikkeeseen kallellaan olevia voimia. MV-lehdellä on oma osuutensa tässä vahvistumisessa.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä aihetta liippaava artikkeli RoK:n saitilta syynäys Ruotsin epäonnistuneeseen maahanmuuttopolitiikkaan. John Hydenius on tehnyt useita Ruotsin tilannetta koskevia juttuja. Kohta "End of illusions" osuu nasevasti maaliinsa. Kommenttiosiosta muutama hyvä poiminta:

Jon "These kids holding up the "Refugees Welcome-Stop Racism" sign. I don't think they have the faintest clue what some of these migrants/immigrants/etc. are about or capable of...."

Smokingjacket "The problem with politicians, and, I know this from personal experience, is that they don't think in a long-term ways....Also, they're cynical, in that they know damm well that the cesspool will be another politician's problem in 20 years time, while they'll be well retired and living in a condo on Malta."

Niinpä, mikäs siinä poliitikon eläkkeellä ollessa, eläessä jossain muualla eikä tarvitse nähdä omien virheidensä tulosta. Olkoon se rahvaan ongelma!

Hardcore Realist on laittanut osuvan kuvan Ruotsin meiningeistä...

MCGOO "Sweden needs a coup to unseat their traitorous state. A haircut. A complete statehouse wash. Fighting a bloody fucking civil war to clean out the traitors in Stockholm would be ten times easier than unrooting and expelling tens of thousands of immigrants after they settle and branch out...."

Kimbon kommentti pottunokkaisista ruotsalaisista "...But it has to come from men, the women I've talked to about this have all gotten very upset, some close to tears, when I've mentioned some hatefacts about the immigrants. And then denial..."

Hyvin on ruotsalaisen valtavirran meedian aivopesu onnistunut, etenkin naisiin.

Yup "Sometimes I think the politicians/Leaders of European Nations are being paid off by Saudi Oil Princes under the Table to accept the Immigrants, it reminds me of the corrupt politician in the Movie 300..."

Mr Reynard "Too late !! Sweden is now beyond redemption totally FUBAR....". Tuo fubar on USA: armeijaslangia ja hieno lyhenne sanoista "fucked up beyond all recognition", vapaa suomennos homma kusee ja pahasti tai että homma on mennyt päin v*ttua.

Ruotsissa ei taida enää äänestäminen vaikuttaa mihinkään, sitten onkin järeämpien toimenpiteiden vuoro.

Tässä sitten pätkää Haapsalusta anti-refugee protest, kohdassa 0:22 on pari hyvää kylttiä "ei rahvuslikule enesetapule" eli ei kansalliselle itsemurhalle ja se jossa on Troijan hevonen "Ükski heategu ei jää karistuseta" eli vapaasti suomennettuna hyväntekeväisyys ei jää
rankaisematta.

Kyllä EU:n huippupoliitikot varmaankin tykkäävät tästä Internetistä! Onhan se valitettavaa kun ei pysty enää niin helpolla syöttämään kansalle sellaista pajunköyttä kuin CCCP:n aikana...

- Soomepois Eestist -

Anonyymi kirjoitti...

Juutalaissalaliittoilijoiden "logiikasta" vielä tämmöistä:

Kun vähän vaikka mitä perustellaan sillä, että "se-ja-se on/oli juutalainen" niin kannattaisi tajuta edes sen verran, että maallistuneet, kommunististuneet, anarkomarkoituneet jne. juutalaiset väitettyinä siionistisen salaliiton päätoimijoina kuulostaa aika vähä-älyiseltä idealta.

Suurin osa noista juutalaisia patologisesti vihaavien tahojen lässytyksistä kuulostaa aika samalta kuin islamistien perustelutkin. On korvattu ajattelu pakkomielteellä. Sen jälkeen sovitetaan pyöreitä palikoita tähden muotoisiin reikiin ja aina kun saa pullotunkin avulla yhden tungettua reiästä läpi, huudetaan natsikuorona että "tässä on todiste".

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, nimimerkille Salat julki, Vasarahammerille, Soomepoisille Eestist ja Anolle & kiitos kommenteistanne. Minä rupean harvoin sensuroimaan mitään, ja laskin kaikki kommentit nytkin läpi, mutta totean tällä erää että blogini pyrkii liikkumaan Hangon ja Nuorgamin välillä, eikä se ole pelialusta ”kaiken takana on juutalaisten salaliitto”-teorioille. Eli ilmoitan, että siihen liittyviä kommentteja ei enää julkaista.

Anonyymi kirjoitti...

Salat julki: Sitten kun sinulla on antaa lähdeviitteitä esimerkiksi Physical Review'hun tai muuhun vertaisarvioituun julkaisuun aiheesta skalaariaallot, niin voit pitää viitteet itselläsi. Vaikka teoreettisen fysiikan opinnoistani on jo vuosikymmen aikaa, voin silti varmuudella todeta, että skalaariaalto siinä merkityksessä kuin sinä sitä käytät ei ole muuta kuin Paavo Rissasen homokaasua vähän paremmin pseudotieteelliseen oraaliakrobatiaan ja jargonskapismiin verhoiltuna.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Laitetaan nyt vielä tämä.

Anonyymi kirjoitti...

Miten Antero Lärvänen, Hösse, Pertta, Kutvonen, Pätinen, Lötjönen, Pöntinen, ja poliisit Köyriäinen ja Lärvänder viettivät joulun? Tapasiko Ykä ketään näistä?

Mites on uuden vuoden kanssa? Mökille grillaamaan, ryyppäämään ja ampumaan paukkuja?

Itse menen Keravalle. Majailen siellä ystävän luona. Ammutaan varmaan patoja. Keravalla on kuulemma baari jossa on hyvä valikoima tuontioluita. Rahaa palaa, mutta onneksi sain joulurahoja ja torstaina tulee tuetkin tilille.

Ilotulitteita olisi kiva saada silleen pimeesti EVVK-kerhon menetelmillä.

Anteron ja äänimiesten lomasta Mongoliassa on jo jokunen kuukausi. Unohdin heidän palattuaan kysyä kokeilivatko he jurtassa nukkumista, kopöttelivätkö he hevosilla mongolityyliin ja ampuivatko jouskarilla? Jouskarilla on varmaan vaikea osua kopukan kyydissä. Oliko Ulan Batorissa hyvä baaritarjonta ja yöelämä? Ruoka ja juoma? Siellä on omia alkoholijuomiakin, kuten Chinggis-votka.

https://en.wikipedia.org/wiki/Mongolian_cuisine

Venäjältä menee Mongolian kautta rataosuus Kiinaan. Kulkiko Antero ja äänimiehet sitä rataa pitkin?

https://en.wikipedia.org/wiki/Trans-Mongolian_Railway

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti minä en riko Ykän ohjetta siitä että tämä ei ole Hangon ja Nuorgamin välillä mutta täytyy todeta jotain. Semmoinen on kuin Siionin vanhinten pöytäkirjat, joka on tsaarin Ohranan tekemä väärennös. Se kirja innoitti aikoinaan mm. Aatua. Se on edelleen suosittu kirja islamilaisissa maissa, samoin kuin Mein Kampf, joka käännettiin arabiaksi melko aikaisin. Tuo Siionin vanhinten pöytäkirja on ollut inspiraationa monille mielikuvituksen tuotteille, joilla yritetään todistaa tämän ja tuon olevan juutalaisten salaliitto.

Kulttuurimarxistit eivät olleet uskonnollisia juutalaisia eikä sionisteja, pikemminkin päinvastoin. Kun juutalaisilla ei ollut omaa valtiota jota puolustaa, he saattoivat herkästi omaksua erityyppisiä kosmopoliittisia aatteita. Jotkut järkeilivät että jos ollaan kommunismissa tai sosialismissa, niin silloin juutalaisia ei sorreta. Siksi jotkut juutalaiset ryhtyivät kannattamaan kommunismia tai sosialismia. Kun ei ollut valtiota, uskonnolliset juutalaiset sanoivat "ensi vuonna Jerusalemissa", odotellessaan sitä valtiota ja messiaan paluuta (kun kerta Jeesus ei kelvannut suurimmalle osalle). Mitä uskonnollisempi, konservatiivisempi ja ortodoksisempi juutalainen oli kyseessä, sitä suuremmalla todennäköisyydellä hän torjui kulttuurimarxismin, ja muut sosialismin tai kommunismin muodot.

Oli olemassa semmoinen aate kuin työväensionismi/sosialistinen sionismi, joka oli etnisten juutalaisten versio sosialismista, jonka he laativat omaan käyttöön. Tuohon pohjautuivat kibbutsit ja moshavit. Sen voisi sanoa olevan juutalainen versio tannerilaisuudesta tai kivivuorelaisuudesta.

Kummallista on, kovimmat Israelin vastustajat, muslimien jälkeen, ovat länsimaiset sekulaarit, liberaalit ja ateistiset juutalaiset. Semmoista self-hating jew-porukkaa.

Miksi Israel haluaisi islamilaista maahanmuuttoa Eurooppaan? Äärimmäisen irrationaalista. Islamilainen maahanmuutto lisää juutalaisvastaisuutta ja Israelin vastaisuutta. Niin no Magneettimedian ym. muslimilogiikan mukaan tuokin on salajuoni jolla juutalaiset yritetään pakottaa muuttamaan Israeliin. Logiikka ontuu, jos kerta muslimit haluavat karkottaa juutalaiset Lähi-idästä, niin miksi he haluavat sitten heidät pois myös länsimaista, josta he menisivät vain siihen yhteen Lähi-idän paikkaan. Muslimilogiikka on puhtaimmillaan siinä, että kiistetään holokausti tapahtuneen, mutta samalla sanotaan että se jäi kesken.

Joku Hamasin heppu sanoi että onkin hyvä jos kaikki juutalaiset menevät Israeliin. Tällöin heidät kaikki voidaan tappaa kerralla. Se on helpompaa kuin jos he ovat hajallaan missä sattuu. Yritystä ei puutu, mutta lopputulos on joka kerta sama. Uusi yrityksiä on tulossa, mutta lopputulos on nytkin tiedossa...

Teoriassa voisi olla tämmöinen syy, jos semmoinen pitäisi jotenkin rationaalisesti keksiä. Israel toteaa näin: Länsimaat eivät tykkää meistä. Eivät ne sano inhoavansa juutalaisia vaan Israelin politiikkaa, mitä se tarkoittaakaan. Länsimaat tykkäävät arabimaista ja muista islamilaista maista. Onko syynä öljy vai halu nähdä islamin olevan etnisen edistyksen huipentuma? En tiedä. No, kun he kerta tykkäävät muslimeista niin ottakoot heidät luokseen. Antakoot meille heidän juutalaiset niin saavat vaihdossa muslimeja. Tyhmiä ja itsetuhoisia he ovat, itse en antaisi yhtä juutalaista jos saisin vaihdossa yhden muslimiin. En antaisi yhtä juutalaista vaikka saisin vaihdossa sata muslimia. Joskus länsimaat huomaavat jossain vaiheessa millaista on heidän kanssa. Me olemme päivittäin tekemisissä muslimien kanssa, rajojen sisällä olevien ja rajojen ulkopuolella olevien. Muutama matsi ollaan otettu niiden kanssa usean vuosikymmenen aikana. Kivaa porukkaa, eiks je?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vieras.

Viesti 1: Nämä henkilöt viettivät joulun rauhallisesti kukin tahoillaan. Uuden vuoden me vietämme täällä Huitsinnevadan Örnätjärvellä hyvin rauhalisissa merkeissä. Paukkujakaan ei ajateltu hankkia. Pari jätkänkynttilää meinasin väsätä. Hyviä uusia vuosia sinulle sinne Keravalle ja kiitos linkistä siihen mongolialaiseen keittiöön. Tiedä, vaikka tulis kokeiltua.

Jouskarista puheenollen. Minä olen erittäin hyvä ampuja. Tuliaseilla. Mutta olen myös ampunut jousipyssyllä eikä siitä tullut pulkkistakaan. Se on ihan oma taiteenlajinsa.

Viesti 2. No varmaankin näin. Mutta niin kuin totesit, niin pyrin pitämään blogini Hangon ja Nuorgamin välissä.