keskiviikko 7. syyskuuta 2022

OHI SALON JA PUTININ

Ei voi välttyä ajatukselta että vihervasemmistolaisissa hallituspuolueissa korkattiin samppanjapullot ja läiskittiin yläviitosia kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan. Meinaten, kyseinen estrogeenihallitushan on vuodesta 2019 tuhonnut suomalaista kansantaloutta, elinkeinoelämää ja ihmisten elämää yleensäkin tuolla mielettömällä ja ennen kaikkea turhalla ilmastokiimallaan. Mutta nyt on sitten tarjolla patenttiselitys jonka tarjoaa kukas muu kuin Maria Ohisalo:

Eli kun arvostelet perustellusti hallituksen mielettömiä toimia niin olet putinisti. Ja Ohisalo laittaa vielä mausteita soppaansa:

Tässähän tulikin kerralla koko potpurri. Mainitaan – ettei kenellekään jää asiasta epäselvyyttä – että minä en puolusta Putinia millään tavoin. Venäjä käy rikollista hyökkäyssotaa jonka tavoitteena on Ukrainan valtion olemasssaolon lopettaminen. Mutta voi sanoa, että Venäjällä ja vihervasemmistollamme on yksi hyvin yhteinen piirre. Kumpikin ulkoistaa oman tyrimisensä toisten  syyksi.

Niin kuin totalitarismissa tapana on.

38 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niin, hutisalon oma aate on putlerin toimiston perustama - toki muutama natsikin oli mukana. Kun siis vastustan putinin toimia olen putinisti, aha.


Pyssymies

Juha Kivela kirjoitti...

Vihreän siirtymän kiihdyttämä ilmastokiima, joka iskee nyt rankasti EU:n ja Suomen omaan pesään. Salaliittoteoreetikko tahi ei, mutta jotenkin muuan Great Reset -hanke tulee asiayhteydessä mieleen. Kuinkas ollakaan Suomen hallituksessa olikin useampikin ministeri sen järjestön kummisetien talutusnuorassa. Kukahan muuten on maksanut niiden puolen miljoonan vuosimaksut - vai onko vuosimaksua vastaan kuitattu Suomen veronmaksajien ulosmittausta?

Kuinka ollakaan Briteissä ihmiset ovat heränneet ja näyttämässä Great Bill Resettiä, jonka toivoisi leviävän Euroopassa em. Brittejä ja Saksaa ja Tsekkiä laajemminkin, jotta vihreän siirtymän utopistit voitaisiin ehkä kenties heivata Suomessa syrjään tulevissa vaaleissa. Jos niillä vaaleilla enää Järjestelmäpuolueen diktatuurissa mitään merkitystä onkaan?

Kuinkas ollakaan realismin ja faktojen haastaessa yhä rankemmin fiktion ja utopian maamme johtavana ideologiana, on maamme johdolla tarpeen tarttua kelpo diktatuurin ja tyrannian tavoin järeämpiin keinohin perustamalla aito ValPo.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo ämmä pitäisi sulkea johonkin hoitolaitokseen.

Anonyymi kirjoitti...

Odottelinkin jotain tällaista. Minulle valkeni jo aiemmin se, että ilmastotavoitteista ei luovuta mistään hinnasta. Looginen seuraus tästä on se, että Ukrainaa kyllä autetaan jatkossakin, mutta vain sen verran ettei se ainakaan voita sotaa.

Vihreille ja heidän takapiruilleen tavoite tässä suhteessa on sodan ylläpitäminen. Venäjä on niin hyvä syntipukki, ettei siitä luovuta. Venäjä tulee kiristämään energialla EU:ta ihan omastakin aloitteestaan, mutta jos Venäjä ei meinaa kurittaa sitä, EU varmaan käyttää pakotteita. Ja Venäjä provosoituu ja hinnat nousee.

Vähän epäilen, että ilman ennätyksellisen lauhaa talvea, tulemme olemaan kusessa ihan oikeasti ensi talvena. Toinen saletti asia on se, että propaganda tulee yltymään ensi talvena sellaisiin sfääreihin, ettei tähän mennessä kuultu ja nähty ole mitään siihen verrattuna, mitä tuleman pitää.

maallikko

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Vihreän liikkeen ideologia on uususkonnollista eskatologiaa, ja psyyken syviin symbioottisiin elementteihin palautuva uhriajattelu -- uhrirooleihin samaistuminen ja uhrituntojen liemissä lilluminen -- riittää heille kaiken tieosllisenkin ajattelun perustaksi.

Vihreät eivät itse häiriinny ohjelmansa pääpointtien kognitiivisista dissonansseista -- siis siitä, että ylikansoittuminen ja kansainvaellukset, joita he eivät nouse vastustamaan, vaan pikemminkin sympatiseeraavat, ja ylikulutus, jota pitäisi hillitä "ilmastonmuutoksen" hillitsemiseksi, ovat toisensa pois sulkevia vaihtoehtoja. Vihreä uhriajattelu on niin sumeaa ja vahvaa, että nuo ohjelmat voivat heidän päässään elää ihan sulassa sovussa.

No, paljon muutakin siellä vihreässä päässä sulaa yhteen. Esimerkiksi ajatukset, sanat ja teot -- ja kun ne vihreässä päässä sulavat yhdeksi ja samaksi sopaksi, selvähän se on että heidän mielestään "sanat ovat tekoja2, eli esimerkiksi "maalittaminen" on saavata ankarasti rangaistavaksi. Siis ihan vaoin yhtenä keinona kasvattaa kriittiseen ajatteluun kohdistuvaa sensuuria.

Sattumalta olen lueskellut viime viikoilla kaksi kolematta valtakuntaa käsittelevää dokumentaarista teosta, Olavi Paavolaisen aikalaisraportin Kolmannen valtakunnan vieraana ja tuoreen, Florian Huberin psykohistorian Lupaathan ampua itsesi, ja kumpikin noista vahvisti aivan erinomaisella tavalla sitä miten olen tulkinnut totalitarismin synnyn taantumisena nimenomaan uhriajattelun huomaan.

Sanoisin, että tapa jolla Hitler pystyi vetoamaan alaspainettuihin ja Versaillesin rauhansopimuksessa häpeämään tuomittuihin rivisaksalaisiin nimenomaan vetoamalla uhrituntoihin -- joissa on juuri sen ominaisuus, että ne palauttavat viattomuuden ja antavat omankädenoikeuden korjata "tapahtunut vääryys" -- on yksi yhten sama kuin tapa, jolla Putin nyt kokee oikeaksi palauttaa N-liiton häpeällisen häviön myötä menetetty suurvalta-asema. Putte-possu on ihan tyylipuhdas uhriajattelija ja -saarnaaja, Venäjän ikioma Führer.

Anonyymi kirjoitti...

Saarikko sanoi äskettäin jossakin puheenjohtajatentissä, että putinin hinnat, niin Purra kuittasi, että ei, ne on ihan meikäläisen virhehallituksen aikaansaamat ilmastokiimahinnat. Johan se oli nähtävissä jo puoli vuotta ennen puten hyökkäystä että hinnat nousevat pilviin. Ja nyt on nähty, että mennään reilusti ohi pilvienkin.
Tuo anon ehdotus, että ohis pitäisi sulkea hoitoon, niin sihen sellainen lisäys, että sulkemisen jälkeen avain tiputtaa vaikka Tehin selälle Päijänteeseen. Tai siihen syvänteeseen josta tämä vasta löydetty Pyry-lentäjä löytyi.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Pyssymiehelle, Juha Kivelälle, Anolle, maallikolle, Seppo Oikkoselle ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Pyssymies: Joo, KGB näki että niin vihreä liike kuin rauhanliike heikensivät silloin vielä sotilaalliseti hyvin voimakasta Natoa sisältäpäin.

Juha: Näkisin, että ei tuossa ollut mitään foliopipameininkiä. WEF:n suunnitelmat ovat arveluttavia ja sananvapautta pyritään rajoittamaan.

Ano: Minulle riittäisi se, että hän ei olisi vallassa. Minä kun en oikein pidä noista poliittisista mielenterveysdiagnooseista. Neuvostoliitossa niitä harrastettiin.

maallikko: En tiedä pyrkiikö vihervasemmisto ylläpitämään sotaa mutta kyllähän se repii siitä itselleen kaiken hyödyn. Ja ensi talvea ajatellen tulee muistaa että Suomessa on tälläkin hetkellä seitsemän voimalaa seisokissa. Kannattaisiko ne lyödä ehkä päälle?

Seppo: Hyviä huomioita.

Huru-ukko: Purra oli oikeassa. Ja muistutetaan että se VL Pyry oli ilmavoimien harjoitushävittäjä vuodesta 1941 aina 1950-luvulle.

QroquiusKad kirjoitti...

Nyt kävi niin harvinaisesti, että minulta loppuivat entiset sanat enkä löydä uusia.
Sen verran röyhkeän niljakas haistattelu tuo oli, oikea narsismin mestarisuoritus.

En muista, milloin olisin viimeksi törmännyt noin saastaiseen veetuiluun.
Täytyy siis nostaa hilpeälle Huti-Maisalle käänteisesti hattua:
onneksi olkoon eräänlaisesta jauhotuksesta.

Joppos123 kirjoitti...

Putlerin örkkiarmeijan hyökkäys Ukrainaan on virheille sama kuin 7 oikein lotossa tavan tallaajalle.
Perustamiskirjassa astetut tavoitteet ovat vihdoinkin saavutettavissa ja ihan vaan kertauksena, tavoitteenahan on tuhota maan sisäinen turvallisuus ja talous.
Taloushan tuhoutuu nyt näppärästi kun kaikki maksaa maltaita ja hinnat senkuin nousee. "Kaikki tänne loisimaan" viisumin voimaantulo hoitaisi sen sisäisen turvallisuuden lopullisesti.
Hutimaisa suunnittelee jo varmaan mielessään patsasta psykoputelle.
Joppos123

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Totta. Mutta tuo nainen saattaa oikeasti uskoa siihen, mitä julistaa. Itselleen valehtelu kun on taidelajeista suurin.

Joppos123: Olet oikeassa. Onneksi vihervasemmisto ei ole sentään päässyt hässimään puolustusvoimia vituralleen.

Anonyymi kirjoitti...

Onko sekin Putinin vika, että Suomi pyrkii hiilineutraaliksi maaksi 15 vuotta ennen muita? Putinko on väsännyt Suomelle maailman kunnianhimoisimman ilmastopolitiikan? Ohisalo on vähintään yhtä paha narsisti kuin Marin eli mikään ei ole koskaan omaa syytä. On käsittämätöntä, että vihreät alle 10 %:n kannatuksella pyörittää koko hallitusta, joka määkii perässä kuin lammaslauma.

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Rouva Ano. Jep. Olet oikeassa. Ilmastokiima alkoi kauan ennen Venäjän hyökkäystä. Putinilla ei ollut mitään tekemistä sen kanssa. Ja Suomihan muuten on jo hiilinegatiivinen.

Joppos123 kirjoitti...

Kyllähän Vihreät vielä jokunen vuosi sitten halusi lakkauttaa asevelvollisuuteen perustuvan PV:n. Maailmassa ilman sotia olisi kuulemma riittänyt muutaman tuhannen sotilaan laukunkanto- paraatiosasto.
Sen verran heilläkin itsesuojeluvaisto toimii, että älyävät nykyisin kuinka heille kävisi putinstaniassa. Alkaisi fatimoita lentelemään ikkunoista ja katoilta tonttiin.
Siksi eivät vastustaneet NATO hakemustakaan. Verenpunaiset vasurit eivät asiaa ole ymmärtäneet vieläkään, jokin se niitä tuossa ryssälässä kiehtoo olipa siellä vallassa kuka hyvänsä.
Joppos123

Anonyymi kirjoitti...

Se kai kuitenkin on selvää että TALOUSSODAN aloitti EU. Sen oikeus tai vääryys on yksi kysymys. Toinen on sen järkevyys: jos vihollisesi on valmis toimittamaan sinulle energiaa kannattaako nopeasti kieltäytyä - vai ehkä odottaa sopivaa hetkeä? Tietysti Ohisalon tapaiselle on uutinen että sodissa merkitsee sekin kuka voittaa ja kuka häviää. Tällaista sodankäyntiä tällä kertaa. Ykälle voimia. -jussi n

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle ja jussi n:lle & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: Näin minäkin muistan vihreiden linjan olleen.

jussi n: Länsi-Eurooppa teki itsensä typeryyttään Venäjän energian vangiksi.

Anonyymi kirjoitti...

Putin-kortti heilahtaa melkein asiasta kuin asiasta jos on erimieltä Suomessa virallisen linjan kanssa. Yksi on tämä ilmastokiima. Siitä on tehty virallinen epistola josta poliitikot eivät uskalla olla julkisesti erimieltä äänten menetyksen pelossa. Onhan poliitikon tärkein tehtävä päästä jatkamaan suht mukavaa elämää Arkadianmäellä palkkoineen ja hallituspaikka etuineen joissa firmat tarjoavat runsaat kokouspalkkiot vaikka ei kokouksissa kävisikään. Jos käy saa vielä kampaviinerikahvit.

Eniten vituttaa nykyisin kun joku akateemisen tutkinnon suorittanut tulee kertomaan mediassa että, ilman tukipakettia Fortum olisi mennyt konkurssiin (ja olisi tullut heinäsirkat). Toiseksi, elinkustannusten nousu saattaa aiheuttaa pienituloisille vaikeuksia. Siis, tällaiset älykkäät johtopäätökset vaativat akateemisen tutkinnon.

Niin kuin me pienituloiset emme olisi itse huomanneet. Ei ole akateemisen loppututkinnon suorittaneet pilattu turhan korkealla ÄO'lla jos meitä noin tyhmänä pitävät. Näyttää että johtavaan asemaan julkishallinnossa vaaditaan nykyisin vain oikea puolue ja oikean epistolan ulkoluku.

Fortum on jo konkurssissa. Se on valtiolta varastettu Imatran Voima. Miksi valtion pitää pelastaa miljardien tukipaketeilla valtiolta varastettua omaisuutta jonka taitava operatiivinen johto on ajanut pankrottiin? 12 miljardia tappiota puolessa vuodessa on uusi ennätys. Koko firman saisi pörssistä halvemmalla. Eikä tässä vielä kaikki. Rauramo sai 440 000 poonusta kun oli niin hyvä johtaja. Tasaisen talukon mukaan ensi vuonna tulee poonusta 4 miljoonaa ja palkkaa edelleen 125 000 kuussa. Jos emme maksa, noin hyvän johtajan kaappaa meiltä amerikkalainen suuri monikansallinen firma.

Elinkustannusten nousun on varmaan huomannut jokainen. Ei sitä tarvitse tulla meille veroilla maksetussa virassa kertomaan. Jos vielä jotakin muuta voisi lopettaa, lopetetaan markkinataloudesta puheleminen Suomessa ja Euroopassa. Siitä ei ole jäljellä enää häivääkään.

Anonyymi kirjoitti...

Taas olisi ollut tarvetta lapsilukolle. Kun noita pudokaskavereita on palkattu pilvin pimein eduskunta-avustajiksi ja viestintävastaaviksi - tyylikonsulteista ja käytöskouluttajista puhumattakaan - niin jälki on sitten tällaista. Kukaan ammattilainen ei ole suodattamassa näitä ulostuloja. Joko nämä avustajakaverit ovat yhtä tyhmiä kuin päällikkönsäkin, tai sitten antavat tämän suoltaa mitä tahansa ja odottavat omaa tilaisuuttaan takaisin parrasvaloihin.

JOS ei olisi ollut koronaa ja JOS ei Venäjä olisi hyökännyt Ukrainaan, mitenkähän maamme nyt makaisi? Valtionvelkaa olisi lyhennetty, suomalaisten elintaso olisi parantunut, työllisyys käytännössäkin noussut, luottamus yhteiskuntaan ja päättäjiin palautunut. Jos siis hallituskin olisi ollut sama. Mitäs veikkaatte? Tuolla epäpätevällä kombolla olisi sitten keksitty muita kymmenien miljardien rahareikiä koska lainaa saa ja eiväthän valtiot voi mennä konkkaan, vain ihmiset. Ja ketä nyt ihmiset kiinnostavat, eivät ainakaan päättäjiä. Päättäjiä kiinnostaa vain se yksi ihminen ja se et ole sinä.

Rakas Rouva Ano, onko se loppujen lopuksi niin käsittämätöntä että 9-prosenttinen puolue pystyy saamaan moisen vallan? Onhan meillä RKP, joka iänikuisella 4,5 prosentillaan pystyy pitämään maan kaksikielisenä mikä ei totisesti ole halpaa puhumattakaan nyt koko homman järjettömyydestä. Missähän muussa maailman maassa 90 % kansasta pakotettuna opettelisi 200 vuotta sitten vallassa olleen isäntämaan kieltä. Palvellaakseen sitä 4,5 prosenttia josta vuorostaan 95 % osaa erinomaisesti maan pääkieltä.

Politiikka on irvokasta piruettia. Pois lavalta ohisalot ja kumppanit. Ensi huhtikuussa saattaa esirippu kolahtaa päähän. Tälle Virgen Marialle suosittelen kolmen vuoden äitiyslomaa ja itsekritiikkiä. Miten rehellisen vaikutelman antaa poliitikko joka hurskastelee ilmastosta ja ihan sattumoisin menee naimisiin juuri miehen kanssa joka myy nimenomaan öljyä. Eikä kyse ole nyt mistään bensapojasta.
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja tira+:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano. Erittäin hyviä huomioita.

tira+: Hyviä huomioita sinullakin. Mutta pelkään että sama kokoonpano jatkaa seuraavienkin vaalien jälkeen. Kokoomuksen lasken siihen samaan kokoonpanoon.

QroquiusKad kirjoitti...

Pelkäänpä pahoin ettei tässä hilpeän Huti-Maisan julistuksessa olisi mikään lapsilukko tai tyylikonsultti auttanut.
Minusta tuossa se hallituksen todellinen johtajatar näytti voivansa tehdä aivan mitä huvittaa kenenkään mahtamatta mitään.

Manna Sariini puolestaan on minusta aina vaikuttanut kauniilta keulakuvalta, joka selvästi on loppua kohti alkanut väsyä tehtäväänsä;
kauneus kauhtuu ja holtittomuus tunkee harjoitellun pintakiillon alta esiin.

Strix Senex kirjoitti...

Vain idiootti voi ottaa edes jossain määrin tosissaan noin loppuunkalutun ja kliseisen retoriikan. Turha tässä on enää jeesustella. Vihreän politiikan poliittisen liturgian pohja on syvempi kuin syvin kaivo.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Strix Senexille & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Jep. Hallitushan toimii täysin vihreitten pillin mukaan.

Strix Senex: Vihervasemmistolaiset ottavat sen tosissaan. Valitettavasti.

Joppos123 kirjoitti...

Hutimaisa toteuttaa vaan edelleenkin agendaansa ja miksi ei toteuttaisi? Se vajaan 10 pinnan kannatus tuo nykyisin 90 pinnaa valtaa.
Mitä tulee samariiniin niin se mimmihän on tuurijuoppo jolla se lopullinen vajoaminen alkoholistiksi on vain ajankysymys.
Ei tainnut Eurotaivaan ovet aueta Sannalle. En nimittäin usko, että edes EU haluaa uutta "Drunkrenia" sinne sekoilemaan.
"Nuoren", vittu siis kohtapuoliin keski-ikäisen ikiteinin sekoilut ovat se juttu mitä tällä hetkellä Suomesta tiedetään. Jopa täällä Kroatiassa.
No, onhan sillä pissiksellä kuulemma jossain instagrammissa miljoona seuraajaa.
Huoraamalla ja sekoilulla voi nykyisin tienata jakamatta itse tavaraa.

Joppos123 kirjoitti...

Nyt OT:na. Kroatian hintataso on noussut samassa suhteessa kuin Suomessakin. Silti se on vaikkapa ravintolahinnoissa noin puolet härmään verrattuna.
Kaupassa Punainen West kustantaa noin 4 euroa ja iso bisse ravintolassa noin samat.
Nämä puupäät ovat ihan innoissaan kun 1.1.2023 siirtyvät euroon.
Vaikka kuinka ovat aina olleet Balkanin vaurain alue niin en nyt ihan varma ole siitä onko se järkevä ratkaisu.
Toki tämä maa ei ole vientivetoinen vaan turismi tuo paljon fyrkkaa.
Kunhan Kunasta ei tule Euro. Nyt on vaihtosuhde, Euro on noin 7,2 kunaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kun ehdotin Ohisalon sulkemista hoitolaitokseen, en ajatellut, että se tehtäisiin poliittisin perustein. Akkahan on hullu, minkä näkee ohtanahallakin. Silmissä paistaa ahdistus. Puheet ovat kuin vainoharhaisella. Näkee putinismia kaikkialla.

Anonyymi kirjoitti...

Eiköhän siitä Ukrainan sodasta ole jo harmia ihan tarpeeksi sellaisenaan. Ilman että sitä vedetään tekosyyksi joka paikkaan aiheuttamaan lisää harmia.

Tapsa vaan

QroquiusKad kirjoitti...

Ei hilpeästä Huti-Maisasta mikään ahdistus paista, vaan koko olemus hohkaa Jäätävää Vihaa Suomen valtakuntaa, kansakuntaa ja erityisesti suomalaista heteromiestä kohtaan.

Vasarahammer kirjoitti...

Kun Vihreää puoluetta perustettiin Saksaan, mukana olivat niin entiset natsit kuin Stasin agentit. Kyseessä oli DDR:N Stasin operaatio ja kuten moni muistaa, Vladimir Putin palveli KGB-aikanaan DDR:n Dresdenissä. Hän todennäköisesti tiesi, millaisia operaatioita Liittotasavallan puolella oli menossa.

En tiedä, kuinka moni muistaa vielä, kun Saksan vihreiden puheenjohtaja Petra Kelly löydettiin kotoaan kuolleena yhdessä miesystävänsä Gert Bastianin kanssa. Bastian ilmeisesti murhasi Kellyn ja tappoi sen jälkeen itsensä. Bastian oli Bundeswehrin upseeri, joka oli murhan aikoihin paljastumassa Stasin agentiksi.

Jos olisin Putler ja haluaisin heikentää länttä, tukisin rahallisesti Vihreää liikettä. Näin luultavasti on tapahtunutkin.

Anonyymi kirjoitti...

"Kumpikin ulkoistaa tyrimisensä toisten syyksi", sanoi Ykä.

Työkaverini (joka on vakaumuksellinen kommunisti) kanssa puhuttiin nykyisen peruskoulun totaalisesta pankrotista ja ennen kaikkea ns. "avoimien oppimisympäristöjen" vahingollisuudesta. Tähän työkaverini oitis toteamaan, että kyseessä on sekä porvarien että natsien yritys kasvattaa aivottomia yksilöitä oman aatteensa tahdottomiksi palvelijoiksi.

En sanonut mitään. Olisi kyllä voinut kysyä, että sanopa yksikin valtionhallinnon ala, joka on ollut enemmän sosdem/kommunistien hallinnossa kuin opetusministeriö/opetushallitus. Siis koko peruskoulusysteemin olemassaolon ajan, Pirkkalan monisteista lähtien.

Eli toden totta: psykoosi on nykyään sitä tasoa, että ei erota omia tekojaan toisten tekosista.

PS-lehdenjakaja

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle (oletan), Anolle, Tapsalle vaan, Qroquius Kadille, Vasarahammerille ja PS-lehdenjakajalle & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: No nythän valtamediamme valtapesee Marinia vaahtokarkeilla. Minäkään en oikein ymmärrä sitä eurointoa.

Ano & Qroquius Kad: Minä sanoisin että hänestä paistaa vallasta juopuminen.

Tapsa vaan: Totta.

Vasara: Jep. Tausta oli tuo. Ja kun katsoo Saksan vihreitten aikaansaannoksia niin suunnitelman voi sanoa toimineen yli odotusten.

PS-lehdenjakaja: Itselleen valehtelu on äärimmäinen taitolaji.

Joppos123 kirjoitti...

Veli "Vasarahammer" on oikeassa. Samaan aikaan kun KGB kätilöi "Vihreän liikkeen" niin lännessä suurinta ääntä pitivät erilaiset "rauhanliikkeet" ja vasemmistolaiset opiskelijajärjestöt joista muuten nousivat mm Hamas-Eki ja Tavja.
Nykyisin ryssä tukee suoraan mm Greenpeacea ja Elokapinaa. Eloapinoiden yliprofeetta on ryssän RT-kanavan vakiovieras.
Samaan kastiin kuuluvat myös kaikki Vihreät. Valtaosa Vihreistä kantaa Leningeeniä ja niille on ihan sama kuka ryssälässä on vallassa mutta geenit vetää siihen suuntaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Unknown. Joo, hyvin moni taistolainenhan siirtyi aikanaan vihreisiin.

AaJii kirjoitti...

On totta että ilman Putinin aloittamaa sotaa hinnat eivöt olisi nousseet niin paljon. Kiitos Venäjältä saatavan halvan FOSSIILISEN energian.
Mutta kyllä se perimmäinen syy on siellä vuosikymmenten ydinvoimavastaisuudessa ja kotimaassa nyt vielä viime tinkaan tehdyssä turpeen alasajossa.
Putin aiheutti sen, että riski realisoitui.
Hauskintahan tässä on, että porukka joka mm. vuosikymmeniä on pyrkinyt heikentämään Suomen puolustusvoimia ja aiheuttamaan kansakunnan kahtiajakoa mm. hölmöllä maahanmuuttopolitiikalla, syyttää heti Putinin pussiin pelaamisesta jos heitä jostain kritisoi. Vaikka todellisuudessa he itse ovat vuosikausia tehneet myyräntyötä joka on heikentänyt kansallista yhtenäisyyttä ja omavaraisuutta. Toki on myönnettävä, että eivät he sitä ole tehneet ajaakseen Putinin asiaa, vaan siksi koska ovat ideologian sokaisemina niin tyhmiä.
Jos näkee maailman sellaisena kun se pitäisi olla, eikä sellaisena joka se on, tulee helposti tehtyä virheellisiä päätöksiä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, AaJii. Olet täysin oikeassa.

Anonyymi kirjoitti...

Alkoi ahdistamaan nykytilanne, inflaatio, sähkölaskut. Join puolikkaan kossupullon ja lähdin autolla mökille rentoutumaan. Poliisin ratsia, puhalluttivat. 2,1 promillea. Eihän minulta voi korttia viedä, sakottaa. Putinin vika.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Ehkä se kossu olisi kannattanut avata vasta mökillä.

QroquiusKad kirjoitti...

Tarinan opetus:
jos lähdet ajamaan juovuksissa, aja joku hengiltä.

Saat pienemmät seuraamukset kuin pelkästä törkyratista kärähtämisestä;
sehän on suorastaan lieventävä asianhaara!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Ehkä on sittenkin parempi ajaa selvin päin.

QroquiusKad kirjoitti...

Ehdottomasti niin.
Muuten jälki on kovasti tämän näköistä:

https://twitter.com/CalibreObscura/status/1568282616373059586?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1568282616373059586%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=

Joskin tällä kertaa ehkä vodkalla ei poikkeuksellisesti ollut osuutta asiaan...tai sitten nimenomaan oli!