keskiviikko 21. syyskuuta 2016

HORST WESSEL ELI 34 - 1

Näin alkuun: Hotelli Yrjöperskeleen respassa ei irtisanouduta väkivallasta. Vaikka se niin kovasti muodikasta tällä hetkellä onkin. On meinaan niin, että siitä, mihin ei ole koskaan sitoutunutkaan, ei tarvitse irtisanoutua. 

Sitten asiaan. Suomalainen suvaitsevaisto mieltää saaneensa itselleen ikioman Horst Wesselin sillä äärioikeistolainen on mahdollisesti tappanut ”viattoman henkilön” joka tosin tarkemmin tarkasteltuna on ollut lähinnä räyhäävä narkki jota ilman yhteiskunta pärjää aivan hyvin.


Alkuperäinen Horst Wessel. Miehen kirjoittaman ”Die Fahne Hoch”- kappaleen sijasta uuden Horst Wesselin tunnuskappaleeksi voisi varmaankin tilata jonkunlaisen ”sävellyksen” Palefacelta.

Sekin on vielä epäselvää, että tapahtuiko kyseisen jätkän kuolema pahoinpitelystä vaiko sen jälkeisestä narkkaamisesta. Amfetamiini ja sen aikaansaamat seuraukset ovat itselleni työstä varsin tuttuja.

Mutta ajatellaan nyt niin, että tässä oli ihan oikeasti kyseessä äärioikeistolaisen väkivallan aikaansaama ensimmäinen kuolemantapaus joka on saanut suvaitsevaisella puolella aikaan hysteerisen joukkohousuunlaukeamisen ja jokainen vähänkin merkityksellinen poliitikko on tuominnut äärioikeistolaisen väkivallan johtuen lähinnä siitä että ne eivät uskalla olla sitä tuomitsematta sillä muuten medialle tulee henkinen pipi ja median aikaansaaman haisunäädän kusimyrskyn myötä myös poliitikolle tulee henkinen pipi.

Hotellin respassa ei kannateta äärioikeistoa. Täällä ei kannateta kansallissosialismia. Eli sen myötä täällä ei tietysti kannateta vasemmistolaisuuttakaan sillä natsithan ovat sosialisteja. Mutta täällä kannatetaan kohtuutta. Ja ymmärretään, että vaikka suomalaiset kansallissosialistit eivät kannata niitä asioita mitä täällä respassa puolestaan kannatetaan niin ne osittain kyllä vastustavat samoja asioita ja aivan perustellusti. Ja yksi niistä asioista on haittamaahanmuutto sekä sen aikaansaamat asiat. Laitetaanpas sen tiimoilta murhajalkapallomatsi pystyyn alkaen vuodesta 2005. Vastakkain ottelussa ovat maahanmuuttajat ja suomalaiset äärioikeistolaiset. Tiedot ovat Hommaforumin nimimerkki Nutsyltä jolle voisi antaa tutkimustyöstään mitalin tai ainakin viskipullon. Voi olla, että käyn läpi Nutsyn pdf-tiedoston joskus kokonaisuudessaan läpi ja teen siitä jonkunlaisen tilaston mutta keskitytään nyt maahanmuuttajien tekemiin henkirikoksiin vs. suomalaisten äärioikeistolaisten tekemiin henkirikoksiin. Oletusasetus on siis että tämä helsinkiläinen narkkari todellakin kuoli äärioikeistolaisen väkivallan johdosta. Aloitetaan:


1 – 0

31. 3. 2005: Tappo ja törkeä ryöstö

Turkulaisen ravintolatyöntekijän, Juliet Jones -yhtyeen kitaristi Esa "Kani" Rosenqvistin tappo. Hänet surmannut irakilaismies sai 10 vuoden ja 8 kuukauden vankeustuomion.


2 – 0

4.8.2005 Tampere, tappo

Tampereen käräjäoikeus vangitsi kaksi irakilaismiehen surmaajiksi epäiltyä algerialaista miestä. 21- ja 22-vuotiaiden miesten epäillään tappaneen teräaseella 29-vuotiaan irakilaisen Tampereen keskustassa.

3 – 0

05.08.2005 Helsinki, murha
40-vuotias Abdulhalim Görgin puukotti 34-vuotiasta avovaimoaan 28 kertaa Haagan torilla Helsingissä. Nainen oli puukotuksen aikaan liikkeellä pariskunnan vajaan vuoden ikäisen vauvan kanssa.


4 – 0

1.10.2005 Helsinki, kuolemaan johtanut pahoinpitely
17-vuotias somali tappoi 38-vuotiaan suomalaismiehen puukottamalla.


5 – 0

16.02.2006 Helsinki, tappo
Bangladeshilainen mies tappoi entisen avovaimonsa puukottamalla.


6 – 0

08.03.2006 Helsinki, kuolemaan johtanut puukotus
Mies puukotti vaimonsa hengiltä Helsingin Suutarilassa.


7 – 0

20.11.2006 Vantaa, tuomio taposta
Azerbaizhanilainen turvapaikanhakija tappoi venäläissyntyisen siivoojan.


8 – 0

23.04.2007 Imatra, murha ja murhan yritys

Bosnia-Hertsegovinasta kotoisin oleva mies surmasi ampumalla miehen ja haavoitti naista Imatralla.


9 – 0

13.07.2007 Helsinki, murha

Ulkomaalainen mies murhasi suomalaisen vaimonsa vasaralla.


10 – 0

11 – 0

12 – 0

07.08.2007 Espoo, lasten murha

Aasialaistaustainen nainen murhasi kolme lastaan.


13 – 0

03.12.2007 Rauma, kuolemaan johtanut puukotus
Ulkomaalainen mies tappoi toisen ulkomaalaisen miehen puukottamalla.


14 – 0

15 – 0

16 – 0

17 – 0

18 – 0

31.12.2009 Espoo, Joukkomurha Sellossa

Kosovon albaani Ibrahim Shkupolli murhasi neljä suomalaista kauppakeskus Sellossa Espoossa sekä lisäksi entisen suomalaisen tyttöystävänsä.


19 – 0

01.02.2010 Tampere, murha
Albaanimies murhasi vaimonsa Tampereella.


20 – 0

22.10.2010 Rovaniemi, naisen surmaaminen kuristamalla ja tuhopoltto

Ulkomaalainen mies surmasi vaimonsa kuristamalla ja poltti sen jälkeen talonsa.


21 – 0

22 – 0

23 – 0

22.11.2010 Tampere, pizzerian tuhopoltto ja kolme törkeää kuolemantuottamusta
Ulkomaalaiset (Karim Abbas, Araz Bibani, Aram Bibani ja Zakhariya Hassan) sytyttivät pizzeriansa palamaan vakuutusrahojen toivossa. Tuhopoltossa kuoli kolme suomalaista. Tapaus tunnetaan myös Päivi Lipposen ennenaikaisesta housuunlaukeamisesta ja suuresta halusta olla mielenosoituksen johtajana.


24 – 0

14.08.2011 Jyväskylä, tappo, laiton (raiskaamisella) uhkaus.

18-vuotias Elvidon Dogani tappoi puukottamalla suomalaisen 27-vuotiaan miehen ja uhkasi tapon jälkeen raiskata tämän tyttöystävän.


25 – 0

15.08.2011 Rovaniemi, naisen tappo
Ulkomaalainen mies tappoi ulkomaalaisen naisen Rovaniemellä.


26 – 0

08.01.2013 Askola, murha

Aasialaisperäinen mies tappoi aasialaisperäisen vaimonsa. Murhasta epäillystä miestä on tehty aiempien väkivallantekojen vuoksi rikosilmoituksia.


27 – 0

06.10.2013 Turku, miehen hengiltä puukottaminen
Entisen Neuvostoliiton alueelta kotoisin oleva mies surmasi virolaismiehen puukottamalla.


28 – 0

26.05.2014 Helsinki, tappo Maailma kylässä -festivaalin jatkoilla
Ulkomaalainen mies surmasi toisen viiltämällä kurkun auki.


29 – 0

18.12.2014 Helsinki, tuomio vaimon taposta
Senegalilainen 39-vuotias Cherif Abdoul Aziz Sy tuomittiin kymmenen vuoden ja kuuden kuukauden vankeusrangaistukseen suomalaisen vaimonsa taposta.


30 – 0

31 – 0

14.01.2015 Oulu, kaksi kirvesmurhaa ja virkamiehen tapon yritys

Somalimies tappoi kirveellä kaksi suomalaista ja yritti tappaa poliisin mutta pääsi hengestään. Kaipaajaksi ei jää yksikään suomalainen.


32 – 0

10.07.2015 Pori, tuomio alaikäisen tytön murhasta ja törkeästä raiskauksesta

Afganistanilainen 26-vuotias Ramin Azimi raiskasi, tappoi ja poltti 17-vuotiaan suomalaistytön.


33 – 0

24.07.2015 Helsinki, tuomio taposta

Sherif Ahmed El Husseini Ghazi, 38 tappoi miehen lyömällä tätä veitsellä selkään.


34 – 0

Irakilaiset turvapaikanhakijat murhasivat suomalaismiehen kuristamalla.


34 – 1

Yksi narkkari mahdollisesti kuoli suomalaisen äärioikeistolaisen väkivallan seurauksena.

*

Suvaitsevais-tiedostavan väestöryhmän edustaja voi tietysti todeta tästä listasta että hei, onhan tuolla ulkomaalaisiakin uhreja ja siihen hotellin respasta vastataan, että et kai vaan harrasta etnistä profilointia ja eikös se jokainen ihmiselämä ollut yhtä arvokas?

Eli raatojalkapallo-ottelu päätyi suomalaisten äärioikeistolaisten tappioksi ja maahanmuuttajien voitoksi lukemin 34 – 1. Tämä on sen sortin rökäletappio että edes termi ”pesäpallolukemat” ei riitä. Nyt kun yksi äärioikeistolainen mahdollisesti aiheutti yhden narkkarin kuoleman niin kaikki ns. merkittävät tahot toteavat että tämä on kestämätöntä ja tätä ei voi sietää.

Hotellin respassa ihmetellään, että miksei mikään ns. merkittävä taho ole todennut yhdestäkään noista ulkomaalaisten aikaansaamasta ruumiista että tämä on kestämätöntä ja tätä ei voi sietää?

Ovatko ulkomaalaisten tekemät murhat maamme uusi normaalitila jota täytyy vain sietää?

33 kommenttia:

LW kirjoitti...

Pedanttina huomautan, että vanhan koulukunnan äärivasemmistolla oli omakin marttyyrinsä, nimittäin Nikolay Bauman. Heillä oli myös vastineensa Horst Wessel Liedille, "Kaaduit Uhrina"

https://en.wikipedia.org/wiki/Nikolay_Bauman
https://www.youtube.com/watch?v=Pr7XU_x1Vy8

Tästä kaustista totean vain sen verran, että siinä missä Jimi Da Mään oli aika surullinen, mutta enimmäkseen harmiton tapaus, Torniaisesta ei voi sanoa samaa. Rankkaa väkivaltarikostaustaa löytyy sen verran, että järkivaltiossa jätkä olisi jo aikaa sitten lukittu koppiin ja hukattu avain. Ei kuitenkaan Suomessa. Täällä tuli sakkoja, ehdollisia tuomioita, ja näköjään yksi lyhyt lomamatka valtion hotelliin, syömään hyvin ja bodaamaan. Täällä hän sai jatkaa perseilyään, kunnes joltain lähti henki.

Anonyymi kirjoitti...

Koko ajan paljastuu lisää runoilijapojan oikeasta olennaisuudesta, mutta tämä vie kyllä voiton:

"Ystäväni tytär on tuntenut tappelun molemmat osapuolet kersasta asti... hän ei kuulu tuohon joukkoon.... Jimi kuului kunnes jatkuvan sekopäisyyden vuoksi liputettiin pihalle... omille kavereilleen vittuili ja kasvoille räki... että näin... tieto on fakta"

Sankarimme / marttyyrimme olikin siis SVL:stä erotettu natzi!!!

Kuinkas nyt mediassa suu pannaan? Pitänee leipoa jokin uusi kausti, että tämä saadaan vaietuksi? Maryam Askar? Hennalan kaapumies? Apuuva!

-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Ensi kerralla SVL:n urpojen kannattaa etukäteen aseistautua asianmukaisesti ja suunnitelmallisesti ryöstöMURHATA vastaavat jimit.Murhatuilta saadut pennit voi sitten vaikkapa ryypätä lähimmässä baarissa naisia ahdistellen kuten rotat Kajaanissa ilmeisesti tekivät.Ei tarvitse sitten ihailla naamojaan tai nimijään lehdissä ja kyseessä on yksittäistapaus.Joka kerta.

Anonyymi kirjoitti...

Terve taas. Kylläpä etninen värinä onkin huomattavasti ugrilaista autismia edistyksellisempää. Huomaa, että Horst Wessel-Liedin nimisäkeen "lippu"-sana on perusmuodossaan eine/die Fahne. Ilman ceetä siis. Tarkoittaa mielestäni enemmänkin viirin tapaista tunnusta tai taistelulippua - lippua varsinaisesti merkitsee eine/die Flagge.
Terv. Achtung

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Vihervasemmistolaisten mielikuvissa kaikki suomalaiset ovat kollektiivisesti vastuussa kaikista ulkomaalaisten aiheuttamista murhista, raiskauksista ja muista väkivallanteoista. Siis kaikki ei-vihervasemmistolaiset suomalaiset.

Koko tarkemmin määrittelemätön "äärioikeisto" on taas vastuussa väkivaltaisen uusnatsin suorittamasta pahoinpitelystä ja hän on syyllinen tämän itsesuojeluvaistoa vailla olleen rähjärin kuolemaan riippumatta poliisin tutkimustuloksista; tuomio on jo langetettu mediassa. Tästä tuomiosta ei voi valittaa, koska valitusoikeutta korkeampaan mediatuomioistuimeen ei anneta.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos.

Tänään Ylen aamu-tv:ssä Juha Sipilä tuomitsi kansanedustajien yhteydet ääriliikkeisiin. Vähemmän yllättävästi toimittaja mainitsi vain perussuomalaiset, mutta eipä pääministerikään tuntunut muistavan että muillakin puolueilla voisi tällaisia sidoksia olla. Jos tästä nyt koituu muutakin kuin kilven kiilloitusta suvaitsevaiston suuntaan, on kyllä uskomatonta, ellei Li Anderssonia laiteta yhtä lailla lujille sympatiostaan vasemmistoanarkisteihin.

Mutta tätähän tämä on. Hyvää syksyä silti Yrjölle ja kommentoijille.

-koppelo

Anonyymi kirjoitti...

Tämän päivän (21.9.) Kalevassa oululainen sosiologian professori Puuronen käyttää tästä kuolemantapauksesta nimitystä tappo ('Taposta epäilty on uusnatsijärjestö Kansallisen vastarinnan riveistä...", "Kyseessä on siis poliitinen tappo."). Tiettävästi poliisi tutkii tapausta törkeänä kuolemntuottamuksena, mikä on aivan eri asia kuin tappo. Kun professori ei ymmärrä eroa näiden kahden asian välillä, en voi olla tuntematta häpeää ammattikuntani puolesta.

Toinen professori

Anonyymi kirjoitti...

Onhan näitä maalintekijöitä enemmänkin, esimerkiksi Frank Zoko Ble.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016072021934460_uu.shtml

Jaska Brown kirjoitti...

Sen verran pitää huomauttaa, että Horst Wessel -Lied on toiselta nimeltään Die Fahne hoch. Eli "Viiri korkealle".

En voi olla huomaamatta hämmentävää yhdennäköisyyttä Horst Wesselin ja tämän toisen vesselin välillä. Olisi kiva nähdä Horstin rippikuva, olisiko se yhtä näköinen kuin se median käyttämä kuva tästä toisesta. Jostain syystä eivät julkaise tuoreempia, vaikka niitäkin olisi saatavilla. Tosin ei ilmeisesti yhtään sellaista, missä heppu ei olisi piripäissään.

Parasta mitä SVL:n kuulapäät voisivat tehdä, olisi hirttäytyä joukolla lähimpiin tukeviin oksiin. Ne ovat tehneet niin paljon vahinkoa ja niiden toiminnan ansiosta maahan on tunkenut niin paljon haittamaahanmuuttoa, ettei usko todeksi. Meinaan, kun SVL:n ääliöiden takia kaikki haittamaahanmuuton järkiperäinen käsittely on pannassa.

Nyt tuomiot on jo luettu. Ja paljasti tutkinta mitä tahansa, vaikka sen että heppu kuoli yliannostukseen, niin tämä on jo laskettu tiettyyn saldoon ja sitä ei enää muuksi muuteta. Toisaalta tämähän tarkoittaa SVL:n kannalta sitä, että porukka voisi paahtaa ihan täysillä. Tapahtui mitä tahansa ja tekivät he mitä tahansa, niin mediatuomio on valmis. Niinpä hieman asiaa ajateltuaan he voisivat todeta, että "tämä temppu oli ihan oikein ja lisää luvassa." Nöyristelemällä heillä on vain hävittävää, röyhkeästi toimimalla he saavat tietyissä piireissä kunnioitusta ja kasvua jäsenmääräänsä.
Onneksi heidän ällinsä ei toivottavasti riitä tämän logiikan tajuamiseen.

Jos tästäkin tapauksesta saisi mediahuomion pois, niin jäljelle jäisi (Ykän perusolettamalla että kuolema todella aiheutui tapauksesta eikä esim. yliannostuksesta) se, että yhteiskunnassa on yksi narkkari vähemmän ja yksi kuulapää lisää vankilassa poissa kaduilta. Tätä voisi kutsua win-win -tilanteeksi.

Anonyymi kirjoitti...

https://toysoldier.wordpress.com/2016/09/20/hypocrisy-thy-name-is-candy/

Anonyymi kirjoitti...

Katsoppa Ykä Ruotsin murhatilastoja, perässä tullaan niin että heikompia hirvittää. Mutta kyllä minä näen, että tämä on ihan oikeasti uuden normaalin saapumista kotimaahamme.. Ainoa asia, joka koko jutussa hirvittää, on lasten ja nuorten uhraaminen tällä monikulttuurialttarilla (Oikeastihan kyse on MONOkulttuurista, koska islam ei salli diversiteettiä juuri ollenkaan).

Aina nuita olioita raijataan "tutustumaan paikallisiin" lastentarhoihin, partioleireille jne. paikkoihin, jossa vastassa lauma nuoria, kokemattomia suomalaisia tyttöjä. Ja kun tytöt on jo etukäteen päiväkodista alkaen aivopesty ajattelemaan, että tämä karvaisten ählämiäijien maahantunkeutuminen on nyt sitä ihanaa monikulttuuria, eivät he edes ajattele että näiden taholta voisi jotain pahaakin esiintyä... MIKSI juuri sellaisiin paikkoihin tutustumaan, jossa vastassa ovat nuoret neitsyet? Siis MIKSI? Tämä koko touhu on jotenkin edennyt enemmän kuin mielisairaudeksi! Vittu ne vie tuollaiset äijät kuin karkkikauppaan, ja nämä aavikkorotat ottaa tytöistä kuvia, jotka lyödään nettiin ja ihastellaan joka maailman paskamaassa... Minun ymmärrykseni tällaiselle touhulle on kyllä totaalisesti loppu.

-Mikko-

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Hmmm...Mahtaakohan tässä metsä vastata niin kuin sinne huudetaan?

"Suomessa nuoret maahanmuuttajakriittiset koululaiset suhtautuvat väkivallan käyttöön kaikkein vähiten kielteisesti verrattuna muihin oppilasryhmiin sekä Suomessa että Euroopassa."

"Laittomiin keinoihin valmiit nuoret eivät luota kouluun, heidän suhteensa opettajiin on huono ja he eivät koe voivansa vaikuttaa koulun sääntöihin."

Eli ovatko nuoret huomanneet, että säännöt eivät toteudu tasapuolisesti?

Nuorisossa on Tulevaisuus?

Toisaalta, tässä lähiaikoina keskustelin nuoren sukulaisen kanssa työvoimapulan paikkaajista.
Piti lopuksi vielä varoittaa, että todellista mielipidettä ei välttämättä kannata aivan suoraan kertoa kaikille kuulijoille.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys LW:lle, Taisteluvälineupseerille, Ano1:lle, Achtungille, Yhel Turkkulaasel, Koppelolle, Toiselle professorille, Ano2:lle, Jaska Brownille, Ano3:lle, Mikolle ja Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle & kiitos kommenteistanne. Kirjoitusvirhe lipussa (viirissä) korjattu. Ja niin kuin Ano2 totesi niin todellinen lukema oli vielä suurempi. Selväähän on että tässä tapauksessa ei sinänsä vastapuolelta haluta lahtipenkkiin SVL:n kuulapäitä vaan nimenomaan tavallisten ihmisten esittämiä hankalia kysymyksiä maahanmuutosta. Kysymyksiä joitten vastaukset joudutaan etsimään utopian ulkopuolelta. Niin kuin Jaska totesikin niin tämä marginaalin marginaalissa oleva porukka palvelee (joskin sinänsä tahtomattaan) puolestaloukkaantumiskoneistoa sillä se antaa niille mahdollisuuden yleistää kaiken kritiikin natsismin alle. Jos muuten tuo Tvälupsin kertoma juttu tuosta tyypistä pitää paikkansa niin homma menee komeasti farssin puolelle.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Ykä!

Kyllä tämä on nyt niin mielenvikaista Horst Wesselin ihannointia ja marttyyriyden edustamista, jotta nyt pitää tämän parittajan kunniaksi linkittää ihan oikea natsi-video ja marssilaulu Horst Wessel Lied. Vähemmälläkin ne inhat natsit saadaan kuopattua yläs joukkohaudoistaan, taidan mennä laittaan maiharit jalkaan.

Onko sen ironisempaa, että EU koittaa suitsia maahanmuuttovastaisuutta ja rasismia, niin tuodaanpas yksi miljoona heitä lisää tänne EU:hun?!

Eihän tuossa nyt mitään järkeä ole, mutta ostetaan nyt taivaspaikka kun ollaan niitä "Gutmenschen" tyyppejä. Vähän niinkuin kuin almu kirkon kirstuun kilahtaa, niin sillä sielu taivaaseen livahtaa. Ja on niin hyvä omatunto, että voi paistatella julkisuudessa omaa hyväntahtoansa ja maaimanparantamista.

Lyhyesti todettuna, hulluhkoa toimintaa ja kansantaloudelle erittäin haitallista, kun eivät sanat riitä niin sitten on toisenlaisten toimenpiteiden vuoro, joista ehkä jopa Adolf-vainaa hieroo käsiänsä yhteen. On se hullua ettei historiasta opita mitään.....

- Soomepois Eestist -

Juha R kirjoitti...

Hieno kooste, siitä ainakin äkkilukemalta puuttui yksi. Muutama vuosi sitten täällä meillä Oulunkylässä yksi mamuyrittäjä, nakkikioskinpitäjä, puukotti kuoliaaksi kantasuomalaisen asiakkaansa. Oli kai rasistisesti vittuillut snagarinpitäjälle, joka tietenkin on ihan oikeastikin väärin. Ironista jotenkin on, että snagarin nimi oli "Friendly Burger", ei kovin ystävällistä ollut.

Anonyymi kirjoitti...

Minua itse ihmetyttää, että kuinka "suomalainen Jimi ja suomalainen Jesse" -tapauksesta tuli rasistinen? No, media on etunenässä asiaa tietysti huutanut kurkku suorana ja "housuunlauennut".

Jos kyseessä oli mielenosoituksessa näkemysero maailmankatsomuksessa, niin eikös asian pitisi olla poliittinen eikä rasisitinen?

Ei muista vakavimmista sattumuksista vastaavista puhuta rasitisena murhana/tappona. Tuossa vaikkapa muutamia Suomen tunnetuimmista poliittisista murhista:

-rasismia 1904? https://fi.wikipedia.org/wiki/Nikolai_Bobrikov

-rasisimia 1905? https://fi.wikipedia.org/wiki/Eliel_Soisalon-Soininen

-rasismia 1922? https://fi.wikipedia.org/wiki/Heikki_Ritavuori


heppa

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Soomepoisille Eestist, Juha R:lle ja Hepalle & kiitos kommenteistanne.

Soomepois: Kaikenkaikkiaan tämä on juuri sitä taivaspaikan ostamista, tosin jo täällä maan päällä. Oman tiedostavan egon ruokkimiseen tarvitaan aina enemmän ruokaa sillä sehän on kuin ihmisessä elävä ahne lapamato. Mietipäs muuten, mitenkä olisi jos suvaitsevaistolla olisi oikeus allekirjoittaa kuolemantuomioita?

Juha R: Juu, vajaaksi jäi, yksi ano jo lisäsi yhden tapauksen. Mutta voisi ekä todeta että asian sanoma vahvistuu.

Heppa: Olet täysin oikeassa. Ei kyseessä ole minkäänlainen rasistinen murha. Rasismia vaan työnnetään nykyään niin joka läpeen että se on jo aikaa sitten kärsinyt inflaation.

Anonyymi kirjoitti...

34 yksittäistapausta. Ei saa yleistää.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.nzz.ch/international/europa/kritik-an-untaetiger-regierung-finnland-erschrickt-ueber-gewalt-von-rechts-ld.117827
Jimi Karttunen olikin NZZ -lehden mukaan maahanmuuttaja! Uskomatonta tuubaa työnnetään ulkomaille.

Anonyymi kirjoitti...

Pikku yksityiskohta: "Afganistanilainen 26-vuotias Ramin Azimi raiskasi, tappoi ja poltti 17-vuotiaan suomalaistytön."

Hän ei tappanut ja polttanut, vaan tappoi polttamalla.

Hyvin kiteytetty tämä asia, jonka me kaikki uutisia lukevat tiedämme. Sadat, tuhennetkin tapaukset ovat yksittäistapauksia ja Suomeen rantautunut uusi ilmiökin voi olla sarja yksittäistapauksia. Jos siis murhamiehillä ja raiskareilla on ns. suojaväri. Muuten asia on täysin eri.

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä aiemman kanssa. Tämän matsin ei pitäisi olla 34-1 vaan 1-1-1-1-1-....-1.
Ovatko maahanmuuttajat joku järjestäytynyt joukko ihmisiä? Tunsiko yksikään luetelluista tappajista toisensa tai voiko tapauksiin jotenkin muuten vetää syy-yhteyksiä?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle, Ano3:lle ja Ano4:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Jep. Mutta suomalaisten tekemät asiat – ihan mitkä tahansa – saa ja täytyy yleistää.

Ano2: En epäile sanomaasi, mutta mulla on tuo saksan kieli pahasti ruostunut.

Ano3: Olet oikeassa.

Ano4: Näistä voi sanoa, että kaikki suomalaisiin kohdistunut väkivalta on mahdollistunut suomalaisten tekemillä poliittisilla päätöksillä.

Anonyymi kirjoitti...

VNV:n kommentti toi mieleen muutama ilta sitten katsemani videon, tai tarkalleen ottaen sen loppuosan. Nuorisossa saattaa tosiaan olla tulevaisuus maailmallakin. Rohkaisevaa, mutta tietenkin on vielä pitkän ajan päässä ennen kuin he pääsevät vaikuttamaan.

- Kissamies

Strix Senex kirjoitti...

Olipa ansiokkaasti koottu lista. Hatunnosto tekijälle.

Tosiasiat eivät tietenkään tässä vaiheessa saavuta niitä, jotka tämä tämänkertainen joukkohysteria on saavuttanut. Mutta faktapohjaisen argumentoinnin aika tulee, kun pöly on laskeutunut. Sen verran optimisti minä sentään olen, vaikka nykyinen meno onkin päin prinkkalaa. Kuten oli sillä surkealla 70-luvulla. Silloin puhuttiin siviilirohkeudesta, joka kyllä oli eufemismi, joka tarkoitti jotain aivan muuta. Mutta siitä johdettuna kehitelmänä meillä alettiin työporukassa puhua siviilisitkeydestä, jota tarvittiin hankalien asioiden läpiviemiseen ja ennen kaikkea vaikeasti saatavien päätösten hankkimisessa. Nyt tarvitaan selvästi siviilisitkeyttä tuon haittamaahanmuuton ongelmien esillä pitämisessä ja jarrujen painamisessa. Ja siinä tuollainen faktojen kerääminen ja tiedoksi saattaminen on arvaamattoman arvokasta työtä.

Ukkeli kirjoitti...

Lista puhuu puolestaan, tappiolla ollaan. Olen tätä touhua seurannut parikymmentä vuotta. Alkaa olla selvää, ettei ole sellaista tapaa keskustella, joka kelpaisi kaikille. Faktat eivät ole yhteisiä. Sosiaalinen media on vain pahentanut tilannetta, kun ei tarvitse kuunnella vastapuolta.

On yhtä lailla selvää, ettei tätä Suomessa ratkaista. Suomen eliitti on puolensa valinnut. Tällä hetkellä heidän puolensa johtaa Euroopassa. Jos valta vaihtuu maailmalla, niin takit kääntyvät nopeasti, napit vain sinkoilevat.

Richard Twat kirjoitti...

Suomen eliitti ei alamaisen tai maan edun puolelle asetu koskaan ikinä! Se on ihan satavarma. Multikultipaskan kaatuessa aina löytyy joku isompi ja rahakkaampi peräaukko jota nuoleskella ja jonka käskyjen mukaan toimia.
Aina ollaan rähämällään joko neuvostoliittoon, eurostoliittoon, islamiin tai bilderbergiin.

Ja ainoa keino onnellisempaan, turvallisempaan elämään on poistua suomesta kun vielä pääsee. Jos pääsee.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Kissamiehelle, Strix Senexille, Ukkelille ja Richard Twatille & kiitos kommenteistanne.

Kissamies: Kiitos linkistä. Tuo loppupätkä herätti toivoa minussakin. Vuodesta 2000 eteenpäin syntyneillä on syytäkin olla konservatiivisempia kuin vanhempansa. Ennen kaikkea heillä on pirunmoinen savotta siinä kun he korjaavat sen, mitä omakin sukupolveni sai tuhottua.

Strix Senex: Tuolle Nutsylle kuuluisi mitali. Siviilisitkeys on hyvä termi ja sitä tulee jatkaa. Jossain vaiheessa on se faktojenkin aika. Viimeistään silloin kun valtiolla aukeaa perse eikä lisää velkaa enää saa.

Ukkeli & Richard Twat: Tietysti melkoinen osa ammattipoliitikoista on niin opportunisteja että ne kannattaisivat tarvittaessa ihan pokkana niin natsi- kuin kommunistihallintoakin.

Anonyymi kirjoitti...

Ja tuohon saa lisätä vielä useita tapauksia vuosilta 1990-2005, tuo vuosi 1990 oli se milloin alkoi kehitysmaalaisten Suomeen tunkeutuminen laumoina.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Olet oikeassa. Tuo Nutsyn lista alkoi vaan vuodesta 2005. Pirunmoisen selvitystyön hän siinäkin on tehnyt. Hats off!

Anonyymi kirjoitti...

http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?t=18441
Terve! Tämä on jäänyt uupumaan syystä tai toisesta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Kiitos lisäyksestä. Tuo oli tosiaan jäänyt listan ulkopuolelle.

Unknown kirjoitti...

"Nyt kun yksi äärioikeistolainen mahdollisesti aiheutti yhden narkkarin kuoleman niin kaikki ns. merkittävät tahot toteavat että tämä on kestämätöntä ja tätä ei voi sietää." No eihän siitä nyt mitään tule, jos ulkomaalaisten lisäksi "äärioikeisto" alkaisi tappamaan porukkaa samaan tahtiin. ;) Jos toisesta korvasta kuulo lähtee, niin pärjäähän sitä jotenkin, mutta jos molemmista niin hankalaksi menee elämä. Siitä kai tuo äkillinen sietämättömyys. Veikkaan kyllä johtuvan pikemminkin valikoivasta kaksinaismoralismista.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Heikki. Samaa veikkaan minäkin.