lauantai 23. joulukuuta 2023

UTOPISTIEN IMPERIUMI YNNÄ SUOJATYÖTÄ

Laitetaanpa tässä vielä postaus ennen varsinaisia joulunpyhiä. Niin, ensiksi siitä utopistien imperiumista pari kohtaa. Lukija varmaan arvasikin että kyseessä on EU joka myytiin aikanaan suomalaisille edullisena kauppaliittona (halpaa ruokaa, halpaa viinaa ja halpoja autoja) mutta joka olikin ei edes mikään liittovaltio vaan aivan täysin keskusjohtoinen valtio jota johtavat utopistit jotka ovat täysin irtautuneet reaalimaailmasta.

Tästä tuli tuoreeltaan hyvä esimerkki – niin kuin asiasta uutisoitiin”EU:ssa sopu maahanmuuttopaketista maratonneuvotteluiden jälkeen”. Uutisessa kerrottiin että kielteisen päätöksen saaneitten palauttamista halutaan nopeuttaa. No, mikäs siinä, mutta kuinka moni sen kielteisen päätöksen saa? Sillä Välimerta ei edelleenkään aiota panna tukkoon millään lailla ja Eurooppaan rantautuvat ”siirtolaiset” – ts. pääosin islamilaiset maahantunkeutujat – aiotaan ”solidaarisuusmekanismin” myötä siirtää ympäri Eurooppaa kaikkien eurooppalaisten kansojen elätettäväksi ja pysyväksi kiusaksi.

Itse ajattelen – kas kun eihän minulta kysytä – että huomattavasti tehokkaampaa olisi lopultakin pommittaa pari kolme lähtösatamaa Pohjois-Afrikan puolella tuhannen paskaksi ja samalla tietysti lyödä rahaseinä Euroopassa totaalisesti kiinni. Se antaisi aivan erilaisen signaalin. Ai niin mutta joo, sehän ei olisi sivistynyttä. Nykyisin sivistystä on vaan se, että sivistyneet kansat antautuvat suosiolla sivistymättömille kansoille.

Herrasmieskin tietää, milloin on aika riisua hanskat ja ei olla enää herrasmies.

Ja juu, meillähän on täällä Suomessakin oma vallasväki joka palvelee kyseistä utopistien imperiumia vaikka joskus ennen niitä oltaisiin sanottu quislingeiksi. Tuoreena esimerkkinä jo nuorena demariuteen sairastunut Jutta Urpilainen joka toteaa Suomen osasta tässä imperiumissa ihan pokkana näin:

Suomi maksaa EU:hun, jotta me pystymme EU:n sisäisiä tuloeroja ja elintasoeroja kaventamaan, SDP:n presidenttiehdokas ja komissaari Jutta Urpilainen perustelee Suomelle noin 5 miljardia euroa tappiollista EU:n elpymispakettia.

Itselleni tulee vaan tuosta kovasti mieleen ne aikanaan Neuvostoliiton politbyroossa olleet muutamat harvat vähemmistökansallisuuksien edustajat kuten esimerkiksi latvialainen Arvīds Pelše. Niin hän kuin Urpilainen ymmärtää että pienen maan ja kansansirpaleen etu ei voi mennä yli suuremman kokonaisuuden. Ja sen mukaan sitten toimitaan. Mitenkäs se oli, joo, pienten kansojen oikeuksien päälle nostaa koira jalan. Nykyisin ne ovat vaan vieraitten lisäksi omia koiria.

Aikanaan tuota tosin oltaisiin nimitetty maanpetturuudeksi. Ja joo, kyseinen nainen on siis demareitten ehdokas Suomen presidentiksi.

Demareitten presidenttiehdokas kumartaa kaikkiin tarvittaviin suuntiin. Suomi ei tosin kuulu niihin. Mutta voihan sinne kumartaessaan kuitenkin pyllistää.

Niin, sitten siitä suojatyöstä. Lukijahan tietää toki umpivihreän lahjakkuusreservin Iiris Suomelan. Omanlaisensa legendan. Kyseinen pimuhan putosi eduskunnasta ja siitäkös tuli henkinen pipi. Vaan ei huolta, hänelle on löytynyt suojatyöpaikka joka vaikuttaa oikealta kaikkien suojatyöpaikkojen äidiltä.

Eli hän aloittaa ”työt musiikin luovan alkutuotannon edunvalvonnassa. Teosto, Suomen Musiikintekijät, Suomen Säveltäjät ja Suomen Musiikkikustantajat ovat palkanneet Suomelan edistämään musiikin luomisen toimintaedellytyksiä yhteiskunnassa. Hänen tehtävänään on järjestöjen edunvalvonnan johtaminen, poliittisen tilannekuvan luominen ja kannanmuodostuksen koordinointi.”

Joku voisi suomentaa tuon minulle ja kertoa, mitä hemmettiä tuo oikeastaan tarkoittaa, mutta itse veikkaan sen tarkoittavan sitä, että kyseinen pimu voi tehdä ihan mitä lystää ja tuoda lisäannoksen vihervasemmistolaisuutta suomalaiseen musiikkielämään. Ja sitä hän varmasti innokkaasti tuo.

Hommaforumilta saamani vahvistamattoman tiedon mukaan kyseisen pimun ainoa yhteys musiikkiin on tähän mennessä ollut feministisen räpin kuuntelu.

Joka tapauksessa voi todeta että tuollaisille poliittisille tyrkyille löytyy aina suojaverkko mutta työttömäksi joutunut tavallinen duunari on pelkkä tilastoluku.

Ei se oo työ ko mnuu elättää, se on työpalkk.

No, ehkä näillä eväillä siirrymme kaikki joulun viettoon. Kukin tavallaan ja tyylillään.


28 kommenttia:

Tapio Suhonen kirjoitti...

Ei nosta joulumieltä, näin aaton aattona, Jutasta tai Iiriksestä puhuminen.
Toki kyllä, sietokyvyn ja itsehillinnän harjoittamiseen se käy - enpä kuitenkaan, tämän myötä, taida jatkaa glögiä mustaherukkamehulla...

Anonyymi kirjoitti...

Iiriksen tärkein tehtävä tulee olemaan rahan lypsäminen valtiolta musikanteille ja heidän järjestöilleen.

Ei vaivuta synkkyyteen.

Hyvää Joulua ja toiveikkaampaa tulevaa vuotta!

kt

Anonyymi kirjoitti...

Juu, on meillä ehdokkaita presidentin hommiin. Kaapuakka ja homo-pekka. Varsinaiset isänmaan toivot tosiaankin.
Onneksi musiikkia tekevät sellaisetkin jotka sen osaavat ja siitä jotain tietävät.
Lauluusa sanotaan, että käymme joulun viettohon nyt kuusin kynttilöin. No, ei mukka kykkä ole kuutta kynttilää, ei itse asiassa yhtään ja parempi niin. Enpähän ole sytyttämässä tulipaloa kynttilöiden kanssa sohlatesaa.
Pipariksi menee tämäkin ilta, tai ainakin piparitaikinaksi. Tytär tuossa soitti ja tilasi huomiseksi piparitaikinaa. Mikäpä siinä, meiltähän se käy:)
Nyt vain suljetaan kaikki uutistuutit niin saa oikeasti rauhoittua joulunviettoon.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Kerrottiinko suomalaisille ennen liittymistä EU:hun, että sen perusperiaatteisiin kuuluu tuloerojen tasaaminen niin jäsenvaltioiden kesken kuin myös niiden sisällä? Ei takuulla kerrottu, mutta se lienee ainoa asia, joka kaikkien valheitten ja toteutumattomien lupausten jälkeen on onnistunut; Suomi on Pohjoismaiden köyhin maa, varallisuudessa Portugalin tasolla, mutta onneksi sitten verotuksellisesti maailman huipulla! Tuo Urpilaisen ulostulo on sosialismin likomärkä rätti suomalaisten naamalle. Olisi vain jäänyt shamppanjasosialisti sinne Saudi-Arabiaan; mitään hyvää hänen taholtaan ei ole odotettavissa. Eniten ihmettelen, että kehtaa, mutta kyllähän nämä samanmieliset Suomensyöjät eli vasemmiston naiset ovat aina kehdanneet. Uskossa eli aatteessa pitää olla vahva, vaikka verkkosukat vaihtaisi muslimikaapuun ja toverit arabisheikkeihin kunhan vain hyvä liksa juoksee omalle palkkatilille.

Kiitos Ykälle koskettavasta joulutarinasta kuin myös kaikista tämänkin vuoden muista blogikirjoituksista; olet varmasti monille meistä lukijoista kuin majakan valo myrskyisällä ja pimeällä merellä!

Ihan kaikille hyvää ja rentouttavaa joulunaikaa!

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Hetken kestää elämää, sekin synkkää ja ikävää. Siitä huolimatta

Hyvää Joulua !

Hyvää Uutta Vuotta en toivota koska tämä vuosi oli parempi kuin tuleva vuosi vaikka ensi vuosi on parempi kuin sitä seuraava. Näin on jossain päätetty. Olisiko Euroopan Unionin komissiossa?

QroquiusKad kirjoitti...

Mitäpä tälle muuta voi kuin todeta, että nähtävästi KGB voitti sittenkin Kylmän sodan yliopistojen kautta levitetyllä kultuurimarxismilla.
Voitosta se ei vain päässyt nauttimaan, kun Suuri ja Mahtava hajosi omaan onnetomuuteensa ja sen seuraaja osoittautui kehitysmaaksi.
Voiton perikin yllättävästi islamismi liittolaisenaan feminismi.

Mitä muuta?
Tämä vuosi joitain suosi enemmän, sanoi Elli Haloo.

Ei voi kuin yrittää olla ajattelematta näitä liikaa.
Onhan joulu.
Huomenna on uusi päivä, sanoi lannistumaton Scarlett.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tapio Suhoselle, kt:lle, Huru-ukolle, Rouva Anolle, Anolle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Tapio: Joo, eipä tuosta paljon aperitiivia jouluruokaan saa.

kt: Veikkaan, että ei niinkään musikanteille vaan juuri kaikenkarvaisille järjestöille.

Huru-ukko: Kaapuakan ja homopekan lisäksi galluppien kärjessä on täysin häikäilemätön federalisti joka mainosti että ”monikulttuurisuus on rikkaus, ei mulla muuta”. Kyllä ihmisten muisti on lyhyt.

Rouva Ano: Ei kerrottu niin. Se kusetuksen määrä on järjen ylittävä. Sitä en tiedä, että olivatko silloiset suomalaiset päättäjät perillä siitä, mitä tuleman pitää. Urpilainenhan ei kuulunut niihin vaan on sen jälkeen hypännyt innolla junaan. Ja kiitos kannustuksesta sekä oikein rauhaisaa joulua.

Ano: Hyvää joulua sinullekin. Ja pelkään, että saatat olla oikeassa.

Qroquius Kad: Joo, KGB sen aloitti ja sitten länsimaiset idiootit jatkoivat sitä sellaisella innolla että se saattaa ihmetyttää vanhoja KGB:n vanhoja maskirovka-miehiä.

Isä Nicolae kirjoitti...

Heppuli Ykälle ja pimeälään.

Tuohon QK 1430 kommenttiin voi lisätä vain sitä, mitä läheinen tuttuni alati tokaisee Suomen tilaan. Valitettavasti hänen tieteellinen ja muukin toimintansa päättyisi kerralla, jos kertoisin nimen... Jotenkin näin hän aina tapailee:

"Edes Neuvostoliiton Kommunistinen puolue ei parhaimpina vuosinaan 1960-luvulla kyennyt märissä unissaankaan haaveilemaan niin täydellisestä kommunismista kuin mikä Suomessa on. Paradoksaalisesti ne maat, joihin neuvostoarmeija tätä vapautta ja edistystä vei, eivät silloin eivätkä vieläkään usko moisiin satuihin. Suomi sen sijaan valitsi nämä ihan itse 1970-luvulla - ja elää niitä yhä."

Joppos123 kirjoitti...

OT. Kaveri laittoi videopätkää kehä ykköseltä. Villisikajarju paineli tienpiennarta pitkin niin että lumi vaan pöllysi.
Stadin viherpiiperöille tulee vielä jänniä aikoja jos nuo alkaa saada siellä jalansijaa.
Ei ole pakoeläin vaan tulee silmille jos tuntee itsensä uhatuksi.
Metsästyslaki kieltää noilla huudeilla ampumisen joten saas nähdä kuinka jatkossa toimitaan.
Itseäni ei ongelma koske mutta ottaen huomioon stadin ituhipit niin niistä kysymys on vaan söpöistä possukoista. Ei muuten ole.
Aika raju elukka ja yhtä vaarallinen haavakkona kuin karhu. Sitäpaitsi karhu väistää ihmistä, villisika ei väistä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Isä Nicolaelle ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Isä Nicolae: Tuo on valitettavan pitkälle totta. Neuvostoliittohan ajatteli silloin aikanaan että Suomi muuttaa vapaaehtoisesti maansa kokonaan sosialistiseksi ja liittyy neuvostoblokkiin.

Joppos123: Täysin totta. Ja aika fiksu otus vielä. Osaa kiertää passipaikat.

Joppos123 kirjoitti...

Kaveri laittoi videopätkää villisianmetsästyksestä. Osui ihan hyvin lavan yläpuolelle. Matkaa noin 150 metriä.
Ei se sika siihen pudonnut vaan lähti suoraan kohti. Putosi noin 40 metrin päähän ampujasta.
Kyllä noita on paras ammuskella torneista. Olen kyllä kuullut,että haavakot saattavat repiä heiveröisen torninkin päreiksi.
Joo, älykäs elukkahan toi on ja ymmärrän hyvin kun lähtee ampujansa perään. Niin lähtisin minäkin.

Anonyymi kirjoitti...

Jouluvauva
Eräs helsinkiläinen oli kuullut outoa ulinaa Eduskuntatalosta ja mennyt katsomaan. Kansanedustajat siellä ulvoivat natokiimassa.
On sanottu että naaraspuoliset kansanedustajat pantiin tiineeksi siinä hurjassa hulinassa.

– Jahas, tulee vauva. Kuka on isä?
– Joku solisaliratti.

Iloista joulua kaikelle kansalle!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: Totta. Sinänsä villisianpennut ovat aika lutusia. Mutta täysikasvuisen kanssa en tosiaankaan haluaisi painimatsia.

Ano: Oikein hyvää joulua.

Gottihan Se kirjoitti...

Hyvät ja vähän myöhäiset Joulut maailmaltakin!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Gottihan Se ja oikein hyvää joulun jatkoa.

KKi kirjoitti...

Aatto on vietetty ja nyt maha täynnä kinkkua, kalaa ja kaikkea muutakin maukasta. Päässä pörrää ja ajatusta lennättää Glenfiddich XX.

Ei se ensi vuosi enää ihan välttämättä ole huonompi. Taloutta saatetaan saada oikenemaan ja SAK:ilaiset lakkoilevat itsensä peruspäivärahalle. Vielä kun kehitysmaalaisten sosiaaliturva saataisiin euroista ruisleipäperusteiseksi...

Vaan joulun loppua ja parempaa vuotta -24, niin Ykälle kuin kommentoijille.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, KKi ja hyvää joulunloppua sinullekin. Ja se kehitysmaalaisten ruisleipäperusteinen sosiaaliturva olisi mainio ehdotus.

QroquiusKad kirjoitti...

Aattohan vietettiin jo toissapäivänä.
Se on lapsiperheissä iltaa kohti kasvavan jännityksentäyteisen riemun aikaa, joka huipentuu Pukin tuloon!
Joulupäivän tunnelma on viipyilevä.
Kaikki on tehty, lapsukaiset keskittyvät lahjoihinsa häiritsemättä aikuisia, jotka viettävät pyhää päivää.
Kävihän se velipojankin perhe sittenkin tervehdyskäynnillä, vaikka emäntä olikin aikonut pitää joulun itsellään.

Nyt joulupäivä on vaihtunut Tapaniin.
Jos katsotaan Japaniin,
se on tullut sinne jo tuntikausia sitten.
Kuitenkin läntisessä USAssa eletään vielä joulupäivää, joka on meiltä jo ohitse.
Pysyvästi.
Sitä ei enää saa takaisin.

Onko aika silti sama meille kaikille?
Se tulee japanilaisille puoli vuorokautta ennen kuin meille ja jättää havaijilaiset puoli vuorokautta myöhemmin kuin meidät.
Se mitä tapahtui ja ehti vielä tapahtua tänä vuonna, määrittää ensi vuoden.
Vau määrittääkö?

Mietitään sitä enemmän ensi vuonna.
Joulu kestää sinne asti.

Anonyymi kirjoitti...

Juu vankka siivu ruisleipää ja siihen yhtä paksu siivu läskiä. Jaksaisivat pikku pallerot keppostella.
Huru-ukko
PS. Malmö ei toivottanut hyvää joulua tänä vuonna muahmettien pelossa kertoi PT-Media

Anonyymi kirjoitti...

Miten tämä kulttuurimarxistinen islamismi yliopistoilla ilmenee?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Huru-ukolle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Varsin hyvä ajatelma.

Huru-ukko: Tuo Malmön homma on kyllä pelottava esimerkki.

Ano: Esimerkiksi siten että siellä tuetaan terroristijärjestö Hamasia. Tosin ei ole alun perin olemassa mitään kulttuurimarxilaista islamismia vaan pelkkä kulttuurimarxilaisuus.

Anonyymi kirjoitti...

Mikä kaikki määritellään kulttuurimarxilaisuudeksi? Missä menee raja kulttuurimarxilaisuuden ja ei-kulttuurimarxilaisuuden välillä?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Alkuperäinen kulttuurimarxilaisuushan pyrki mädättämään läntisten yhteiskuntien perusarvot niin että ne putoaisivat helposti kommunismin syliin. Niitä kulttuurimarxilaisia tuskin enää edes on. Mutta tavallaan voi sanoa että nykyinen vihervasemmisto jatkaa siitä, mihin ne jäivät. Kulttuurimarxilaisille mädättäminen oli keino. Nykyiselle vihervasemmistolle se on itsetarkoitus.

Anonyymi kirjoitti...

Uskotko henkilökohtaisesti, että suomalaisella valtamedialla, virkamieskoneistolla, yliopistomaailmalla sun muilla vakiintuneilla instituutioilla on menossa jonkinlainen kulttuurimarxistinen salaliitto kaikkia perinteisiä arvoja kannattavia suomalaisia, mukaan lukien perussuomalaisia vastaan? Ja että ainoat oikeamielisyyden puolesta puhuvat tahot ovat PT-media ja MV-lehti?

Yrjöperskeles kirjoitti...

En. Ne ovat vain vallitsevassa muodissa mukana. Joka muoti wokelluksineen on itse asiassa viime aikoina tullut hyvin pitkälti Yhdysvaltojen suunnasta. Ne alkuperäiset kulttuurimarxilaisethan vaikuttivat sata vuotta sitten. Ja PT-mediaa sekä nykyistä MV-lehteä en kyllä millään laske samaan kategoriaan. Muutenkin vaikutti siltä että yrität jotenkin laittaa sanoja suuhuni. Mutta tulipahan vastattua kysymyksiin.

QroquiusKad kirjoitti...

Anus Pötkösen propagandatuutti on UMV, erotuksena Iljan julkaisuun.
Tätä olisi syytä pitää esillä, kun se ei selvästikään ole kaikkien tiedossa.

Anonyymi kirjoitti...

Minä en usko kulttuurimarxistisen salaliittoteorian olemassaoloon. Yleensä kulttuurimarxistisiin salaliittoteorioihin uskominen hälvenee, kun muista ottaa Fentiatsiini- tai Tioksateeni-nimiset lääkkeet säännöllisesti.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Totta.

Ano: Kulunut läppä. Mutta hyvin tunnut olevan perillä lääkityksestä.