keskiviikko 20. maaliskuuta 2024

EI TULLU HALOOTA

Tuumailenpa vaan tässä keskenäni, tällaisena käppäukkona. Meillä kun on se paha tapa tuumailla. Jopa ääneen. Jaa mitäkö tuumailen? No sitä, että jos joku kansallismieliseksi julistautunut nuori mies suunnittelisi kouluampumista ja jäisi kiinni, niin VMP:n lööpithän kirkuisivat asiasta pitkään. Etusivu menisi uusiksi. Ja television keskusteluohjelmat hilattaisiin täyteen ”asiantuntijoita” jotka toteaisivat että kyseessä on yleiselle turvallisuudelle erittäin vaarallinen ilmiö jolle täytyy tehdä jotakin ja heti. Nuorisossamme on jotain pahasti vialla. Tähän on pakko puuttua.

Mutta kun sitä kouluampumista ihan oikeasti suunnitteli – ja onneksi jäi kiinni – nuori nainen joka kärsikin muodikkaasta ilmastoahdistuksesta niin kovasti vähälle asia on jäänyt. Varsinkin kun tappamisfantasioidensa seassa kyseinen nainen varoitteli äärioikeistosta. Ja ehkä juuri siksi.

Olisi ehkä kovasti viisasta alkaa tutkia ja selvittää yleensäkin että kuinka paljon ja kuinka monen nuoren ihmisen pääkoppaa on saatu sekoitettua pakkosyötetyllä ilmastohysterialla. Sillä kun ihan oikeasti saadaan päitä sekaisin. Vaikka se on samalla suurta muotia joka antaa ihmiselle pätemisen mahdollisuutta. Tulee muistaa, että ei se nuoriso itse päitään tällä hysterialla sekoita. Siitä ovat vastuussa aikuiset, jotka pakkosyöttävät sitä hysteriaa jo ala-asteikäisille.

Samalla sitä nuorisoa kannattaisi muistuttaa, että Suomi ei ole edes hiilineutraali vaan hiilinegatiivinen.


22 kommenttia:

Tapio Suhonen kirjoitti...

No mutta Yrjö. Näin aamutuimaan on pakko todeta: olet nyt väärällä tavalla oikeassa.
Mutta, kun pitäisi olla oikealla tavallä väärässä, jotta pääsisi oikealla tavalla, oikeiden ihmisten lööppeihin ja kissanristiäisiin...
Tunnustuksellisesti, aaamen!

Olavi Koskela kirjoitti...

Joo joo, mitäs nuo FAOn pösilöt nyt oikeasti edes ymmärtäisivät? Onneksi meillä on erään Tynkkysen kaltaisia hallintotieteiden maistereita, joiden asiantuntemuksella Suomi ei suinkaan ole mikään hiilinielu, vaan taseet on vallan toisinpäin. Että hopi hopi vaan suomalaiset maapalloa pelastamaan!

JJR kirjoitti...

Vähintäänkin kohtuullista olisi selvitää tämän ahdistuneen yhteydet A. Breivikiin (ja Halla-ahoon) ja julistaa niitä kesään asti.

Anonyymi kirjoitti...

Niinhän tuo näyttää kuin joku valopää olisi vasta äskettäin keksinyt ilmaston ja huomannut että se muuttuu. Kauheaa on ja sille on jotain tehtävä. Epäilen vaan, että maailman resurssit eivät riitä maapallon ilmaston säätämiseen saati pienen Suomen. Luonnonvoimat voittavat pienen ihmisen. Vahingollisten aineiden kaataminen luontoon on toinen juttu. Se pitää lopettaa. Jos siitä aloitettais. Nykyisen "sotatalouden" aikana ei taida sekään onnistua. Tuotteet eivät ole kestävän kehityksen mukaisia. Niitä tässä nyt kuitenkin paljon valmistetaan.

Selitys ilmastoahistukselle lienee sellainen, että jotkut ovat huomanneet siinä markkinaraon tulla vaikka miljonääriksi. Parempi olisi käyttää nekin varat ilmastoon sopeutumiseen rakentamisessa infrassa yms. Ei tulisi heti hätä käteen kun ilmat muuttuvat.

Anonyymi kirjoitti...

Näistä "tulevaisuuden" ekoterroristeista on matkan varrella näkynyt vain muutamia huolestuneita varoitteluja nekin muualla kuin vmp puolelta, no taidamme nyt olla siinä tulevaisuudessa. Tosin kaikki ovat tässäkin asiassa jo tienneet tämän mihin ilmastopaniikin lietsominen todennäköisesti johtaa, eli jotkut radikalisoituu liikaa... vihervasemmistosta on tullut haitallinen tekijä maassamme...
-Lukija

Anonyymi kirjoitti...

Kiinnitin huomiota tämän ilmastoahdistujaneitokaisen motiiveissa siihen, että hän mainitsi maapallon liikakansoituksen. Kerrankin olen edes yhdessä asiassa näiden kanssa samaa mieltä. Tosin tämä neitonen ei maininnut, ketkä maapalloa liikakansoittavat, valkoiset kansat eivät sitä tee.

Ikätoveritar

Strix Senex kirjoitti...

Eihän nyt kouluammuskelua suunnittelevasta nuoresta naisesta ja varsinkaan hänen taustoistaan ja motiiveistaan voi tehdä juttua, kun palstat täytyy täyttää jollakin rasismihysterialla kun joku kampaaja on sanonut jollekin asiakkaalle jotakin. Mitä hän on sanonut ja miksi, ei tietysti käy jutuista ilmi. Mutta nykyjournalismiinhan kuuluukin, että toimittajat kovasti pöyristelevät ja kauhistelevat, mutta unohtavat kertoa, mitä oikein tapahtui ja kuka ehkä teki ja mitä.

Siihen, että tämän ammuskelua suunnitelleen naisen taustoja ja motiiveista ei kerrottu, medialla on tietysti toinenkin ja hyvin painava syy. Silloin olisi nimittäin pitänyt kertoa tai ainakin vihjata, mistä se ahdistus ja paniikki olivat aiheutuneet. Ja siinä paniikinlietsonnassa medialla itsellään on se kaikkein keskeisin rooli. Toimittajien kannalta olisi kai ikävää, jos ihmiset hoksaisivat, että heidän juttujensa takia joku ihmisparka on mennyt niin sekaisin, että on alkanut uskoa, että ammuskelemalla jonkun koulun oppilaita ja ehkä opettajiakin sellaisessa maassa, jonka hiilidioksidipäästöt ovat alle promillen maapallon päästöistä ja ovat vieläpä puolittuneet tällä vuosituhannella, hän pystyy ratkomaan maapallon ilmasto-ongelmia.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Eipä senkaltainen psyykkinen taantuminen, joka ääriajattelussa ammentaa voimaantumisesta ihan kaikenlaisiin uhrirooleihin samaistumisesta, ole historiassa ollut eikä koskaan olekaan minkään tietyn ideologisen aatekulissin yksityisomaisuutta, vaan ihmiselle ihan lajityypillinen syvyyspsykologinen taantumailmiö sellaiseen mielentilaan, jossa tieoinen järkiajattelu on hajonnut ja alitajunnassa tuhotarpeet ja itsetuho sulavat yhteen.

Sanoisin niin, että tavallaan kouluampumiset ovat vähän sitä samaa, josta yksi mestari vähän irvokkaalla mutta todellisuudentajuisella tavalla varoitteli kun toivoi, että monikulttuuristumisen myötä joka tapauksessa lisääntyvät raiskaustapaukset osuisivat niihin monikulttuuri-ihastujiin, jotka omalla aktiivisella työllään ovat maan monikulttuuristumista edistäneet. Myös kouluampumisten tapauksessa voitaisiin syyttävä sormi osoittaa koululaitoksen omiin oppisisältöihin, joista kaiken klassisen sosiologian ja syvyyspsykologian opettaminen jostain syystä on tabuna jätetty väliin.

Eipä kuolemankulttia koskeva tieto tosiaan tunnu menevän perille. Aika moni vihreä alitajuntaisesti ihailee terroristeja, julkisemmin sympatiseeraa antisemitismiä, ja ihan avoimesti suureen ääneen ihailee esimerkiksi Pentti Linkolaa. -- Ei siis niin, että missään ideologiassa olisi mitään sisällöllistä totuutta, vaan niin, että nykymaailmassa nuo valikoituvat vihervasemmistolle puolijulkilausutuiksi idoleiksi.

Olen kirjoitellut tuosta kuolemankultista, ja toisessa yhteydessä olen ihmetellyt esimerkiksi sitä miten vähän suomalaiset elokuvakriitikot mistään tosielämästä tai ihmisyydn perusteista ymmärtävät. Kuitenkin on selvää, että väkivallan ihannointi voi itää vain maaperässä jossa elokuvien sisältämää väkivaltaa ei enää pystytä omassa pienessä mielessä käsittelemään, vaan takerrutaan siihenkin omia uhrisamaistumisia voimaannuttavalla tavalla. Aika monet kouluampujathat ottavat mallia ja saavat rohkaisua nimenomaan aiempien tekijöiden tekoihin tutustumalla.

QroquiusKad kirjoitti...

Kuten JJR satiirisen käänteisesti totesi, tämä tapaus pitää yrittää epätoivoisesti vaieta kuoliaaksi kun sen taustalta ei voitu löytää pienintäkään vihjauksen tapaistakaan johtaen Breivikiin, Halla-ahoon tai mihinkään muuhunkaan natsistis-fatsistis-ratsistisuuteen.

Voitte meinaan uskoa, että sellaista yhteyttä on naama irvessä etsitty ja kun ei löydetty taatusti mietittiin hartaasti, uskaltaisiko sellaisesta valehdella.
Vaan nyt ei ollut varaa, kun oikeudenkäynnissä olisi tullut esiin, että oli vain tyttöjen ihkun ikiomaa ilmastonmuutosuskontoa ja EgoApinointia.
Viherkommunistitytöillä on nyt se vegaanin tuska, kun näkee rauhoitetun eläimen syövän rauhoitettua kasvia.

Ennustanpa, että tyttö lähetetään suorinta tietä mielentilatutkimukseen ja sieltä suoraan Niuvanniemeen, että päästään tästä inhottavasta tapauksesta eroon ja voidaan alkaa leikkiä, ettei sitä koskaan tapahtunutkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Oliko se iltalehti kun jo ehti kertomaan jonkun tämän tytön tunteneen, että muuten ihan kiva likka, mutta saattoi ykskaks kilahtaa jostain ihan tyhjästä. Ja aina oli syy jossain muussa/muisaa, ei koskaan hänessä. Innokas ammupaharrastaja, kun ensin pitkän vonkamisen jälkeen sai aseluvan. Liekö sen saamisessa auttanut armeijan käyminen ja alikessun jämät? Mene ja tiedä. Kyllä ny ahistaa ja huolella:(
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tapio Suhoselle, Olavi Koskelalle, JJR:lle, Ano1:lle, Lukijalle, Ikätoverittarelle, Strix Senexille, Seppo Oikkoselle, Qroquius Kadille ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne ja lisäyksistä. Niin kuin Strix Senex totesi, on valtamedialla äärimmäisen suuri osuus tuon hysterian levittämisessä. Mutta sehän ei tunnetusti pysty katsomaan peiliin. Tapion heitto ”olet nyt väärällä tavalla oikeassa, mutta, kun pitäisi olla oikealla tavallä väärässä” kuvaa aikaamme jokseenkin osuvasti.

Anonyymi kirjoitti...

Mistä ei voi puhua, siitä pitää vaieta. Ja valehdella välillä vastuullisesti.

Valhe, emävalhe, tilasto, vastuullinen valehtelu, Putinin vaalivoitto...

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Tapsa vaan. Vastuullinen valehtelu on ollut maan tapa jo kauan. Venäjä on sitten ihan oma lukunsa. Veikkaan että valtaosa venäläisistä kannattaa edelleenkin Putinia.

Joppos123 kirjoitti...

Se, että on ollut intissä alikessu ei riitä ERVA lupiin. Niitä on aika vaikea edes kantapeikkojen saada jos nyt ei puhuta lopetusaseiksi tarkoitetuista .22 reukuista.
Ei taida lupamenettely olla tässä maassa linjassaan niinkuin ei moni muukaan lupa-asia.
Hoitoonhan tuo pissis pitää kärrätä ja se Niuva voisi olla ihan hyvä loppusijoituspaikka. Vanhin poika on siellä duunissa, tosin miesten suljetulla.

Anonyymi kirjoitti...

Vähän muusta: https://yle.fi/a/74-20060784?fbclid=IwAR0dhdJkW8S2JgVdu1alYmKRkdVMuKbTyM0yAldiCZZytivSNN5EevQYKBA

Muutamassa koulussa on järjestetty mahdollisuus ampumaharjoitteluun mm. oppilaille. Kuinka ollakaan, on Opetushallituksessa joku kukkahattutäti pöyristynyt.

Joppos123 kirjoitti...

Putlerin kannatus ryssälässä on varmasti kova ja se johtuu taas siitä, että aina tietyin väliajoin sen hetkinen diktaattori tapattaa tai ajaa maasta ulos sen älykkäimmän sakin.
Kysymys on rodunjalostuksesta.
Tyhmä ja pelokas kansa on helppo hallita.
Jos ryssälä ei ryssi ja ala sotaan NATO:a vastaan niin 20 vuoden kulutta se on kuin Pohjois-Korea.
Rievuissa kulkeva kansa hakkaa kätensä verille kun tsaari puhuu.
Se joka uskaltaa lopettaa taputtamisen ensimmäisenä ammutaan.

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Joppos: "Se, että on ollut intissä alikessu ei riitä ERVA lupiin. Niitä on aika vaikea edes kantapeikkojen saada jos nyt ei puhuta lopetusaseiksi tarkoitetuista .22 reukuista."

9 mm pistooli normilippaalla ei ole ERVA ja sellaiseen saa luvan 2 vuoden harrastamisen eli ampumassa käynnin jälkeen tietyin tavallisin ehdoin tietyn verran per vuosi, olikohan viisi kertaa, on seuran jäsen, harrastaa jotain tiettyä ammuntalajia, on pääsy ampumaradalle, lisenssit kunnossa jne. Eli sen saa ihan ilman mitään kommervenkkejä jos harrastaa oikeasti ja käy ampumassa. Tietty siinä on tuo erikoisuus että pitää käydä ampumassa eli harrastaa vaikkei ole omaa asetta. Mutta kyllä se onnistuu esim. reservin seurojen vuoroilla, lainaavat aseita paikan päällä, tai kaupallisilla ampumaradoilla.

Anonyymi kirjoitti...

Sen verran, että en tiedä noiden aselupien myöntöperusteita nykyisin tai aiempina vuosina, mutta ne kun kuulemani mukaan menevät vieläkin ns. tarve tai jonkun muun harkinnan mukaan. Ja siinä harkinnassa on paikalisella vallesmannilla/polliisipäälliöllä sormensa pelissä. Että jotta ja kun on tämmöinen, vaikka vaan tes.alik niin se merkkaa/merkkasi monen vallesmannin/polliisipäällikön harkinnassa. Ja kuten thorvald tuossa mainitsee, se ampumaharrastus useinkin on se ratkaiseva tekijä. Ei ne somekirjoitukset, aluksi pienelle piirille.
Huru-ukko

QroquiusKad kirjoitti...

Lisäksi tytöllä oli aselupaa hakiessaan se etu että oli tyttö, ja tytöthän ovat sellaisia...kilttejä!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle, Anolle, Thorvald Eskilinpojalle, Huru-ukolle ja Qqroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Joppos123, Thorvald, Huru-ukko & Qroquius Kad: Niin kuin Huru-ukko totesi, niin lupakäytäntö vaihtelee vähän vallesmannista riippuen. Mietin kyllä sitäkin kuinka kyseinen nainen on saanut alikessun jämät. Tietysti psykopaatti pystyy peittelemään käytöstään eikä armeijan seula kaikkea huomaa.

Ano: Antaapa kukkahattutädin pöyristyä. Nimenomaan ampuma- ja metsästysseurat opettavat nuorille turvallista ja vastuullista aseenkäyttöä.

29051453 kirjoitti...

Hei kaikki ja kommentoinpa minäkin. Ilmeisesti oli lukiossa kiltti ja hiljainen tyttö. Nyt pyöritellyt maailman tilaa liikaa päässään, mielentilatutkimus ratkaisee. VMP riemastui; blondi kantasuomalainen suunnittelee joukkomurhaa eikä mikään Afrikan sarven vahvistus.
OffTopic. Naina saa mennä armeijaan jos haluaa. Parasta maanpuolustusta suomalaiselle naiselle olisi synnyttää uusia suomalaisia. Vaikka kymmenen jos paikat kestävät.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, 29051453. En osaa sanoa hänestä sinänsä sen tarkemmin. Minusta itsestänihän naisten asepalvelus on täysin järjetön idea. Olisivat perustaneet Lotta Svärd-järjestön uudestaan. Sitä olisin tukenut.