tiistai 3. syyskuuta 2024

VIHREÄÄ RUIKUTUSTA JA KATKERUUTTA

Jatketaan aiheesta rasismiruikutus ja laitetaan hieman omia kommentteja. Vihreäthän ovat metelöineet hallituksen umpirasistisista toimista. Tätä on käsitelty muuallakin mutta sanonpa oman käppäukon sanani. No, siirrytään samantien vihreään ruikutukseen ja omiin kommentteihin:

Pakolaiskiintiö on laskettu alhaisimmalle tasolle mitä koko 2000-luvulla on nähty.

Jos Suomeen ei oltaisi hankittu valtavaa määrää islamilaisia elätettäviä niin pakolaiskiintiön – siis oikeitten pakolaisten – kanssa ei olisi mitään ongelmaa.

Vastaanottoraha on pienennetty minimiin, vaikka YK on suositellut sen nostamista.

YK on jo kauan aikaa ollut täysin turha ja islamilaisia nuoleva järjestö. On kuvaavaa, että vihreät vetoaa juuri siihen. Oikeasti hädänalaiselle riittäisi ruoka ja majoitus. Tiedä, vaikka hän alkaisi etsiä töitä. Islamilaiset taas tulevat elatusautomaattiin. Jota vihervasemmisto on tarjonnut. Todellakin automaattina.

Hallitus rajoittaa paperittomien oikeutta välttämättömään terveydenhuoltoon.

Ei ole olemassa paperittomia. Se on vastenmielistä newspeakia. On vain maassa laittomasti oleskelevia. Ne eivät tarvitse kuin välttämätöntä ja välitöntä maasta poistamista.

Kehitysyhteistyöstä leikataan useita satoja miljoonia.

Jos sillä ei ole kymmeniin vuosiin saatu aikaan kuin afrikkalaista korruptiota ja suomalaisten tiedostajien hyvesignalointia niin se tulisi lopettaa kokonaan.

Hallitus leikkaa rasisminvastaista työtä tekeviltä järjestöiltä.

Ei, vaan rasismia poliittisiin tarkoituksiinsa määritteleviltä järjestöiltä. Jotka palkkaavat täysin turhia akateemisia suojatyöntekijöitä.

Maahanmuuttajien kotoutumisesta leikataan.

Ei tarpeeksi. ”Kotoutuminen” on newspeakin sanahirviö. Tulisi keskittyä maasta poistamiseen.

Päiväkotien yhdenvertaisuussuunnitelmat poistetaan.

Eli haittamaahanmuuttajien sikamaiseen käyttäytymiseen liittyvät etuoikeudet? Poistakaa ne kouluistakin.

Hallituksen politiikka lisää paperittomien määrää ja kasvattaa varjoyhteiskuntaa.

Jälleen ”paperittomat”. Edellisten hallitusten hyväuskoinen sokeus on saanut aikaan sen varjoyhteiskunnan ts. valtavan määrän kehitysmaalaista rikollisuutta kun laittomia ei ole saatu otettua kiinni ja karkoitettua.

Eli toisin sanoen vihreät haluavat (vaativat) että Suomi on edelleenkin koko maailman sosiaalitoimisto. Ja aseena on tietysti se taikasana rasismi. Toivottavasti hallitus pysyy tiukkana. Ja joo, kaiken pohjanahan on se että niin vihreitä kuin vihervasemmistoa yleensäkin vituttaa armottomasti kun ne menettivät viime vaaleissa vallan.

Ja aina kun vihervasemmistoa vituttaa, niin jotain on tehty oikein.


30 kommenttia:

Gottihan Se kirjoitti...

Tämähän vain kertoo siitä, että asiat on liian hyvin tällä hetkellä. Tosin muutoksen tuulet puhaltelee pikku hiljaa ja tummat pilvet kerääntyy ympärille. Niin kauan kun asiat on näin hyvin, niin tämä ruikutus ei tule loppumaan ja käy vain absurdimmaksi.

Pitää muistaa että nämä ruikuttajat ovat niitä, jotka natsi-saksassa tai neukkulassa olisivat olleet niitä tosiuskovaisia. Joten mitä tahansa tulevaisuus tuo tullessa, voimme olla varmoja, että he ovat puolensa valinneet. Onko se burqa, "You own nothing and you'll be happy" doktoriini vai "suicide pod" menot niin ekana tulevat olemaan jonossa ja liputtamassa kuinka loistavaa se on. Lampaat seuraa vahvinta propagandaa ja tällä hetkellä se on tätä rasismus ja wokellus jöötiä.

Jotenkin tuntuu, että vain niin sanottu kolmas iso konflikti voisi tuoda isomman käännöksen tähän menoon. Siinä vaiheessa alkaa elämän realiteetit iskeä silmille joissain tapauksissa tosiuskovaisillakin. Ja sanon tämän erittäin surullisin mielin.

Kannattaa muistaa myös, että Suomi vaikka Suomi wokeltaa eteenpäin järkyttävällä tahdilla, niin olemme noin 20-30 vuotta jäljessä yleensä ottaen näitä isompia länsimaita. Nojaan tässä ihan omiin kokemuksiini tuolta maailmalta, joten kannattaa uskoa kun olen Asiantuntija.

Bogreol kirjoitti...

Hallitus on oikealla tiellä, vielä pitää kiristää. Ei Saksan liittokansleri Olaf Scholz ole kysynyt YK:lta mitään kun esitti, että muista EU-maista tuleville turvapaikanhakijoille pitää alkaa tarjota vain Brot Bett Seife (leipä, petipaikka, saippua). Kreikan tai jonkin muun eurooppalaisen maan kautta kulkeneina he ovat yksiselitteisesti laittomia onpa heillä papereita tai ei.

Kävipä Saksan paikallisvaaleissa hyvin kun vihreät kuihtuivat, Thüringenissä eivät päässeet edes äänikynnyksen yli. Tulokset olivat kuulemma demokratian vastaiset kun äärioikeisto AfD ja äärivasemmisto BSW voittivat, kummatkin maahanmuuton vastaisia omien kansalaisten eduista huolehtimaan pyrkiviä. Eihän sellaisille saa antaa valtaa. Scholz yritti sentään nostaa profiliaan asiassa, mutta huonosti kävi sossuillekin. Euroopassa aletaan järkiintyä, vihreät tulevat kaikkialla veronmaksajille liian kalliiksi, aletaan ymmärtää islamin uhka ja vihreitten ilmastotoimien lässähtäminen pelkän hysterian tasolle.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan oikein. Kotouttamisen sijaan tulisi olla kotiuttaminen.

Ja milloin kantasuomalaisille tarjotaan tällaisia alla olevia palveluita?

https://jukkahankamaki.blogspot.com/2017/12/kuinka-maahanmuutto-pelastaa-suomen.html

Onko niiden puute rasismia kantasuomalaisia kohtaan?
Jaa mitä vihreät aikovat tehdä tilanteen parantamiseksi?

Strix Senex kirjoitti...

Kyseinen ruikutus oli hyvä esimerkki vihreiden huonosta ajattelusta ja tietoisesta käsitteiden väärentämisestä.
- Pakolaiskiintiöllä ei ole mitään tekemistä rasismin kanssa, se ei kohdistu mihinkään tiettyyn ryhmään
- Vastaanottorahalla ei ole mitään tekemistä rasismin kanssa, se kohdistuu tasapuolisesti kaikkiin rahan saajiin
- Maassa laittomasti oleskelevien terveydenhuoltoa koskevan oikeuden rajoittaminen ei ole rasismia. Lisäksi väite on muutenkin valheellinen, koska rajoittaminen koskee ei-välttämätöntä terveydenhuoltoa
- Kehitysyhteistyöstä leikkaaminen ei ole rasismia. Korruption rajoittamista se saattaa olla
- Rasismisvastaista työtä tekeviltä järjestöiltä leikkaaminen ei ole rasismia. Korruption kitkemistä se saattaa olla.
- Maahanmuuttajien kotouttamisesta leikkaaminen ei ole rasismia. Korruption kitkemistä se saattaa olla.
- Päiväkotien yhdenvertaisuusohjelmien poistaminen ei ole rasismia. Tarpeettoman byrokratian kitkemistä se saattaa olla.
- Hallituksen politiikka ei lisää paperittomien määrää. Pikemminkin pyrkimyksenä on maahan laittomasti tulevien määrän vähentäminen.

Anonyymi kirjoitti...

Tämähän ilouutinen on näiden ruikutusten ja katkeruuden takana:

https://www.suomenuutiset.fi/oleskelulupien-myontaminen-tiukentui-jatkossa-hakijan-omalla-toiminnalla-entista-enemman-vaikutusta/

"...Jatkossa kielteisen oleskelulupapäätöksen voi saada myös, jos on esimerkiksi antanut viranomaiselle vääriä tietoja henkilöllisyydestään, kansalaisuudestaan tai Suomessa oleskelun todellisesta tarkoituksesta, toimittanut väärennettyjä asiakirjoja, oleskellut Suomessa laittomasti, tehnyt töitä Suomessa tietoisesti laittomasti eli ilman työnteko-oikeutta, tehnyt selvästi perusteettoman hakemuksen voidakseen jatkaa oleskelua maassa tai muilla tavoin pyrkinyt harhaanjohtamaan viranomaisia...."

Harmi sinäänsä, että tämäkin laki tuli 30 tai vasta 15 vuotta liian myöhään voimaan...

heppa

Anonyymi kirjoitti...

Voinko saada ns. "paperittomien palvelua", jos menen vaatimaan lääkäripalvelua jonon ohi ilman papereita?
Vai pitääkö "paperittomalla" olla joku paperi, jolla hän todistaa, ettei omaa mitään paperia?

Anonyymi kirjoitti...

Sanna Marinin hallitus polkaisi liikkeelle jos jonkinlaista hanketta ja projektia yhdenvertaisuudesta ja rasismin torjunnasta. En tiedä, milloin tämä oikeusministeriössä tehty "Etuoikeusbingo" on julkaistu, mutta se kuulemma auttaa ymmärtämään, miten rasismi ilmenee Suomessa. Mitä vähemmän rasteja saat, sitä vähemmän rasismi ja rodullistaminen tai muu syrjintä vaikuttavat elämääsi.

Kas tässä muutama 16:sta ruudusta, joita voi ruksata ja karmea totuus paljastuu:
- Kukaan ei ole koskaan kyseenalaistanut suomalaisuuttani.
- Kun käyn kaupassa, vartijat eivät lähde perääni.
- Vanhemmilleni ei ole ehdotettu, että siirtyisin S2-opetukseen.
- Minun ei ole tarvinnut toimia tulkkina vanhemmilleni.
- Viettämäni pyhä- ja juhlapäivät on merkitty yleiseen kalenteriin.
- Nimeni osataan automaattisesti lausua oikein.
- Voin ostaa laastaria, joka on samanväristä kuin ihoni.

Kuinkahan paljon tähänkin on tuhlattu oikeusministeriössä kallista työaikaa, kahvia ja viinereitä? Jonkun toisen "luonnehdinnan" mukaan ihminen on myös etuoikeutettu, jos omistaa asunnon.

Rouva Ano - etuoikeutettu, mutta rangaistusta ei ole vielä keksitty





-TR- kirjoitti...

Tuo Saksan osavaltioden vaalitulos, olkoonkin että oli entisestä DDR:stä eli köyhemmästä Saksasta, on merkki että tuuli on kääntymässä.

Nuoriso ei enää äänestänytkään vihervasemmistoa vaan niitä Saksan persuja.

Anonyymi kirjoitti...

Liippaa aihetta hieman. Kansalainen niminen verkkojulkaisu kertoo, että nyt voi edesmennyt Henry Ford taas levätä rauhassa. Ford nimittäin luopuu woketuksesta ja titityy aatteista koska asiakkaat, henkilökunta ja osakkeenomistajat ei tykkää. Eikä patterikuorma-autoakaan kehitetä kun niitä ei kukaan halua ostaa.
Ehkäpä järki alkaa hiljalleen valtaamaan alaa jenkeissä ja sen myötä ehkä meilläkin.
Huru-ukko

QroquiusKad kirjoitti...

Pakolaiskiintiöstä kitiseminen osuisi viherkommunistityttöjen omaan jalkaan, jos vain suomalaisilla olisi asiasta riittävästi oikeaa tietoa.
Sitä löytyy mm. täältä:

https://www.refugeecouncil.org.au/global-resettlement-statistics/5/

Kartassa näkyvät kiintiöpakolaisia vastaanottavat valtiot.
Kuten huomaamme, kovin ovat harvassa.
Alempana näkyy statistiikkaa kiintiöpakolaisten määrästä suhteessa vastaanottaneiden valtioiden valtion väkilukuun.
No kas, kun pieni Suomi on tässä peräti neljännellä sijalla maailmassa!

Joten eiköhän Suomi ole jo tässä asiassa tehnyt osuutensa, ja muut voivat ottaa lisää the Taakkaa™ kantaakseen?
Vaikkapa perustamalla sen pakolaiskiintiön, joka useimmilta tämän Pallon valtioilta kokonaan puuttuu!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Gottihan Se:lle, Bogreolille, Ano1:lle, Strix Senexille, hepalle, Rouva Anolle, TR:lle, Huru-ukolle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne. Vihervasemmistohan ei pysty tarjoamaan mitään muuta kuin (naisellisiin) tunteisiin pohjautuvaa ruikutusta.

Ne Saksan vaalit olivat kieltämättä hyvä merkki.

Huru-ukko: Myös Harley-Davidson teki saman tempun.

Ja niin kuin QK totesi, ei kenelläkään pitäisi olla mitään valittamista Suomen pakolaisasioista.

alianor d'aquitaine kirjoitti...

Tässä on kyseessä uskonto, jonka ylipapittaret ovat korkeampia olentoja ja tietävät tasan tarkkaan mitä sinä ajattelet ilman, että olet lausunut asiasta mitään. He määrittelevät mitä saa ajatella, mitä saa sanoa ja miten tulee suorittaa katumusharjoituksia synneistä joita et ole tehnyt. Kun pintaa heidän ylemmyydestään hieman raaputtaa paljastuu, etteivät heitä "rodullistetut" kiinnosta tippakaan vaan olennaista on heidän ahnas vallanhalunsa, jota ruokkii heidän turhautumisensa liittyen heidän heikkoon älykkyysosamääränsä.

On järjetöntä, että hallitus törsää rahoja kursseihin, joissa hoetaan yhteen ääneen "en ole rasisti, en ole rasisti, en ole rasisti" uskonnollisen hurmoksen vallassa. Ei siinä mikään muutu.

Vihervasemmisto muuttaa mielipiteensä maahanmuutosta heti kun poliittiset hillotolpat katoavat. Saksassa tulee maahanmuuton sääntöihin tiukennuksia, koska oikeisto on ottamassa vallan.

Anonyymi kirjoitti...

Vmp:n ykköslehti ilakoi 3.9.2024 sillä, että valtion velkasuhde ei korjaannu. Maahan muuton piti pelastaa Suomen talous.
Tunnuslukuja vuodesta 2010 vuoteen 2023:
- valtio velka kasvoi noin 2,3 -kertaiseksi
- BKT ei kasvanut käytännössä yhtään
- kuntien yhteenlaskettu velka kasvoi ? -kertaiseksi
- vieraskielisten määrä kasvoi 2,4 -kertaiseksi.
Älkää tulko minulle sanomaan, että maahanmuutto on siunaus minulle ja lapsilleni.

Anonyymi kirjoitti...

Myös Jack Daniels viskiäkään ei enää rasita moien hömppä. Pitänee vaihtaa merkki siihen:))
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Niin, sitä kun katsoo pääkaupunkiseudun lähiöissä joka päivä, miten kehitysmaalaiset pyörittävät avoimesti huumekauppaa, ottavat tilan haltuun, huutavat joka paikassa, ihailevat tai ovat jengiläisiä ja isoilla joukoilla perseilevät, niin tulee mieleen, että elämmekö me jotenkin eri maailmoissa? Mitä siellä vihreässä päässä tapahtuu, kun silmien näkymä meillä on sama, mutta tulkinta täysin eriävä?

Noh, itse olen miettinyt vähän sellaista, että kun vihreä neonväritukka joutuu joku hetki itse tämän diversiteetin jalkoihin, niin en taida olla se joka on valmis panemaan fyysisen koskemattomuuteni peliin. Taidan vain seurata vierestä, ehkä huudahdan 'refugees welcome'.

Valtsu

Anonyymi kirjoitti...

https://www.ku.fi/artikkeli/5056570-vasemmistonaiset-ihmettelee-hallituksen-logiikkaa-muilta-leikataan-mutta-tasa-arvon-vastainen-jarjesto-saa-satoja-tuhansia-euroja

Olisi niin paljon sanottavaa tuosta artikkelista...

Tuon artikkelin yninästä ja ruikutuksesta päätellen useat täysosumat ovat sattuneet täydellisesti tarkoitettuihin maaleihinsa!


t: Vitt...Stadilainen

Anonyymi kirjoitti...

Hitlerin vihreät perilliset. Ei jatkoon.

Anonyymi kirjoitti...

Saksan vaalituloksessa on yksi helvetin iso ongelma - vaaleissa hienosti menestyneet oikeistolaiset ja kommarit eivät halua kumpikaan tukea Ukrainaa. Ja se on kyllä todella vittumaista, jos ryssä saa oikeasti mellastaa, miten huvittaa.

Valtsu

Anonyymi kirjoitti...

Rva anon kommentista, tutustuin etuoikeus bingoon. Täytyy kyllä todeta lievästi sanoen, että elämme aikoja. Asiaan liittyen tai ei, lähetin sähköpostin erääseen järjestöön. Kysyin miksi miesten oikeuksia ei huomioida siinä tapauksessa, että jos/kun kumppani tulee raskaaksi, ei suoriteta dna testiä? Pointtini on siinä julkisuutta saaneessa tapauksessa. Ja kun nykyään ollaan avoimissa suhteissa. En ole saanut vastausta.

Anonyymi kirjoitti...

"Paperittomia" taisi tulla einiten 2015. Ketäs silloin oli valtakunnansalin puikoissa. Pääministeri Sipilä Juha. Pääministerin sijainen Orpo Petteri, myös sisäministeri. Soini Timo (sintu). Valtiovarainministeri Stubb Aleksander. Liikenne- viestintä- ja sisäministeri Berner Anne-Catherine. Muitakin tuttuja nimiä löytyy. Ja nyt monet samat naamat mukamas korjaavat virheet. Uskoo ken tahtoo.

Kuka mahtoi silloin määrätä armeijan kantamaan kapsäkkejä Ruotsista sotaa vainoa ja kidutusta pakoon tulijoille on vieläkin sanomatta.

Mmmm kirjoitti...

Yle on vihreiden uutistuottaja ja Pravda pää-äänenkannattaja. Mikäs siinä on vihreillä oleskellessa?

Tapsa vaan

Joppos123 kirjoitti...

Virheet ovat saaneet ihan yleisen somen puolella täyslaidallisen harhaisesta kirjoituksestaan hallituksen "rasismista".
Itselleni selvä asia heidän prioriteeteissään on se, että kannanotossaan he haukkuvat hallitusta rasismista niitä kohtaan jotka eivät edes vielä ole täällä suu auki vaatimassa ilmaista elatusta.
Ei kai edes vihreät voi selvemmin ilmaista halveksuntaa omaa kansaansa kohtaan kuin ruikuttamalla jokaisen potentiaalisen kehitysmaalaisen puolesta.
Hutimaisa vaihdettiin puhtaaseen kansanvaihtajaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys alianor d´aquitanelle, Ano1:lle, Huru-ukolle, Valtsulle, Vitt… Stadilaiselle, Ano2:lle, Ano3:lle, Tapsalle vaan ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne. Kyseessähän on tosiaan jonkinlainen uskonnon ja hysterian sekoitus joka uppoaa nimenomaan naisiin. Mitä tulee tuohon KU:n linkkiin niin siinä on sama viisaus. Eli jos vihervasemmistolaista ja erityisesti Veronika Honkasaloa vituttaa niin jotain on tehty oikein.

Joppos123 kirjoitti...

Honkasalo on syntynyt väärään aikaan ja siksi peräpää on hierottu lasia täyteen. Veronikan aika olisi ollut silloin kun Wanhaa vallattiin ja tehtiin vallankumousta. Nyt eukko yrittää samaa mamutuksen kautta kun ei oikein uskalla ryssäänkään luottaa.
Menee samaan luokkaan naisoletettuja kuin Kimmo "kirppu" Kiljusen matkapatja Kontula.
Koko ajan karmea kaipuu kommunismiin ja Suomen tuhoamiseen mutta se vanha työkalu on poissa joten uusi pitää löytää ja löytyihän se.
Pelottavaa on se, että jatkuvasti noi notkuu eduskunnassa.

Anonyymi kirjoitti...

Helvetinmoisia ongelmia ovat tänne rahdanneet ja 40 000 ongelmaa lisää pitäisi saada vuosittain. Poliitikot eivät asu meidän kanssa samalla planeetalla.

Gottihan Se kirjoitti...

Tuli mieleen tuosta yhdestä Valtsun kommentista, että vihreät päät eivät näe mitä sinä näet. Ne näkevät mitä tahtovat nähdä, eivät todellisuutta. Parhaiten olen tämän saman ilmiön huomannut kun joudun käymään työni puolesta usein San Franciscossa. Siellä paikalliset hyväosaiset ja ei niin hyväosaiset vetävät tämän tavan äärimmilleen. Mitä meikäläiset näkee siellä on täyden kaaoksen ja anarkian. He näkevät utopian, kaupungin joka on täydellinen paikka. He eivät suostu näkemään niitä sataatuhatta koditonta, sitä ulosteiden määrää, sitä hajua, sitä rikollisuutta, sitä turvattomuutta, sitä äärimmäistä köyhyyttä, joka on hirveässä kontrastissa siihen äärimmäiseen rikkauteen mitä siellä näkee.

Esimerkkinä työkaverit siellä eivät näe niitä kodittomia jotka lojuu ulosteissaan niiden kotiovien ja toimistojen edessä. Olen kysynyt pariin kertaan, että eikö tämä ole hirveää ja kauhean näköistä. Vastaus on ollut, että en minä ole huomannut mitään tai ketään. Tosin yksi koominen homma on se, että kaikki kyllä sanoo, älä kävele mihinkään vaan käytä taksia/uuberia. Syytä ei tosin suoraa sanota, koska se tekisi asiasta todellista heidän mielissään.

Ihan samanlailla nuo vihreät päät toimii, ei ne halua nähdä todellisuutta. He näkevät utopian. Me ollemme niitä pahiksia, kun vastustamme heidän kuvittemaansa utopiaa. Vaikka heille kävisi jotain huonompaa, he selittelevät sen itselleen sillä tavalla, ettei utopiakupla ei mene rikki. Tämä on osa heidän uskontoansa ja tosiuskovaisen uskohan ei helpolla järky.

Ykä on täysin oikeassa sanoessaan, että jos nämä tosiuskovaiset ujeltaa, niin jotain on tehty oikein. Olkoon vaikka kuinka pieni ja mitätön asia.

Anonyymi kirjoitti...

Toivotaan että kaikki nämä vihervasemmiston uhkakuvat todellakin toteutuvat, se olisi hyvä alku tämän maan pelastamiselle, paino sanalla alku.
Täytyy tosin myös muistaa että vihervasemmistolla on käytössään eduskunnasta riippumaton koneisto, joka pystyy tarvittaessa kyllä murentamaan pohjaa näiltä hienoilta päätöksiltä.
Demla juristien, SPR:n viidakkokuumeisten milfien, kissoja hyysäävien vanhojen piikojen ja mies feministien toimittajien, ynnä muiden jumalan kiroamien olentojen armeija on aina valmiina hyökkäämään ison rahan (sekä yksityissektorilta ja julkiselta sektorilta nyhdetyn) ja kansainvälisen arvoyhteisön anteliaalla tuella, sekä tietysti kaikkein tärkeimpänä, sammumattoman ja punaisena hohtavan vihan voimalla, vihan kaikkea normaalia, tervettä ja valkoista suomalaista kohtaan.
Tätä vihollista ei voiteta edes eduskunnan enemmistöllä, vaikka suomalaisten puolue saavuttaisi sen yksinään. Tämä koneisto ei ole mitään muuta kuin punainen mafia ja oikeisto tarvitsee vastaavan mustan mafian.
Punakaartit päihitettiin Suojeluskuntien voimalla. Jos vihollisella on miehiä kiväärien kanssa, on hommattava enemmän miehiä ja enemmän kiväärejä ja luoteja. Jos vihollinen valehtelee, on valehdeltava paremmin, jos vihollinen on julma, on oltava armoton, muuten häviää sodan. Voittaminen on ainoa asia, millä on merkitystä, koska voittajat määrittävät totuuden. Jeesustelusta ei ole mitään apua, koska meidän vihollisemme tulevat kuitenkin kirjoittamaan historian kirjoihinsa, jos he voittavat, että me valkoiset olimme pahuuden ruumiillistumia (Mitä he muuten sanovat jo nyt meistä ja meidän esi-isistämme.)

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle, Ano1:lle, Gottihan Se:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: En loppujen lopuksi pääse jyvälle kyseisen naisen ajatusmaailmaan. Hän elää niin eri unoversumissa kuin me. Mutta se on todellakin pelottavaa että noita äänestetään jatkuvasti eduskuntaan.

Ano1: Totta.

Gottihan Se: Määrittelit vihreän itselleen valehtelun erittäin osuvasti.

Ano2: Sinänsä vihervasemmistolla ei ole mitään aseellisia joukkoja.

Anonyymi kirjoitti...

Vihreät ja pari muutakin puoluetta vaativat
Palestiina pitäisi tunnustaa.

Miksi ette tunnustaneet Palestiinaa
oli kaikki valta Sanna Marinin
kaudella. Vai eikö muistanut silloin.
Kumma kun huudetaan tästä.

Vihreillä on myös tavoite kaataa tämä hallitus.

Ei nyt kovin paha ole. On sopeutuneet.
https://yle.fi/a/74-20108788

Anonyymi kirjoitti...

Kela-Elli näyttää jakaneen viisauksiaan Ylellä. Eläkeikä ylös ja palveluja vähemmän. Olin jo ehdottamassa että katkaistaan Ellin toimistosta lämmitys ja ilmastointi talveksi, mutta hän on jo eläkkeellä. Juuri hänen kaltaisten suuria eläkkeitä ei pysty kansa pienillä palkoilla ja osapäivätyöllä enää maksamaan. Maahanmuuton kustannuksista puhumattakaan, mutta muita syitä ei nähdä kuin alhainen veronmaksajien syntyvyys ja kansan vanheneminen. Eikä maksajalle kerry työstä enää juuri eläkettä. Mutta eläkkeet on otettava kaikki pois niiden maksajilta.

On hän huolissaan yhteiskuntarauhan rikkoutumisesta jos ei olla "tasapuolisia". Voihan hevonhelvetti. Hänen toimistoonsa ei ole näkynyt että yhteiskuntarauha on rikkoutunut jo, eikä tasapuolisuudesta ole ollut tieoakaan enää kymmeniin vuosiin.