keskiviikko 13. joulukuuta 2023

KÄPPÄUKOT JA ÄHLÄMÖIDYT VAATIMUKSET

Örnätjärven Erämiesten metsästysmajan rantasaunan savupiipusta nousi taas kertaalleen korkeuksiin sankka savu ja mukana nousi ilmoille myös reippaasti kipinöitä. Siellä taidettiin polttaa muun puun seassa närepuuta. Vaan hyvinhän ne saunan pesässä pelittivät. Saunomassa oli kaksi setärumaa™ käppäukkoa eli Perskeleen Ykä ja Lötjösen Eelis jotka olivat löylytauollaan hetki sitten käyneet saunan kuistilla kovassa pakkasessa ruodot höyryävinä polttamassa voimasavuke Bostonit. Miehet olivat olleet koko kuluneen päivän valmistelemassa ohiampumisen sisäratojen Suomenmestaruuskilpailuja.

Käppäukot siirtyivät kuistilta saunan pienen pukuhuoneen puolelle jota takkatuli mukavasti lämmitti, istuivat perseilleen, ottivat sakuskaksi hieman aleikum salamia ja aukaisivat Tsuhnan Kostot. Siinä hörpyn otettuaan Ykä aukaisi sanaisen viha-arkkunsa ja totesi:

- Hjuu, minä olen viime aikoina seurannut noiden ählämäbiittien tai islamilaisiksiko niitä pitäisi sanoa edesottamuksia. Meteli on melkoinen ja mellakka ei ole enää vika vaan ominaisuus. Vaan oletko huomannut, mikä niillä ählämäbiiteillä on koko ajan metelöinnistään puuttunut?

Lötjönen otti hörpyn Tsuhnan Kostosta, kaivoi sitten pari palaa aleikum salamia natusteltavaksi ja vastasi:

- Vaan olenhan hyvinkin. Siitä möykkäämisestä puuttuu toistuvasti se julistus että me islamilaiset haluamme olla osa länsimaista kehittynyttä yhteiskuntaa, haluamme elää osana sitä ja noudattaa länsimaisten yhteiskuntien lakeja ja periaatteita hyödyllisenä osana sitä. Johan meillä kiitollisuuskin sen vaatii, kun länsimainen yhteiskunta sentään elättää meidät vaikka meistä ei ole sille mitään hyötyä.

- Ja sepä juuri puuttuu. Sen sijaan nyt aivan avoimesti on alettu vaatia että koko Eurooppa tulisi siirtää sharian alaisuuteen eli muuttaa se samanlaiseksi paskastaniaksi kuin mistä ne ovat tänne lihapatojen ääreen muuttaneet. Ja osaatko sanoa, miksi ne ovat alkaneet sitä niin avoimesti vaatia?

- Häh, osaanhan toki. Siksi, kun ne ovat alkaneet uskoa, että se ihan oikeasti onnistuu. Ja niillä on siihen ihan hyvä peruste. Kas kun nämä länsimaiset yhteiskunnat jotka ovat ottaneet miljoonakaupalla ählämäbiittejä elätettäväkseen eivät vieläkään usko että ne ovat hyökkäyksen kohteena. Ja sen sellaisen homman ennustehan ei ole ensinkään hyvä. Länsimaisten yhteiskuntien kannalta.

- Ei ole niin. Varsikin kun koko liberaalivasemmisto vieläkin julistaa että monikulttuurisuus on rikkaus ja islam is a religion of peace. Ainoa ongelma on islamilaisiin ja tietysti niihin liberaalivasemmistolaisiin kohdistuva vihapuhe jonka liberaalivasemmisto tietysti yksinoikeudella määrittelee. Lisätään tähän vielä se, että islamilaiset lisääntyvät kuin kaniinit. Mitä tapahtuu, kun tietty väkimääräraja on ylitetty? Kun ne ovat nytkin jo niin itsevarman röyhkeitä?

- Tapahtuu Libanon-ilmiö. Ja siinä vaiheessa voisi toivoa tai suorastaan rukoilla että länsimaissa lopultakin tajuttaisiin että tässä on kyse ihan oikeasta sodasta. Ja vielä helvetin rumasta sellaisesta sillä ählämäbiiteille ei ole mikään ongelma käyttää naisia ja lapsia ihmiskilpinä. Että se tajuttaisiin, niin ehkä silloin olisi ensiksi pakko päästä eroon länsimaisista vasemmistoliberaaleista. Tavalla tai toisella.

Ykä lisäsi hieman puita takkaan ja jatkoi omalta osaltaan:

- Länsi-Euroopassa se jonkin asteinen sota on jo aivan varmaa. Siltä ei voi välttyä. Tietysti toinen vaihtoehto on täydellinen alistuminen. Eli kehittynyt yhteiskunta vapaaehtoisesti antautuu paskastanialaisille ja muuttaa itsensä paskastaniaksi. Mikä muuten tahtoo sanoa sitä että niin Ranskan kuin Iso-Britannian ydinaseet olisivat islamilaisten hallussa ja siitä ei väännä vitsiä edes savolaiset vääräleuat. Täällä Suomessa se pystyttäisiin sinänsä vielä välttämään. Ei oikeastaan tarvittaisi kuin lyödä taikaseinä kiinni ja todeta että Kela Goldilla on jatkossa arvoa saman verran kuin markka-ajan puhelinkortilla.

- Totta. Mutta se vaatisi valtaosalta puolueista sen tunnustamista että viimeiset kolmekymmentä vuotta ollaan oltu järkyttäviä idiootteja. Ja lisäksi myös sitä, että vääryydellä saadut etuoikeudet eivät ole pysyviä etuoikeuksia. Ne voidaan ottaa pois, ja piru vie otetaan kanssa.

Lötjönen alkoi kaivella Voimasavuke Bostonia ja totesi vielä:

- Pistää vaan ihmettelemään se ählämäbiittien älykkyysosamäärä. Meinaten, mitäs tällä lännessä tapahtuisi jos ne saisivat sen islamilaisen ihanneyhteiskuntansa?

- Hähhää, joo, no silloinhan opiskelussa äärimmäinen ykkönen kaukana muusta olisi koraanin ulkoa pänttääminen alkuperäiskielellä. Muu opiskelu tuppaisi jäädä vähemmälle. Paljon vähemmälle. Ja sillä konstilla alkaisi ählämäbiitit ennen pitkää ihmettelemään että mikä on kun ei leipä tulekaan enää pöytään itsestään.

- Allahupa vuan hyvinniin, akpaar.

Käppäukot kävivät kuistilla polttamassa voimasavukkeen ja siirtyivät sitten takaisin löylyyn. Ennen sitä he laittoivat vielä takan ritilälle hautumaan Lälläveden Läski & Leivonnaisen kolesteroolilenkkiä. Sitä tippuva rasva sai aikaan mukavaa sihinää löylyn äänen sekaan.

Rasvaa säästämättä. Laardista tinkimättä.

Pinnanmaalla sianliha ei ole haram. Sen sijaan halal on totaalisesti kielletty eikä ihan pienillä rangaistuksilla.

19 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen ymmärtänyt, että kun kaikki kääntyvät islamiin ja loput vänkääjät maksavat veroa (jizy vai mikä se nyt on nimeltään) muslimeille, niin silloin vallitsee maailmassa se taivaallinen rauha. Tosin lähes samanlaista utopiaa harrastavat jotkut muutkin uskonnolliset yhteisöt ja kommunistit. Mitä oikeasti tapahtuu, on arkipäivää Lähi-idässä ja nähty muuallakin maailmassa jo monta kertaa.

Rouva Ano

Nils. Aslak kirjoitti...

Tässä Max Jussilan erinomainen kirjoitus aiheesta. Lukekaa ja naulatkaa kirkkojen, mutta etenkin moskeijoiden oviin!


https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/maxjussila/vahan-hamasista-ja-maahanmuutosta/

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoitus on kai satiiria, ei parodiaa. Joka tapauksessa hauska. Toivottavat wef:in uskovat lukevat.

Bogreol kirjoitti...

Muslimit vaativat kunnioitusta ns. uskonnolleen, joka on vain Muhammad-kultti. Aiemmin muslimeita kutsuttiin muhamettilaisiksi, pitäisi kutsua edelleen. Sivistyneet länsimaat ovat vieraskoreita ja suvaitsevaisuuden tietämättömyyteen kasvatettuja, eivätkä pidä puoliaan sellaisiin tyrmistyttäviin väkivaltatekoihin syyllistyneitä vastaan kuin koettiin Israelissa 7. lokakuuta. Ihmisiä tapettiin ja raiskattiin mitä brutaaleimmin tavoin samalla ylistystä allahille huutaen. Olemme nyt nähneet kuinka laajaa on palestiinalaisten puolustelu, heidän tekojansa ei tuomita, vaikka äänestivät valtaan hirviön nimeltä Hamas, joka toteuttaa islamia käytännössä vihollisiaan vastaan.

Mekin olemme islamin vihollisia, vaikka puolustelijat eivät tätä tunnusta. Valtavat mielenosoitukset palestiinalaisten puolesta osoittavat kuinka innokkaina liitytään länsimaille vain pahaa edistävien joukkoon. Hamas sen islamin puolesta julisti, ensin on päästävä eroon lauantai-ihmisistä, sapattia viettävistä juutalaisista, sitten on sunnuntai-ihmisten vuoro, meidän vuoromme olimmepa me sitten sekulaareja jumalankieltäjiä tai kristittyjä. Idässä raja aukeaa huomenna mahdollisesti toivottamaan tervetulleiksi perjantai-ihmisiä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle, Nils.Aslakille, Anolle ja Bogreolille & kiitoss kommenteistanne.

Rouva Ano: Kyllä, ja sitä Lähi-idän arkipäivää puuhataan tännekin.

Nils.Aslak: Erittäin hyvä kirjoitus.

Ano: Ei tätä tosin hauskaksi ollut tarkoitettu. Nuo mainitut asiathan ovat totta.

Bogreol: Täysin totta.

Anonyymi kirjoitti...

Meidät voidaan pelastaa vain massiivisilla rikollisten kotiuttamisilla. Britit alkavat lähettämään mamuja Ruandaan. Jos ruvetaan kimppaan brittien kanssa?

Joppos123 kirjoitti...

Itärajalla kultamunat vetävät parhaillaan villapöksyjä jalkaan. Muutama rajanylityspaikka avautuu yöllä ja ikuinen ilmainen elämä kutsuu voimakkaammin kuin seireenit Poseidonia.
FSB ja ihmissalakuljettajat ryöväävät sotaa ja vainoa pakenevilta poloisilta viimeiset taalat taskusta mutta kohta on tarjolla pillimehua, sämpylöitä ja pillua yllinkyllin, kunhan vaan jaksaa työntää kolmipyörän rajalle asti.
Ääliömäistä touhua.
Pidettäisiin nyt se raja kiinni vaikka vuoden ajan ja haistatettaisiin ihmisoikeusjaarittelijoille pitkät paskat Puolan tapaan mutta kun vätystely.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Qroquius Kadille ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Rikollisten ja niiden jotka ovat saaneet notkumisoikeutensa väärin perustein.

Qroquius Kad: Minä en ainakaan ihmettele. Tietysti on idiootteja jotka vieläkin tuumivat että mitenkäs me länkkärit ollaan noita niin kaltoin kohdeltu että ne on pahalla päällä.

Joppos123: Jep. Vuosi näin ensi alkuun. Ja sitten katsottais tilanne uudestaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä kansojen sekoittaminen on vanha kommunistinen juoni ja valitettavasti sen on ostaneet nyt nekin jotka luulee olevansa porvareita. Ideanahan on hävittää kansat ja muodostaa keskenään tappelevia ryhmittymiä, joita on helppo koukkunokkien hallita.

Sinänsä tänne tunkevien tulijoiden työhaluista tai niiden puutteesta ei voi päätellä, miten pappis- tai ideologiavaltainen valtio pyörisi. Kyllähän Irankin tuntuu pystyssä pysyvän. Neukutkin pyöri seitkytvuotta. Se on se hallitsijaeliitti jotakin mieltä ja rivikansalainen myötäilee minkä tarvitsee ja tekee töitä kun elääkseen on pakko.

Olisi mekin vaan pysytty 70-80-luvun Suomessa, jossa taisi olla meikäläisten onni korkeimmillaan. Nythän kaikki on paskottu ja urakalla paskotaan lisää, jotta romahdukseen päästään.

vieras kirjoitti...

Tiedote Yrjölle ja Hotellin väelle. Jos siellä Hotellilla on ihmetelty missä minä olen ja miksi en ole näkyny täällä, olen ollut kiireinen. Muutin marraskuun puolivälissä Tampereelle ja olen sen jälkeen järjestellyt paikkoja että voisin asettua paikalleni. Kun tässä rahoittuu, piipahdan täällä useammin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja vieraalle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Niin, Neuvostoliitossahan pyrittiin siihen Homo Sovieticukseen mutta vaiheeseenhan se jäi.

vieras: Kaikkea lyckaa uudelle asuinpaikkakunnalle.

Anonyymi kirjoitti...

"Länsi-Euroopassa se jonkin asteinen sota on jo aivan varmaa. Siltä ei voi välttyä." Kuinka monta vuotta sen aivan varman sodan puhkeamiseen korkeintaan menee?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Ei sitä voi noin ennustaa. Mutta oletko itse sitä mieltä että rauhanomainen rinnakkaiselo jatkuu ja syvenee?

Anonyymi kirjoitti...

"Mutta oletko itse sitä mieltä että rauhanomainen rinnakkaiselo jatkuu ja syvenee?" En minä niin sanonut. Ilmeisesti kommunikointi ei ole mahdollista ilman sanojen laittamista toisen suuhun?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Et sanonut niin. Se oli kysymys. Koska en ollut varma, mitä asiasta ajattelit.

Anonyymi kirjoitti...

Grillimakkarasta tulee vesi kielelle. Oliko Hämeenlinna kun meinasi äskettäin lisätä lasten ruokavalioon halal-lihan. Sitä ei pidä mennä tekemään. Jos meidän ruoka ei kelpaa voi olla syömättä tai mennä sinne missä saa halal lihaa. Mieluummin tuo viimeinen vaihtoehto. Kukaan ei pidättele lähtijää.

Meillä on siten sellainenkin kun Elintarvikemarkkinavaltuutettu. Ihmisen mielikuvitus on ääretön kun pitää keksiä kaverille suojatyöpaikka. Olisko noilla käsiin räjähtäneillä suojatyöpaikkojen määrällä jotain tekemistä valtion velkaantumisen kanssa. Varsinkin, kun privaattipuolen duunareiden määrä pienenee kuin pyy maailmanlopun edellä eikä niille enää saisi maksaa edes palkkaa josta voisi verottaa. Vain politiikko voi olla näin viisas.

No, tämä Elintarvikemarkkinavaltuutettu on syyllistynyt väärinkäytöksiin. Kuinkas muuten. Sattui niin somasti että eilen Esson baarissa sanoin, Petteri hakee säästöjä valtion talouteen. Jos häätäisi ensin rosvot pois valtion kirstulta säästöä tulisi heti vähintään miljardi. Siihen sanoi muuan mies, sinne ei jäisi ketään. Eikä tällainen menettely olisi kokoomuksen kanssa linjassa.

Anonyymi kirjoitti...

Olen helvetin kyllästynyt mamujen valituksiin. Itse äärimmäisen köyhän lapsuuden eläneenä, kovaa työtä tekemällä ja verot maksamalla kaiken sen saanut mitä minulla nyt on. Eikä se ole paljon. Näin myös läheltä miten 90-luvulla uudet poliitikot rupesivat Suomea tuhoamaan. Hyvin ovat onnistuneet.

Sitten tänne pukkaa porukkaa jonka pitää saada heti kaikki nyt ja vähän enemmänkin. Ilmaiseksi. Ja mitä me siitä saadaan. Haukkuja, arvostelua, rikollisuutta. Pelätä saa jo henkensä puolesta. Jos politiikassa on jotain ismiä ollut, se on idiotismiä.

Joppos123 kirjoitti...

Nyt raja suljetaan taas uudelleen mutta vain kuukaudeksi. Tämänkaltaista soutamista ja huopaamista kutsutaan myös runkkaamiseksi. Ei tilanne kuukauden päästä ole mihinkään muuttunut.
Jokaisella avauskerralla tänne ehtii läpsytellä noin 100 mitälie persläpeä.
Kuukauden päästä savunahkoja voi olla lähtötelineissä tuhansia niin meinaakohan ne läväyttää puomit auki vaan antaa Suomen ylin diktaattori oikeusasiamies siunauksensa olla avaamatta?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1 & Ano2: Erittäin hyviä huomioita kummallakin.

Joppos123: Jep. Raja vuodeksi kiinni. Näin ensi alkuun. Ja kun siitä olisi tieto, niin tulijoita tuskin olisi.