perjantai 29. lokakuuta 2010

LYHYESTI 291010

Helsingin hovioikeus siis etsi kadonneita housujaan viitisen kuukautta ja lopuksi totesi, että eipä niitä mistään löytynyt. Toisin sanoen Jussi Halla-ahon tuomio säilyi. Me lojaalit hallintoalamaiset kunnioitamme suuresti suomalaista oikeusjärjestelmää, ja mielestäni meidän tulee osoittaa suosiotamme oikeuden päätökselle. Sopiva suosionosoitus lienee rahallinen siirto Jussi Halla-ahon tukiyhdistyksen tilille OP 572115-2231866, viitenumero 123. Kukin kykynsä mukaan. Näistä talkoista ei kannata luistella.

Hotelli Yrjöperskeleen respan henkilökunta jää mielenkiinnolla odottamaan oikeuden päätöstä, jossa määrätään poistamaan Suomen valtakunnan alueella islamilaisista pyhistä kirjoituksista se valheellinen väite, että eräs Mohammed olisi mukamas duunannut jotain yhdeksänvuotiasta tyttöä.

Riittääköhän mustalla tussilla yliviivaminen vai pitääkö panna painokset kerralla uusiksi?

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olisikohan se 30 päiväsakon arvoista kirjoittaa vastaavanlainen lause jostain muusta uskonnosta esim. juutalaisuudesta? Voisi antisemiitti-demlalta mennä sormi suuhun pahemman kerran. Se olisi nimittäin hyvä tapa testata uskontojen tasa-arvoa Suomessa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja kiitos kommentista. Luulenpa, että miettimäsi esimerkki ei etenisi esitutkintaa pitemmälle.

Kullervo Kalervonpoika kirjoitti...

Kuka muuten muistaa mitä kävi kenraaliluutnantti A.F.Airon "Puolustuspuheeni"-kirjalle?

Se haettiin ihan kirjapainosta saakka poltettavaksi - tuon aikaisten vallan rakkien toimesta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Kullervolle. Niihin aikoihin verrattuna tietysti tilanne on parempi, sillä silloin ei ollut muuta kuin painettu sana. Nyt mikä verkkoon on laitettu, se verkkoon jää. Mikä tietysti demlistejä vituttaa ihan suunnattomasti.

Rafael kirjoitti...

Niin. Tämä päätös tosiaan tarkoittaa että Koraanissa, tai ainakin sen suomennoksessa on uskonrauhan rikkomisen tunnusmerkit täyttävää sisältöä. Riittäisiköhän Halla-Ahon tukiyhdistykselle tulleista lahjoituksista rahaa suomentaja Jaakko Hämeen-Anttilan ja kustantaja Basam Books Oy:n haastamiseen käräjille?

Kiitos herra Perskeles jälleen hienosta huomiosta ja hyvästä kirjoituksesta!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rafaelille ja kiitokset. Tämä ajatusketju on kiistatta mielenkiintoinen ja se mahdollistaa varsin mukavaa venkoilua. Eli mitenkäs se oikein menisi:

- Oikeuden päätöksellä kielletään Suomen alueella tietyt lauseet islamilaisten pyhistä kirjoituksista.

- Päätös loukkaa islamilaisia, mutta oikeus selittää, että loukkaavan päätöksen perusteena on se, että islamilaisia ei loukata.

- Islamin uskoiset kysyvät, että mitä helevettiä?

- Oikeus selittää, että jos joku suomalainen koiranleuka copypastettaa islamin pyhiä lauseita, joitten poistaminen loukkaa islamilaisia, ja julkaisee ne omassa blogissaan, se loukkaa islamilaisia.

Loppulaskussa tämän seurauksena ei islamilaisissa maissa polteta ensimmäistäkään Suomen lippua, vaan tyypit ovat siellä huuli pyöreänä ja tuumivat että wtf?

Anonyymi kirjoitti...

Iltaa Ykä!

Onneks mulla on tili Osuuspankissa joten raha menisi heti perille. Jos keksisi jonkun sopivan summan jonka voisi nyt pistää menemään....

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vieras. Mullahan on tili Nordeassa, joten siinä meni varmaan pari pankkipäivää. Pistä menemään Jussille vaan. Aina sitä tyhmempäänkin voisi rahansa pistää. Sopiva summahan on se, mikä tuntuu sopivalta, ja minkä perstasku kestää.

Anonyymi kirjoitti...

Perstasku kestää mitä kestää, mutta se ei olekaan varsinainen pointti. Moni meistä ei ole irtorahassa mikään Kehittyvien Maakuntien Yhdistys, mutta jos meitä pientukijoita on paljon, loppuviivan alla on hyvä luku.

Olisi hauska nähdä se, kun suuret puolueet leikkaavat edellisvaalien kampanjoistaan 2011, niin Halla-aholla olisi pienlahjoittajilta tullut kunnon vaaliraha ja ennen kaikkea rehellinen vaaliraha.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja kiitos kommentista. Olen samaa mieltä.

Anonyymi kirjoitti...

Päivää!


Tänään oli hyvä tilaisuus pistää sponsorirahaa kun meikäläiselle saapui asumistuki. Juuri nyt olen kortistossa joten siirtämäni summa oli suht paljon. Mutta sananvapuden pelastamisesta ja palauttamisesta oikealle tasolle voi maksaakin ettei sitä menettäisi.


Rahasiirrosta tuli mieleen eräs toinen juttu. Voisiko se toimia että jos äänestäjä saa ehdokkaansa valituksi eduskuntaan, palkkaa ei maksaisikaan valtio vaan äänestäjän tulisi maksaa edustajansa palkka? Äänestäjää kohti kyseessä olisi aika pieni osuus kuukautta kohti jos pitää saada kokoon virallisen palkan suuruinen summa. Tarkoittaisi että jos on saanut 6000 ääntä niin tällöin euro per kuukausi joka äänestäjältä. Jos lahjoituksia kertyy yli virallisen palkan niin laskuri laskee ylijäämän ja palauttaa sen äänestäjille tai se on reservissä seuraavalle kuukaudelle.

Ja varmaan edustaja kuuntelisi äänestäjiään herkemmin koska heiltä tulisi suoraan palkka. Jos ei kuuntele niin sitten pennosten tulo on jäissä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vieraalle ja kiitos kommentista. Toihan voisi olla periaatteessa varsin toimiva systeemi, mutta maksuliikenteen valvonnan vuoksi varmaan jouduttaisiin luopumaan vaalisalaisuudesta. Joten eiköhän pysytellä vanhassa.