tiistai 27. elokuuta 2019

PIIKKI


Suomalaiset broileripoliitikot ovat viime vuosina käyneet kovaa kilpailua siitä että kuka keksii haittamaahanmuutolle kaikkein parhaimman sisäänheittotuotteen. Ykkösenä on ehkä vieläkin muuan J. Sipilän legendaarinen ”luovutanpa kämppäni”-veto mutta nykyinen sisäisen utopian ministeri Maria Ohisalo panee kyllä myöskin parastaan mistä kertoo hänen tuorein avautuminen minkä pääsisältö on tämä:

- Turvapaikan hakeminen on perusoikeus. Mikä on vaihtoehtona sille, että ihmiset eivät voisi hakea turvapaikkaa Suomesta?

Vaihtoehto on tietenkin järkevä maahanmuuttopolitiikka mutta koska Ohisalo on allerginen reaalimaailmalle niin hän painottaa vielä:

- Suomi ei voi lähteä rikkomaan kansainvälisiä sopimuksia.

Suvaitsevais-tiedostavissa piireissä tämä ”kansainvälisiin sopimuksiin” vetoaminen on tunnettu kikka ja sillä oletetaan että keskustelu vaikenee & purkka pysähtyy. Kuitenkin Ohisalolta voisi kysyä seuraavaa:

Missä vaiheessa Suomi on allekirjoittanut sopimuksen, jonka perusteella:

a) Suomeen voidaan tulla toisesta maanosasta sotaakäymättömän Euroopan mantereen läpi hakemaan turvapaikkaa nimenomaan Suomesta eli tosiasiallisesti hakemaan/saamaan elinikäisen elatuksen?

b) Vaikka kyseinen haittaturvapaikanhakija olisi saanut jo viisi hylsyä hakemuksistaan, velvoittaa sopimus suomalaiset kustantamaan kyseiselle tyypille aina uuden ja uuden valituskierroksen?

c) Vaikka kyseinen haittaturvapaikanhakija joka ei ole tosiasiassa tarvinnut turvapaikkaa syyllistyy väkivalta-, seksuaali- ja huumerikoksiin niin Suomi ei ole oikeutettu karkoittamaan häntä vaan ”kansainvälisen sopimuksen” mukaan häntä on kohdeltava tarpeellisena työvoimareservinä?

d) Kansainvälisen sopimuksen mukaan kyseiset turvapaikkastatuksella Suomessa oleskelevat henkilöt voivat lomailla siinä maassa jossa he turvapaikkahakemuksensa pohjautuen ovat välittömässä hengenvaarassa.

e) Kansainvälisen sopimuksen mukaan Suomi sitoutuu siihen, että kohtien a, b, c ja d arvostelu on tuomittavaa vihapuhetta.

Ohisalo valehtelee. Sellaista sopimusta ei ole. Lisäksi Ohisalo on jo aikaisemmin todennyt että näyttökynnystä turvapaikan hakuprosessissa tulisi ”kohtuullistaa”. Joko Ohisalo on niin naiivi hölmö että hän kuvittelee, ettei kukaan tänne tullut koskaan yritä kusettaa tai sitten hän vain yksinkertaisesti haluaa että Suomeen tulee mahdollisimman paljon kehitysmaalaisia koska Suomeen pitää saada mahdollisimman paljon kehitysmaalaisia. Kummatkin vaihtoehdot ovat pelottavia. Ei siinä sinänsä pahaa ole että ihminen puhuu sujuvaa horinmummoa mutta kun sitä puhuu sisäministeri jonka pitäisi olla vastuussa suomalaisten turvallisuudesta ei asia juuri ikeniä naurata.

Reaalimaailman taakseen jättänyt tai ehkä sen ulkopuolella koko ikänsä elänyt Ohisalo tekee siis selväksi että tänne voi tulla elatukselle kuka tahansa ja Suomi on aukaissut piikin yleismaailmallisen sosiaalitoimiston vapaaseen käyttöön. Hotellin respasta kysytään Ohisalolta että mikä on se lukema kun piikki on lopultakin täysi?

100.000?

200.000?

500.000?

Miljoona?

Vai onko niin, ettei piikillä ole mitään rajaa sillä turvapaikanhakuhan oli perusoikeus jolle ei ole vaihtoehtoa?

Toinen kysymys Ohisalolle?

Milläs kuvittelit että tuo piikki maksetaan? Ja ketkä maksavat?


Pankaa pojat lasku piikkiin vaan. Artisti maksaa.

45 kommenttia:

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Luulen, että erehdyt, kun päättelet että Ohisalo a) joko on hölmö kun kuvittelee ettei kukaan huijaa, tai b) haluaa tänne mahdollisimman paljon kehitysmaalaisia. Luulen, että molemmat vaihtoehdot ovat yhtä tosia.

Todellisiakin vaihtoehtoja näissä syy-yhteyksissä on. Luulen, että Soros ja muut suursijoittajat haluavat maailmaan vain lisää kaaosta, joka mahdollistaa heidän numeeristen rahojensa sitomisen reaalimaaperään -- eli maiden hallitusten ottamiin lainoihin jotta "akuuteista" kriiseistä päästäisiin yli. Toinen ihan yhtä todellinen ja samaan aikaan toteutuva vaihtoehto on että kaikisssa maissa on vallankulmiin noussut narsististen "vihreiden" naisten valtava joukko, joka kokee jo vieraskulttuuristen kanssa seurustelun palkitsevaksi ja rakastaa tätä omaa rakastumistaan kehitysmaalaisiin.

Aina on kysymys siitä, että "Turvapaikka" on Troijan hevosen nimi.

Nimetön kirjoitti...

Turvapaikanhakeminen on oikeus. Turvapaikan antaminen ei ole velvollisuus.

Turvapaikkaa haetaan EU-maasta, johon hakija ensimmäiseksi rekisteröityy (ei maasta johon ensimmäiseksi saapuu). Toki EU ulkorajalla, jokaisen maan kuuluisi rekisteröidä kaikki rajanylittäjät, jolloin turvapaikanhaku tehteisiin ko. maassa. 2015 kuitenkin tapahtui niin ettei ketään kiinnostanut kysyä rajan ylittäjiltä mitään vaan toivottiin, että karavaani jatkaa matkaa. Ruotsi, jopa kuljetti karavaania ilmaiseksi eteenpäin.

Toisin sanottuna turvapaikkasurffarit toimivat pykälien mukaan - valtiot Kreikan/Italian ja Suomen välissä eivät.

Tupla-J kirjoitti...

Mikään ei ole niin tuhoisaa kuin lapseton nainen, jolla on poliittista valtaa. Ei mitään kiinni tulevaisuudessa, sen sijaan kaikki pelimerkit ovat omaa egoa pönkittämässä niin lyhytnäköisesti kuin mahdollista.

KKi kirjoitti...

Nokun ohisalot ajattelevat, että kaikilla on oikeus etsiä parempaa elämää ja näinhän onkin.

Homma vaan menee persuksilleen siinä kun ohisalot eivät ymmärrä mitä eroa on ansaitulla toimeentulolla ja saadulla toimeentulolla. Ohisaloille kun se käsite työllä saatu toimeentulo on pikkasen oudompi juttu.

Ohisaloille sosiaaliturva geelitukalle (erityisesti suklaasimmusille) on tasan yhtä oikeutettu ja luonnollinen kuin vaikkpa kuuskytluvun Jussille tili Volvon hihnalta.

Ihminen joka ei ole eläissään tehnyt työtä ja saanut ihan oikeaa palkkaa ei voi ymmärtää mikä siinä muumittaa kun kulttuureja elätellään.

Nimetön kirjoitti...

Ohisalohan kirjoitti:
"Turvapaikan hakeminen on perusoikeus. Mikä on vaihtoehtona sille, että ihmiset eivät voisi hakea turvapaikkaa Suomesta?"

Ehkä voimme olla samaa mieltä edes tästä: kyllä kuka tahansa saa sentään jättää turvapaikkahakemuksen viranomaisille käsiteltäväksi. Siitä ei kuitenkaan seuraa, että jokaisella hakemuksen tehneellä olisi myös oikeus siihen, että hänen hakemuksensa myös hyväksytään.

Olavi Koskela kirjoitti...

Outoa semanttista sohlaamista Ohisalolta. Ei kai kukaan ole ollut kieltämässä, etteikö turvapaikkaa voisi hakea. Saako sellaisen jotenkin automaattisesti, on kokonaan toinen juttu - vaikka sitä Ohisalo mahtaakin tarkoittaa. Yksi näitä täkäläisen systeemin kummallisuuksia, jota kyllä osataan käyttää täysimittaisesti hyväksi, on se, ettei hakemusten tosiasiallisille toistamisille ole asetettu mitään ylärajaa tai karenssiaikaa. Eihän tähän tähtäävää lakialoitetta taida olla vieläkään tekeillä. Ja kansa maksaa, ja maksaa, ja maksaa.

Professori kirjoitti...

Hyviä kysymyksiä, mutta taidat kysellä turhaan. Ainakin minusta on selvää, että Iltalehden haastattelu osoitti yksiselitteisesti ministerin olevan kykenemätön hoitamaan korkeaa virkaansa.

Jälki tulee sen mukaisesti olemaan karmeaa, ellei joku hallituksessa vihellä peliä poikki eli kaada hallitusta. Kepu sen voisi tehdä, mutta taitaa olla turha toivo ainakin jos puolueen puheenjohtajaksi tulee haittamaahanmuuttoa vahvasti kannattava Kulmuni.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Ohisalo on vihreän puolueen jäsen, joka saatiin ujutettua ministeriksi. Hän on sitoutunut vihreän puolueen agendaan, jota nyt täysin rinnoin toteuttaa. Jos ei toteuttaisi, joutuisi ehkä eroamaan. Samalla hän saattaisi ajautua taas köyhyyden kiroihin. Öljyalakin on historian valossa osoittautunut volatiiliksi businekseksi, joten paras on mennä kun on vihreät valot kirkkaina loistamassa. Ministerin palkka kun kuitenkin on edes jonkinlainen lääke köyhyyden ennaltaehkäisyyn.

Nimetön kirjoitti...

Ex-ministeri Mykkänen sanoi, Ruotsissa yleinen lähiöväkivalta on torjuttava täällä ennakolta, tai jotenkin näin. Olisikohan tuota pitänyt funtsata aikaisemmin. Eivät nykyisen ministerin lausunnot ainakaan tulevaa lähiöväkivaltaa torju.

Rtms kirjoitti...

Ohisalohan tuossa juuri äskettäin totesi olevansa tietoinen poliisin työn kasvavista haasteista. Kyllä nämä tällaiset tietävät missä mennään, läntisten yhteiskuntien kasvavat haasteet ovat vain heidän mielestään jotain luonnollista ja ihanaa.

Nimetön kirjoitti...

Eikö sellainen oikeudellinen toimi ole mitätön, joka on tehty tosiasiallisesti muussa tarkoituksessa kuin on ilmoitettu? Eli ollaan hakevinaan turvapaikkaa, vaikka tähdätään elinikäisen elatuksen saamiseen Suomen julkishallinnolta.

Nimetön kirjoitti...

"Reaalimaailman taakseen jättänyt tai ehkä sen ulkopuolella koko ikänsä elänyt Ohisalo..."

Wikistä Ohisalon "työ"historia:
"Ohisalo on tutkinut ruoka-apua ja pitkäaikaisasunnottomuutta Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveysviraston alaisuudessa toimivassa pääkaupunkiseudun sosiaalialan osaamiskeskuksessa Soccassa ja ruoka-apua Itä-Suomen yliopistossa sekä toiminut tutkijana Y-säätiöllä."

Eli maisterintutkinnon jälkeen tuloksetonta haistapaska-"tutkimusta" veronmaksajien laskuun.
Ja sitten eikun ministeriksi:)

Becker kirjoitti...

On tää vaan niin käsittämätöntä. Näiden maahantunkeutujien aiheuttamat ongelmat ovat jo nähty suuressa osassa Euroopan maita ja ovat yleisesti tiedossa. Maksavat Suomessakin vuositasolla miljardeja ja ovat jo muodostaneet aivan selviä ongelmalähiöitä, tehneet alkuperäisväestön asumisen tai olemisen hankalaksi elleivät peräti aiheuttaneet white flightia. Ja siitä huolimatta ovat poliitikot rajoilla kädet ojossa heitä vastaanottamassa.
Ajetaanko tilanne väkipakolla siihen vaiheeseen että tarvitaan seuraava sisällissota jotta maa saadaan taas takaisin alkuperäisväestön hallintaan. Esimerkiksi Ruotsissa ei tilanne enään äänestämisellä muutu. Tosin siihen ovat kyllä äänestäjät itse osaltaan syypäitä.

Aika mainio tuo median uutisointi. Näytetään kahta harmaata pallukkaa ja kerrotaan että näistä kuvista isä tunnisti poikansa. Hyvin on tunnistettu. Aidot kuvat löytyvät, mistäs muualta kuin MV-lehden sivuilta.

Sepi kirjoitti...

Kommentti Tupla-j: kommenttiin.

"Mikään ei ole niin tuhoisaa kuin lapseton nainen, jolla on poliittista valtaa. Ei mitään kiinni tulevaisuudessa, sen sijaan kaikki pelimerkit ovat omaa egoa pönkittämässä niin lyhytnäköisesti kuin mahdollista".

Esimerkkeinä mm. Angela Merkel ja Theresa May.

T.
S.E.P.

Nimetön kirjoitti...

Selvästi hallituksen tavoite on jakaa lisää turvapaikkoja entistä väljemmällä seulalla. Tyyliin kunhan nyt jonkinlaisen kurpitsatarinan onnistuu sepittämään, niin turvapaikka myönnetty! Samalla kauhistellaan ja voihkitaan lisääntynyttä poliisiväkivaltaa, joka nyt vaan "kertoo yhteiskunnan muutoksesta" ja siitä, että "Suomi ei ole enää mikään lintukoto" kun poliisikin liikkuu jo panssariautoilla (kun kevyemmällä kalustolla ei kannata mennä)! Samalla kansalaisetkin saavat nauttia "suuren maailman tyyliin" tehdyistä kiinniotoista kertovista uutisista ja iloita siitä, että Suomi ei ole enää mikään lintukoto, jossa poliisi pärjää pelkällä pampulla. Poliisikin saa "varautua uusiin uhkiin" hienoilla, siisteillä ja miehekkäillä varusteilla kuten titaanikypärillä, jotka on "tehty luotisuojaus edellä" toisin kuin vanhanaikaiset "sirpalesuojaus edellä" tehdyt komposiittikypärät, nehän nyt kelpaavat enää korkeintaan sinne lintukotoon. Poliisiammattikorkeakoulunkin opettajat saavat ylpeinä kantaa pistooleita vyöllään, myös poliisiammattikorkeakoulun "suojatuissa sisätiloissa" opetustehtävissä, vaikka sinänsä mitään akuuttia tarvetta ei olisikaan, mutta "valmiustasoa on nostettu." Seuraavassa vaiheessa pistooli päivitettäneen rynnäkkökivääriksi, sitten on jo varmaan yhtä jännittävää kuin nyt Lähi-idässä. Jännittävää värinäähän tänne niin tylsään Suomeen kaivattiin. Tohdittaneen sanoa että tavoite saavutettu.

Nimetön kirjoitti...

Kelataanpa hieman taaksepäin, aikaan II Maailmansodan loppumisen ja kylmän sodan alkuun. Ennen sotaa ja holokaustia kierteli mm. juutalaisia ympäri maailmaa turvapaikan haussa. Monet maat ilmoittivat, että ei juutalaisia tänne, eikä saksalaisia demareita, kepuleita eikä krissejä - menkää muualle. Jotkut akateemisesti kouluttut saivat turvapaikan, Teller (vetypommi), Einstein (Manhattan projekti) , Wittgenstein (Tractatus logico-philosophicus). Lopuista ei niin väliä ollut, pääsi niitäkin livahtamaan jokunen mm. Hedy Lamarr, Marlene Dietrich.

Sota oltiin voitettu ja oltiin muutenkin niin hyviä ihimisiä, kaduttikin hylkiminen - äänestätkin kyseli ilkeästi - mikäs se ero Dritte Reichiin olikaan...

Laadittiin siten soppari turvapaikoista - oletus oli, että normaalia, työteliästä ja kekseliästä väkeä joka elättää itsensä. Ei siis tarkoitettu luku- ja kirjoitustaidottomille maleksijoille - miten ne olisivat edes osanneet hakea turvapaikkaa.

Samalla saatiin potkaistua polveen neukkuja - rekrytään osaavaa väkeä idästä pois edistämästä neukkujen taloutta.

Ei siis ollut tarkoitus, että kyläkunnittain lähdetään toiseen maanosaan lausumaan taikasanaa "asyl". Ja elämään elätettynä hyödyttömänä elättinä.

Niin, että oliskos aika ajanut ohi sopparista?

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Seppo Oikkoselle, Ano1:lle, Tupla-J:lle, KKi:lle, Ano2:lle, Olavi Koskelalle, Professorille, Veijo Hoikalle, Ano3:lle, Rtms:lle, Ano4:lle, Ano5:lle, Beckerille, S.E.P:lle, Ano6:lle ja Pyssymiehelle & kiitos kommenteistanne.

Seppo: Selvää on että ns. globaali raha kannattaa tätä kansojen sekoittamista ja kansallisvaltion hävittämistä. Tosin se ampuu siinä itseäänkin jalkaan sillä kun Eurooppa muutetaan Afrikaksi niin se ei ole bisneksille millään muotoa hyväksi.

Ano1, Ano2, Olavi Koskela ja Ano4: Jep. Termit sekaisin. Tosiasiassa haetaan pysyvän elatuksen paikkaa. Ja Olavin mainitsema valituskierrosrumba voi jatkua loputtomiin sillä mitään ylärajaa ei todellakaan ole.

Tupla-J & S.E.P: Voinemme käyttää termiä ”vääristynyt hoivavietti”.

KKi & Ano5: Pelkään pahoin että niin Ohisalo kuin ohisalot yleensä eivät todellakaan tajua, mistä se verokertymä tulee. Ja kun kyseessä on ministeri niin se on jo hälyttävää.

Professori: Olet oikeassa. Ohisalo ei ole sisäministeri vaan sisäänheittoministeri. Veikkaan muuten että kepu pysyy hallituksessa kuin täi tervassa, odottaa jonkunlaista ihmettä kannatukseensa nähden ja luottaa ihmisten lyhyeen poliittiseen muistiin. Korkeintaan se ottaa ritolat vajaa vuosi ennen seuraavia vaaleja.

Veijo: Luulen sinänsä että kyseisessä huushollissa on kerätty tarpeeksi pesämunaa ja kyseinen ministeri on vaan ideologisella ristiretkellä.

Ano3: Ja kyseinen Mykkänen toimi aikaisemmin täysin samalla lailla kuin Ohisalo nyt.

Rtms: Näinpä. Muuten, niin minä kuin taatusti moni muukin on oppinut syvästi inhoamaan termiä ”haasteellinen työ”.

Becker: Veikkaan että se sisällissota alkaa itsestään mutta sitä eivät aloita kantikset vaan Libanon-kynnys ylitetään.

Ano6: Tavoite saavutettu juu. Mulle olis kyllä kelvannut se vanhemman ajan tylsempi Suomi.

Pyssymies: Jep. Kun Geneven sopimusta aikanaan rustailtiin ei elintasosiirtolaisuudesta ollut vielä tietoakaan.

Nimetön kirjoitti...

Niinpä!

"Tupla-J & S.E.P: Voinemme käyttää termiä ”vääristynyt hoivavietti”.

Myöskään ranskalaisella Macronilla ei ole lapsia....vain tupla vanhempi "milf".

T.
S.E.P.

Nimetön kirjoitti...

Tämä lapsettomien poliitikkojen tilanne, eli ei omia lapsia...herättää kysymyksiä.
Onko meno ja päätökset niin sanotusti "duck The future"...???
Omalla kohdallani kyllä vielä edelleenkin kun ajattelen, miten voisin helpottaa omien lasten/lastenlasten tulevaisuutta...ja toivoa parasta mahdollista tulevaisuutta.
Mutta....lapseton idealisti...???

T.
S.E.P.

Qroquius Kad kirjoitti...

Muistetaan ennen kaikkea, että Geneven sopimuksessa pakolainen on määritelty yksityiskohtaisesti, tiivistäen:
kyseessä on henkilö, joka on kotimaassaan joutunut henkilökohtaisen vainon kohteeksi.

Sota ei ole mikään turvapaikan myöntämisen peruste. Invaasio 2015 ei ollut seurausta siitä, että kansainvälisiä sopimuksia olisi noudatettu orjallisesti, vaan päinvastoin siitä, että niitä ei yritettykään noudattaa.
Yhdellekään syksyn 2015 arabi- ym. läpsyttelijälle ei olisi ollut perusteita myöntää turvapaikkaa.
Edelleen heitä ei olisi ollut mikään pakko päästää lonnimaan kaduille, vaan heidät olisi voitu internoida VOKeihin hylsyyn johtavan hakuprosessin ajaksi; sitä suuremmalla syyllä, että useimpien todellista henkilöllisyyttä ei tiedetty.

Näin ei toimittu, koska ei haluttu. Poliittinen, hallinnollinen ja mediaeliitti halusi maahamme merkittävän kokoisen, kantaväestöä terrorisoivan vähemmistön.
Ja haluaa sen määrän ja terrorin kasvavan.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

On sielä Jääneidolla ainakin 2 mainintaa oikeista töistä. :D

https://www.mariaohisalo.fi/new-page-3

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys S.E.P:lle, Qroquius Kadille ka Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle & kiitos kommenteistanne.

S.E.P: Sinänsä en puutu ihmisten puolisoitten valintaan. Ne ovat yksityisasioita. Hänen puolisollaanhan on alun perin kolme lasta eikä sen ikäisellä naisella lapsen tekeminen enää niin yksinkertaista ole. Mutta vaarallisia utopisteja he ovat yhtä kaikki.

Qroquius Kad: Totta puhut. Tosin en usko, että poliittinen ja hallinnollinen elittimme halusi asiakseen kaaosta ja väkivaltaa. Ovatpa vaan niin typeriä että kuvittelivat tulijoitten olevan samanlaisia lällydemareita kuin mekin. Ja väittävät sitä vieläkin.

VNV: Ainakin kirjapainossa ruuhka-apulaisena näkyy olleen joo.

Nimetön kirjoitti...

Eihän toki asekuntoisten miesten tulo pakolaisina ole uusi juttu, Kronstadtin matruuseja saapasteli jään yli kannakselle aikoinaan koko joukko. Niille lätkäistiin käteen ns. Nansenin passi ja toivotettiin hyvää matkaa.

Ei siis tarjottu ikuista maleksimislupaa tai lorvipaikkaa.

Geneven sopparissa velvoitetaan ottamaan tp-hakemus käsittelyyn ja myöntämään ehdot täyttäväll suojelua. Elätyksestä ei mainita tasan mitään. TP:n hakijoiden päästäminen maahan tai elättäminen ei sekään ole sopparin velvoittama asia. Vaan ihan silkkaa tyhmyyttä.

Oleskelulupa toissijaisen suojelun vuoksi on kans tyhmää. Nansenin passin voi iskeä paperittomille käteen ja toivottaa "Näkemiin oikein paljon".

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pyssymies. Näitä Nansen-passin miehiähän (Leinon lista) köijättiin sitten Neuvostoliittoon jatkosodan jälkeen. Mukana oli myös puhtaasti suomalainen Unto Parvilahti joka kirjoitti kokemuksistaan kirjan ”Berijan tarhat”. Jos joku ei ole lukenut niin suosittelen.

Nimetön kirjoitti...

rauhanvaltioon kyörättiin muistaakseni joku upseeri evp. tsaarin ikainen ja turvapaikan saanut. Nuo matruusit lampsi ranskaan ja muualle, eikä jääneet kovin suurin joukoin suomeen. Tuo Parvilahti / Broman oli kyllä outo tyyppi. Kenen asialla tai keiden huseerasi, tienneekö kukaan. Tiesikö itsekään.

Kirja on hyvä ja ketutti aikansa paremmistoa ihan täysillä.

Koskaas muuten Elina Sana tutkii tätä Leinon kyyditystä? Tai Valtion Arkisto.

Pyssymies

Hellanlettas kirjoitti...

"Joko Ohisalo on niin naiivi hölmö että hän kuvittelee, ettei kukaan tänne tullut koskaan yritä kusettaa tai sitten hän vain yksinkertaisesti haluaa että Suomeen tulee mahdollisimman paljon kehitysmaalaisia koska Suomeen pitää saada mahdollisimman paljon kehitysmaalaisia. Kummatkin vaihtoehdot ovat pelottavia."

Kröhöm. Oikea vaihtoehto on selvästi jälkimmäinen. Ohisalohan on tämä tyyppi, joka on todennut Suomen ongelman olevan se että "sen eduskunta on edelleen etnisesti hyvin valkoinen". Googlettakaa vaikka jos ette usko.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pyssymiehelle ja Hellanlettakselle.

Pyssymies: Eihän näitä tutkita. Ne kun eivät ole muodikkaita eikä niistä löydetä suomalaista natsismia. Samoin ei tutkita Lista nro 1:n vankeja:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Lista_1:n_vangit

Vaikka olisihan heissäkin tutkijalle työsarkaa.

Hellanlettas: Joo, niinhän tämä Ohisalo on todennut. Kertoo paljon sisäministeristämme.

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...

Kronstadtissa matruusit nousivat kapinaan bolsuja vastaan 25.000 miehen voimalla. Sehän olisi onnistuessaan ollutkin rautanyrkki, mutta huonosti kävi. Bolsut kukistivat kapinan 100.000 miehen voimalla (Tuhatsevski se hääräili täälläkin, ei mikään pyhimys)
Luonto petti kapinoitsijat ikävästi, sillä jää oli niin vahvaa, että bolsut pääsivät sitä pitkin tykkeineen ja panssareineen Kronstadtiin...
Toisaalta: Jäätä pitkin pakeni Suomeen - oikeaan turvasatamaan - oliko se 8.000 henkeä, joista parisen tuhatta jäi pysyvästi Suomeen asumaan. Ei loisimaan, vaan tekemään töitä elatuksensa eteen. Oikeata kunnon väkeä, josta jatkosodan aikana oli paljon hyötyä mm. sotavankienn kuulustelijoina ja tulkkeina.

Parvilahden kirjoista ensimmäinen oli "Terekille ja takaisin" ja toinen "Berijan tarhat". Luin molemmat jo kansakouluaikana; ovatpa nuo kirjastossani vieläkin.
Mauno Jokipii lyttää suotta Parvilahtea kirjassaan "Panttipataljoona"; Parvilahti teki sen, mitä niinä aikoina miehen piti tehdä - ja sai siitä palkinnoksi mielenkiintoisen "matkan Neuvostoliittoon".

Unknown kirjoitti...

Tulevat sukupolvet kiroavat nykyiset päättäjämme kun joutuvat elämään islamisoituneessa perslävessä.
Tulevaisuun on pelkkää kaaosta ilman järjestynyttä yhteiskuntaa ja toimivaa taloutta.
Kaikki nykyinen järjestys, turvallisuus ja sivistys tulee katoamaan.
Suomi täyttäessään 200 vuotta vuonna 2117 saattaa jo olla kalifaatti jossa viimeiset kantasuomalaiset vääräuskoiset ovat vähemmistö ja vailla mitään oikeuksia.

MikkoK kirjoitti...

Ohisalo on täydellinen negaatio aatteestaan ja tehtävästään:

1) Öljyllä ja (köyhienkin) verovaroilla upporikastunut vihreä köyhyystutkija.

2) Suomen sisäministeri, joka asettaa kaikkien muiden maiden ihmiset etusijalle suomalaisten verovarojen, kansallisomaisuuden ja velkarahojen käyttäjänä.

Nimetön kirjoitti...

Täällä taisi olla joku aika sitten (ennen vaaleja)spekulointia Suomen hallituksen kokoonpanosta. Skenaario kauhugalleriasta toteutui lähestulkoon kirjaimellisesti.
Hutisalo kirsikkana (paskaläjänä) kaupan päälle.

-Sepi-

Nimetön kirjoitti...

Ja lisää vihreää hiilijalanjälkeä. Kuinka monta Atlantin ylilentoa/hlö tarvitaan että Greta Thunberg pääsi purjehtien New Yorkiin? Lentäen hän olisi ollut esmes 1/320. Näin purjehtien suhde voi olla jotain 22/1. Siis yksi purjehdus, 22 lentomatkaa. Ammattimiehiä kun tarvittiin Greta kuljettamaan.

Hemuli kirjoitti...

Edellisessä ykän kirjoituksessa oli linkki nasa earth observations karttaan. Ilmeisesti tieto kartasta on levinnyt melko vauhdikkaasti ja nyt yle kertoo ettei afrikkalainen metsäpalo ole ollenkaan niin haitallista kuin oikeistopresidentin omaavassa maassa olevassa maassa.

https://yle.fi/uutiset/3-10941909

Afrikassa kun kulottaminen ja kaskeaminen kuuluu perinteeseen....

Joppos123 kirjoitti...

Hutisalo on mennyt tyttömäisesti paniikkiin ja lupailee jopa 300 uutta poliisia, kentälle kuulemma.
Taitaapi olla niin, että tupla määrä eläköityy kun mitä uusia koulutetaan ja ei ne päivässä sieltä lyseosta valmistu.
Ruotsi joutuu konttorirotista kouluttamaan 14 viikon pikakoulutuksella uusia sankateita kivitettäväksi, mahtaakohan hetisalo tehdä vastaavan liikkeen siinä vaiheessa kun naisoletettuja aletaan lahtaamaan kaduille ja koteihinsa sisällisodan melskeissä.
Ihan toinen juttu on sitten niiden koulutettujen käyttöarvo siinä vaiheessa kun paskelis lässähtää tuulettimeen ja kuka gona haluaa jonkin vapisijan siihen viereen itkee tihruuttamaan.
Hutisalo ei nyt oikein ymmärrä, että on herttisen yhdentekevää vaikka tulisi 10000 uutta tinanappia jos samaan aikaan maahan lappaa vaikkapa kolminkertainen määrä tappamiseen oppineita läpsyttelijöitä tai kovan luokan ganstoja svedustaniasta.Tappioita tulee väistämättä.
Sen tämä sinänsä aika mystinen Porvoon keissi aiheutti, että jopa sisäänheittoministeri hutisalo on pitänyt muutaman päivän turpansa kiinni luonnonvoimasta nimeltä maahanmuutto ja sen kaikkinainen edistäminen, maksoi mitä maksoi.
Kiilusilmä vaikuttaa sen verran välinpitämättömältä, että ei varmasti kyynelkään olisi vierähtänyt vaikka Porvoossa olisi tullut kaksi virassa kuollutta poliisia.
Kyllähän öljyprinsessan täytyy tietää, että poliisin kenttäväen keskuudessa ylivoimaisesti suosituin puolue on persut eli hänen pääkopassaan natsit.
Vituttaa niin ettei veri kierrä aina kun se pissis ilmestyy ruutuun lässyttämään jotain diipadaapaa, tiukasti pää kallellaan.
Siitä akasta olisi muuten varmasti tullut vittumainen keskitysleirivartija.

Joppos123 kirjoitti...

Toinen joka saa verenpaineen tappiinsa on Helsingin ikuinen huomiohuora Husu "syö paskaa ja kuole "Hussein.
Jätkä piipittää iltiksen sivulla kuinka hänelle lähetetään vihapostia ja se raukka joutuu juoksemaan päivittäin poliisin luona.
Poliisi voisi sanoa sille kyrvänsyylälle, että "no shit sherlock, sinä otit asioiksesi vittuilla yli puolelle miljoonalle Suomalaiselle äänestäjälle ja jatkat samaa, mitä mulkku odotit?". Suurempi ihme on se, että kukaan ei ole leiponut tuota elättiä turpaan.
En yhtään ihmettelisi jos patjahuuli tehtailee noita uhkauksia ihan itse, varsinkin nyt kun lehdistöllä on muuta uutisoitavaa. Husua vituttaa olla valokeilan ulkopuolella, kaikkia matoja se maa päällään kantaa ja sen alla.

Qroquius Kad kirjoitti...

Hieman off-topicia:
mahtaakohan tämän kirjoittanut taho kuulua blogin uskolliseen lukijakuntaan:

https://kalstor.blogspot.com/

Jotakin tutunomaista kun tuossa (todennäköisesti fantasioidussa) tarinassa kun oli.

Nimetön kirjoitti...

"Vaikka kyseinen haittaturvapaikanhakija olisi saanut jo viisi hylsyä hakemuksistaan, velvoittaa sopimus suomalaiset kustantamaan kyseiselle tyypille aina uuden ja uuden valituskierroksen?"


Tiina Keskimäki kertoo videollaan, että valitukset hallinto-oikeuteen maksavat suomalaisille. Jotain 500 euroa kappale. Tai oliko se nyt sitten päätös mikä maksaa. Jokatapauksessa maksaa.

Suuri puhdistus, osa 7 -Helsingin hallinto-oikeuden ylituomari Liisa Heikkilä
(kohta 2:45)
https://www.youtube.com/watch?v=x54shC0hfRYacc

Nimetön kirjoitti...

Onkohan suomalaiset piikkinä hutisalon lihassa?? Kovin köyhää hänen suhtautumisensa ainakin on.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Terho Hämeenkorvelle, Slarballe, MikkoK:lle, Sepille, Anolle, Hemulille, Joppos123:lle, Qroquius Kadille, acc:lle ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Terho: Lisätäänpä tuohon vielä se että itse asiassa Stalin teki suuren palveluksen Suomelle kun ammutti Tuhatsevskin puhdistuksissaan. Häiskä kun oli kehittänyt oman salamasotataktiikkansa mutta puhdistusten jälkeen puna-armeija hyökkäsi avorivistöissä.

Slarba: Tuo on valitettava ja täysin mahdollinen tulevaisuudenkuva. Tlevat polvet eivät taatusti kiitä.

MikkoK: Juuri näin.

Sepi: Joo, painajaisesta tuli totta.

Ano: Mutta onhan sentään komeat kulissit joita valtamedia hehkuttaa.

Hemuli: Kuvaa hyvin median valtaa kuinka valheesta saatiin aikaan hysteria. Valhe oli vaan niin ilmeinen että se oli pakko tunnustaa.

Joppos123:

Viesti1: Tuohon liittyen uutinen saksasta. Mamujen rikollisklaaneilla riveissään jo 200.000 miestä. Enemmän kuin Bundeswehrillä sotilaita:

https://twitter.com/HommaMedia/status/1166655160115838978

Viesti2: Minustakin tuo touhu hieman haiskahtaa. Mutta Husun on ihan turha nillittää. Saahan hän elantonsa siitä että on ulkomaalainen Suomessa.

Qroquius Kad: Tuo oli mulle uusi tuttavuus. Mutta pystyn kyllä vahvistamaan sen, että tuollaisia tyyppejä on valitettavan paljon joten ymmärrän noitten metsästäjien toiminnan.

acc: Tuossa asia oli hyvin tiivistettynä.

Huru-ukko: Ainakin ne suomalaisten väärät mielipiteet ovat.

Qroquius Kad kirjoitti...

Nettipedofiilien olemassaolo on toki tunnettu tosiasia, toisin kuin näiden metsästäjien. Mutta jos tuo on todellista toimintaa, kannatan lämpimästi! Se oli vain hieman fantasianomaisesti kirjoitettu.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Joo, kyllä se vähän sellaiselta vaikutti.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Hemuli: "Afrikassa kun kulottaminen ja kaskeaminen kuuluu perinteeseen...."

Hyi kuinka Impivaaralaista! ;)

Ja samassa linkissä sai nyt Kulttuuritulkki(TM) kilpailijan turhuudessaan: "Helsingin yliopiston ..... trooppisen metsänhoidon professori...."

Siis mit. vit...?
Onko meillä trooppisia metsiäkin? Vai joko ne ennakoi "Ilmaston lämpenemistä(TM)"?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, VNV. Minä vähän veikkaan että tommonen titteli on tullut sen kehitysavun myötä. Sitä, onko siitä ollut mitään hyötyä on siten toinen asia.

Sledge Hammer kirjoitti...

Tervepä Ykälle taas vähätä aikaa.

Näin mustan huumorin ystävänä voisin veistellä, että me konservatiivit (tai traditionalistit tai ihan miten vaan) olemme vain kylmäsydämisiä, kun emme osaa ollenkaan sääliä sitä suurta ihmismäärää, jonka on täytynyt matkustaa tuhansia kilometrejä voidakseen paeta olosuhteita Ruotsissa.

Vakavammin, elinkeinoelämä taitaa ajatella, että maahanmuuttajia otetaan sen verran paljon, että ammattiyhdistysten neuvotteluvoima laskee, mutta kuitenkin vain sen verran, että Libanon-kynnys ei ylity. Asiassa on vain se iso mutta, että kerran liikkeelle päässyttä prosessia voi olla vaikea pysäyttää. Mikähän suunnitelma tämän varalta on, vai onko sellaista ensinkään, tai ajatellaanko pulmat ehkäistävän/ratkaistavan iskevillä one-linereilla nimimerkkini roolihahmon mukaisesti?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Sledge Hammer. Olet oikeassa ja tämä globaali raha ei oikein tajua että samalla kun hankitaan halpatyövoimaa niin tekninen kehitys tekee sen halpatyövoiman tarpeettomaksi. Suomeenkin hankittu ”halpatyövoima” siirtyy käytännössä suoran eläkkeelle ja synnyttää lisää pysyväiseläkeläisiä.