Sunday, December 23, 2012

JOULUTERVEISIÄ HUITSINNEVADASTA

Kiitän lukijoita ja kommentoijia kuluneesta vuodesta ja toivotan vielä kertaalleen hyvää ja rauhallista joulua. Huitsinnevada alkaa valmistautua joulun viettoon.

12 comments:

Becker said...

Joulu ja Uudenvuodenterveiset sinne respaan koko köörille ja kiitokset mielenkiintoisesta vuodesta.

IDA said...

Sitä samaa sinne! Eli rauhallista joulua!

Yrjöperskeles said...

Becker ja IDA: Hotellin respan henkilökunta kiittää, ja toivoo, että vuonna 2013 olisi yleisvitutus vaivananne joko vain vähän ja mieluummin ei ollenkaan. Rauhallista joulua ja voimia eloon.

Anonymous said...

Rauhallista ja lämmintä joulunaikaa Ykä&Co

-Tvälups-

vieras said...

Mikä on hotellin joulumenu? Kinkku ja punaviini varmaan maistuvat. Entäs tapaninpäivän kalkkuna?

Nyt on -19,6°C. Toivottavasti pakkaset rauhoittuisivat.

Hyvää joulua!

Kumitonttu said...

Olkoon joulupuurossasi manteli ja kontissa jotain mieltäylentävää. Niillä pääsee jo pitkälle. Itse lahjoin itseni sillä pohjois-korean leirielämästä kertovalla kirjalla, olisko ollu nimeltään Leiri 14 tai jotain sen suuntaista. Ja spirometriin sijoitin, kun Autoliitosta halvalla sai.

Jaska Brown said...

Erinomaisia jouluja myös täkäläisestä Huitsinnevadasta. Talossa on rauha ja hiljaisuus, paitsi että vaimo on vielä hereillä. Laitoin juuri uuniin vajaat kymmenen kiloa sianpersettä, saas nähdä aamulla kuuluuko uunista ulvonta, jos kinkusta tulee susi.

Yrjöperskeles said...

Joulun rauhaa myös Taisteluvälineupseerille, Vieraalle, Kumitontulle ja Jaskalle. Täällä menu pohjautuu perinteiselle kinkkupohjalle. Kalkkunaan ei olla totuttu. Se kun ei oikein maistu miltään. Tämän astiset pakkaspohjat täällä -18,7°C. Itse päätin lahjoa itseäni miniläppärillä, mutta tunnetusti hitaana miehenä en ole vielä saanut ostetuksi. Ja Jaska, niin kuin on todettu, Huitsinnevada ei ole vain paikka, vaan myös mielentila.

Jaska Brown said...

Ei ole kinkku vielä kypsää, lämpömittari näyttää vasta 65. Onneksi sentään enemmän kuin ulkolämpötila. Täällä taas oltiin eilen jokunen sata kilsaa reissun päällä ja auton lämpömittari (ulko, onneksi) seilasi välillä [-26, -19]. Mielenkiintoisia muutoksia tapahtui ihan lyhyelläkin matkalla.

Yrjöperskeles said...

Tervehdys, Jaska. Tuo on yleistä. Me asustellaan pikkuisen ympäristöämme ylempänä. Kun lähdetään ajamaan alavampaan maastoon, niin jo parin kilometrin päässä voi olla viisi astetta kylmempää.

Kapo said...

Hyvää Joulua ja onnellista uutta vuotta maan parhaalle bloggaajalle! Ykä on on yksi niistä syistä, miksi voi olla ylpeä suomalaisuudesta:)

Yrjöperskeles said...

Tervehdys, Kapo, kiitos kannustuksesta ja oikein antoisaa joulun jatkoa.